Onsdag

Sitter i soffan:) Har vart vaken i 30 min typ. Katre kommer när som och vi har lite prodjekt framför oss som vi ska göra. Hon ska bli blond och jag fick äran att exprementera. Nädå då farligt är det inte men vi ska testa lite annat idag i hennes hår så det går lite fortare :)
Före och efter bild blir det :)
Mina läppar håller sig i fortfarande:) Får se hur länge det håller i sig :)
Det här är min överläpp idag :) Känns rätt konstigt :)

läppar läppar och mer läppar

Imorse vaknade jag med värsta BOTOX överläppen!
Min piercing under läppen hade svullnat upp och jag kände mig mer eller mindre som om jag fått en snyting. Kan bli så när man är förkyld och man har nått på kroppen och har sår som inte är 100% läkt!  I själva värket älskar jag botox läppar och stora läppar över huvudtaget. Så vad tror ni jag har gjort hela dagen (?) Jo, suttit och kollat kliniker i stockholm. Dyrt är det men det finns ju olika kliniker med olika priser. Min mamma är rätt irriterad på mig. Men med tanke på att jag faktiskt har blivit mobbad i en miss ålder och att det fortfarande sitter i så är det nog nått jag vill göra. Jag är nog ingen sån som kommer bli fast vid det. Men jag tror att jag kommer göra läppar en gång i min tid. Tror att körkort och tatuering står på tur. Ska väl försöka att hitta ett jobb också :)

Sitter ute i solen och rensar hjärnan från...

2012-02-28_14_36 (MMS)

Sitter ute i solen och rensar hjärnan från allt snor :)

I'm in love

sjukstuga

Ligger i soffan som en död säl. Syrran och Ella har precis gått ut med hunden så jag fick lite lugn och ro för mig själv nu. Dem är som två tre åringar. Skriker och bajsar och pruttar och a. Jag vet inte vart jag ska ta mig till. Tror jag ska gå ut och sätta mig i solen några minuter så jag får lite friskluft i min förkylda hjärna.
Tror jag bara ska sova bort hela dagen så jag blir frisk. Det är värre idag än vad det var igår. Så får se hur dagen blir.

sjukling

Ursch. Jag har åkt på en förkylning och ont i halsen har jag och bara mår piss. Det värsta är att när jag får ont i halsen får jag oftast ont i magen av det för att jag tagit bort halsmandlarna. Då lägger det sig oftast i magen. Inte skönt!!


Imorgon börjar lovet också och det känns ju så där eftersom att jag är sjuk. Tror att min kusin kommer ner också. Gud vad vi ska busa då Ella!

Nej nu ska jag försöka att kura ner mig så jag blir frisk.


Chao


Lördag

Igår vart det en fullspäckad kväll. Jag och steffi åt mat med familjen och fixade oss och så sen drog vi till mix runt 8a för att ta några öl. Tror vi satt där i 2 timmar. Hade lite sällskap av två herrar också :)

 


Sen vid 10 tiden drog jag och steffi upp till sorunda på någon hemma fest. Petra var där och en massa Nynäs kompisar :) Super kul var det och vi var inte hemma förens vid halv 4a. :) Så vaknar man idag och man vi inte riktigt hur man mår. Bra mådde jag inte i alla fall!

Jag och Steffi har myst hela dagen. Vid 1 tiden körde vi hem henne till Hornsgatan :) Sen åkte vi vidare mot min morbror som fyllt år. Fikade och sen somnade jag inne i deras vardags rum på golvet i fosterställning med en liten Nalle som huvudkudde (a) börjar till och med känna mig förkyld. Ont i halsen och hosar lite. Har även ont i överkroppen. Bröstet och armarna så nu är det väl min tur att få influensa!?

Nej nu vänatas det gäster. God mat och sen blir det frukt med smält choklad :) Möms!

Its Friday

Fredag är det idag och det är ett fullspäckat schema hela dagen idag. :)

Sovit som en prinsessa inatt har jag gjort. Dock har jag haft en jävla massa konstiga drömmar. Men men, jag överlever.

Fick i mig kokta ägg med bacon till fulle. Jätte gott. Så nu sitter jag här och myser med min syster :) Hon snorar gärnet! Taxin kommer om 20 min så ska kolla klart på tvn. Sen drar jag mot skolan för estetisk verksamhet :)


Ha en bra dag :) Får se om jag hinner blogga sen. Får finbesök med mig hem. God mat och öl ikväll! I like my life!

Torsdag

Hello.




Idag har det vart en fullspäckad dag. Morgonen började segt. Skit trött och kom till skolan. Vi hade föreläsning med Maria Nila om ljushets färgning och över lag om färg. Lärde mig lätte mycket. Men när det blir mycket info på samma gång blir det för mycket för mitt lilla huvud så vart helt slut till lunchen.
Hade lunch i bara 30 min idag, 30 min mindre än vad vi brukar..
Så vi kunde ha mer tid att färga på. Så vi satte igång med slingning på en gång. Hjälpte Camila med att färga Bellas hår. Sen efter det fick jag hjälp med att slinga mitt hår. Utväxten och sen när jag var klar drog dem ut det på längderna eftersom att jag har rätt poröst hår så vill man ju inte att det går av.

Sen kom pappa till skolan närmare halv 4a då jag var klar. Fixade iårdning en massa. 2 dockor och en massa saker så jag kan sitta hemma och öva nu inför del provet som är i Maj.

Kom hem och fick i mig en stekt kyckling och lite blomkål med sås. Sen vart det sjukgymnasten och jag fick faktiskt cykla på en tränings cykel som var lätt viktad. Så nu är mitt stakars ben helt slut :(


Nu ska jag fortsätta att mysa. Men är super trött så funderar på att g och lägga mig redan nu :)






Kärlek !!!

Schoool

Sitter och har samhällskunskaps. Det har än så länge bestått av nyheter, städning (?) och kollat på en liten film snutt som mänskliga rättigheter. Ett nytt område som vi ska gå in på. Verkar väldigt tråkigt än så länge men det kanske blir kul. Inte vet jag lixom.
När jag kommer hem har syrran lovat en Nilssons sallad till mig :) Super gott och jag längtar redan hem till salladen. Sen ska jag slinga lite hår på rebecca :) FAN! kom på det nu att jag inte har någon folie :/ Måste fixa det :P
Nej nu ska jag fortsätta på lektionen :)

Godnatt alla läsare! Som ni ser så har ...

2012-02-21_23_09 (MMS)

Godnatt alla läsare! Som ni ser så har bloggen fått en ny Look idag! Tycker att jag lyckades väldigt bra måste jag säga :) fortsätter med designern imorgon :) love

Tisdag

Sitter i vardags rummet. Har precis tagit en skön bastu med syrran. Dock kunde det vart skönare. Stör mig så mycket på mitt cp ben!!
Idag var jag hemma runt 12 tiden. Mormor var hemma så jag slängde i mig lite lunch. Vart rester som väger upp till min diet. Det var bland annat lite paj som jag bara skrapade av allt innehåll som själv ä. ggstammningen och sen brockoli. Sen fick jag i mig lite wook också. Fölt av lite frukstallad.
Sen åkte jag till sjukhuset. Gick riktigt bra idag och börjar en behandling nästa vecka. Får se hur det blir :) Kom hem och fick lite soppa i mig.
Sen han jag fylla i lite papper som ska in nästa vecka :)
Nä nu ska jag se lite tv med pappa. Och dricka en massa vatten :) Möms!

Tisdag

Godmorgon.
Har precis gått i mig lite kaffe, en kiwi och ett ägg. Min taxi kommer snart men tänkte slänga in ett blogg inlägg för de. Går till 11 idag bara så jag är hemma tidigt idag. Skönt de.
Frisörteknik idag, får se hur det går. Hade världens smärta i benet igår och nu har jag rustat upp mig lite med värktabletter.
Nej måste chinga. Puss!

Måndag




Sitter i vardags rummet och har precis fått i mig två ägg. Måste nog ta nått annat också till frulle är lite hungrig idag faktiskt :) Har matrialkunskap idag och tror att vi ska fixa camilas hår i min klass från svart/lila till typ brunt och varmt :) Får se hur vi lyckas med det idag :)

Sen ska jag på möte 13.50 med rektorn och massa lärare. Spännande :D haha nädå det är inte så farligt som det låter. I veckan blir det en massa kunder. Mormor ska färga håret, Rebecca ska slinga håret, Syrran ska färga utväxten, mamma ska också göra nått och sen har jag Katre som också ville slinga håret :)


Full rulle med andra ord :) Sen nästa vecka är det lov och vecka 10 går jag ut på 4 veckors praktik :)

Ligger i sängen med världen mysigare hund....

2012-02-19_23_32 (MMS)

Ligger i sängen med världen mysigare hund. Tankarna snurra och jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Mitt liv känns sett rep som Har gått upp i slutet och man måste ta fram tändaren för att bränna ihop ändarna. . Men i det här fallet kan jag inte bara ta fram tändaren. Måste hitta nått liknande som kan hjälpa mig :) eller så måste jag hitta migsjälv i den här kroppen!

söndag

Sitter i soffan och myser med kryckorna. Har precis fått i mig en färsk ananas som jag köpte herrom dan. Har blivit helt kär i frukt nu för tiden. Men jag tror det är för att jag faktiskt har gett mig fan på att gå ner några kilo och må bra. För mig heter det inte banta och bli smal. Utan gå ner några onödiga kilo och leva sunt och må bra. Det är väldigt viktigt för mig eftersom att folk kan tycka att jag är dum i huvdet för att jag "bantar" eller ska gå ner i vikt. Men det handlar inte om att gå ner i vikt utan att må bra. Framför allt för mig då min tävlings sesång börjar snart och jag måste ha en bra kondition.

Annars har jag haft en jätte mysig helg över lag. Igår ikväll efter att jag fått lite mat i magen åkte jag till Sorunda till Madde. Vi kolla en massa film och melodifestivalen. Med dipp och grönsaker och lite vitt vin.

Vid 1 när Martin kom hem började vi bli lite trötta i ögat och skulle gå och lägga oss. Nä då knackas det på dörren och Martins vänner våldgästade oss. Super trevligt och roligt att det hände lite i stugan. Vart riktigt trött i slutet vid halv 4a kom jag i säng. Vaknade inte förens vid 1 tiden.

Satt och tog det lugnt och så. Sen kom pappa och hämtade mig vid 2 :)

Härliga Lördag!





Ligger i soffan. Har käkat ett kokt ägg med bacon till frulle. Sitter nu och försöker komma på en god lunch samt något bröd som jag kan äta till min diet. Och jag har hittat ett så nu ska Amanda åka och handla en massa.

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Tror jag ska till min gudmor. Mamma och pappa håller lixom på med städningen och syrran är i stallet HELA dagen. Nått ska jag väl hitta på. Ska ju baka bröd!

Its fucking friday niger!

Som jag och syrran säger varje fredag :) Det har lixom blivit vår grejj v något slag. :)

Skolan gick super men väldigt långtråkig tycker jag. Blir så less när man inte kan göra allt ordentligt. Jag är som ett riktigt handikapp. Kan inte plocka fram och ta bort saker och så. Väldigt irriterande måste jag säga. Men igår upplyste min sjukgymnast om att jag kan börja gå eller lägga ytterst lite belast på foten och sätta i hälen och sen mot tån :) Så nu ska det börjas :) Ska även göra en massa övingar varje dag så jag bygger ypp mucklerna!!


Igår beställde jag min klänning som jag ska ha på studentskivan. Fin va?







Nej nu väntar jag på pappa så vi kan sätta igång med vad vi ska äta. Har röstat på rökta räkor :D Tror dock att det ine går igenom :(

Fredag

Gud vad veckorna går fort. Redan fredag och skolan idag. Så skönt att jag kan komma till skolan nu fram och tillbaka utan problem. Rätt skönt måste jag säga.


Idag är det frisörteknik. Får se vad vi ska göra idag. Nått kul hittar vi nog på. Ikvll får jag se vad det blir. Har köpt mig en färsk annanas som jag ska suckta på :D

I helgen har jag inga planer. Ska se om jag och min familj ska ta oss till segeltorp till våra sysslingar och min fina gudmor. Man träffar dem inte så ofta men det är lika trevligt varje gång :)

Onsdag.

Hello bloggen. Mycket händer när man inte bloggar.

Sitter och pratar lite med mamma. Så jävla shopping sugen jag är eller. Men inte ens shoppa kan jag göra (?)
FESTA och DANSA och SHOPPA ska jag göra när jag kan gå! Helt klart!

Taxin är fixad för mitt lilla ben. Så nu kommer jag till skolan och kan springa (hoppa), skratta, prata och vara mig själv och bara mysa med mina härliga klass och mina underbara vänner! Så jävla glad att jag har dem just nu.

Ska snart stå och laga mig lite mat. har fuskat yterst lite med dieten. Men jag har vart otroligt duktigt. Jag är förvånad över mig själv med middagarna.

Ikväll blir det kyckling med blomkåls ris så ska jag nog göra en god sås till de :D


Nej dax att börja innan jag ska dra mig till sjukgymnasten :D

Onsdag

En riktigt trötter här. Har sovit halv bra i natt. Vaknade runt 2 av att jag frös och var kissnödig med orkade inte hoppa till toan. Jag lovar det är rätt jobbigt när man hoppar på kryckor. Sen vid tre vaknade jag av att jag inte kunde andas och typ låg och dreggla, blää

Har kommit in i någon konstig cirkel att jag måste dricka en massa bubbel vatten innan jag går och lägger mig. Där av blir jag så kissig.

Idag är det skolan till 12. sammhälle och mentorstid. Och jag är typ klar på samhället så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Nått får man ju säkert göra.


Nej nu ska jag se nyheterna. Ha en bra dag



mot stå!!

Så sjukt svårt att mot stå imot god saker som godis och chips och sånt. Jag är inte någon sån älskare som skulle kunna gå och köpa choklad hur som helst. Men när någon väl kommer hem med det eller så kan jag faktiskt bli sugen på någon bit.

Som idag, min syster och hennes två kompisar kom hem med massa godsaker. Det var så jobbigt och se det och ibland kan man faktiskt fråga om man kan få smaka lite. Men inte ens det har jag gjort. Och jag är väldigt stolt över mig själv. Men jag tyker att det är jobbigt. Men jag ska ge mig fan på det här nu trots att det lär åka fram många godsaker framför näsan på mig :/

För övrigt har det var en tugn dag tycker jag. Fått tagit itu med mycket saker och jag är väldigt mycket. Jag vill helst att allt ska gå på en räkmacka och glida på men det är fan långt ifrån det.

Käkat mat och vart och handlat. Första gången jag hoppar runt på kryckor i affären och det är härligt. Man får faktiskt SE folk!


Nej nu ska jag mysa vidare med pappa och mamma och smälta allt.

Tisdag, Alla hjärtans dag





Sitter i soffan med mormor. Har käkat frulle för en timma sen ungefär. Vart tre ägg med kaffe till frulle. Nu kör jag men en ny Diet för att jag inte ska gå upp så mycket när jag inte tränar så mycket. När jag är på gymmet brännar jag 50% mindre än vad jag brukar göra. Plus att förut har jag vart igång med ridningen och inte nu. 

Till lunch blir det en sallad bara, som jag själv ska koka ihop.  

Blir inte så mycket göra idag tror jag inte. Ska till sjukhuset 16.00 bara sen middag :)

Måndag = soffpotatis

 

 

 

Sitter i soffan och det har jag gjort sen 8 i morse känns det som.

 

Vaknade vid 8 av att älskade Madde skrev sms. Hon kom till mig runt 10 tiden:) Satt och snacka en massa och det var jätte kul med någon som ville komma och roa mig lite :) Sen gick hon och jag satte igång med lunchen och sen kom syrran och hjälpte mig :) Vad skulle jag gjort utan mina familjemedlemmar ? :)

 

Mormor kom en stund och drack kaffe med mig och spela lite kort men sen gick hon också.

 

Sen kom syrran hem från gymmet och satt och babbla lite med henne innan vi satte igång med maten.

 

Så sjukt rastlös och vill bara kunna göra något. Har legat på golvet till och från och gjort sit-ups. Känns som om det är det ända jag kan göra (?) Ursh mår så himla dåligt när jag bara ligger och kollar tv. Måste träffa folk eller göra något. Blir tokig just nu och det värsta är att när jag sist inte gjorde något som t.ex. att vara i stallet eller så, så gick jag i Depp mode. Men nu har jag hjälp så jag hoppas på att avstå!! Men jag måste erkänna att jag är rädd!!

 

Att känna sig rädd är inte bra. Så därför tvingar jag mig själv till skolan imorgon. Trots att jag faktiskt inte vill orkar. Handlederna skriker efter hjälp. Men tanka på att jag faktiskt ramlade i trappan igår för att jag inte orkade längre så är jag helt mörbultad. Har två blåmärken träck i röven/låret från trappstegen. Ett krossat finger och ont i hakan..

 

Får se hur jag gör imorgon. Måste ringa padre och prata med han ;)

Nu ska jag hoppa i duschen. Måste bara vänta på mamma. Sen blir det sängen för min del :) Blev inte så mycket sova i natt med tanke på att jag ramlade i trappan :/

 

Godnatt

 

 


Tjenare mannen!

Jag säger som Ove sundberg!

Sitter och kollat på kontoret. Blev sen middag idag så jag kan inte mer än slänga av mig träningskläderna och sätta på mig sjukisar och svälja en massa tabletter innan det var dax för Kontoret.

Idag har jag märkt att jag börjar komma in i dep.mode igen nu när jag bara ligger hemma. Det är min psykolog väldigt rädd för också nu när jag är skadad och inte kan göra något.

Någon som har några bra tips? HJÄLP


Funderar på att dra fram ett sånt är svårt pussel eller så, är inte så jätte mycket för böcker!!

Har vart på gymmet idag då jag sa till mamma att jag MÅSTE göra något jag typ dör. Det hjälper inte att typ ligga i soffan och se film eller sitta vid datorn. Jag måste göra något asså typ träffa en massa folk och lägga fokus på något annat. Så himla svårt bara.



Nej nu ska jag kolla vidare på Kontoret.








Myser lite med bäst gotlänningar

Ligger i soffan med Jonathan och Viktor. Alla med en varsin dator. Så jävla piss off på familjen Gustavsson nu. Dem åker till Sirlanka i två veckor i kväll/inatt. Så jävla avundsjuk. Vill så gärna till värmen. Men det här jävla knät tar kol på mig.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Klippt mormor och Carro. Går rätt bra faktiskt och klippa dem. Halv står/sitter på en barstol så jag kan lägga vikten lika på höfterna. Käkat thai mat idag med. Så jävla gott och väldigt stolt över att jag fakiskt inte käkat en ända godis bit idag :) Blev grönsaker och dipp lite igår :)

Nu väntar jag bara på bättre tider... 

Lördag morgon

God morgon alla sol strålar. Sitter i soffan och har precis fått i mig västa brakfrullen. Toast och ett ägg med kaffe, mums!!


Igår var en härlig dag. Kom inte till skolan förens runt halv 2. Vi skulle ha åkt 11.00. Men Petras och hennes pojkvänns bil vägrade starta så vi kom iväg runt kvart över 12 :) När vi kom in var det en timma kvar tills allt skulle vara klart. Make, hår, klänning alltså rubb och stubb.
Så när vi kom in så hade Julia förberätt allt så jag och petra började på en gång. Tror jag slutade skaka efter 30 min. Så jävla stressad. Men det vart super bra allt! Super nöjd med arbetet. Det var ju trots min första bröllops uppsättning jag någonsin har gjort!









När jag kom hem från skolan bytte jag bara om. Då var det bara typ 30 min kvar innan Briving och dem skulle hämta upp mig för att dra mig mot Heron City. Käkade och kollade bio och jag har nog inte haft så kul på väldigt länge!!
Underbara tjejer ni!


Snart ska jag dra mig till stallet. Marika ska hoppa Basse. Sen hem och äte lite lunch och mot Farsta, IKEA och lite så för shopping med Mamma Fanny och Carro. Jag ska bland annat köpa en massa saker till min portfolio som är till mitt prodjekt arbete :)

Hoppas ni får en trevlig helg.

Its Friday mään






Sitter i soffan och kollar Biggest Loser. Fan vad taggad man blir till att träna. Tror jag ska försöka att faktiskt dra ner mamma dit imorgon innan gästerna kommer vid 11.00. 

Klockan 11 åker jag till skolan idag. Har bara en eftermiddags lektion och det är bröllops prodjekt. Skit kul och det lär säkert bli jätte fina foton tillsammans med Media klassen. Min Petra och Julias planering känns jätte bra så vi får se hur det blir :)  


Kanske bjuder på lite foton sen ikväll.

Ikväll blir det Bio och Middg oh en massa mys pys med stall tjejorna. Dem ville roa mig lite eftersom att jag inte kan göra så mycket. Så dem är guld världa!!


Njut av livet, its Friday!

Plågar mig själv lite...

Sitter och kollar klackskor på Have2have och Nelly och jag totalt DÖÖÖR!!

Därför tänkte jag skriva en lista om vad jag kommer göra när jag är hel och frisk




på krogen och dansa som fan.

Klä mig snygg och fin så jag trivs

Hoppa springa och skutta

Gymma

Gå i klackskor


Estetisk verksamhet

Sitter i skolan och har lektion. Går inte alls bra för mig. Min video som jag skulle visa funkar inte för att det typ är fel på min data. Skit konstigt.

Har haft frisör teknik på dagen. Petra testade att fästa krona och slöja. Sen gjorde jag det på henne och eftersom att vi har ett stort frisör prodjekt imorgon i skolan :)


PUSs

PANIK

Sitter i soffan och har lite små panik. Allt bara snurrar i huvudet just nu. Så mycket att tänka på och jag önskade att jag kunde göra något åt det. Känner mig så spärrad på något sätt. Jag kan inte göra vad jag vill, Så jobbigt. Jag vill kunna umgås som vanligt med minna vänner. Kunna springa och hoppa som ett litet barn. Kunna leka i snön trots att jag är 18. Kunna träna och bara festa och allt. Men NEJ de går ju så klart inte!


Det gör mig totalt galen!!

Idag har det dock inte vart min dag. Kom hem och kron somn på soffan. Hft en mass jobbigt folk på sms. Var nere på en salong och fråga praktik. Men dem sa nej och jag hatar ordet nej.. Så ja åkte hem och typ panik!! Vart ska jag praktisera någon stans? Så ikväll ha jag kollat upp lite salonger. Så sk nog sätta mig ner någon dag och ringa. Inte så lätt att säga till salongen att man är half handikappad häller :(

Sen hade jag kund idag så sätter han i stolen och kommer på att FAN, vart är mina saxar. Då kom jag på att jag har lånat ut den. Så mamma får slänga sig i bilen och åka. Snäll mamma! Klippte sen klart och nu sitter jag här. Proppmätt och väntar på att pappa ska komma hem med en bubbel chokld till mig! Bara måste ha det för att jag är så arg. Sen ska jag ta mig till stallet och se på syrran när hon rider Basse. Sen blir det duschen!



Hoppas ni får en trevlig kväll :)


Hej, det var ett tag sen

Tiden rullar på. En nära vän till mig idag kom och snackade mig på axeln och frågade hur det gick med mitt bloggande. Kul att någon läser min blogg i alla fall. Så får väl fortsätta att blogga här då. Trots att jag bloggar på syrran och mins häst blogg. :)


Van händer nu för tiden då? Jo jag är SKADAD med STORA bokstäver.



Så här kommer jag se ut i 4 månader fram över. Rätt trist och långtråkigt. Dock har det bara gått en vecka så jag håller på och döööör för tillfället. Så det här med att vara snygg och smal till studenten kan man ju typ bara fet glömma. Dock försöker jag att träna alla muskler på kroppen utöver mitt vänster ben. Så vi får se hur det blir :)


Skolan flyter på bra. Lite halv svårt och halv panik i skolan just nu med det här benet. Måste verkligen kämpa gärnet med allt nu. Allt är dubbelt på jobbigare just nu. Allt stävar emot.

Haft en väldigt stor otur i mitt liv och på det här året över huvutaget känns det som. Dem som vet dem vet dom och inget jag skriver här :)


Nu ska jag fortsätta att plugga och leta praktik plats!



Ha en bra dag:)