2 timmar och 33 minuter kvar

tills vi är framme i Tranemo. Har skittråkigt i bilden. Tror jag ska ta och terra Marika lite :D

Kommer inte blogga nått i helgen på den här bloggen utan kommer göra det på min andra blogg.

Jag önskar alla en trevlig Valborg och ta det lugnt med alkoholen mina vänner :)  



Puss och kram finns på Mobilen om de är nått suckers!

God natt bloggen

Ligger i sängen nu och har fixat det mesta. Han till och med ut på en promenad med mamma. Joggade sista biten hem också. Så det vart en hel del träning idag kan jag säga (y) Har packat klart och städa rummet kom jag inte så långt med har plockat lite i alla fall och sen fixat allt som ska till stallet imorgon så det känns bra allt det här.

Nej nu ska jag sussa. Har hållit på lite med bloggen idag och det kommer förmodligen upp en ny header om en månad och sen kommer det upp lite Hemligheter. Så ni får hålla koll. Det kommer bli asum här 


God natt Bloggen

vill vara neger lixom!

Fan jag hatar att vara blek. Det är något jag har fått i mig. Klarar inte av och se mig blek längre.. Jag vill vara brun och fiin lixom. Det är ju så vackert.

Träningen gick bra och jag åkte direkt till stallet efter jag var på träningen och fixade och donade där men jag hade nog kunnat vara kvar där ett tag till men jag orkade inte. Kom på att jag har ju några timmar på mig i morgon och göra det.

Kom hem och fick i mig mat och sen var Mikaela här. Satt och snackade lite och sen var det dax för mitt slitna hår att bli klippt. Vart bra klippte bara jätte lite på topparna. Sen kapade jag av luggen också lite :) Sen gick vi mot solariumet. Bellan gick med ner och höll sellis. Jag solade själv och Bells satt hos Mikaela. Men när jag solade så måste jag ha somnat eller ha kommit in i en annan värld för i mitten på solningen känns det som om ja ligger i nått jag minns inte riktigt vad det var och sen så dyker allt ner och det känns som om allt håller på att tippa ner :S Skit äckligt så jag slängde mig upp i solariumet och slog i foten och huvudet i solariumet (?) Jag måste ha somnat och drömt ...

Nu är jag i alla fall hemma och jag ska börja packa mina egna kläder för helgen och datan och allt ska packa så jag kan blogga på min ponnyblogg, fråga om ni vill ha adressen. Ska städa rummet också har fixat lite nya saker till rummet också så får se hur det blir måste fixa fixa i alla fall :)



Puss och Kram

stress stress och mer stress

Undra om det är så normalt för en undom och stressa så här mycket (?) Kan nog inte tänka mig det. Men skit samma jag mår bra ändå!

Har precis fått i mig lite nyttig mat/mellan mål. Vart avokade majs och crem fresch *stavning* Låter sjukt äckligt men det är j'tte gått och blanda ;) Värt att prova tycker jag !!

Ska snart bege mig mot träningen. Sen blir det mot stallet eftersom det inte var någon som var snäll mot mig i dag i mon familj. Hoppades på att det var någon som kunde hjälpa mig med att rida och packa och allt det här, eftersom vi åker imorgon... Men nope. Man är hjälpsam till den andra som tävlar i familjen och hjälper henne hela tiden men hon kan aldrig hjälpa tillbaka, det gör en sur!

Sen ikväll ska jag nog kapa av håret. Funderar på att klippa av en rijäl bit men nja vet inte. Sen blir det till att sola med Mikaela. Måste jobba på brännan. Både hon och jag (y)

Bjuder på festbilder från när vi var hos Bella i Blacke berg (y)










haha älskar denna bild! Alla är såååå snygga :O









Det var lite bildern men det var för en månad sen tror jag:) När den hämska olyckan hände, hehe :D

Nej nu ska jag fixa och packa lite på rummet, HARE♥


Onsdag

God dagens i det fina vädret! Sitter nu i klassrummet och har svenska och vi är 8 st på lektionen. Alla andra har då dragit hem.. Hade engelska nationella på morgonen och det gick faktiskt bra. Sen var det utvecklings samtal som också gick bra och sen har det bara vart en massa väntan. Är glad över att jag är kvar så slipper jag få frånvaro. Har ju inte vart på Svenskan på ett tag nu. Bäst jag sköter mig. Får se om jag ska förbi haninge med mamma. Skulle behöva det efter skolan i alla fall. Sen är det mot stallet. Ska packa och hela köret. Får se om jag hinner Se Andra Avenyn hos BellsaN :)

Nej nu ska jag fortsätta här på Svenskan i min ensamhet :(

Puss

Är jag knäpp(?)

Jag har funderat på en sak. Jag gör sådana konstiga saker ibland. Som en dålig vana lixom.. Jag har kommit på att jag alltid hittar min hårborste bland troslådan på kvällarna när jag duschat och letat efter den förbaskade hårborsten i ca. 10 minuter (?) Jag fattar inte hur det kommer sig och det är nästan varje dag, Humm (?) Har ni också någon dålig vana som jag eller är jag ensam om det :O?

Men tillbaka till vardagen då. Gårdagen var bra. Han med mycket motion igår. Plågade mig själv lite i ridningen också med att stå upp i jockey läder när jag konditions tränade. Det kändes i vaderna och låren kan jag påstå. Vart även 45 minuter på gymmet! Och gissa vad som kom idag då da (?) Jo, den härliga träningsverken...

Denna dag har dock även vart fantastisk. Fick en sovmorgon på en timma tog 7 tåget ist. Eftersom vi skulle vara på INZO kl.09.00. Tog bussen från Handen till INZO. Mycket smidigare gick det den här gången kan jag ju påstå(Y)!
När vi kom fram visade det sig att Sanna i klass bara var där. Resten av klassen var på gullmars och hade inte kommit iväg än så vi 4a fick börja moffla på 3 kanellängder och 10 liter Cola, kunde ju inte bli bättre!! (all träning borta tänkte jag då)
Sen vart det galet med shopping. Hade sagt till mig själv att jag BARA ska ha en hårfön med mig hem och inget annat!! Men det vart ju så klart lite till.. :D Sen var det mot skolan igen. Hade natur kunskap och det gick förvånads fullt bra för mig idag. Han med mer än vad jag egentligen skulle och har kunnat förut så det var väll bara en bra sak. Fick även skjuts hem av pappa eftersom vi alla tre hade en massa påsar så det var lika bra att inte tacka nej till av bli skjutsad hem lixom (a)



Hårfönen från BY.LB med två trattar.



Och sen så klart en massa produkter ♥
Från vänster:

• I.Dentity hair force, gör det lättare att platta håret och luktar otroligt gott.
 • Samma märke fast till lockar, gör att lockarna bli lite mer separerade och blir då inte så frissigt.
• Hår spray
• Hairmask (hårinpackning).
•Oxi dant väte 3% (till färgning)
•Blå svart ögon frans färg.
•brun ögonbryns färg.
•Lappar tillögonen till färgningen.

om ni undrar mer om sakerna är de bara att fråga :)

Nu ska jag hoppa i sängen. Såg att klockan börjar bli sen.. Dax för mig att sova och ha det skönt ♥

natti natti


VECKANS PLANER

Måndag : Gymmet och stallet

Tisdag: Stallet (träning)

Onsdag: Stallet

Torsdag: Sjukgymnasten

Valborg: Ledig Mot Tranemo

Lördag: Tranemo Tävling

Söndag: Hemma och ta det lugnt

 

3,5 timmars sömn vad gör jag här ..


Ja. Jag har funderat länge på om jag över huvud taget har tid för att sitta och blogga men jag gör det lite fortare idag.
Helgen har vart den konstigast helgen jag vart med om. Lycka, ledsenhet, själmordstankar, massa skratt och en massa tankar om mitt liv. Inga kommentarer!! En CP helg rent och sagt...

Har nyss vart ute på en promenad/jogging tur med min mamma och hunden. Snacka om vilken dålig kondition jag har. Men det känns skönt att vara lite friskare nu och kan sätta igång med träningen nu. Allvaret börjar ju redan på Lördag!!
Nej nu ska jag äta, duscha och fräscha till mig, städa rummet och packa in för morgon dagen!

Puss

helgens planer

 

Fredag: en lugn fest

Lördag: Ta det lugnt

Söndag: Tävling

bloggtorka tro

Nu har jag suttit här i en timma och försökt att skriva ett ända blogg inlägg men det går inte.. Så jag har bestämt mig för att ta en blogg pause.

Puss och kram

sköönt med ledighet

Ja som bubriken lyder så är jag ledig idag. Har träning idag klockan 13.00 så det var bara att ta ledigt. Kanske inte så där jätte bra och göra så men en träning på 1000 typ. Var skönt med sov morgon i alla fall man jag har nog drömt 100 olika drömmar i natt och bara hälften av dom har vart mardrömmar så jag har vaknat och vart helt svättig. Skit äckliga var drömmarna i alla fall. Nu blir det lite städning i huset. Har lovat mamma att städa lite nu när jag ändå är hemma och ledig till halv 12. Så nu får jag nog skynda skynda lite!

Helt otroligt att det sönar också :O Hur mår Sverige egentligen (?) Inte så bra tro ....

sunshine

sitter nu i sängen med den här förbaskade hostan :( Att det aldrig tar slut. ny tid för operationen blir 5 Maj och hur ska jag stå ut (?)




Har vart nere och solat solarium idag med mamma och Marika och jag vart inte så brun.. Får nog ligga i med det där lite.. Min och Mikaelas plan sprack om att sola tre gånger förra veckan och fortsätta med den en gång i veckan nu fram över...  Nu ska jag hoppa i duschen. Men är som sagt inte så fräsch när man har solat. Man luktar ju rutten firre.
Sen blir det till att sova. Har visserligen sovit 2 timmar idag efter middagen. Guuud så skönt det var men får se om jag kan sova i natt då :)


BTW. Jag valde själv att göra så här. Jag mår så mycket bättre av det nu än vad jag gjorde förut. Jag har hittat mig själv nu och kan vara mig själv. Jag känner mig inte inlåst längre och det är så mycket enklare allt nu!

Säger god natt nu så slipper jag göra det sen :)

God natt och puss

korven väntar

HAHA rubriken kan misstolkas men det skiter jag i. Jag och Mikaelah ska snart ge oss till Gullmars och äta korv! Inte fått i mig någon lunch än. Hade tänkt att äta i skolan men när jag väl kom så var det äcklig mat. Men men vad gör man åt det (?) Jo äter korv sen. Jag och Mikaeah får skjuts hem av hennes kille så vi tar det lugnt ett tag på gullmars. Sen blir det hem för att sola solarium tror jag. Ska försöka att få med mig mamma tror jag!
Sen är det sängen så man kan bli frisk någon jävla gång. Orkar inte med det här skiten längre ♥

Ha Det Gött och Se upp För Askan. Här i stan ser men den :O..

God morgon eller kanske god för middag.

Gick upp för ett tag sen och gud så skönt det var med sovmorgon. Behövde verkligen det. Ska fixa iårning mig nu och sedan dra och möta mikaelah. Blir ju tåget idag eftersom bussarna bara går morgon tid "/ Hatar tåg!!

Halsflussen är bättre men är fortfarande snorig och hostig men halsen är i alla fall bättre och det är huvudsaken :)

Nej nu har jag inte tid och sitta här. Måste städa  rummet lite också :)

PUSS OCH KRAM

tjena morsen!

Sitter nu och kollar på ett program på ettan. Ping Pongkingen heter det. Har inte kollat så länge med det verkar sjukt.
Dagen har i alal fall vart bra. Haft det lite jobbigt med förkylningen men det var bara att stå ut. Sen har jag bara tagit det lugnt idag. Har faktiskt haft fötterna i ett fotbad och badat och gjort ansikts peeling och hår inpackning. Riktigt skönt.

Imorgon blir det sovmorgon, kan ju inte bli bättre !

GOd natt mina gullungar ♥

God natt bloggen

Ligger i sängen nu och har kurat ner mig framför Wallander. Känns som om det bara blir värre och värre.

Men i alla fall. Handledar kursen gick bra. Sjuk långtråkigt.. Höll på att somna där men då tröck mamma upp godis skålen sakt i fejjan på mig så det vart lite socker kickar då och då för att hålla sig vaken över huvud taget.
Sen var det mot stallet. Mamma och jag tog en liten promenad med hästen. Riktigt skönt ute. Sen vart det hem för lite middag och sen mötte jag Petra baby. Snackade och haha skrattade lite som vanligt :) Kan ju inte bli bättre.  

Nej nu ska jag kolla klart och sova. Vart ju inte så många timmar inatt.

God natt mina läsare !

körkorts utbildning

Pigg, glad och frisk kan jag nog inte på stå att jag är men jag jobbar på det.

Kvällen igår var grymt trevlig. Trots alla undantag. Ibland blir det lite fel men så är det här i livet. Livet är inte som en dans på roser hela tiden kan jag tala om. Kom nog hem runt kvart över 3 tror jag. Somnade fortare än vanligt så det var ju inge problem det nej. Tvingade upp mig själv vid 9 för att ta alla tabletter, snyta mig, spruta lite nässpray i näsan, hosta till lite och ta en halstablett. Riktigt trevligt, nja det kan jag inte påstå.



Nej nu ska jag upp och slänga nått i magen och sen ska jag åka mot kör utbildningen. Ska sitta där i hela 4 timmar så jag hoppas på att jag kan uppföra mig med allt hostande och snytande.  

PUSS och KRAM :D

Snart bär det av

Sitter hemma med Mikaelah. Fått i oss lite taco med våra syskon och nu bär det väll av mot fest. Antingen Ösmo eller Stan eller här i Nynäs.. Det vet vi inte än, lite beslutångest känner jag..

Som sagt så fick jag ju lite nytt i garderoben idag. Jätte kul. Sen var det ju mot stallet för att rida. Gick bra det också. Sen var det till att fixa sig lite och så. Men nu så sitter man här och vet inte vart man ska ta sig till :)

Det vart en massa nya saker till garderoben



Läder jacka.



Två BHar



Två linnen ett svart och ett rosa, Sen är det en halsduk i mitten och sen är det en randig tröja längt till höger.



G-star jeans.



Ja, som rubriken lyder så vart det en massa nya saker. Jätte nöjd med alla köp. Tack för den trevliga dagen mamma. Det var riktigt skönt att bara åka in vi två och handla faktiskt.

PUSS

Skärholmen

Nu har jag fått i mig lite varma nudlar. Tänkte att det kan ju vara bra för halsen. Vart och bra. Men jag tyckte att det inte vart någon skilnad så.. Ska snart bege mig mot Skärholmen Centrum med mamma för att shoppa lite. Stort behov av vissa saker just nu bara. Håller tummarna för att hitta nått då!!

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!

vart lugnt..

Drog aldrig till Victor. Vi ska ta klippningen imorgon ist. Så jag har bara vart hemma och tagit det lugnt och försökt att bli bättre. Känner mig ju inte så frisk i alla fall "/ Hatar det här. Har ingen lust att vara sjuk hela tiden. Men jag hoppas att det blir bättre under natten för annars vet jag inte vad jag ska hitta på :(..

Imorgon blir det upp lite tidigare än vanligt. Ska åka iväg med mamma och shoppa lite. Behöver verkligen det känner jag.

Nej nu blir det sängen för att sova och försöka bli frisk. Ha Det Bra Så Syns Vi ♥

full fart blir det idag

Hej mina läsare. Ni är inte så många men jag säger hej ändå :) !
Ska snart dra mig mot Victor för att klippa han och ev. Micke. Får se hur det blir. Har vart hemma idag igen. Min halsfluss har hoppat upp igen så nu blir det en operation, då slipper jag skiten. Tur att jag hade pencilin kvar att hämta ut på apoteket så det är lugnt, ni kommer inte bli smittade.. Har vart i stallet idag trots halsflussen. Gick toppen och rida. Så nu har jag fått i mig lite middag och duschat och fräschat upp mig för lite jobb.

Nej nu måste jag fixa mig. Ha en bra kvälll så hörs vi nog ikväll ♥

natti natti

Nu har jag fixat mig för natten och myser ner mig framför teven framför sverigest sämsta bil förare. HAHA var ett tag sen man garvade så här mycket. Andreas från nynäs är med idag på det också så det var lite kul:)

Nej nu säger jag god natt även fast jag har sov morgon imorgon hihi :)

PUSS

new fashion



Tre par ROSA trosor på H&M och ett Hippi band. 



Söt tunika. Rätt ful så här men jätte söt på.



vanlig t-tröja .

Och sen så var det lite andra bilder från dagen.



Petra och Jesper hihi



HAHA snygga... Bjuder på den idag!



Jesper



haha Petra ♥

 Min dag i dag har vart kanon med mycket roliga stunder. Kom hem i lite stressig fart för att hinna till sjukgymnasten. fick springa dit i sista minuten och var hos sjukgymnasten i en timma. Har fått nya övningar som tog lite längre och göra så den obehagliga känslan kommer nog fram imorgon (träningsverken). Sen efter sjukgymnasten vart det ytligare en promenad runt Nynäshamn i det fina vädret. Mötte också Petra och Björn för lite snack. Sen var hemåt igen där jag mötte upp mamma. Vi åkte ner på stan för att göra lite ärenden. Skulle lämna lite kläder och kolla lite kläder. Men hittade ju dock inget som vanligt. Sen åkte vi direkt mot stallet för att se lilla systern rida. Efter det var jag tvungen och dra lite fort till optikern för att göra någon sån här syn undersökning för att få börja köra bil så nu är det också kirrat, gick ju jätte bra! Sen vart det mot ica för att handla en massa mat. Så nu tycker faktiskt jag att jag har hunnit med rätt så mycket idag. Men nu är jag dock helt slut. Hjälpte inte ens med en kopp kaffe...

Ha En Trevlig kväll, PUSS

Torsdag 15 April

Hej. Sitter på Julias data nu och tänkte bara släng in ett blogg inlägg. Hade inte med mig data idag för det är lite onödigt när jag ska gå och shoppa. Vi blir några fler nu tror Petra och Jesper ska med också.
Snart ska jag ha nationella prov och tror det kommer gå bra. Det har gått bra för alla hit tills så varför ska det inte gå bra för mig (?) Kameran är med idag så det kommer nog upp bilder ikväll när jag kommer hem.

Nej nu blir det fejjan och sen mot nationella. Ha en bra dag och jag hoppas på att solen snart tittar fram!

PUSS och KRAM

rensning som vi sa..

FÖRE



Efter





Herre gud vad mycket kläder man har egentligen. Är äntligen klar med rensningen. Men att man bara använder typ 20 % av kläderna det är ju galet. Nu har jag i alla fall rensat bort det värsta och fått lite ordning på det hela. Riktigt fint och skönt vart det i alla fall och det är det som är huvud saken!!
 
Tycker att jag hunnit med mycket idag faktiskt. Kom hem från skolan med halv 5 med bussen. Fick skjuts hem av Daniel, tack så mycket! Sen var det i med lite mellan mål i magen och sen ut på en promenad. Var ute och gick drygt en timma. Riktigt skönt var det ute idag. Var nästan för varmt med jackan på.. Sen var det mot stallet. Hoppade Mossan lite idag. Byggde en gymnastik serie. Gick super bra. Eller hon vart trött i alla fall. Det var ju syftet!

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska hoppa i duschen för lite uppfräschning. Imorgon blir det mot Sätra igen för interljuv med Bella Steffi och Carro. Sen blir det shopping med Mikaelah en snabbis i Liljeholmen.

Nu blir det lite tv och sen sussa för min del så jag slipper vara så trött imorgon. Natti Natti mina bloggläsare ♥

svar på tal

Postad av:*

Om Go´kväll:
Hej Amanda!Såg att du hade på dig en sjukt snygg klocka på en bild :) En vit, Vart har du köpt den och hur mycket kostar den ? tacksam för svar!

Hejsan. Vet inte vem du  men du tycks ha ett bra namn mr/mrs *. Tycker det är trevligt att någon komenterar min blogg så där då och då ibland.
Ja jag mins inte riktigt bilden men klockan heter Jet Set och den är från Ur & Penn. Fick den i julklapp och kostar runt 600 kr tror jag. Vet att den har vart på REA nu. finns i olika färger och finns också med mindre diamanter. Men jag älskar bling bling så!!
Så köp klockan som just du vill ha den. Skit praktisk tycker jag att den är för den väger knapt nått heller. 




sun

solen skiner ju för fulla muggar och vi drog ju till Sätra för att kolla lite där. Gick jätte bra. Sen fick vi så mycket tid över så vi åkte hem till Steffis bror där Steffi och Bella bor just nu. Vi alla fyra somnade på en gång i sängen och sov 1 timma och 15 minuter. Sjukt skönt var det, hihi Sen mot skolan för att käka lunch. Gud vad seg man vart efter den dära power napen kan jag säga. Så nu sitter jag på svenska och har en lärar andidat som svenska lärare. Helt okej dock, att veronika och hon tjafsar lite, lite roligt heheh.




När jag slutar ska jag försöka att hinna till Liljeholms torget för att kolla ett par skor. Får se om jag får sällskap eller inte.. Sen blir det hem för att rensa ur garderoben. Har lovat mamma det nu när jag klagar att jag inte har några kläder, hihi.
Sen blir det stallet ikväll. Har inte vart där på ett tag nu känns det som fast det var två dagar sen. hihi

Nej nu kanske jag ska vara med lite mer på lektionen. HEJA SOLEN :D ♥

KRAM BANAN!  

god morgon bloggen

Sitter nu på frisörtekniken. Ska ut och göra något tunnelbane prodjekt. Sjukt spännande verkar det vara. Håller på med lock design och ska ha live modeller med oss sen, riktigt spännande. Nej nu ska jag kila till Sätra. Ha en trevlig dag. Vädret är ju fantastiskt idag så nu är det på med sol brillorna :D ! 

Pussss 

Låten som jag aldrig tröttnar på



Go´kväll



I love you,

Nu sitter jag här med en kopp kaffe. Längtat efter kaffe hela dagen så den var lite extra god nu! Snart när mammsen kommer hem från styrelse mötet ska vi ut på en lång promenad bara hon och jag. Ska bli skönt att bara ut och gå med henne och få prata av sig lite ♥ Nej nu ska jag förbereda lite och så. Säger god natt nu för det blir inge mer boggande ikväll för min del.

MVH Amanda

vill hem och sova, ZZZzzzzzz


Sitter i skolan på Naturkunskapen och drömmer mig bort lite för mycket tycker jag . SÅ jävla mycket tankar och drömmar just nu .. Skulle inte banga på denna säng nu alltså. Vill bara hem och sova just nu men tror jag faktsikt ska springa ner till solariumet direkt efter skolan först idag för har inget annat för mig. Får se om jag ska vara med min mr. Hemlig ikväll (?)..

Nej nu jag jag fortsätta att drömma bort här ♥

Puss

Godmorgon bloggen!



Sitter här i skolan nu och väntar på min första lektion av hantverks teknik. Blir någon prodjekt idag skulle jag kunna tro men det är roligt det (y) Jag är så sjukt trött. Undrar vad som börjar hända.. Familjen håller på att rasa i bitar mitt humör är värre en vanligt och allt är bara så tris just nu och jag gör verkligen mitt bästa men det verkar inte hjälpa .. Hum, inge roligt. Nej nu ska vi sätta igång.


tar hand om mig själv idag.



Sitter hemma i vardags rummet nu med världens skönaste fot bad till ARN Tempelriddaren. Så jävla skönt och jag kan säga att mina fötter verkligen hehöver det här. Idag har jag faktiskt vart rätt duktig av mig. Jobbade riktigt bra på gymmet och var ute och gick i 30 minuter efter det. Sen så vart det hem för att sola i 20 minuter så man kan försöka bli lite brun till sommaren. Ska även sola två dagar till den här veckan så jag får en grund färg sen blir det bara en gång i veckan fram över så att det håller i. Nej nu blir det Arn och fila, smörla och måla rosa på tånaglarna. 

Trevlig Kväll ♥



 

God morgon det är Måndag.

Sitter och har precis fått i mig lite frulle idag faktiskt. Väldigt förvånad är jag! Men blir ändå frulle i skolan också sen tror jag. Ska snart åka ner mot bussen. Hoppas på ett soligt väder idag för solbrillorna är med i väskan idag.

Nej nu måste jag fixa det sista. Blir inte bloggande i skolan idag så det blir ett inlägg nu :)
   

God natt mina Änglar

Nu mina änglar ska jag hoppa i sängs och sova lite. Vart inte så mycket sova sova i natt så ska försöka sova inatt istället. Har bara varit hemma idag och dagit det lugnt. Super skönt när det vart sån full rulle idag. Vart helt slut efter städningen och allt fix i stallet. Imorgon blir det ju första skodagen efter lovet och det ska bli super duper kul att få träffa folk men fan vad segt med skola över huvud taget (?) Blir gymma imorgon då!!

Nej nu ska jag sova. Vart jätte trött nu :(


Söndag 11 April

Shit vad tiden går fort. Kan man tänka sig att det redan är mitten på april (?) Nej verkligen inte...

Nu har jag städat rummet och fått tillbaka rummet som det var. Tror vi vände upp och ner på det i natt (?) Soffan var helt okej faktiskt. Jag och Steffi vaknade vid 9 och började snacka och bella trött som en troll.. Hon hade tydligen inte somnat förens vid 6 så hon fick sova lite. Jag och steff gjorde oss en varsin fralla och mumsade i oss det och insåg att vädret var finare en vanligt. Det tog sin lilla tid innan vi fick upp Bella men vid 11 tiden gick vi en promenad i det fina vädret och mot tåget för att de skulle fara hem. Så nu är det dax för mig att åka till stallet och röja upp där med. Så är det när man kommer hem och bara lämnar allt. Hur kommer det sig att man alltid gör så (?) 


Nej nu är det dax för om byte. Ha En Trevlig Dag I Dey Här Fina Vädret !


 

sen kväll

Nu har jag vart lite mammig.. HAHAH Nu har jag fått hem Steffi och Bella. Steffi full som ett svin och spyr i en hink i mitt rum medans bella och jag är nyktra. Bella pratar i telefon med Oskar och jag har precis gjort mackor med cola till mina flickor. Kvällen har tillbringats hos Kalle som jag inte känner. En massa trevligt folk där. Sen drig vi mot Victor för att träffat min ****** som jag inte träffat på ett tag nu :( ,...

Nu blir det soffan, haha sängen får spysteffi och bella på madrass. Jag får äran att inviga soffan för första gången då :D Får väll se om jag överlever natten på soffan annats lägger jag mig hos Bella :D !!

Nej ha en trevlig fortsatt fetskväll och ta det lungt. Nu är det ju dock söndag :( .. Orkar inte med söndagar, blää!

hem ljuva hem

Nu sitter jag här i sängen igen och är lite halv stressad. Lyssnar så klart på en massa hög musik också ;)

Nu blir det nog en stor uppfräschning efter 9 timmars sittande i en bil med släp. Känner mig riktigt äcklig just nu om jag får säga mitt "/ Sen så ska jag försöka att hinna packa upp och lite sånt som jag inte gillar och sen drar jag för att träffa vännerna. Älsklingarna kommer från stan och sen blir det nog nått partaj på det ska vi nog se, SKÅL!  

Trevlig kväll ♥

här igen

Nu har jag äntligen fått igång datorn. Kom till Sverige igår och har bott över i Skåne över natten hos Olle.

Veckan har vart fantastiskt rolig i Tyskland. Mycket träning och föreläsningar om allt möjligt. Trevligt folk med god mat gillar jag också. Det är så kul för det blir som en ända stor familj där nere. Känns jätte konstigt att komma hem nu i all jävla sörja känns det som. Jag som haft det så bra. Dock en hel del smärta haha. Fälttävlan är inte smärt fritt :)

Skriver mer om resan när jag kommer hem för min data kommer snart att dö. Har bara 5 timmar och 18 minuter hem, så säger färddatorn iaf. Men sen ska jag hinna äta och allt också så det här kommer ta sin lilla tid..

Ha en trevlig dag . Bye bye

bye sweden!

Nu är jag precis hem kommen från Victor. Roligt att få träffa lite folk nu innan jag drar. Upp med tuppen imorgon (7). Sen bär det av till Skåne så jag säger att det här är sista blogg inlägget för mig den här veckan och veckan fram över. Vet inte om jag kommer fortsätta blogga fram över eftersom jag tycker att mina känslor för bloggen börjar rinna ut, tyvär. Vi får se när jag kommer hem. Hoppar alla får ett fortsatt trevligt och bra lov och glöm dina bekymmer för imorgon kommer nya !!



Kommer kunna nås på Mobil vid NÖD.

Kommer sakna er, ni vet vilka ni är ♥

res feber

God kväll. Har precis stagit mig up ur sängen. Tog en liten power nap efter påsk middagen. Sjukt skönt var det.

Hela dagen har tillbringats i stallet. Packat ridigt badat och hela köret. Fan kunde inte bli mer packning typ :O Börjar känna lite res feber också.. Fick en jätte god påsk middag som sakt men familjen och mormor. Tog mig Power Nap och nu tror jag till och med att Farmor har annlänt till huset. Nu nu blir det en massa packning och fixaing. Sen drar jag mig nog mot Victor. HA en trevlig kväll ♥

GLAD PÅSK


Glad påsk på er mina påsk kärringar !!!


Har precis kommit upp från sängen och ska bara slänga i mig lite frulle sen dra till Lyckås en snabbis för att handla det sista sakerna till Tyskland.

Går kvällen sjukt lång tyckte jag. Kom till bella då jag åkte hemm i från med 3 tåget. Kom till bella vid 5, trodde fan inte att det skulle ta två timmar asså :O Sen satte vi igång men snackat tills Carro kom. Käkade och hade trevlig hela kvällen. Sjukt länge sen det var då jag hade så roligt med mina brudar. Dansade och sjöng singstar och hade allmänt trevligt. Det gillar jag! Sen kom vännen Måns in och livade det upp det hela vid 10 tiden och allt fortsatte. Sen hem vid 12 då min snälla taxi kom. hahah Åkte hem och poppade musik, hände lite saker på vägen men inget vi behöver ta här.. Hem till Nynäs. Hoppade av vid Jocke och gick till han och satte och hade trevligt med han och min lilla beundrare. Sen bar det hemåt vid 3 tror jag klockan var. Satt och snackade och kollade hockey hela kvällen så det var ju trevligt.

Nej nu måste jag åka. HA en Trevlig Påsk. Skriver sen ♥

Fredag

Sitter och fixar i årdning mig nu. Ska snart dra mig ne mot Centrum för att ta ut lite pengar. Dagen har vart lugn. Var i stallet på morgonen och red lektion för Marika nu innan vi åker och packat och donat lite. Så imorgon blir det en sista ceck inför Söndagen. Som sagt, jag ska dra mig till stan för att fira min älskade bella. Hon fyller hela 17 år men jag vet inte när hahah (a) nu någon gång i alla fall. Känner att jag inte alls har mågon koll på läget alls nu. Det är så himla mycket nu innan Tyskland och allt. Kvällen till bringas i alla fall i stan hos Bella med Steff Julia Mikaelah och Petra. Kommer nog bli jätte trevligt. Nej nu kan jag inte sitta här och skriva. Då kommer jag aldrig att hinna till tåget!! 

Ha en trevlig Fredag mina vänner så hörs och ses vi ♥ 



Bella lika glad! Det gillar jag !!

.




April April jag kan lura dig vart jag vill

shit, glömde att det var första april idag så det är sjukt många som har lurat mig idag :( Haha

Sitter i sängen nu och ska städa och packa lite. Blir upp tidigt imorgon för att åka till stallet och rida och packa där med. Ser ut som ett helvete i mitt rum just nu.. Vad gör jag med rummet egentligen... Imorgon blir det ju massa i stallet sen blir det till med en brak påsk lunch och sen blir det fest hos Bella. Längtar som fan. Har inte träffat mina bästa på en vecka och nu börjar det kännas tomt så nu är jag så jävla taggad   Nej nu måste jag ta och fixa det här helvetet ..




Torsdag

JA, man är ju fortfarande hemma från skolan och äter penselin. Det är inge kul. När man väl är frisk då vill man vara sjuk så man kan vara hemma men när man väl är sjuk då vill man vara frisk för det blir så jävla långtråkigt efter ett tag ..

Har precis vaknat då och ska väll få nått i magen och fixa lite och dra mig ut med hunden och sen vid lunch tiden måste jag till stallet. Ska rida ut på pollen och sen blir det nog en massa packning. Eftersom jag inte hinner packa på mycket imorgon. Imorgon blir det Påsk fika hos kusinerna och sen blir det vidare på fördelsedags fest i stan (y) Hoppas på att jag är lite friskare imorgon bara. Nej nu måste jag ta och göra lite nytta. Ha En Bra Dag ♥