Nattens

Dax för mig att köra mot mitt slut. Dax för att sova. Klockan ringer 05.30 imorgon!

Morgonen och dagen har bestått av en massa skoj. Morgonen började med ett sjukhus besök. Tog en massa blod prover. Åkte mot skolan och hade samhälls kunskap. Sen var det mentorstid. Pratade lite om veckorna, lov och så. Sen drog vi oss ut för att träffa en student firma. Så nu är allt packat och klart. Student Skiva den 3 April! Kvällen har bestått av en massa träning. Kom hem och var vrååål hugrig. Så klart blir det tacopaj som jag typ avskyr. Tycker inte om degen runt så jag fick bestämma mig för att jag får göra mig en kaninmat talrik. Ska man bli söt som en kanin är det väl lika bra och äta som en kanin?

Sen somnade jag i ca. 1 timma och a får se om jag kan sova nu men det tror jag. Har gjort av med lite energi nu på träningen så tror jag kommer sova som en prinsessa!


 

Hem ljuva hem.

åh helt slut efter make up kursen idag :) Var super kul och har lärt mig en massa. Nu vill man ju bara handla en massa smink och pänslar och prova och testa och ja sminka en massa folk!


Så här såg det ut i Teknik salen idag.



Emelie sminkar mig




Sminkbordet

Nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan innan Sjukhuset kallar :)


fick tid över

Sitter med min kaffe kopp framför tv. Har lite tid över. Funderar på att gå ner och fixa håret så jag slipper ha bullen på huvudet ;) Hela 30 min kvar innan jag ska gå till bussen :)

Lite taggad för Make up kurs måste jag säga. Ska även till läkaren idag och har träning så vi får se hur dagen slutar :) 



Ha en bra dag :)  

Duschen kallar

Dax för att hoppa i duschen. precis fått i mig lite Kezo med skivad banan. otroligt nyttigt. Mycket protein. Tycker det är gottäckligt om det finns ett sånt ord? hih

Har vart ute och sprungit. Kylan börjar inta sin plats kännde jag. Sprang med tjocktröjja och jag vart knapt svättig. Frös i början till och med.

Nej dax att skynda sig i duschen så man hinner med sitt sömn pass !!



God Natt

Folieslingor

FolieslingorFolieslingorFolieslingorFolieslingorFolieslingorFolieslingor! Gjorde folie slingor på steffi idag. Utväxten skulle frächas upp efter sommarens plåga! Och gud vilken tid det tog. Hon påstod också att jag gjorde världens finaste folie paket och stod och gjorde allt så petigt. Men men tiden ska in och kanske inte finheten. Helt slut efter att ha gjort alla dessa slingor. Men tyckte det vart jätte fint på Steffi :)

Imorgon är det Årets Första Make up kurs. Ska bli så kul. Kanske kan ta lite kort imorgon :)  


to cool





Mina super läckra, älskade, sköna och coola skor kom idag. Jag är GLAD. Det är ett par löpar skor men tanken är att jag ska använda dom till vardags just för att jag har taskiga höfter och svag rygg och mage. Nu när man ska komma i form är det bra att ha sånna här skor.

Annars, Dieten gåra bra. Fuska dock både igår och idag. Så nu vid middags tid så var man tillbaka igen. Känner efter suget på fel mat hela tiden. Inte lätt när det är svårt. Hoppas det blir bättre på sug efter god mat nu när man börjar röra på sig mer :) Gymmet blir senare ikväll. Nu blir det smälta mat och kaffe!

Måndag

Sitter med mamma i soffan och dricker lite kaffe nu innan jag ska åka till bussen mot Handen. Blir att vara i Handen ett tag och sen mot Liljeholmen för lite shopping typ och sen skolan vid 12 tiden :)

Har egen hårvård i skolan idag. Får se om jag får hjälpa till någon stans. SJälv har man ju ny färgat hår och ny färgade ögonbryn.


Nej dax för att fixa lite nu innan jag springer till Bussen. Ha en bra dag!

Lördag

Tiden går fort när man hela tiden är i farten!


Dagen har bestått av en heldel stall göra men hela förmiddagen gick jag runt och hade jätte tråkigt. Rast lös och dan. Kanske skulle åkt till stallet lite tidigare än vad jag gjorde men det får jag nöja mig med.

Haft gäster ikväll. Så nu fick jag lite tid till att blogga. Ska ta fram lite kläder för morgon dagen. Tävling imorgon på hemma plan. Ska bli kul. Upp tidigt och de lär bli sent :(


Hem skickat

Idag fick jag hem lite tidningar från svenska frisör företagarna. Kommer hem när man är medläm och ja är/ska bli frisör. Skit kul och MYCKET inspration får man.




Mys kväll

Fredagen börjar lida mot sitt slut och känslan idag är mycket bättre än vad den var igår måste jag säga. Har bäddat rent och rummet känns rent så kommer nog sova extra gott. Hör bara en jävla hund skälla hela tiden och jag hoppas att den snart håller käften. För jag ska sova!

Vad har har jag gjort idag då. Vart på banken och fixat en massa. Sen vart det till att köpa en allmenacka. Sen mot stallet. Fick i mig lite middag idag också. Sen fick det bli fredags godis eftersom att imorgon blir det inget godis. fick nöja mig med det lilla jag fick idag :)


Imorgon blir det soooov morgon. Sen blir det nog stallet nästan hela dagen tror jag. Får se om jag hittar på något annat också. Hade ju vart guld!



God natt

fml

Vart hemma från skolan idag. Sömnen har vart 1,5 timma i natt och jag kommer inte gå in på detalj men när man e S sjuk så kan det hända lite saker ibland. Inget jag delar med mig av just nu.


Har städat rummet lite. Eller ganska mycket eftersom att jag inte fick det gjort herrom dagen. Damsugit och torkat av lite ytor och tagit bort sängkläderna. Och nu vädras det med ny luft för fulla muggar. När man bor i en källare är det rätt viktigt. Blir lätt instängd lukt. BLÄÄ! 

Får se vad som sker idag. Ska nog ringa lite samtal och fixa lite saker. 


Hoppas ni får en bra dag!  

En mix av kännslor..

Jag har sån konstig känsla i magen.. Det ringer en klocka i huvudet om att det är dax att bli stor och vuxen nog och allt de här..

Jobb och tjäna egna pengar,
Körkort
Stora prodjekt i skolan
öva inför geställen och fram för allt delprovet i slutet på 3an
student och sen har man en fridtid som tar en väldigt stor plats. Jag vill inte pirutera bort något av det här. det gäller bara att göra allt i rätt form och få ihop alla pussel bitar. Men energin finns inte!! Det gör mig tårögd just nu och helt hysterisk!

Klockan ringer hela tiden varje dag och varje sekund tänker jag på det här. Jag vill, men allt känns som en stor förändring. Men ska man lika gärna göra en förändring kan jag lika gärna göra den stor och förjävlig och snabb. Inte för att jag tror att den kommer vara snabb och enkel..Men man kan ju alltid hoppas (?) 



Åh för arg för att tänka på sånt här.. Dax för sängen. Var bara tvungen och prata av mig. Imorgon är det vanlig skoltid som gäller. Klockan ringer 05.15. Sen är det prodjekt heeeela långa dagen! 



 

to mutch!

Åh herre min..


Vet inte vart jag ska börja.. Verkligheten har börjat. Stess, skola,stall, plugg, träningar. Igår var det stressigt där av min dåliga uppdatering.


Idag har jag suttigt på Handels förening, så kallat facket. Har vart på en föreläsning om a & o för oss sen när vi kommer ut så salong. Väldigt långtråligt och så men väldigt nyttiga saker som är bra att veta.

Nu ska jag ligga i sängen och läsa en tidning. Är stall ledig som jag kallar det och måste ta det lilla lugna eftersom att stress är förbjudet för mig... Vädligt svårt att måtstå det ändå.. Får se hur det löser sig! 





jag drar!

Ska snart äta middag. Jag har konstaterat att detta är inte min dag så jag åkter in och umgås med mina underbara älsklingar som kan göra mig glad eller iaf få mig på bättre tankar.


Imorgon börjar skolan. Allvaret, nya tag, rutiner och sista året. Både taggad och ej taggad. Har en underlig känsla som inte går att förklara!



Hoppas alla ni haft ett trevligt sommarlov :) PUSS

orkar inte blogga nu

bloggar sen ;) ...

fail..

Haha det vart inte så mycket med städning kanske blir en damsugning ikväll. Men att damma.. Nja det får bli en annan vaker dag. Inte gjort ett piss idag. Eller iaf inte något roligt på fm. Var i stallet och tog hand om pollen.

Sen hem och gjorde mig en sallad. Sen åkte jag och pappa ut till Torö och vände. Övningkörde såklart. Dax att ligga i nu. Inte långt kvar måste jag säga. Nee nu ska jag till stallet igen.


hugg.

Städ kärring

Dax att sätta igång och städa. Damma och damsuga och rensa lite saker. Kom på att jag har så sjukt mycket väskor som ligger över allt. Och det ska jag försöka att ta bort. Svårt att välja bara :/

Hoppas på att mitt rum kommer att glänsa sen. Sen drar jag till stallet vid 14.00 tiden :)


Puss

Så utmattad

Urs helgen har bestått av mycket stall och förberedning för tävlingen som var idag. Och jag lever :) Men jag är så trött och utmattad. Helgen har för mina ord vart lugn. Inge röj med mina ord :)

Imorgon blir det nog städa och rensa rummet. Bort med sommar kläderna. Ska även rensa garderoben lite. Och jag är brist på lång ärmade tröjjor. Det bara skriker Internet shoppning i mina öron !!

Så det blir det nog imorgn.



Nattens.

Fredag

Sitter i soffan och har myst med familjen ikväll. Var i stallet till halv 5, fixade och donade inför tävlingen. Sen hem och käkat god middag med familjen.

Dax att snart sova. Imorgon blir det en lång dag i stallet med packning och så. Men hoppas på att jag kan hitta på nått annat också kanske :)

Puss

trötter

Tja tja bloggen.

Precis vart ute med hunden på en liten lugn promenad. Vill fortfarande sova. Tror det är dax att börja trappa ner lite på sömntabletterna.

Väntar på att mamma ska sluta så att vi kan luncha tillsammans. Ska bli riktigt mysigt. Får se vad som händer idag. Tror det blir en hel kväll i stallet. Jag ska både rida och packa inför helgens tävling :)


Hej så länge!

Kaffe beroende

Har vart i stallet ett tag och jag fick sån jävla huvudverk.. Det betyder nämligen att jag inte druckit en ända kaffe kopp idag och det var såklart därför. Så nu har jag slängt i mig kaffe för att få bort den. Och måste säga att den försvann på en gång. Jag som inte ska drick kaffe efter 19.00 tiden..

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska nog luncha med min älskade mamma ♥




Mamma och jag på Landsort..

Fler bilder kommer i veckan!







Turkiet

Syrran är ju precis hemkommen från Turkiet. Hon kom hem i söndags. Och hon hade med sig lite god saker hem. både till mig och till henne själv så klart :)


Det här fick jag av henne,




En mulberry väska, älskar den!  


 





Skorpinjon piercing, älskar ju skorpinjoner så den här presenten vart jag jätte nöjd över!






Dator väska

Bjuder på en bild på min nya data väska från Krusell Coco.





Vänner

Riktiga vänner är som stjärnor.. Man ser dom inte alltid men man vet att dom alltid finns där för en!


God morgon God morgon

Sitter helt själv här hemma. Pappa och Mamma jobbar och syrran har börjat skolan och det är till och med hennes första gymnasie skoldag. STOOOOOR ChEEEJ !


För min del tror jag att det inte blir så mycket. Kanske åker med uffe upp till jobbet och åker med pappa hem så vi kan gå på Grand Gården. hihi behov av nya ridhanskar!

I paketet igår var det min fina dator väska. Skit snygg. I love it!




Chingens

Rena rama julafton :D

2011-08-17_15_34 (MMS)

Rena rama julafton :D

New

Nya vinter mössan som jag köpte när jag var inne i stan för några dagar sen med mamma och pappa. Kan säga dax att passa påoch köpa det nu när det finns. För det här är vinterns mössa som ALLA kommer gå med!





mössa med päls boll. 600 kr i gamla stan




New by stockholm

Kom hem för ca. en timma sen och fick med mig lite härliga höst trender. Detta fick jag med mig :)







den blåa blusen hamnade inte på kort tyvär..

men lite fick ni se av dagens köp. Dagen har vart underbar. Träffade även Bella och Steffi inne i stan. Gick runt och strotsa lite :)

Mot Stockholm.

Sitter och har precis fått i mig lite frukost. Jag och syrran ska ta oss in till Stockholm idag. Tanken var att jag skulle jobba men eftersom att jag fortfarande är lite sjuk så är det ingen bra ide.

Ska kolla lite nya skol kläder som jag kan kladda ner med färg. haha närdå men nästan. Ska kolla skor då jag har hittat ett par skor som jag vill ha men får se om jag hittar nårgra :) Får se helt énkelt vad jag kommer hem med :)

nya idear och nya mål

Har länge funderat över om jag ska lägga ner bloggen eller om jag ska fortsätta. Men jag tror jag ska fortsätta men ni ska få veta mer om änmet frisör och så. Tror det blir roligare för mig och skriva om ett ämne än att bara skriva om mig själv och om vad jag gör för det är inte så kul :)


Vad tror ni om de ?

självklart kommer det vara lite om shopping och mode med mode också för hår och uppsättningar och sen får ni följa mig igenom sista året på Frisör programmet :)

new

Nu när man får så mycket pengar i lön kan man bara shoppa gärner. Eller nästan, det är min önskan. Men lite har jag klickat hem och så :) Köpte mig en mössa för 600 kr herrom dagen när jag var inne i stan. Bild kommer sen :)

Har även fått en mulberry väska och jag har klickat hem en sån här snygging till datorn. Lite fint inför skolan!







Ska nog ta mig in till stan och shoppa lite kläder inför skolan också. Får se om jag orkar ta mig in imorgon men vill inte gå själv i stan!




Nu blir det sängen.

trött mössan hej!

Sitter som en sombi framför datorn. Kvällen igår blev inte alls som jag hade tänkt mig. Tanken var en lugn och trevlig kväll med min mamma. Men ice jag var lite busig och drog på fest fast NYKTER. hamnade i säng runt 4 tiden och vilken kväll. Med massa skratt. Kul att jag också kan hitta på lite random saker :)


PUSS

livet rullar som ett parisehjul!

Livet rullar som ett parisehjul. Det rullar och det stannar i mellanåt.  


Lagt ner lite mindre energi på den här bloggen. Som många kanske inte vet så driver jag två bloggar och jag har piruterat den bloggen i första hand nu. Då jag själv märkte att det tog aldrless för mycket tid med två bloggar, häst, Familj vänner och sen får jag ju faktiskt inte glömma mig själv som jag gör!


Har fortfarande semester. Äter god mat på kvällarna. Tar det lugnt och kryar på mig. Idag har jag vart med familjen på min tredje kräftskiva. Rekord för mig på riktigt länge.

Nästa vecka jobbar jag nog om påfrisknaden håller i sig. Sen börjar ju snart skolan och dax för att ladda batterierna för en ny termin och min näst sista termin för hela mitt liv. Känns rätt skönt att kunna säga sista året i skolan och om exakt ett år står jag i en salong. Helt sjuk! 


Nej nu ska jag sluta och babbla. Får se om bloggen rullar eller om parisehjulet har fått punka(?)



dålig uppdatering!!

Så hima dålig på att uppdatera nu för tiden. Ligger till och från bara i sängen och vill bli frisk. Har vart riktgti sjuk nu sen Gotland. Men nu börjar jag inte stå ut. Har ätit stark medicin i en vecka snart och det ger sig inte. Men det blir ju inte bättre heller när man rider och anstränger sig så nu ska jag försöka att ta det lite lugnt!

Helgen har bestått av träning med hästen. Idag har jag sovit och vart på IKEA med mamma och pappa och fart runt lite och mått allmänt piss. Men nu är jag hemma och börjar bli frisk! Hoppas på att bli frisk snart så jag kan komma igång med ridning ocg gymmandet :) !!

väska

 Så jävla snygg väska en sån här vill jag ha!


-






Snart anländer mamma och pappa♥

Pratade tidigare med mamma idag och gud vad myckets skoj vi ska göra vi tre i familjen. Sånt behöver jag nu. Någon som kan roa mig!

i mina egna tankar.

Sitter i soffan och inväntar allsång på skansen. Är helt själv hemma nu. Steffi åkte hem med Bella idag när jag skulle till haninge vid 13.00 tiden.

Så sjukt trött från gårdagen/natten. Har bara sovit 2,5 timma inatt och tror jag fick ihop 30 min efter stallet också. Men jag lever och är sjukt trött men jag ska försöka att klara mig vaken tills efter allsång på skansen. 

I kväll kommer även mamma och pappa hem. Ska bli så skönt att komma tillbaka till alla rutiner men också allvaret. Träning, gym, bra kost och bara må bra. Blir nog en hel del utflykter nu också med mamma och pappa. Nu när inte syrran är hemma får man passa på!