Wallander i farten.

Sitter och ser på Wallander nu. Ögonen börjar bli lite trötta. Det är ju skola imorgon så man ska väll ta och bädda ner sig snart tror jag. Annars blir det svårt att komma upp imorgon, kan jag lova er!! Men iaf. Vart Pizza i nynäs ist sen vart det en liten tripp runt nynäshamn. Sen fort hem som fan för att hinna titta lite på, En annan del av köping/blåsningen och Wallander. Så nu blir det sägen! Håller tummarna på att jag kommer somna fort idag men det finns en risk att Wallander är lite för läbbig för mig (a)  Så Puss och Godnatt.


god kväll.

Ja nu har jag fixat mig lite och så dära :) Har bara legat i sängen och myst hela dagen. Riktigt skönt. Så snart bär det av mot haninge för att Äta med polarna:) Antingen donken eller så blir det Vega (a) Sen lär vi glida runt i bilen hela kvällen. Får ju inte missa Wallander ikväll. Det är ju ingen Falk så det fick bli Wallander ist. Går ju på tven så man får passa på :D Nej nu får ni ha en trevlig kväll för jag lär inte blogga någe mer ikväll :) 

 

Bilder..

Tänkte bjuda på lite bilder från helgens gång:)













Så :) Det vart lite bilder iaf. Ska nog skaffa mig en egen kamera. Då kan jag lova er en massa bilder ♥


Söndag, God morgon!

Härligt. Helgen har gott fort och inte ett ända blogg inlägg ;O ... Men det får bli ett långt inlägg nu ist. Fredagen var mysig. Var hos Alicia ett tag och röjde och hade de jätte trevligt tills vi drog vi vidare. Hamnade i en lokal inte så långt där massa grabbar bastade så jag drog haha. Sjukt varmt och det var inte min grej att basta. Drog två hus åt sidan där Rasmus syster hade fest så vi satt där och lodade i köket ist. Var mycket trevligt måste jag påstå. Sen kom mammataxi och hämtade oss och sen somnade vi väll rätt fort när vi kom hem tror jag(?) Myste lite så klart och sen somnade vi vid 2 tror jag. Sen vaknade vi vid 8 och drog oss ett tag. Lite frulle i magen och sen mot Barkarby vid 9. Skulle handla skidkläder och det vart det också :D Ett par Vita Byxor och en snygg peak Jacka i vit med mönster. Så nu kommer jag vara snyggast i backen!! Så se upp för mig. Sen bad det hemåt och jag åkte till stallet och fan vad kallt det var. Sen vart det mys med Familjen. Hyrde tre filmer och köpte en massa men det var massa andra som käkade upp det så jag fick inget den här gången:( Så jag somnade vid typ 3 efter lite snack i mobilen med plutten. Sen så, hah Skulle äntligen fått sova ut idag men då ringer BellsaN kl.09.00 och börjar babbla på som fan. Tack älskling! Älskar dig också :D Men iaf. Kunde dock inte somna om så gick upp och satte  mig i soffan med familjija :) Sen satte vi på Paris Hilton filmen och jag somnade vell efter att jag hämtade täcket så då sov jag gott ett tag till. Och nu är jag igång igen. Ska fixa och dona lite. Luktar fan vad pappas fog från väggen brevid. Vi håller på med tvättstugan så det ser förjävligt ut kan jag säga och luktar illa gör det också :(.. 

Nej nu ska jag kolla in lite saker på datan:) Ha en trevlig dag kommer nog en massa inlägg idag kanske :) 



 

två dygn sen ..

Shit, två dygn sen man bloggade och nu är jag sjukt trött och ska nog hoppa i sängs :) Men Bloggar ett stort inlägg imorgon :)  Puss Puss

nu far jag:)

Nu har jag fixat mig rijält och ja ni vet tjejer:).... Ska snart åka och handla lite till myskvällen och sen drar vi till Alicia och myser :) Får se hur kvällen slutar :) Tror det kommer bli jätte mysigt!



haha tagen 5 juni 2008 ♥ STORT minne i livet!


Färdig mamma!

JA nu är jag färdig:) Gick rätt fort och nu är jag väldigt stolt över mig själv att jag har gjort det:D Btw. Har vart på hälsokontroll idag i skolan och det var faktiskt rätt skönt att få prata med henne om allt och det var väldigt länge sen man gjorde det med en vuxen på det sättet så det var riktigt skönt:) Och en sak. Ni som klagar på att jag är så JÄVLA kort. Jag är faktiskt 159,5 cm lång :D ! Jag har växt 1 cm på några år (a) Men iaf tillbaka till nu tiden då:) Ska snart fixa mig och det. Alltid lika najs :)
Så vi hörs :) Ha en trevlig kväll!


städ dax ;O

Ja , fick id'en att städa lite. Det vart ju inte av förre helgen eftersom det var en massa träningar då :( Så nu har jag bytt sängkläder och damsugit och snart ska jag torka golvet. Kan ju inte bli bättre!! :D

Engelska suuger!

Nu är det Engelska som vanligt på en fredag morgon.. Jag också Mikaelah har dock inte gjort klart våran reklam film så vi ska tydligen sätta igång med den nu bara så där (?) Fattar inget alls men jag får hoppas på att det kommer bli bra:) Måste ju ha en bra inställning. Men jag kan undra varför jag inte stannade hemma idag ist. Vill bara ligga hemma i sängen och sova. Tågen är också försenade så får vell se om jag kommer hem i tid idag.

Nej nu måste vi sätta igång :) God bye! :D

lite förvånad ..

Ja. Jag är skit förvånad. Jag har sovit hela natten utan att ha vaknat. Och om jag minns rätt så somnade jag rätt fort också (Y) Humöret känns väll så där fortfarande men jag kan ju bara hoppas på att det blir bäte under dagen. Ska göra mig en macka nu och en kopp varm oboj som går dagen och sen åka mot bussen. Kan man tänka sig att det redan är Fredag idag ;O ? Inte jag iaf..

natti natti <3

Säger god natt nu. Gav upp pluggandet med glosorna. Har iaf kollat igenom dom lite och så. Inte så svåra så man kan ju hoppas på det bästa. Slänger in en sån här sak som typ alla har på sina bloggar nu -.- :D

Humör: Inge bra alls.. (surfitta just nu)
Plus: grader i Thailand..
Minus: utanför min dörr..
Kläder: myspys kläder :)
Frisyr: lockigt och dant
Låt: Bad boys - Alexandra
Händelse: det här(?)
Planer: SOVASOVASOVAAA!
Drog: bita på naglarna:S
Måste: ringa ett samtal kom jag på ;) hah
Saknad: ja du .. ♥
Önskan idag: Att jag kan bli på bättre humör skulle ju inte sitta fel :)

Nej God natt mina kära blogg läsare. Hoppas ni får en trevlig sömn ♥





trött som inåt bängen!

Shit vad trött jag vart nu när jag kom in efter en liten promenad med BellsaN. Hade lite och prata igenom som vanligt :) Ska hoppa in i duschen och lägga mig i sängen för jag är INTE på humör just nu.. Vill bara gräva ner mig och sova gott om jag ens kommer kunna göra det i natt :( Har ingen lust till att åka till skolan imorgon men det är nog bara att ta sig i kragen och åka in. Har Engelska prov imorgon och jag har ju dock inte ens kollat på pappret och såg att den skickade länken jag fick av Bella.. Det var ju inte ens alla ord på den så det var ju bra .. Inte alls. Fuck.. Vad håller jag på med (?)  BTW. Bakade bullar idag :D Har inte ens smakat en ända men jag tror jag skippar det.. Måste ju börja tänkte lite på figuren nu när 2010 stranden kommer ;)




hemma, har man tur eller?

Ja, som sakt .. Redan hemma. Fick skjuts både till skolan och hem. Plus att vi stannade på donken på hem vägen som är lika roligt varje gång, HAHA slutar ju aldrig skatta när man åker med den dära idioten. Men iaf. När jag kom till skolan visade det sig att halva av min grupp hade kund pass så jag fick välja vad ska skule göra om jag hade dock ingen aning om vad jag skulle hitta på. Så efter drygt 30 minuters lek och skitsnack satte jag igång med folieslingor.. Gick bra och fort och sen bar det ju hemmåt :)

Så nu ska jag bara ligga i sängen och ta det lugnt tills min träning börjar. Orkar verkligen inte med den kärringen där.Sen är det Dressyr träning ikväll och sen ska jag försöka att hinna med en klippning också :)

Sov morgon!

Sitter nu och äter lite frulle. fick bli en macka med varm o´boj. Nästan första gången jag kan äta frukost så här tidigt "/.. Brukar ju alltid annars äta i slugget:) Men iaf. Som rubriken lyder. Jag fick 30 minuter sov morgon. Skjutsen kommer halv sju utanför dörren. Kan ju inte bli bättre :D Hoppas på att vi inte hamnar i diket eller nått nu när man ska åka bil in till stan.. Bara att hålla tummarna:) Ska till skolan och Bara ha en lektion frisör teknik. Kan undra vad vi ska göra idag:) Blir säkert något roligt. hih

Nej nu måste jag dricka upp o`bojen innan den blir kall ;) Ha en trevlig dag!


Myspys

Sitter nu i sängen och har precis sett på Andra Avenyn. Sjukt spännande och jag vill ju bara spola fram tiden till nästa Onsdag:) Har sovit två timmar sen jag kom hem och jag tog tag i mat lagningen idag med. Fick bli tacko ist. för någon jävla soppa :D Nej nu ska Bellsan dra sig hemåt och jag ska städa på rummet lite och ta mig en varm kopp te. Sen är det nog dax för sussning. Får se om jag kommer till skolan imorgon :) Får hålla tummarna på att jag inte kommmer in så jag kan ligga hemma i söngen och dra mig och bli lite friskare (y)

Största behov nu..

Denna snygga kamera för runt 2000 kr är mitt största behov just nu. Både till Frisör tekniken, fest och bara mys dagar. Den måste ju självklart vara i Rosa. Annars är det ingen mening..


2490 kr. Perfekt snygg kamera med stor skärm med pekskärm (touch).


Vad hände?

Oj. Jag vart på lite bättre humör bara så där(?) Ingen aning om vad som hände nu. Men iaf. Klasskompisen Camil kom nyss in med en påse från Gina. Hon hade precis vart där och shoppat ett par byxor i Liljeholms Centrumet. Så vart lite halft ireterad på henne att hon hade fått shoppa och inte jag :( Men tänkte bjuda på lite saker som jag bara skulle vilja ha nu.. Det är inte illa vad mycket jag vill ha. Men som killar säger, Att kvinnor aldrig blir nöjd? Kanske är sant. Ni har nog rätt ibland även fast det är väldigt sällan ;) ♥



Jag vill SHOPPA :D !

Onsdag

Ja. Idag är det redan Onsdag och både Måndag och Tisdag har gått bra. Måndagen vad lite stessig och gårdagen var rätt så skön. Allt gick bra under min lilla "mini operation". Har lite ont nu och är helt blå och så men det är det nog bara den här veckan så det blir nog bra tillslut! Hade också en jätte trevlig kväll ;).
Idag då. Hade en väldigt jobbig natt. Kunde inte sova och hade skit ont i huvudet, nästan så jag tror att jag började blir lite sjuk nu"/ Frisör teknik första lektionen med lång hårs design. Riktigt roligt och det gick sita bra :D Och nu sitter jag på men svenska lektion och ska lära oss om tal (?) ..
Jag som bara vill hem nu. Tror det inte är min dag idag. Vaknar dåligt med världen huvud verk och min mobil har dött och jag ser bara så äcklig ut nu. Vill bli av med den hära jävla huvudverken och sova eftersom det inte vart någon sömn i natt. Ajsing. Får lägga mig i tid i natt ist:)


det pirrar.

Nu pirrar det faktiskt lite i magen:( Ska ner i rummet nu och fixa till mig lite och sen gå mot sjukan.

Skönt med sovmorgon

Fan vad skönt med sovmorgon kan jag lova er. Nu ska jag bara glo lite tv och ta det lugnt tills jag ska ner till Sjukan..Ska vara där kl. 11.00 så hoppas på att det går bra och att jag hittar:D Sen blir det nog luncha med BellsaN kanske och sen hem och plugga plugga :( blir ingen rolig dag idag :(



 

Vad tog tiden vägen.

Shit. Har suttit och pluggat hela kvällen och klockan är redan 9o och jag har inte ens hoppat i duschen ;O Har hunnit med hälften av allt jag skulle göra men jag orkar verkligen inte mer. Kan påstå att tiden bara försvann. Känner mig väligt äcklig nu som har suttigt på samma ställe nu i flera timmar och bara skrivit.. Men väldigt stolt över mig iaf. Blir ingen skola för mig imorgon. Ska göra en liten "mini" operation så hinner inte till skolan. Rätt skönt att få sova ut lite imorgon och sen ska jag nog ta och plugga lite matte och engelska (y) Fattar inte att det kunde bli så mycket plugg nu helt plötsligt.. Vi som inte direkt ska plugga få fridtiden.. SKUMMT!!

Nej nu måste jag hoppa i duschen och göra mig lite fräch innan resten av familjen anländer. Pöss




hemma igen:D

Puh. Det var ingen rolig dag i stallet idag :/ Kallt och hästen var lite knäpp så jag gav upp kan man säga. Trött på det dära stället nu.. Man blir så piss off! Men iaf. Tack för skjutsen Mr. V. Trevligt!

Nu är det snart mat och jag ska duscha och fräscha till mig lite extra idag. Blir nog det ena och det andra;)  Ska nog bara plugga och ligga framför tven ikväll. Känner att jag ligger lite efter och att jag skulle tagit tag i de dära för länge sen men fan. Jag skulle behöft 5 veckors ledigt nu för att kunna landa och tänka. Det är så sjukt mycket nu. Varför ska allting hända samtidigt? Skit samma jag mår iaf toppen och det kan nästan inte bli bättre. Glad att jag lever och har bra vänner ♥ Love you gays!

Nej nu ska jag nog ta och laga mat.

God dagens!

Sitter i soffan med en caffe och ska snart åka till stallet. Fick sluta några timmar tidigare idag så har vart hemma en stund nu och tagit det lugnt. Somnade på tåget så vart seg så kännde att den hära caffen gjorde susen :) Ska försöka att plugga idag. Blir Myspys ikväll tror jag eller jag kan iaf hoppas på att de blir de!

Bloggar sen när jag kommer hem från stallet tjaoouu.



Saknar sommaren enormt mycket ..


God mogon.

Vaknade för en timma sen och snart bär det redan av mot stallet. Träningen börjar 1 timma tidigare idag och så tänkte jag åka lite tidigare för att hinna se en av mina tränare + en kompis från stallet (Y). Känner mig lite seg idag.. Råkade fassna uppe av någon konstig annledning tills kl. 02.00.. Då började ögonen slummra till. Och jag önskar nästan att jag kom tidigare i säng för det var inte roligt att komma upp i morse:( Var super trött...

Ha en trevlig dag!



Mossi och jag för snart ett år sen :)

-

Det är det här jag menar, Du kan aldrig hålla käft..

träning..

Nu är jag lite klar med plockandet. Har plockat en hel del över allt. Sen har jag fått upp 9o tavlor på väggen. Vart super duper fint! Så nu väntar bara dammsugarn och att torka golv som är det jobbigaste. Har dammat av lite med disktrasan men när jag alltid ska städa får jag ont i huvudet(?) Så konstigt :S Så jag tog en liten paus med lite nudlar i magen och har bytt om till ridkläder för ska snart åka ner till sallet för att åka på träning i Runsten. Ska bli super duper kul att få träna för Finska landslags ryttaren Piia. Kommer nog upp lite bilder om några dagar. Syster hänger med som min personliga fotograf som vanligt så det är super bra:D 

Nej nu måste jag städa det sista! Vi hörs och ses. puss 

Storstäda(?)

Ja. Funderar på om jag ska ta tag i mitt städande någon gång. Det ser ut som ett helvete i mitt rum och i min lilla hall och i mitt dusch rum så jag tänkte passa på nu medans jag inte har något och göra. Det suger verkligen och städa men när man väl har gjort det så är man glad så jag sätter nog i gång på  en gång snart :) På med lite bra musik och sen kör jag!








fredsagfredagfredag.

Fredag :D Kan det bli bättre (?) Nej absolut inte!!

Jag och Mikaelah ska snart gå mot tågert. Får lite sellis hem med BellsaN och Victoria. Sen blir det mot stallet för att rida och packa och lite så. Sen bär det av mot tjejmiddag hos min baby Petra. Hon fyller hela 17 barre idag :)

Nej nu måste jag kissa och gå :) HA de bra.. Puss!



Min mage pratar (?)

Ja. Min mage pratar jätte mycket. Undra vad den vill. Jag tror den vill ha lite sällis där nere ;) Men det fixar jag snart. Om 15 min får du lite sällis! Jag lovar.
Engelskan gick bra i början tills det oförberedda läxförhöret. Alltså lite gloser, och det gick ju åt helvetet.. Så nu är det hem och plugga. Såg att jag har lite och göra. Matte prov nästa vecka och sen måste jag fixa miljöskiten till i drotten och sen massa skit. Kanske blir de man måste göra i helgen (?) Nej men ärligt måste ta tag i skiten......

Nu ska jag plocka undan.
 


god morning!

Sitter och har Engelska nu och jag och Mikaelah skriver om en egen Foundation som vi ska sedan ska spela in en film med. Fattar inte hur det ska gå eftersom ingen av mig eller Mikaelah vill stå framför kameran men det löser sig nog snart :) Grymt  hugrig är jag också. Fått i mig ett äpple och det är nog det jag får i mig innan jag går på lunch vid 11.00. Så synd om mig.

Nej nu måste vi fortsätta :) God bye !

säger god natt!

Nu är det lite tv och sen ska jag slumra in. Har vart ute med Bellsan och träffade Jens som har vart bost rest i Indien. Så det vart trevligt. Nu blir det sängen som sakt och upp till skolan imorgon. Engelska och matte ja-.- ..

god natt bäbisar!



långt eller kort?

Nu är frågan. Ska jag göra hårförlängning eller klippa det kort?







Vad säger ni?



fika är alltid gott!

Nu är jag hemma igen och allt gick bra. Blev inge shopping så jag är så smart ocg glömma pengarna hemma "/ Typsikt mig kan jag lova er! Får hämta ut receptet någon annan dag. Träffade även på min kära mormor på stan och bjöd hem henne på en liten fika. Så det vart Kladdkaka med lite vanilj glass. Mmm vad gott.

Måste på minna om min galna hund här hemma som har hållt mig sällskap hela dagen. Gav han en leksak för drygt 5 min sen och den är snart sönder och bummul ligger i hela huset.. Ajjsing!





Tänk om han kunde sova så här gott nu som han gör på bilden (?)



Drar

Nu ska jag ner till UM på besök och prata lite och sen blir det lite koll i affärer! Pöss

Färdig

Nu är jag färdig med min goa kladdkaka och den vart otroligt god. Har ingen kamera tyvär så det kommer inte upp någon bild. Ska snart laga till lite mat för min hugriga mage. Blir en räkmacka :D !

Skönt att vara hemma

Sitter hemma nu. Åkte aldrig till skolan så jobbar hemma idag ist. Blir lite plugg och bak och en hel del planering för tävlings terminen. Tycker att det är dax att börja någon gång i alla fall. Annara kanske inte min sattsning blir så stor:) .. Något jag funderar på nu är om jag ska baka mig en klasskaka eller om jag ska göra en sockerkaka eller om jag ska leta efter något annat(?) Det är min stor fråga just nu.




Ha en trevlig dag. puss

Go kväll.

Snart ger jag mig av. Sover hos en vänn ikväll. Så det blir tåget imorgon mot stan. Så det blir inge bloggande imorgon förns jag kommer hem för det blir ingen data med till skolan imorgon. Ha en trevlig kväll.



do you like a truck?

Att denna jävla låt sätter sig på huvudet efter en gång(?) Sjukt jobbigt. Ni vet själva grabbar!!



Jag lovar er lyssna och sen sim sala bim i ditt huvud. Jag kan trolla!

Ny duschad!

Ny duschad i håret och Svenskan börjar nu. Har haft en bra start på dagen. Somnade på bussen som vanligt och fick springa till bussen som vanligt sen sen i skolan:) Frisör teknik första lektionen och klippte klart min lilla docka och fönade lite och lockade lite med plattången på en docka som ska stå utställd imorgon på öppethus.
Nu på svenskan ska vår lärare läsa för oss och sen ett liten uppgift. Så man hoppas på att kanske ta ett tidigare tåg hem idag :)
Sen blir det mot stallet och sen bara ta det lugnt tror jag. Ingen stor sak av dagen blir det idag..

Nu börjar lektionen, ses.

Jag vill bara säga en sak

Men först säger jag snart Godnatt. Är sjukt trött men sen vill jag också säga att det kanske är tredje gången gilt? Men jag vet att många är emot det men många tycker också om det så det är fan svårt det här (?) Önskade bara att man kunde spola tillbaka tiden ibland och bara se allt ljusna och ha kul men vist. Livet är fan inte roligt och lätt ibland. Det kommer svackor men det måste man ju försöka att glömma men i vissa tillfällen vill man ju bara.. Aa, jag vet inte vad. Aa nu måste jag säga god natt och tänka över det här!

God natt ♥

Vill hem ..

Orkar inte en sekund till. Har hela 1 timmes lektion kvar av Natur kunskaps lektionen och jag fattar ju dock väldigt mycket upp av min förväntan ;O Men det är ju saker man redan har gått igenom i grundksoln men ja. Det är ett väldigt tråkigt ämne om jag får säga mitt..  Ska hem sen iaf. och då tänkte jag göra mig en egen Chia latte som jag råder er till att smaka och den godaste finns klart på espresso hous men du kan självklart göra din egna.. Sen blir det mot stallet för att rida ut på ponnyn. Hem för att fixa mig och göra mig lite fräsch för att umgås med min lilla BellsaN,. Ska bli spännande kan jag säga och se vad vi hittar på för skoj idag :) 

Ha en trevlig dag. Svängen in ett inlägg när jag kommer hem från stallet.

Naturkunskap och jag vill hem.

Sjukt trött. Somnade på lunchrasten mellan bellas ben (y) Vill bara hem och sova just nu. HAr ingen lust alls att sitta här och kolla på en film om Jordens historia. Det är inte min grej och jag fattar inte hur det kan vara ett grundämne(?) ..

Nej nu måste jag börja göra lite nytta ...

bara 62 minuter kvar

tills min första lektion slutar.. Vi är snart klara  i gruppen så det rullar på hoppas jag men har fortfarande inte gjort ett piss men så är det när man redan gjort allt. Det är så skönt att man då har en data så man kan göra lite. Tur att fejjan och msn har börjat funka så man kan ju roa sig med lite saker iaf. hih
Sen efter lunchen blir det Naturkunskap -.- Unda vad det blir för tråkigt idag då. Och sen blir det hem och rida och umgås och prata med BellsaN. Kanske ska hinna träffa plutten idag kan ju bara hoppas.

Nu blir det lite mer skoj. pöss

Mål.





 Börja träna mera

Åka skidor.


 Tatuera mig


Åka till Tyskland på Träning


Festa en heldel!


Försöka hinna blogga mera.




Hantverks orientering

Ska ha hantverks orientering nu och jag är super duper trött.

trött på blogg.se

Nu har jag suttigt och försökt att få in alla bilder men det funkar inte så jag blir lite smått sur. Men nu ska jag kolla klart på spår löst och fan vad jag sitter och små snuffar:( Så sorligt vissa saker. Men snart bär det av mot sängen. Riktigt trött. Har suttigt och skrivit en massa på datan som ska in till skolan så jag börjar bli trött:( ..

God natt!♥

Skridskor på Kungsan!

Nu har alla dessa roliga bilder kommit in så jag bjuder på lite härliga bilder från dagens åkande i Kungsan.



Följa efter Petra.



Grupp bild.



HAHA älskade Carros min..



Emelie och Petra!

Kommer mer bilder straxt:) Blogg.se fick ju damp..







Planering

 En liten uppdate i min vecko planering denna vecka.

Måndag: Kungsan och bara ta det lugnt.

Tisdag: Skola och stallet och umgås med BellsaN

Onsdag: skola

Torsdag: skola

Fredag:  skola och sen klinik.

Lördag: Kurs
 
Söndag: Kurs

Chillpill Måndag!

Ja idag blir det nog en lugnt Måndag. Plugga och göra det sista inlämningarna och bara ta de lugnt. Laga lite middag och kolla på en bra film. Skolan gick toppen. Gjorde Hår uppsättningar och fick mycket beröm :D Sen kom BellsaN på besök. Hade lite och prata om och sen bar det av mot Kungsan för att åka lite skridskor. kul som fan men lite ont i fötterna fick man"/ Sen vart det ett stort besök på donken.. Inte bra. Tycker det är mycket besök på den dära matbutiken nu förtiden.. Nej nu måste jag sätta igång med maten :)

Ha det gött!

du gör det svårt för mig...

Jag vet inte vart jag ska börja men nu vart det grymt jobbigt för mig. Jag vat inte hur jag ska göra och jag har kommit grymt långt i mitt nyvarande så nu är det bara en hel del tänka fram över för mig..

hade en jätte mysig kväll och nu är jag hemma, Har klippt mormor och ska snart gå på Bio! Får se hur det blir men aa :) DEt blir nog jätte bra:) Nej nu orkar jag inte blogga :)
pöss

god kväll

Nu är jag hemma och ska fixa mig lite och det innan jag ska dra mig upp för att laga lite mat:) Blir nog mot Segersäng ikväll. Var hos mig i natt så vi myser där ist. Har vart i stallet idag också och det har gått bra. Ska snart börja med maten och sen mysa ner mig framför tv ett tag!
Igår var jag ute ett tag och träffade lite folk eller jag träffade faktiskt rätt många som jag inte sätt på ett tag. Alltid lika trevligt:)

Vill också säga grattis till min kära Natta Eriksson ♥



humm

Ja sitter i sängen och små städar lite. Kan ju inte bli bättre. Planerna för kvällen är inte klara än blir nog bara vara hemma och mysa. Ska nog ut och träffa dom kära vännerna ett tag. Var ju ett tag nu sen sist:)
Skolan gick iaf väldigt bra idag (y) Stannade kvar på donken ett tag. Satt där 1 timma. Hände det ena och det andra. För det första satt det ett fyllo och snackade med sig själv och han tappade brickor och skulle snacka med allt och alla. Tro ni vi var rädda eller (?) Skoja inte!! Sen mitt i allt går det förbi en kille. Kan hhan vara i typ 21 års åldern. Först går han förbi och verkligen GLOR.. Till och med så vi alla undrade vad han höll på med. Sen efter kanske 12 minuter kom han förbi igen och sa: Fan vad söt du är tjejen ;O .. HAha tror vi började garva men fan vad rädd jag vart.. Och hans kompis bad om ursäkt (?) Säkert rökt på .. Sen mot tåget. Fanns ingen plats så fick stå upp en liten bit och samtidigt som vi stod upp var det en äcklig/farlig gubbe och svansade efter oss där på tåget. URSCH .. Men nu är jag iaf hemma efter en liten konstig efter middag... Fick lite thai mat i mig när jag kom hem så nu är jag på spåret igen ;)

Nej nu ska jag nog gitta. Vi hörs.♥

.

En liten mysig bild från dagens fika. För mig vart det en stor chai latte och en kardemummahallon muffins :) Mums:P

God kväll

Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag iaf i min sköna säng.. Dagen har rullat på rätt så bra tycker jag :) Träningen gick bra och besöket på UM med ska dit igen på Torsdag och det ska bli spännande och se vad dom säger. Har fått en hel del klipp beställningar också så det är nog dax att göra sig av med dom:)
Imorgon är det som sakt FREDAG och ska nog bara ta det lugnt. Skola med Engelska och Matte.. Kan det bli bättre ..Sen blir det hemfärd. Lite ridning och klippning sen ska jag nog bara mysa ner mig i nya soffan och vänta.

plugg plugg och mer plugg..

Sitter nu och pluggar innan jag sätter igång med den god sallad till middag:) Ska bli gott! Sen blir det nog till att dra till plutten eller om han kommer hit. Ska träffa BellsaN en sväng också innan tänkte jag. Nej nu får jag inte fortsätta att skriva MÅSTE plugga -.-




Nu drar jag ocgh tränar!

Ska snart sticka iväg och träna. Sen blir det nog ner mot centrum för en interjuv och sen kolla lite i centrum. Dagarna har gått fort. Har pluggat och vart med lilla gubben lite så det har inte vart nått speciellt:) Fikade med BellsaN idag och det var jätte mysigt. Bara sitta och prata om allt och alla. Sånt som hon och jag behöver göra ibland:) Eller hur?

God morgon

Ligger nu i sängen med Mikaelah. Har fått i oss lite pommes och nu har vi kollat på Paradis Hotel och tagit det lugnt så nu är det lite barn program på tv och för mig vart det bloggande. Men iaf.
Igår. Åkte ut på Lidingö efeter skolan med Julia och Mikaelah. Fixade oss och fick i oss lite pizza och sen drog vi mot Söder för en mysig kväll. Hade jätte trevligt och jag som trodde vi skulle bli flera men det blev vi inte :( Sedan vid kvart över 11 drog vi till donken för att köpa oss lite mat och sedan vart det hemmåt med 20 över 12 tåget hem. Sen sprang jag och mikaelah hem från tåget vid halv 2. Var så jävla trötta och lite smått rädda över att bli överaskade mitt i natten när man är på väg hem i smyg. Hade ingen lust och vecka mamma vid 2 tiden när hon ska jobba tidigt.

Nu blir det ju till att ta det lite lugnt sen så blir det hopp träning för mig kl.15.00 och sen hem och kanske få lite besök:) Får se hur det blir måste plugga också. Ligger lite efter i min planering känner jag nu.. Inte så bra av mig. Är ju ledig idag så man ska nog passa på då. Eller vad säger ni?



bjuder på en bild som min syster tagit. Besök hennes FOTOBLOGG. Fanny Pettersson.

hello!

Snart slutar jag och då ger jag mig ut på Lidingö med Petra Julia och Mikaelah. Ska fixa oss och det sen blir det mys:) Hoppas jag hinner sväng in på expresso hous för en chai latte. Skulle vara grymt gotti!

Ha en trevlig kväll så ses vi imorgon babes!



nu när man har lite tid..

Tänkte jag bjuda på lite bilder på mig och min vackra ponny!







Tre bilder som togs av min syster herromdagen i sköna vinter vädret.





Gammal bild på mina nya och min gammla ponny!

sjukt tråkigt..

Har sjukt tråkigt här i skolan. Har lunch rast men lyckades övertala min mentor om att få sitta i klassrummet(y) Så nu är det lite chill här men vad fan ska man göra när man inte kan gå in på msn eller Fejjan;O Vist det finns andra hemsidor för om men det fuckar sig hela tiden.. Ska ha naturvetenskap kl.12.00 och det blir också min första lektion av de. Får se hur det ska gå. Går rykten om att läraren ska vara as DRYG så man får väll hoppas på det bästa:D Sen efter lektionen bär det av mot Julia!! Ska fixa oss och det innan vi drar till Steff för mysig film kväll med Bella Steff Julia Petra Mikaelah Christina och Ronja. Ska bli riktigt mysigt och jätte roligt hoppas jag.
Har suttigt och kollat lite frisör saker på datan och jag har hittat min älsklings sax:D Så ska försöka att beställa den. Sen är det ju alltid lite andra saker som en hårfön med massa funktioner, som volymtratt och vanlig tratt och plattratt. Vill bara shoppa en massa nu. Blir snart Inzo kan jag säga. Så är det när man ska bli frisör. Lika bra att börja samla på sig en massa skit redan nu;D

Nej nu ska jag inte babbla på så jävla mycket. Ha det bra. Blir kanske ett litet inlägg innan jag drar till stan.♥

Godmorgon

Sitter i skolan nu och ska snart ha min första lektion av hantverksorientering. Och vad det är kan jag tyvär inte svara på... Sjukt hugrig är jag också. Har inte ätigt nått som jag längtar tills rasten kommer. Då blir det en rijäl frulle kan jag säga :)
Nej nu ska jag kolla runt lite. Skriver sen igen!

goddagens!

Nu är det lägg dax för mig. Har inte hunnit blogga på sista tiden men det är rätt mycket nu :(.. Skola och plugg och vännerna så det finns lixom inte tiden men hoppas det kan lugna ner sig snart!!
Imorgon blir det skola sen stannar jag kvar på Söder hela kvällen och tillbringar tiden med flickorna. (y) Ska bli riktigt mysigt!
nej nu måste jag sova :) Pöss

God morgon

Sitter i sängen nu och ska snart göra mig klar för att åka ner till stallet och bara kolla schemat. Sen blir det hem och äta lite brunch. Men föst blir det lite träning. Blir till att cykla en 30 min på tränings cykeln.
Sen idag lär det bli lite lugnt. Ska till stallet och sen blir det nog bara att mysa dom sista timmarna innan jag ger mig av till skolan imorgon bitti..


Nej nu ska jag träna lite. ♥

inte haft orken

till att blogga. Skolan har börjat och allt har börjat så orken har inte funits. Igår var det vara en lugn dag. Skolan och sen hem och bara tgit det lugnt. Sen mötte jag bells ute och vi köpte lite godis sen drog vi hem och kollade film och tillslut så somnade vi där.. :) BEllsan skulle upp vid 9 så då klev vi upp. Lite segt men det funkade. Så nu bär jag mig av till stallet. Ska rida ut på pollen. Skit kallt men säkert mysigt :)!

HA det bra!



♥ Kallas kärlek ♥

nu är det susse dax

Ligger i sängen nu med en kopp chai te och kollar tv. Njuter av dom sista timmarna på lovet kan jag säga. Var iaf ute en stund och träffade bells och grbbarna och sen vart det hemmåt för att det var så jävla kallt :( Sen har jag bara pratat i telen och kollat tele. Nej nu ska jag kolla klart på programet och sen försöka sova. Kommer inte alls bli lätt kan jag säga :( ..

tjingens..

Nu ska jag snart ge mig ut för att träffa Bells och dom. Har fixat i rummet och damsugit och dela köret så nu är jag tillbaka i mitt schema. Blir iaf inte ute så länge idag iaf. SKa gå och lägga mig i tid s jag orkar upp imorgon. Får skjuts in imorgon så behöve inte åka så tidigt imorgon och det är skönt. Sen så är det bara halv dag för mig imorgon så jag har det fan lyxigt imorgon:)

Bjuder på bilderna från min och Toves härliga avskeds middag.











Gud vad hugrig jag blir när jag ser dom här bilderna. Men det var iaf sjukt gått igår och trevligt sällskap så det kunde inte blir bättre. Nu ska jag mysa ner mig i sängen ett tag och sen ge mig ut i kylan för att möta bellsaN!


borta bra men hemma bäst!

Nu är jag äntligen hemma och det är riktigt skönt. Har haft bra dagar på Gotland och både tagit lugnt och shoppat och vart med en gammal vän. Så det är skönt att jag har fått kommit bort ett tag nu så jag kan komma hem och andas och fortsätta ta det lugnt. Men att skolan börjar imorgon gör mig att jag får ångest. Måste i säng tidigt och träffa vännerna och se till så att allt är bra hemma.. Mycket och göra är ordet. Ska snart ge mig till stallet och så.
Går dagen var fantastiskt rolig. Träffade Jonathan som jag inte träffat på skit länge och hans kompisar. Alltid lika roligt. Satt och skattade hela kvällen och kännde att det här saknar jag hemma men det är så konstigt för så fort jag kommer dit så känner jag mig som någon annan. Jag vågar vara mer öppen och känner som om det är där jag igentligen ska bo och allt är så bra där. Men det har nog också med att folket där är inte som dom hemma..











full rulle!

Sitter hos Tove nu och som ikväll blir det tre rätters middag.. Vi hade inget och göra så Toves bröder och hans kompisar kommer över på middag. Blir skagen macka och kyckling och fruktsallad. Ska bli super gott. Ska bli roligt och se vad dom sänger om våran mat. Blir en lång kväll här kan jag tänka mig. Blir kanske inge mer bloggande ikväll men bilder och de kommer upp imorgon när jag kommer hem. Både från den härliga middagen och den mysiga korvgrillningen vi hade på förmiddagen!!

Puss hej och trevlig kväll!!

ut i vinterkylan

Har precis vaknat och fått i mig lite frulle. Frågade päronen vad planerna var i dag och vi ska ut och grilla korv;O .. Grymt länge sen jag var det. Det var säkert 10 år sen jag var ute och grillade korv och drack varm choklad med familjen så det ska bli roligt. Ska be min syster om att ta lite bilder på huset och lite så nu ute och det så kanske det kan komma upp lite bilder sen under dagen för hon har ju faktiskt tagit med sladden till sin stora fina kamera. Hon har ju nämligen tagit båda bilderna som jag har på min header!

Nej nu blir det på med varma kläder och ut mot sjön för grillning.



En bild By Syster.

Trårarna rinner av skratt..



Grabbarna asså !

Veckans låt.

Har blivigt så sjukt kär i den här låten ♥

VECKANS GÖRA

Måndag: Shoppat I Visby

Tisdag: Packa och ta det lugnt

Onsdag: Hem färd och träffa vännerna

Torsdag: Mot skolan och gymmet -.-

Fredag: Skola

Lördag: Festa ♥

Söndag: Bakis och ta de lugnt..

Viste ni att jag...

 



När jag dricker Kaffe har jag mer mjölk i kaffet en vad jag har kaffe.

Jag har ridigt sen jag var 6 år.

Jag gillar killar som förför mig, Typ massage.. Mmm

Min mamma är största FACEBOOK raggaren..






god kväll redan..

Shit vad denna dag har gått fort. Har inte gjort mycket idag men det är så det ska vara. Bara tagit det lugnt. Kom hem nyss från Tove. Jag och pappa åkte dit. Fick ett gals Gotlands dricka och sen vart det lite spel och utgång. Träffade lite folk från Klinte och sen vart det hem igen. Alltid lika trevligt och prata med Tove så där. Bara få prata ur sig om allt!!

Saknar vännerna i Nynäs lite.. Oliver min lilla vän och BellsaN också ♥ Vad skulle jag göra utan er? ;O Ni gör min dag.

Nej nu ska jag sitta och fixa lite vid bloggen. Puss

buur is cold in here..

FAn jag orkar inte med den hära kylan längre. Här på Gotland blåser det och är snöstorm och när tar det slut igentligen ;O .. Hoppas på att det inte är lika dant hemma. Vet att ni har mer snö men inte den här stormen!!
Kom iaf hem för ett tag sen och kom hem med lite saker idag iaf.

 Fest tunika
Hårborste
Björn borg trosor
Läpp glans
Liten spegel som man kan ha i handväskan

Så det var mitt shoppande för dagen och jag lyckades tindra med ögonen till pappa rätt mycket eftersom jag inte hade med mig plån boken(a) Nu blir det snart middag inne hos farmor. Ska bli gott eftersom hon alltid lagar god mat. ♥

godmorgon

Ska snart åka till Visby för att handla. Ska bara fixa mig och de nu innan vi drar. FAn vad segt det var att gå upp så här tidigt på morgonen... HJÄLP. Nej nu tjatar dom.. Pöss

natti

Nu ska jag faktiskt gå och sova. Blir en tidig morgon mot Visby i morgon för shopping (y) Så det kommer förmodligen inte att bli någe bloggande på morgnen utan senare på dagen när jag kommer hem. Blir nog inge kläder shoppande för mig imorgon. Har nyss beställt kläder från H&Ms Sommar katalog och det var väldigt mycket.. I LIKE ,,

Nej nu ska jag fixa mig för natten. God natt och sov sött som dom här två björnarna..



Det gör mig tårögd ibland..

Att tänka på hur mycket vänner har betytt för en och hur mycket dem har ställt upp för än och hur mycket man ställt upp för dom kan göra mig tårögd när man känner att det börjar försvinna. När man fått en massa minnen tillsammans och man känner hur det börjar rinna ifrån. Det blir ju så när man väljer olika skolor och så träffas man aldrig men jag är ändå glad över att jag har kontakten med mina vänner som stod min närmast i klassen men man har lixom inte samma kontakt som jag hade när man gick i samma klass. Kommer ihåg rasterna och lektionerna när vi satt och as garva åt saker man aldrig glömmer.  Det är helt sjukt!


HAHA bilder är lixom tagen 5 juni 08.. Säger bara vilket minne det vart av denna dag.



Skol avslutningen 2008.



Kryssning 2007.



Första dagarna i 9an.


Har en massa bilder på min andra data så det kanske kommer upp lite mer bilder sen. Vet att jag har en bild som verkligen väcker ett minne som aldrig kommer bli till liv igen.






Snart börjar det igen..

Ja, snart börjar skolan igen och fan jag saknar det lite. Allt teknik jobb och vännera. Så tråkigt att jag inte var med er på Nyår men fan vi syns ju snart ;)

Här är lite bilder sen vi festade sist brudar.







.

Nu kom jag nyss in genom kylan och det är inte vart ute kan man säga.-4 grader men när det blåser är det värre. Satt och kollade på reklamen på tv och fan vad mycket filmer det är som jag har missat. Har jag inte sätt New Moon men jag är också jävligt sugen på Alvin och gänget 2 och sen Göta Kanal 3. Dom får jag inte missa!







Har jag Missat någon ny film?

fuckfuckfuck

HJÄLP.. Jag har glömt mobil sladden hemma till datan.. Så tyvär blir det inga bilder från Gotland. Yeeh vilken bra bloggare jag är.. Naat!!

God morgon

Sitter nu i soffan med den fina utsikten. Ser faktiskt lite av havet och man kan nästan inte be om något mysigare.. Har fått i mig lite frulle och nu är det Taking the stage på MTV. Vill också kunna dansa så. Har ju kunnat göra det en gång i tiden men inte nu längre. Saknar det lite.
Men vad händer för mig i dag då? Jag vet inte. Det lär bli lite bloggande eftersom jag bara ska ligga i soffan som en potatis i dag. Kanske bjuder på liet bilder på mitt "lilla" sommar ställe. Kom på att dom här dagarna kan bli perfekta för mig att tänka lite på min blogg (y) !


Bjuder på en bild från sommarens solning. Vill ha sommar. Nu vill jag inte ha mer kyla!

av färd "/

Nu åker jag snart till ön. Ska bli sköönt att få komma bort ett tag och sen träffa min kära vän. Oliver är här nu och håller mig lite sällis när jag packar (y)

Ne nu hinner jag inte med nått mer bloggande idag. Skriver imorgon bitti när jag är på ön!! Puss puss och ha det bra!




Mitt härliga nyårs firande!



Erica nygren och ja.



Jag Susanna och Natta.






Bells susanna och jag vet inte vad jag gör och sen Victoria.



Liten del av brudarna ♥

Sovit på saken .

Shit.. det är helt sjukt att jag har legat och tänt på att jag vill åka till IKEA när jag vaknar.. Vaknade nyss och gick upp till far om vi kunde åka och vist!Yeeeh nu ska vi snart dra så kommer väll hem om några timmar:) Igår var det en ren bakis dag. Shit asso.

Har ju inte bloggat på ett tag men tänkte komma in med lote bilder från festandet när jag kommer hem sen.