Hemma efter lite semester

Sitter i soffan och kan äntligen pusta ut känns det som.
 
Eftersom att jag kom så sent i säg i morse är jag inte så jätte pigg men det har funkat. Imorse när jag kom upp så fanns det ju knapt frukost hemma. Så fick två ägg och pina i mig en sur yogurt! HÄRLIGT!
 
Sen åkte Fanny och Emma till stallet och alla andra drog hem. Sen var jag här hemma och bara tog det lugnt. Men hinner inte mer än blunda i sängen innan mammas kompis Anki ringer från stallet och frågar om jag kan ställa upp och rida hem en häst från stallet. Så hade inget val så fick hoppa in i bilen och gasa till stallet. Sen var vi inte i stallet förens runt 5 tiden så då han jag inte mer än bara borsta och fixa Basse så drog han och jag ut en en tur i skogen och avlsutade på banan. Sen hade jag och  syrran kvälls stallet sen bar det mot affären för att köpa frukost till morgon dagen. :)
 
 
Nej nu ska jag hjälpa syrran att kolla resor till hösten så får vi se vad vi hittar. :) Kommer lite mer om min fantastiska lilla semester och så den :)

Känns heeeeelt okej!!

Ska snart dra mig till jobbet för en lång arbets dag. Känns helt okej att det regnar och är mulet!!
 
Gcik upp 10 i 10 idag och ville inte ens vakna för hade en jätte skön, rolig dröm. Men jag kunde fan inte ligga kvar längre eftersom att jag har vart tvungen och göra en massa innan jobbet klockan 12.
 
Jag käkade lite frukost och syrran och jag åkte till SRV. MEN NEJ det var ju stängt så vi åkte och pantade burkar, JAG VET SÅ JÄVLA PUNDIGT OCH LODIT ATT PANTA!!
 
Men väl hemma så har jag packat klart, lite som jag får ta tag i innan jag åker ikväll.
 
Nej nu ska jag kila till stallet ha en bra regning dag :)

Fetttttt

Nu är både jag och bilen glad :D Min black pearl har fått nya däck som är fett feta!
 
Ligger och slappar lite i soffan och fått lite glass grädde cupcakes och jordgubbar i magen. Så mår lite smått illa just nu. Får ta och rida lite extra hårt på Basse ikväll efter jobbet.
 
Nej men snart drar jag mot jobbet och jobbar 4a timmar och sen blir det middag med syrran och Ella och sen stallet :)
 
 
 
 
 
 
 

Bört med skiten!

Ligger med någon näsmask som jag köpte på Ullared som ska sitta på i 15 minuter.. Får se om set funkar!! Hiss eller Diss ?! Mitt rum set ut som katastrof men det är faktiskt reda jag vet vart alt ligger bara att det set lite orent ut! Hatar nåda kombinationerna! När det här skiten är klart på nästan blir det en skön dusch och sen blir det sleep to night ! Imorgo blir det en full späckad jag också! Vill bara här ifrån vill till paradis ön Gotland och bara glömma allt! Det har vart skönt med en veckas semester nu så det gör inget att jobba två dar, lite måste man ju längta också !!

Kategori:

Time

Gud vad dagen har gått fort idag :)
 
Morgonen började med att pappa väckte mig 10 över 8a. Åt frukost och sen vart det mot stallet. Han fixa försäkring på bilen innan vi drog ner och han till och med att fula till bilen lite..
 
Stallet och till ATG kliniken och sen vart det hämta en stor balk i tungelsta och sen slocknade jag på en gång i bilen. Kom till stallet och basse fick lunch och jag åkte hem för att själv få lunch.
 
Sen fick jag ett sms av min arbets kolega på mitt jobb som skriver att jag ska jobba nu tisdag och Onsdag :/ Lite smått irriterad att man inte får reda på det men skönt att ha lite jobb mitt i semester veckan!
 
Så fick åka till jobbet och kolla upp mitt jobb schema och sen vart det mot stallet för att rida på Basse. Vart en lång tur idag med både klätting och sen träning!
 
Hämtade ut mitt paket på Nelly och bara hälften av kläderna var snygga och hela.. Men Men vad gör man skicka till baka direkt!
 
Nej nu ska jag hoppa i duschen! Ha det bra!

Söndags mys

Ligger i sängen och konstaterar att det är mycket enklare för mig att blogga från mobilen fast än att det är lite jobbigt med små knappar på mobilen :) Idag har det vart en lugn dag men tycker ändå att jag fått mkt gjort. Morgonen började med lite frukost och sen baket. Baket vart jätte bra stora fina choklad cup cakes! Sen klippte jag mamma och kusin vitamin och sen vart det mot stallet! Fixade med allt vi fått med oss hem! Sjukt mkt vad vi har shoppat, hihi! Kom hem och fick skit god middag :) sen vart det inte mer än kaffe och noppa ögonbrynen innan det var dax att hämta mina fina flickor vid tåget ! Dem fick lite mat i magen och sen satte vi oss på aya och dem tog sig en öl medans jag fick nöja mig med ett par bil nycklar i handen! Dock gör det inget för mig om jag har kul och gott sällskap! Så nu ligger jag här och väntar på att dagarna ska gå så jag också kan få ta mig till Gotland! Imorgon blir det en bra dag tror jag :) jag och pappa ska fixa en massa! Den gamla rosa likbilen ska flyttas från verkstaden och sen ska jag fixa min egna lilla pärla som ska få ett par rosa ögon :) sen blir det mot Hovslagaren, basses ena sko har så klart åkt av igen för tredje gången :// sen blir det nog rida efter det när vi kommer hem:) sen åker mamma och pappa till Gotland så sen blir det lugnt och skönt här hemma med syrran och kusinen :) Kanske får ta mig till segeltorp och byta däck och kolla fram vagnen på bilen hos en däckfirma men får se hur det blir :) Nej slut snackat för idag :) godnatt ❤

Kategori:

Söndag

Gud tiden går så fort. En vecka semester nere i skåne, Falsterbo och Falkenberg. Det messa har bestått av att bränna pengar på shopping och tittat på en massa fina hästar och bara vart med min knasiga familj!
 
Igår vart jag med bil ♥ Fick även reda på en väldigt stor överaskning igår. Vart så hyper glad och ser verkligen fram imot det här! Love you my friend!
 
Går in på min andra vecka semester nu och det är den ända semesterveckan jag får tills det är turkiet om 50 dagar. Dem här dagarna blir det rida på med hästen som bara den. Sen kommer syrran ha han några dagar när jag åker till Gotland. Ser verkligen fram imot en semester vecka med mina fina Kompisar. Hoppas på bra väder så vi kan sola bada åka upp till blå lagun och sitta och dricka en massa goda drinkar vid vattnet :)
 
MEn eftersom att man bränt alla pengar nere i skåne får jag se till att råna n bank innan jag åker :)
 
 
Nej nu ska jag baka klart våra cup cakes som jag syrran och kussin håller på med, sen blir det lite lunch och sen blir det mot stallet :)
 

imorgo smäller det

Blir ett snabbt inlägg måste verklieg sova!
 
Imorgon har jag morgo stallet. Blir jag och pappa som tar det och jag ska rida på morgonen också. Se blir det hem och bara fiax sig och sen sätta sig i en bil i typ 8 timmar mot Falkenberg :) WIIII
 
 

nä sovdax :) HA det bra!
 

Semestert!!!

Första semester dagen idag eller kobbade så klart natt i natt och jag var inte hemma förens runt 08.00.. Sen var det ju så soligt och ljust ute så kunde ju knapt somna av att det var så ljust och så..
 
Men jag lyckades sova några timmar i alla fall. Nu är det storstädning för fulla muggar här hemma. Imorgon åker vi mot Falkenberg. Shopping på Ullared och Teater vid vattnet. Sen blir det mot Malmö.Där sover vi på Hotell och det blir en massa skojj på Falsterbo!!
 
Har inte ens börjat packa än. Får ta tag i det efter städningen :)
 
Ha en bra vecka!

söndag

hej bloggen :) 
sitteroch väntar på kaffet på familjenes nya ipad! 
morgonen har bestått av privat terräng träning och min tränare själv red demförsta 30 minuterna :) gick super bra och basse vart super fin:) 
nej bloggamer sen måste dricka kaffe och sovasen:)

Skön lugn förmiddag

-klockan är si så där mkt nu när jag brukar sitta och äta frukost eller ligger i sängen och drar mig.. Men inte idag.
Gick upp 06.00 idag och tog ett glas vatten och somnade  sedan på soffan i typ 20 min.
 
Sen var det dax för att åka mot stallet. Tog med mig hunden. Tog in hästarna och dem fick mat. Och Basse fick motionera samtidigt som hunden fick sin morgon promenad. Rätt mysigt och skönt att man kan rasta två stycken samtidigt. Basse fick bara skrittas idag men så klart jobba en massa i skritt. Det är sjukt svårt och skritte tycker jag. Att ha koll på alla benen. Och att man har kontrollen.
 
 
Nu ligger jag som sagt i soffan och väntar på bättre tider. Nä nästan, ska börja riva badrummet nu och sen har jag en färg och klippkund klockan 13 sen blir det jobb mellan 16-20 .. Full dag :)
 
Känner mig så oerhört vyxen nu!! hahahaha

Mexico 2013

Resan är bokad och klar för att jag åker med min familj och några familjekompisar till mexico i 16 dagar i februari. Vi kommer bo på två öar och bara ha det skönt. Det är två rena paradis öar.
Det blir inge lyx hotel utan mer sol, dykning, sufning, sand mellan tårna och bara sola. Blir väl en och en annan dyknings resa. Jag och Oliver har bestämt oss för att ta dykar kort, med gastuber och så! As ballt. Syrran och jag vill även lära oss att surfa, Jag som kan åka både weakboard och weakskate borde kunna det!
 
 
Ena hotelet på en av öarna, skönt och gå upp och bara gå och lägga sig på stranden!
 
 
 
Godnatt för denna dag,
 
Imorgon blir det jobb på Salongen!
 
 
 

down

Sitter nyduschad i sägen min. Halva madrassen ligger typ på golvet men orkar inte..
Benen skriker hjälp efter 6 timmars arbete som var väldigt intensivt. Fick jobba själv dem sista två timmarna. Men det gick bra. Svårt att ta hand om två diker samtidigt och även försöka städa och skrubba. Men mitt namn är ju amanda och ag klarade det! Mitt klantiga jag börjar kanske vända?!
 
Efter ett jobbpass vart det hem och bara få lite mat i magen sen fick syrran mig att köra henne till tian (ett bad ställe) Super mysigt. Träffade lite vänner och satt där nog i två-tre timmar innan vi drog oss hem. Och nu är jag här! WIHOOO
 
 

God dagens

Just nu skulle jag bara vilja slippa taniken om att jag snart ska dra mig till jobbet för att jobba till si så där halv 8 ikväll..
 
Men ibland är det bara att tacka och ta imot :) Man får tänka på att man typ blir rik men i mitt fal så blir det nog inte så. Bokade ju som sagt resan igår och a det mesta kommer nog gå dit.
 
Inatt har jag sovit sååå kontigt! Täket har inte velat legat som jag velat och a förkyld och förjävlig. Men idag känns det nog lite bättre i både näsa, huvud och hals.
 
 
Nej nu ska jag laga mig en Hamburgare enligt mig. Den är inte så förbaskat rolig därför blir det ingen bild :P
 
 
 
Ha en super skön dag alla som är ute i solen och glassar

Turkiet Resan BOOOOKAD!

 
Wihhooooooooo
 
 
 
Idag har mina fina flickor bokat turkiet resan. Det blir till samma ställa där vi var sist och där dom var för bara en månad sen. Fast den här gången stannar vi två veckor! Ska bli galet kul och jag ser verkligen fram imot både värme, komma bort, nytt folk, slippa laga mat, skita i alla tankar och bara koppla av ♥
 
Det ända negativa är att det typ är att jag är 10 lax fattigare!
 
 
Men men.. Sjuklingen här och har precis lagt mig i sängen för att koppla av lite. Ska hoppa i duschen och så sen innan jag somnar men kände att stallet och springa runt och jaga Basse för att han totalt vägrar att pringa när man logerar han.. Kunde ju lika gärna ridigt för hade ju inte spelat någon roll, blev lika slut i kroppen ändå :(
 
 
Bjuder på en massa Turkiet bilder bara för att jag tycker det passar bra in idag :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det lite stetching och dusch :)
 
 
 
 

fml- just nu iaf

 
Ligger i soffan och väntar på att klcokan ska bli typ 16.00. Då slutar mamma och hon kan roa sjuka mig.
 
Syrran var ju så otahjt med mig och drog till Nicksta och sola och bada med hennes kompisar. Hade ju följt med om man ine var igenom förkyld lixom!! Nog bättre att var hemma och försöka blir frisk så man kan jobba imorgon!
 
Jag och syrran har till och med städat pappas Bil idag, både in´vändigt och utvändigt. Vi gjorde det för att vara snälla och för att det ser ut och ett helvete. Vi åker nämligen till det södra breddgraderna på Tisdag :) Jag och syrran har till och med förberätt en överaskning till mamma och pappa innan vi åker ner mot Falkenberg där det blir Ullared och Teater. Sen blir det mot malmö och Falsterbo där vi bor lite mer lyx, Hotell och blir nog en del shopping där med!
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag för tillfället och letar efter en massa mums till min bil :) Det kliar sååå mkt i mina fingrar så jag håller på och döör!
 
Har bland annat hitta det här
 
 
Rosa bilmattor, Wiiiho
 
Dock är jag sån som inte tänker överdriva med saker och ting.. Som rosa rattmuff, VAD FAN ÄR DET (?)
 
 
 
 
 

Sjukling

Det verkligen suger att vara sjuk när det är sommar. När man lixom kan ligga ute i solen och bara steeeka och bli brun! Men icke, Den ända lediga dagen denna vecka som jag är ledig då är man sjuk (?)
 
Så idag blir det inte många knop! Jag och syrran ska försöka att göra lite nytta här hemma i allt trassel för att vi håller på och renoverar. Tänkte att jag och syrran kan försöka ta oss till stallet och fota lite :D Hon skulle vara med i någon fototävling igenom någon häst tidning så vi ska kolla det :)
 
Nej nu ska det kuras ner lite :) Ha en bra dag !
 
 
 

summer of 2012

Känner verkligen att det är sommar nu. Bromsarna snurrar runt hästen och man behöver inte alls vara rädd att man kommer frysa ute!
 
 
Glömde skriva lite om helgen igår.
I Fredags så var det jobb för min del till typ 1 halv 2 då jag åkte hem från salongen. Sen vart det handla lite och sen så drog jag till Rebecka för grillning med hästflickorna. Alltid lika roligt och trevligt har vi. Runt kvart över 9 kom Steffie till Nynäs :D Mötte upp henne vid tåget sen satt vi hos Rebecka lite och ndrack tills vi inte fick sitta kvar längre för grabbarna. Dem höll på och tjata gärnet att vi skulle komma så det var bara att röra på sig!
 
Kom till Grabbarna och han typ dricka en öl innan det var dax att röra sig mot Aya! Kom till Aya och träffade en massa folk. Fick höra en heldel skojj, Lite skrattretande att man har en kompis som är så rolig!!
 
Vi gick efter stängning mot grabbarna igen. Dem styrde efterfest. Så vi drog dit och hade skojj. Dans, spill på vit vägg och både jag coh steffi lyckades hamna i tjaffs! Vi är bra tjejor!! Bara att RAGGA GRABBAR!
 
 
David Dansar en trudelutt
 
 
 
Han sova 4 timmar den natten innan det var dax för jobb kl,11.00! Var skit segt på jobbet men jag klarade det ändå till 15.00. Sen kom jag hem och han inte göra så mkt tills det var dax att fixa sig för Sommarfest hos föräldrar kompisar. Jag var Bakis när jag kom dit och fick en välkoms drink som jag trodde var alkoholfri. MEN NEJ, Det tog typ en 15 min innan jag var tillbaka på banan och bakisen var borta! Satt där hos kompisarna och hade trevligt innan jag drog till Jonah runt halv 1 på natten! Hade trevligt där som fan med så var inte hemma förens vid 4a när det var fint och ljust ute! :D Vilken jävla helg jag har haft! :D
 
 
 
 
 

2 Juli 2012

Sitter och äter frukost till tv4a i allmedalen..
 
Totalt hatar polotik och jag kan ju säga att jag förstår ju inte mkt om vad dem säger.
 
Efter frulen blir det mot stallet och ska rida Basse, Blir ett dressyrpass innan jag drar till jobbet. Rätt skönt att man hinner motionera innan Jobbet!
 
Känns lite som om jagh börjar bli sjuk också :( Tjock i halsen :( Hoppas på det bästa att teet gör sitt idag :)
 
 
 
Nej nu måste jag skynda mig lite :)

Första Juli

Helt sjukt att det redan är första Juli. Tiden går så extremt fort. Men tror denne månad blir den bästa på hela sommaren.
 
Jobbar lite till och från och det är nästan lite kaous aktigt för har tre jobb och Jag får inte riktigt ihop allt men hoppas att det löser sig !!
 
På Tisdag ska vi boka våran resa i September och jag ska försöka att lägga ner mer tid på min älskade häst som fortfarande står utan sko i stallet. Så trött på att han har tappat den igen men dock andra benet!
Nej nu kan jag inte riktigt sitta kvar här och blogga om hela min helg, får göra det sen måste ta tag i lite städning !