tillbaka

Japp, ärligt talat så vart det inte så mycket bloggande under helgen. Har vart full rulle under hela helgen. Men roligt har jag haft men trött dock.
I lördags kom ju Bella och steffi till oss för att grilla lite. Jag och Bella fick för oss bara någon sjuk ideé i Fredags att vi skulle grilla bara vi och mysa men det gjorde hon rätt i :) haha
Trevligt var det och kom inte i sängs förens vid 04.45 på morgonen :O Bra jobbat.. Och vaknade runt 8 på morgonen. Nästan 4 tammar!! Vaknade och gav oss nre för att äta lite pizza till frulle och sen vart det hamnen med lite glass och sen drog vi oss hemåt för att mysa lite. Bella och steffi drog väll med tåget. Och sen vart det bara lite städning. Vi var rätt städade i alla fall. Sen under kvällen kollade jag Göta Kanal 3 och det får faktiskt en diss, för den var inte alls lika bra som dom andra :( Jätte tråkigt.  Sen åke jag ner i sängen runt halv 12. Nyduschad och fräsch (Y)

Idag har dagen vart bra men väldigt seeg och trött. Hade egen hårvård idag på schemat och det menas med att vi får göra nästan vad vi vill på varandra som en avslutning eftersom det var sista frisörtekniken idag :'( Så jag färgae ögonbrynen och Sedan klippte jag Petra. Lite toppar och uppklippt som vanligt :) haha Vart bättre efter att Petra fått ett litet utbrott på mig... (haha) Sen vart skoldagen slut pga att idrottsläraren vart sjuk :( Vi som skulle dansat idag! ATTANS
Så nu ska jag hjälpa syrran lite med Svenskaläxan och sen gå och sussa en stund :) Kan behövas :)

PUSS I JUMSKEN ♥

Lördag

Ligger i soffan hemma med Petra och Mikaelah och kollar på tv. Riktigt mysigt har vi det.
Har bara tagit det lugnt idag. Gick upp runt kvart i tio då klockan ringde. Dax att fixa hår uppsättning. Marika strosade in runt kvart i 11 och vi satte igång. Vart riktigt fint. Vanliga korkskruvs lockar och en liten puff lugg med en luten uppsättning bak. Hon får ju inte bli finare än bruden lixom ;) haha
Sen kom Mikaelah och vi satt och kollade på Emil i Lönneberga. Sen ner mot konsum för att handla lite frulle till mig imorgon. Sen drog vi oss hem. Mikaela handlade fika så det vart en kopp kaffe med mazariner tills petra också kom :) Så nu sitter vi hör som trötta muppar :P haha





Tanken var att jag skulle gjort lockarna med plattången så det vart större lockar men  plattången är i skolan! Slarviga mig. Men det vart fint ändå :D !

Puss och Kram

hemma efter underbar kväll ♥

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en massa strul med tågen ? Fattar inte i vad problemet är lixom..

Kom hem efter skolan runt typ halv 5 och slängde i mig lite mat. Fans dock inget hemma så fick plocka ihop massa små plock. Inge gott:( Sen fixade jag iårdning mig lite fort och sprang mot tåget och kom in till TC runt 7 tror jag. Mötte upp Kära Bella där och vi begav oss på Espresso Hous för en fika. Satt på uteserveringen och bara snackade en massa skit. Kom fram ett par grabbar som var från bossnien men en kunde norska och norskar kan ju nästan svenska så det var behagligt att prata med han eftersom att han underade vart fotbolls stadion låg. haha han trodde vi var dumma i huvudet och förstod nog inte så mycket ändå. Men en massa släng pussar fick man iaf ;) På tal om det.. Fan vad alla har busvisslat och glott på oss och komenterat oss idag när jag och bella gick runt :D haha undra om man verkligen är så jävla het som man verkade idag asso(?) Men i alla fall. vi gick sedan en sväng eftersom jag frös som en naken hund. Gick mot donken vid hö torget men där var det nog världens längsta kö PGA alla jävla SEX AND THE CITY fans (?) Såvi gick mot Bellas donken där hon jobbar, bakom kullen. Stod och snackade lite med hennes jobb kamrat och eftersom vi var så söta så fick vi en varsin chees och eftersom vi sökte upp MC donals, var för att jag höll på att göra i brallan. Så Bellas kompis öppnade toan så vi fick gå föra alla i kön!! KATCHING haha lite sura miner och blickar fick man av dom andra i kön men fan, har man VIP så har man (?) Sen begav jag mig mot tåget och det vart en jävla lång väntan i VH och sen mötte jag upp Petra och Björne när jag kom till Nynäs så jag fick lite sällis hem :) Tack!  

Bella och jag glömde bort kameran som låg i väskan så det vart inga mysiga bilder :(

Nej nu måste Manda sussa för amanda ska jobba lite imorgon bitti:) Håruppsättning står på spel (y)

Love

klockan har gått fort :O

Äntligen så kom jag på att klockan gått lite fort idag :S Shit vad jag och bella har muppat oss idag men det var vart fun! SKa nog vara med Älskade Bella idag. Ska mysa inne i stan. Fika och bara snacka en massa skiit som vi flickor är proffs på!! Ska snart hem och fixa och de innan jag åker tillbaka till stan :)

Snart får jag i alla fall lämna skitskolan och gå hem och vila. Får åka bil hem idag också. Känns som värsta lyx fredagen det här asso :D

tråk med BELLA

Nu är jag redan klar med engelskan och Jag ocgh bella sitter och flummar lite eller snarare hon är lite muppig idag tror jag :D haha det jag fortfarande hela tiden tänker på är att jag och Bella har vart barndoms kompisar. Vi har ärvt kläder av henne eller snarare jag tog hennes bästa plattå skor i st.29 kommer jag ihåg och jag kommer ihåg hur vi sprayade parfym i sopptunnarna hos min pappa och på leffes das. Och alla missommar och valborgs och nyår vi har firat tillsammans. HAHA Sen har vi inte träffat varandra på drygt 5 år och sen av en slump plopapr du upp i samma klass och i samma skola :O HAHA det är lite roligt tycker jag. Fått tillbaka min kära barndoms vän! Och mer minnen kommer skapas!

Klicka på texten för att komma till hennes blogg :D 

Här kommer en bild på muppen!



Så jävla mycket hetare än vad jag är :( ♥

 

god morgon mina pinglor

Ja godmorgon mina pinglor. Vädret är uselt och jag sitter i skolan idag. Me like!!Jag och Mikaela åkte in med pappa idag och vi tog en frulle fika på bravo caffet i Liljeholmen. Mysigt !!Det är Engelska och Matte som gäller idag så får se hur det går. Jag är klar med allt i båda kurserna så jag vet knapt vad jag gör här men det kan vara bra att checka av lixom.

Ha en trevlig dag i CP vädret, puss

nya prylar

Tja mina underbara läsare. Har precis fått lite i magen efter ha vart hos Mr*hemlig*. Mycket mysigt och trevligt var det :) Ja under dagen har man ju inte gjort många knop. Gick en långpromenad emd hunden och sen somnade jag en slumr och sen mot sjukgymnasten. Gick väldigt bra men seeeeegt. Sen kom petra dit och vi traskade hem mot mig. Hon ska låna en kläning till morgon dagen då hennes bror tar studenten (y)

Nu blir det till attfixa lite på rummet. Jag ska försöka att få in lite arbeten till lärarna på skolan som är klara och så :)

Men först får ni en titt från vad som kom hem till mig idag från H&M!



rosa tröja med puff armar med spets :)



kofta



och en liten tydligare bild på örhängena.

Det var det.

Nu blir det till att göra lite nytta denna dag (y)

hahaha försovning

Vaknade klockan 06.37 imorse av att petra smsar och frågar vart jag är (?) HAHa i sängen, Jag missade alltså den sista bussen och därför har jag skitit i att åka in till skolan. Bara en lektion och vi skulle väll hållt på med saker som vi inte riktigt är klar med så får ta och göra det på måndag ist. hehe

Så idag vet jag inte vad som händer. Ska nog städa och ut med hunden och jag väntar på att solen ska titta fram här på framsidan :)

Så Ha En Bra Dag ♥

go ´kväll

Tjenare bloggen!
Har precis fått i mig mat och ska fixa och lite så innan jag ska bege mig mot Bells för att färga henne och hennes mammas fran och bryn. Har ju gått kurs för det så call me om ni vill bli najs in yous eyes!
Har tagit det lugnt bara idag efter skolan. Har sittigt vid datan och gjort klart lite arbeten och så som ska in. Men det visar sig att det är fel på vår skolsida så vi kan inte skicka in våra arbeten. Men jag fick in några på mailen i alla fall. Kan vara skönt att få sakerna gjorda nu lixom :)

Nej nu måste jag fixa mig lite och städa rummet.

Puss och Kram

Onsdag

Hej snyggingar, Tror jag vaknat på fel sida idag :( Allt är bara åt skogen. Började med en förjävlig morgon.. Kom till frisörteknik och det visar sig att jag har glömt mitt klipphölster hemma -.- Aja Fick dock magknip så jag la mig på soffan tills rasten kom. Så magverkne gick över och körde rally med att göra slingor med vaxpapper eftersom det var dagens göra. Det roliga var att jag gjorde det snabbare än vad alla andra han eftersom alla höll på med innan rasten och jag fick MVG på det. DEt var tydligen jätte bra gjort och det gjorde mig glad!

SÅ nu sitter jag på svenskan och tar igen lite. Var ju inte här förra gången så nu blir det till att bli klar :)

PUSS OCH KRAM

Trötter talar ut

Japp riktigt trött vart jag nu när jag äntligen fick sätta mig ner ett tag. Åkte som sagt till Haninge, direkt efter skolan och hittade ett par jeans shorts, linne och ett par sol brillor (y) Like IT!







Nu blir det till att hoppa i duschen och fräscha till sig och sen hoppa i sängs. Känner mig så konstig :S !

Puss och Godnatt ♥

shopping i det tråkigt vädret

Nu slutar jag skolan snart eller det är en halv lektion kvar och jag hoppas på att jag får åka hem lite tidigare.. Tänkte passa på att åka in till Haninge och shoppa. Hade panik förra veckan, av att jag inte hade några kläder. Mycket har ju åkt ur garderoben eftersom modet ändras ju så nu får jag passa på att fylla garderoben lite idag ;)

Kommer upp bilder sen på kläderna om det blir nått ?  ;)

God morgon i regnet

Känns rätt kul att det nästan är Juni snart och det regnar för fullt(?) Men som sagt vi bor ju i Sverige...
Kom nyss till skolan. Fick en liten sovmorgon och det behövde jag ju verkligen. Tittade ut och såg det här regnet. Så jag begav mig till bussen med paraply (y) Tur att dom finns!
Men nu är jag i skolan i alla fall och jag är något blöt ändå :( Nu väntar jag på att Steffi och Bella ska dyka upp så vi kan börja med prodjektet. Jag skyller på dom just nu att vi inte vart klara med det förra veckan så jag hade kunnat få mera sovmorgon...

Ha En Bra Dag I Regnet.

Godmorgon

Denna natt har vart väldigt konstig för min del "/ Började med att jag aldrig kunde somna igår.. Jag har haft någon konstig känsla i kroppen. Tankarna har snurrat något fruktasvärt .. Så ,ycket sömn har det inte blivit i natt. Och så var jag så här TOK pigg i morse också (?) Förstår inte. Det var länge sen man var så eller så var det säkert min kropp som inte var så jävla sugen på att sova denna natten (?)

Ska snart bege mig mot bussen. Ser ut att bli en varm dag i dag så det är linne och en jeans jacka som är på idag. Det är frisörteknik idag och sen teori i idrott så jag lär nog sluta lite tidigare (Y) Men har trots ett arbete som vi ska försöka göra klart idag så vi får sovmorgon imorgon .. Så får se hur det blir!

Nej nu måste jag gå och packa lite :) Ha en Trevlig dag!




ett år sen! haha

Vad tror ni om de här(?)




Vad tycker ni om det (?)

haha kan inte sluta skratta



Kompisen Jeppa från min lilla by Klinte på Gotland har nog gjort ihop den skönaste låten någon sin!

LYSSNA !

renovering mitt i allt

Jahopp. Nu måste jag börjha sätta igång. Håller ju på och renoverar min lilla kårridor som jag sa igår. Det har målats och nu ska alla nya saker upp :) Sen så är det massa i mitt egna rum som ska fixas. Ska bara flytta på lite saker och massa nya saker ska upp så det kommer nog bli jätte bra :)

Vi hörs sen suckers :)

Lördag lixom (?)

Shit :O Sitter hemma och det är lixom lördag, Men ibland kanske man brhöver vara hemma på någon helg bara så där (?) Man kanske måste andas och ta lite nya andetag för att påbörja ett nytt liv eftersom att det hänt så mycket på sista tiden. Tycker nog att det kan vara bra. Men som sagt. Fortfarande helt tagen av den mysiga kvällen som vi flickor hade igår!! Tack änu en gång ♥

Idag vart det som sagt bara lite lugna saker. Hämtade dock aldrig ut packet eftersom jag var för seg i morsse, hehe (det han stänga) Fixade iårdning mig och drog ner i hamnen med en god vän. Hade det riktigt mysigt. Sen bar det hemåt igen. Hjälpa mamma med att måla lite nere hos mig i källaren i min lilla "korridår" *stavning* Sen har jag bara ligat och slappat i sängen. Var ute och snackade lite med Petra och Björn ett tag också :) Men nu är det bara en massa städning på listan som står. Men orken finns inte där tror jag.. HUM ..
Tror jag ska mysa ner mig i sängen med Vecko revyn!

HA En Trevlig Kväll Alli Hoppa :) !

PUSSSS

ni gör så att det blir bäst helt enkelt!


































Tack för går dagen gull ungar. Mycket mysigt var det.

Var som sagt i skolan igår och hade två MATTE PROV.. Men det gick bra kännde jag. Sen var det mot trekanten för att sola. Låg och stekte i någon timma tills edt började droppa.. Gick och handlade lite middag och satte oss och grillade. Mycket trevligt. Vid 8 tiden drog vi till Söder för att lämna lite saker hos Steffie och sen mot RIX. Haha inte min grej det där. Det SÖÖÖG. Tha voice= Mycket Mycket Bättre! Sen var det hemfärd. Träffade så klart på en massa folk då. Världens skönaste grabbar satte sig med oss på hemvägen.

Sen kom vi till nynäs gård. Stod och pratade ett tag sen hemfärd. Fick sällis hela vägen hem :) Tack gullet !!

Idag vet jag inte vad som händer. Det känn så tomt när man inte ska åka ner till stallet (?) Det finns lixom inte så mycket att göra. Ska ner och hämte ut mitt paket nere på stan! Spännande ska det bli och se vad det är förnått :)

HA en Trevlig dag :) ♥

God dagens

Sitter hemma i soffan. Har vart hemma hela dagen. Hela natten har jag bara legat och skakat och bara vart allmänt konstig men det är inte så konstigt. Har bara tagit det lugnt idag då och har bakat bröd och hunnit tränat.

Ikväll blir de lite matte plugg. Har två matteprov imorgon ...Nej nu ska jag hoppa i duschen och fräscha upp mig lite.



Ha en skön dag ♥

Min Lilla älskade Prinsessa ♥

Jag vet knapt vad jag ska säga eller vart jag ska ta vägen. Du har funnits för mig i två år nu och idag lämnar du mig för gått . Det känns inte rättvist. Att just det här händer oss gumman, de ska egentligen inte hända. Alla våra minnen tillsammans. Två tysklands resor, massa fälttävlan med ett glatt humör. SM som vi nog båda tyckte var det roligast av allt. Men ingen slår nog du och jag står tillsammans i startfållan och ska ut och göra det bästa i skogen (y) Det är ju som hittat det där gumman ♥ Jag hoppas du får det bäst och du vet att jag alltid kommer att tänka på dig. Du kommer alltid finns där inne och det vet du!

Ha Det Bäst Min Prinsess. Du Slår Inget ♥



Bollnäs Fälttävlan 2009, 2a ♥



Botkyrka Dressyr La:1 DIV.2, 3a



Dressyr tävling och du och jag tog segern ♥



Och som alltid så ska du blunda på alla kort, de är lixom du !

Hopptävling 2010



Mitt lilla mystroll!



vackarste prinsessan

 




Konsentration och taggning!!



Hoppträning för 3 veckor sen ♥



Saknar redan min Prinsessa ♥


syra




sytråd, nål, kedja (ta vad du har) och en sax som jag glömmde på bilden.

Och detta blir resultatet..





Japp nu har jag suttigt och sytt lite. Fick en idée :) Tycket om att sy väldigt mycket när jag var liten och då hette sy syra för mig, haha

Vist vart det fint och en skillnad, testa du med :)

tadaa



Det var min super snygga tröjja/kläning som låg i paketet. Svart späts med puff armar.
300 kr på bubbleroom

Är hemma idag pga lite saker. Igår kväll var jag ute ocg gick i dryga 2 timmar. Var riktigt sköönt (y) Vi träffade sedan Petra och Björn. Gick ner till nicksta och kände på vattnet och kastade lite sten och myste. Var nog hemma till 11. 
Idag blir det bara att ta det lugnt. Ska städa rummet lite extra så.

Ha en bra dag, Vädret är ju asum ♥ 

bubbel rum ♥



Vad kan detta vara? Och till mig också (?) :D

Tisdag.

Hello bebes. Nu sitter jag i skolan och jag har nog tur denna vecka:D Min naturkuskaps lärare är sjuk så jag slutar om hela 15 minuter. Dock måste jag till stallet akut för att ev. åka in på ponnyn till sjukhuset igen. Hon är riktigt dålig idag :(.. Får se hur det blir.

Sen ska nog försöka att hinna plugga lite idag också. Nej nu måste vi göra klart lite saker här på hantverks orienteringen.

Puss suckers.

Passa på!



Nu har du chansen! Passa på och fråga mig allt! PUSS

sooooolning!


Nu ska jag bara smörja in mig och sedan dra mig mot Solaruimet. Möter upp Petra där så ve ses sen blekfisar ;) ♥



miss

17 dagar kavar

hello mina gull ungar. Skol veckan är igång och jag har precis räknat ut att det bara är 17 skoldagar kvar för mig i skolan :O Kan ju fan inte bli bättre!
Dagen har bestått av frissa teknik och dans. Måndagen började perfa för mig tycker jag. Solen skiner så det gör min ju ännu gladare. Kom hem för en timma sen så jag har ju hunnit ligga i solen och bättrat på brännan lite. Sen blir ner och hämta ut mitt paket! Spännande. Sen blir det mot stallet och fixa och dona.


Nej nu ska jag sola lite. Ha det bra suckers ♥

kill me

Döda mer verkligen nu tack. Jag vill bara skrika. Vilken stressig helg men på nått sätt så gillar jag det. Jag har äntligen kommit på att jag gillar att ha många bollar i luften.
Min helg har bestått av att vart på Runsten från Morgon till kväll. Fixat och donat och hela köret. Har precis kommit hem från Runstan. Riktigt bra tycker jag att det har gått. Allt har flytigt på bra så ska inte klaga.

Nu  vill jag bara hoppa i duschen och packa och fixa allt för imorgon och sen hoppa till sängs. Tror jag skulle kunna somna stående just nu i alla fall. Får se hur det blir ... Hum..

Så jag säger God Natt alla mina bloggare.

natt mössan på

Ja. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Vart ingen soling för mig. Var snäll och gav solningen till mammsen eftersom hon ska på 40 års fest imorgon. Var bara två som funkade och syster tog den andra så jag tog mina ben och gick hem som vanligt. Brukar vara så .. hehe (man kanske är för snäll ibland?)

Jag och min syster har suttit och kollat på Halva Alvin och gänget två och jag kan bara säga att checka in filmen, grym film. Både tårar och skratt på halva filmen ;)
Nu måste lilla Manda sova. Upp tidigt i morgon och arbeta lite.



Puss och god natt mina vänner

trött och arg vad annars

Nu är jag äntligen hemma efter 5 timmars banbygge på Runsten :O Trodde det absolut inte skulle bli så länge men så blir det när man kommer dit ensam och trodde det var 20 till som skulle hjälpa till:S Riktigt arg, när folk inte hjälper till!

Nu har jag iaf fått god mat i  magen och ska nog fräscha till mig lite och sola och sen ta och möta Petra och snacka lite skit med henne :) Sen ska jag bara ta det lugnt. Ska upp rätt tidigt imorgon så blir tidig till sängs tro :) 
 

PUSS ♥

full rulle hela dagen ..

Ja nu sitter jag äntligen ner. Har precis fått i mig jätte god mat (y) Hela dagen har väll vart bra.. Började med att jag vaknade med världens jävla huvudverk :O? Gick upp och fick lite frulle i magen och proppade i mig tabletter och sen satte jag igång med att hjälpa pappa. Har som sagt hjälpt han hela dagen nästan. Jag åkte ner med en vän till stallet. Kom ner och Mossan fasnade i boxen så jag och Clara och Petra stor och drog runt henne. Inte så lätt med en ponny på 500 KG... Hon fick lite krapsår och vart väldigt stressad så hon fick lunga ner sig lite innan vi fick spruta lite i ögat på henne :) Ursch stackars vännen som stod där och bara tittade och höll på att springa hem :) hihi Sen efter stallet har jag bara hållt på här hemma och fixat och donat hela dagen. Riktigt nöjd med mig själv :)

Så nu ska jag bara fixa iårdning mig och träffa Petra, får se vad vi hittar på.

PUSS

håltimma

Tja Tja ! Sitter och har haft hål timma nu i 2 timmar. Bara 30 min kvar till lunchen sen är det tre nationella för mig kvar idag då "/ Riktigt segt men så är det. Bara och göra. Det är ju skönt att haft dom gjort sen i alla fall. Nej nu ska jag ta och spla lite kort med Petra och Mikaelah :) Har ju inge bättre för oss.

Vi hörs senare babys ♥



en bild på min snygging,hihi 

Hiss och Diss

Ja, Nu var det ett tag sen jag Hissa och Dissa. Så nu tänkte jag Hissa och Dissa lite när jag ändå sitter i min ensamhet och pluggar och dricker kaffe (y)

Marabou Polka, En riktigt jävla god choklad. Älskar den. Fräch och inte för mycket polkasmak och inte heller någon stark känsla som man får av polka godisarna från karamell kungen (a) Jag hissar den här rijält! Värt att testa.

UGGS på Våren/sommaren är as hett. Mina lär åka på några gånger i sommar med ett par jeans shorts. En riktig het Hiss



Andra Avenyn har slutat och det suger. Känns verkligen tomt utan det nu bara så här.. Hur kan dom bara lägga av när jag sätt på det i 2 hela år och jag har sätt varända jävla avsnitt av det! Jävlar vilken Diss man fick då :O

Tränings verk är det värsta jag vet och det verkar som om jag bara har tränings verk hela tiden (a) Kanske för att jag börjat träna mer nu men fan det håller i sig i 3-4 dar och det gillar jag inte. Går som ett jävla CP. En riktig diss på det! Varför finns der äns (?)

Puss

Tisdag 11 Maj

Hello mina blogg läsare!

Sitter och pluggar på Naturkunskaps provet som är om 49 minuter.. Känner att jag är förberädd i god tid, NJA!! Tror det kommer gå rätt bra ändå (y) Dagen har väll gått bra. Har suttigt och pratat om gesäll prov hela första lektionen. ÄR sjukt trött. Har inte sovit än blund i natt. Att min lilla prinsessa kan väna upp och ner på mitt liv det var bra gjort ♥

Mossan är ju fortfarande kvar på sjukhuset och hennes tillstånd är inte bättre men jag är så glad över att hon faktiskt får komma hem idag. Hon ska få bo hemma nu i några månader. Box vila i en vecka och sen sjukhage. Sen är det åter besök och om det inte blivigt någon förbättring så får vi se hur det blir. Jag är bara så jväla glad över att hon kommer hem idag :) ♥ Nej nu måste jag fortsätta kämpa lite i skolan. Ha en bra dag suckers så skriver jag sen !

kvällen

Sitter nu på syrran data och försöker få igång programmen från skolan .. Men det går inte så bra.. Verken från mig eller Petras data så undra om våran No lärare har stängt ner skiten eller nått (?) Jävling korkat skulle jag vilja säga!

Dagen har gått otroligt fort tycker jag. Kom hem tidigare och la mig i soffan och tog det lugnt. Sen efter lite samling i kroppen hoppade jag och systern min i bastun och det vart både ansikts peeling hår inpackning och sen vart jag len över allt :) Kunde ju inte bli bättre. Fick släppa tankarna lite!! Sen har jag inte gjort så mycket än att kännt mig dum i huvudet (?) Ska nog lägga mig och sova ist så kanske det blir bättre :)

PS. Vist än min vän Petra gullig :) hihih Hon är Värsa bäst ♥

Till min fru :)

Tjena tjena alla bloggläsare, tänkte skriva ett litet inlägg till min söta lilla fru amanda.
Amanda är en person som jag har känt i hela mitt liv nästan, det började med att vi gick på samma kyrkis som barn och sedan fortsatte det med att vi gick i samma klass i grundskolan och vi hade det jämt lika roligt tillsammmans. Såklart så har vi bråkat lite då och då men alltid har vi blivit sams efter ett tag.
Minnerna med henne är oförglömskbara som tex. första gången vi träffades, jag satt för mig själv och lekte i dockhuset och amanda hade ingenting att göra så hon gick till "fröken" och frågade vad hon skulle göra och sa att hon skulle gå och leka med mig. Ett annat minna var att jag hade en rosa barbie väska och hon hade en lila troll väska men hon ville jämt ha en likadan som jag hade.

Vi dansade också i samma dansgrupp som lite äldre och när man kollar på gamla bilder så ser man hur kul vi hade och amanda är så söt som liten, gulligaste bilden jag har på henne hemma i ett album är när vi har blivit målade i ansiktet med ansiktsmålning som katter inför en föreställning. Hon hade en brun kattdräkt och jag en lite gråaktig dräkt, lite svårt att förklara när ni inte ser hur bilden ser ut men hon var iaf hur jävla söt som helst, en kort liten sötnos. Min sötnos !!

Idag är det jag och amanda fortfarande, vi går i samma klass på gymnasiet. Som ni kanske vet så går vi frisörlinjen på John Bauer. Amanda är grym på att klippa och fixa en grym festfrisyr så hon brukar ofta få fixa mig i håret och jag blir jämt nöjd med vad hon gör.
Som sagt hon är en underbar person, som man jämt har kul tsm med!

Men iaf amanda är en person som alltid kommer finnas i mitt hjärta och jag hoppas att det alltid kommer vara hon och jag föralltid!!
Älskar dej hjärtat, du är grym !! // din Petra <3<3

 

God morgon gott folk

Nu vecka och nya möjligheter. Denna dag är kommer nog vara den värsta på länge:( Idag får jag reda på om hästen ska vara kvar . Jag håller i alla fall tummarna och mag känslan är nog värre än vanligt men det kommer nog vara så ett tag tror jag nu, bara att gilla läget :(

Sitter och håller på med det här snygga prodjektet. Ni har väll sätt bilderna, hahah för snygga!

Nej nu ska jag nog fortsätta och klippa och klistra! Ge mig en lyckospark för jag har prov idag ./


Puss och Kram

natti bloggen i mitt stressande

Ja nu är jag lite smått stressad :O Var ju och tränade och det var grymt jobbigt och jag lyckades sträcka baklårs muskeln (?) Sjukt ont har jag i alla fall. Så jag ska nog försöka att träna så ofta som möjligt. Kärringarna som var över 80 var nog bättre på det dära en mig men om någon vecka då jävlar kommar jag igen!! Sen vart det mot solariumet för att sola vart en liten förbättring i alla fall :D Sen vart det hem och mötte Petra. Pratade och myste ute lite med henne. Sånt man behöver göra ibland. Skönt att få komma ut och trorode att sträckningen skulle bli lite bättre av att gå lite lugnt. Men ice!

Nu är jag i alla fall hemma och jag vill bara lägga mig i sängen och sova nu. Men Nej. Klockan är bara 10 och jag ska hinna duscha och fräscha upp mig. Jag ska packa inför morgondagen (DANS) och sen är det ju idrotts prov imorgon så måste plugga plugga .. Tror jag hoppar över att sova idag :( ...

Ha en trevlig natt och sov gott mina vänner ♥

hej bloggen

sitter nu här igen i sängen och skriver som vanligt. Men det är så skönt att sitta i sängen så det blir ingen ändring på det iaf! Vaknade runt halv elva idag av att alla i min familj höll på att springa runt (?) Det var en massa städning och fixning i huset kan jag nog säga. Vart lite smått irriterad när dom inte kan visa hänsyn till dom som faktiskt ligger och sover!!

Annars resten av dagen har bara bestått av att jag har pluggat och sovit och bara tagit det lugnt. Det är väll så man ska göra på söndagar(?) Ska försöka att orka skämma ut mig på Friskis och Svättis idag också och sen blir det sola. Börjar känna mig blek igen och det gillar jag inte !!

Nu blir det en massa titt på bubbleroom och nelly för jag ska shoppa och det är typ det ända som gör mig glad just nu!



Puss och Kram bloggar mer sen ♥

God natt bloggen

Nu ligger jag i sängen och har precis komit hem! Jag har verkligen fart fram och tillbaka från olika ställen idag men fråga mig inte varför. Det hela började med att Petra och Björn kom hem till mig och skrämde skiten ur mig :O Vi rullade sedan hem till Björns kompis. Satt där ett tag och myste innan vi drog mot bowlingen. När jag väl kom till bowling mötte jag en massa roliga vänner men jag bestämde mig för att dra till festen på toppstigen en snabbis :) H A H A vilken patetisk fest det var nog mer en gråt, spy och bäck och en massa tjaffs, mer än var det var RÖJFEST (?) Jaja efter en timma ungefär drog jag tillbaka till bowling hallen och hängde där ist. Trevligt det med kan jag säga :)

Nej nu ska jag nog ta tag i mina små ögonlock och slutna dom. Kan ju vara skön ibland ♥



tjarååå

Nu ska jag snart dra mig till Björn. Petras lilla pojkvän. Ska nog vara där ett tag sen ska vi mot Bowling hallen för att bowla med lite konstigt folk och ha det trevligt :O!! haha Men det blir nog kul ändå ska ni se (y)



Love You My Sistaaa

Ha en trevlig Lördag alli hoppa.

bounce

Ja nu har jag äntligen kommit till syrrans data och har hittat bilderna och fimerna :D Men bättre sent än aldrig..






















hoppas ni blir avis (K)

regn lördag..

En sån här tråkig mulen regning lördag ska man ju bara ligga och mysa med någon i sängen framför en bra film men det blir inte så för mig :) Har vart nere i centrum och kollat lite. Var ett tag sen man var där nere och hittade lite små saker som vanligt. Och nu har jag tagit ut pengar till dig Emelie!! Sen vart det hem för att rensat och fixat här hemma i huset med mamma. Fått ordning på lite saker och massa gammla saker ska tas bort och målat så det har man fått gjort idag också (y) Nu blir det till att fortsätta efter en koppkaffe och lite teve tittande.

Ha En Trevlig Tråkig Lördag ♥

Mag knip

Nu har magknipen kommit tillbaka. Gud vad jobbigt det här är. Trodde det skulle vara lättare men nej tydligen inte "/ ..

Ska snart hoppa i duschen och göra mig lite fräch. Är bjuden på tahi mat hos Familjen Sunström med min familj. Det var ett tag sen kan jag säga. Sen blir det nog bara ta det lugnt med Mikaelah. Har inte lust att träffa en massa folk och röra i grytan mer än vad vi gjort .. Så är det. Ska försöka hinna träffa min änskade Petra också idag ♥



Tills döden skiljer oss åt.

Fredag ...

Ja nu är jag i skolan vid skolbänken igen. Känns skönt att få komma bort och tänka på andra saker men så sjukt jobbigt! Nu blir det i alla fall engelska ett tag. Ska försöka ta tag i min lärare lite. Måste ändå på lite saker så man kan får någon jävla semester i det här landet!

Blir nog till att bara ta det lugnt idag. Ska nog försöka att övertala Ulltuna att åka och hälsa på min Prinsessa. Sen får jag se om jag orkar dra mig till Jimmy ikväll :) ♥



Puss och Kram

nu gör det ont

Sjukt ont i hela kroppen. Höfterna har inte vaknat på rätt sida idag. Ont som fan har jag. Sen så tror jag att jag har fått benhin inflamation. Aj Aj ont gör det. Så de vart ingen träning för mig. Har vart hos sjukgymnasten i all men tänkte träna mer :) Nu ska jag bara gosa ner framför teven och ta det lugnt. För livet suger just nu ♥


boll (?)

Fan nu har jag fart fram och tillbaka som en jävla boll.. Varför ska det vara növändigt för?

Kom hem från karolinska runt 12 tiden och jag han slänga i mig mat rätt fort och sen vart det mot den efterlängtade tandläkar besöket som jag dröjt på lite gran. Gick väll sämre än vad jag trodde men tanke på att jag inte vart hos tandläkaren på typ 2 år så va det väll bra (?)... Nu har jag dock precis kommit hem från tandläkaren och ska snart ge mig mot sjukgymnasten. Dax för att träna lite. Haft fruktansvärt ont i dag så hoppas jag kan få en behandling idag ist.

Nej nu hinner jag inte skriva nått mer. Syns sen puss ♥

mot karolinska

Snart ska jag ge mig mot karoliska sjukhuset. Ska prata om den dära förbaskade operationen igen.. Fattar inte vad som ärproblemet. Varför kan jag inte bara få opereras och sen är det klart (?)
Håller tummarna att det går bra den här gången i alla dall.

Sen blir det hem igen för att gå till Tandläkaren (Y) Kan bara hoppas på att tänderna är hela!

Nej nu måste jag åka :) puss

katastrof

Nu är jag tillbaka kan man säga, nästan. Peppar Peppar ta i trä!!
Veckan har vart rent förjävligt om jag får säga mitt från hjärtat. Ponnyn min har vänt upp och ner på hela mitt liv. Men jag kämpar och försöker leva som om de var sista dagen ♥
tack för alla som har stöttat mig igenom det!


Var i skolan i dag. Skönt att få komma bort lite från den ledsna cirken hemma. Det blir ju som om en är ledsen blir alla aldra det och då slutar det i kaos.. Har hållt på med ett jätte roligt tunnelbane prodjekt i skolan och de kom fram till att JAG Amanda Petterson skulle före ställa BIG MAMA(?) vist. Men det gick väll (y) 
Fick rida idag. Jag vart helt varm i hjärtat, att bara käna att få sitta där var, aa kan inte förklara.

Kom nyss hem och nu blir det till att fixa mig och fräscha upp mig och gotta ner mig i sängen, har ju inte blivit så många timmar och för att se sista avsnittet av Andra Avenyn. :'(  


God natt bloggen

Nu säger jag godnatt efter en hel kväll gottandes på ost och kex och hela köret. Har kollat på Humor galan hela kvällen och det var riktigt sorligt i mellan åt. Jag jag fälde en tår lite då och då till de fattiga barnen!


VECKANS PLANER



Måndag: skola och dans

Tisadag: skola och stallet

Onsdag: skola och stallet

Torsdag: Sjukhuset hela dagen

Fredag: skola och vet ej

söndag

Hello suckers.

Helgen vart dock inte som jag trodde. kom hem lite tidigare igår pga att tävlingen gick år helvete rent och sagt. Så gårdagen tillbringade jag hemma hos Mikaelah. Kollade lite tv och myste och hamnade i söng rätt tidigt. Fan vad trött jag var. Idag har jag bara myst runt lite med min fru. Hon kom hem hit och åt lite vofflor som vart över och sen drog vi mot petra för att släppa ut faran på vägen, WIHO. Åkte upp till gröndal (10m) Var dansbassar där idag som Ösmo barn höll i och som ni vet så har jag själv vart medlämm och dansat på Ösmo barn i hela 8 år. Träffade så klart en massa bekanta och det var nog mest : Men åååååhhhhhhh HEJ:D Jag känner knappt igen dig.HaHa det var det jag nästan bara fick höra idag men det var lite kul.



Men nu är jag hemma och ska göra mig en god sallad till middagen. Sen är det bara att mysa ner sig i soffan. Blir nog lite skönhets saker för mig sjäälv idag en sån här söndag.

Bjuder på en film från streeten idag. Men dock inte den bästa.