Torsdag

Sitter i skolan. Ska snart börja frisörtekniken :) Hoppas jag kan få style min klippsdocka som jag gjorde klart igår. Men vi får se. Hade ju inte suttit dåligt med egen hårvård. För skulle verkligen behöva göra nått åt min utväxt nu inna jag åker utomlands. Eller om jag ska spara det till efter? För det lär ju bli lite solblekt i solen:) 
Så jg har nått att fundera på :)

Idag då

Åker till pappas jobb efter skolan och äter lite frukt med han, hih
Gymmet
Se efter min Svenska

Ha en bra dag ♥

Skoolääään




Sitter nu i skolan. Har Kultur och stil historia :) Och satan vilken jävla träningsverk jag har. Hoppas det blir lite bättre med dagen som går :) För ska nämligen träna idag med var tanken!

Nej nu ska jag plugga på! Fan inte långt kvar på 2ans termin! WOP WOP

En lång Onsdag.

Det har vart full rulle för mig hela dagen sen 7 i morse! Började med att klockan ringde kvart i 7. Tryckte i mig lite frulle och sen drog jag mig till gymmet. Körde lite mer styrketräning. Eftersom att jag kände att konditions grejen  inte riktigt var min grej när jag var halft förkyld och kallsvättades. Så tog det lite lugnt ist. Sen drog jag mig mot skolan. Vart lite klippslockar och så. Sen vart jag upp hämtad i stan av familjen sen har jag vart och gjort ärenden i Täby hela kvällen. Riktigt skojj var det!!

Så nu är jag hemma. Trött och belåten kanske man kan säga. Har stått i duschen och gjort lite hår inpackning och så. Nu ska jag ner och lägga mig och se BB.

Hoppas ni haft en bra kväll!

Nu har jag hållt på med att försöka blogga...

Nu har jag hållt på med att försöka blogga från mobilen ett tag men det har inte funkar för det var massa uppgifter som saknades på min blogg.se :( men nu funkar det :D nu ska jag hoppa i duschen och sen blir sängen :) ha en trevlig kväll! !

Test bloggar

Test bloggar

Tisdag

klockan är 11 och har redan

Ringt läkaren angående min andning.
klickat hem ett skal till min mobil.
ringt på häst.
städat lite.
käkat frulle
druckit kaffe med mamma.
Tagit lite friskluft på alltan.
hämtat ut slämlösande host meducin och köpt verktabletter och nässpray på apoteket.



Sitter hemma i soffan. Mamma har precis åkt till jobbet. Som sagt jag vart hemma idag med. Sitter och kallsvättas lite. Tror jag ska ner och lägga mig i sängen eller funderar på om jag ska gå upp och kolla påen film på syrrans tvdata. Eftersom att hon har laddat ner en massa filmer som man kan se på tv. Men som sagt jag är INTE teknisk. Så får se vad jag ska göra. Först måste jag nog gå en långsam liten kort promenad med hund. Sen små plocka lite här hemma. Så konstigt att alla minsa saker ligger huller och buller i hela huset (y) :D

Nej nu ska jag ta och göra nytta! Puss

slut på måndagen då!

Sitter i vardagsrummet och har precis suttit lite med svenskan. Tror det svåraste med plugg är att komma igång. Sen brukar det iaf för mig rulla på. Men nu slutade jag lite innan det stod helt stopp i huvudet. Skulle behöva lite hjälp av pappa så får nog vänta till imorgon. Ska nog ta mig ner till sängen och gå och lägga mig men jag känner mig så pigg. Men ändå helt trött och matt i kroppen.

Men iaf. Gick bra hos psykologen. Dock har det aldrig vart så jobbigt att vara där som det var idag, men men får se hur jag ska göra. Satt och kallsvättades i 1,5 timma så bestämde mig för att utesluta gymmet.. Får se om jag är hemma imorgon. Vill verkligen bli frisk. Orkar inte åka in på 3 veckors förkylning som sist för att jag aldrig vila ...

musterium!!




Sitter och försöker skriva lite Svenska arbete. Men det är så mycket i min hjärna som snurrar så det är så det går knapt att gör nått. Imorse vart jag riktigt dålig. Började kallsvättas och hostade och kände mig allmänt sjuk. Så tänkte att jag skiter nog i gymmet. Men nu känns det bättre. Kanske känns ännu bättre att få komma ut i friska luften och så efter psykologen. Så tror jag ska ramla in på gymmet efter det ist.

Fattar inte vad det är för fel på mig. Men det känns som om nått är fel. Nått är skumt.. Både i hjärnan och kroppen. Får se vad det är för nått för nått för snart orkar jag inte ha det så här.. Jag vill vara lycklig och må bra! Pain!

morgon frillan!!

Tja bloggen. Var ett tag sen,, IGEN ?

HAHA så här ser min frilla ut nu.. 11 timmars sömn bakom arbetet!!



Haft rätt fullt upp i helgen. Det har vart barnkalas och det har vart mysdagar och 22 års fest och jobb! Så det vart inget bloggande. Idag som sagt så är jag ledig. Jag har värdens huvudverk. Men jag har nämligen sovit 11 timmar i natt och det är ju alldeless för mycket så tror det är därför. Jag ska snart få i mig lite frulle sen så ska jag nog dra mig mot gymmet och sen spykologen. Sen får jag se vad som sker. Har inte så lust att träffa massa personer nu. Mår kanske en 5 av en 10a. Så jag vill egentligen bara hålla mig inne.. fast det inte äns hjälper!

men men. Ha en Super Bra dag.

host host

Sitter i soffan och kollar tv. Har nyss vart i Centrum med mamma och köpt lite saker. Sen även vart på sjukan. Men som tur var det inget. Måste ringa vidare om min andning. Då jag får andningsproblem vid träning så jag får panik.. Så det måste jag kolla upp.

Klockan 17.00 är det Bio som gäller. Med de söta små stallflickorna. Har hand om ungdomssäcktionen så vi hittar på en massa roligt. Och jag själv får vara lite barn också (a) Sen blir det Thai mat med Mamma och Syrran. Sen resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Försöka att bli frisk till imorgon och så!


PUSS

Justin Biber

Sitter fortfarande i soffan och tanken slog mig att jag ska ju på Justin Biber Bion idag. Har alltid tyckt om hans låtar. Så kommer väll sitta som en 13 årig liten flicka i bio salongen och böla.. hihi (a)

Tänkte bjuda på trailern som jag nyss hittade på youtube.. Dock inte på svenska.. Men det är meningen att ni ska kolla på trailern och inte läsa den ;)

God morgon..

Sitter och kollar vädret. Gick upp för drygt en timma sen men jag vaknar med världens hals ont. Värre en halsflussen. Kan inte äta elr dricka! Så jag blir hemma idag.. Ska ner och hänga på låset på akuten idag tänkte jag. För undra om man kan få halsfluss fasten man inte har några halsmandlar.. (?)

Och ifall det satt sig i magen blir det inte roligt heller :(

bättre tider..



Sitter hemma nu och väntar på bättre tider. Mormor har vart här hemma och lagat middag till familjen men hon har precis gott. Så nu är det bara jag hemma. Sitter och funderar på om jag ska ta mig en power nap innan jag ska ta mig till gymmet. Ska försöka att mins vara på gymmet varje dag. Eller det är målet iaf. Sen kanske man inte uppfyller det men det är min tanke iaf. 

Jag vill lixom bara slippa ligga i vassen i år igen ..  

-

Det är helt sjukt vad saker kan förändras fort i ens liv. För ca. ett år sen vista jag knappt själv hur jag fungerade. Jag fick mycket hjälp. Nu vet jag nästan vem jag är. Jag känner nästan mig själv. Det är svårt. Det är så mycket i mitt liv nu som jag måste jobba med. Det tar så extremt mycket på kroppen. Och man mår både bra och dåligt på samma gång. Sen ska man försöka att sköta hällsan och skolan på samma gång. Livet är fan inte lätt. Iaf inte mitt. Men allas liv ser så olika ut. Livet är fett orättvist. Ibland önskade jag att dagarna var mycket länge. Att man kunde göra allt samtidigt. att livet gick på en rälls och aldrig tog stopp!

torsdag..

sitter i skolan och har kultur och stilhistoria.

Orkade inte blogga igår. Värken jag Petra elr. Mikaela var i skolan igår. Jag var på gymmet klockan 08.00. Sen kom jag hem och hämta syrran vid båten. Sen tog jag Petra och Mikaela en långpromenad med hunden. Och vi avslutade med att köpa oss en sallad på Nilssons! Sen tog vi en roudtripp till Ösmo och hade allmänt as roligt. Var länge sen jag hade sån tid med mina vänner!

Nu ska jag dra mig till pressbyrå och köpa vatten :)

Onsdag!

Nu har jag fått i mig två äggmackor. Ska snart dra mig mot gymmet. Helt slut i kroppen från skiddagen igår! MEn kul hade vi igår. Dock tog jag bara ett kort med min mobil kamera. Och vet ni vad. Jag fick en ny tele igår när jag kom hem. Så bilden ligger som sagt kvar i den gamla mobilen :)

Nu ska jag ta och dricka en massa vatten sen blir det gymmet! Älskar morgon gym!

Lite bilder från igår!







Go kv'äll

Sitter i soffan och har precis drukit kaffe med pappa. Ska snart dra mig mot stallet tänkte jag. Har packat och fixat lite inför imorgon eftersom att jag drar till kungberget imorgon :D Åker 05.30 från nynäs :) Men är man riktigt taggad så brukar det gå as bra.

Puss Puss"

Veckans Planer


Måndag: Skola stallet och gymmet

Tisdag: Kungsberget för skidåkning

Onsdag: Morgon gym och skola

Torsdag: -

Fredag: Jusin biber Bio


Nej nu ska jag fortsätta här på Engelskan. Puss

Hellow!




Sitter och har engelska. Känner hur tung och trött jag är i hela kroppen. För det första skulle jag behöver ett gym pass nu säger jag bara! för det andra så har min mobil har vart cp hela dagen. Hoppas den inte dör innan jag åker till IBITZA.. Och jag har bara gott runt hela dagen och längtat efter min nya tele som kanske kommer i veckan. Ska nog klicka hem ett skal nu tänkte jag. För det tredje har jag glömt min plånbok hemma. För det fjärde har jag sagt upp mig på ridningen.. Får se om jag hittar någon annat (?)  

vill bara hem och sova nu!

Måndag..

har inte riktigt hunnit blogga. Har vart full rulle hela helgen. Men kanske inte ändå. Har bara vart mycket i huvudet. Och har inte alls någon lust att tänka på bloggen. Men nu gör jag det!

Idag händer inte så mycket. Ska förmodligen till gymmet och sen till stallet och ta hand om min pollehest!

Lönar sig att plugga..

Sitter i skolan. Börjar om en timma och en kvart. Kände för en gång skull att jag kommer klara detta prov. Tog mig 25 minuter!

Nej nu ska jag chilla runt:) PUSS

Go kväll

Sitter precis i soffan. Ska sätta igång med lite plugg nu. Sen blir det gymmet tror jag. Sen ikväll blir det ännu mer plugg! Har nämligen Svenska och Matte prov imorgon. Brukar alltid faila på Svenska och Matte prov så kommer säkert göra det imorgon med...

Puss

Torsdag,

Sitter nu i skolan. Precis kommit hit. Ska köra igång med stil och kulturhistoria. Vi är jätte några i klassen så det lär bli en skön lektion. Sen blir det frisörteknik på efter middagen. Och idag blir det ännu en dag fölt av plugg. Ska plugga matte med Petra.

morgon.

Cha Cha!

Klev upp runt halv 7 imorse. HAr precis käkat frulle med syrran. Nu är det Vakna Med The Voice. Man hinner ju lixom aldrig se det längre. Nu gäller det bara att pimpla massor med vatten innan jag ska dra till gymmet. Älskar morgon gymet!

Ha En Bra Dag!

17 mil

Känner mig så tung i hela kroppen. Känns som om jag har prungit 17 mil. Helt slut i huvudet. Har suttigt och pluggat i prinsip heeeela kvällen! Och känner fortfarande inte att jag är på väg någon stans. Känns som om jag står och trampar på samma ställe hela tiden.

Nu ska jag ner och mysa ner mig i rummet och i sängen och göra lite andnings uppgifter!

Hoppas ni haft en trevlig kväll!


Brother Bear - On my Way




Vi säger så här...

Jag kommer förmodlingen inte hinna skriva i bloggen förens på Fredag när skolan är slut. Jag har så extremt mycket att plugga och dess utom en häst som ska tas hand om och så klart mig själv innan jag går in i väggen :(

Men idag har vi gjort Maria Antoinette frisyrer. Gick som det gick. Kunde dock vart finare reslutat. Sen drog jag hem och mot psykologen och nu är det dax för plugg. Sen blir det en prommis med Mikaela ♥






 

totalt glömt bort allt

Just nu vet jag inte vad som håller på att hända men jag har glömt bloggen totalt idag. Brukar alltid tänka på den men idag känns det som om något annat kommit upp ist.

Hade en jätte skön skoldag. Bara myst och haft en bra skoldag med mina bästa vänner! Åkte hem och insåg att jag glömt nyckel SOM VANLIGT!! Fick ta mig till mormor och hämte nyckel. Sen fick jag laga middag och sen dra mig mot stallet. Lixom vart fullt upp hela dagen. Sen har jag en viss oro över engelska provet som jag missat som jag ska göra imorgon och jag har inte ens hittat på nått av papprerna. Därför har jag inte ens velat vara hemma. Så kom hem från stallet för en timma sen. Duschat och fick lite i magen. Nu funderar jag seriöst på att vara sjuk imorgon och bara ta en plugg dag. För det första har jag 3 prov redan denna vecka. Alltså 4 prov med engelskan. 2 per vecka är som max och max för min hjärna. Och detta engelska prov är ett stort prov :( Får ångest!  


New book!

Ni som redan har läst min blogg ett tag vet att jag mått lite dåligt i en längre tid. Som sagt, Har inte vågat att leva fullt ut. Min mamma hittade en perfekt bok till mig idag ♥
Förut läste jag blondinbellas bok, Egoboots! Men den vart jag bara värre av.. Så nu ska jag testa den här. Kommer en bokresention någon gång i framtiden. Är inte proffs på att läsa böcker men den här ska jag försöka att läsa!



Trevlig kväll.

Har precis kommit hem från Gustavsberg. Hade en jätte trevlig kväll. Så mysigt att komma hem och lukta lera om fingrarna. När man lekt med sin lilla kusin på 1½ år. Nu återstår plugg och ännumer plugg. Helt slut och massa klumar i magen. Känns som om det är det värsta veckan på länge som står framför mig.. Får se hur detta ska sluta!! 


Ha en trevlig kväll och passar nog på att säga god natt nu också :)  

tids fördriv..

Sitter i soffan nu. Precis ätit lite lunch och precis duschat. Ska försöka att sluta ära så mycket till lunch. När jag har ätigt en bra frulle och sen ska äta en bra middag tror jag bara att bara en massa bra mellanmål och en liten lunch räcker för mig. Iaf nu!

Ska åka till Gustavsberg runt 2 tiden tror jag. Ska komma på nått att bjuda på här i bloggen. Funderar på om jag ska ta och rensa alla mina skor (?) Ska bli kul och se hur mycket jag har egentligen... Kanske bjuder på lite bilder. Så får ni hjälpa mig vilka som ska hissas och Dissas ;)


Puss

God morgon ..






Skit trött. Natten vart inte riktigt som jag hade tänkt mig. HAlv ett ringer telefonen och en lite halvrädd och gullig person frågar om jag kan komma till henne och sova hos henne. Jag hade såklart ingen lust men fick jag skjuts så tänkte jag att jag kan åka till henne eftersom att jag vägrar att gå själv och trött i mörkret. Så runt halv 2 tiden åkte jag bara över backen. Käkade en kvällsmacka och sen vart det sängen igen...

Men iaf. Upp med tuppen. Så nu ska jag dra mig mot stallet och fixa och mysa med Pollen min.


Puss

God natt Lördagen




Helt nöjd med min lördag. Kunde aldrig fått en bättre lördag. Tagit det lugnt och motionerat och haft det bra. Dock hade väll min lördag vart bättre utan magont.. Men men. Ikväll har jag vart hos Nero och tittat på melodifestivalen för fösta gången för iår. Erik van och det var kanske inte var så otippat (?) Träffade sedan Bells och Vicis en sabbis innan jag gick hem.

Så nu är det sängen. Ska försöka att inte sova allt för länge imorgon. Ska till stallet och tömköra Holly och sen blir det mot Gustavsberg. Middag och fika med kusinerna.

Ny och fräsch

Sitter i mitt rum och rå dunkar musik. Love!
Har precis vart i duschen. Kom hem från gymmet för ca. 30 min sen. Var på gymmet rätt länge. Kul att man har sån träningsverk när man går ner till gymmet. Men det försvan rätt fort iaf. Tur det! Vad som händer ikväll är inte klart än. Kanske ska vara med Bella och Steffi eller så ska jag bara ta det lugnt eller så drar jag mig mot stall flickorna. Svårt val kan jag säga!


Nej nu ska jag ta och fixa och dona. Tänkte sätta mig och beställa lite tränings kläder! Jag har vart jättte duktigt och storstädat hela mitt rum idag. Höll säkert på i 2 timmar. *stolt*


livet är på topp just nu

Nu ligger jag i sängen. Har vart uppe en stund och käkat frull med mamma och pappa. Men sen åkte dom iväg så har legat i sängen nu och läst en bok och bara tagit det lugnt. Skönare har jag inte haft på länge. Brukar aldrig läsa böcker men nu är det ett måste tyvär.. Ska städa och rensa rummet nu tänkte jag. Känns som jag gör det hela tiden men det ser seriöst ut som ett HEJ KOM OCH HJÄLP MIG! Så nu tänkte jag at jag skulle hjälpa garderoben lite. Sen ska jag damsuga och fixa och damma och så. Sen blir det Gymmet!!

Puss

mår riktigt dåligt

Har mått dåligt sen jag kom hem. Illamående och ont i magen. Men hade inte så stor val så fick åka till stallet och fixa med hästen och så. Så nu ligger jag i sängen och vill bara sova.

God natt folket. Får se om jag bloggar nått mer. Trött på bloggandet just nu!

vill bara hem och gråta

Jag har förstört hela min fredag. Hur kan man vara så klantig? Konsentrations förmågan finns inte ens i mig idag på matten. Undra hur kvällen ska sluta. Vill bara hem och sova och vakna upp en sommardag i Juni.

Im going to Ibitza!

Nu har mina galna vänner lurat mig in på en Resa till Ibita sen 13 April och vi kommer vara där i in vecka. Kommer nog ha jätte kul men hinner nog ångra mig hundra gånger men de får jag leva med. Kommer nog ändå ha skit kul och kommer nog bygga upp ett stort minne på nytt.






Hotellt i Ibitza.


 

Fucking Fredag

Så jävla skönt med fredag. Jag har längtat så efter denna dag. Ska bara sova och ta det lugnt. Fortfarande trött sen förre helgen. Så en vit och lugn helg är det ända jag vill ha just nu!
Har Svenska nu och ska gå igenom allt inför provet nästa vecka. Sen blir det nog någon redovisning och så.

Dagens outfit:  Bjukisbyxor (haft hela veckan), rosa gina linne och den bruna nya tröjan från Vila, solgalsögon och street skor. AS SNYGG!

Helgen

I helgen inväntas inget. Jag vill bara vara hemma och ta det lugnt och inte ha nått planerat. Och om det nu skulle komma nått så får jag ta det då. Ev. ska jag upp till gustavsberg till min lill kusin och stor kusin med familj och bara fika under dagen. Kanske blir film kväll med stall tjejerna om jag orkar. Men jag ska ocskå försöka att hinna träna varje dag iaf.

Men jag måste ju bara ha
 chees chips med guacamole




God natt alla läsare

Har precis lagt mig i sängen. Har vart i duschen och innan det var jag på gymmet. Jag e såååå duktig! Men jag har faktiskt gjort andra saker också. Har vart i stallet och haft möte, lagat mat och sen en till sak som är hemlig :) Det avslöjar jag imorgon om ni inte kommer på innan jag säger nått ;)

btw. Fick hem mina svarta snygga skor. Dem satt som smäcken ♥

Nu ska jag försöka att läsa min engelska bok som handlar om en kille som har en sjukdom (y) Jätte kul!!


tråkigt

Har precis fönat på 30 minuter. Gick rätt så bra..Så nu har vi fått prodjekt uppdrag som är en tävling i slutänden. Man ska komma på ett frisörprodjekt som sedans ska utföras och den som kommer på bäst får så klart ett pris nästa Tisdag :)

I helgen har jag inget planerat. Jag ska nog bara ta hand om hästen och ha en vit helg.


frisörteknik

Sitter i klassrummet nu. Har preciws haft lunch. Var pankakor. Inte roktigt min grej men det var gott i dag och jag var sugen på pankisar. Ska snart ha frisörteknik. Tror det kanske är film denna lektion med men hoppas inte de för nu har man redan suttit och kollat film hela förmiddagen.

Idag ska jag tammefan ta mig till gymmet. spelar ingen roll om jag håller på att bryta benet eller så. Måste träna!

Puss

skoläään

sitter i skolan nu. Ska se på film så hinner inte skriva mer.

hur kan jag alltid lyckas med allt?

ligger sängliggandes i sängen och har så ont i låret. Men det är en svag smärta från höften till lår och knä. Går jag och överbelastar jag benet så känns det som om benet ska gå av (?) Har aldrig haft en sån smärta förut (?) Får se hur det är imorgon..Ligger som sagt i sängen och klockan är bara halv nio så tittar massa tv nu till big brother börjar. Tycker det inte är så speciellt bra men finns inte så mycket mer att titta på ...





Alltid glad!

Vill också sända en tänke till kompis Bells Me familj som kommer gå igenom nått jätte jobbigt imorgon. Håller tummarna och ger er all lycka till!

hahaha fail!





Ja som sagt jag skulle till gymmet imorse. Ställde klockan på 06.15. Och så vaknar jag klockan 9o (?) Då har jag typ tryckt i att klockan inte ska ringa på Onsdagar för det är så jag har sovmorgon. Eftersom att jag annars går upp 05.30. Lite sur jag vart nu :( Får försöka gymma när jag kommer hem ist.

Nu är det lite brottom. Mikaela och Hennes pojkvän daniel hämtar mig om 10 min. Vi ska åka till Hanine och äte frulle på DONKEN. Vilken lill lördags lyx! Så det blir morgon mys på donken innan vi drar oss mot skolan för kundpass.

PLUGG




Sitter och pluggar. Var tvungen och ta en liten paus nu när jag ska byta ämne. Som sagt en massa papper.. Undra vad jag ska ta nu? Epok? Eller engelska (?) Allt låter så jävla kul !
Men man har ju inte så stort val just nu. Slog i tån för typ ca. en timma sen. Och jag tyckte det bara gjorde lite ont men sen skriker pappa och säger att det är blod på hela golvet i hela huset! OPS :P Den gick sönder :(

Nej nu måste jag ta tag i mig själv :) Puss häj!

plugg återstår




Nu sitter jag i vardags rummet igen. Har precis kommit från duschen. Var på gymmet runt halv 5 till halv 6. Gud vad jobbigt jag tyckte det var nu när man inte gymmat på typ 5 dar.. Inge bra det! Sen vart det en sallad när jag kom hem i min ensamhet .. Som sagt det är ju internationella kvinno dagen samt festis dagen idag. Men inget av det firaas av mig iaf. För det första är jag nog inte kvinna än och för det tredje så är semlor gott ibland. Hatar mandelmasa och för det andra så är det inte så bra för min hälsa :P 


Nej nu ska jag nog dra igång lite plugg. Fattar inte vrf det alltid blir en hög ed plugg för :( .. 

matvrak?

sitter i soffan och har precis satt i mig cuocamole? Stavning? med nachos chips:) Så jävla gott! Har vart i skolan och vi hade frisörteknik och sen hade vi studie vägledning :) Så det har inte vart någon fruktansvärt jobbig dag idag men trött som fan är jag fortfarande :O Och hugrig är jag också :( Käkar så dåligt i skolan. Fattar inte varför det ska vara så äcklig mat hela jävla tiden :)

Nej nu ska jag sluta och gagga och ta mig nått och äta. Sen bölir det gymmte 16.00 :)

Puss på er i solen!

Slut på Måndag.. Äntligen

Rent mig själv så HATAR jag måndagar. Först är det skola, Man är så jädra trött från helgen. Jag har Engelska på måndagar och jag kommer hem ap sent från stallet på måndagar och bara hela dagen består av stress!! Skulle vara yber skönt om man bara kunde spola förbi den lixom :P

Men iaf. När jag kom hem så satte jag igång med maten på en gång. Vart korvstråganoff :D Nu när Vi slutat med Linas Matkasse blir det god mat igen. Jag DISSAR Linas Mat Kasse!! Korvstråganoffen vart iaf en delikatess enligt familjen ;) tummen upp för den. Sen fort i med en kopp kaffe och sen mot stallet. Tog en promenad med horsi på 30 minuter sen upp på häst ryggen. Gick bra men jobbigt var det. Men nu är jag hemm iaf så nu blir det döch och säng :)


vill bara hem från plugget nu...

Sitter i skolan och bara väntar och väntar på att det är min tur och höra mitt betyg i Engelska. Frågan är behöver jag ens veta? Kan ju ändå vara kul och veta ändå tänkte jag :) Ska snart hem och sova om jag kommer hem tidigare än vanligt :) Sen ska jag till stallet och ta hand pollen min och sen ska jag nog rida en annan häst.

Nej nu ska jag packa ner allt i värran och sen dra mig mot tväris mor gullmars. Får inte glömma att köpa nötter! Så jävla gott!

♥ 

beställt hem




Dessa underbara snygga skor ligger nu på Posten på väg hem till mig. Eller det har dom gjort i en vecka snart så dom borde komma snart!

Kungsberget



Tjo. Nu när man haft så tråkigt på lektionen har jag bokat skidresa till Kungsberget den 22 med Bella Petra Mikaela och Steffi. Ska bli så jävla najs. Fast jag gillar inte Kungsberget. Hade hällre åkt till Romme eller nått annat roligt. Men att bara åka skidor är så jävla kul så bara det är bra snö och massa sol blir jag glad :D 


♥ 

Måndag igen...

Sitter i skolan. Känns jobbigt när man inte är på topp. Har marknadsföring. Prov nästa vecka tror jag :) Håller på med typ hur man ska göra ett prodjekt :P  

Snart blir det frulle :)

PUSS

Söndag..



Idag när jag väl satt ner och tog det lungt insåg jag nog allt i mitt liv. Alla mina drömmar är bara utsuddade. Så som havet gör med sanden. Jag har kanske mer än en månad framför mig som kommer vara mer jobbiga en vanliga dar. Just nu när allt blivit bra ska man falla tillbaka till 0 igen.. Sån gör mig så rädd och arg. Tänk om allt kommer bli som förut? Då det var som värst. Jag vill inte falla dit. Känslan inom mig är bara skrik. Skrik så gud kan höra mig. Vrf han just ger all otur till mig. Vrf tycker han just att jag ska må dåligt och lida (?) Så mycket frågor men man kan aldrig få ett svar..  

Puss

Så jävla sliten

Just nu känner jag mig som om jag har är massa mjöl som ligger i en bunke i skafferiet. Skriver imorgon!


Party Party

Hello!

Nu sitter jag bara och väntar på att björn ska höra av sig. Fått tagit petras roll idag. Eller inte pussas och så.. bara göra sysslorna:P haha Petra var snäll och hjälpte mig i stallet imorse eller snarare runt lunch tid. Gick bra. Vi åkte hem till mig och sen har vi bara fixat oss. Fixat håret på varandra så nu är vi ur snygga. Petra har dragit till Lokalfesten redan. Hon skulle hjälpa till så nu väntar jag bara på det goda. Som jag sedan ska frakta upp till lokalen. Jag ska sätta på mig kläder och sminka mig. Sen få nått i magen. Sen ska jag röra mig uppåt åt halv 7 tiden :)

Kanske kommer ut en dagens outfit bild :)

Äntligen Fredag !

Har längtat så efter denna älskade fredag.

Som sagt jag är uppe rätt tidigt idag. Åker til stallet med Petra om ca. en timma. Hon ska vara med i stallet idag. Lite kul och ha sellis i stallte. Sen blir det hem. Petra ska nog leta efter kläder i min garderob till ikväll. Skulle nog också behöva lite efter kläder till ikväll. Sen blir de nog gymmet :) Och sen kommer nog Bella och steffi hit och kanske Julia. Ska nog ut och äta middag och fixa oss och de innan vi drar på Fest i Sorunda.

Ska bli så kul :) full späckade helg! Love It!

Ringvägen ♥

Har precis vart ute på ringvägen med Petra. Skit fint väder så det var jätte mysigt! Nu ska jag ta mig till Thaien och köpa mat. Älskar Thai mat. Sen blir det gymmet.

Puss

Torsdag....

Tog en liten sov morgon idag och sov till halv 11 tror jag. Det är iaf sov morgon för mig :)
Käkade lite frulle och sen fick jag en färg kund. Syster yster kallas hon för. Så tacksam över att jag har min lilla egna frisör salong. Shampoonering och klippstol lixom :)

Färgen vart väldigt bra iaf. Så nu ska vi snart dra oss mot stallet. Jag ska ha skötar kurs. Och Fanny ska hjälpa mig lite med det. Sen blir det nog gymmet ikväll. Har faktiskt lite träningsverk i armarna idag. För arbetade armarna lite mer igår än vad jag brukar göra (a)


Ha En Bra Dag!


Puss

Ikväll blir det mot Stor Stan



Har precis fixat mig. Snart blir det middag. Allt gick bra i stallet och så. Tog i riktigt ordentliget på gymmet också och sen vart det springa lite i stallet också efter hästen. Ikväll ska jag ta mig mot stan. Inne i stan möter Steffi upp mig på Söder. Sen drar vi mot DC och möter Petra och sen tar vi nog en mysig fika. Sen kommer bella och sen ska vi Bowla. Sjukt länge sen jag bowla så det ska bli riktigt spännande och se hur de kommer att gå. Har saknat Bella och Steffi riktigt mycket också så det här kommer nog bli en toppen kväll!

Puss och Ha En Toppen kväll ♥

god morgon

Shit det är redan Onsdag. Jag är uppe tidigt idag som vanligt tänkte jag säga men faktiskt inte:) Måste till UM, Ska vara där kl.09.00 så om 30 min. Sen blir det stallet och gymmet! Har verkligen saknat gymmet nu när jag vart på Gotland och bara svullat. Nej men nästan :P

Ha en bra dag :)

God morgon

Sitter i köket och har precis suttit på mamma facebook och raderat en massa, medans hon gick på en promenad.. Schyst? Ska ta mig ut på enn lång promenad sen tänkte jag.

Idag skla vi även grilla korv på våran gård så får se hur det blir. Kommer så klart upp en massa bilder.

Puss

samlar ihop mig







Har nyss suttit och kollat på Bröderna Karlsson med Pappa min. Fick rensa huvudet lite. Nu ska jag fixa mig för natten och samla ihop mig. Mår verkligen inte bra nu. Har hänt så mycket idag och jag försöker att stöta bort så mycket som möjligt men idag verkade det inte funka som det brukar göra..

Hoppas ni haft en bättre dag, Älskar alla mina vänner där ute ni betyder mycket ♥