Jag känner mig redo

Nöjd kund och känenr mig redo för studenten.
alla skolarbeten är inne, mina livsmål för det jag skulle klara är nästan lösta. Okej med sånna saker som man själv inte kan skynda på, så som polis och grejjer. Poliser får vara sega!
Imorgon är det skola och jag är så extremt trött på morgonen och på dagarna att jag sover hela tiden och jag har typ tappat mycket hår och så för att jag är så stressad för allt. Så magkatarrs tabletterna åkte fram idag för förebyggande syfte.
Mina mål för livet är att det som står på listan är att jag ska ha klart allt i Juni.
  • Körkort
  • Polisgrejj klar
  • delprov
  • Jobb
  • må bra
Nej nu är det dax för mig att säga godnatt gott folk

9 dagar kvar

Sitter och rå pluggar körkort. Känn
s som om att jag behöver ta det nu innan studenten och hoppas på att få tid till att skriva så jag kan ta skiten.
Idag har det vart skola på förmiddagen. Fick äran att klippa min guling och det slutade med helsnagging. Sen har vi så att alla eller dom som vill får snagga sina dockor och sen skriver vi allas namn in ansiktet med en penna. Sen får man ta hem dockan :) En liten rolig ide så där!
Sen vart det lite student fix. Måste bli klar med ena vårat lakan och vi har fått så mkt skit från skolan idag att vi a förolämpar skolan och bla bla blaa. För att vi skrivit så här..
Sen vart det hemgång och direkt till sjukan efter en kopp kaffe hemma. Sen vart det hem och sen dess har jag suttit och pluggat. Har en färg och sling kund runt 6 tiden. Ska även klippa henne :) Sen blir det nog åter några prov till tror jag! Hatar Trafikverket eftersom att det inte finns några tider!!!

Ett blogg inlägg till er

Som verkligen får mig att må så himla bra!



Min underbara klass



Min Älskade mamma



Mina två favoriter som betyder jätte myckte



Min fina häst som kan göra en så lycklig.




Min älskade syster ♥

försöker ta det lugnt

Men jag är typ helt hyper. Trött som fan är jag men ändå kan jag inte sitta still.
precis klar med den andra baluppsättningen så nu planeras veckan för fullt. Det har bara krockat det jag ska göra den här veckan. Folk ska färgas och det ska klippas, uppsättningar, jag ska fixa naglarna och det är stall och tävling i helgen och jag är tävlingansvarig för en annan tävling så det blir dubbla tävlingar och sen ska mn plgga det här körkortet!

Känns som om jag typ vill dö den här veckan :(

Söndag

Det är söndag och morsdag. Och ni vet säkert vad jag tycker om söndagar. Söndag är Blajj!
Idag vaknade jag runt halv 11 eftersom att Steffi och Lisa sov hos mig.
Gårdagen var rolig men så klart så var det nog en liten klantig dag. Ont i benet och faktiskt spillt Rödvin på mina fina tröjja för första gången i mitt liv. Någon gång ska man ju göra det. Vi förade lite hos mig och sen drog vi till Ösmo. Hade jätte trevligt tillsammans med skrikande folk till Melo.festivalen. Vilken känsla med vinst!
Men i alla fall. kom hem runt 2 tiden och vi slocknade typ på en gång.
Idag har det vart lite lugnt. Handlat och lagat lite inför studenten. Sen har jag vart och klippt en kund och satt där i solen och prata lite skit. Sen blir det göra baluppsättning nu på Katre eftersom att hon har bal på Torsdag :)
Veckan är fullspäckad och vill inte ens tänka på den här veckan :( !!

Låt Denna Vecka Gå Fort

Steker riktigt rijält

Ligger i solen på terassen och solar. Har legat här i en timma MINS och ja det händer ju inte så mkt med färgen på kroppen.
Petra fixade festfrisyren på mig direkt när vi kom hem och vi var hemma runt ett tiden. Sen fixade vi hennes sturktur ritning och sen åkte hon.
Ligger och kollar lite bikinisar. Men vet inte alls vad man ska köpa. Har bara en massa gammla som man inte vill sätta på sig. Och jag kan inte köpa bikinisar som är som en tub utan band för då hänger mina tuttar ner till tjotta hejti typ.
Nej nu blir det lite sallad innan jag drar mot stallet för att terräng träna på runsten. Tävling nästa helg som kommer och det är dax att börja trimma eftersom att vi ska ända till Åkerbo. Ska bli spännande. Där var vi inte förra året :) Har även hittat en ny Dressyr tränare för mig och Basse. Står verkligen still nu tycker jag :( Kommer lixom ingen vart och jag vart inte vart ska jag börja så hoppas jag får hjälp till helgen!

Onsdag

Sitter i skolan och får egentligen gå hem men är så snäll att väntar på min vänn. Mitt alldra sista arbete är inskickat idag. Men måste säkert göra någon komplettering på nått SÄKERT eftersom att jag suger på SH.
Idag är det Onsdag och det är en fullspäckad dag. Ska åka hem och petra ska göra en till festfrisyr på mig eftersom att det är hennes prov imorgon och jag ställer upp som modell. Sen blir det nog hemma och chilla och sen blir det terräng träning ikväll :) Super mys i det här vädret :)
Nej nu ska jag åka hem. Puss

whey, måndag!

Sitter och myser med en kopp kaffe framför The Voice. Ska snart åka och sola med Petra.
Rätt skönt att man hinner sola innan man börjar skolan runt 12.00.


Igår vart det en liten spa dag med syrran. Pluggade lite och fixade rummet innan syrran kom hem. Vart både peeling, rakabenen och en massa så nu är kroppen fit for fight igen!


Sen blir det skola. Vet inte om det var idag då vi skulle test färga mitt hår i skolan. Tror det var idag. Jag och Petra måste även dra hem en massa papper som ska plastas in till flaket. Det är så himla mycket nu innan studenten som ska fixas. Kommer ju typ dö :(


Panik plugg

Sitter och försöker göra klart mina uppgifter på samhälls k. Det går så där :( har lagat ute i solen en stund men det blev lite kallt. hoppas det blir spa kväll med syrran idag, det är ju trots söndag :))

Hata Söndagar

Jag hatar söndagar och kommer nog alltid göra det.
Söndagar är en sån dag man antingen är bakis, Pengarna är slut på kontot, rum/hem ser ut som en bombnerdslag och så har man antingen en jobbdag imorgon eller skola.


Jag ligger nu hemma i sängen och ska väl dra igång lite plugg. Betygen ska väl typ vara inne i veckan pluss att jag har massa kunder i helgen och gah det är inte alls många skoldagar kvar.
Igår hade jag en stressad & dåligt humörsdag. Så jag tog mitt pick och pack och åkte till södertäle med 18.00 bussen. Var framme hos min kompis runt halv 8 tiden och vi började dricka lite vin. Kvällen var rolig och träffade både gamla vänner och mina vänner. .  Vad som sedan hände under kvällen orkar jag inte skriva :) haha
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och typ dö :) HEJDÅ!

gammal och grå

Sitter här i soffan men pappa och dricker kaffe. Precis fått i mig ägg med bacon.
SKa sätta mig och plugga en massa körkort nu eftersom att det snart är dax. Känns som om att alla mål som jag har på papper innan studenten kommer blir gjorda eller åtminstonde att man kan bocka av dem. Och det är sån jävla känsla att man har nått alla mål som man satt upp :)
Idag är det KM. Får se om jag blir Klubb Mästare. Hade ju inte vart dåligt! Klassen börjar inte förens på efter middagen så det är rätt skönt nu på morgonen. Ikväll ska jag mot Södertälje tror jag :) Puss HEJ

God morgon

Sitter i vardags rummet på kvädd och ska väl snart ta och göra lite frukost. Vaknade med feta huvudverken så måste nog ta tag lite i den.

Klockan halv 11 hämtar Rebecka mig. Vi styr på handen för shopping. Sen hämtar mamma mig i handen och jag mamma och syrran drar mot Stockholm för att kolla lite saker till studenten. Smycken och sånt.

Jag och syrran ska även försöka att ta kort idag ockå :) Får se hur det blir :)


Ha en bra dag!

Några veckor sen sist!!

Hej.
Syrran har klagat lite. Men jag är tillbaka. Vet inte om jag kan blogga så mycket. Men jag tänkte ta lite varför och hur det ser ut för mig.
Jag har bara 12 skoldagar kvar, det ör körkort som ska tas, delprov-omprov som ska göras, massa uppgifter i skolan som ska göras innan betygens sätts nästa vecka innan studenten, en massa student fix inför studenten, Hästen, tävlingar och att bara hinna umgås med vänner hinner man ju knapt :(
Idag har jag hunnit mycket. Kom hem runt kvart över ett tiden. Gick till Nero och hjälpte henne och flytta sen vart det hem för att ha en kund och sen vart det middag och stallet :)
Resten av kvällen blir det lite rensa i rummet och sen sussa kudde tänkte jag :)
Ge mig sommar nu.