Gott nytt år på er..

Nu är det fan dax att börja fixa sig. BellsaN kom nyss hit så nu ska vi dunka musik och ha det roligt sen åker vi till affären för att köpa presenter och sen är det middag hos Alicia och party där! Nej nu kan jag inte skriva nått mer. Gott nytt år på er ♥

buuurrr.

Nu fryser jag snart ihjäl. Jag ska hoppa i duschen snart iaf och det vart nog lite för mycket för mig i huvudet i dag i stallet. Började av gråta mitt på träningen och jag gav bara upp.. Känns förjävligt nu kan jag säga. Vat inte riktigt hur jag ska göra med mitt lilla liv just nu....

Men iaf. Imorgon är det NYÅR och fan vad jag är taggad!! Ska ha det super trevligt och roligt. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och så, Ska kolla vad jag har hemma i garderoben till min outfit till mogon dagen (?)


puss

otuuuur..

Fan vrf ska det alltid vara upptaget när jag ska till solariumet.. Så det vart inge sola. Solar kanske lite senare ist. Ska snart ner till Centum igen för att shoppa lite. Hittad för en gång skull ett par thights i nynäs så jag får ju hoppas på att det blir bra de här :)

Kommer upp en NYÅRS outfit sen senare ikväll ;) !! 

pöss

ner mot solariumet

Hejdå nu drar jag ner och solar med mammsen (mobilen finns).
 puss

*natti*

Nu ska jag försöka att sova. Pappa och hanns lilla fyllestuga sitter där uppe och har trevligt. Kul att han också får ha kul också så här mitt i vardagen... Bastade med syster och beccii höll lite sellis så nu blir det sova.

Natti natti ♥




myser ner mig snart.

Nu är det bara Duschen och Bastun som väntar mig sen blir det nog mysa ner mig i sängen. Mår inge vidare. Hoppas på att jag inte fick någon hjärnskakning av det dära lilla skithästen :) Känner mig grymt möör och yr.. Så vi får se hur det här slutar har två pass kvar imorgon på busen så jag hoppas på att det är bättre. Nej nu ska jag unna mig själv lite, Puss

...

nu ska jag träffa dig och jag låter det vara som om inget har hänt..

ja det här var ju inte skönt..

sitter nu här med värsta fläskläppen :/ Fick en rijäl smäll av flärren idag så blodet forsade ur näsan och mina läppar är nu i lite delar, inte skönt... Känns som rena plastikoperiation i läpparna(y)

Men iaf. Har fått lite skäll idag av min vänn BellsaN att jag inte har uppdaterat men det är rätt mycket nu kan jag på stå. Jag har en väldigt stor beslutångest om jag ska till stan på nyår eller om jag ska vara hemma (?) Blir snart galeeen! Sen imorgon lär jag nog bli sängliggandes.. För det första lär jag ha världens träningsverk och sen vet man ju inte hur man kommer se ut i ansiktet också så det kommer bli spännande och se om jag kommer ner till centrum imorgon, ska försöka att luncha med Petra imorgon om det går bra och äta om det är bättre en vanligt ska jag kanske försöka hinna åka ni till Haninge med BellsaN. Får se hur allt blir.


ner och sola

Vart inte någon tripp till stan så nu ska jag åka ner och sola ist med mamma. Pöss

God morgon.

Sitter nu i soffan och vaknade efter ett tag. Jävla hundfan som började skälla vid halv 10 på morgonen och då blir jag inte glad så jag kan säga att min morgon vart för jävlig!! Vet inte hur min dag blir idag. Antingen blir det att åka till skärholmen och IKEA eller bara en sväng till Haninge. Ska ringa lite samtal och kolla om mina saker finns som jag vill han (a)
 loveeee

gästbloggare!

Hej alla som läser Amandas blogg!
 Jag tänkte att jag, bells, skulle gästblogga en sväng i hennes blogg!

 Amanda är min bästa vän, och de har hon varit sen första dagen i mitt liv, eller ja vi har hållt ihop sen dess iallafall. Vi har gjort allt tillsammans, allt som bästa vänner gör, och det finns mer som vi ska göra också. Det är roligt att veta att man verkligen har en bästa vän, som ställer upp, förstår, och lyssnar på en, det är underbart. Vi har gått igenom både bra och dåliga saker tillsammans, men de bra sakerna överväger ju de dåliga, har jag inte rätt? :)
 läs gärna hennes blogg, frågar ni mig så tycker jag att den är jättebra!

Pussar & kramar från bells! bellsss.blogg.se

mig själv..

Just det. Många märker att jag har färgat håret ute och det. Vist har jag det. Ville göra en lite förändring. Jag har sätt lika dan ut i nästan alla mina år. Så nu var det dax med en förändring.

Mitt fina resultat..

Lite nya små sprylar


Vart en ny brunkräm och piecing och sen nagelpynt. Solar ju varje dag med mamma så det fick bli en ny brunkräm med en lite starkare brunfärg.

bad!

Godmorgon. Usel uppdatering i know men vad ska man göra.
Men vad som har hänt då dom här dagarna är inte så jätte mycket.. Julafton var en bra dag. Blev nöjd med julklapparna och min lilla släkt var här och de. Var hos Bells lite senare på kvällen och kollade in hennes julklapps utdelning och sen kom Petra förbi senare på julaftons kvällen.
Morgonen därpå vart det ju upp tidigt till stallet för att ha morgon stallet. Var riktigt mysigt men också väldigt jobbigt. Kom hem vid lunch tid och somnade en stund på sängen och sen vart det lite middag. Då hade även min farbra anlänt till byn. Han hade jobbat på julafton. Ni som inte vet vem han är så är han ihjän kännd från S.O.S GUTE. En liten filmstjärna från Gotland. Sen vart det även utgång i förrgår.. Träffade Petra en stund sen kom bells och vi mötte max. Sen vart det hem för att kolla lite film vart bla. Kopps och SOS. Sjukt kul. Mogonen där på vart det upp i skaplig tid för att åka till annandags rean i Haninge Centrum men det vart bara ett par jeans. Sen var det mot gubbängen för att hänta kusin och hem sen igen. Fixade mig lite för en middag ute med BellsaN. Sen var det hem och kolla på film hos Alex med Max och Oliver. Max fyllde 16 år igår så det var lite firande när Rasmus och alla andra kom (y) Sen bar det hemmåt vid 1 tiden. Somnade på soffan inatt för det var ju fult med folk i varenda säng -.- 7 pers i våran villa.. Inte normalt. 

Nej nu blir det till att ta det lite lugnt. Farbror och Farmor åkte nyss hem med båten och kusinen åker vell hem snart med hoppas jag så de kan bli lite lugn och roo nu!!
Blir lite bättre uppdatering idag ;)

godmorgon, igen

Ska snart åka in till stan för en liten shopping med mamma. Nås på Mobilen! Puss

god dag!

har inte hunnigt med allt bloggande. Har vart mycket med släkt och vänner och all mat och julklappar och hela köret.
Vart helt nöhd med mina julklappar. Man ska inte klaga + att maten var god och det var en perfekt jul. Träffade både BElls och lilla Petra igår och snackade och så och sen var det bara att ligga i säng för att gå upp vid halv 7 för att göra morgon stallet. Sen var det hem och äta lite sen somnade jag en stund i sängen (2 timmar) Riktigt skönt. Nu väntar duschen och bastun på mig snart. Ska bli riktigt skönt. Sen blir det nog en liten middag med släken sen ska jag vell träffa Bells:)
Nej nu är det Herry Potter på tven så vi hörs och ses ♥

Nu är det mycket...

Sitter nu halv stressad och orkar verkligen inte blogga. Har inte bloggat på hela dagen men jag tar det imorgon. Behöver verkligen vila upp mig nu. Är såååå stressad...
Kom nyss hem efter en liten tripp med min vän Jens och Bells. Han åker nämligen utomlands om en vecka och sen flyttar han till öland och sen har jag suttit hos frissan halv dagen och sen vart det en heldel spring på stan med mikaela för att hitta lite saker och en fika för att lugna ner det hela men nudå..  rummet ser förjävligt ut och klappar är inte inslagna och jag måste hinna duscha och äta. Hur ska jag hinna med det här innan klockan hinner bli morgon igen.. gaschs, varför just dagen innan julafton!!!???? 

Bjuder på ett juligt inlägg med massa bilder imorgonbitti!


natti natti <3

Nu ligger jag i sängen och tryckte nyss i mig en macka och skulle kunna trycka flera. Nu är frågan om jag ska orka gå upp och göra flera eller om jag ska sova.. Humm..

Men iaf. Kvällen tillbringade jag med Bellsan och Alex. Kollade på Andra Avenyn och var också årets sista Andra avenyn. Sen så gick vi ut i snöstormen men jag frös ju för mycket så jag bar mig hem till min säng ist. Tanken var att jag och Bells skulle ut och åka pulka men det vart nog inte så eftersom jag sitter här och hon svarar inte på mobilen, den har säkert dött. Så vi tar det imorgon ist.

Imogon då.. Onsdag och dagen innan den stora dagen vad ska jag göra då? Jo, det är full rulle imorogn. Först är det att se till att...

♦ Vakna, äta lite och njuta av lovet.
♦ Fixa mig och möta Mikaelah på en fika.
♦ Handla de sista julklapparna till syster.
♦ Frisören för Färgning och kanske klippning
♦ Träffa Petra och umgås med henne.
♦ Sen kommer släckten och det är dax för hemfärd och fixa allt ..

HAHA det var min dag imorgon och jag ser det som en mycket spännande och trevlig dag. Fattar mig inte på hur jag ska hinna allt bara.. Men det är en annan femma ;) Nej nu blir det en macka till tror jag. Godnatt och sov gott!


VINTER TIPS



Nu har jag testat lite nya saker om det här med brun utan sol och solarium och allt möjligt. Men det bästa jag kom fram till var kastanje vatten. Det är som ett brunt vatten som du bara duttar på en tuss bummul och stryker på det och sen är du brun. Inge kladd och inte heller nått illa luktande.

Kan köpas på Åhlens eller Kicks för 100Kr

kan inte..

Kan fan inte glömma dig och kan inte heller sluta tänka på dig, går inte en dag. Det är sjukt jobbigt även fast du har vart riktigt fittig mot mig. Jag har både hört en massa skit och att du har hört en massa skit från andra som inte ens är sant, men så är det ju när vi bor här och när jag har dessa vänner.Kanske borde jag berätta allt det här men jag vill inte.  Vill så klart säga sanningen men det spelar ju ingen roll nu när det blev så här . I miss you

massa julfix.

Sitter nu och har ätigt och duschat och gjort det mesta:) ska fiax en massa inför imorgon och till julafton. Vi ska klä granen och rulla köttbullar och allt det.. Sen blir det mest plocka på rummet. Vart lite stökigt, Igen efter stallet -.-

Nej nu måste jag göra lite nytta!



-

Ska snart dra till stallet och jag kan säga er att jag vill knapt gå ut genom dörren.. Det är hela -10 grader här i Nynäshamn och det blir nog på med massa kläder kan jag tro.  Jag ska snart gå upp och äta nått så jag får lite energi till ridningen idag.. Har plockat lite på rummet och slagit in ett paket till min kära vän BellsaN. Ska träffa henne idag tror jag. Ska hämta lite saker hos henne och sen så ska vi nog prata och så. Hon skulle ju till Norrland idag, men det vart inte så. Så jag är lika glad för det :D!

Denna bild är tagen för tre dagar sen;O Och om ni kan tänke er hur det ser ut nu efter tre dagars snöande. Jag kommer knapt upp för trappen...



new



Det var lite nya saker igår.

Lösnaglar (julafton) 120 kr på Kicks
lösögonfransar (nyår) 95 kr på Kicks
  och sen en massa örhängen. :)

ojojoj

såg att det är 40 min kvar på att inte ha bloggat på ett dygn. Det här är inte bra. Vart kvar i stan igår med Jesper Petra och Jocke. Var riktigt mysigt. Fick med mig lite julklapper hem iaf.  Sen kollade lite film och lekte i snön men jag klarade mig från mulningen!!

Nu ska jag snart åka till stallet. Måste bara hitta mina saker som jag köpte igår så det kan komma upp på bloggen men då tänkte jag blogga från den andra datan tänkte jag... :) Har iaf nyss käkat frulle och tänkte hinna slå in lite jul klappar innan jag åker till stallet.




mot stan.

Hejdå! Nu drar jag in till stan, IGEN... Pöh börjar bli trött på allt handla snat. Men nu är det bara två julklappar kvar. Vet inte riktigt vad jag ska köpa men det kommer jag nog på. Sen ska jag leta efter lite skor till mig själv så jag hoppas jag kommer hem med alla kassar:)

Sen efter all shopping vet jag inte än om jag ska hem och fixa allt eller om jag åker vidare längre in i stan och är med vännerna. (?) Får se.
Nej nu ska ´vi åka och hämta lilla petra :) Pöss

godkväll...

Ligger i sängen nu och tar det lugnt. Min lilla bulle i magen mår inge bra trorj jag... Har inte haft så här ont på länge nu. svullen och ont som fan:( Kan knapt gå. Vart så här i tre dagar nu "/ 
Men iaf. Har vart ute flera gånger och gått idag i snöstormen och det var fan inge roligt. Kan de inte bara sluta snöa snart (?) Det räcker nu. Jag önskade mig inte så här mycket snö tomten.. Men jag kommer nog få den bästa julen i år på länge känner jag på mig så det här känns riktigt kul! 

Imorgon blir det Farsta med Petra :) Får se om Jocke och Jesper kommer med in annars drar väll jag och petra vidare till stan och busar loss lite som vanligt tror jag:) 
Nej nu ligger Andra Avenyn och väntar på mig eller det  börjar på tven vid halv 12 så ska försöka komma upp ur sängen med magen och fixa fram en riskudde eller nått :)

Godnatt //

ibland

ja ibland önskar man saker man inte gjort. Då vill man bara komma bort. Jag vill inte se eller höra!
farväl av världen.

redan ny vecka imorgon.

Nu är det fan bara 4 dagar kvar till julafton och nästan alla julklappar köpta. Julstämningen i hemmet är bättre en vad vi brukar ha. Mamma har nog vaknat på rätt sida den här vintern. Jag är fortfarande seg men ska möta petra sen tror jag och sen blir det att se till att det blir lite årdning på rummet. Ser inte så bra ut det här.

Men så här ser min vecka ut iaf.


shit

TILLBAKA:D

Shit vad denna helg har gått fort. Det är redan söndag lixom... pöh. Sitter nu i sängen och jag kan påstå att jag är bakis. Inte så farligt men det känns kan jag säga.

Var hemma 2 i natt och jag kan säga att det var super trevligt. Träffade mängder av nya ansikten och det tycker jag om:) Vi var vell en 15 pers så det var perfekt med bra sellskap och alla var på topp så det kunde ju inte vart bättre!

Nej nu ska jag faktiskt ta och plocka årdning på rummet faktiskt. Sen blir det se till att ta det lite lugnt.


♥Love me

god kväll redan..

Nu går det undan. Shit var denna dagen har gått fort:S Har både städat och hunnit göra lite ärenden på stan och åkt till haninge för att jul hanlda mat. Shit hunnigt med mycket har jag gjort men tiden försvan:(
Ska fixa mig lite och sen dra mig mot Bells där William och carri sitter :) Ska kolla på film tror jag. Sen blir det säkert utgång eller nått :)

Nej här kan jag inte sitta och häcka. Ha en trevlig kväll! Pöss

god morgon.

Sitter nu och är helt död. Har jul städat hela morgonen. Jag har städat hela min våning. Alltså Bastun duschen hallen och tvättstugan... Men det behövdes verkligen göras så nu är det gjort. :) Funderar på om jag ska gå ner på stan och shoppa lite saker inför jul. Kolla lite julklapper och nyårs kläder. Har hittat en tröja här i nynäshamn så får se om det blir den. Ska nog vänta på mamma så kan jag åka ner med henne.
Sket i att åka in till skolan idag. Har ingen aning om tågen har gått idag men kände för att det var rätt onödigt..

Nej nu ska jag gå upp och laga mig lite lunch tror ja. Få se om jag hittar nått :) Pöss

fuck vilken dag ;O

Shit äntligen hemma. Och fråga mig inte vrf jag ens åkte in till stan idag?
För det första tog det 2 timmar in med bilen idag. Och sen när vi väl kom in så vart typ allt fika slut och alla var på väg till matsalen. Så det vart 30 min i skolan. Sen åkte jag Petra Julia bella steffi och jesper mot skärholmens köpcenter för lite shopping men jag hittade inte så mycket. Åkte nog dit för att det skulle bli lättare för pappsi att hämta mig. Så efter ett tag kom pappi och hämtade mig. Så hela eftermiddagen har jag tillbringat på pappas jobb. Tog en massage i 30 min. Otroligt skönt och sen vart det några koppar varm choklad så klart så nu känner jag mig väldigt fräsch. Sen kom jag hem och vart thai mat på pappas födelsedag idag :) Grattis till honom!

Nej nu ska jag upp och fika. Blir nog kanske inge mer bloggande idag.. Pöss

God morgon mina läsare!

Godmorgon mina kära läsare? Hur ere med er i snöstormen? Med mig är det bara bra.

Ska snart åka till skolan och jag kom på att fan vad onödigt att åka till skolan på en fika och sedan hem igen. Onödigt värre. Nej nu ska jag borsta  gaddarna och göra mig iårdning för skolfärden!


Love you baby <3

natti!

Ligger i sängen nu eller det har jag gjort rätt länge. Har blivit en Tv kväll idag. Först vart det Bonde söker fru sen vart det oskylldigt dömd och nu so you think you can dance sen håller jag på med Andra Avenyn men det vägrar att fungera så jag blir så suuur! Imorgon har jag lite sov morgon och ska bara ha lite fika med mina mentorer sen blir det hem. Så imorgon blir det inte någon jätte jobbig dag :) Nej nu måste jag försöka att se andra avenyn! Pös

Diss



Dror jag bar dissar idag tyvär.

Jag blir så sjukt iriterad på vänner som har stått en så nära som sedan går och snacka ren jävla bullshit om än. Då kan jag kalla det att då är du inte min vän längre. Och sånt är rent omoget att gå runt och snacka en massa skit. Man förlorar bara på de. Men du verkar inte ha förstått att du gör det. Ren diss, sånt här mycker jag inte om.

godkväll mina läsare.

Har inte alls blivit lika mycket bloggande idag som det vart igår. Igår vart det hela 7 tråkiga inlägg. Men det är en bra början tro. Idag har det inte vart så mycket. Fick åka till stallet och ta hand om pollen trots att jag mådde dåligt. Så är det när man har häst. Nu blir det bara en massa pluggande. Har tre arbeten som ska vara inlämnade idag så jag måste se till att hinna göra det innnan 00.00 inatt! Sen sätter jag nog på en rulle eller nått innan jag ska sova. Har visseligen sovmorgon imorgon bitti! Super duper skönt ska de bli. Åker till och med bil in till stan imorgon. Lite extra lyx på vardagen gör mig glad tro! Nej nu måste jag fixa mig lite.. Har ju precis vart i duschen sen ska jag nog göra mig en kopp te och plugga, vad tror ni?  

planerat och klart!

Yeej! Sitter och pratar lite emd min kära mamma om att åka in och shoppa på Måndag och hon var på. Bara jag lovade henne att följa med på ICA MAXI för att julhandla mat så jag får väll ta och göra det. Blir glad om hon bara följer med till Farsta Centrum för att ge massa tips. Nu ska jag skriva mig en julhandlings lista..

Hjälp mig med att komma med förslag!

Hemma idag med"/

Vart hemma idag men :( SKulle åkt till skolan jöö men fan vad illa jag mådde imorsse. Trodde att jag skulle spy..



Nu ska jag glutta runt lite på datorn och fortsätta sova så jag slipper den här skiten. ´

imorgon smäller det.

Imorgon byter jag mobil:D

Från
 

till


Älskar rosa:D <3

sweet home







Här kommer lite bilder från mitt sweet home. Är fortfarande lite tomt på väggarna men det kommer upp en massa bilder där sen.
Nu ska jag sova. Vart inte så mycket sömn i natt och inte under dagen heller. Vart hemma idag så imorgon beger jag mig mot stan till skolan i snöstormen :'(

9 dagar kvar.

Nu är det bara 9 dagar kvar tills det är julafton och jag kan säga att jag har inte gjort ett piss;O Har inte köpt några julklappar och inte heller något fint att ha på mig under julafton:s Hur ska detta sluta. Funderar på att dra in till Farsta på Måndag eller Tisdag för att handla julklappar. Vet att det kommer vara kaous i alla shopping centrum men vad ska jag göra. Och jag vet inte heller vad jag ska köpa till familjen, pööh vrf har jag inte tänkt på det här innan (?) Dumma mig.

seeegt.

Daaaam. Vad seg min dag har varit. Går sjukt långsamt och att bara sitta framför tv gör mig änu segare. Har sittigt vid min gammla dator och hittade en MASSA gammla bilder från i somras :'( Tiden går fort när man har roligt kan jag säga. Inget är sig likt som bilderna visar. Livet förändras! Ska nog ta och göra nått. Håller på och funderar på om jag ska ta bort på mitt kära nya rum så ska ni få se hur det ser ut, Right(?)

Jul/Nyår outfit?

Sitter och tänker på om jag ska beställa någon kläning eller om jag ska åka till stan och gå och kolla lite. Men jag vet inte. Känns nog som om det är försent för att beställa och nog dax för att ta en tripp till stan. Men efter lite letande på datan så hittade jag en jätte söt kläning iaf.



ta mig härifrån.

Vill bara åka till Thailand nu. Har en vänn som åkte i natt till egypten och fan vad orättvist. Snart ett år sen jag var i Thailand och jag vill bara tillbaka till värmen. Miss it.





utsikten från min balkong i Thailand :'(

favorit låtarna som ligger på topp hos Påå

 s.o.s - Jordin sparks

 



tik tok - KESHA





satan vad ont det gör.

Tog svin äckel sprutan idag och satan vad ont det gör nu. Hoppas på att jag är lite sjuk imorgon för har ingen lust med att åka till skolan vara där och teckna lite figurer på ett vitt papper och sen åka hem. Never!! Fan sista veckan så tror det inte gör nått:)

Bjuder på en SKÖÖÖÖN FILM !

Svenska - Hjältar 2009

Sitter och kollar på Svenska hjältar på 4an med gråten i halsen :( FAn har redan gråtigt en skvätt och det tar inte stopp. Fattar inte hur starka Barn/folk kan vara ibland! Sjukt!



Nej nu ska jag fortsätta gråta.. Puss puss

varm choklad värmde.

Kom nyss hem från den lilla biten hem från tåget och jag trodde att mina fingrar skulle dö :( Men efter en varm kopp choklad känns det faktiskt bättre! Ska snart åka till stallet tror jag. Kanske väntar på pappa först. Får se. Syrran och mamma drog till haninge för att handla. Blir så sjuk sur på min mamma ibland. Hon är alltid iväg med min syster själv och fikar och shoppar och mässor hit och dit. MAMMA (?) Vad gör du och jag tillsammans ? Inte ett piss. Blir så lack ibland på de. Men så är de. Kanske är för gammal för att umgås med sin mamma. Kanske måste ta ansvar för mig själv ist. Inte vet jag iaf?!

Nej nu ska jag ringa pappi <3

Viste ni att jag...



Viste ni att jag utbildar mig till frisör. Går frisör linjen i Liljeholmen.

Viste ni att jag hatar min hemstad Nynäshamn för att ingen kan hålla käften om något i denna håla?

Viste ni att min syster är grym på att fota? Besök hennes blogg .

love.

natti natti <3

Emmy här. Säger godnatt nu för måste sova:( Ska ju upp tidigt imorgon som vanligt så det är dax för att sova. Imorgon blir det svinsprutan tror jag. Hoppas jag bli sjuk så jag slipper skolan på tisdag. Gör fan inget i skolan nu den här sista veckan. Så tråkigt att behöva gå upp tidigt till skolan. ÅKa buss i en timma och sen inte göra ett piss i skolan och sen hem igen... Så onödigt tycker jag.. Men men iaf. Blir nog en rätt så lugn vecka hoppas jag. Hästen ska vila i två veckor nu så det blir nog bara lite mer jul känsla denna vecka. FAn det är ju julafton snart så man måste ju börja tagga lite :D Nej nu måste Påå sussa!

Love!

filmmys!

Sitter och myser med min kära vän Petra nu. Ska snart sätta på filmen Crossroads.
 

 Nej nu ska vi nog kolla klart på Bonde Söker Fru och sen sätta på filmen. Sen ikväll blir det bara att ta det lugnt.



Älskar dig Baby!

full rulle på mig..

ja nu är det full rulle ska både göra det ena och det andra ...

Duscha
Byta sängkläder
dammsuga
damma av

 Sen kommer nog min vänn petra in och ska snacka lite skit:) Sånt som vi tjejer beöver göra ibland ♥

mot stallet.

Nu ska jag åkta till stallet för att hoppa lite på ponnyn min. Får se när jag kommer hem. Blir nog bara ta det lugnt och städa lite i rummet. Ska damma och damsuga och byta säng kläder och så, så det blir nog en hel del :)



något jag inte förstår..

Helt sjukt. Jag har tänkt på det här heela natten.. Det här med att ha kommunikation med sina barn. Att lite på sina föräldrar och att som ska lita på en själv och allt det här. Kunna berätta allt för sin mamma och kunna ha roligt. Det finns inte i min värld och inte heller mellan några av mina vänners föräldrar heller, medans vissa har sån bra kontakt att man nästan blir helt galen. Dom liter på varandra. Dom berättar allt för varandra som om dom var bästa vänner och att dom verkligen förstår varandra. Det är så olika och jag vill också kunna ha den kontakten med min mamma. Och nått om igår om att man inte får dricka sprit av sina föräldrar. Alla ungdomar dricker någon gång och jag kan säga så här att är det inte bättre att säga till sin mamma, Jag ska få fest ikväll bara så du vet. Än att inte berätta nått alls. Så dom slipper gå runt och vara oroliga. Och de här med att föräldrar ska lite på än vad man gör. Det vet jag att det kan ta tid men fan. Jag trodde mamma och pappa litade på mig. Vad fan, Jag har aldrig blivit tagen av polisen jag har inte heller druckit mig AS packad. Jag har inte heller kommit hem så jätte ful. Så vad är problemet. Jag är nog än av det snällaste flickorna av dom som jag umgås med. Jag kan förstå om att inte föräldrar vill att man ska dricka. Man förstör kroppen och levern och man bränner bort hjärnceller och allt det dära men tror dom att det blir bättre att sitta och hålla fast dom hemma? Hur ska föräldrar kunna lite på än när man inte ens får gå ut. Man får lixom inte ens visa att man kan ta det hära ansvaret eller att visa att jag kan komma hem sent utan problem. Världen är så JÄVLA orättvis ibland så jag dör! Man är inte 18 år en och man får inte bestämma själv. Men dom här fjortisarna som är 13-14 år som får tatuera sig som skrev att jag tycker jag är mogen nog över att få bestämma över min egen kropp. Hur jag vill se ut och hur jag vill klä mig. Och fan jag håller med helt och hållet. Det känns som ett helt fucking stort fängelse allt hela tiden. Ska det kännas så(?)

godnatt...

haha nu blir det ett litet blogg inlägg innan jag somnra :) snurrar lite men inte så farligt. Imorgon blir det hopplektion så ska försöka somna. Vart en litet partajj idag hos Foppa. Trevligt var det. Jag och mikaelah drog hem med kvart över 12 tåget hem så nu är jag iaf hemma :) Nej nu tror jag att jag måste sova .. Puss hej lever pastej :D

godmorgon bitches!

God morgon. Sitter i sängen nu och lyssnar lite på musik. BellsaN väckte mig med ett sms . Hur lyckas hon, ingen som vet (?)



Som ni ser så har jag fixat badrummet med en massa ljus och myst till det lite. Ska mysa lite i badet och ta det lugnt innan jag ska fixa mig och innan vi ska till mormor. Lill kusinen kommer också, 5 månader gammal bara. Vilken pluttis!!

tackar tackar <3

Vill tacka vännen michelle som fixade min blogg design lite hastingt just nu :) Var så trist att ha den förra biliga och fula designen så nu är jag nog tillbaka :D


20 dagar kvar tills NYÅR...

 Och jag är fan helt nykter ikväll ;O har drukigt 3 helger irad och imorgon ska jag ju visseligen fest till det också så det blir fyra helger drickades, inte bra det. Får nog bli en vit vecka nästa vecka tror jag.

Imorgon blir det full rulle. Ska försöka klippa mormor imorgon innan vi firar hennes 75 års dag. Blir smörgås tårta och massa gott och sen blir det mot stallet för julshowen. Sen blir det ut och käka med mina flickor innan vi röjer till det. Så kvällen/natten får vi ju se hur den slutar om den slutar visseligen (?)

Men iaf. Min vänn bells fyllde år så vi har suttigt hos alex med lite folk och haft det trevligt. Drog hem rätt så tidigt. Har vart väldigt seg idag och jag känner fortfarande hur jobbigt det är att leva. Det är sjuk hur man kan komma ner i en sån svacka ...

Nej nu ska jag glutta runt lite och försöka fixa min blogg design.. Kan ju inget om blogg.se skiten.. im bad!

PÖSS

Matte prov jag dööör..

Shit ska snart ha matte prov och jag är skit nervös. Men jag kan bara hoppas på att de går bra. Har iaf haft en genom gång nu innan rasten så jag jag ju hoppas på att det kommer gå bra. Håll tummarna för mig (Y)!


PUSS

fest på G (?)

Imogon kanske det blir upp till vännerna på fest i Sorunda!


Godmorgon.

Sitter i skolan nu och ska snart ha engelska och jag undrar vad hon ska hitta på idag :S Hoppas det inte blir något jobbigt. Sen blir det matte prov på EM. Årets första matte prov. Ska bli spännande och se hur det ska gå. Känner mig rätt förberädd för det iaf.

Sen idag vet jag inte vad som händer. Antingen blir det Bio inne i stan eller bara var hemma och ta edt lungt med vännerna. Får se hur jag ska göra. Behöver nog bara vara hemma och fixa lite till imorgon och allt eftersom min kära mormor fyller år imorgon och det är julshow i stallt och jag är ansvarig för det så jag får se vad jag ska hitta på.

Och sen vill jag bara säga GRATTIS till min Älskade vänn BellsaN ♥


GRATTIS ÄLSKLING :D <3

Så trött på allt skit.

Ja Precis som denna rubrik lyder så är jag så trött på allt skit. Jag skiter i allt nu. Jag börjar om från nytt. Lika bra att göra det. Att ha en riktigt stor vän som man litar på som sedan sviker en otroligt jävla hårt fast hon inte vet det. Jag viste redan från början att den här dagen skulle komma och att det här är inte första gången du gör så här så det ända mitt alternativ är att inte umgås med dig. Jag vill helst inte se dig men det kommer jag ju visserligen få göra flera gånger men det är smällen jag få ta. Jag vet själv att jag måste ändra på mig och att jag ska förändras för det är det ända jag kan göra just nu. Jag tänker hålla dom för mig själv så ni får väll se om ni kommer känna igen mig. Det är iaf. Jätte tungt att ändra på hela sig själv men nu har jag gett mig fan på att göra det för jag vet bara hur det slutar och det är fan inte roligt. Just denna vecka/ veckor kommer bli otroligt jobbiga för jag vet redan att det har vart kaos hela denna vecka och jag hade redan svårt för allt i helgen och jag viste inte vad jag skulle göra. Kändes som om tåget+ spåret var den ända vägen för mig just då…   


at the school.

Har bild och de kan jag säga att det är mitt svagaste ämne i skolan och vad tror ni vi gör nu.. Jo RITAR MANGA ;o SHit kan knappt hålla i en penna .. Får se hur det här går.

Sen blir det ju Svenska redovisnning så det här blir nog min sämsta dag denna vecka.



Efter plugget blir det så klart lite shopping. Ska köpa mig två par skor och sen blir det nog min nya uppfining för att bli brownie;) yessh


utgång.

Nej nu ska jag vandra ut och möta min vänn Petra. Ska snacka och ha det roligt bara. Kanske skriver se. Puss

lite frisörsaker




Håruppsättning av lite lopar och flätor by mig och Petra!



 Rosett på 5 minuters göra!



Två hår uppsättningar by me.

Kommer upp massa mer någon annan dag :)

Puss

Hiss&Diss




Nu är det så att jag ska börja Hissa och Dissa lite tänkte jag (a)

Så Emmy Dissar

Brun utan sol och all solning med solarium. Brun utan sol Luktar bara äckligt och vem fan vill de (?) För det andra blir man helt fläckig och det tar ju ett tag innan det försvinner. INTE FINS ALLS!

KISSI, DESSIE och PAOW.... HEjdå. Fan man orkar inte läsa era patetiska bloggar och jag har fan inte läst era bloggar på 3 veckors tid nu och fan vad bra det har gått att inte läsa era patetiska bloggar :S

Så Hissar jag också

Varma RIKTIGA uggs. Dom är bekvämare och skönare än fake uggs och det känns verkligen inte som tofflor. Tror det får bli nästa köp. Var och provade ett par svarta idag, så tror det blir dom.

Vinter myset är nått jag måste hissa. Finns det nått mysigare en film,ljus,kuddar och massa pussar och kyssar i vinter mörkret.! Så det ända jag kan säga är att, kul för er som har era söta mysiga pojk/flickvänner att mysa med.




PussPuss

hihih (a)

Bjuder på lite smakprov på mina fina julklappar som jag bara måste ha!

Puss

godmiddag.

Kanske tillbaka i bloggandet "/ Humm.. jag vet ärligt talat inte (?)

Jag har verkligen gett upp allt känns det som. Mitt liv och allt och den sista dagen i mitt liv höll på att komma. Då jag bara ville bort i lördags. Det fanns ingen mening kvar att leva. Som nästan alla ville bara ha bort mig, hälften snackar bullshit om mig som gör att folk börjar tro på dessa jävla rykten som jag hatar. Fy fan finns inget värre men om jag kan så ska jag försöka att börja om mitt liv. Ska nog börja testa på terapi för det är nog det ända som kommer att funka om jag vill ändra på mig helt. Men en sak får jag inte glömma. Jag har två vänner i mitt liv som är de två närmaste vännerna som jag har och jag säger bara 5 ord, Jag Litar på er nu <3.

Men så tillbaka i vardagen. SKolan flyter på bra. Skolan slutar redan om 2 veckor och jag kan påstå att jag skulle behöva en spa behandling mins en gång om dagen för att min stressfaktor ska gå ner. Rätt mycket nu kan jag tycka. Allt ska vara inne nu i skolan och det är projekt och power point inlämningar och hela rullen.

Snart kommer också jultomten och jag har inte ens sätt ett enda avsnitt av Jul Kalendern;O Illa.
Tänkte också bjuda på min lilla julklapps lista ;D

Ha det gött ! ♥

lite planering..

Najs dagar jag har kvar på min vecka eller? :)
Torsdag: Ledig
Fredag: Tjej middag men mina gammla klasskompisar
Lördag: Julmiddag med familj och vänner
Söndag: Chilldag

Tror jag börjar bli lite sjuk..

FAn asså.. Har inte tid med att vara sjuk. Mina halsmandlar är helt svulna och har ont i halsen och nyser tätt intill så tror jag ska åka hem och ta ett vart bad eller nått. Kanske sätta mig i bastun.
vart en riktigt dog skagenmacka till frulle idag (a) kännde att jag behövde det. Dagen idag hopps jag flyter på bra. Ska hem och plugga en massa idag nu innan det blir jullov och sen är det mot min lilla polle :)

Nej nu ska jag väll fortsätta att gå i skolan... HA det bra.. Puss puss