My years 2011

Tänkte berätta om mitt år. Det är ju lixom 365 dagar. Man har samlat en massa nya minnen. En massa nya vänner. Och jag har fått ett nytt liv. För ett år sen levde jag med depresivition. Jag hade en djup svacka, å ville inte ens finnas. Men det finns folk som kallas vänner, familj & övrigt folk som verkligen ställde upp för mig och ville ha tillbaka mitt gammla jag. Jag är så sjukt tacksam att jag nu faktiskt vill leva, jag vill ha mina vänner och min familj, jag vill tacka dem. Dem har gjort så mycket för mig. Ställt upp till 100 % även fast det kanske inte vart en lätt match.


Älskar er ♥



Tänkte nu bjuda på en massa bilder från detta spänannde år som aldrig vart sig lik..

Började med en resa till Thailand 2010- 2011 med familjen över jul och nyår.






Jag var otroligt tjock under den här tiden det var precis i svackan.


Kom hem i Januari och skolan började och allt började rulla på. Hästen Holly som jag ägde vart sämre eftersom att år 2010 fick diagnosen kissing spines (rygg skada) som visde sig redan fanns när vi köpte han så i början på mars fick vi lämna tillbaka han men han var fantastisk.





Det fortsatte även fast det var jobbigt att lämna han. Jag bokade en resa med mina vänner till Ibiza i Spanien. Hade fortsatt att leta ny häst och hittade en ny häst i slutet på Mars. Besiktiningen var April.














Träffade ett par gossar på planet ner. Det visar sig en halv bekant, vi ska bo på smma hotell och åker hem samtidigt samma plan. Vi var som en familj. Nya vänner och sjuka minnen och sånt ingen av oss 8 kommer att glömma.

En film från Ibiza. Många sånna här filmer vart det.
 

Kom hem och skolan fortsatte. Började sakna dessa människor från resan mycket. Så William kom ner på en trip från Örebro till Stockholm. Jag kunde köpa öl trots att jag var 17 år. Lycklig flicka, haha





Sommaren började komma in och skolan började rimma på sitt slut. Vi brudar åkte på Road trip till Tros med matsäck.





Sen vart det helt plötsligt skol avsluting. Slutade 2an och vi hade skolavslutnings fest hos Steffi.





Sen vart det mot Gotland. Jag och Mikaela tog båten över till Steffi, Bella, Petra & Julia som redan vart där en vecka.






William och Alex (grabbarna från Ibiza) kom ner och njöt på Gotland i några dagar med god mat och dryck. Vi tältade på Blålagun och hade allment roligt. Sol och Bad!

Ridningen Fortsatte och Basse vart bara bättre och bättre. Dock fick han en pinne i benet i slutet på Augusti och stod med drenage i en vecka.



Men vi kom igång med träningen och tränade både hopp Dressyr och terräng i mängder!










Jag började trean och saknade mina klass kompisar otroligt mycket. Så dem fick jag träffa;)




Höstlov och jag drog till Turkiet med Mina fina vänner Bella och Steffi




Sen var jag på halloween fest dagen innan jag fyllde 18 år.



Tre Smurfar!

Jag fyllde 18 hela år!!





Har träffat en massa vänner det här året. Bjuder på lite bland bilder från året också som jag inte vet när det var..






Äntligen

Känner äntligen att jag börjar komma igång med träning och kost. Fast tror inte det kommer hålla så länge. haha. Brukar blir så. Igår körde jag konditon på crosstrainingen och sen lite styrka. Idag körde jag typ en liknade maskin. Brände lite mer och körde lite längre idag. Mer uthållighet. Sen stretchade jag och mamma. Sen kör vi styrka imorgon med. Har ju ridigt lite idag också. Basse håller också på att komma i form. Nästa helg blir det hopp/mark träning på Runsten för Helena. Det var länge sen nu när hon såg han och det är ju sån skillnad.


Imorgon har jag en Kund halv 11. Sen blir det mot skärholmen för att köpa päls till min jacka som vart så efterlängtat hos mig och nu har jag pengar efter en massa sparande så imorgon åker jag mamma och Mikaela in för lite shopping. Ska även in och köpa Lailas bakbok som jag fick i julklapp av mina kusiner :)



PUSS

28 December

Oj vad denn dag har gått fort trots att jag ändå känner att den gått ytterst sakta..


Morgonen började med att jag vaknade runt 9 tiden. Pigg som en mört. Gick upp och drack en kopp kaffe sen drog jag mig mot Mikaela för att hämta lite saker. Riktigt skönt att komma ut på morgonen och ta sig lite friskluft innan man börjar dagen så här.

Jennifer kom och slingade henens hår. Var klar runt halv 1 tiden och hon vart nöjd. Jag vart också super nöjd och det är det som är huvudsaken. Sen började prodjektet. Att riva ur allt ur min lilla salong. Pappa och mamma har fått för sig att dem ska måla i bastu rummet alltså i min lilla salong. Så alt skulle bort och det visade sig att det var inte lite saker som jag hade där..

så nu har jag lite göra dessa dagarna. Pappa har målat på kvist grej som ska täcka vistarna på furun under det vita eftersom att allt ska bli vitt. Sen ska det grundmålas som ska göras imorgon 2 ggr. sen ska vanliga färgen på. Så det är lite och göra ;) I Like!!!

Jag och mamma har även vart på gymmet idag. Super skönt och känner verkligen hur lättad jag vart efter att gått dit. Ska försöka att ta mig dit hela veckan. Lär ha världen träningsverk imorgon...



Sen resten av kvällen har jag bara tagot det lugnt. Myst lite med Mikaela en snabbis och sen har jag bara legat hemma i soffan och pluggat en massa krökort. Gud jag blir så närvös eftersom att det snart smäller.





Imorgon blir det upp tidigt. Ska mot Gustavsberg till Kusinerna för lite julklappar. Innan det ska jag hinna till Farst för att köpa julklappar eller mamma står för dem. Sen blir det stall och gym och måla!


PUSS


Borta bra men hemma bäst.

Gud vilken bra jul jag har haft. Riktigt nöjd. Träffad vänner & släkt. Jobbat ihop lite pengar, Var ute på juldagen på Hamnplan5.

Hemresan gick bra. Tog åksjuke tugummi. Men det råkade hamna i magen typ 30 min efter att jag tog det en det funka i alla fall. haha Nu är det de värsta kvar. Fotsätta att pack upp allt. Har inte alls mycket kvar så resten av kvällen ska jag nog bara landa, läsa lite körkort och så. Gud vad jag känner att jag har lagt ner energin på körkortet.. INTE ALLS! Det börjar närma sig snart så börjar bli lite stressad men funderar på att boka om för det vart så mycket nu mitt i allt :(


PUSS

27 December

Håller på och packar, städar och plockar ihop allt. Egentligen är det ingen som vill åka hem pga att det blåser storm ute på det blå. Men vi alla får nog knapra  på en massa åksjuketabletter och vara glada att vi kommer hem.

Familjen Gustavsson har precis vart här och drukit en massa kaffe och sett på pippi långstump på äventyr :)
Har sovit riktigt bra i natt bara att jag vaknar runt halv 7 varje jävla morgon. Helt klar vaken men jag ger mig inte. Jag ska sova mer! haha

Nej nu jag kan inte sitta kvar här. Här ska det städas och så. Sen blir det nog en mys promenad med hunden och syrran.



trött mössan här!

Fan är helt slut. Dock bara sovit 4 timmar i natt..

Tror jag ska knoppa in nu. Det är en dag imorgon. Då blir det packa och städa innan båten, som går 16.45.

Undra om jag hinner göra något annat också (?) vi får väl se om syrran och jag ska hitt på nått :)






God natt

26 December

Vart inte så mycket bloggande igår. Morgonen började lite lugnt. Sen drog jag till Tove och Gabriel för skulle fika och fixa Toves hår plus Make-up. Super trevligt hade vi. Så skönt att man faktiskt kan komma bort från själva familjen i några timmar.

Sen vart det fix och trix medd mig själv innan kvällens utgång skulle äga rum. Först käka vi kalkon hos Micke. Sen skjutsa pappa in mig direkt till Bella. Där jag Natta Bella och Mikaela satt och föra innan det vart utgång på Hamnplan 5. drog ut runt 11 tiden och kom hem runt halv 5. Hade super trevligt och träffade en massa gammla vänner. Man träffas ju inte så ofta när man bor på fastlandet och dem bor här :)


Nause vad där och det var lixom as najs.





imorse vaknade jag super trött då jag lovat min familj att jag skulle möta dem halv 11 i Visby centrum. D¨det var dax för rea handling. Hittade två tröjjor och tre par lösögonfransar till nyår och något annat tillfälle då man kanske vill vara lite mer till piffad!

Ikväll har det vart Taco mys med familjen Gustavsson eller det var bara Conny och Carro och Viktor var också här en snabbis :) Nu sitter dem och kollar tv medans jag ligger i sängen med mag smärtor.. Har glömt att ta magkatarrs tabletterna två dagar nu.. Får i prinsip skylla mif själv :(




christmas in picturs
























25 December

Sovit på den dära jävla madrassen i natt med då syrran och jag har kommit över ens om att vi ska turas om. Tur att jag inte ens kommer sova i Klinte i natt.

Igår kväll tog jag en promenad med hunden. Mådde så illa efter all jävla mat. Ett helt under att jag kunde hålla mig från att kräkas. Men när jag kom till baka med hunden gick jag och mötte Tove och Gabriel. Så fortsatte vi hem mot Familjen Gustavsson. Drack några öl och hade super trevligt. Så skönt att man har dom så man bara kan komma bort. Och den familjen är speciel för dem får mig glad, det spelar ingen roll om jag är ledsen eller arg. ♥ Kärlek till er mina underbara vänner!


Sen drog jag mig hemmåt. Jonathan körde hem mig. Mådde lite konstig. En obehaglig känsla i i magen och skakig och lite full. Då jag fick reda på att en kille som många av mina vänner känner gick bort igår. Jag lider verkligen med dom. Jag vet vem han är och har träffat han några gånger men ingen jag känner så. Fattar inte varför livet ska vara så orättvist för vissa. Mina tankar går till alla anhöriga och nära och kära och till dig Anders.



Nu ska jag fixa och städa på rummet. Ser ut som helvete. Min syster skulle fota mig idag men det blir inget då jag verkligen inte hade någon lust och börja fixa mig på bara några minuter. Kände att vissa andra saker behöver bli utreda innan vi börjar med något annat.

Sen blir det fixa Toves hår. Hon och jag ska bara mysa och fika och så. Sen blir det mot min farbror som ska bjuda på middag innan jag drar in till stan för feta festen. WOP WOP !



LOVE

Happy Christmas

Ligger helt död i min säng. Lite små fnittrig så där. hihi

Klapparna är öppna, maten är fortfarande kvar men dock mycket som ligger i min mage. Skulle nog säga att alldeless för mycket ligger i min mage...Har fått jätte fina julklappar. Mer än vad jag förväntade mig. Fina te koppar, pengar, 2 fina/ viktiga kok/bak böcker och en massa mer.

Nu som sagt ser det dock ut som ett helvete på mitt/vårt rum. Får nog ta tag i det imorgon :)




Hoppas ni fått fina julklappar :)

Jul är överskattat

Idag när klockan ringde låg jag och funderade ett tag. Vist jul är mysigt. Men gud vad överskattat det är. Folk ska ha jul gran och folk ska äta julskink macka, spela bingo lotto, laga en massa jävla mat och det ska börjas baka flera veckor innan.

Just nu sittar jag och blir lite frisserad av min syster. Jag har fixat hennes hår men de dög inte. Ska snart klä på mig och ta lite kaffe. Lite trött i mitt öga. Har drömt så otroligt konstiga och äckliga drömmar i natt. Brukar alltid ta en tupp lur efter Kalla Anka!


God jul på er :)

23 December

Nu kan jag äntligen pusta ut. Full rulle hela dagen. Morgonen började som sagt rätt dåligt. Vaknade och var helt frussen. Klockan var inte alls mycket men jag klev tillsut upp. Tur att mormor är med oss. Hon går upp sådär runt 6 varje morgon. 
 

Vi drog oss in till stan runt halv 10 tiden. Jag körde in i härliga Gotlands regnet. Kom in och började på adelsgatan. Hittade ett par super snygga jeans på Vera Moda på rean. Vart helt chockad att dem över huvud taget passade och brukar ALDRIG hitta jean på rea, nu menar jag verkligen aldrig.

Vi gick vidare. Hittade inget mer speciellt. Köpte julklapp till pappa. Eller mamma gjorde det eftersom att mitt konto kort är spärrat i någon månad fram över. Jag kommer ju vara super rik när det öppnas sen :D hah

Sen åkte vi hem runt 2 tiden oh jag han inte mer än hem innan Jonathan hämtade mig. Skulle klippa han och hans Flickvän hemma hos Tove och hennes pojkvän. Dem flyttade in i sin nya lägenhet för en vecka sen. Super mysig. Klippte alla tre och sen vidare till Toves mamma där jag skulle klippa henne. Fick även lite Kaffe och Gotlands dricka. Sen tog jag och mamma en promenad hem och käkade middag innan jag började med mammas hår. Mamma skulle ha massa ljusa slingor plus mörkfärg på de gråa hårstråna hih. mycket jobb!!

Sen satte jag mig ner i soffan en stund sen var det syrrans tur. Klippe det och det vart super bra, Sen smorde vi in hennes hår med massa oliveolija. Som ska sitta i 30 min innan dusch. Undrar hur det blir eftersom det är första gången och nu såg hon att hennes färg som jag färgade för typ 3 veckor sen började lossna lite (?) Konstigt... Nu har jag nått att fundera på :) ..
Sen hade typ alla trasiga toppar lossnat inne i påsen.. Så ännu mer att fundera över.. Tror jag vet varför ;)

ska snart gå och lägga mig imorgon är det Julafton och vi har bestämt att vi ska ha en gemensam frukost runt 08.00. Då vi först ska kolla jul kalendern. Och sen ska vi ha västa brak frullen!









Godnatt

Fredag.

Usel natt .. fy fan vad jag hatar det här. Legat och frysit ihjäl medans jag typ har drömt jätte konstiga drömmar och vaknat upp av att jag svättas(?). Legat på en jävla luft madrass för jag brukar tycka det är skönare och ligga på typ madrasser men icke! I natt ska jag sova i min egna säng!! Var för snäll mot syrran för hon fick sova i min säng. Mormor sover i hennes rum så hon fick sova här uppe. Jag är FÖR snäll jag.

Om 25 min åker vi mot Visby, Jag syrran mamma och mormor. Ska kolla lite julklappar eller jag och syrran har en kvar. Sen vid tre ska jag klippa Fam.Gustavsson,Mycket innan julafton. Nejdå,och göra en massa innan jag blir uttråkad och sitter och äter en massa, hahaha så typsikt mig! Tror jag ska lyckas hålla mig eftersom att jag har förändrats så mycket. För ett år sen var jag i Thai och det ända jag gjorde var att äta. Så sjuk vad man kan förändras och verkligen känna av olika saker.

Is Christmas time

Sitter mitt i jul myset med familjen plus Farmor och Mormor.

Kom till ön runt halv 3 och var i Klinte runt 3 tiden. Packade in och så och han inte mer än packa upp och så innan jag var tvungen och åka och handla. Kom hem och började med middagen medans resten av familjen gjorde en massa annat. Middagen vart super god a la moa!

Nu sitter alla framför tv och bara slappar. Tror vi alla i min familj behöver det faktiskt.










Den här tiden på ön kommer jag göra en massa. Imorgon blir det den sista jul shoppingen med mamma och syrran. Sen ska jag även klippa imorgon eftermiddag.
Lördag är det ju julafton. Sen blir det nog lite fotografering med syster på den här härliga ön och i det fina vädret. Så kul när hon vill fota lite och helt otroligt att hon har med kameran med sig.
Så det lär bli lite bilder varje dag!


OxOx






Torsdag

Har precis kommit hem och fått i mig en kaffe. Har städat och donat och packat och fixat allt det sista. Lite som är kvar så klart men det tar jag snart.

Igår vart det en lite omtumlad dag. Ledsen, arg, besviken, skam och allt på samma gång kände jag. Det var som om jag åkte upp till rymden. Men när jag kom hem med Mikaela tog jag mig en öl och sen slocknade jag en stund på soffan. Sen hela kvällen packade jag och sen kolla jag på lite tv och mös.

Idag då, Åker snart till öjn till vänner och släkt. Massa frisör arbete blir det också bland all jul känsla. 5 klippningar, 1-2 slingningar. Så jag har och göra jag. Sen blir det nog julbak och mysa med släkten bara eller vet inte om jag kan kalla det släkt. Har ju ingen släkt. Men mormor och farmor och farbror som äntligen ska vara med, han jobbar alltid på julafton. Känns som om de kommer bli en bra jul.


Nej nu ska jag fixa det sista och sen blir det mot båten.

Syns på Öjn!

Before I Die



























Brazilian Blow Out

Är något jag verkligen kan rekomendera. Har du frissit ett traslit hår är det här perfekt. Jag själv har testat det och det ligger urnt 3000 kr från axel långt hår. Blir dyrare ju längre håret blir.

Den brasilianska Blowout är den mest innovativa och effektiva professionell utjämning behandling i världen!
Att använda Brazilin Blow Out skapar ett skyddande protein lager runt hårstrået för att eliminera frizz och smidig hår. Slutresultatet är smidig, friska, under förutsättning hår med glans.

Och det är något jag håller med om. Många tror att det är en rakpermanent men det är det inte. Det är mer som en intensiv kur för håret, En protein drink kan man säga !



Riktigt nöjd med min Tisdag måste jag säga!

Ligger i sängen och funderar lite. Tror det kan vara bra och ligga i sängen och fundera och ta lite djupa andetag!


Imorse vaknade jag och super trött var jag. Gick upp och bad pappa sätta på kaffe. Men det gjorde han så klart inte så fick klara mig. Tok somnade på bussen till skolan och en mysig mikaela hade jag på axeln också :)

Kom till skolan och det visade sig vara film hela förmiddagen. Inte så där jätte kul när man är super trött. Tror jag såg 15 min på filmen innan jag slocknade en stund.. Jul bord till Lunch. Får 3 talrikar av 5. När jag gick i ettan fick bi värst lyx julbordet! Inget julbord slår det.

Sen hade jag och Mikaela vår allra sista Engelska lektion eller den bestod av en diskution för att hon och jag skulle bli godkända idag. Och de vart vi. sån JÄVLA känsla och bli godkänd efter 1,5 års IG.

Vi åkte hem med ett jävla leende på läpparna, som om vi hade vunnit typ 100 000 kr! Jag kom hem och tog fram saker för middagen. Macaronilåda stod på schemat idag. Rikigt länge sen och gott var det. Nu ska jag packa, städa, duscha och mysa ner mig lite. Jag ska nog åka till Lidhl och handla med mammsen. Brukar aldrig handla på Lidhl så ska bli spännande!


Plugg dagen ..

Vaknade runt 11 idag. Sov på morgonen lite till och från men var så himla seg. Vaknade runt halv 11 i panik av att jag nästn har sovit bort hela förmiddagen. Gick upp och Mikaela messade att hon precis vaknat. vi tog en prommis ner till Nilssons köttbod för sallad. Men dom har inte sallad denna vecka pga alla jul grejjor så vi gick till Torsan och fick med oss en massa gott.

Mikaela och jag satt och åt och mös hemma hos mig. Drack lite kaffe och har pluggat en massa engelsk. Så vi hoppas att vi klarar Engelskan imorgon. Sista lektionen av engelskan i hela vårt liv. LYCKA!

Ska laga middag nu för syrran ska snart till stallet. Sen blir det nog lite film mys :)


PUSS

we are the world.

Titta på heka videon och njut. Värt att se ♥


Söndagen

Söndagen är här. Tagit det rätt lugnt hela helgen.

Fredagen var lugn. Var i stallet hela kvällen. Putsade båda sadlarna eftersom att vi skulle iväg på lördag morgon för att kolla om dem behövdes stoppas om lite. Så putsade upp sadlarna, dressyr tränset fick en new look och sen red jag ut en sväng fölt av lite dressyr arbete i ridhuset. Som sagt, tillbringade nästan hela kvällen i stallet. Och det är så mysigt att vara i stallet en tyst kväll med julpynt. Verkligen en kvalitets tid som är guld värld!

I Lördags var det dax att gå upp runt 8 tiden. Kom till stallet och Basse stod ute trots att jag skrivit att han skulle vara inne. Sen kom jag ut i hagen då hadde han på sig back on track skydden som absolut inte får vara på ute i hagen som också står komenterat att dem ska av innan utsläpp och sen hade han ett för litet täcke på sig så han stod ute med ett tunt täcke och han skulle ha ett till täcke på sig också.. Man blir så trött och less ibland.. Så det förstörde nästan hela min dag..


Kom hem och somnade på soffan en stund. Firade Pappa eftersom att han fyllde hela 46 år. Käka god middag och sen mötte jag Madde. Jag och Madde gick hem till mig och drack våra drinkar och prata en massa jävla blajj :) Men super trevligt hade vi! Sen mötte Mikaela. Vi gick hem till Tessan och satt där i ca 35 min innna jag gick med Madde till tåget. Sen så satt jag resten av kvällen/ Natten hemma hos Tessan,. Hade super trevligt. Var hemma nära halv 3 i natt. Så sov ca,4 timmar i natt men har tagit igen det nu.

Var tävling ansvarig i stallet så har donat och fixat en massa där eftersom att det var tävling. Gick super bra och snabbt och smidigt. Basse har fått jul lov från och med idag. Så han ska vila nu i 10 dagar.

Åkte hem och jag och syrran satte och kolla slutet på en film som hon sätt igår. Sen satte vi på en till och vi båda kron somna som stockar i soffan skafötters. Sov nog i 2 timmar.


Ikväll har jag anmält mig till Del provet 2012. Spännande och se om jag kommer med eftersom att anmälan kom in några dagar sent. Sen måste jag börja plugga lite körkort och lite nu inför sista veckan innan lovet..






OxOx

Trött mössan ja de e jag..

Halv ligger i soffan med syrran. Hon och jag har suttit och pratat lite skit. Känner att vi behöver det ibland. Det är dock inte varje dag vi pratar med varandra..


Frisörtekniken vart jobbigare än vad jag hade trott mig. Alla skulle färga och göra nått med gåret så jag sprang från schampoonering till schampoonering för att först i med färg och sen skölja alla. HAHA det var gow i salongen idag kan man säga. Sen klippte jag en början på en bobb på Gulli. Super nöjd vart jag!

Sen hade jag någolunda ont i mina ben.. Men jag kom från skolan typ 15 min över 3. Kom hem och jag åkte och handlade med pappa. Behövde ha en massa från affären så pappa betalar :D hah nä då!

Hem och fick super god middag. Sen åkte jag direkt till stallet. Basse var lite trött idag och det var han igår med. Undra om han har tagit jullov redan nu (?) Men tog det lite lugnt så han orkar morgon dagen med att prova sadlar. Vi åker till Mustang imorgon för att kolla om sadlarna ligger rätt. Det hoppas jag för just nu älskar jag mina sadlar :D Kanske behöver stoppa om dem lite grann. Eftersom att han har musklat sig så mycket. Sen blir det nog en lugn eftermiddag  :) Får se vad som hittas på :)


Kärlek från mig

Fredagen är kommen!

Sitter på Psykologin och kursen kursen är precis avslutad och klarad. YES! Super nöjd med kursen och har lärt mig massor och det har vart riktigt spännande.

Nu sk jag försöka ta tag i lite arbeten som jag missat denna vecka för att jag har vart hemma och sjuk. Fattar inte vrf alla lärare ska försvåra alla uppgifter som man kan göra hemmifrån. Är det bara för att man är sjuk så blir det som en hämd (?) .. Nej förstår inte!


Sen blir det lunch och avslutar skolan med frisör teknik. Egen hårvård och sling teknik står på schemat. Tror jag kommer hem liet tidigare idag. Vill hem och åka till min häst som står i stallet. Rida, Ska julpynta åt han, putsa all utrustning.. (det var ett tag sen) Städa och dona i skåpet är ett måste. Inge kul och komma till stallet och man får ALLT över sig. Nej inget hitt!




Försa skoldagen på några dagar..

Dax för att ta mig till skolan idag. Inte vart där på hela veckan för att magen och för att en jävla tand har strulat. Men nu är allt fixat :)  Får se vad det är som jag har missat i skolan hoppas på att det inte är så mycket. Men om en vecka blir det lov och det är mycket som ska vara klart tills dess.

Idag får jag se vad som händer. Syrran rider Basse idag. Basse var super fin igår Red mycket galopp. Galopp på raksträckan i mitten på ridhuset så han inte bär sig på vägarna. Kan säga att han tyckte det var jobbigt och han måste bli mycket stadiare i galoppen. Men det vet jag om så det är ju bara att öva och öva :)  och ska få vila nu en längre tid från Lördag till någon dag där efter jul. Det behöver han verkligen.

Nej dax för att fixa iårdning mig för bussresan :)


Onsdag

Veckorna rullar på och det är snart jul lov och jag drar till Gotland då och bara slappar. Ska verkligen bli skönt eftersom att jag har mgkatarr och känner att jag bara behöver andas ut.


Hemma idag med. Mår inge bra alls i magen idag. Vaknade med värsta knipen och kunde inte somna om. Kunde inte hämta ut mina tabletter igår för dem låg i kartonger och klockan var sent så hon ORKADE inte leta(?) Vad fan är det för jävla service ?

Så Ska snart dra mig ner till Apoteket och sen blir det nog glutta runt lite på stan efter dem sista julklapparna.


Ha en bra dag!

Latte Blatte

Kom konstigt nog in på mönster i latte eller andra sorts kaffe sorter. Sjukt balla filmer det finns på Youtube.

Bjuder på en grym film. Kolla in fler på youtube!!



be only a angel

Sitter i sängen och ska börja avsluta denna Måndag. Har vart "ledig" idag. Morgonen började med en körlektion på körskolan. Gick super bra och hoppas på att det nog var en av mina sisata lektioner så kan jag köra hemma resten av veckorna. Har gjort en massa hemma och fart och flängt över allt känns det som. Sen kom jag hem och tänkte precis börja baka. Nä då kommer Mag katarren fram igen så blir helt soff liggandes.

Fick knapt i mig någon middag. Sen åkte vi upp till min Mormor som fyller hela 77 år idag. Snart 80 år. Herregud. Men älskar min mormor och hon är den bästa om finns och jag hoppas att hon lever så länge som möjligt.

Sen åkte jag hem och la mig i sängen igen. Suttit och pluggat lite engelska och körkort nu på kvälls kvisten.


Imorgon blir jag ledig igen. Måste ta mig till Akuten imorgon för att kolla upp magen vad det är och få något utskrivet. Sen blir det mot tandläkaren eftersom att jag råka bita av en flisa av min tand i dag på dagen. Så jag har nästn rivit upp min tunga på grund av flisorna.. Super kul Tisdag jag får da... NÄÄ


God natt och ha en br dag imorgon :)





Söndag

Sitter i sängen och har äntligen fått andas ut lite. Hela helgen har vart full rulle men vart inte riktigt som jag hade tänkt mig :)


Igår var det nobel på morgonen. Vi fick vara i ett litet rum 24 st. Sen kom alla kunder och vi satte igång med Värme tänger och sen kom hårsprayen fram.. Vi stod i ett rum fullt med gas så trodde ett tag att jag skulle tuppa av. Men vi fick ta friskluft i intervaller då det inte var så mycket folk som skulle fixas. Gick super bra och vart riktigt nöjd med vissa frisyrer!!










bilderna tagna från Veronika. Bilderna är tagna på nobel dagen.




Snälla pappa kom och hämtade oss åkte hem och fick lite mat i magen. Sen fick jag skjuts av Petra till kompisarna. Hade en super trevlig kväll igår. Sen besämde vi oss för att gå ut dem timmarna som var kvar bara att vi kom inte längre än rondellen vid shell. Orkar inte berätta i detalj om vad som hände. Men vi/jag mår bra. Inget större. Sen så gick vi hem och vi satt och snacka ett tag innan vi alla gick och la oss. Sen vaknade inte vi förens vid 10 idag. Rekord länge för typ mig. Klev upp och sen tog jag mig hem efter ett tag. PLuggade lite körkort och sen klippt Willma. Åkte och red dressyr på Basse i Ridhuset och han höll på och skick av mig riktigt rijält idag när jag sa till han att arbeta lite mer :P hihi rätt kul när han blir så srg i bland. Blir dock bara bättre och bättre hela tiden. Så himla kul!

Sen drog jag mig upp till Sorunda för att se Uddens häst lucia show. Super kul och dock snäppet bättre en Ridskolan men jag hade dock förväntat mig lite mer av showen.. Sen skulle jag ta bussen men ingen buss dök upp så arga mamma fick hämta mig :P hih


Nu har jag precis duschat och ska hoppa i säng :)



God natt

mys Fisredag

Ska alldeless straxt sova. Har haft en mysig kväll med Mikaela och Petra.

Började med att jag bjöd mikaela på middag. Potatis gratäng med lövbiffs rolader. Riktigt gott. Sen åkte jag till stallet och red basse. Satte ihop ett kandar som jag haft isär för ett år sen som har legat på loftet från min förre häst. Men i dag fick Basse äran att bära det. Han tyckte det var super konstigt att ha två bett i munnen. Men började med att bara använda bridongen. Sen så red jag tillslut med lite mer stöd i stången. GUD vad fin han var. Han arbetade verkligen och han tyckte det nog var riktigt jobbigt. Eftersom att jag får tag på han så mycket mer med kandaret. Så ska nog inte rida med det så mycket så han har träningsverk upp till öronen. Ska nog rida med det någon gång i veckan eller så.




Kom hem och duschade sen kom Petra och hämta mig åkte till ica med Mikaela och köpte en massa snacks. Så vi har suttit framför Idol hela kvällen, Sen helenius hörna och lite så. Haft en lugn och härlig kväll med tanke på hur kvällen imorgon kommer se ut då jag ska jobba arslet av mig på Nobel. Ska bli super kul och är super glad över att jag fått den chansen!! Kommer säkert bli en stor lära också!

Nej nu ska jag luta mig tillbaka i sängen. God Natt

Värre fredag kan jag nog inte få!

Har äntligen kommit till skolan. Har nog aldrig haft en sån här dålig fredag i hela mitt liv.


Natten börjar med att mamma väcker mig klockan halv 3 och säger att hon går ner och sover i vardags rummet. Det blåste storm så våra markiser var på väg bort och grannens båt höll på att flyga på vårt hus. Men jag kunde inte somna om när hon hade väckt mig. Så jag gick också ner och sov i vardags rummet. Sov där tills klockan var 06.15. Sen var det dax att gå upp. Klädde på mig rätt rijält med kläder eftersom att det spö regna. Mötte mickan och vi var mer än dyng sura när vi kom till stationen. Hoppar på bussen och Sitter och huttrar för att jag är helt blöt mina ben svider för att regnet har piskat mot mina ben. Kommer till Ösmo, sista stationen innan Gullmars plan, då chafören meddelar att bussen är sönder så vi är tvungna att byta buss. Vi ringer och Petras kompis kan köra oss om en stund till skolan. Så vi står och huttrar i regn och rask och väntar på skjuts. Medans alla andra tog den andra bussen mot gullmars. Men vi kom till skolan i tid i alla fall.


Så nu sitter jag här, dyngsur fortfarande... Psykologin börjar..

Mys

Trött som en jag vet inte vad.. Så trött på att vara trött men tror att jag inte kommit tillbaka till rutinerna än.. Men frågan är om det har funnits några rutiner (?)



Kom hem och det visade det sig att jag slapp laga mat idag. Det är en sån här ingen.pappa.hemma.dag. Och då är det köpmat som gäller. Jag och mamma satt och frossa i oss mat framför tv. Sen så höll jag på att somna framför soffan men mamma räddade mig med en massa Kaffe.

Nej nu ska jag inte mysa mer nu ska jag planera min och Basses tävlings säsong för 2012 sen blir det körkort!


Happy christmas





Snart är det jul och har bara några få julklappar kvar. Det här är pappas julklapp, lite egen designad lapp med brända kanter.

Torsdag, redan

Redan torsdag och sitter på religionen. En vecka har snart redan gått.

Har precis haft utveckligs samtal och det såg förvänads fullt bra ut tycker jag. Jag är så stolt över mig själv. Sen ska jag hem och ta edt lugnt. Tror jag måste till stallet en snabbis och sätta ihop ett kandar. Syrran rider idag så ska bara ta det lugnt och få ordning på min magkatarr som ska vara förjävla envis!!


Nej nu har ja rest hejdå..




God morgon



Onsdag och sitter på samhälls kunskapen. Riktigt segt men får försöka i alla fall.



Har den här lektionen och sen en timma mentorstid sen bär det hemmåt runt 12 tiden :)


OxOx

Tisdag kväll

God kväll alla läsare!

Dagen har gått otroligt fort idag tycker jag. Morgonen började tidigt. Modell grej stod på listan. Stressit som fan men jag han med allt, Make, kläder, frisyr och fotografering. Super fina bilder blev det, Så det kommer väl upp när jag får det av fotografen!

Så här brukar fotostudion se ut, love it!!!



Sen hade jag extra engelska. Så skönt att det bara är två ggr kvar och jag ska få tenta av det nu innan jul,
 LYCKA ♥


Fick åka hem lite tidigare. Så var hemma runt 3 tiden, gick förbi salongen och hämtade lite saker och fick med mig lite köpta julklappar hem. Sen har jag lagat middag och bakat lussebullar och lussekatter.
Tyvär tycker jag inte om lysseskit, så jag tycker bara om att baka det så jag vet faktiskt inte hur dem smakar men familjen tyckte om dem i alla fall. Sen har jag vart på möte i stallet och sen har resten av kvällen bestått av plugg till körkortet. 




Nu ska jag slå in lite jul klappar och sen sova. Dax att komma i säng tidigt nu när man ska tillbaka till skoltider!


  

Körkort hit och körkort dit..





Blir så jävla trött på det. Snart dax och inte alls förberädd.. Gillar det verkligen inte. Gjort ett test på datan idag och vart ute och övning kört med pappa i över en timma. Men bra gick det i alla fall.


Ligger i sängen nu och har packat alla kläder och så inför imorgon. Imorgon är det prodjekt i skolan om våran egna stil. Jag ska göra en modell utöver hur jag är asso om min personlighet. Så imorgon ska jag göra en vardags make med vardags kläder utöver hur jag är. Spännande och se vad det blir.

Sen tror jag att jag ska göra lussebullar imorgon :) För imorgon är man hästledig eller det var jag idag med men imorgon känner jag för en bakdag. :)

Dagen det!

Gud dagen vart verkligen inte som jag trodde. Den vart mycket värre!

Morgon börjar med magkatarr. Ingen kör lektion men kunde ta mig till stationen och åkte till skolan. Magen verkte hela vägen till skolan och jag fattar inte ens varför jag åkte in :( .. Kom till skolan då vi skulle klippa herr. Våran lärare skulle visa på våran vaktmästare. Sen fick man klippa sina egna herrdockor. Dock har jag hunnit rätt långt med min docka så fick finslipa lite och sen har jag försökt att sitta ner så mycket som möjligt.

Fick våra omdömmen för det här året och så. Dock inte i alla änmen för min skola typ suger.. Lärarna är så himla slarviga. Tur att jag sköter mig i skolan. Dock hade jag fått IG på ett arbete som jag skickade in på höstlovet och hon satte betyget innan det.. Men det är ju tillrättat nu :)


Nej nu ska jag börja skära grönsaker. Blir taco till middag och självklart är det ju jag som ska göra allt..


Sen blir det plugga körkort och lite annat !

Måndag

Shit 5 December är det och första skoldagen på 4 veckor. Gick på praktik veckan efter höstlovet. Riktigt länge sen man var i skolan. Saknar klassen väldigt mycket bara. Har typ värdens skönaste klass. Får mig alltid glad. Har dock vart väldigt skönt på praktik med har utveckats jätte mycket.

Ska snart dra mig ner till körskolan. Inte många lektioner kvar nu tills det är dax att köra upp. Gjorde två prov på datorn igår. Klarade båda två. Så sjukt att göra proven på datan, lite komiskt att vissa antenativ är så himla roliga.

Efter kör skolan blir det tåg med Petra mot skolan. Blir en lektion frisör teknik. Får se hur det blir, lite kaous i klassen pga olika saker om ett jävla arbete. Fattar nada och just nu tycker jag inte om min lärare :(


PUSS

bakisbakisbakis

Söndag och det är = BAKIS


Vaknade runt 10 tiden och tror jag inte gick upp förens typ 11. Hade super ont i mitt huvud. Fick skjuts hem och la mig i soffan direkt och sen kom mamma och pappa hem. Mamma koka korv till mig, mums. Sen somnade jag på soffan och sov ända till halv 3. Ursh sov bort hela dagen typ.

Gick en promenad med hunden för att vakna till lite. Sen har jag slagit in pappas och syrrans julklapp :) Älskar att sitta och slå in paket. Jag får så mycket fantasier, haha

Nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska komma hem. Dem är och shoppar lite. Jag ska bland annat få en heltäcknings matta i mitt rum för finns inga mattor som passar i mitt rum.

Nej nu ska jag chilla vidare med syrran med jul känslan i huset. Levande ljus och jul musik.


Lördag, Julbord och avslut med 26 års kalas!

Håller på i full rulle med att fixa mig inför julbordet. Ska gå om en timma typ. Vi har jul bord med mamma och pappas kompisar varje år. Det är som en tradition. Vi har hållt på nu i 18 år. Lika trevligt varje gång. Så jag var bara några månader första gången jag var med på första jul bordet!


Ikväll sen drara jag vidare till en lokal där vi ska Fira en vän. Står inte varandra jätte nära men på sista tiden har vi lärt känna varandra mer och tycker det är jätte kul att träffa nytt folk!

så jag fick äran att komma och fira henne i alla fall. Sen blir det utgång efter det!



Puss

Torsdag!

Sitter i soffan med mormor :) Väntar på att mina ägg ska bli klara som ska bli min frulle. Har fått i mig lite kaffe.

Idag ska Mikaela göra Brazilian blow out på mig :) Fick det som en gova av min Handledare. Hon är ju BÄST!

Ska snart dra mig ner mot praktiken :) Sen ska jag till läkaren igen halv 11 :)