3 dagar kvar

nu ar det bara tre dagar kvar till jag kommer hem. Darfor tankt jag inte skriva sa mycket an att jag bara ska sola nu :) Massa bilder och filmer kommer sen nar jag kommer hem. Hoppas att ni vantar :) Puss

Julafton

god julafton pa er alla. Sitter pa stranden idag eller det har vi nastan gjort varje dag. Men anda :)

Igar var det grillkvall med alla grannar. Pa kvallen tittade jag Fanny och Kewin pa prodjektorn;) riktigt najs med lite Johan falk sa har pa semestern.

idag sitter vi pa stranden och otroligt stora vogor. Ikvall ska vi hit pa samma stalle och eta buffe och catoishow och allt. Igar var vi pa the white beach. Skit fin strand.

Fram over ska vi till den har on.  Sen ska vi till en bat som nu ar uppe pa land som kom dit av sunamin. har blivit ett museeum nu. Sen blir det sa klart en massa shopping. Har hittat en Marknad som alla sager ska vara jatte bra sa den haller jag tummarna pa.

nej nu ska jag sola vidare och sedan ta moppen hem och slanga mig i poolen!



Puss och god jul pa er!

dag 2 i Thailand

Ja nu sitter jag entligen vid datan. Men det tanker jag inte gora for mycket i detta land!

Igar anlande vi 05.30 till Thailand. Gick och la oss och sov en stund. Sen vart det frulle och sen pool och sool. pa EM tog vi oss till huset dar egarna var och kolla huset och akte sedan till shoppingen och at och bara kolla.

Idag sa vaknade vi enligt Fanny 09.00 men klockan var bara 08.00 -.- Haha sa vi gick ner och at frulle och tog en lite promenad och kolla stranden och lite sa.
sa hela dagen har jag solat och badat och tog even en massage efter lunch och under massagen brakade det till i himlen och regn och oska och buller och blixtrar har sagt hej!
Sa spela kort och sova ar det jag gjort under dagen. Sen vart det mot city idag med sa klart. Fick med mig tva trojor hem :D

Imorgon blir det upp i tid. Packa och sola och bada lite innan vi maste ur hotellet innan 12.00. Da ska vi sedan anlanda till huset och stoka till det dar. Sen blir det besoka Similan Island nogon dag och snorkla och sola. Sen blir det sa klart shopping varje dag!

Kommer inte egna all tid till datan da det ar fett jobbigt att skriva :P hihi Men nu vet mina vanner lite vad jag gor och att jag lever :) Saknar er massor ♥

nu far jag

Ska snart åka mot Arlanda. Fan vad skönt det kommer bli asso!

Kommer inte blogga förns imorgon eller vi får se.


Puss

Lördag.

Oj vilken fredag det var igår. Hade ett väldigt tätt schema kan jag ju påstå.

Kom hem från skolan och han bara och fixa mig innan jag skulle dra iväg med brudarna. Åkte och käka lite mat. Handlade lite gott gott och satt hemma hos My och bara snacka och drack gott. Var hemma runt halv 1 tiden.

Imorse ringde klockan 06.00 och det var bara att gå upp. Hade sallet i morse och allt gick bra. Åkte hem runt 12.30 tiden. Städat och fixat. Sen har min lilla släkt anlänt och käkat lite jul mat och lite paket utdelning.

Just nu sitter jag och hyper väntilerar. Kommer nog inte sova inatt över huvudtaget..



Puss

Lov om ca. 6 timmar




bjuder på en bild som jag hittade på Petras data från Gymnasie mässan!

Sitter i skola och har precis haft litteratur historia prov. Gick väll bra. Kunde gått bättre tyckte jag så klart. Men men gjort är gjort. Nu sitter jag och väntar på att alla ska skriva klart så lektionen kan fortsätta och sen bli rast. Sen blir det lunch och sen Mattematik -,- Jag hatar seriöst Fredagarna :O Men som sagt... Bara 6 timmar kvar.. SEN ÄR DET LOV!

Hej svejs !

bra dag!

Hello!

tycker det har vart en bra dag idag. Lugnt i skolan och fixat det sista, Imorgon återstår bara prov. Nu sitter äntligen i soffan! Kom hem 13.00 och har bakat och stått i. Jag blir så baksugen när jag är rastlös :O hihi
Min sjuka sysster är såklart sjuk så ska till stallet och rida ist för henne :) Kul. Ikväll blir det plugga litteratur Historia och packa :( 


Puss änglar

God morgon



klassen

Ja god morgon. Klockan är inte mycket. Ska snart dra mig mot bussen. Idag ska det blir sånt där roligt väder. SNÖSTORM :S Får se om jag kommer hem från skolan idag.

Datan följer tyvär inte med i skolan idag. Vi kommer ha lite egen hårvård och sen ska vi kolla igenom alla klippsaker och sen blir det fika. Näst sista dagen med klassen de här året :')


Ha en trevlig dag ♥

minnen.

Jag har länge tänkt på ett inlägg som ska handla om minnen. Har så mycket bilder som väcker minnen så det är sjukt. Så nu bjuder jag på de :)



5 Juni 20008 :) Klass resa på solön!



Mys vid sjön sommaren 2009 med Erik! Den bästa sommaren på länge!



Jag och Izabelle som alltid sjöng och dansa för hennes mamma och pappa.

Texten på magen är Markolio, AIK!




Jag och Petra Fjortisar en gång i tiden!



Balen 2009



Moppebrudar!


Tanken var mer och äldre bilder men jag hittar dom inte :(

15 December



Ja, den 15 idag då. Håller sån koll på datumena nu när jag har en choklad kalender. Skit bra ju!

Ska försöka att få nått i magen innan jag åker till skoaln. Tar 10 tåget in idag och slutar runt 3 tiden. Sen har jag en kund när jag kommer hem. Mamma ska ev. hämta min frisörstol och min special schampoonering idag också :D


go kväll.

Sitter och pluggar lite. Ska snart gå ner och röjja lite på rummet och sedan ska jag sussa. Har ju sov morgon imorgon :D Fick sluta en timma tidigare idag. Riktigt skönt. Kom hem och åkte och handla med mamma och tog en julskink macka med mamma. Mums. Sedan vart det stallet. Pollen mådde lite bättre idag iaf.

Lite trött och sliten idag. Så jag säger godnatt nu ♥

Tisdag

Hejsan alla läsare.
 Jag mår inte toppen idag asso :( Vet inte vad det är men ledsen och nere känner jag mig. Jag som lixom vill må BÄST! Det var tydligen svårare och leva än vad jag trodde :O


Just nu sitter jag i skolan. Har precis fått tillbaka våra datorer. Dom har bytt internet leverantör och blåst ur den på allt och bytt till Windows 7 ist för VISTA! Asum lixom!

Nu blir mentorstid :) Undra vad vi ska hitta på då ?

Ha en bättre dag en min, Puss

full späckad helg

OJ OJ Oj..

3e inlägget och inget har publicerats...-.-

Hela helgen har vart full med aktiviteter. Hela fredagen bestod av att fixa allt inför julshowen som höll till på Lördagen. Var som sagt nästan hela dagen i stallet och fixa och dona. Sen På kvällen var jag på julbord.

Så det har vart fullt upp hela helgen. Igår försökte jag ta tag i lite plugg. Basta även med mig själv. Jätte skönt.

Nu ska jag snart åka hem. Åker med Pappa hem idag. Apskönt!



Jag har äntligen fått turen på min sida!!

Just nu sitter jag på svenskan och har litteratur historia. Och det är det värsta jag vet!! Det är sååå tråkigt!

fick nyss reda på att jag inte har någon matte idag. Snacka om vad skönt att få åka hem efter 11 :) Sån lyx jag fått idag. Har som sagt inte hunnit blogga på ett tag men det har vart rätt mycket nu.. Ska försöka att ta tag i det lite bättre ;)


Puss

God morgon Onsdag 8 December



God morgon mina läsare.

Ska snart röra mig mot tåget. Har vart en lugn morgon. Fått sovit rijält inatt och har till och med drömt en massa. Fått i mig lite frulle och kaffe och bara chillat framför The Voice :)

Nej nu ska spacklet på och håret ska fixas :)


Ha en bra dag ♥

man väcker en ångest när man släcker en annan

spa dag




Nu ska jag sätta mig i bastun med en smoothi,ansiktst mask och hårinpackning med syrran :)

12 dagar kvar

Nu är det inte långt kvar. Om 12 dagar åker jag till Thailand. Ska bli så jävla skönt att få komma bort och bara ta det lugnt och njuta av livet någon jävla gång. Ska shoppa galet och äta gott.

Hittade lite bilder från min gammla mobil från Thailand :') 








 

tiiiiiiiisdag 7 December

Hello :)

Sitter i skolan nu och jag är såååååååå hungrig. Har inte ätigt någon frulle så det kurrar lite lätt :( Har precis haft frisörteknik. Kan påstå att det INTE var min dag idag på Frisörtekniken.. Stackars docka!

Nej nu ska jag ner till matsalen :)

Puss hej

Ledig Måndag 6 December

Hejsan mina sötnosar!

Ska snart bege mig ut på en sväng med Hunden. Har hunnit vara nere i centrum och köpt tyg till julshowen och nu har jag fått lite mat i magen och planerat själva sakerna mormor ska sy till mig :) Kommer bli asum!

Så skönt att vara ledig

Nej nu ska jag ut och gå :) Puss och KRam

Åhh herre vilken dag ...

Jag har äntligen fått satt mig ner i soffan för första gången idag ..

Var nere i Hamnen under förmiddagen med Mikaela och skulle se lucia krönikan. Söta Jonna vart Lucia. Grattis till henne. Sen vart det en snabb lunch och sedan se luciorna sjunga lite.

Hem och satte mig en sekund i soffan och petra ringer mig 13.40 och frågar vart jag är :O ? WHAT är inte dansuppvisningen 15.00? ÖHHHHHH NEJ!

Stress stress mot gröndal och gjorde vår fina underbara dans, Och tack för mig. Vill verkligen fortsätta att dansa men kommer aldrig att hinna med det och nu när Iza slutar också så kommer jag aldrig att kunna hitta en bättre danslärare:'(... Sen hem och fika lite eller han inte förens syrran ringer hysterisk och säger att hästen måste sys (?) Kom till stallet och jag fattar inte hur min polle har lyckats men han har 1 cm djupt "Kniv" jack på näsan och som är 3 cm långt. Man såg benet när man särade på flikarna. Riktigt läskig. Sen göra kvällstallet. Hem äta och tillbaka till stallet för yttligare en träning.. 


NU ÄR JAG DÖD.



Nu ska jag duscha och fixa. För imorgon är jag ledig och ska göra en massa ärenden, plugga och sy ihop lite kläder :S hjälp..

















Godnatt och sovgott

god morgon snögubbar

Har sån jävla ångest att jag är uppe så här tidigt egentligen men vad ska man göra (?) Hunden har gnällt sen 06.20 imorse och redan igår har velat gå in och ut hela kvällen. Så just nu har jag lust och strypa hundfan! Men iaf. 09.00 orkar jag inte höra gnällandet så går ut på en promenad. Riktigt mysigt faktiskt!

Nu sitter jag i soffan och har tryckt in mig lite frulle. Ska snart gå och fixa mig så jag hinner allt idag :)

Bak Lördag

Hejsan alla bloggläsare :)

Nu sitter jag i soffan. Ska snart gå oh sussa kudden. Ikväll då, Har vart med Mikaela och Petra hela kvällen. Har lagat mat och bakat lussebullar och bara chillat med lite chirre och dipp. FAn vad tjock jag känner mig nu när jag rabblade upp allt, haha . Ersch får dansa bort allt imorgon ;) Imorgon är det en fullspäckad dag..


11.20 möta Mikaelah
11.30 i gröndalshallen och lämna lite saker.
12.00 Kolla vem som blir Nynäshamns Lucia :)
15.00 Dans uppvisning i Gröndal
17.00 Stallet. Rida, Träna till Julshowen och fixa massor.


Oj oj hur ska jag hinna ? ):








3 december

Go kväll mina underbara. Haft en riktigt skön kväll. Bara tagit det lugnt och vart i stallet och så :)

Just nu sitter jag och roar mig med IT- Media tvåronas filmsnuttar dom gör. Riktigt roliga och coola. Tänk om jag också kunde göra sånt där :) 

God natt för det lär inte bli nått mer bloggande för denna kväll :)  

Vaknat på fel sida? ..

God morgon mina läsare!

nu sitter jag i skolan. Riktigt länge sen jag hade med mig datan till skolan men jag har inte behövt ha med mig den till skolan :) Kännde imorse att jag vaknat på fel sida :( .. Undra hur denna dag ska gå (?)

Nej nu ska jag ta och lära lite. Har bara några sidor kvar på Flugornas Herre!!






Hemskaste boken jag har läst!

Torsdag 2 December

Dagen har vart bra idag tycker jag. Kort skoldag. Hade frisörteknik bara. Klippte och hade ett litet prov. Gick super bra!! Sen drog jag mig hemmåt. Sen har jag hunnit plugga en massa och fick till och med en extra tid till psykologen i dag också så det var bra de!

har hunnit cykla på tränings cykeln och gjort några sit-up. Nu blir det en nyttig smoothii!


Puss och hej leverpastej!

-

Varför blundar vi när vi ber, när vi gråter, när vi drömmer och när vi kysser? Eftersom det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat.