Badbad

sitter och dricker kaffe. Ska snart dra mig till stallet. Ska mot södertälje och hoppa Basse Bus.

Helgen har vart lugn. I Fredags var jag som sagt och käka med petra. Vi crusade runt i en Jeep. Sen drog vi till ösmo på fest sen blev jag hämtad. Kom hem och syrran och hennes kompisar satt och kolla film. Men vi gick och la oss runt 02.00 tiden. Vaknade 11 av panik. HUNDEN. Stackaren hade inte fått gått ut på morgon promenad. Så det var så klart MIN tur att kliva upp och göra det.

Mötte mamma på kicks eftersom att hon kom från G-båten. Tog det lugnt på förmiddagen. Klippte mamma och sen åkte jag till stallet. Packat och putsat och sen busade jag i hagen med Basse. Höll nästan på att bocka av mig :) haha



Legat i lä med träning lite den här veckan tycker jag..

Måste igång igen.


Fredag.

ikväll blir det middag med Petra. Ska bli super mysigt. Får se om det bara blir vi. Alla stall tjejor ska hem till mig och syrran idag och kolla film. Får se om jag smiter någon annan stans eller vad jag ska hitta på. Får helt enkelt se efter :) Syrran har ridigt Basse idag.


Blir inte så mycket blogg längre på denna sida eftersom att mycket arbete går till hästbloggen som jag och syrran har startat. Blir mycket energi till den nu i början. Så jag åter kommer om mer info sen :)


www.hastsystrarna.blogg.se


Det har gått flera veckor baby





Bara älskar denna låt

Sitter och dricker lite kaffe med pappa och syrran. Käkade lite 2 rätters till middag idag. Gubbröra till förrätt och grönsaker i ugn med bakon. Snart ska jag dra mig till stallet och rida Basse buuuuus!


Måndag

Blev inte så mycket blogga igår. Men hela dagen var full späckad.

Tog en rijäl sovmorgon och sen hjälpte jag mamma och pappa med att rensa ur ett rum på gamla saker. Rätt kul när man hittade en massa bilder. haha

Sen ringer syrran från stallet, basse hade ett sår som blödde jätte mycket vid hasen så jag slängde mig i bilen med pappa och körde ner. Men det var inte så farligt. Så vi la om det och sen så åkte jag och pappa till SRV. Sen hem igen och fixade. Jag och mamma drog sedan till gymmet. Började med löpbandet ett tag. Har aldrig gått på löpbandet så raskt innan jag började med crosstraningen. Men det var skönt :)

Sen körde jag en massa styrka. Men gjorde inte så mycket då jag hade sån träningsverk. Så stretshade mer. Kände att det behövdes ist.



Idag då. Sovmorgon som vanligt. Men en vila från gymmet.

En Hemma Lördag :)

Lördagen idag har vart fullspäckad. Morgonen började bra. Lite frulle med syrran och hon och jag satte och planerade dagen med tanke på att vi haft en fotodag med hestarna. Eftersom att jag och syrran startat en häst blogg nu när hon fått äran till en foderhäst!

Följ våran blogg här,

Sen idag har det vart gym, städa rummet och god mat och nu blir det nog bara mysa i soffan med familjen och Marika som är här.

Ha en trevlig kväll!

Fredagens halva dag

Åkte bussen till gymnasiet och jag bara avskyr det. Har fått som heter folk skräck och jag känner mig väldigt glad över mig själv att jag klarade av det. En mycket bra steg för mig! Det är inte så farligt som det kanske låter.
Sen var jag och syrran i stallet. Marika red och det gick super bra. Sen har jg mina åsikter. Totalt hatar när andra rider på min häst. Ser så fult ut. Men jag känner dock nu att jag känner min häst bättre än vad min tränare gör och jag kände att det marika fick höra idag och de. Det har jag vetat länge. Men att bygga upp styrka och starkhet hos en häst kan ta tid och det gör det på Basse. Och framför allt när han har haft vila mitt i allt. Tycker dock att han är mycket starkare i kroppen nu än vad han var när jag köpte han :) Så det blir ju bara bättre och bättre.



Sen mot gymmet. Kändes som västa lekstugan där. Dissar Friskis och Svättis gymmet totalt. Kändes som en gympa sal. Nej urs. Jätte fint och så men när jag själv är så van med andra maskiner som är mycket bättre än det där. Då blir det DISS!



Nu ska jag färga syrrans hår. Sen blir det fixa middag och plugga. Sen kommer Marika och ska klippa sig.

Lång helg

Ye helgen börjar redan idag. Wop Wop !

Ska snrt dra mig till Bussen för att åka till Nynäshamns gymnasium. Jag bara avskyr att gå in där. känns som rena fängelset. Tror jag blivit för bortskämd med min skola. Ska hjälpa syrran med en design till en toppen hemlig sak :D Sen drar vi oss mot stallet för att kolla på Basses fina sida. Marika min tränare ska rida han för en tränare. Syrran ska filma så ni får se :)

Sen blir det åka till gymmet med syrran. Känns som en syster dag idag. Sen blir det en massa plugg. Ska försöka göra lite saker på mitt prodjektarbete sen har jag ett bröllops arbete som ska in och sen ett annat också :)

Så hela dagen är full. I love it!

Ledig onsdag 18 Januari

Morgonen började så där. Hälde kaffe över mig själv och mammas dyra soffa och hennes dyra rya matte. Skore kännde jag bara att ligga och skura i några minuter!! ¨

Ska snart bege mig till centrum för att fråga en massa frågor till frisörer och till kunder. Rätt skön dag måste jag säga. Sen ska det bara dokumenteras nästan vecka i skolan. Håller på med miljö grej eller nått på samhälls kunskapen. Sen idag blir det mot Inzo. Ska köpa en massa färg och väte och så. Så får se vad jag kommer hem med :)


Nej nu ska jag gå :)

Tisdag 17 Januari

Jävla huvudvärk som vägrar släppa. Ska äta om tio min och kan hoppas på att det kanske kan släppa då.

Igår Var det matrial kunskap och vi fick gå igenom Matrxi ljusarefärgning. Svara på frågor och så medan Marie-Louise färgade Gullis hår. Gjorde först en av färgning på gulli och sen la dem i en 9g. Betyder en ljus guld för er som inte är frisörer som inte vet. Han även planer lite saker till studenten igår också.

Sen vart det hemgång.


Idag då. Riktigt trött var jag imorse. Ursh, ville verkligen ligga kvar och sova. Kom till skolan och vi fick se lite klipp filmer. Sen fick vi äran att klippa helform på våra nya sexiga dockor. Dem är GUL HÅRIGA! Riktig fräck färg måste jag säga. Han klippa den två gånger och sen vart det klippa skägg. Men var tvungen och ta en lite drick paus för hade sån jävla huvudverk men det gick bra sen. Riktigt nöjd med dagen klippning!!


Nu sitter jag hemma. Skulle på gymmet men har inte blivit av med denna huvudvärk och ska till läkaren klockan 16.00. Så får se hur det blir. Ska på hoppträning senare ikväll. Ska bli spännande och se vad tränaren säger idag :) Basse blir ju bara finare och finare :)

Måndag 16 Januari

Hej alla läsare.

Sitter och dricker lite kaffe till lite reklam på teven. Ska snart klä på mig och dra mig mot skolan. Har matrial kunskap och tror jag struntar i datorn. Så otymplig att bära på dem i onödan.

Har hunnit städ rummet och fixat och donat.


Denna vecka kommer nog lite super duper skön. Ledig Onsdag och Fredag. Eller vi har arbeten som ska göras men kan göras hemma och jag har redan börjat så hoppas jag hinner klart. Vi ska skriva om vårat framtida bröllop.




Hoppas ni får en bra dag. Nu ska jag ut och möta Mikaela innan vi går till tåget i snön :)

God natt - måndag tomorrow!

Har lagt mig precis i sängen. Blundade när jag kom in i mitt rum. Det ser för JÄVLIGT ut. Man kan undra vad jag och Madde gjorde igår och vad jag gjort idag med tanke på att jag knapt kommer in i mitt rum..

Får ta och städa imorgon ist.. Skulle gjort det nu ikväll efter Hamilton. Men gav mig ut på en promenad för att rensa en massa tankar. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag brinner så mycket för hästen och jag skulle kunna göra allt för att göra så att tiden skulle kunna räcka längre. Vill så mycket mer, kunna umgås med vänner, träna, vara kär och leva livet. Men man är inte mer än människa och man kan inte göra allt. Men jag känner att det var så länge sen jag hade sånt flyt i mitt liv och att vara lyckig. Lycklig tillsammans med någon var så himla längesen så jag har till och med glömt bort hur de är.. Tragiskt men sant!


Nej gud vad jag babblar. Men kände att jag behövde få ut det och just nu finns det ingen jag kan prata med. Deppig mer än vanligt, Kan du bara inte komma tillbaka(?) 


God natt

Detta år

Kommer bli helt proppfullt med en massa aktiviteter. Det är inte bara slut prodjekt det är även tävlings dax för mig och Basse. Jag ska både rida Allsvenskan i Hoppning och Dressyr. Sen blir det en resa till Tyskland. Som ett fälttävlans läger och en fälttävlans tävling som avslut i Skåne innan hem färd. Sen blir det en massa fälttävlans tävlinga så klart! Jag ger inte upp än!





Så taggad!

Väntan på Hamilton! nöjer mig med en raml...

gosmsphoto132665 (MMS)

Väntan på Hamilton! nöjer mig med en ramlösa och en nutrulett bars!

Hamilton

Hej den här härliga Söndagen.

Har vart på gymmet och tycker att jag gjort jätte bra ifrån mig idag. 254 Kcal på Cross Traningen. Sen körde jag armar, lår och mage/rygg. Jag tvingade mamma idag att gå ner till Gymmet och sen kunde vi handla på vägen hem. Först vart det ett jävla gnäll på henne att vi skulle gå ner. Men det tar max, 5 min att gå ner.. Men fick med henne i alla fall och vi får motion och vi tjänar till och med pengar på att gå. Så hoppas vi kan gå ner fler gånger.


Fick super god middag när vi kom hem. Rostbiff med sallad vart det för min del. Dem andra gottade digpå potatis gratäng. Tog lite sås från gratängen men inte potatisen :) Duktiga jag ♥

Om en timma ska jag se Hamilton med Familjen och två familje kompisar. Trevlig kväll!

Lördag/Söndag

Hej alla läsare. Ni blir ju bara fler och fler och det är lika roligt varje gång. Men vart är alla komentarer?


Sitter och ska snart klä på mig gym kläder och gå ner till gymmet.

Igår var jag med min Älskade Madde. Vi satt och drack lite vin och käka nötter och popcorn. Sen vid 12 tiden fick vi för oss att dra ut så vi gick en sväng. Sen kom Martin och hämtade henne runt 01.00 tiden. Var super trött eftersom att jag knapt sovit nått den här veckan.

Imorse sov jag rätt längre. Gick upp runt halv 11 tiden. Käka en frulle på ett ägg, två knäckemackor och en liten Actimell. Bra Frulle med andra ord. Sen käka jag och pappa Korv soppa till Lunch. Nyttig och god. Avslutade soppan med en banan.

Sen åkte jag och pappa till våran terräng bana. Försökte få en inblick på hur vi ska lägga upp banan för i år och hur vi ska göra och så. Rätt kul och se hur man "vill" ha det och den får man se hur det blir :)


Nej nu ska jag byta om.

Fredag/ Lördag

Sitter i sängen. Typ tllbringat hela lördagen där en så längre ..


Igår fick vi skjuts hem från skolan. Vi hade brud tema igår. Om hur man sätter fast krona och slöja. Super kul men jag hade kund mitt i allt. Första herrklippen i skolan. Lite smått nervös. Sen fortsatte jag med min brud.

Kom hem och slingade Wilmas hår sen klippte vi lugg på henne :) Sen vart det Taco och sen kom Madde. Sen var jag med Världens Bästa Madde hela kvällen. Tog en liten promenad. Sen mötte vi mikaela och sen bestod kvällen av typ bara en massa skitsnack. Sånt där tjejer behöver prata av sig om :)

Sen väckte syrran mig vid 07.00. 07.30 skulle vi vara i stallet. Jag skulle pront ge mig ut och rida på isbanan. Men det gick inte. Kom inte längre än stallvägen så vände jag hem. Så fick rida i ridhuset. Basse var super fin och fräsch! Älskade häst vad jag älskar han :)

Sen åkte jag mamma och syrran upp en sväng til vårt gamla stall där vi stod uppstallade. Vi skulle kolla deras ridhus schema eftersom att deras ridhus typ jämt är lediga och dubbelt så större än vårt.

Sen åkte vi hem och jag somnade direkt i min säng (a). Kände mig sjuk ett tag när jag låg i sängen. Så syrran hämtade vatten till mig. Sen Vaknade jag runt 13.00 tiden. Så nu har jag fixat mig lite. Ska snart dra till en kompis som jag ska klippa. Sen blir det fika och hem och vänta på Madde :) 



PUSS  

Fredag

En hel vecka har redan gått sen skolan började. Helt sjukt vad tiden kan gå fort.


06.00 ringde min klocka i alla fall. Steg upp 5 över 6 och klädde på mig träningskläderna och bar mig ner mot gymmet. Satan vad trött jag var och ingen frulle heller i magen. Men jag stod 15 min på cross traingingen, i det här fallet helt slut och en mage som kurrade. Men 110 Kalc. Sen körde jag mer styketräning. Sen knatade jag hem runt halv 8.

Nu har jag fått i mig Kezo med banan, ett ägg och 1½ knäckemacka. Nu ska jag fixa i köket eftersom att min kära familj hade lämnat en härlig hög med disk till mig när jag kom hem. Sen blir det duschen och fixing inför skolan. Har även kund idag i skolan. Sen kommer Vilma hit, hon vill ha snelugg och slingor :) Så det blir en lång kväll!


God kväll

Ligger i soffan med HELA familjen. Nu är det Full Frys på Tv. Sen Mesterkockarna och sen buggest loser. Men då ska Amanda ligga i säng.

Idag har det inte blivit så mycket. Vart gymmet med inte så länge då jag totalt hatar att vara där när det är mycket folk. Jag blir så osäker, kan inte göra nått men jag stod på cross trainingen i 32 min/245 Kalc. Sen vart det gå lugnt ett tag på löpbandet och sen avslutades det med strech. Imorgon blir det mer inför helgen. Imorgon blir det morgon gym.

Ikväll blir det lugnt. Ska bara kolla tv och njuta av livet. Imorgon blir det skola och har kund i skolan imorgon.


God natt

Torsdag

Vart ingen skola idag. Jag kan erkänna att det är skolk. Inte bra AMANDA!!

Men Mikaela hade en dålig natt och Petra har åkt till Grancanaria. Och jag totalt hatar att sitta på buss och tåg själv till skolan både dit och hem. Så jag valde att vara hemma idag. Men jag har faktiskt gjort nytta idag.

Morgonen började med en promenad med hunden. Super mysigt. Men blåsit och blött värre. Sen satte jag igång med ett arbete som jag inte har gjort, källkritik. Super trist men som måste göras som sedan ska bli en uppsats med en massa annat. Så den är snart klar. Har tagit lite tid då mormor har vart här och hjälpt med med ett par byxor som ska sys och sen min jacka har hon också fixat.

Har även vart på en lunch prommis med hunden också så nu sover han gått, tro mig han snarkar värre en någonting annat.


Nu ska jag göra klart arbetet sen blir det städa rummet och så. Känns att det behövs!!

Movie

Nu kommer två filmer till från träningen. Inte jätte långa men det får duga. Ena filmen är lite konstig tror jag men det får vara så :)










nya livet

rullar på bra tycker jag. Kom inte till gymmet idag häller...

Kom hem och efter att jag käkade lunch kom mamma hem och frågade mig om jag ville ta en lång promenad med henne och hunden. Så det gjorde jag ist. Mycket mysigare än att gå själv på gymmet. Sen slocknade jag en stund i soffan och nu laddar jag med lite hemmagjord thaimat. Som typ en gryta. Sen blir det mot stallet för att ge hästarna mat och sen blir det ett hårt tränings pass. Dressyr som står på schemat. Dax att börja träna ordentligt nu när jag ska få åka till TYSKLAND :D


Jag såååå glad att jag ska få åka dit i år. Fick inte åka förra året då jag inte hade någon fungerande häst. Men nu är det 2012 och jag ska sattsa gärnet :)



Nej nu ska jag käka :) Ha en bra dag :)

saknad

Saknaden kan vara så stor ibland. Fastän men inte kan göra nått åt det,

Trött Onsdag






Kom precis till skolan, har samhälls kunskap. Riktigt trött idag. Hatar att när jag ska gå och lägga mig är det alltid nått spännande på tv. Och då somnar jag så sent för att jag vill se de där skiten..

Inte bra, tycker i alla fall jag.

Blir som sagt samhälle idag. Får se hur denne lektion blir. Sen blir det mentorstid, ska bara skriva loggbok typ. Tror det inte är nått annat än typ student planering också. Kan bli lite snack i klassen ibland ;) haha

Sen ska jag hem och gymma har jag bestämt mig för. Skulle gjort det igår med dagen tog längre tid än vad jag trodde.


Nej nu är det dax att börja göra nytta i skolan.







PUSS

Tisdag

Sitter i min säng och myser lite. Ljusen är tända och jag sitter och gör en massa prov på datan till körkortet.

Dagen idag har typ bara bestått av chillpill. Känner att man behöver lite sånt ibland. Bara komma bort och vara med vänner och tänka på annat.

Åkte som sagt till skolan och började 8. Fick info om att vi skulle ut på stan och fråga folk om vi fick ta kort på deras frisyr och ders kägg inför vårat delprov(?) Whay?? Jag har nästan fixat alla modeller och så inför mitt delprov. Så det är väl upp till var och en att man hittar modeller. Men det är väl bra ändå. Men vi frågade om vi fick åka till nynäs och göra det ist. Så 5 i 9 satt vi på tåget igen.. Jag och Petra åkte till Nynäshamns gymnasium. Har typ aldrig vart där. Fett skum skola. hade nog aldrig trivts där. Så jag är jävligt nöjd med min skola och ska inte klaga på den! Träffade även Madde där, skönt, för jag behövde prata av mig. ♥

Fick några kort tagna där och sen åkte vi vidare hem till Petra. Somna på en gång. Sen satt jag och kolla solsidan en stund med Kotte och hanns kompis.

Sen vidare till Coop där petra släppte av mig. Skulle träffa madde och träffade även Anna som jag hälsade på i turkiet. Hon har flyttat hem nu. Vart så glad när jag såg henne. Viste inte ens om att hon hade flyttat till Sverige igen. Sen drog jag hemmåt. Vrål hungrig var jag som inte ahde fått någon lunch när klockan var närmare 14.00.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har vart ute och övningskört med pappa. Sen nu sitter jag och pluggar på datan. Ska duscha nu och sedan hoppa i sängs. Packa väska inför morgon dagens samhälls lektion och mentorstid!




Godnatt

Tisdag. Ny dag och nya möjligheter

Sitter framför tv och är inprinsip skit trött..

För lite sömn antar jag, men det tar så låg tid för att att fatta att jag inte kan vara uppe så sent och sen gå upp halv 6 lixom. Så måste börja ta tag i det här nu.


Sitter och smuttar för tillfället på en liten aktimell. Har gjort en äggmacka till skolan. Dax att börja livet nu. Slutar 11 och då ska jag dra mig ner till gymmte!

Syns i skolan sen, Puss








movieeeeeeeeeeeeee







Två filmer fler kommer, ska fixa en film i makern också men kan inte göra det nu för nu sitter jag och har Matrial Kunskap i skolan.



CHING

the real time



Ska snart gå mot tåget så det blir ett snabbt inlägg. Gick upp 7 idag bara för att ta mig till gymmet. Min snälla mamma körde mig dit och satan vad kallt det var ute i morse. Gymmade ca. 1 timma. 25 min på cross training 200 kalc. Sen körde jag armar,höft, bilringar och rygg. Har sån himla träningsverk från helgen så jag kan knapt sätta mig på dass lixom. Trappor och också jobbiga..


Tillbaka till verkligheten idag då. Skolan och har snart lov och praktisk igen. Känns som om dem här sista 5 månaderna i skolan kommer gå för fort och jag kommer typ inte hinna nått. Projdektarbeten, stall, tävlingar, poliser, körkort och a det är ju bara början...



Ha en bra dag!

God natt ♥

Ska gå ner och lägga mig i sängen. Min familj har verkligen fått mig på dåligt humör idag.


Ska packa väska inför imorgon och fixa och dona. Ska faktiskt ta mig till gymmet i morgon bitti!
Bäst och bara krypa ner i sängen och försöka tänka på annat. Känner mig riktigt arg..



Glad över min dag

Ibland glömmer jag verkligen att tänka efter hur bra jag har det. Lisa och jag låg i morse och filusufera om våra föräldrar. Det var riktigt mysigt att ligga och prata med henne om allt. Bara ligga och ta det lugnt. Ingen stress någon stans.


Som sagt går kvällen var fantastisk. Vi gick till Hellströms runt 7 då vi skulle möta alla andra där halv 8. Lisa viste inte om att vi skulle träffa halva klassen. Så vi gick dit, tände en cigg för att fördröjja tiden för dem andra hade inte kommit... Sen tog ju den slut o ingen i klassen hade kommit än, så jag lossades panik leta efter mitt leg som låg i fickan.. haha till slut hittade jag det, bara för att fördröja tiden. Men ingen i klassen hade dykt upp. Så vi gick in där Michell och Camila satt. Så kul att vi var tvungna och leka förvånade över att dem satt där. Men sen kom hela gänget och Lisa fattade inget. Så vi sa det till Lisa och till Lina som kom med vännerna att det här är planerat. Så vi satt där till kl.10 då det var dax att gå vidare då vi hade bokat bord på casianas. En klass kompis känner än där så vi fick allt för halva priset och sen gratis inträde och så. Vi hade super kul, de var rätt litet och sen var vi så många och sen kom ett annat gäng som hela klassen kände så vi var jätte många som verkligen hade super kul!!






Sen gick vi mot Bellas donken. Alltid lika skönt och komma in som vip när man är på donken med henne. Gratis käk och lyxtoa och först i kön! Love life!  Såna där småsaker som kan göra en så glad,haha! Hem och somnade direkt i soffan. Sen vaknade jag och Lisa vaknade också efter ett tag så vi låg och snacka ett långt tag innan vi gjorde nått.
Sen hämtade familjen mig runt 12 tiden. Vi åkte direkt till Fotografiska. Super fina bilder. Helt otroligt! Verkligen en se värdig het.

Nej nu ska jag äta skagen med tee med MAMMA !


Söndagen är här

och det är skola imorgon. Kan säga att jag nästan saknat den lite. Har lixom klättrat på väggarna här hemma. Helt sjuk hur rastlös man kan va!!


Går kvällen var super. Hade så jävla kul och jag bara älskar mina klass kompisar. HKom hem för en stund sen pappa hämtade upp mig i Hornstull. Sen gick vi på fotografiska. Inte så jätte kul när man var bakis och dan.. 


Tänkte blogga mer sen. Jag ska börja laga lite mat och sen ska jag fixa med videosarna och så :)


PUSS

Mot Stockholm.

Vart hemma en liten stund bara..

Snart ska jag be ge mig mot stockholm till mina fina vänner. Vi ska mya och det är utgång. Det är lite överaskning över det hela så vågar inte säga mer. Man vet ju aldrig vilka som läser min blogg. Får försöka att hålla tummarna.



Träningen idag gick super bra. Han var super fin. Lite svårt att hålla stadigt fortfarande. Men det är styrkan som saknas och den ska byggas upp så klart.



Filmer och bilder från går och idag kommer imorgon när jag kommit hem från stan :) Puss och Hej!


Jag är lite puppig och förbanand idag på en viss person... Så jag håller det inne och har kul, HEJ!

Gogmorgon! nu är vi på väg till hoppträni...

2012-01-07_09_14 (MMS)

Gogmorgon! nu är vi på väg till hoppträningen! Super taggad och jag har till och med träningsvärk från igår.. :)

Fredag

Sitter i vardags rumet och väntar på att duschen ska bli klar. Nyss slumrat en stund på soffan. Super skönt var det.

Träningen gick super bra. Hade verkligen sits träning kan jag säga. allt skulle styras med höfterna och det gick bra tillslut. Mamma filmade det hela så det kommer nog på Söndag alltihopa. För då är det massa från morgon dagen också kan jag hoppas.

Kom till stallet sen och käka lite lunch med Briving och sedan började stylingen i stallet. Kändes väldigt konstigt att stå där och styla och makea. Men det gick super. Kan tyvär inte bjuda på någon bild bomb men ett litet provsmak.Eftersom att det är heeeeeemligt.




Nej nu väntar duschen.. Skriver mer sen innan jag ska dra på 23 års kalas!


PUSS

First snow

Snön ligger kvar och jag bara älskar det. Det ser så fint ut och lugnt. Hatar när det ser trist och slavsigt ut. Vill ha en massa snö nu så jag kn ut och galopper i snön på Basse. Det behöver han och det är både kul och bra för hans konditon.


Varför jag bloggar så tidigt idag är för att jag snart ska dra mig mot stallet. Basse och jag ska på Kurs idag och imorgon. Idag är det mark och sits träning och imorgon är det mer hopp. Kameran förljer med. Så bjuder kanske på något när jag kommer hem.

Sen blir det fotografering på mitt prodjektarbete i stallet idag. Spännande!! KANSKE bjuder på en bild på de med. Dock är det hämligt så vi får se.


Torsdag och fin besök..

Dagen har rullat på bra tycker jag. Vaknade runt 8 tiden och kände mig både pigg och glad!

Gick upp och tog en kaffe och syrran vaknade medans mamma drog med hennes kompis till stan. Klockan halv 11 drog jag och syrran ut på en promenad med hunden. Vi gick till Kvantum och vi skulle även möta våran lilla kusin vid tåget. Dock är hon inte liten längre bara 11 år lixom.
 Gick hem och mamma amanda fick laga lite lunch. Sen dog vi i soffan ett tag och sen har vi bakat super fina och goda muffinsar med block choklad i ♥ Jag brukar aldrig kunna göra Muffinsar men dom här vart sååå fina. riktigt stolt över mig själv.

'








motiverad som FAN

Dagen har rullat på trots allt bråk här hemma idag.. Det har typ vart krig mellan mig mamma och syrran. Men det börjar väl ordna upp sig lite nu.. Det kan inte alltid vara bra!

För det mesta idag har jag suttit och pluggat en massa körkort. Fick någon kick idag då jag kände för att plugga som fan. Skulle ju ha min uppkörning och skrivandet där under jul då jag drog till Gotland så fick ju boka av det och nu har jag inte tagit mig i kragen. Så ska nog boka imorgon. Har även övnings kört med pappa idag till segersäng och tillbaka. Han skulle kolla någo jobbgrej så jag passar på att leka taxichaffis ;)





Har även samlat in en massa vuxen poäng idag. Har fixat och donat med en massa papper som man får varje år som ska in i pärmar. Dock sätter jag in allt när jag får skit. Som min försäkring och massa bank papper. Men nu har jag vart så klantig att jag satt in alla 2011 papper in 2009/2010 pärmen.. INTE SMART. Så fick sitta och plocka allt till 2011 pärmen och en ny pärm har man fixat till 2012. Lär bli mycket bank papper...


Igår ikväll satt jag även och gjorde en lista över mitt liv. Hur jag skulle lägga upp det.

ungefär så här såg den ut.

k
örkort/ polisgrej (dock kan polis grejen ta längre tid så körkortet ska snart vara klart)

jobb ()

Bra betyg i skolan (inte ett ända IG, dock har jag inte det men det ska se fint ut på pappret)

Ta studenten!!!



Nej nu slut på det roliga. Nu ska jag städa iårdning på mitt rum, fixa och prata med syrräään!


PUSS och godnatt

4 Januari

Sitter i vardags rummet och är lite smått irriterad på mig själv. Vaknade 12 och insätt att jag sovit bort hela dagen. Sen har man en tjatig mamma som ska hålla på. Man orkar inte som människa till slut!

Mitt liv består av så himla mycket just nu. Sånt där som kommer som man inte räknat med. Sånt man bara måste acceptera. Och sånt gör mig irriterad.


Snart ska jag dra mig till Sjukhuset i alla fall. Sen blir det nog gymmet och stallet.


God natt EMIL

Stormen Emil är utanför dörren så jag har tagit mig några sömn piller för att kunna somna. Brukar inte låta så mycket här nere i källaren. Men nu idag gör det de. Jag är inte känslig så men har sovit så dåligt vissa dagar nu och drömt konstiga drömmar så nu fick pillerna åka fram.

Nu SMS syrran också. Jag får sällskap av henne ikväll. Det låter inte lite uppe på övervånigen. Sov där uppe när Berit hade sin perod. Sängen vibreade av stormen.. BRA hus!


Nej ikväll han jag hunnit med lite. Hos Mikaela en snabbis. Kom hem och började måla lite i bastumrummet sen pluggat en massa körskole grejjer :)

När jag var klar med allt gick jag upp till mamma och dem för att säga God Natt. Så frågar syrran mig.. Har du lyft på täcket (?) Ehm nej säger jag jag har suttit PÅ täcket hela kvällen. Syrran och mamma började as garva och jag var nog mer rädd.. Trodde det typ var en snigel eller en spindel som dem lagt under mitt täcke. Så Syrran får följa med mig ner i mitt rum och jag lyfter försiktigt på täcket och det visar sig att mamma och syrran haft lite tråkigt..




Nej nu ska jag sussa med syrran :)

My big löv.

Kom ju på att jag har ju inte visat er min fina päls som jag köpte till min jacka i Fredags. Helt kär i den. Var på krogen samma dag och ville inte ens lämna in min jacka för den är såå fin ♥ Men sen när jag hade jackan på mig var jag ist rädd för att någon skulle ta tag i pälsen för vissa tar ju väldigt illa upp! Men den Matchar precis min Pälsboll på mössan också så jag är nöjd och bara är helt kär trots att den var svin dyr.




Nej nu ska jag möta Mikaela. Busa och prata lite känner att det är behövligt nu innan hon drar ifrån mig till sälen och åker bajs skidor som jag också vill göra :'(

Tisdagen den 3 Januari

Ligger i soffan och är helt ny duschad.

Idag har jag vart i väg med Basse på ATG kliniken. Vi var där runt kvart i tio och dem tog in han runt 10 tiden då det var våran tur. Dem tittade på haserna eftersom att det var därför jag var inne med han. Dem är lite galliga till och från men blir lixom aldrig helt bra. Så dem kände och klämde och konstatera att dem ville göra en ny röntgen än den som vi gjorde i April vid besiktingen när vi köpte han eftersom att de inte var något på dom.

Men innan det fick jag springa med han och dem böjde även hasleden. Totalt HATAR när dem böjer hästar men det är sånt dem måste göra. Men han vart helt ren!! Sån lycka att min häst är så fin och fräsch fast det inte alltid gör det eftersom att man har gått runt och nojjat sig för det där ett tag.
Så han fick en liten spruta lugnande och röntgen gick super. Första gången jag fick gå med in eftersom att det är 18 år som gäller.
Under röntegn får jag chans att känna lite på basses tänder eftersom att han somna i min famn. Oj vad vassa sa jag så mamma frågade dem ifall dem hade tid och kolla och det hade dom!!
Gick in i ett annat rum och sövde han mer för han fick inte så mycket och när man kollar tänderna så ska dem sova lite mer och den gamla hade redan gått ur. Och dem höjde upp huvudet och David stoppade in handen och började känna. OJ, vad hans reaktion. Jätte vassa tänder och till och med en vargtand som satt lös längst  bak i munnen så dem bedövde det direkt och drog bort den och sen fila dem till alla andra tänder och så.

Det sjuka är att jag har inte märkt så mycket i ridningen. Mer att han biter sig och dregglet är blodigt. Mer nog därför jag tänkte att nått måste det vara. Och dem kollade ändå tänderna i April. Så dem sa det att hanns tänder växer kanske än del. Så vi ska dit om 6 månader igen och kolla!


Kom hem och fick i mig lite lunch sen var det dax att hjälpa mamma och städa. Skurade golvet och lite så. kron somnade sedan på soffan. Älskar att somna på soffan. Dess värre sen när mamma tvingar än att vakna och man är så seg! Nu ska jag laga mat, sen ska jag knata till Mikaela och lämna lite vin och sånt till henne :) ¨

PUSS HEJ

Go´kvel

Ligger lite halft i soffan och väntar på att sommar med Göran ska börja igen.

Har bara tagit det lugnt idag. Vart inte så mycket städa och rensa. Bytte säng kläder och vek ihop mina kläder lite i garderoben. Damsuga och det får jag nog göra en annan fin dag. No Energi!!

Åkte till stallet efter middagen. Rätt skönt att få komma ut faktiskt. Tror att jag inte var ute på hela dagen igår och typ inget idag på dan heller.


Imorgon blir det mot Stav häst Klinik med Basse. Ska bara kolla hans haser lite. Så hoppas jag är hemma till lunch så ska jag och mamma gå på Banken och sen blir det nog gymmet.






God morgon 2 Januari

Sovit som en prinsessa i natt. Dock väldiga/konstiga drömmar. Men det har man ju som sagt inbland.


Lovet fortsätter och jag böjar tycka att det är lite långtråkigt. Jag vill ha saaker som man kan göra. Nu står det mycket på listan som måste göras.

Idag är det bland annat Rens ur alla mina garderober "3st" plus stall garderoben. Sen ska det bytas sängkläder och damsugas, dammas och lite smått andra saker.

Sen är det freetime. Så då lär det ju bli körkorts plugg..


Nej nu ska jag börja rensa garberoben innan det blir en PW med doggi!

2011-12

Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut?
- Ja, Massor!
Har du några nyårslöften?
- Nja, vill gå ner i vikt som all andra. Mitt stundent mål kan man säjja!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?
-
Ja, en hel drös av mina nya vänner blev föräldrar iår (även jag ju)

Vilka länder besökte du?
- Thailand, Spanien, Turkiet.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Mått dåligt.

Bästa minnet från 2011?
- Resan till Turkiet, oförglömlig!
Bästa köpet?
- Hästen Basse såklart!!

Vad spenderade du mest pengar på?
- Sånt som skadar kropp och skäl. Ciggaretter och Sprit bla.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Ja, Vänner Familj och dem som fått mig att skratta!

Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
- Ledsnare, tyvärr.

Favoritprogram på TV?
- AFV

Är det något du saknat 2011 som du vill ha år 2012?
- Ja, Kärleken..

Vad ser du mest framemot år 2012?
- Resor, Studenten, Massor!!





Sitter i rummet och funderar på vart jag s...

2012-01-01_17_22 (MMS)

Sitter i rummet och funderar på vart jag ska börja. Håller på och stor städar rummet och har dess utom flyttat om och fixat lite nykomlingar i rummet :)!!!