home sweet home

Ja nu är jag hemma :) Har vart det ett tag men i alla fall. Kom hem och fick lite middag i magen och sen gick jag mot Daniel med Mikaela. Myste lite och snacka och uppdaterade sig lite när man vart borta.

Sen vart det hemmåt för Jordgubbar och grädde och en kopp kaffe så klart. Marika var här och vi satte ihop hennes lilla hamster bur och kollade lite film och så men nu har hon lämnat mig så nu blir det sängen :)

Puss 

trött i ögat

Nu är jag riktigt trött i ögat. Det märks att solen tar en på krafterna. Men så är det när man inte driker tillräckligt med vatten på sommaren när man svättas som en gnu också .. Inte så bra!!

Åkte ju in till Visby till 4 tiden och hittade lite spa grejer till mig själv. Krops skrubb och hud lotion som luktar coccos, så jäva gott. Sen vart det en parfym också.

Sen åkte vi vidare mot norra Gotland. Har vart och tittat på en häst. Super fin och jag skulle faktiskt vilja ta med mig den på en gång :) hihi Men vi ska nog kolla på lite andra först innan vi bestämmer oss. Märks att man inte ridit på ett tag. Ingen flos alls hade man jö..

Nu har det vart lite ost och kex med familj. Nu blir det lita packa och komma i sängs :)

Natti mina underbara vänner :)



god dag mina bloggläsare

Nu är det varmt och nu börjar man i alla fall bli lite brun. Nu syns det i alla fall :D Har legat i solen i prinsip hela dagen. Så nu bär det av mot visby idag med. Ska kolla lite i affärerna igen och sen blir det lite till saker ;) hehe skriver om det sen. Vill ju inte avslöja nått än. Dock så har min syster det och det flästa vet men skitsamma :) haha

Nej nu blir det lite på fejjan och så. Har ju inte vart inne på Datan på heeeeela dagen.

baj baj ♥

trött på att det bara rinner

Nu är det 3e dagen snoret rinner och jag blir galen :O Tänk dom som brukar vara förkylda i veckor.. HJÄLP..

Tog det lugnt ikväll och har bara suttigt och snackat lite bullshit med mina päron. Sånna där saker man aldrig hinner diskutera lixom hehe. Kom sedan på att fan, jag har ju en super duper bra studsmatta på baksidan som man kan hoppa på och det är inte vilken studsmatta som hälst utan en sån där från trampolinspecialisten. Fick ju den från mammas kompis. Så där hoppade jag och svättades lite ist för att springa. Har vart på väg hela tiden men jag har ju vart sjuk och vet ni hur jobbigt det är när man anstänger sig som sjukling ? :O  JOBBIGT värre...

Nej nu ska jag sussa lite. Tänkte försöka att packa och fixa lite nu så slipper man göra det imorgon. Så kan man ju ligga i solen hela dagen imorgon. Innan vi drar till stan och gör lite ärenden.

hittat lugnet

Nu har det äntligen blivit lite lugnt i det här huset. Har vart så mycket middag med släkt och vänner hit och dit men idag har jag bara tillbringat all tid med familjen. Kändes riktigt skönt faktiskt!

Kom hem efter stan och fixade och donade lite sen vart det mot sjön för att fotas. Drygt 400 bilder på bara mig :O haha bra jobbat syster. Men bilderna ska nu redigeras och hela de köret men jag bjuder på två bilder nu i alla fall!





NEW!

Tjenare i värmeböldan. Gick dock väldigt bra att shoppa i den här värmen. Fläktade rätt bra i visby trots allt och man var ju mest inne i affärerna och titta så man han inte riktigt bli varm:) Shoppade dock en heldel så nu är plånboken tom igen :( ..



eye liner 99 kr Ordpris 160kr



Tub bh 2 för 100 kr



Ansikts masker 14 kr



Fris & Company väska 600 kr fick den för halva priset



svart klänning, super söt 500 kr


Nu ska jag sola lite och sen mot fotografering :)

Puss

Mot wisby!

Nu ska jag bege mig mot Visby för lite shopping. Passar på nu när det är den ända dagen som är ledig för mig iprinsip. Ska försöka att hitta det mesta och måste även träffa Bella och Steffi för att lämna och få lite saker:)

Har precis fått i mig ny bakade frallor :) skit gott :) Hörs sen efter shoppingen.

puss

svart snygga skor men vilka?


härligt med kräftor ..



Jag kände det på mig!! Nu var det min tur att bli kräfta då.. Och hur lyckas man med bikini linjen? haha ser lite roligt ut (?) Har som sagt legat i sooolen hela dagen.. Åkte med Pappa och Farbror till skogen. Skulle fixa med farmors lilla hus där och jag hittade så klart en massa smultron, hur gott som hälst. Nu blir det lite plock.. Mina saker flyger runt och hamnar på lite olika saker tycker jag... Väldigt konstigt!! Sen blir det en skön sanering :)

god morgon sunshine




Solen skiner som vanligt och det är redn 30 grader i solen. Blåsten är lite större i dag än vad den var igår med det brukar vara rätt skönt när det fläktar lite.


Tyvär så börjar jag bli sjuk nu :( Börjades redan lite på midsommar. Hade sjukt ont i halsen men igår kom snuvan och inatt kom hostan :( Skönt att jag inte har någin feber i alla fall. Hoppas att den inte kommer bara !!

Nu blir de till att fixa till sig lite efter frullen här :)

Puss

Bye Midsommaren



Foto: Syster Fanny ,"grannängen här på G-land"

Ja, snart är Midsommaren slut och jag ska sussa. En liten omfattning om hela Midsommar så har den vart BÄSTA någonsin. Jag och syster sitter här lite smått hugriga så vi ska laga till nått :) Tog en promenad med hunden och fick med mig mamma också men det vart inte ända ner till vattnet :( Vi kanske tar det imorgon kväll ist och tar med oss ost och kex ner till vattnet och myser hela familjen. Så ***** skönt här, Känns extra bra nu i familjen. Bitarna börjar falla på plats nu och skönt att få komma bort. Slippa tänka på allt och slippa göra allt. Jag NJUTER som fan.

God natt mina älskade blogg vänner

midsommar dagen


Japp idag är det ju själva midsommar dagen och en sån här bra midsommar dag har jag nog aldrig haft förut. Det är helt sjukt att vi har haft 30 grader sol här idag och jag har bara solat medans det har vart regn och oska i Nynäs. Känns rätt bra!!

Sen så vart det en middag med min lilla släkt. Farmor och Farbror med familj :) Så nu ska jag ta en promenad till stranden med hunden :) Vädelns finaste väder ute lixom.







midsommaren över ..

Fyfan nu är jag lite rädd för att det ska bli ett sånt där långt inlägg när jag egentligen inte har tid för att skriva när det är 30 grader ute i solen här på ön! Men jag börjar då. Liten Historia av den stora:)

Jag tor att alla skiter i vad jag exakt gjorde så jag ska bara beskriva om hur kul jag hade det :) Träffade sjukt mycket med nytt folk. Jag var med om både skrik,skratt och gråt men jag hade det jätte trevligt ändå. Träffade en massa gammla vänner i Klinte också. Var i Visby på en 3 rätters middag och fick en jätte god sill lunch. Så god mat fick jag. Sedan tog vi halv 1 bussen mot klinte. Där träffade jag på en massa folk. Plockade blommor och hade det trevligt och hittade hem tillsammans med Bella och Steffi runt 4 tiden på morgonen. Riktigt mysigt att se solen gå upp och höra fåglarna kvittra! 

Nu ska jag gå ut och njuta i solen. Vart inte så mycket bilder igår, då jag glömde kameran och kamera sladden är borta :( Men sätter ut lite om jag hittar kameran :) 

pussen  

god morgon midsommar

Vaknade till ett strålande vänder. Gick upp och har nyss fått i mig lite frukos i magen. Ska sätta på  mig lite kläder och knalla in till Farmor för att få både halstabletter och blommor. För här ska det göras midsommar krans! Tyvär så tror jag att halsflussen kommer komma till mig snart. Trodde att opperationen skulle få göras nu i sommar men ice. Får nog vänta ett tag till :(

Ha en trevlig midsommar.


längtan

NI förstår inte hur mycket jag längtar till morgon dagen. God mat och få klä upp sig och vara fin. Fira med sin familj och sina bästa vänner. Det kan ju inte bli bättre, eller hur?



Kvällen har vart lugn idag med. Tog en prommenad efter maten. Fick med mig lite surener. Men nu insåg jag att jag glömt dom ute på bordet så dom har säkert ruttnat för länge sen :'(

Som ni ser också (kanske) så har det blivit en liten förändring i min blogg. Den har blivit lite bredare :) Så nu ska jag planera lite mer till bloggen. Har redan blivit trött på designen!

Puss

sommar och sol



Nu kan jag äntligen säga att det är SOMMAR. Så jävla skönt. Fan det finns inget bättre. Sola, bada, grilla, ut på skön, wakeboard och bara chilla. Åh blir ju helt varm i kroppen när jag tänker på det (a)
  

Åkte in och hämtade mamma vid halv 4 tiden. Skulle in på ica maxi och fan vad folk det va då.. herregud. Men nu är jag i alla fall hemma och det grillas lax och hamburgare.

Skriver sen.

♥♥

filmen...

ja. Denna film som jag pratade om igår har inte blivit producerad än. Det vart nämligen bara en film "/ Vi hade filmat runt 4 stycken men alla de fyra försvann. Men vi ska ta och fixa det idag och se om det går ;)

haha skit snygg film (y) !

fånga pussen!

helt slut, haha

haha ja. Jag tog mig nyss in jogging tur i det här vackra vädret. Riktigt skönt var det men jobbigt och jag är nästan helt slut. Det ska jag göra om (y)
Natten har vart hemsk :( Tror jag hade 100 flugor som klättrade på mig!! Och som ni såg i mitt förra inlägg så hatar jag verkligen flugor :@ Trots flugorna så överlevde jag. Gick upp runt halv 10 tiden och fick nybakt bröd till frukost som farmor kom in med. Satan vad gott. Sen vart det lite städning nu innan mamma kommer hit!

Nu ska jag ut och lägga mig på solstolen i det underbara vädret med skön musik (y)



so fucking best ♥

jag hatar flugor mest av allt!

Varför finns det flugor? Dom är ju bara fula, äckliga och allmänt irriterade. Tänk er en jobbig fluga som flyger och sätter sig på dig när du solar och du viftar lite och sen kommer den tillbaka igen och på nytt. Det finns ju inget värre! Nej, jag hatar flugor mest av allt!

Kom till Klinte för ett tag sen. Har fått upp lite saker på rummet och fått lite ordning på det eftersom att det alltid är nya och fula saker som står på rummet när jag kommer ner när jag inte vart med gången innan. Jag tycker att det är lite skumt. Men så är det.. Jag och min syster håller på men en film också, så det kommer nog ut till kvällen eller nått :) Tanken är också att jag ska uppdatera lite mer nu och bilder och filmer kommer att komma :D

Nu blir det middag hos Farmor, undra vad det blir för gått idag..?


avfärd

Snart drar vi ner mot båten. Har fart och flänkt hela dagen idag. Från den ena affären till den andra och hej och hå. Men jag hoppas att jag fått med mig allt nu :)

Ha en trevlig dag i solen alle sammans:)

lite resfeber tro..

ligger i sängen och kan inte riktigt somna. Tror det är lite pirr i magen tills jag far iväg imorgon. Ska verkligen bli super skönt att få komma bort och skratta. Eller det kanske är Gotland som kommer få lite träningsverk i magen tro (?) Det brukar ju bli så, eller hur?

Kvällen har vart lugn. Packat och fixat lite. Drog sedan till stallet för att kolla Pelles hoppträning. Mycket spänande! Sen vart det avfärd hemåt. Marika har vart på besök. Hon skulle nämligen ha lite bilder och sen vart det en macka också. Sen tog jag och pappa en sväng med hunden. Lite skönt att få komma ut i den friska luften. Var riktigt skönt ute ikväll.

Imorgon blir det till att få in allt i bilen. Sen kommer lilla gulliga Ronja på besök eller besök blir det nog inte. Hon ska nämligen få flytta med oss till Gotland till en ny familj. Så hon ska fira midsommar och grejer med oss. Får se hur det funkar eftersom lilla Ronja får herr sällskap, ojojoj kan ju gå hett till !

Nej nu ska jag sussa om det går i mitt ny städade rum, känner knapt igen mitt rum :(



minena med dig

helt slut

Jag är helt slut i kroppen. Och jag som inte legat i solen alls idag :( Har storstädat mitt rum. Och nu pratar vi verkligen storstädning!! Sen har jag vart ute och fart lite med min pappa. Hämtat lite saker i stallet och kört lite bil. Nu ska jag bara försöka att få lite årdning på packningen och sen se till att allt kommer med :)

God natt mina vänner

ligger i sängen nu och kollar michel jacsson grejen. Helt okej trots att jag inte gillar han så jätte mycket men det fanns inget bättre :) Kvällen har vart lugn. Var i stallet och fixade och donade med mina sadlar och så kollade jag så klart på när Marika red på sin lila bebis!

 



Har packat ihop lite kläder och fixat och donat för resan lite. Det ska börjas i tid :D

Nej nu måste jag sova, sista jobb dagen imorgon innan det blir semester (y)

Söndag and bad update

shit, nu har jag blivit så där slarvig att uppdatera men så är det ibland. Det snurrar riktigt mycket i min skallen just nu. Det är fort farande mycket som händer och jag vet inte riktigt vart jag ska ta mig till :( ..

Men men livet forsätter.Helgen har vart som ett stort hjul som har rullat i en nerförstbacke och nu är det bara uppförs baken kvar. Fredagen var lugn. Gick på sex and the city med mammsen och hennes kompisar och sen var det hem för lite mys bara. Igår var det också lugnt. Var nere i centrum och köpte mig lite smycken och en tunika sen vart det promenad och solning med Marika och en heldel tittande på Bröllopet. Sen begav jag mig mot partaj i Sorunda. Var ett tag sen man var där men trevlig var det! Var hemma runt halv 2 tiden och jag somnade lika fort som en lampa. Idag vart det en lugn dag. Åkte mot Runsten för att kolla på Ponny SM. Man blir lite sugen när man ser alla. Så funderingarna och intresset vart lite mer. Fick med mig en tröja hem från shoppingen där från Kingsland.
En arbets dag imorgon och sen är jag ledig resten av veckan. Riktigt skönt ska det bli att få åka ner till ön och bara ta det lugnt och umgås med vänner som man aldrig annars brukar umgås med!

Nej nu ska jag bege mig mot stallet för att se Marika rida på sin lilla bebis :)
 Puss

god natt

fattar inte varför jag kommer i sägs så sent hela tiden :(.. Men som tur var så har jag ju sov morgon imorgon och näst sista jobb dagen innan jag får en vecka semester. Men sen kör det igång med jobb igen på SVEVIA. Tanken slog mig om att jag ska jobba typ hela lovet eller dom veckorna när pappa jobbar i alla fall. Men får se hur det blir. Vill som sagt ha lite sommarlov men jag börjar skolan rätt sent dock. Esch skit samma får väll se hur det blir.

Sov morgon imorgon och kolegan är med imorgon (y) Hon har dock vart sjuk nu i två dagar men det har ju gått bra ändå. Men det blir ju som sagt lite roligare!!

Imorgon ska jag i alla fall träffa vännerna. Får se om vi ska se på Sex And The City 2. Annars blir det nog bara mys pys imorgon. Men det gillar jag också!

Nej nu ska jag inte babbla mer. God natt och sov gått!

God morgon

Somnade rätt sent igår. Fan kan inte somna längre om kvällarna :( As jobbigt.
Snart ska jag ialla fall be ge mig mot jobbet. Sitter och äter lite frulle nu. Idag har jag och cheferna blivit bjudna på lunch så det ska bli jätte trevligt :)

Nej nu ska jag åka. Ha en trevlig dag i solen!

PUSS

Onsdag

hello.

Ligger i sängen nu och funderar på vad jag ska göra. Har vart ute och gått en stund och träffade mikaela och pratade lite med henne och så :) Har sov morgon imorgon så det blir riktigt skönt. Blir lite sov morgon nu när pappa jobbar natt med bröllopet och så :)

Nej nu ska jag klicka vidare. Har inte så mycket och blogga om nu när jag jobbar och står i :)

NATTI ♥

Tisdag

Hello mina sköna blogg läsare. Dagen har vart lite till och från. En till arbetsdag avklarad och det är väll okej. Blir lite smått irriterad ibland eftersom dom säger det ena och sen det andra men men. Kom från jobbet runt halv 5 tiden och vart direkt till stallet för att stöka till en galen grill fest. Super trevligt vart det med hanburgare, korv, glass och kaffe (y) Nu väntar det sig ett ytligare kalas hos Marika. Hon fyllde nämligen år här i söndags så idag blir det lite födelsedags fika :) 

 Ha en bra dag.

PUSS

sommarlov = tråkigt?

Sen jag kom hem idag har jag bara suttit och inte gjort ett piss. Önskade att man hade massa roliga saker att göra. Men så är det inte nu. Man kan ju hoppas på att vädret blir lite bättre så man kan sola efter arbets dagarna.

Lagade mig en sallad till middag idag och sen bestämde jag mig för att ta en tripp till stallet. Har plockat hem massa saker som ska tvätta, rensas och säljas sen så lika bra att göra det nu. Har rensat som fan i skåpet nu, lite sorligt men så är det..

Sen vart det kvantum för att handla lite matlådor. Fy fan vad pinsamt. Bara en massa jävla skräp mat. Men jag ska faktiskt försöka ta matlåda när det finns :) Sen efter det vart det en sväng till Lindberg. Mamma var ju så klart tvungen och se den nya "halv gjorda" terassen :) Mycket fint med egna ord.

Nej nu ska jag steka pannkakor till systern min :)

PUSS

hard work work

sitter på pappas data nu och passa på att skriva när han har möte. Jag och Bells är igång med jobbet. Massor att göra idag. Men att man redan längtar till lunchen...

Nej nu ska vi ut och fortsätta med något eller s´å får vi väll ta och sitta här :) haha

Puss och ha det bra. Vilken tur man har som jobbar när det är piss väder. Kanske man kan hålla tummarna så att det är sol när man har semester :)

jag måste ju flyta

herre gud. Har vart runt hela stockholm idag och letat flytväst. Men fan är det inte för stor storlek så är det mycket pengar ellr fel färg eller så. Fan!! Varför ska det finnas så många olika? Har hittat min flytväst men inte storleken och färgen så ska kolla lite på internet nu och se om jag hittar nått :)

Idag blir det till att bara ta det lugnt. För imorgon sätter jobbet igång. Ska bli spännande och se vad som ska göras iår :)

PUSS

varför proppmätt?

Snart sprutar maten igenom öronen känns det som .. Har blivit taco ikväll och det var riktigt länge sen kan jag säga. Blir en lugn kväll ikväll. Eller det kan jag hålla tummarna på. Kompisarna från Gotland är nere. Jonathan Nora Jeppa och Conny ska nämligen på Kiss ikväll. Riktigt avis är man!!

Vart som sagt en snabbis till Haninge idag. Vart tre tröjor och två maskaror :) Tyvär så har jag svårt att lägga upp bilder. Den här datan är nämligen hyper seg och för det andra så är min kamera död :(

Puss Puss

friday night

japp nu ska jag snart lägga mig i sängen men först en sköön dusch. Den har vart efter längtad länge kan jag säga. Kvällen har tillbringats hos daniel idag med men idag blev det bara massa film mys med Mikaelah.

Imorgon drar vi till Haninge. Kan lika gärna passa på i morgon. Ska bli dåligt väder har jag hört. Ska ändå dit och byta lite saker så kan lika gärna passa på och shoppa eftersom det behövs (y)

Nej nu ska jag hoppa i duschen. Skriver inte i morgon bitti eftersom att det blir tidigt :)

PUSS

god morgon

Sitter nu i vardags rummet och har haft värsta brak frukosten med min syster och hennes kompis Elin. Super duper mysigt i det här tråkiga vädret. Fattar inte vad det är med Sverige. Men jag tycket väll dock att det ska vara lite mulet nu och hela nästa vecka när jag ska jobba så jag inte missar någon sol :D

Just det. Går dagen var helt okej. Kunde dock vara mycket mycket bättre men men jag ska inte klaga. Satt först hos Daniel och chillade och sen drog vi ju ner mot nicksta. Lite dåligt med folk tyckte jag men vi livade upp det (y)





Lite bilder också :) Ha en bra dag i det tråkiga vädret.

godmorgon

Sitter nu här helt proppmätt av att hevat i mig en massa glass grädde och maränger och en kopp kaffe så klart. Höll på att försova mig i morse. Jag och Mikaelah mötte bells vid kvart i 9 tiden för att dra oss till våran gamla skola som hade skol avslutning idag. Min syster gick dock ut 8an idag också :) 
Nej nu blir det till att borsta gaddarna och ge sig mot tandläkaren :( Smart att jag bokar in trandläkare den här dagen ... "/ 

PUSSEN  

new header

Yesh nu har nya headern kommit på plats. Tack älskade syster ♥
vart riktigt nöjd. Vad tycker ni ?

Vart som sagt thai mat. Super gott och jag vart propp mätt. Sen vart det mot terrängbanan och kollade lite på när ponnysarna hoppade. Sen vart det hem för att träffa mikaela. Tog em runda i Nynäshamn så nu blir det bara mys framför teven.

Natti :)

mys kläder

Tjenare. Kom hem för ett tag sen och fått på mig myskläderna. Var riktigt skönt kan jag påstå när jag suttigt i stan och huttrat.
Som sagt nu har man sommarlov och redan på Måndag börjar jobbet. Vi kör på, på en gång. Lika bra när man är inne i rutinerna. Denna dag har spenderats med klasskompisarna. Vi vart dock färre en vad vi hade tänkt oss och en efter en försvan så det slutade med att det bara var jag steffi bella mikaela och petra kvar :( Riktigt tråkigt men men vad gör man inte. Nu väntar det sig god thai mat. Vet inte riktigt om jag ska välja sushi eller thai mat. Väldigt svårt val kan jag säga.

Puss

god morgon socker pinglor

Sitter nu här och lite halft uttråkad. Men kollade nyss på klockan och det börjar dra ihop sig för att knalla till skolan för sista dagen. Ska bli otroligt skönt men ändå trist att inte få träffa de alla underbara människor som går i min klass. 28 stycken och jag bara älskar alla i min klass!

Skola avslutning idag då sen blir det mys med min kära klass i trekanten. Kameran är med (om jag hittar den)
Ska bli kul och se. Ska nämligen slänga på  mig klackisar och det var ett tag sen man hade det :) hihi men det går nog bra :)

Nej nu är det dax att sminka sig och packa ner det sista :) Bye bye

sista blogg inlägget

Shit  nu ska datan in till skolan igen:( Får bli ett snabbt inlägg. Ska försöka att uppdatera så ofta jag kan under sommaren. PUSS

.

Kom hem för en liten stund sen. Har vart på stadsvandring hela dagen i stan. Slutade med en liten lunch och med lite andra roliga saker:) Slutade på en tredje plats. Fick en tröja och en vatten flaska. Jätte uppsattat men det hade ju blivit mer liv om det inte var några priser alls.. HAHa

Nu Ska jag mot Petra sen blir det mysa med tjejerna. Det var ett tag sen man träffade dom så nu blir det på tiden.

Lev dagen som om det vore den sista.

...



Jag är också trött på livet.

natti natti <3

 Nu ska jag väll börja avsluta denna helg. Helgen har gått väldigt fort men jag har haft väldigt tråkigt på länge:( Hoppas på att denne vecka kommer gå mycket fortare än vad förra veckan gjorde. Det är ju dock inte så mycket som ska göras denna vecka. As skönt.

Nej nu ska jag nog fixa lite inför imorgon och sen sussa.

Puss och ha det bra. God natt.

Jag gillare



Nu sitter jag äntligen på terassen och steker. Har nänmligen längtat så mycket efter den här värmen och den stilla luften. Igår var det inte så behagligt.. Har vart iväg en sväng i Sicka (hammarby sjöstad) Kan bara säga att där vill jag bo. FAn vad fint och fräsc det var.. Men det sägs att det kostar en förmögenhet och det kan jag tänka mig att det gör. Var nämligen där för att kolla på min kussin som skulle dansa. Det var södermalsm kulturskola mm som höll i något gippo. Med ansikts målning och loppis och hela köret.







Här skulle då jag vilja bo tack :O!

Nej nu ska jag fortsätta att glassa i solen. Pappa bjuder på Freja idag (y)

inte efterskattat

Sova är det jag har mins lust med nu :( Har sovit 14 timmar under det här dygnet och jag börjar känna mig lite smått sjuk. Ont i halsen och ont i huvudet och feber känsla. Undra om det är nått på gång kanske. Hoppas inte.

Har haft sån jävla tråkig lördag så det inte är sant. Ibland önskade man att man kunder trolla. Det suger ibland. Ska nog fixa och dona lite på rummet och sen så ringer klockan på halv 10 imorgon ..

God natt Sötnosar ♥

innan jag säger god natt

Tänkte nu fråga en sak till er som läser min blogg. Bättre med hjälp :)

BRUNT ELLER BLONT(?)





Så nu vill jag att ni hjälper mig :)

bilderna























Det var dom bästa bilderna jag kunde få fram bland alla hundra. Nu har gästerna kommit som ska få mat av oss idag :) Blir grillat med massa goda tillbehör!

Kanske skriver sen får se vad jag hittar på.

modell för en stund



Tjenare igen. Kom ju på att min syster är hemma och hon är grym på att fota! Har nyss vart ute och tagit en massa foton på mig med massa olika outfits (y) Kommer upp snart och om några dagar så kommer  min nya header att bli super fin. Har fått lite kalgomål om att det är rätt mycket vinter i den men nu har jag ju en ideé så håll ett litet extra kik ;)
 
Bilder kommer snart men inte allt förmånga.

PUSS

God dagens.

Sitter i mitt lilla rum och finular på vad jag ska hitta på? Har skit tråkigt kan ju inte bli värre. Alla vänner är på student firande. Och då pratar jag verkligen om alla..
Har fixat och donat lite hemma. Men nu tror jag att det blir till att ligga i solen lite. Syns att det blåser så mycket kalla vindar :( Får se hur det blir.

Puss.

god nattens

Nu ligger jag äntligen i sängen. Har vart runt lite som vanligt idag efter skolan :) Hade ju matte och det slutade nästan i tårar för att jag bara vart irriterad men det var jag inte ensam om men men så är det. Nu är alla kurser klara för mig i alla fall, Skönt! Jag och Mikaelah åkte hemmåt och jag drog och handlade en massa med pappa.

Vart rökta räkor med aioli till middag. MUMS! Sen vart det lite deg i soffan innan jag mötte Petra för att bege oss mot nicksta för att snacka lite skit. Men det yog inte så lång tid innan myggorna hade ätigt upp oss, så vi gick mot Totte ist. Satt och hade trevlig där ist på en fredags kväll. Inte dåligt.

Imorgon blir det nog bara se till att ligga i solen så mycket som möjligt. Inget planerat och Nynäshamns studenter kommer dock vara utsprida i nynäshamn imorgon, seeee upp .. Blir galen. Vill också vara där ..

Natti Natti ♥

jordgubbar

Hahah sitter i klassrummet och tänker bara på jordgubbar ? HAHA konstigt. Jävligt sugen på det men men. Får väll ta och köpa mig ett par jordgubbar till helgens göra :)



Nu sitter jag i skolbänken igen och kollar på film. Då kan jag lika gärna sitta vid datan ;) Blir nog en lugn förmiddag men en jobbig eftermiddag. Har lite och göra på matten men det har visseligen alla typ men får se hur det blir (y)

Chioa som man säger på bosniska :Dhaha

trött

Äntligen ligger jag i sängen men jag kan inte påstå att jag är trött någon stans men aja får väll försöka att blunda.

Den stora händelsen:

Idag har jag dock tillbringat nästan all tid till mitt hår. Som då skulle få sig en gijäl make up och det fick den också. Färgade håret och sedan upptäckte vi att håret jag nyss färgat blev mörkare än löshåret.. HUM! Men vi satte i det och det tog hela 5 timmar att sätta i det (några pauser) Men häldre att det blir bra än att man ska stressa men det var jätte bra i alla fall men dock inte färgen så jag och mamma fick dra och köpa färg till löshåret dåda. Så nu är löshåret lite mörkare än vad det var innan (ni som har sätt det) klippte in det och så men jag skulle nog behöva klippa in det mer :) Nästa vecka kanske jag slingar igenom hela håret till så jag hade förut eftersom jag trivdes så bra i det och eftersom ni alla andra tyckte det var så fint :) Så får se hur slutresultatet blir någon dag :)

Bilder kommer imorgon kan jag lova. Fanns ingen tid till det eftersom det tog sån tid.

God natt och sov gott SÖTNOSAR!

God morgon mina vänner

Hello mina älskade blogg läsare♥
Nu börjar det närma sig det vi ska syssla med i några timmar. Petra kommer hit snart och det ska bli jätte spännande :D haha Jag vaknade för 1 timma sen och jag insåg att jag fått två feta jävla mygg bett på mitt ben (?) Hur kommer det sig ? Ingen som vet .. Kan bara säga att sommaren är här :)!

Nej nu måste jag börja förbereda lite saker :)

Ha en bra dag, ♥

natti

Nu ska jag äntligen få sova. Efter att Mikaela drog vid 5 snåret så slängde jag i mig lite paj som jag gjort och sedan åkte jag och mor till stallet. Första gången på en månad som jag berger mig dit. Och gud så jobbigt det var :( Trodde det inte skulle vara så jobbigt men det vart bättre efter ett tag. Hem och hoppat i duschen och träffat lite vänner och så:) Mötte även Mikaela som ville prata ut lite men så är det ibland :)

Hare gött. Imorgon kommer det ut en överaskning i bloggen så håll kollen (y)

PUss och Godnatt ♥

degar

Tja tja bloggen!
Kom hem runt ett tiden och jag och Mikaelah drog oss till Centum för mamma skulle ändå ner. då händer en olycka när jag jliver ur bilen. Så det var bara för mig att gå in på Lindex för att köpa mig ett par nya byxor. (ni kan gissa vad som hände) hah

Så nu sitter jag och Mikaeah och degar framför THE CITY! Så bäst.

Äntligen har jag fått koll på hur jag ska jobba i sommar. Antingen blir det 3 veckor eller 6 veckor. Får se hur mycket jag orkar jobba :) Nu ska vi fortsätta att mysa.

PUSS

god morgon

Godmorgon mina underbara läsare. Vaknade nyss. Dax för att äta lite frulle och sedan måste jag springa till bussen :) Börjar nämligen halv 10 i dag och slutar 11. Jävligt onödigt att över huvud taget att åka in men det är betygs prat och det är ju spännande och sen blir det ju fika :D hah 

Nej hinner inte skriva mer. Skriver sen..

PUSs♥ 

VECKANS PLANER


Onsdag:
Skola 09.30- 11.00 sen fika med brudarna

Tosdag: Ledig, Håret ska få en helrenovring :D

Fredag: Skola som vanligt

I helgen finns det inga planer än så länge :) hah

Räkmacka

HAHA jag har inte skrivit sen Söndags tror jag att det var men jag skriver nu:) jag har glidit runt på en räkmacka i går och idag så nu känner jag att det är dax att göra något åt det:) Har lovat upp bilderna här sen helgen. Bella nog lite puppig över det men nu bvehöver hon inte vara det tycker jag :)























Det var alla bilderna från helgen :) Ha en trevlig dag. Skriver sen ♥