go kväll..

Nu är det mys efter en sjuk dag. Ja men kan säga att den har vart både bra och dålig men jag får skylla mig själv :) Efter att Jonah drog vid ett tiden vart allt sjukt tråkigt.. Jag, systern min och Elin satt och glodde lite tv ett långt tag. Jag gjorde korv soppa till mig och Elin. Aldrig gjort soppen utan mormor har bara gjort den till mig men jag tyckte fan att min soppa vart mycket godare mormors soppa :D Tror jag ska bli kock på fridtiden, haha. Sen vart det bara en massa deg framför tv tills Petra ringde. Vi bestämde att vi skulle hitta på nått kul så det vart Avatar idag på Bio. Jätte trevligt och en sjukt bra film. Trodde att det typ var en barn film, men jag hade fel,haha! 



Nu är jag hemma och har städat lite. Känner mig som en jävla morssa, den här helgen. Har städat och plockat efter min syster och hennes kompis. Men dom har vart jätte duktiga och hjälpt till också så det är lugnt flickor!
Nu ska vi koka lite te vatten och mysa med lite mackor. Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott mina läsare ♥



Påå Hissar och Dissar

Ja det har inte blivit något bloggande den här helgen men jag har verkligen inte haft tid till det eller någon ork. Det har vart full rulle hela helgen. Både ett plus och ett minus om jag får säga mitt. Denna vecka har vart den konstigaste veckan jag vet om. Jag vet inte vad som håller på och hända men ja men ska man säga. Jag är mig själv och jag säger vad jag tycker och tänker. thats it!



Tänkte börja med att hissa skidkläder :D Det finns så mycket snygga skid kläder och jag blir ju bara helt kär i det. Var och åkte skidor för någon helg sen och man ser alla snygga kläder i backen. Det är ju typ det ända man vill ha typ nu. HAHA jag går bara och tänker på att jag måste vara snygg till backen nu när jag ska åka till sälen ;) Ren HISS för SKIDKLÄDER !




Dissar den här slasken som kommer nu. Det är plus grader och snön är smält på uppfarten. Det är resan översvämning av allt slask på gatan. Har ingen lust med att gå runt i gummistövlar . No No No!

Nej nu ska jag mysa lite till framför teven. Blir nog bara en mysdag. Får se vad jag hittar på :)


grymt shopping sugen!

Så grymt shopping sugen nu alltså. Har suttit och kolalt kläder hela dagen. Funderar på om jag ska ta och beställa lite från Nelly. Är sugen på Kenzas läderjacka som hon har gjort! Sen blir det nog in mot stan nästa vecka med mamma och shoppa lite saker. Behöver lite allt möjligt just nu. Det börjar bli så tomt i min garderob (a)

Nej nu ska jag fortsätta att tråka vidare. Ska ta nått och äta innan jag ska till stallet och de så PUSS!

Godmorgon lördag!

God morgon alla mina läsare. Bloggande inte under hela dagen igår men det var full rulle igår kan jag säga.. Första var det skola och som vanligt i skolan. Hade Engelska redovisning och matte prov. Båda sakerna gick super bra så skolan slutade rätt så bra och nu är det LOV, ska bli så jävla skönt! Sen åkte jag till Handen för att möta upp min älskade mamma. Vi tog en tripp till Inzo. Hittade en hel del. Det kommer upp bilder snart om vad det vart för något. Vart lite produkter, borste och små saker. Beställde också en ny sax som är rosa så jag kommer ju ha den grymmaste saxen när jag går ut på min praktik om en vecka! Igår vart det bara mys framför tv med min syster yster Fanny, kolla in hennes blogg. Satt och tjockade oss lite och kollade på tv. Ikväll blir det till att hyra någon film tror jag och mysa till det! Men först ska vi till stallet och mysa med ponnyn. Ha en trevlig lördag




Syster och jag ♥


SÄLEN here i come!



Yesh, nu är det bestämt att vi åker upp till sälen V.10. Vi ska åka upp med familjen Sundstöm. Kommer bli super duper kul. Ska vara där i 4 dagar och åka och hare gött. Inte för länge och inte för kort så det kommer blir super duper najs. Ska prova på bräda då tänkte jag. Har ju vart grymt duktig på det förut men nu känns det som om jag ska böja igen. Det är ju bara så kul och framför allt när man får med sig än vän ;) 










Skönt som fan!



Nu har man kirrat ett jobb som har vart så efterlängtat för mig. Får börja käna lite pengar och dom är helt underbara som personer. Det gillar jag. Har då vart på jobbet och suttit och snackat lite skit och druckit cola. Sen drog jag och bellsan till Victor för att möta Alicia. Snackade lite med henne och sen gick vi hem till mig. Jag har pluggat lite matte och fixat min engelska så imorgon kör vi på stenhårt innan jag går på lov och det (y) SEn imorgon efter skolan blir det mot Inzo. Ska shoppa en hel del så det kommer nog upp i bloggen imorgon kan jag lova. Det blir nog en ny sax och lite små prylar och en hel del produkter. Så det ska bli skit kul. Och är själv med mamma också så det blir grymt skönt. Imorgon kväll får jag se hur det blir bara ta det lugnt tror jag. Jag har inget planerat så jag ska nog sitta hemma och ta det lugnt. Sätta på en bra film och planera helgen med familjen!!

Nej nu blir det Hockey och sova i min skönhets sömn, Ha det ♥





DAX FÖR LITE UPPFRÄSCHNING!



Nu har jag vart och tränat och det gick bättre än vad jag själv trodde att det skulle gå, tummen upp för mig. Det är helt sjukt att det går så bra för mig nu. Det går så bra i skolan för mig. Sjukt stolt över mig skälv att jag går upp kl.05.30 varje dag och åker till skolan och sköter mig. Att jag har bättre betyg i gymnasiet än vad jag hade i grundskolan. Ett stort + för det! Sen mår jag toppen hemma. Jag tränar och sover bättre nu och har lärt mig att säga nej till vissa saker som har gjort att jag mår bättre. Sen så går det toppen med ponnyn och tror det kan bli ett bra år med Mossan. Framför allt med det sista fälttävlans året :'( Kan inte bli bättre jö! Nu ska jag inte klaga på livet. Självklart går det som en bergodalbana för mig men nu tycker jag att jag har hittat balansen i mitt liv (y) hahah låter helt sjukt men jag menar det verkligen. Men tillbaka till nu tid. Jag har ju vart i stallet och vart och tränat hos sjukgymnasten så jag är grymt äcklig just nu. Dax för en stor uppfräschning. Sen blir det till att skriva CV, skriva dikter och plugga matte. ♥


Min morgon kunder inte bli bättre

¨


Nu har jag Hunnit med en hel del nu på morgonen. Gick upp 8 i morse och beställde lite saker till mossan. Hon måste ju också få lite nya kläder i garderoben nu innan vi ska resa bort. Sen åkte jag till stallet för träning vid kvart i 9o. Gick super bra. Även fast det var en massa gubbar som skottade ridhus taket precis när jag skulle rida. Så Mossans var nog mer på tårna och uppe i luften än vad jag trodde hon skulle vara. Ni kan ju tänka er hur det lät egentligen :O Sen var det fix och mys i stallet innan jag promenerade till gymnasiet för att ta bussen hem. Träffade på en hel del folk. Precis vad jag inte ville göra. Men så är det ibland. Är lite blyg ibland, hih. Sen hem med bussen och har nyss lagat mat. Skönt att vara hemma själv och bara ta det lugnt. Ska till sjukgymnasten om en timma så det är lite fix och det hemma nu innan jag drar dit. Har skolkat lite från sjukgymnasten så det är nog bäst att jag går det idag (a) Sen blir det nog hem för att plugga. Ska skriva dikter och plugga matte. Jippie





Sovdax!





HAHA vilka fina bilder man kan hitta då ;O Inte alls :( :) Den var fin på Mikkan ♥

Ja nu har jag precis kommit hem och ska sussa. Blir hemma från skolan imorgon och det ska bli så jävla skönt. Orkar inte komma till skolan försent och ha lektion en timma (?) Och när vi ändå inte ska göra nått. Inte jag iaf. :) Jag ligger iaf inte efter och jag har snackat om betygen så jag är GRÖN! Ikväll har man inte gjort så många knop. Kom hem och sen lagade jag lite middag och sen mot stallet med mamma och hunden. Hunden har fått någon som kallas övervikt, hahahah! Han är på bantnings kur nu så fan vad han måste motionera. Så var i stallet och fixade. Mossan var fräsch idag men hon var fortfarande tjock i betet så gjorde inte så mycket. Bara glad om svullnaden kan gå ner. Hem och gjorde mig klar för friskis och svettis. Hämtade mammas kompis Anki och när vi kom fem så var det inget. Pga. snön på taket :O Bara för att jag skulle träna så vart det inget. Typiskt. Så hem och byta kläder och fixa sig lite och fräscha upp sig innan jag drog till Jonah. Kollade lite film och myste. Alltid lika roligt eller hur? ;) Så nu är jag hemma. Ser ut som ett helvete i mitt rum och jag ska kliva upp 08.00 imorgon för att åka till stallet och rida för Marika. Då har man det gjort som sagt. Sen kan man plugga till matteprovet och fixa de engelska dikterna som ska in på fredag :) Asum. Min Torsdag kommer bli toppen (y)





känner mig som en jag vet inte vad..





Jag är sjukt sliten. Fått slitit arslet av mig idag.. Kom till skolan vid 7 och började med allt. Jag och Petra höll på men catwalken ett långt tag och tillslut så fick vi ihop det. Sen vart det full rulle när alla modeller kom och vissa kom inte så vi fick kasta om ordningen och fixa andra frisyrer och aa det vart lite kaos. Och fram för allt, när inte alla kan hjälpa till. Men tillslut fick vi ihop allt och visningen vart toppen. Tack till alla underbara frisörer och modeller. Det vart super bra efter allt jobb. Skit kul!! Sen var det Naturkunskap och haha alla var skit trötta. Tror hälften somnade på skolbänken.. Som tur var hade jag vart duktigt och gjort alla uppgifter så fick dra hem vid två tiden redan:) Tågen var ju fuckade så det tog ändå lite tid att komma hem men inte så farligt. Petra och jag däkade ändå på tåget så det gjorde oss inget alls:D Sen vart det hem fort och slänga i sig mat och mötte Bellsan min bästa vän! Vi skulle ut på stan och göra lite ärenden. Gick super bra så nu ska jag bara skriva ett CV. Så ni kan ju gissa vad jag har gjort (?).. Sen mot akuten för att fixa en sak men verken jag eller Bellsan orkade vänta så vi gick hem ist. Fick börja med middagen och på med rid kläder. Tjejer kan göra fler saker samtidigt kallas det ;) Sen mot stallet och då visade det sig att min lilla bäbis gjort illa sig så det vart inge race i snön :'( .. Vart ut och skritta ist. Men så är det. Gjorde mig inget. Fick bara mer tid till det här och allt plugg men det märktes ju inte kan jag säga. Har knappt tid att sitta här. Har vart full rulle hela dagen och jag måste egentligen läsa igenom mitt tal så jag kan det imorgon kan typ bara hälften men det fixar sig nog ska ni se. Hoppas jag inte får något sånt dära böl utbrott imorgon när jag ska redovisa. Har hänt mig en gång och det var sist jag gjorde det och jag vart helt paff att jag över huvudtaget började böla men jag skyller på många känslor. 




pigg som ett skollat troll :O

Ligger i sängen och sneglar lite på teven. Måste sova nu egentligen. Ska nämligen åka bil till skolan imorgon redan vid 6 tiden för att förbereda för mode visningen imorgon. Så jävla taggad jag är då. Ska bli as grymt och  najs så ni anar inte. Men att sedan försöka komma hem gör mig inte lika taggad. Vill bara ha sommar och sol just nu. Har vart duktig och skickat in mitt tal till min svenska lärare och allt det, så allt är klart tills på onsdag då det gäller. Riktigt stolt över mig själv nu. Nej nu är det slut på snacket. Tänkte bara bjuda på en liten hemlis som jag gjorde idag ?! Vart bättre en den förra och nu gjorde jag det själv också så jag är super glad idag. Så godnatt på er ♥





Syns inte så bra men ett rosa hjärt tandsmycke. Ska försöka och fixa snyggare bild imorgon!



Veckans produkt från Waterclouds!




Ja nu har jag testat lite olika produkter igen och nu tänkte jag att det var dax att tipsa om två par jätte bra produkter! Eftersom jag har ett väldigt lockit hår och vill att det ska vara lockigt hela dagen. Jag vill kunna gå ut även fast det duggar lite och att det snöar så har jag använt mig av dessa två Waterclouds produkter. Först en Sleet smooth gel som är som en flytande gele. Lätt att applicera och ska användas innan du använder dig av någon slags värmetång. Den kan användas i både tort och blött hår.

Sen har vi den andra lilla pump glasflaskan som är Zerum. (silkes droppar) Som jag avslutar med. Den kan sättas på både för eller efter användning av tänger. Använder du den innan någon värme täng så blir den mer som ett värme skydd och tar du den efter får du lite mer glas och tyngd i håret så det inte ser så frissit ut om du nu har lockar om du har platt och fint hår blir det oftast mer glas och det syns mer i mängden. Självklart fungerar dom bra till alla slags hår typer så testa på. Priset på dom är inte så farliga ligger runt 100 kr för varje produkt.


hemma & trött



Min älskade idrotts lärare ♥ Stort plus i kanten på dig asså!


Riktigt jävla trött är jag just nu. Känns som om jag har jobbat gärnet hela dagen idag och jag blir rätt så irriterad på folk som försöker komma undan och inte hjälper till. Fram för allt när man är i grupp och utanför det också, jag lovar dig att det kommer sluta illa en vacker dag.... Ursch vad jag avskyr sånt hära, jag vart lite grining av det faktiskit konstigt nog. Men som tur är, är jag inte sån så tillbaka till vardagen :D Ergonomin gick as bra idag. Fick behålla mitt MVG som sagt och det vart lite sorligt där eftersom att hon har sin sista arbetsdag på Fredag och hon är ABSOLUT min grymmaste läraren!!! Så det kom lite tårar på både henne och mig dära, hih. Sen så var det ju hem med roliga SL. Jag och Petra var as glada att vi över huvud taget kom till gullmars nu på EM. Kom till Nynäshamns bussen 5 min innen den gick. Toppen tänkte vi (y) Sen kom den älskade bussen i kylan och när vi väl sitter på bussen visade det sig att bussen läckte av något men dom fixade det så bussen åker runt hörnet så  ser jag gubbarna som hjälpt bussen springa ifatt och säger att det fortfarande läcker. Och sen var det okej att köra så vi kör typ 5 m innan bussen stannar mitt på gullmars där bussarna har sin lilla rusnings trafik!! Så det var bara att vänta ytterligare 30 minuter på nästa buss. Som tur var gick den toppen bra. Så var hemma vid halv 5, rätt så normalt för mig.. Hem och fixa och dona med massa papper som ska in till skolan snart och ska snart börja med mitt tal som jag ska läsa upp på Onsdag. Väntar bara på att pappa ska komma hem och hjälpa mig med det eftersom han är lite bättre en mig! 

Nu ska jag äta lite middag och plugga och fixa allt för imorgon. Har Hår mode visning i skolan imorgon så det är en hel del som ska fixas och packas och hela köret. Vi syns babes!

äntligen i skolan.



Fuck SL sänger jag bara. Kom iaf till skolan med lite försening. Började med att bussen bestämmde sig för att åka till Centralen mitt i allt. Men sen så stannar den vid gullmars vid vägen så vi  hoppar av och får gå en bit till nästa buss. Så in på pressbyrån och värma tårna. Där Viktor klampar in, han skulle till jobbet så han stod och frös med oss. Sen kom våran nästa buss som var några minuter försenad:(. Så denna sista bussresa var inge rolig. Tårna var borta och jag ville bara gråta för det gjorde så jävla ont!! Men tillslut kom vi fram och det var nog bara en 6 st som hade kommit och jag var redan 15 min försenad. Så det gjorde inget. Skyller på SL idag. Får se om jag kommer hem idag huvud taget. Jag gör det säkert men undra hur mycket klockan är när jag väl kommer hem....

Nu blir det lite genomgång om hår och kemi sen så vet jag inte vad som händer. Jag och Petra måste få tag på studie vägledare idag också så det är det som står på schemat.. Nej nu måste jag lyssna:) Ha en bra dag.


God natt alla mina läsare.




Nu ligger jag i sängen och kollar på Wallander. Har redan sätt denna film men det gör inget, hihi . Jo bara lite för det finns risk att jag inte kan sova då .. Men men :) Har iaf vart på match i ishallen. Tyvär så förlorade dom men det gör inget. För alla var jätte duktiga ändå! Träffade lite folk så det var riktigt trevligt. Det är inte varje dag man träffar dom. Och självklart så ska alla fråga samma sak vaje gång man kommer... Börjar bli LITE trött på det :@ Men så är det. Bara att stå emot;) Sen var matchen slut och far hem rätt så fort. Var dax att göra det sista arbetet av ergonomin som ska redovisas. kommer bli grymt bra imorgon ska ni se ;) Vart riktigt nöjd med arbetet. Så man kan ju bara hoppas på att man ligger kvar på MVG året ut. Nej nu är det nog dax för mig att avsluta för denna dag och kväll. Så nu ska jag sluta mina ögon och försöka sova. Håll tummarna för mig.


God natt mina vänner :) 

ensam :(

Sitter nu hemma helt ensam. Resten av familjen har dragit till Nacka till min morbror som fyller åt. Grattis till han♥ Fick lite sällskap av Jonah ett tag men sen skulle han upp till ishallen så nu är jag ensam igen. Men som tur var kommer Petra snart. Har snart tjatat en timme på att hon ska komma hit. Men jäveln är så jävla seg så jag blir galen... Jag ska iaf äta lite och sen drar vi nog upp till ishallen för att kolla på en match. BellsaN kommer nu också och håller mig lite sellis så det här blir toppen :) Nej nu ska jag fixa lite. Bjuder på bilder från ROMME också!



















Så det var lite bilder. Jag vill tillbaka nu :'( ♥


ingen träningsverk :O

Det är helt otroligt att jag inte har någon träningsverk.. Klart att man när lite stel och det men ingen sån här jätte smärta:D Kan ju inte bli bättre. Nu ska jag åka till stallet och hoppa på min polle. Mamma får hjälpa mig idag. Har hållt på hela morgonen och försökt få ihop någon slags plan över hur jag skulle göra för att hinna med allt idag. Så för att hinna med allt så får det bli hoppning nu på morgonen (y) Ska bli skit kul, hon lär vara jätte
 pigg :D !










matt..

Hemma och väldigt matt. Det vart inte många timmars sömn i natt kan jag säga. Så när klockan ringde 05.00 så var jag rätt pigg fortfarande och mitt humör var översakattat! Gick upp och packade det sista och sen bar det av mot bussen vid Telegent. När vi väl kom fram visade det sig att bussen hade fastnat i snödrivan (?) Bra, tänkte jag, ja får väll åka hem och sova för den dära bussen kommer inte loss men icke sa nicke. Pappa och alla grabbar puttade och skottade så det var fixat på några sekunder! Sen in i bussen och sitta och göra ingenting. Roade mig med Marika och sen vart det en massa massa sova bara :) Kom till Romme Alpin och åh vad fint det var. På med skidorna och ut i backen! Hej och hå här kommer jag. Skit kul var det och jag ville ju inte hem kan jag säga! Tyvär så vart vädret lite sämmre mot eftermiddagen. Det började blåsa och det vart kallare och kallare så då var det inge kul..  Klockan började bli mycket och sen var det mot bussen vid 4 tiden. Alla skulle in med alla sina saker och tänk er 40 pers med hälften av småttinga... Mellan 5-19 åriga.. Det tog ett tag måste jag säga!! Sen på hem vägen vart det lite film och lite OS radio och resten sova. Men fan kul det var att åka skidor. Jag ska åka många gånger till i år!! Mamma och Pappa planerar redan att åka v.10 i 5 dagar så jag håller tummarna!!

Bilder kommer snart :) !!


Fick lite sällskap ikväll ..

God kväll. Ligger i sängen nu och har nyss slängt ut Petra och Julia här ifrån. Galningarna kom in vid halv 9 tiden och dom hade ju dock inget att göra. Så jag fick äran att roa dom i min lilla basillstuga här nere, TOPPEN! Snackade och hade det trevlig. Dom satt ju och letade fest medans jag själv fick hoppa i duschen och packa och göra frulle hela kvällen. Men det var trevligt ändå fickor. Tackar Tackar för sällskapet. Så nu ligger jag här i sängen och kollar på hockey. Sverige leder än så länge. Börjar bli spännande nu :D! Klockan står också på inte mer än 05.00 och det blir inte roligt att gå upp imorgon kan jag säga! För det första kommer jag inte kunna somna ikväll, och för det andra så har jag ju sovit under hela dagen. Herre gud.. Hur ska detta sluta.Nejdå jag överlever!


Ja till och med så han Sverige vinna innan jag vart klar med inlägget! Jippi:D




Jag och Mikaelah på lill lördagen hos Stephanie för ett tag sen. Glömmer aldrig kvällen ♥


God natt och dröm sött alla mina blogg läsare.



Kryper i min kropp!

Nu är jag så jävla rastlös så jag ger mig ut på en liten hund promenad. Jag blir alltid så här rastlös när jag är sjuk. Jag springer runt över allt och bara allmänt muppig, så dax för en promenad. Har hjälpt mamma lite med städningen när hon kom hem och sen har det mest bara vart förberedelser för skidfärden imorgon.. Har packat och stått i hela dagen tills jag nästan svimma. Inte bra!! Sen kom marika över på middag så det var mysigt.

Nej nu är det dax för promenad med Hunden och syster. Ha en trevlig kväll så hörs vi, Bjuder på sköntips ikväll!






Packat och klart, det gillar jag!




snällsyster!

Min snälla syster kommer snart hem med Cola till mig. Hon har nog aldrig vart så snäll mot mig förut. Tror det är Elin som har sakt att hon ska göra så eller har jag fel(?) Väldigt tacksam är jag iaf. Känns som om jag ska spy när som häst. Vad är det här (?) Kollar fortfarande på OS lite granna. Anja tog en brons medalj :)Vart lite gråtfärdig faktiskt, hahaha fråga mig inta varför. Jag är sån tävlings människa så det kanske har med det. Nej nu måste jag lägga mig ner i sängen och ta det lugnt så det inte kommer upp något.. Ha en trevlig dag. Puss 




Sjuklingen ...

Ja, sjuklingen talar ut. Ligger nu i sängen och kollar OS. Rätt roligt i alla fall. Är sjuk som sagt. Har legat och kallsvettats hela natten och nu börjar det bli bättre. Känner inte av någon feber just nu, men yrssel, hosta och ont i halsen är fortfarande kvar :( Hur ska detta gå när jag ska åka skidor imorgon hela dagen :O Ska nog bara vara hemma idag med familjen och tjocka mig så är jag nog frisk till morgon dagen ;) Nej nu ska jag försöka att kura ner mig i sängen och titta lite på OS. Sen blir det nog lite plugg också nu när jag är hemma. Man får ju passa på!!







Godnatt och farväl.

Ja nu är det sovdax. Och så säger jag farväl till Jens som drar till Öland imorgon. Han kanske är borta en vecka eller typ månader så man vet ju aldrig när man får se han igen.. Lite tråkigt :( Så i kväll har jag vart med Bells. Vi var ju typ varje dag förut men nu var det ett tag sen, typ 3 dagar sen vi typ var och umgicks men det känns även fast man inte tror det, hahah I love you. Så jävla trött  på det här vädret nu. Kan det inte bara bli sommar så man kan få sätta på sig behagliga kläder och slippa den tjocka jackan(?) Trött på skiten. Och pappa som säger att det ska komma massor med snö så jag blir ju bara irriterad.. Tänk på när allt skit ska smälta... det kommer ju bli översvämmning:O men iaf... tillbaka till kvällen, Sen kom Jens och hämta oss så sista timmar var vi med han. Hade lika kul som valigt. Men nu ligger jag hemma i sängen i alla fall och ska förska natta mig själv :) Godnatt ♥





ut på promenad!

Nu beger jag mig av på en promenad snart. Ska möta BellsaN vid tåget och sen får jag se vart jag tar vägen. Ska nog ut och gå. Därför är det nog dax för mig att klä på mig lite mer kläder så jag inte blir mer sjuk. Det är ju inge kul. Mitt pluggande har iaf gått poppen. Har nämligen börjat med ergonomin och mitt tal så det är snart klart det är bara lite finisch var på det så det kommer nog bli asum!! Nej nu messan Bellsan för fulla muggar. Dax att klä om! Ha en trevlig kväll så hörs vi säkert i kväll! Puss och kram skumm banan ♥


Goddagens!

Ja nu har det inte blivit någe bloggande på ett tag. Vart fullt up igår när jag kom hem. Jag åkte nämligen till stallet direkt efter skolan och red busen. Sen kommer mamma i lite halvpanik och hjälper mig för att hinna köra syster på fotokurs och sen bestämmde jag och mamma att vi skulle åka och se matchen i ishallen vid 19.00 så det vart lite brottom. Mamma ville så gärna dit och kolla för hon har aldrig sätt en match typ. Eller det var väldigt länge sen iaf, sa hon! Så jag och mamma kom dit till slut i all panik. Träffade Petra och satt med det gamla goda vännerna! Längde sen man träffade vissa. Hade det trevligt och nynäs van med 3-2, WIHO! Sen var det mot hemfärd. Fick en puss och sen gick jag hem ;)hihi. Promenerade hem med Becca Petra och en kompis till petra. Fick nämligen skjuts av hanns pappa från Shell (inte så jätte långt) men iaf. Kom hem i någelunda tid och somnade rätt fort. Sov bra hela natten (y) Sen upp på morgonen då jag vaknar av ett mess från Becca, att hon kunde följa med mig som modell till skolan. Så då vart  jag lite glad. Så kom till skolan och fick styla becca lite. Sen kom studievägledaren och snacka och gick lite i övertid så tack för den. Men nu är jag i alla fall hemma och ska snart iväg på träning. Får se om jag orkar det eller inte. Är ju som sakt lite sjuk :(

Nej nu måste jag fixa lite:) Ha en trevlig dag!



nya tag

Tar nya tag. Nu har jag svenska och vill bara hem och krypa ner i sängen. Börjar nog bli sjuk. Alla i klassen är förkylda och hela den visan så jag kan bara hoppas på att jag inte blir sjuk jag med. Vist skönt att vara hemma men inge kul att vara sjuk :P Förra invägget var som sakt ett litet depp utbrott. Jag klarar inte av när folk börjar fråga och jag börjar se massa saker och det gör att jag tänker tillbaka det sånt jag inte ska göra. Hoppas att det slutade som jag ville nu. Fast det vart ju inte sån stor grej av det men det är bra nu, tror jag ! Tror det till och med blir buss hem idag. Både jag och Petra är skit trötta och bussen går fortare hem så aa, siktar på bussen idag!

Nej nu ska jag prata betyg med min Svenska lärare. Ha en fortsatt trevlig dag!

:'(

Gud vad jobbigt det här känns :( Jag vet inte vad jag ska göra. Inte hur jag ska bete mig och säga. Skjut mig!

God morgon.

Sitter i skolan nu och är skit trött :( Sov hur bra som häälst i natt så jag trodde jag skulle vara pigg men så vart det inte. Nu är det frisörteknik som står på listan och undra vad dom hittar på idag ;O.. Något roligt hoppas jag på.. Imorgon ska jag ha med mig modell men jag har inte hittat en ändå modell så jag ska nog höra runt lite idag.

Nej nu ska jag börja min lektion. Ha en trevlig dag och hoppas ni fick någon god semla igår :)



tidigt i sängs..

Ligger redan i sängen och är helt ny duschad och fräch. Fick i mig en halv semla idag, Tycker ju inte om madelmassan och jag håller på att spy varje gång den kommer fram så nejtack ingen mer semla för mig här nej. Det var nog årets första och sista kan jag säga!! Har vart i stallet idag också, och jag är fortfarande frussen efter duschen. Hur kan det komma sig (?) Nu blir det lite pluggande. Ska skriva ner mitt tal på datorn och sen skicka till min pappa. Han påstår att han är bra på det dära så ja, han fick äran till att läsa igenom det och hjälpa mig, Kan ju inte bli bättre. Nej nu är det nog dax för mig att sätta igång innan det blir för sent. Vill bara hålla tummarna för att denna natt blir bättre (y) God natt och sov gott alle sammans :)

trött på folk som

är så jävla bryga ibland.. Varför kan ingen vara någelunda normal? Vist alla är olika och alla tänker olika men ibland förstår jag inte bara hur folk tänker. Jag är någelunda stark så jag klarar det här ;) YEAH !

(ett litet utbrott bara)

Kompis, de går bra nu.

Ja nu går det bra i skolan:D Fick ett jätte bra resultat på Naturkunskaps provet så nu är humöret uppe igen. Har lagat och sovit på lunch rasten och legat och tänkt på en massa saker. Hoppas mina tankar har fel för mina tankar var inge roliga:( Har Naturkunskap nu iaf och vi ska kolla en film nu så det blir bara lite lugnt idag tror jag. Vill hem och lägga mig i sängen under täcket och bara tänka klart. Mitt huvud snurrar bara nu "/...

Får inte glömma att det är fettis dagen idag också. Såg en ROSA liten och söt semla på Kvantum i nynäs och jag ska nog flörta lite med mamma där;) Äter ju inte madelmassan, Äckliiigt jöö!










GODMORGON:D

Sitter i skolan nu och ska snart börja min hantverks orientering. Ska börja fixa dockorna som ska vara på visningen så det är nog full rulle hela dagen. Som sakt min natt.... HAHA jag vill bara skratta. Först somnar jag skit bra sen vaknar jag av att det ringer någon stans. Då är det min gammla mobil, som har fått typ utbrott (alarm) Och jag hittar den inte(?) Så den ringer typ 4 gånger i lådan innan jag hittar den så jag vart lite halft irriterad där. Sen vid 4 början mitt huvud få utbrott. tiningen och de gör så ont så jag undrarde om jag skulle till skolan men nu är jag här iaf. Fick skjuts in av pappa. Han hade jobbat natt så han behövde inte åka så tidigt till jobbet så det var skönt. Somnade i bilen precis innan jag var framme så det var ju inge roligt. Hade nog kunnat ligga kvar och sova ett tag till :D !!! Nej nu måste det börja fixas. Ha en trevlig dag så hörs vi sen!





Bjuder på en bild, Lina i min klass har gjort den, jätte snygg. Har gjort en liknande!



Hoppas på en bättre sömn(y)

har nyss vart ute på en prommenad med hundern. Riktigt kallt ute med skönt var det att få röra lite på sig. Så nu har jag käkat mig en kvälls macka och nu är det till säng med spårlöst på teven. Hoppas jag sover bättre inatt för jag har fått så satans ont i huvudet och tiningen och de. Tror det är en stortand som är på väg upp nämligen. Inge rolig kännsla! Nu ska jag fixa allt för att lägga mig i sängen. God natt och sov gott alla mina läsare!

Och nej jag har inte glömt överraskningen, den kommer nu. Det var nämligen så att igår så var det besöksrekord i min blogg. Och jag undrar vart alla kommentarer är när den gick upp så mycket (?) och sen tycker jag att det är lite coolt eftersom jag inte heller har gått ut med min blogg till så många. Så tummen upp, är sååååå GLAD  :)






Dagens Styling

Ja dagens styling. Vart en inbakad fläta runt övre huvudet och sen lockade jag under håret som jag sedan tupperade och avslutade med wax och spray!











Det var ett tag sen

Ja det var ett tag sen man hade så här tråkigt. Alla mina vänner är typ upptagna. Ena är i stallet och ena på Lidingö ö och det, så jag får nöja mig med att fixa min blogg och att plugga. Har vart duktig och börjat skriva lite på mitt tal så det känndes bra. Sen är det massa annat kvar :( .. Orkar ju inte :'( Men ni ser ju nu att min blogg fått en liten make up. Snart kommer headern in också. Kommer in lite bilder från dagen också. hihi Har en liten överraskning till er. Så ni får hålla lite koll. Fast överraskning och överraskning vill jag inte säga men  jag tycker det är skit kul i alla fall :D


myser med min älskade mamma!

Ja, Jag och mamma sitter nu och degar lite i soffan. Ska snart hämta min käre kaffekopp. Sen är det nog lite plugg som står på listan. Har dock inget annat för mig. Ska nog ringa någon som vill umgås med mig lite, Hihi. Och just det. Syrran skulle fixat min blogg men sen fick hon damp så nu ska Bella försöka fixa den (y) Så vi får se hur den slutar :) Nej nu svalnar snart mitt kaffet till IS. Puss puss




Älskade mamma ♥

funderar..

hum. Sitter och funderar på om jag ska göra om min design. Börjar bli lite trött på den som äger rum nu. Headern blir som vanligt en liten förändring bara sen är det lite annat som ska ändras bara så det kommer nog bli asum!

Syns och hörs sen. Så får ni hålla en koll på bloggen sen!
 

hemma igen.

Ja nu är jag tillbaka och nu är jag hemma. Blir nog en rijäl plugg dag idag. Eller det är sånna när små saker som ska göras klart. Och ALLA lärare vill ju såklart ha något slags prov och redovisning nu innan lovet så nästa vecka är det full rulle. Jag har något i alla mina ämnen (y) Inte alls kul. Har dock blivit väldigt bortskämd i min skola då vi inte får någe plugg utanför skolan. Dock väldigt skönt men när det väl blir prov eller så då blir alla skit sura och man har lixom inte orken eftersom vi aldrig har behöft gör det förut. Så nu när man väl börjar få massa redovisningar och prov, håller vi ju alla på och tappar hakan,;O hihi lite kul faktiskt. Så nej här kan jag inte sitta. Dax att sätta igång med pluggandet det är det ena till det andra så ha det bra så hörs vi nog snart igen hihi. puss

bara några timmars sömn som jag sa..

Är hur trött som hälst och jag viste att det inte skulle bli många timmars sömn i natt. Jag somnade skit fort men sen vaknade säkert typ 100 gånger och kollade på klockan flera gånger och jag frös och jag svättades och ont över allt så det var inte min natt i natt kan jag på stå :(. Är nu i skolan i alla fall och får se vad vi ska hitta på. Det är Styling idag med så jag tror det blir något åt de hållet. Måste försöka att flörta till mig om att jag måste få tvätta håret för mitt hår ser förjävligt ut nu. Nej nu ska jag in på fejjan och kolla.

Ha en trevlig dag. Puss och Kram



sängen ♥

Ja. Ligger i min kära säng nu och kollar på Wallander. Satte nyss på tv så jag antar att det hållt på ett tag. Efter rasturanten satt jag hemma ett tag innan Jonah mamma hämtade mig. Vi åkte nämligen till Jossan och Adam och mös där ist ;) hihi mysigt mysigt så nu är jag hemma och myser vidare med mig själv eller aa ska sova. Fick inte så mycket sömn denna helg. Sjukt trött och det är ett sug i mig som jag ska motstå! Jag ska INTE. Så nu ska jag sova. Kommer ta tid och sova kan jag lova men så är det. Något jag fått är n¨gon konstig tand värk upp till tiningen så jag får se hur det här ska sluta. Sömn eller ingen Sömn... Spännande!


Nej ha en trevlig natt ocg sov gott och god natt!


Resturant, here i come!

Ja nu är det lite fixing innan jag ska ut och äta med mig älskade familj. Ska bli jätte mysigt. Var så länge sen jag var och åt med dom. Annars brukar det lixom vara kompisar men ice. Idag är det med Familjen. Får se vad det blir för någon god resturang.



alla ♥ dag!

Glad Alla ♥-dag på er! Hoppas ni får en mysig och härlig alla ♥-dag med eran käraste!!

Jag fick iaf kliva upp med tuppen imorse. Som sakt kl.07.00 (y) Det var inte det lättaste. Kom hem vid 12 tiden då vi hade haft en väldigt trevlig kväll hos Mårten. Eller det hände ju också en hel del med det var kul ändå. Vi gick från Måreten vid 11 och det tog hela 1 timma för oss att komma hem. Ja hur vi nu lyckades med det .. haha Måste gått som sniglar hem. Sen var det bums i sängen. Skulle ju som sakt upp tidigt och Jonah skulle ligga kvar så han fick ligga kvar och gotta sig imorse medans jag fick åka iväg på tävlig i kylan. Tävlingen gick vell bra. Det var en tävlings träning så jag red en klass större en vad jag brukar göra men det gick bra. Jag är nöjd. fick en heldel fel men det var huvudsaken att få runt henne :) Träffade också Veronika som jag red med på SM. Hon var där med sin nya ponnyrackare så det var roligt. Sen bar det av med nöjda ryttare hem och har nu fått i mig lite lunch. Ska upp och ta en kopp kaffe innan jag ska döscha tänkte jag. Sen ska jag faktiskt åka och träna ikväll kl.19.00 på friskis, är ju typ 3 år sen jag var där sist så det ska bli kul när vi är ett gäng som ska dit. hihi

Nej ha en bra dag och en trevlig ♥dag!





brottom.

Ja nu är det lite brottom. Jag ska snart hem till BellsaN och kolla på Beck filmen eftersom vi inte gjorde det igår:) Sen blir det till att äta och fixa oss innan vi ut :) Vart lite shopping idag. Ett par skid glasögon och tre tröjor. Precis vad jag behövde! Nej nu måste jag sätta på mig lite kläder och gå. Bjuder på bilder på kläderna också :)







god kväll mina sköna!

Ligger i sängen nu och kollar på allt flyter. Sätt den många gånger men fan, Vågar inte se den nya Beck filmen själv så det fick bli denna:) hihi. Har vart ute och haft trevlig fredag men BellsaN Jens och Jonah. Busat och bara tagit det lugnt. Så imorgon kör vi igång med ett riktigt partaj. Blir nog bara en lugn dag imorgon. Fundara på att kanske åka en snabbis och och shoppa (?) Behöver lite nya plagg känner jag. Allt börjar ju komma ut hihi .

Nej nu ska jag glutta på filmen och sen sova gott i min lilla säng! God natt och trevlig natt ♥













Guuud vad jag vill ha sommar nu. Trött på de här skiten nu. Vill ha SOMMAR ♥

fredag:D

Sitter nu i sängen och ska snart möta Alicia :) BellsaN är här också! Jag har haft en bra dag efter att åkt hem med pappa i bilen. vi åkte och köpe räkor som skulle bli middagen. Hem för att byta om och åkte till stallet och red ut på pollen. Skit mysigt! Kom hem och fick värsta maten :) Nu ska jag ut!

snart helg.

Ja nu har jag matte. Fick lite dåliga nyheter. Har Matte prov om två veckor. Det är vell skönt men fan först skrämde han oss och sa att det är nästa vecka men det är v.8 så jag hinner plugga iaf. Kommer sluta med att jag kommer och har glömt bort det ändå så jag får påminni någon om att påminna mig ;) hihi  Ska iaf ha matte nu och sen tror jag att jag ska försla flörta med pappa så han kan hämta mig. Mycket skönare då!

Nej nu måste jag jobba visare med matten så det händer nått :)

:@

Blir så förbannad på mig själv.:@ Hejdå!

bad morning!

Inge rolig morgon för mig. Hela börjar med att jag försov mig. Pappa kom ner och väckte mig 15 min innan vi skulle åka. Snällt! Sen på Bussen tappar jag mobilen och musiken sätts på och jag hittade inte mobilen förns killen framför mig tog upp den :@ PINSAMT VÄRRE!!

Men nu är jag i skolan och Engelska läraren har haft genomgång och jag vet inte ens vad vi ska göra (?) HAha bra jobbat. Hur ska det här sluta. Sen blir det ju matte och det är ju grymt mycket roligare. hihi.

Nej nu måste vi jobba. Vet vad vi ska göra nu :D:D Så jävla bra och lätt ;) WIHO!


Bilder och raport från myspys!


Ja, Kom nyss hem efter en jätte mysig torsdag. Tillbringade den med Jens BellsaN och Jonah. Skit mysigt med lite middag (taco) och sen lite chips och läst framför made in sweden. En riktigt mysig torsdag jag haft på länge :) Kom hem och har fått tillbaka min kära mobil ♥ Så nu är det bara lite bilder som ska ner från gammla mobilen och sen blir det byte. Så nu kommer alla bilder in från dagens styling! Eftersom som min syster yster alltid klagar !!!


















Så nu ska jag sova gott i min säng och ställa klockan på 05.30 (y) Godnatt!

Torsdag. 11 Februari

Tjingens. Herre gud vad frussen man är då.. Inge kul alls. Sitter som en naken hund under filten framför tv helt själv. Funderar på att gå ner och lägga mig i sängen men då kommer jag sova så länge så tror jag skiter i det. Men iaf. Kom upp ur sängen i morse i alla fall. Fick en liten tid över på morgonen så jag han fixa och dona lite i rummet innan BellsaN och hennes Pappa kom och hämtade mig. Tog nämligen tåget in idag för att vara snäll mot Bella som hoppade på i krigslida. Sen kom vi till skolan och det stod Styling och övrigt på planerna. Jag färgade ögonbrynen och fransarna idag, vart jätte fint. Sen avslutade jag med lite cool styling. Skit kul. Inte det gammla vanliga stylingen som platta föna eller locka. Utan lite över det. Kommer in bilder sen. Sen  bar jag mig hemåt lite fort för att hinna hem till hopp träningen. Gick super bra. Inge strul alls så det blir en, 1m start i helgen (y) Sen bar det hemmåt. Tog faktiskt bussen hem idag orkarde verkligen inte gå i kylan när jag är halv sjuk också. Kom hem och tryckte i mig lite lunch så nu sitter jag här. Inget och göra. Tycker att jag har lyckats med rätt mycket på min lilla dag i dag iaf. kan ju inte bli bättre. undran är vad planerna för kvällen är (?) Ingen som vet.. 

Nej nu ska jag hitta på nått :) Ha det bra. Tjingens!!! 

inte så bra!

Hejsan. Ja efter bloggandet i morse sov jag bort hela dagen. Från kl. 10.00 till 16.00 sov jag. hur lyckas jag sova bort hela dagen(?) Åkte iaf. till stallet vid 16.00 tiden och red ut en sväng. Jätte mysigt och något jag märkte idag var att det inte vart mörkt förns vid 17.00 idag(?) Tror det börjar bli mot det ljusa hållet nu. Sen hem då jag och pappa glömde hämta ut färgen på färgaffären så det var bara att backa ut igen och sen ner och köpa färg. När vi kommer utanför oss så ringer mamma och säger att voffel gärnet är borta. Då kommer pappa på att hade sönder det sist och slängde det så det var bara för mig och pappa att dra och köpa ett eftersom mamma redan hade vispat ihop smeten och allt. hih Så efter allt åkande fick jag i mig lite vofflor! Sen var det duschen och lite så. har nyss fikat med pappa lite men han försvan ner i tvätt stugan igen eftersom han håller på och renoverar där ;)

nej nu sitter jag och väntar på att BellsaN ska höra av sig. Ska åka ut en sävng med jens och busa innan Andra Avenyn börjar. Så tjingens dom messade nyss. hihi puss ha en trevlig kväll som jag kommer få :)

Färdig, är allit skönt.

Ja nu är jag färdig med allt pluggande:) Hade 10 frågor innom hår och kemi som skulle skrivas och besvars men nu är det klart. Alltid skönt att ha lite tid över. Får se om jag ska åka in till skolan på Svenskan. Är ju dock lite sjuk så vet inte om jag ska vara hemma iaf och plugga lite hemmifrån. Har både ett tal som ska skrivas och min aktivitets mall ska in. Sen är det ju lite ärenden på stan som ska göras så får se om jag kan hinna med det också. Tur att man har en mamma som slutar tidigt idag så kanske man kan mysa med henne:)

Nej nu måste jag ta och äta nått innan jag hungrar ihjäl :) Magen skriker ju!!

god kväll..

Sitter nu i sängen och har precis kommit ut ur duschen. Sjukt skönt förjag luktade äckligt:P Har stått och stekt middag så när jag kom ner i mitt rum kände jag hur det stank! Inte bra det. Snart kommer plutten hit och den andra jävlen. Ska nog ut en stund och sen hem och mysa. Vill hinna hem till 21.00 då Vinter spelen börjar på 4an. HahA Reklamen är ju sjuk rolig så  man måste ju bara se den! Sen blir det mysa med plutten hela kvällen/natten lång. Så det blir inte så sent i kväll eftersom han ska till skolan imorgon. Gud vad snäll jag är som låter han sova här när jag själv har sov morgon till 12.00. Ska nog försöka plugga på hemma uppgiften nu innan plutten kommer. Så ha en fortsatt bra kväll. God natt och sov gott. Kommer inte blogga något mer ikväll. Puss


alla ♥ dag

 Vad ska ni göra på Alla ♥-dag? Det är ju lixom alla hjärtans dag på Söndag. Själv har jag ju inga planer. Man ska väll vara med sin älskare. Men har jag någon?

Vem vet? ;) ;O


trött, fortfarande.

Sjukt trött fortafarnde(?) Även fast jag fått i min redbull och pannkakor. Vad är det här..

Men är det någon som har testat pulse perfection från maybelline? En mascara som vibrerar? Något jag själv skulle vilja testa. Har några kompisar som har provat den men de sägs vara som en vanlig mascara men vem vet det kanske är bättre på mig så det blir nog nästa mascara köp för mig :)





sjukling..

Ja nu kan jag påstå att jag börjar bli lite sjuk :( ont i huvudet och känner en liten feber kännsla.. Kan ju inte bli värre. Något jag gjorde i natt var att jag sov väldig gott. Det börjar gå framåt för min sömn tro!
Nu har jag Hantverks orientering och det ska förberedas för våran lilla visning. Ska bli skit kul att ha den dära visningen.. Igår när jag kom hem från plugget hoppade jag direkt i duschen och sen somnade jag i 1,5 timma. Sen var det middag mitt i allt och sen kom plutten. Myste lite och hade det trevligt. Älskar dom dära stunderna. Sen efter att han drog gick jag ut för en promenad. Gick hela 7 km igår ikväll. Sjukt skönt var det och jag fattar inte varför man inte är ute och går oftare (?) Sen kom jag hem och somnade som en stock. Hihi

mot gymmet.

Ja. Har idrott nu och ska snart ner mot gymmet:) Kommer ju typ dö och ha världen huvudverk imorgon .. Kan ju hoppas på att det går bra så jag inte gör nått klantigt :D Ska göra mitt ergonomi arbete nu och sen drar jag. Så ha det bra. Ska hem och mys med plutten sen :) ♥


Slapp dag..

Sitter i skolan nu och ska ha frisör teknik. Men det är inte vilken frisör teknik som hälst. Idag har vi nämligen frans och ögonbryns färgning och typ mack up. Ska bli skit kul och få lära sig det. Sen är det mot gymmet efter det här. Kommer ju ha ren träningsverk imorgon. hihi.

Hoppas plutten har tid med mig ikväll iaf :D <33


Nej nu ska jag bli lite fixad. Ha en bra dag.


Bäst att vara först i sängs.

Ja som sagt. Ligger nog först i sängen av oss alla i huset. Kom hem för ett litet tag sen. Har vart och kollat match i ishallen. Och otur att nynäs just ska förlora när jag är där :P haha har inte vart där på typ 200 år känns det som. Men vad ska jag göra där lixom. Ingen som vet, hihi. Känndes jätte konstigt att vara där. Massa blandade kännslor. Det var skit kul men ibland så aa viste jag inte om jag ville gråta eller skratta :) haha

Men nu då. Nu ska jag bara se klart på En Annan Del Av Köping. Sen ska jag sussa. Sjukt trött och ska upp innan tuppen imorgon så de är lika bra att gå tidigt till säng :) Imorgon blir det lite make up dag i skolan. Skit kul!







ut i vinterkylan

Ja nu ska jag snart åka till stallet och ut i vinter kylan. Ska rida ut på min lilla ponny och galoppera gärnet :D Skita mysit. Sen så är det nog hem och mysa lite. Sjukt trött fortfarande. Ska ringa mamma och kolla om hon kan köpa nått på IKEA till mig. Hon är ju där nu som typ alla andra Söndagar... humm..

Tack för kvällen brudar..

Ja nu är jag hur fräsch som helst har både haft ansikts mask och hår inpackning, kan ju inte bli bättre! Mötte brudarna vid tåget vid typ halv 9o och sen satt vi och snackade lite skit och sen så var det dax för bastning. Hade både grönsaker, dipp, chips, godis, cola, fanta och hela köret. Skita mysigt. Har dock rullat mig naken i snön för första gången i hela mitt lilla liv. Sjukt kallt men skönt. Sen vart det ångbastu och Petra kom insmitandes. Jätte roligt att alla inte mådde så bra i dag:) Dom var ju lite bakis!! hihi Sen vart det lite fixing och doning och vi gav oss mot tåget vid kvart i 11. Tack för kvällen brudar. Det var super kul. Det här måste vi göra om!!

Sen träffade vi även på Rasmus fyllskallen efter att brudarna hade dragit. Stod och snackade lite med han innan Petras mammi kom och hämtade oss. Orkade verkligen inte gå hem. Fick ju lite och städa nu när jag kom hem men det var inte så farligt. Är ju klar nu så nu ska jag äntligen få sova i min säng och få sova ut i morgon bitti :D
















Ja. Det var lite bilder från idag. Respekterar att bilderna är lite suddiga för alla tjejer vill INTE visa sig halvnakna i en öppen blogg. Så käften.. Och sista bilden visar verklien hur tjejer sprider ut sig hos en dom aldig vart men det är så det ska vara, eller hur? Ni kände er hemma på direkten och det är så de ska vara ♥

Nej nu ska jag klä av mig och hoppa i sängs. Klockan ringde kvart över 5 i morse så kännder mig lite trött i ögat!

tatata ree lugnt!

Mja. Kom hem för ett tag sen. Tävlingen gick toppen. Super nöjd. Jag gjorde lite misstag bara så ja kan bara skylla på mig själv:).. Sen vart det hemåt för att städa lite i bastu rummet. Tjejerna kommer ikväll och myser. Ska basta och göra lite skönthets saker och bara sitta och snacka och mysa. Chipsen lär säkert bli helt mjuka i bastun :S haha kan ju inte bli godare. Nej nu ska jag nog sätta på mig lite kläder. Ska ut och möta BellsaN en snabbis. Ska prata lite skit med henne som vanligt :) hihi..


Lets dace.

Sitter nu i vardagsrummet med pappa och Marika och kollar lite på Lets Dance. Har nyss vart ute en snabbis för att laddat på mobilen med lite pengar och träffat vännerna så det vart en lite utgång ändå. Har vart i stallet hela kvällen nästan. Fixat och Donat. Sen hem och käkat lite taco och klippt marika. Vart super duper bra. Skitkul (y) Nej nu ska jag slagga och ladda inför morgon dagen. Kan ju inte bli bättre. Fast hade inte suttit dåligt med festen på Söder hos Steffie nu. Ni får ta det lugnt ikväll brudar. Gör inget som jag inte skulle gjort ;) !!





*stålt*

Nu har jag jobbat en massa tal på matten och dock blivit godkännd på Räntadelen som jag fick IG på för något gammalt prov men nu är jag på banan igen:) Kan ju inte bli bättre. Snart kommer iaf lilla pappsen och hämtar mig. Har inte träffat hen på en vecka så det ska bli trevlig ♥ Kommer också hem lite tidigare och kommer till stallet tidigare och kan fixa allt :) Är en hel del som ska fixas. Vintertrollet i boxen ska bli en tävlings stjärna ;) Se och lär med min lilla horse make over! Nej nu börjar alla packa ihop. Tjingens!



Mumintrollet och jag i hettan!


Tand smycke kirrat!

Hahah lyckades kirra fram ett tandsmycke nu på lunchrasten. Kan ju inte bli snyggare. Hade önskat färgen rosa men det fick bli en vanlig diamant. :D Men det vart bra ändå. Har Matte nu iaf. och får faktiskt skjuts hem idag så det blir nog en bra dag idag ändå :) Ska bara ta det lugnt och det är skönt att veta att man inte behöver göra så stor kväll av det hela. Att man kan gå runt i mjukis kläder hela kvällen och bara ta det lugnt och ladda inför morgon kvällen. Kan ju inte bli bättre. Ska nog bjuda min tränare på lite middag ikväll också!!

Nej nu måste jag jobba lite i matteboken. Har skolkat förmånga mattelektioner även fast jag tycker de är lätt men fan. Hur kan skolan lägga Engelska på en Fredamorgon och matte sista lektionen på en FREDAG(?)  PUhhhh,..





God morgon.

Sitter nu på min engelska lektion och jag vet inte om jag ska visa min lilla reklamfilm som jag och BellsaN redigerade igår:) Får se. Igår var det rätt lugnt. Var ute och åkte lite. Sen kom familjen Gustavsson som åker till Thailand snart. Sen hämtade mamma och jag plutten med träningen så det var inte så mycket sömn kan jag säga. Så ögat är lite trött idag :(:) Men det gör inget :)


Nej nu ska jag kolla lite på de andras reklamfilmer så skriver sen :) Puss och ha en bra dag.


Wiho

Nu ska jag bara se Andra Avenyn för andra gången och sen drar jag till träningen :D Ha de bra.




Godmorgon.

Vaknade för 30 min sen och det var grymt skönt att få sova ut lite idag. Ska städa rummet och plugga klart lite. BellsaN kommer sen till mig och ska hjälpa mig med filmen:) Ska till sjukhuset sen och ta lite prover och sen så ska jag och träna :) Får se hur det går i dag. Kan bara hoppas på att det kan gå lite bättre .. Sjukt tråkigt annars.

 

sov gott sötnosar!

Ligger i sängen nu och kollar på tv. Bellsan drog för ett tag sen. Mötte henne Halim Alex och carri innan och gick till konsum för godisråttorna var tvugna att ha snacks :D haha Sen drog vi vidare och det som hände idag vill jag fan inte se igen. Det var både obehagligt och läskigt och jag vart lite små sur där. Men skit samma. BellsaN hjälpte mig lite med filmen. Ska filma i morgon så det kommer nog bli as bra:) Ska vara hemma från skolan i morgon så vi får lite tid hon och jag eftersom båda ska vara hemma tror jag. Tackar dig så mycket för hjälpen gumman:) ♥ Hihi.

Nej nu måste jag sova. Sov inte så bra i natt och det vart ingen sömn när jag kom hem. Godnatt ♥


lite stressad så där..

Sitter och har fixat lite grejer nu :) Har vart i stallet och duschat och fixat lite med min reklam film och så:) Ska snart gå och möta bellsan. Ska ner och handla lite gott till Andra avenyn som börjar kl. 21.00 på Svt 1. Det är ju sjukt spännande :D Sen ska BellsaN hjälpa mig att göra filmen. Eftersom Mikaela vägrar att göra den och då får jag göra den själv så jag inte får IG. Något som jag irriterar mig på just nu är när en familje medläm är skit sur och as grinig så det går ut över en annan:S ursch det värsta som finna tycker jag ...
 Nu ska jag fortsätta leta efter lite saker till min reklamfilm (y) Haha det bra!




Debatt...

Gud så debatter är tråkiga i skolan. Ska sitta och hålla en debatt om döds straff. Kan ju inte bli tråkigare.. Vill bara hem just nu. Ska nog ta bussen hem idag. Var jätte skönt sist vi tog bussen hem så ingen tvekan. Sen när jag kommer hem så har jag inte en aning om vad jag ska hitta på. Ska nog ta tag i lite plugg. Ska göra min engelska reklamfilm och sen är det lite idrott och hälsa uppgifter som ska göras och det :) Så det är lite som ska göras i alla fall. Sen ska jag nog sussa lite eftersom det inte vart så mycket sömn i natt sen åker jag nog till plutten och sover där kanske :)





-


Postat av:

super fin bild. Vem har tagit den? :)

2010-02-02 @ 12:30:11 


Svar: Ja du. Tack! Den är min kära syster som har tagit bilden. Hon är jätte duktig. http://Fpettersson.blogg.se .


Ska bli as kul!

Nu har mamma och Jenny bestämt att vi ska åka och åka skidor! Först blir det till flotsbro den 20 Februari sen ska vi åka upp till romme. Ska bli så jävla najs när man har köpt värsta skidkläderna också :D Kan ju inte blir bättre förfan. Man kommer ju lätt bara snyggast i backen (y)




Modelldag

Sitter i skolan nu och ska snart klippa syster. Hon är med som modell idag:) Ska bli as kul. Gårdagen var också mysig. Han inte blogga när ja kom hem. Fick åka hem tidigare igår eftersom hon ville att vi skulle plugga hemma ist:) Så var nere i centrum en stund och sen kom plutten :) Sen var vi ute och åkte halva kvällen. Mycket trevligt,

Nej nu ska vi sätta igång. Ha en bra dag :) Puss


Modeller sökes.

Nu söker jag modeller. Kille och tjej för håruppsättning i skolan v.8.

Det är som en modevisning fast med hår. Kommer vara på förmiddagen från 8-11.

Så kom igen nu. Bara skriva en kommetra om du är intresserad!




hihih (a)




Titta vilken fin bild jag hittar i mitt lilla vimmel på datan :)
Får åka hem snart iaf. Ska bara se på en film efter rasten typ och sen drar jag hem. ♥

Vill hem nu.

Ska ha natur kunskap och tror jag inte blir kvar så länge i skolan. Har fritt arbete till provet nästa vecka och sen var jag inte här förra veckan så ska göra nått jag missade tror jag. Ska läsa någon jävla saga som handlar om naturen. Roligt men långtråkigt. PS har största bitchen som naturkunskaps lärare. skjut mig!!! :D Ha det bra. Puss från mig då!


Trött som fan :(

Sitter nu i skolan och har börjat med våran hantverks orientering. Ska redovisa idag så jag tror det kommer gå riktigt bra jag. Har sjukt ont i min mun. Har en blåsa i gomen och sen brände jag mig på tungan igår när vi fikade så jag kan bara hoppas att det blir bättre under dagen! Nej men nu ska jag kolla in fejjan lite. Ha en trevlig dag.







Veckans planer.

Tisdag: Skolan och vara med plutten.

Onsdag: Skolan och försöka att plugga lite..

Torsdag: Skolan och fika med vännerna!

Fredag: Skola, Inzo och sen hem och fixa allt till tävlingen.

Lördag: Tävling och Ev. Tjejbasta och mysa.

Söndag: Mysdag! 

                  Det är planerna som är nu. Men sen ändras det alltid i mitt lilla Schema!!



God kväll.

Kom nyss ut ur duschen. Har vart på träning ikväll med ponnyn :) Inte riktigt nöjd så jag är lite halv tjurig som vanligt när det går dåligt för mig :( ... Men iaf. Kom till skolan idag iaf. Var lite orolig att vi skulle fassna i någon snödriva men vi komrunt 15 min försent så det var lugnt. Hade sedan Frisör teknik. Och tro eller ej. Dom överaskar mig med ett håruppsättnings prov ;O Tack (y) Men det gick bra så man kan ju bara hoppas på att man blir gotkännd. Sen var det Idrott och det var hur kul som hälst. Första gången det var innomhus! Körde både bandy fotboll killeboll och spökboll. Så idag har jag känt hur dålig kondis jag har igentligen. Eftersom tågen inte gick hem idag så fick det bli buss hem och en liten fika med Petra innan bussen kom på espresso house. Så nu ska jag mysa lite med systern min och mamman min. Fick inte gå ut idag. Typsikt, men så är det när jag har så svårt att sova på nätterna och vi håller på att forskar lite med min sönm så, så är de ...

Nej nu måste jag få nått i magen (a) Puss!


Redan Måndag..

ursh. Kan inte riktit förstå att det är Måndag redan :( Men man hoppas på att veckan kan gå fort så helgen kommer inrullad:)! Sitter här nu i vardags rummet och äter lite frulle med pappa. Han ska snart skjutsa mig till bussen. Nej nu måste jag Jalla Jalla lite. Ha en bra dag!