Måndag, shoppingdag








Nu är det kväll. Kom hem runt 15.30 tiden och åkte direkt till Farbror och fika med kaffe och fika bröd. Jätte trevligt. Hade det jätte trevligt inne i Visby också. Handlat en massa. Fikat och ätit gott.

Ikväll har jag ätit kroppkakor hos farmor. Typ tradition vid den här årstiden. Iaf i våran familj/släkt. Blev lite fika och snack ock så. Sen åkte vi mot Leif. Kollade lite hur det var med han och så.  Nu sitter jag och kollar på Gynokologen i Askim.

Bjuder på lite shopping bilder från idag:)



Maskara från Lindex 89 kr

Läppstift från Lindex 50 kr

Pärlörhängen från Vila 40 kr

Tre örhängen sett från H&M 70 kr



Mjukisbyxor Intersport 350 kr



stuprör Jeans  från BikBok 500 kr



Tröjja från BikBok, 300 kr.




Brun baströjja från Vila 159 kr



Mysdress från Cubus 400 kr .



Shoppingshoppingshopping

Har precis gott upp men mamma vill att vi ska hänga på låstet i stan när vi ska in till Visby och handla lite. Måste få med mig ett par mjukisbyxor hem tycker jag. Sen blir det säkert något annst hoppas jag också.

Nu ska jag hoppa i duschen och fixa mig. Kanske hinner slänga in en dagens Outfit sen också.


Puss

Trevlig söndag.

Sitter och har precis kollat på Ponny akuten och solsidan. Så nu ska jag fixa mig för natten. Farmor och Farbror micke var här och käka. Farmor bjöd på jätte god fruktsallad med smultron och jordgummar och mumsigheter!

Bjuder på lite bilder som jag tagit på mitt rum nu när jag ändå höll på där uppe.











Puss och God natt

bildbomb från stranden eller is stranden kanske..















Ha En Trevlig Dag


Söndag.

Har precis tagit en kopp kaffe. Har vart ute på en jätte skön promenad med mamma och pappa. Dock har jag sån verk i magen så det strålar upp i ryggen. Knaprar tabletter och hoppas att det slipper det hela tiden här på Gotland. För jag vill Njuta av mitt lov och inte vill jag ha smärta!

Inga planer för dagen. Ska nog sätta mig med skolböckerna och sedan planera lite inför Nuss eventen.

Ha En Bra Dag. :) Något ni önskar att jag bloggar om när jag är på Önj?  

tröjjan





Jätte skön, Jätte söt. 300 kr på Tess, Nynäshamn.

God natt

Ska snart gå och göra mig klar för natten.

Vart jätte god mat till middag. Sen fika vi lite och så. Vart inget Visby. Har haft så ont i magen hela dagen. Sen vart det så klart lite andra hinder imellan..
Familjen och jag har kollat på Clara filmen. Någon häst film som jag lätt ska kolla på när det är filmdax i stallet :) Så nu blir det sänge :)


Natti ♥

Lördag på Gotland

Sitter i köket här på gotland och ser hur den goa maten blir till lagad.

Båtresan igår gick bra. Tog en jäger sen var det lugnt. Kom hem rätt sent. Båten fick lite problem med isen vid kajjen. Men hem kom vi. Tror jag somnade på en gång när jag kom hem. Som till 11 imorse. Frulle och sen Drog familjen in till stan. Har kört bilen hela dagen. Men det är inge kul med aoutomat :( Handlade för det mesta en massa mat. Ska dra in till stan på Måndag och shoppa kläder och kolla i butikerna. 

Sen nu har jag bara tagit det lugnt och fixat och donat på rummet. Snart kommer farmor över och ska äta med oss. Kanske ska dra mig in mot Visby för fest med Bella och Julia.  Får se hur det blir.

Nu ska jag hoppa i duschen! Puss och ha det bra!


sista inlägger hemma

Håller på och packar och fixar det sista hemma. Ska snart dra oss mot båten. Ev. så kommer båten att ta 5 timmar ist för 3 timmar på grund av att isen är så tjock. Kul resa!

Ha En Trevlig Helg. Sug och svälj!  

Fredag




hih en bild jag hittade på Petras Data. SOMMAR säger jag bara!

Sitter i klassrummet och har rast. Har precis haft svenska redovisning. Gick förvånads fullt bra tyckte jag. Sen blir det matte på eftermiddagen. Får se hur det blir med konsentrations förmågan. Den var lite dålig sist.

Nu börjar jag :)

Ha En Trevlig dag :)

Imorgon är det Fredag

Ligger i sängen och har precis gjort det som jag egentligen skulle behöva göra varje dag. Bastun-smörja kropp och hår-dricka vatten-borsta tänderna-toan och sen lägga sig i sängen. Det brukar lixom alltid bli en massa imellan det eller så blir det inte av över huvud taget. Men idag vart allt gjort. JIPPI!


Gjort idag då. Hade som sagt Anton som lärare i färglära. Jätte kul och lärorikt. ni som inte var i skolan missade något stort kan jag säga. Sen vart det lite frisyrer och sånt med My och Moa. Jätte kul det med! Kom hem och fick ställa mig och göra middag till hela familj i min ensam het. Fick äta middag i min ensam het sen kom mamma och hämta mig och jag drog till stallet för möte med Nuss. Gick bra. Tömkörde hästen och det gick jätte bra. Kom hem och satte på bastun direkt. Sen har jag och min syster myst i Bastun. Och ja nu ligger jag här.

Har lagt fram lite kläder eftersom att jag åker till ÖJN imorgon. Ska bli skönt att hälsa på min kära farmor nu när hon är så sjuk :( Skönt över huvud taget att komma bort och slippa tänka på allt och bara ta dagen som den kommer. Shoppa massaor dessutom.. Men brukar ändå inte hitta nått :P

Nej nu ska jag Sussa.
 godnatt


One Piece eller inte på Gotlands båten?


så shopping sugen

God morgon go morgon

Sitter i klassrummet nu och har kultur och stil historia. Känner mig lite jkonstig i kroppen. Lite magverk och, illamående och yr.. 

Har satt i mig lite frulle. Ska snart ner och köpa min efterlängtande kaffe och loka.. det är morgonens drycker.. Idag blir det hem fort som fan. Nuss möte och måste fixa och dona lite till det.

Nej nu ska jag fortsätta :) Puss

god natt



Vart du avis nu ?
Nu har jag tänt lite ljus i mitt rum. Ska se big brother och mysa lite i min sköna pöna dräckt!
Imorgon är det upp tidigt och till skolan. Imorgon kommer det vara kultur och stil historia och sen ska Anton my och moa ha lektion för oss. Ska bli riktigt spännande!

Dagens Frisyr. PINK variant!









bambi på hal is



Jag är så trött på detta vinterland nu. Jag har halkat två gånger idag. Två rediga gånger. Och skämt ut mig har jag också gjort för den delen. Jag ska väll inte behöva broddar (?) Jag blir så arg när man ska behöva halka på trotoarn och man ska behöva skämma ut sig och göra sig illa för att FITTSVERIGE inte kan sanda och salt.. Vad är medingen med att låta folk göra sig illa?
Någon som fattar (?)

sitter med One Piece dräckten och bara myser. Mår fruktansvärt illa men ska nog ta och dricka massa vatten och hoppas det går över. Har vart i stallet och det var hela -17 grader. Fast jag frös inte :D Hade massor med kläder för en gång skull. Brukar frysa som en naken hund i stallet. Men ice dag!

Nej nu ska jag nog chilla vidare på datan!

Puss

morgon gym

Ska snart dra mig mot gymmet :) Blev ingen sovmorgon idag nej. Fick en timmas sovmorgon iaf. Det får duga. Man får sova när man är gammal ist.

Sen blir det mot skolan med 10 tåget.

Ha en bra dag :) Puss 

Tisdag




Hej alla bloggare. Han inte blogga imorse. Det vart en lite stressad morgon. Åkte till skolan och hade en lektion frisörteknik. Kolla på en frisör film. Riktigt bra och skönt var det också.
Åkte hem och slumra en stund i sängen. Sen vart det brottom. Ner till psykologen och sen vart det en timma på gymmet. Så nu sitter jag här. Ska hoppa i duschen och sätta på bastun för är lite frussen..


Puss

Home home

Nu sitter jag hemma och får äntligen andas ut. Det har vart full rulle sen jag kom hem. Började med att laga mat när jag kom hem. Vart pasta carbonara. Jätte gott. Synd att pappa förstörde resten i slutet då allt skar sig :( Bajs pappa. Sen vart det mot stallet. Fixade hästen i allt kaou. Var mänligen 20 cm vatten i hela stallet imorse när personalen kom till stallet. Så det har vart kaous hal dagen. Stackarna!!
Hem och nu har jag gjort 60 sit ups och massa armhävningar och massa fall. Blev inget gym. Då min PT hade ont i huvudet :( Suck!

Nu ska jag hoppa i duschen och fräscha till mig sen ska jag dra mig i sängen!



Puss

Ingen ridning

Blir ingen ridning ikväll så då blir det extra mycket tid på gymmet ist. Jag tror seriöst att jag blivit beroende av gymmet. Fast nee kanske inte helt men det ände jag tänker på när jag vaknar är gymmet. Det ända jag tänker på när jag ska sova är gymmet:) Hahah..

Säger bara beach 2011

skuuuuuuuläääääääääääääään

Sitter på Engelskan nu och det är faktiskt väldigt lugnt. Tror jag ska försöka att ta ett snack med Engelska läraren idag. Så jag vet vad jag behöver göra för att klara denna jävla kurs. Ifall jag är godkänd över huvud taget :O
Har precis skrivit ett blogg inlägg på Engelska så nu fick jag tanken på att skriva ett vanligt också :D
Vill sluta nu och åka hem och lägga mig i sängen. Känner mig så konstig i kroppen just nu :O



Måndag



Tanken var att jag skulle gymma i morse. Men jag har sovit så dåligt hela natten. Försökte till och med att sova på soffan men inte ens det gick. Men mamma sa att nu när man ändrar sin livs stil med träning och annan mat så kan man få störningar på sömnen för i början håller man på att förändra så mycket. Hoppas det inte bara håller i sig allt för länge. Då kommer jag vara död!! 

Som sagt så har jag sovmorgon idag också. Börjar inte förens vid halv ett. Så ska in till stan för Engelska lektion och sen blir det hem. 

Ha En Bra Dag :)  

Söndag ..

Precis hemkommen från stallet. Nu ska jag ner till Gymmet. För en gång skull känner jag av att jag inte mår bra.. Förut kanske för ett halv år sen när jag mådde dåligt. Fattade jag det inte riktigt. Men nu känner jag av det. Känns bra det.

Nu ska jag ner och svättas på gymmet iaf. Sen kommer Willma och ska klippa henne sen blir det plugga och plugg.

Ha en trevlig dag ♥

ny header

Hade lite tråkigt, så har satt ihop en header helt själv och satt in den helt själv :) Lite stolt man blir att klara av och sätta in en header sådär lixom :) Har bloggat i typ 4 år .. hihi


Bjuder på en av det finaste låtarna jag vet av ♥



Nu ska jag borsta gaddarna och gå och sussa :)

magkramp


Kom hem från en stund sen från Årsmötet. Har sån sjuk magkramp.. Undra om det var maten (?)
Sitter och kollar gaygalan. Får lite tårar då och då. Riktigt fint.
Imorgon blir det gymmet på morgonen är tanken.
Sen till min kära häst!

bra helg!

Han inte blogga igår. Så därför kommer det lite uppdatering idag ist.
Hade en jätte mysig kväll med mikaela. Massa snacks och de. Kände att jag var värd det eftersom att jag han till gymmet och han till hästen. Så duktig. Idag tog jag en rijäl sovmorgon tills mamma började damsuga. Tror jag gick upp kvart i 11 eller nått. Det räckte gott och väl. Gjorde lite ärenden sen har jag nog tillbringat all tid i stallet. Tömkörde hästen och sen hjälpte jag till med Ponny cuppen.

Nu har jag precis fixat mig lite. Ska fixa maken och håret nu. Sen ikväll blir det årsmöte med lyx middag tillsammans med stallgänget. Love it!

Matte matik.

Sitter på matten. Kan helt klart säga att det är det ämnet jag typ hatar efter engelsa. Och min konsentrations förmåga på matten är värre än något annat:O Kanske ADH (?) 1 timma kvar på matten iaf. Pappa hämtar mig och petra i skolan så är hemma någolunda tid till gymmet. Ska blir skönt att gymma innan frosthelgen börjar :D

Puss

One In A Million



Tråååååååååååååååååk i skolan

Sitter i skolan och har extremt tråkigt. En av dessa människor som går i min klass har bråkat med läraren. Jag säger inte namnet men men :) Så nu har typ läraren sprungit och gömt sig. Bjuder då en najs bild så länge ;)



AIK



Den 4 april ska jag och bells på Derby på råsunda. AIK- DJURGÅRDEN!
Galet länge sen man va på en AIK match. Min första match var jag med Bells och hennes pappa.
Riktigt taggad!

Det är fredag!

Sitter i skolan nu och har svenska första gången efter praktiken. Förra veckan var det snökaous så kom inte ens till skolan då.. Men känns bra att jag är här nu!

Har typ inget att göra ändå på Svenskan så får se om jag kommer på nått att göra ;)

Puss

Frisörteknik- Egen vård

Har frisörteknik nu och vi har lite egen hårvård. Så vi bestämde oss för att färga och noppa ögonbryn och fransar. Fick en galen ide att färga ögonbrynen Blonda.. Ja och så här såg det ut....

                                           Före                      Mellan                                  

 

Resultatet



Fult vart det iaf. Så nu är jag tillbaka till mörkbruna :D


Puss och ha en jävla bra dag!

spotify...

Sitter och lyssnar på syrrans sportify. HAHa Så kom denna låt ♥ Minnen!

God morgon

Shit det är redan Torsdag och sitter på stil och kulturhistorian nu. Ska ha ett "bröllops" prodjekt. Faktiskt lite kul! På eftermiddagen är det frisörteknik och sen blir det hem för att gymma och ha Nuss möte. Får se om jag kommer hinna mer allt idag. Får hoppas det! 

Puss
 

Mot gymmet.

Nu har jag fått i mig lite mat och ska dra mig mot gymmet om 1 timma. :) Har lyckats sparka sönder min lilltå och det har spruckit och nu sprutar det blod :( Men måste träna så får se om jag kommer hem levande :)

Puss

Min framtida kärlek



Finns ju ingen sötare hund än en Fransk bull dog som är beige med lite vitt under magen och svart nos ♥
Jag vart helt kär! 

 

God morgon

Hello. Är ledig idag och hade planerat värsta sovmorgonen. Men det vart inte riktigt så :( Fanny min syster kom ned och sa att jag skulle gå ut med hunden. Som jag egentligen inte ville men mormor min har brutit handen och fanny skulle till stallet så jag hade dock inget val :O

Men det var rätt skönt ändå när jag kom ut. Så jag gick en långpromenad och nu ligger hunden vid minna fötter och snarkar jätte högt. Hoppas jag inte tod död på han... Kan ju nästan tro det :O !

Idag som sagt är jag ledig. Får se om jag ska dra mig till stallet och kolla läget. Först ska jag och Mamma luncha tillsammans ♥


ber om ursäkt

Har inte hunnit blogga på ett tag. Hände lite mycket saker igår men nu har jag samlat mig lite. Kom knapt hem idag för det var nått stop med pendel. Hatar seriöst SL på vintern.

Nu har jag vart hemma ett tag och lagade middag till La Familja. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen röra mig mot stallet.

Puss

Hata Actimel.

HAHA bra jag ä spille uta hela min yourgurt på mitt datatagent bord :O Hoppas min data överlever översvämningen. Har nyss suttit och kollat Ponny akuten på datan.

Bara en timma kvar tills jag ska bege mig hem. Känns skönt!

Godmorgon

Nu är det fan redan Måndag IGEN :O Fattar inte att veckorna går så fort. Men de är lite bra att det går fort så att det snart kan bli sommar. Ska bara ha en lektion idag. Kör igång med praktisk marknadsföring. Sen blir det hem för att äte en sallad på nilssons. Sen blir det fixa massa modeller till ett event på Gymnasiet!

Alla hjärtans dag är överskattat!



PUSS

vad tror ni om dessa?



Perfekt till gymmet stod det. 995 kr. och så klart lite rosa :D

Söndags kväll

Oj det har verkligen vart full fart idag och igår. Var i stallet klockan 7 imorse och har jobbat och stått i och ridit. och nu har jag cyklat på tränings cykeln och gjort lite styrketräning här hemma. Nu ska jag ta mig en dusch. Solsidan går på teven nu så ska bara se klart det sen duchen och mys.

Har spånat på att jag måste köpa mig ett par gymskor. På Onsdag ska jag gymma och då måste man ju ha nått ordentligt på fötterna. Men men. Nu ska jag ta och dricka vatten så det renar kroppen lite ;)  

Lördag




Har precis vaknat. Somnade typ inte förens vid halv 3 inatt :O Mamma ringde mig 3 och frågade vart jag var. Hon hade inte hört mig komma hem, hahah. Nu ska jag dra mig mot haninge för shopping. Nått som min syster har tjatat på mig på jätte länge. Men nu blir det shopping. Tror jag ska övningköra in. kan vara bra.

Igår fick jag även hem mina kläder från H&M. Allt satt jätte bra :D


Puss

Fredags mys med Mikaela



Sitter nu hemma hes Daniel med Mikaela. Daniel och hans kompis ska spela så dom kommer iaf inte störa oss. Elr jag hoppas inte det iaf. Vi ska nog bara mysa framför tv och snacka massa skit. Eller finns nog inget att prata om. Vi får se. Nått kanske vi får upp :)

Puss och ha en trevlig dag!

Tråkfredag :(

Sitter framför tv och glor lite tv med mamma och pappa. Har inte mycket att göra får se om man ringer någon :)

Puss!

Ingen skola här nej!

Imorse bestämde vi oss för att stanna hemma. Kom ingen vart (?) Ren snökaous! Man kan ju undra vart världen är på väg eftersom att det typ var vår för bara några dagar sen. Men nu vart det vinter igen :P

Nej nu ska jag ta och baka mig en farmors sockerkaka :)

Puss

DÖD

Ligger i sängen och är helt död. Vräkt i mig lite chips och nu kollar jag top modell. Kommer nog sova som en prinsessa i natt. Ska be mamma komma ner med lite kallt vatten och värmekudden så jag slipper bli av med fötterna! Har så sjukt ont fortfarande.

I morgon är det redan fredag och jag har ingt planerat :D WOHO! Sänger god natt nu för stänger av datan nu ist.

Puss och Godnatt!

Events bilderna











Den var gigantisk



Trött och ful efter en långdag!

Vilken jekla dag hörreni!

Just nu skriker mina ben efter massage, har stått upp i 7 timmar :O. Det började med att jag kom till högskolan runt halv 10. Fixade iårdning allt och mötte petra. HON KLARA DET, HON KLARA DET!! KÖRKORT CATCING!
Sen körde vi igång. Hämtade lite goodie bags och sen var det klippkö ända till lunch. Eller klipkön tog lixom aldrig slut. Kul att man till och med fick en kund som inte ens kunde svenska. Tror han var hon japan eller nått. Världens gulligaste student. Och han vart så glad! Det gör en så glad själv. Fick som en puch att fortsätta att göra klart alla klippningar den dagen. Till sist fick vi avsluta med cheer uppsättningar. Hög lugg och en hög toft!

Sen avslutade det med ett dopp i vita chokladfontänen ;) Så Gott!



Så här arbetade vi idag med en utsikt som såg ut så här!



Kommer mer bilder sen. 


Puss så länge!

God morgon idag är det handelsdagen!



bild lånad från google.se

Idag ska jag nämligen ta tåget. Jag ska till handels högskolan och stå och göra enklare uppsättningar och klippa topparna på folk. Lite kul, slipper stå i skolan iaf. Tycker det är så tråkit att komma tillbaka till skolan när man bara klippt riktiga folk en dessa jävla dockor. och när dockorna är sönderklippta och stativen är cp. Då undrar man egentligen vrf man ens ska gå i skolan. Det är lixom sånt som gör att man får en dålig dag!! Men iaf. Eftersom att jag har vart lite nervös över hur jag ska hitta dit. Nu när inte Petra ska förlja med eftersom att hon kommer senare. Tror ni inte  då att jag drömmer om det :O Att jag typ irar omkring där helt själv och att veronika har blivit sjuk :( Hoppas den inte var sann!

Ska ta 08.10 tåget. Ska möta upp Veronika i Tc. Och sen mot Handelshögskolan då. Nej nu ska jag fixa klart resten, äta frulle och sen bjuder jag på dagens outfit !




Allt från HM! hihi

Go´kväll



Nu har jag gjort mitt livs stora uppgift! Fixat gymkort. Kommer inte kunna sova ikväll. Har redan en klump i magen om hur det egentligen kommer att gå. Men men..  Dåligt själförtroende kanske? Men att bara gå in på gymmet men mamma när det var en massa snygga killar är duktigt av mig. En stor redsla är vunnen!

Nu ska jag upp och cyckla på tränings cykeln fölt av lite styrketräning. Sen blir det dusch och slagg! haha, vart lite sugen på att träna nu när man såg alla träna på gymmet!

,onsdag

Kom nyss hem och slängde mig direkt i soffan. Kron somna på bussen. Jag är så jävla trött :( Men ett pluss idag är att det har vart sånt fint väder och att jag har vart duktig i skolan!

bjduer på massa bilder från Frisörtekniken och mm.


















Ha en trevlig kväll


Dagens



Dagens outfit.

leggings
Vitt linne
Tunika
Ray-ban solglasögon


bjuder på en underbar låt också

sovmorgon Onsdag

Yes, Som sagt det är sovmorogn idag. Börjar klockan 12 idag så jag ska ta halv 11 tåget in till stan.  Har precis fått lite frulle i mig så nu ska jag fixa mig :) PUss

Kvälls promenad.

Nu ska jag ge mig ut på kvälls promenad. Jag som precis har suttit i bastun och blivit varm. Det var så skönt att sitta i bastun. Var så frussen när jag kom hem från stallet :(
Nu ska jag kolla klart på Bygglov och sen ska dra mig ut på en promenad med hunden.

Min söta vovve sover konstigt ibland :(



Natti Natti!

Tisdagen avklarad

Tjena alla Läsare.

Sitter nu i köket och väntar på maten. Fick sluta redan vid kvart i 1 idag i skolan. En riktig lyx tycker jag. Fick även kolla våran frånvaro från När vi började i Augusti. Såg inte så bra ut enligt pappret men tydligen så var det något som är fel på pappret så, Nu ska jag skärpa mig. Jag ska fan inte vara borta om jag är sjuk. Ska till skolan ändå. Kom hem och åkte till stallet direkt. Red ut men det gick fan inte och rida någon stans. Isbana över allt. Så får se hur min polle mår imorgon :) :( 

Igår glömde jag tala om vad jag har skickat efter :D En ONE PIECE!

 

 

God natt Norden

Gud vad duktig jag har vart idag. Har hunnit klippa syrran och har provat min nya schamponering ;) De ni! Sen gick jag ut på en halv lång promenad med hunden, riktigt skönt. För att försöka bli av med värken. Men det hjälpte ju inte. höll ju på att bli galen. Sen hem och jag lagade panbiff med brunsås stekt lök och stekt potatis :) Familjen fick en riktig lyxmiddag av mig! Sen drog jag till stallet för att rida pollen. Gick riktigt bra.

Kom hem och har duschat och det nu. Nu kollar jag ett sjukt program på 5an :)

God natt ♥

Godmorgon




Ska snart åka mot skolan. Får nämligen skjuts av pappa idag. Så ska snart hämta upp Mikaela och Petra. Dagen kommer börja med Frisörteknik. Hoppas det händer nått kul!! Sen blir det följt av mentorstid. Slutar runt 14.00. Ska hem och plugga lite Engelska. Fanny har hand om hästen så måste plugga.

Puss


HATA MENS

Har inte haft mens sen ett år tillbaka. Pga mitt preventivmedel. Från Thailands hade jag ca. 5 veckors mens med någon dag mellanrum sen hade jag ca 1 vecka uppehåll och nu igen. Men nu har jag "riktig" mens. För nu har jag inget preventiv medel alls. Och jag förstår inte hur en kvinna kan stå ut med sånna här smärtor som jag har haft nu i igår och idag. Jag DÖR! Jag har druckit vatten, Ipren hjälper inte och inte riskudde heller (?) Vrf finns det mens?  JÄVLA BRA FRÅGA (?)  

Nej nu ska jag ta och klippa syster. Hon har funderat länge på sidecat man nja vette fan :) Nej skojja. Får inte klippa mer än 0,5 cm . Så det är en kul klippning (Y) Sen ska jag dra mig ut på en promenad medans det är ljust med Doggi!


PUSS

Sitter i plugget

Nu sitter jag i skolan. Känns rätt konstigt. Jag vill inte med jag måste ju. Känns ju som om man har haft tre veckors semester. Men nu är det slut på de. Har praktiskt marknads föring nu. Jag har ju vart så duktig och skickat in uppgiften så jag fick lite tid över!

Måndag: Skolan sen stallet
Tisdag: Skolan och träna
Onsdag: Skolan och gym

ångest

Jag har faktiskt lite ångest att skolan börjar imorgon. Jag har verkligen ingen lust med skolan just nu. Men man har ju inte så stort val i livet.  

Ikväll blir det nog bara mys. Ska ta tag i mitt rum. Det är inte så vakert efter helgens bravader. Ska hoppa i duschen och njuta va livet. Det är min belöning till mig själv ♥


Lite bilder från igår










Puss

Söndag

God morgon. Hade en jätte trevlig kväll igår. God mat och god efterrätt. Drog till festen runt 9o tiden. Träffade brudarna och hade riktigt trvligt. Var hemma runt halv 3-3 tiden.


 
Gårdagens outfit






Älskar bilden! Som sagt vi fick lite efterrätt !














Sitter och skriver lite APU uppgifter som ska in i imorgon och såå. Sen ska jag dra mig till stallet. Ska hoppträna pollen idag :D

Middag hos b-vän.

Hej hej. Har inte hunnit blogge sen igår kväll som ni kanske ser. Vaknade runt 11 tiden och käka och drog direkt och kolla på en terrängträning på Runsten. Så körde dit och hem, Gick förvånads fullt bra tyckte jag. Sen hem och till stallet. Blir så glad över min polle när han är så fin och när man får så mycket fina komentarer! Hem och fixa mig och nu sitter jag hemma hos Daniel och Mikaela. Dom ska bjuda på middag eller snarare Mikaela ska bjuda på middag. Hon är allt gullig hon ♥ blir pommes med korv och bea. Typ det bäst vi vet bådatvå!



Ikväll dras det igång med festligheter med tjejerna. Ska bli riktigt kul!

Puss och ha en trevlig helg!

natt inlägg

Har vart en lite stressig kväll för mig idag. Så har inte riktigt hunnit att blogga.

På eftermidagen av praktiken så Fick jag ta ut löshår på en kund och sedan ramlade Petra in och ville färga håret.Tyckte själv att det vart bra. Men hon tyckte att det vart gult så. Men vitt vart det iaf ;) hihi

Kom hem runt kavart över 6 och gulliga pappa hade vart och köpt färska och rökta räkor på kökeriet. Så en riktig lyx middag fick jag idag. Sen drog jag till stallet för att plåstra om pollen lite. Hem och hoppade i duschen för sen drog jag hem till Björn. Kollade film med Petra Björn och Jonte. Så nu har jag anlänt hem. Imorgon blir det en lugn morgon, Hoppas på frukost på sängen som varje lördag morgon men det har ju aldrig inträffat :O Kan ju ändå alltid hoppas i min lilla prinsess värld !

Nej nu ska jag se tv och slumra in. God Natt ♥

helg snart

nu är det inte många timmar kvar på praktiken :( Kommer kännas riktigt tomt. Skulle lätt kunna hoppa av skolan och börja jobba på salong på heltid. Men det fungkar inte riktigt så..

-ikväll blir det stallet och ska nog umgås med Petra är tanken ♥

PUSS

4 Februari och sista praktik dagen

Ja fasen vad gott det var med skorpor idag till frukost. Riktigt gott till mitt chai te!

Idag då. Inga planer för praktiken. Mikaela har kund idag med. Känns så kul att hon har en massa kunder förutom jag. Men men, haha. Får ta disktrasan och städa ist tror jag. Sen ska jag ut och äta med Petra ♥ Sen får jag se vad som sker på salongen. Hoppas nått kul! Dock har jag så jävla ont i armen så får nog ta det lugnt.




haha 1,5 års sen ♥

motion

Japp nu har faktiskt jag vart ute på en powerwalk/såjogging med hunden och mamma. Känns som om man kan börja komma igång nu. Så nu ska jag ut och power walka. Sen dras det igång med gym nästa vecka hoppas jag. Så man kan komma i form nu. Har haft en jätte mysig kväll framför Sveriges Värsta Bilförare med Mamma Syrran och Marika och mitt grönte ♥ Kan bara säga att jag kör bättre!! Nej nu ska jag hoppa i duschen och raka benen eftersom att det änu inte är gjort!

södertälja sjukhus

Kom hem från söder tälje sjukhus för ett tag sen. Gick bra. Var på mödrar vård centralen och mer kommer jag inte säga. Åkte hem och nu har jag lagat mat. Har lagat 2 rätters till mig och mamma :D haha
och eftersom att pappa inte är hemma så sitter vi och äter middag i vardags rummet. LYX.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Hoppa i duschen och raka mina ben och kanske en spadag? :)

Puss

God morgon torsdag





Söta emelie



Nu sitter jag här framför tv. Tog en liten egen sovmorgon idag. Brukar gå upp halv 8 men idag klev jag upp halv 9 :) Riktigt skönt faktiskt. Nu ska jag äta frulle och sen sminka mig och lite så :) Sen mot praktiken. Idag blir det inte så lång dag. Ska iväg vid halv 1 .


Puss

2 år sen du försvan från oss

Jag minns det som igår. För exakt två år sen hade du försvunnit från vår värld. Jag önskade att du fanns här så jag kunde säja förlåt för allt. Glömmer aldrig kvällarna med dig. Ditt leende, ditt skratt och dina galna ord.
Jag är ingen höjdare på att skriva såna här texter och gör det inte heller för att jag är så dålig på det, men nu gör jag det. Hoppas att du har det bra där uppe och se ner på oss alla här som tänker på dig. För du är väldigt saknad av många här på jorden ♥



Puss

Alexis Weak - 112

-Fett skönt



klant arsle.. som vanligt..

HAHA fan. Glömde kameran på salongen idag med :( SUCK!

Kom nyss hem från praktiken. Fick jobba över lite idag. Dagen i sig har ändå gått väldigt fort. Började dagen med lite små pyssel. Sen vart det lunch på Lydias med Petra, Mikaela. Fick också lite sällskap av annat folk. Sen vart det full rulle. Lockade håret på petra och mikaela sen vart jag jätte yr. Sen fick jag en liten kille till kund. Jätte liten men det gick bra för han var så söt :) Sen kom Mikaelas Daniel in och jag har suttit och kollat och hjälpt till lite med klippningen. Men nu är jag hemma!

Tanken var att jag skulle hinna till gymmet idag men det vart inte så. Nu håller jag på och lagar lite mat till mig. Sen blir det mot stallet.

Puss

hemsk natt

God morgon alle sammans.

Denna natt har inte vart rolig. Det började med att jag inte kunde sluta att hosta. Tillslut mådde jag jätte konstigt. Jag mådde inte illa men tillslut fick jag gå upp och spy. Så natten har vart super jobbig. Mag kramp och hostar så jag spyr. Så mamma tror mer att det är medicinen som jag inte tål.

Så idag kommer jag vara trött. Skulle egentligen till psykologen men jag kände att jag behövde sova ut och de eftersom att jag fortfarande är lite sjuk.

Idag på praktiken får vi se vad som sker och händer. Ska iaf luncha med Petra idag. Har inte träffat henne på ett tag nu :(




Sommar

hejdå tisdagen

Nu är det läggdax. Ska komma tidigt i säng ikväll tänkte jag. Kanske läse en bok och kolla lite tv. Ska iaf börja varva ner lite. Imorgon blir det praktiken. Skulle haft kund men fick en avbokning nyss. Så får hitta på nått annat roligt.

En anna sak. Funderar på att lägga ner denna blogg då jag driver en annan blogg samtidigt :) Eller vad tycker ni?

riktigt trött



Sitter i soffan och är helt frussen :O Kom hem från praktiken för ca. 1 timma sen. Har fått lite mat i magen och har hunnit åkt till stallet och bara kollat till pollenhesten. Blir så deppig när hästen inte är frisk och man ska lösa alla problem själv och när man inte heller mår bra själv är det ennu jobbigare. Men ska försöka att ta mig igenom det här. Kan ju inte mer än be till gud om nåd!

Puss

God morgon

Japp då var det redan tisdag och första Februari. Har fått i mig lite frulle och så. Har vart i stallet en snabbis på morgonen så nu ska jag snart börja sminka mig :)  

Idag på praktiken kommer det hända många roliga saker :D !!


PUSS