missit...

Tänkte en massa igår och jag kom hur trevligt vi hade i sommras. Jag saknar oss faktiskt lite. Allt roligt vi snackade om och vilka minnen vi skapade. Mina kära vänner, Jag saknar de stort!


Mys grillning,




Mikaelah baby myser med en liten drink och musik.



Lördags kväll.

Heeej. Hur mår ni mina läsare? Jag mår Toppen som snoppen!

Idag har jag inte gjort många visor. Vaknade och käkade lite frulle sen har jag och pappa gjort det sista i mitt rum :D Fick upp både Tv och in nya DVDn eftersom den andra hängde sig. Drog en sväng till Biltema och skulle köpa lite saker och sen vart det ju VEGA BAR! Sjukt gott när man är lite bakis. Vart ju en hel del igår men ändå väldigt lugnt. Satt hemma hos Paulina och drack oss några öl tills vi drog vidare på fest. Vart lite tråkigt mot slutet så jag beslutade mig att åka hem så jag tog mig en taxi hem. Från toppstigen till mitt lilla hem och hela 105 spänn för typ 7 km. Men vad gör man inte när man har pengar.. Aldrig att man går hem helt själv vid halv ett tiden. PÖH.

Men iaf. har vart ute i kväll en liten stund och träffade på en hel del folk. Men hade lovat pappa att mysa med han ikväll eftersom Syster och mamma inte är hemma så jag gick hem och pappa hade köpt en massa Cola och ostbågar och ost och kex med päron. Kan ju inte bli bättre.
Så nu blir det sängdax. Ska in till Globen imorgon och shoppa loss lite. Ska bli skönt och komma ifrån och få göra nått själv. Skönt att få tänka efter lite granna :)

Godnatt baby! <3

argsint.. humm..

Kom nyss till skolan och fick just reda på att dom har stängt av Facebook och msn i skolan på datorerna :@ Fan kan man bli surare?!

Men iaf. Ska snart ha egelska och jag kan säga att jag bara vill hem. Alla ska tudligen redovisa och min grup är CP så helften av dom i min grupp är inte klara.. Och jag själv suger på engelska så det ska bli kul och se hur det blir :)
Sen efter engelskan blir de matte och sen hem. Jag är så snäll så jag får till och med åka bil hem idag från skolan!

Nej nu börjar jag Engelska, Vi hörs! PUSS

Waterclouds produkterna

Tipsar om Waterclouds produkterna!

Testar nu lite Produkter från Waterclouds. Har både Schampoo balsam Serum hårspray och värmeskydd hemma. Men nått jag ska testa nu är Shampoo och balsamet.



Shampoot är för trött och slitet hår och själv är jag jätte nöjd än så länge. Du får upp balancen i håret och jag tycker att mitt hår håller sig frächare längre. Blir lixom inte lika fort fettigt!



Sen har vi Conditioner (balsam) för att få mer volym i håret och det hjälper jätte bra det med. De blir inte den här extrema som man får med hårspray men det bli lite mer luftigt och det håller verkligen i hela dagen.

Vid mer frågar, fråga på (y)


Godmorgon!

Yeesssh. Bara en månad kvar tills det är julafton och tro eller ej så ska vi julpyssla i tre timmar framför mig. Ska bli riktigt roligt. 
Får se hur denna morgon fortsätter eftersom jag vaknade 10 övere 6 så jag fick LITE bråttom i morsse när mamma kom ner och ska om mig. Fan jag har lixom försovit mig hela förra veckan. Kanske inte är min grej att gå upp så tidigt "/ BLÄÄ! 

Idag ska jag försöka få min syster att fixa min blogg lite tror jag. Hon är SÅ JÄVLA kaxig nu för tiden så det är inte roligt.
 

Nej nu ska jag göra lite pyssel:D

PÖSS

school.

Sitter i skolan nu och gör inte så mycket.. Var skit seg imorsse men jag kom up. Har Svenska sen efter lunch och sen är det hemmåt. Ska vell rida ponnyn eftersom min syster inte rider längre..

Nej nu ska jag hitta på nått.. Bye bye.

Färdig



Nu har jag badat klart med alla mina fina ljus.. Såå mysigt men man hade ju inte dött med lite sellis(A)
NU ska jag städa rummet.. Vet inte om det kommer bli av men men ..


Pööss

Allt om Amanda Emmy Helena Pettersson.

Hej, Amanda Påå här.
Ja precis. Allt om mig. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Hum...

Bor i Nynäshamn och är född 1993. Kallas som sakt för Amanda (PÅÅ) Och som många frågar mig .. Varför kallas du för PÅÅ? Jo det är så här.. Jag hetta Pettersson Åberg förut och eftersom det fanns så många Amanda så fick det bli Påå.. Bor tillsammans med min Mamma Pappa och syster och tillsammans har vi våran hund Ajax och Ponnyn Mossan. Har även hus på Gotland som precis är ett nybyggt gotlänskt hus som finns i Klintehamn.  Annars pluggar på John Bauer  gymnasiet i Liljeholmen, med en inriktning på frisör. Ut över allt mitt pluggande som frisör som tar en hel del tid så rider och tävlar jag en heldel. Tävlar Fälttävlan runt om i hela Svergie och tränar till och med utomlands. Annars försöker jag tillbringa resten av tiden till mina vänner eftersom mycket tid går till ponnyn. Men vännerna brukar det bli en heldel mysande och en heldel fester.

Men denna blogg är till för att hjälpa mina läsare till att få upp hårdesignen lite mer och också läsa om just min vardag och mitt liv som en stressig tonårig som vill hinna med allt...  




Här är min lilla stad.

Detta ska göras!!

Har lite saker som ska göras innan jag hoppar i sängs ..

 
Duscha och shava lite
Städa rummet

 Fixa allt förmorgon dagen.. skolan-.-
 Dricka mig en stor kaffe latte ♥


Puss puss

Jul Jul strålande jul...

Gud vad jag saknar julen. Vill bara ha jul nu. Massa god mat och massa paket och godis julmust och en massa julpynt. Kan ju inte bli bättre(?) Såg att mamma hade skrivit värsta matlistan om villka som ska ta med vad på vårat julbord. Ska bli så jävla gott. Längtar redan ;O :'( TA MIG DIT NU!

Kategori:

ledig today!

Hello. Börjar med en annan blogg eftersom jag kände att det var fel personer som läste min förra blogg tyvär. "/
Men iaf. Ledig idag och det är faktiskt riktigt sköönt! Fick sova ut en liten stund. Fick dock sms vid 05.00 som vanligt. Suck. Hur kan man vakna av ett mess. knasigt!!!

Gjort under morgonen(?) Inte mycket.. Skrivit en liten jullista till familjen och sen så har jag och mamma bara myst. Hon var också tydligen ledig idag så vi ska ner och shoppa lite och fika lite. Skitmysigt ska det bli. Har fått rabatt på Kicks så vi får se vad det blir för köp :)

Nej nu ska jag fixa mig lite innan mamma kommer.


PUSS PUSS

Kategori: