Påsk

Äntligen är jag på ön. Det är som en befrielse från allt.

Nu var det Dock länge sen han blogga. Igår var det bara mys med familjen och älsklingen. Idag har vi shoppat och jag har bara handlat en jacka och älsklingen fick hem en jacka, keps, skor, jeans , två tjocktröjor och en t shirt :) så nu är älsklingen ny igen!!

Sen har vi vart på bebis besök. Ikväll blir det mer :) ska färga Toves hår så då blir man frisör och barnvakt på samma gång :)

Nu om en 30 min blir det påsk middag :)

fäärdig

Äntligen klar med den dära jävla tvättstugan. Sjukt mkt tvätt och inget vill torka:( Men nu är jag klar och middagen till älskling står i ungnen som snart är klar. Han är väl hemma om 1,5 timma medans jag ska dra till familjen Hultberg som bjuder på mat. Först ska jag hem och hämta lite saker och lämna stallnykeln. 
 
Helt slut efter allt farande upp och ner från tvättstugan. Trodde jag skulle hinna damsuga men varken tid eller ork finns :( 
 
Får se när jag är hemma idag men hoppas det inte blir allt för sent. Har ju hänt att man råkat ta ett glas rött! 
 
Nej dax att ta tag i livet. CHAO

Härliga tisdag

Förra Tisdagen låg jag sjuk. 
 
Nu har jag bara hosta kvar och världens största munsår har hoppat upp på min läpp. Det gör så förbannat ont!!
Imorse gick jag upp tidigare än älsklingen. Bara för att man är ledig behöver man inte ha sovmorgon ;)..
 
 
Åt en härlig frulle och sen tog jag en prommis till mamma och sen åkte jag till stallet. Bert skulle ridas och det var det som stod på Schemat. Super fin och känslan var mycket bättre idag än vad det annars har varit. Det var tredje gången jag satt på han idag så han skötte sig. Så att debutera bert på terrängbanorna i sommar tror jag kommer gå lysande. 
 
Sen kom jag hem och det var bara 45 min innan jag hade tvättis. Precis när jag kom in kom grannen och knackade på och sa att hon var klar så jag sprang ner för att starta vättisen så fort som möjligt så jag kan bli klar med allt lite tidiagre än planerat. Om 2 timmar ska mamma hämtas på dagis. Jag ska laga mat och städa sen ska jag till Fam. Hultberg och göra dem fina i håret :) 
 
 
HA en bra dag :) 

Måndag

Det är ungdomarna på jobbet idag. Jag och Martins får bossa över praktikanten nu.

Jag väntar på att min kunds färg ska bli klar :) sen hoppas jag på att tiden kan rinna iväg lite till lunchen för jag är extremt hugrig :)

Annars lär det blir det gammal vanliga. Jag har Dock redan dammsugit och moppat golvet. Så nu är det vardags sysslorna kvar :)

Hej hej

vecka 15

BOSSE ♥
 
 
 

Mexico- Isla Mujeres- Isla Holbox

 
 
 
 
 
 


 
 



 


 
 
 
 
 

Äntligen

Kan äntligen ligga lungt i soffan.
Helgen har så klart som alla andra helger sprungit förbi såklart. I fredags bjöd mamma och pappa på middag. Jag fick köra upp älskling till ishallen och sen till stallet för att pyssla om Basse och sen upp till ishallen för att kolla på hans match. Grymt rolig match. Losa med 12-4 .... 
 
Sen hem och älsklingen var helt slut. Så jag bäddade ner han och sen mig och vi slockande på en gång. 
 
I går morse så vaknade vi runt halv 9. Jag åt frulle och gjorde även frulle till stefan eftersom att jag älskar att hunda efter han. Käka en toast och sen gick jag till mamma och pappa för att klippa lite och satte i färg på mamma och sen klippte jag pappa. 
 
Sen åkte jag hem och jag och stefan sov en middag, Sen upp och hoppa för att fixa oss. Stefan skulle på middag med laget så jag var kvar hemma och fixade mig och käkade hos mamma och pappa. Sen kom Pillan och hämtade mig och sen hämtade vi Älsklingen och sen in till stan. Kom in till stan och hade super trevligt. tillslut satt stefan och sov vid bordet så jag bestämde mig för att be pernilla hämta oss...
Så vi var hemma vid 00.00 tiden. Jag nykter och stefan kunde inte ens gå.. HAHA 
 
Idag vaknade vi som två morgon fåglar. Myste lite i sängen och sen gick jag upp och gjorde frulle. Dock ingen mjölk eller yoguhrt hemma så det vart typ vatten med torra mackor till frukost.. Jag drog mig hem för att hämta bilen sen hämtade jag älskling och sen åkte vi till stallet och älsklingen åkte och handla sen. Jag red på Bärt och sen gick jag Basses vaniga promenad på 20 min. 
 
Så nu är vi hemma. Jag käkade en skagen macka till lunch och stefan skulle så klart käka en tunbröds rulle från fyrkanten. Han är ju dock lite bakis.. 
 
 
 
 

Mot jobbet

Duktig som jag är så har jag faktiskt pinat mig till jobbet idag. Fortfarande sjuk men mkt bättre.

Får se hur arbetsdagen ser ut och hur mkt ork det finns i min feta kropp!
Älsklingen får laga middag som vanligt till mig idag. Stackare.. Han är hemma så mkt tidigare än mig när jag jobbar så det blir lixom så att han får laga middag. Tur att han börjar lära sig lite om mat! För en drygt 2 månader sen kunde han inte ens koka ägg (?)

Spännande och se vad det blir idag!

Sen ska älskling dra till gymmet medans Jag går ligga hemma och tråna och bli frisk! Får åka till min bäbis ist.

Puss hej leverpastej

Fy vad gott det skulle vara med en pastej och gurkmacka just nu när jag sa det... Huuu

yolo

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem. Han har vart och hjälpt pappa med att lämna bilen i sorunda. 
Själv har jag läst min bok och sedan laddat ner lite roliga filmer. 
 
Till middag gjorde jag en jätte god fläskfillegryta som mamma och dem brukar göra hemma. Men jag hade typ bara hälften hemma så den vart inte riktigt som jag ville men det dög för älkslingen. 
 
Vi tog en kopp kaffe och nu sitter jag och väntar på han. Tror att han har vart och köpt chips och nått annat onyttigt.. Så typsikt han nu när han börjat spela hockey igen. 
 
Roligt att han har träningsverk. Då vet han hur jag känner när jag har träningsverk!! 
 
Imorgon får jag se om jag orkar ta mig till jobbet. Förhoppningsvis. Men jag tror inte det. Med tanke på hur mkt snoor jag har i min hjärna. Blir hysterisk på förkylning!!!! BLÄÄ 
 
Nej nu ska jag fortsätta med min bok innan svättis kommer hem, hihi 
 
 
PUSS 

sick

Syrran måste ha smittat mig med något skit. 
 
Snorig och ont i halsen och det gör bara sååå ont. Hade feber i morse men det har faktiskt släppt nu tror jag. Sitter och huttar inter mitt duntäcke i soffan ist. Satt i mig ett antal koppar tee men kan knapt äta :( 
 
Ikväll ska jag på kurs men jag vet ej en om jag kan gå. Känns jobbigt om jag ska behöva springa iväg och snyta mig och hosta mitt i kursen och så. Så jag får se hur jag gör. Känner verkligen att jag behöver bli frisk. 
 
På fredag skulle jag egentligen åkt mot Tyskland. Men eftersom basse bus har ont i sina fötter blir det inte av.
Så himla trist och surt. ist kommer jag jobba en vecka och åker jag med familj och älsklingen till gotland för att pussa massor på bebis och sen blir det en massa påskmat. Jag gillar verkligen påsken. 
 
Nej nu ska jag fortsätta läsa min bok. Fem nyanser av mörker. Sen bli det lunchtime. 
PUSS 
 
 

Mössor hit och dit..

Jag har vartåt jobbet sen 12.30. Frusen, hostig och jävligt ont i halsen och kag känner mig verkligen jätte sjuk:( därför är mössan på. I vissa tillställningar tycker jag att mössa är snyggt att ha. Och jag kan till och med känna mig själv snygg i mössa. Dock är på jobbet fick jag nyss utskällning av att jag inte får ha den på. Dock orkade jag i te tjafsa imot då hon bestämmer. Men just idag när jag verkligen känner att den behövs för att jag är sjuk och för en del faktiskt är en assessoar för mig.. Men nej icke här. Ibland blir jag faktiskt lite irriterad. Men dock inte tillräckligt stark för att säga imot.. Attans,

Nej nu ska jag jobba vidare. Slutar 18 ikväll och tiden får otroligt långsamt med tanke på hur jag känner mig i kroppen :(

Krya på mig!!

Ha en bra dag!

Home

Sitter i soffan och planerar lite inför helgen och helgerna fram över. 
 
Idag kom jag hem och lagade middag. Sen drog jag direkt till stallet. Pussade på min lilla gris. Väldigt pigg och glad idag. Jag satt och pratade med min kollega idag och konstaterade att en häst är som ens barn. Vad som än händer ställer man upp. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min älskade Basse. 


Nu är jag hemma och har suttit och kollat på PLUS. Ett program om hästsäljare, vetrinärer och köpare som luras helt. Det är lite skrämmande. Det blir allt vanligare att sälja sjuka och skadade hästar som det är fel på. Då jag själv har vart med om ett köp på en häst som vi sedan konstaterar har en rätt allvarlig ryggskada och som sedan lämnas tillbaka till den gamla ägaren och vi får inte pengar tillbaka och det blir rättegång och förlikelse och kommer ingen vart.. Det är så surt! Så jag lider verkligen med er som är med om det här. En häst är ändå ens barn. 
 
I morgon är det fredag. Jag och älskling ska inte göra något speciellt. Gym står på schemat. Sen blir det nog bara mys. Sen på Lördag ska jag fixa och dona en massa i stallet och sen blir det middag hos svärföräldrarna. MYS! Jag står för efterrätten.
 
Blir nog en lime cheesecake. Aldrig ätit eller gjort! 
 
 
 

Heja ICA

Var och köpte mig en sallad på Ica i sumpan. Och mötte mig av en frysdisk av smoothie, yoghurt med egen gjord crunsh! Super härligt och fräst!

Heja Ica i Sundbyberg

Torsdag

Skönt och komma till jobbet och tänka påöste annat :) älskade kollegor.

Har snart lunch. Så himla hungrig :( trots att jag käka en macka och en skål med kvarg till frukost!

Får verkligen tänka 100 % på kost och träning just nu.
Lätt och falla i en tycka synd om mig själv grop när det händer mig något men nu blir det ändring på det!

tänk possitivt

Jag och älskling sitter som nördar framför datorn. Jag tog tag i att fixa internet på min bärbara dator. Har inte riktigt orkat eller haft tid till att fixa det, fasten det bara tar typ 2 min. 
 
Men ni sitter vi här...
 
Denna dag eller dessa två dagar har vart jobbiga för mig. Allt har vänt som en femöring. Men det ända jag kan göra är att blocka framåt och tänka possetivt. Jag får vara glad att jag har min älskling som stöttar mig till 110 % 
 
Bortsätt från allt annat får jag köra fullt ös på Jobbet. Lägga min energi på mig själv, älskade Basse och på allt annat runt om kring mig. Får skita i det som har hänt och hoppas att det blir bra. 4 veckor går fort hoppas jag om det nu inte blir förlängt. 
 
Nej nu ska jag mysa med min älskad. Käka lite bullar som tröst och dricka vatten. Min träningsverk är ENORM idag! 
 
 
 

Tisdag

Sitter i soffan hos mamma och pappa med mormor och hunden. Har precis kommit hem från en prommis med hun.  Super härligt i solen när fåglarna börjar kvittra.
 
Morgonen började med att jag gick upp med älsklingen vid 8a. Sen så tog jag tvätten och gick till mamma för att börja tvätta kläder. Slängde i en tvätt och drog sedan till gymmet efter en kopp kaffe med syrran. 
 
Kom hem och drog i mig en protein drink. Har jätte svårt med sånt. Men jag ger mig inte i första taget. Första klunken ok. Sen pinade jag i mig resten. Fy faaan!! klarar inte av den söta smaken. Så får köpa nått annat.
 
 
 
Sen klippte jag och färgade mormors hår. Super fint vart det. Sen vidare för att hämta syster och hennes kompis Rebecca.
 
Vi åkte till AYA för att äta lunch. Så himla gott. riktigt mysigt och trevligt att sitta längt med sjön och äta. Älskar sjön. 
 
Nu ligger jag här helt utslagen och är fortfarande lite illamående från den där jävla drinken!! BLÄÄÄÄÄ!!!!!
 
Puss hej
 

On my work

Är på jobbet och sliter, nejdå! Haft två kunder idag och en återstår :)

Har vart otroligt frusen idag. Så har typ hinkat i mig te och kaffe.

Jag blir så otroligt glad av vädret. Framför allt när solen tittar fram.

När jag kommer hem idag så blir det bara ta det lugnt. Sen blir det gymmet ikväll :)

Ha en bra dag. Puss hej

Söndag

Ligger i soffan. Trött även fast jag och älskling bara har myst i helgen.

Igår bakade vi cupcakes tills ikväll då Stefan släkt kommer på fika.
Vi kollade även på mello och drack tee :)

Idag blir det lugnt. Ska snart dra mig till stallet och fila snart och sen blir det rida för Jossan och sen hem till kalaset :)

Lördag

Sitter här vid datorn. Älsklingen fixade internetet igår så det går sjukt fort att sitta vid dator. Skönt och slippa få damp.
 
Igår firade vi Jennifer. Tacos och tårta. Super gott. Var hemma runt halv 11. Så sent vart det inte iaf. Jag och älsklingen satte på en film, men jag är ju som jag är. Kan se typ 15 min innan jag somnar.. Så rolig att titta på film med!
Idag vakande vi redan klockan 8a. Jag är en liten morgon människa så gick upp och diska och satte på ägg och kaffe. Så åt vi frulle sen innan vi ramlade in i städträsket.   Nu är typ allt klart. Ska ta ner gardinerna som jag har nålat som mormor ska sy och fixa med. Sen har vi vart och lämnat lite och rensat som fan. Även provat våran nya super duper damsugare!! Så jävla ball!
 
Så nu ska vi snart ta en promenad i solen och sen ska jag hem och hämat massa kläder som ligger kvar hemma och sen blir dey tävling sen. Ska mot botkyrka och hoppa Pay and Cross. Så det ska bli spännande och se hur han tycker om terräng hinderna idag ! :D 
 
 
 
 

Torsdag snart fredag

Sitter på jobbet och väntar på att min färgkunds huvud ska bli vitt. Älskar när man har lite knäppa kunder :)

Fortfarande lite trött i huvudet med allt med lägenheten men hoppas det släpper snart.

Ikväll blir det häst ledigt. Syrran är snäll och ridet basse. Ist har jag såklart en klipp kund!
Dax att jobba vidare :)

min lediga underbara dag

sitter hos mamma och pappa.
morgonen började med att jag vaknade med värsta huvudverken. så jag gick upp och tog en huvudverkstablett o sen gick jag o la mig en stund i sängen igen för att invänta hund och syster. sen kom dom och vi gav oss ut på en lång promenad med hunden. sen kom vi hem och min huvudverk var inte borta än så tog mig en kopp kaffe och sen var det borta..

vi satt och åt frukost och jag tittade på ponny akuten.. sen körde jag syrran till skoan så snäll som jag är. och efter det drog jag till gymmet. fick en liten chock då dem först har byggt en trappa mitt i salen. sen var det så sjukt mkt folk. men jag fick plats på min cykel så jag cycklade en mil på drygt 25 min.
sen körde jag lite armar idag.

nu sitter jsg här. hunden gnäller, jag får en kund snart och sen får jag en till kund ikväll och sen blir det hopp träning i kväll :)
ser verkligen fram imot hoppträningen. så länge sen jag hoppa!!
nästa helg bli det faktiskt hopp tävling och fälttävlans kurs. hoppa massa terräng hinder innan vi åker till Tyskland för en veckas träning med en tävling i tyskland!
hejdå









Kategori:

home

sitter hos mamma och pappa. har fått lite kaffe. fyllt i massa papper som jag ska skicka in.
ser verkligen fram imot att jobba idag. ska köra gärnet. ska bli skönt och komma tillbaka till vardagen. dock har jag ändrat scheemat och börjar jobba mer nu. skönt och jobbigt på ett sätt eftersom jag lätt skulle kunna gå i pentition nu.....


dax att göra lite sysslor :)




Kategori: