Mitt liv i en ända stor stress

Stress hit och stress dit. Gud vad man kan stressa. Sökte en massa jobb förra veckan och nästan alla har jag fått svar ifrån och till och med andra salonger har ringt upp mig :) Så roligt. Nu ska man bara ta tag i själva provjobbet och se vart man trivs bäst. Första intervjun imorgon. Ska bli spännande som fan!
 
Sen åker jag och älskling till Gotland över helgen på marknaden och sen blir det nog bara ta det lugnt och lite se värdigheter eftersom att min älskling aldrig vart på Gotland typ :)
 
Idag har jag vart hos min behandlare. Visar sig att jag är låst i hela nedre ryggen. Sant roterat och förseglat hela mitt höftparti som påverkar hela bäckenbenet och ryggen ända upp till nacken. Skönt att jag har tagit tag i det här nu med tanke på att jag knappt kan gå..
 
Inatt blir det nattjobb igen. Tanken var att jag skulle hinna sova innan. Men hanmade här framför datorn
 för att betala en massa räkningar och besvara en massa mail.
 
Nej nu kommer maten snart. Blir thai mat idag, mums!

Borta bra men hemma bäst, fast bara ibland

Har tänkt på bloggen ända sen jag kom hem men tiden har inte riktgt funnits där. 
 
Nu äntligen sitter jag i lite halv stress och bloggar. Ska försöka att ta några djupa andetag! 
 
 
Som sagt jag kom hem i torsdags. Brun och härlig. Åkte hem och han inte mer än hem innan det var dax för mig  att ta mig till stallet till min polle hest. Basse har vart "sjuk" när jag vart borta i 17 dar. Mer passande kan det ju inte bli. Han har haft en riktig rijäl sträckning i ryggen. Min behandlare/tränare fattar inte ens hur han kunde röra sig så mkt som han gjorde då. Men iaf. Han har blivit logerad och behandlad i bryggen med "massage" Och inte förens torsdagen då jag kom hem var det dax för mig att sitta upp. en annorlunda känsla men en bra känlsa kändes. 
 
Sen hem och täffa min älskade underbara och saknade pojkvänn. Gud vad man kan sakna en person så mkt!! Obeskrivligt..
 
Vi har myst och bara vart under helgen. Vi var inne på bio igår och såg cockpitt. Kan verkligen rekomendera den om man tycker om svensk humor!! 
 
Under dagarna har jag även hunnit springa två vändor. Både torsdag och fredag sen lördag och söndag har jag vart ute på promenad. Även idag tog vi en morgon promenad innan frullen :) Lite stolt över mig själv faktiskt :) 
 
 
Nej nu ska jag hjälpa mamma med maten innan jag åker till jobber för nattjobb! 
 
 
Ha en bra kväll