god morgon sun shines

Vaknade för en stund sen eftersom att klockan ringde. Har sovit jätte dåligt i natt vet inte vrf med det tog typ 3 timmar innan jag somnade men försökte sova så mycket som möljligt nu på morgonen.

Ska fixa mig nu och sedan dra mig mot bussen. Ska möta Steffi på Söder för att se på Pride festivalen. Ska bli riktigt roligt faktiskt!

Ha en bra dag ♥

besluts ångest

Det värsta jag vet är att ha bestlus ångest .. Vet inte riktigt vart jag ska ta mig till men jobbigt är det. Ska nog ta och ringa min mamma imorgon och prata om hur vi ska göra.

Ialla fall, alölt har gått bra i Linköping. Innan vi åkte hade jag och syster så tråkigt så vi satte oss och kolla på film. Hon hade laddat ner The last song. Vi han dock inte kolla klart med fan vad jag böla. Kollade klart nu när vi kom hem och den måste ni ju bara se!!! Sjukt bra!







Jaden Smith

Har ni sätt den nya filmen som kommer ut med Jaden Smith. Filmen heter The Karate Kid och kommer ut på Bio den 6 Augusti. Det verkar vara sjukt bra i alla fall. Det roliga är att jag gillar ju hans låt så mycket som han har gjort med Justin Bieber och låten kom ju ut tidigare en filmen och jag märkte att senerna som är med i låten är ju från filmen så jag tror fan att låten kommer vara med i filmen :)




God morgon eller kanske god dag.

Det är helt sjukt hur länge jag kan sova nu. Förra veckan när jag sov hos bella sov jag till ett. Aldrig gjort det förut typ. Lite skumt iaf haha. Inte bra.

Igår kväll var jag ute. Kom hem runt halv 2 tror jag men det var roligt. Jag ska i alla fall snart gå och fixa mig lite. Ta något och äta och sen åka mot stallet. Ska åka och provrida en häst idag med. Tror det är 8e hästen eller nått.
Mikaela baby, kom hem ♥

Pussen

världens BÄSTA mamma ♥

Ja jag har hållt på och städat och donat här hemma lite. Har pratat lite med mammsen om hur vi ska göra imorgon och så. Men allt fixar sig nog. När jag väl skulle sätta igång och damsuga knackade det på dörren. Det var en äldre dam som stäckte fram något slag av blommor som var inslagna. Jag öppnar det och det är TRE Röda rosor.



 
  

(Klickbara)

Nu ska lilla jag hoppa i duschen och sedan fixa till mig riktigt ordentligt för att sedan gå på Resturant. Blir pappa och dottrar dag ♥ Mest går vi nog ut för att det är mammas och pappas bröllops dag ! Grattis till dom!

Gotland 2010



















Tack för en underbar vecka ♥



godmorgon

Vaknade för en timma sen och nu har jag fått i mig lite frulle. Tanken var att jag skulle ner till stallet och fixa och dona men nu tittade jag ut och himlen öppnade sig och jag vill inte vara med om någon chräsch med moppen.
Ska ringa och höra med briving hur det går där nere.

Annars idag blir det nog bara mys framför teven. Måste fixa lite sake i källaren och fixa lite saker till stallet så något har jag ju att göra!



hittade en gammal bild från när vi var på KB.

mys

Ja jag är rätt glad om denna kväll inte blir som gårdagen. Gårdagen var dock skit tråkig..

Var i stallet idag med. Fixade och donade lite. Lunchade med Briving. Var ett tag sen man var med henne så det var faktiskt riktigt trevligt tyckte jag. Nu väntar jag bara på att Petra ska dyka upp. Vi ska mysa JÄRNET ;)

Puss 

gör mig så sur ...

När man sitter och skriver värsta långa ilägget och sen så försvinner det.. Ni har säkert vart med om det men det gör mig verkligen på dåligt humör..

Pratade med Bells för en stund sen och hon tyckte dock att jag skulle uppdatera men jag har ingen ork längre. Fick in lite bilder idag på mina nys frisör saker :) Men dagen idag har i alla fall tillbringats i stallet. Kaos, sen säger jag inget mer.. Red och fixade och sen vart det hemmåt. Somande så klart.. Men nu är jag ist pigg som en lärta. eller hur man säger :O haha Petra och Björn var förbi en snabbis också och har roat mig lite. Har ju haft grymt tråkigt nu när jag vart hemma. Men så är det ibland.

New hair scissors



En Jaguar kam i svart

En Jaguar Effilerings sax

En Mönstrad Jaguar sax (LOVE) svart och rosa


hemma igen

Hejsan alla mina läsare. Nu är jag hemma igen och har hunnit jobba två dagar också. Kom hem i Onsdags. Hela veckan har vart underbar.. Tur att man har sånna vänner som ställer upp så mycket för en och att man kan ha så kul! Från kamping och sena kvällar, nytt folk och gammalt folk och en helo del festande och ja allt. Kan ju inte bli bättre. Orkar inte beskriva alla dagar för det är nog för ointresant :P

De här har jagt gjort på Gotland fast i mini format.

* Badat i ett kalk brott och sovit i tält.

* Gjort nått GALET!

* Festat som bara den.

* Tofta

* Tagit sönder två mobiler. Toan och andra i marken.

* Träffat nytt folk.

* Blivit interljuvad och fotomodell för GT (Gotlands Tidning) se här

* Haft det BÄST!



Nu väntar jag bara på att bella ska lägga upp lite bilder. Jag lägger nog in bilder ikväll om jag får igång min kamera.

Nej nu ska jag fortsätta att arbeta den sista timmen. Hare

Tuneringen börjar avsluta sin refrägng.

Nu är jag äntligen påväg hem till lilla staden Nynäshamn. Ska bli skönt att få komma hem nu :) Hästen vi red var super trevlig. Så vi får åka hem nu och prata ihop oss lite med tränare och så :)

Nu är det bara hela vägen hem för att sedan hoppa i säng och sova :)
Bilderna får komma upp imorgon ist. Det är alldeless för rörigt här i bilen och jag får ta kort på allt snyggt jag köpt också :D

Puss

nått hände

Datan kassade ihop igår och även mobilen så jag fick nästan krup. Men jag gick och la mig ist. Teatern var super bra. Super rolig som den ska vara. Jag och fanny somnade nog runt halv 12 igår tror jag men jag har sovit som en stock inatt i alla fall. Vart frulle klockan 8 sen vart det lite shopping i Ullared idag med. vi skulle tagit lite shopping idag i Göteborg ist. Men vi missade så mycket igår i ullared så det vart lite mer i Ullared idag ist.

Alla bilder som jag tagit och bilderna på det jag shoppat kanske kommer upp ikväll när jag åker hem. Det är lite mycket nu. Är i Göteborg snart och så ska de ridas för 5e gången den här helgen :) 

Puss

Mot Vallarna

Nu luktar jag gott igen. Efter en biltur från Jönköping till Ullared och en sväng på Barkarby var jag trött. Fick med oss lite saker i alla fall från Barkarby. Efter shoppingen vart det mot Falkenberg för att rida en häst. Gick jätte bra och vi får se hur nästa är imorgon :) Super duper kul var det i alla fall. Fick hoppa lite terräng också!

Nu är alla iaf fräscha. Vi ska snart åka och äta god middag och sedan blir det Buskas på Vallarna med Stefan och Krister. Vi hörs senare ikväll kära bloggare :)

Jönköping



Nu sitter jag på Hotellet och ska snart hoppa i sängs. Vi har vart en snabbis i hamnen här i Jönköping. Jätte mysigt och fint var det :) Ska packa ner lite nu och ta fram det som jag ska ha på mig imorgon för ska äta frulle klockan 8 imorgon bitti och sedan dra oss mot Falkenberg. Men först blir det in på Ullared innan vi ska provrida en häst i Falkenberg. Skriver imorgon när vi kommer till Hotellet i Varberg.

God natt och sov sött mina underbara läsare!

bärgare och tre underbara hästar

En av det värsta dagarna i mitt liv har just slagit ut. När det inte blir som planerat och sagt blir jag galen. Vi kom som sagt till slut till Mantorp. Dom hade valt ut tre hästar till mig som dom tror skulle passa bäst till Fälttävlan. Dock var det en familj i Sorunda som skulle komma dit på Söndag (?) Who in Sorunda? Hästarna var i alla fall fantastiska. Super trevliga s¨vi får se hur dom andra tar för sig som är kvar i helgen. När vi väl ska åka så kommr pappa in i stallet och säger att bilen inte startar. Pappa hade ju v art så duktig och köpt en sån här kylbag som drar batteri och hade dock tagit allt nu när bilen var avstäng. Men det var bara att ringa bergaren för att få hjälp av en vanlig bil hjälpte inte och inte heller begarens batteri. Så det var bara att åka till verkstan...

Så nu sitter vi i en lika dan bil (XC 70). Åkte även förbi min pappas moster. Fick tårta och kaffe och hon hade även gjort räkmackor till oss. Super GULLIG!! Så nu blir det mot Jönköping för att bo. Vart dock lite försening nu när bilen pajja och det :( Men Men peppar peppar ta i trä att det inte var värre eller nått.

mot Västkusten

Sitter i bilen nu och är lite små trött. Gick nog upp runt kvart i 7 eller nått tror jag men ändå kom vi iväg rätt sent. Jag ska nämligen på en liten roud tripp. Nu åker bilen mot Mantorp för att jag ska rida 7 hästar. Så det får vi se hur det blir. Sen ska vi sova i Jönköping på IBIS. Sen imorgon åker vi ner mot Falkenberg. Vi ska då bo i Varberg. Och på Em blir det en häst att rida och sen på kvällen blir det Buskis med Stefan och krister. Sedan på Söndag morgon åker vi hemmåt fast mot Göteborg och ska rida en häst där också. Sen blir det mot Nynäs igen. Så jag kallar det en Riktig Roud tripp helg :) Den kan ju lixom gå hur som hälst.

Igår var en jätte mysig dag. Jag och Bells jobbade så klart till 4 och sen vart det hem. Jag packade lite och fiaxde och donade. Sedan åkte jag Bells Wille och Sune ut på sjön med Willes nya båt. Vart så klart Rassa med en öl och en korv. Skit mysigt. Tog även ett bad efter maten och rulltårt kriget. Sen vart det mot Wille. Jag tog ett dopp i hans pool och sen vart det lite mys framför datorn/teven. Runt halv 11 tiden drog jag hemåt. 
Vart lite tv tittande med min vän sen så somnade vi.. 

Ska försöka att blogga så mycket som möjligt nu i helgen :) Och även bilderna ska försöka att komma upp. 



Puss
 

fullt upp och jack i huvudet.. Hur ska denna vecka sluta?

Japp meningen säger allt! Jobbar som en gnu nu på jobbet. Fått en ny arbetskraft till på jobbet. Så det känns lite lättare nu när det är två armar till som hjälper till. Sen har det vart fullt upp med vännerna. Det är ju trevligt. Täffade Mikaela igår och tog ett glas vin med henne och sen så vart det bara lite film tittande för min del.

Idag har jag solat i den här värmeböldan på jobbet. Fick bli shorts och bh. Kändes rätt skönt och hoppas på att jag har fått någon färg i alla fall. Mitt i allt soppande tittar jag ner sen small det till i huvudet. DOINGK?! aj vad ont i huvudet det gör och jag ropade på bells och frågade efter ett märke i huvudet. Hon börjar as garva och jag garvar ju så klart också men eftersom det gör så ont så kom det lite tårar på samma gång :) hehe Fint med ett Jack i huvudet :( 

Nu är jag i alla fall hemma och plåstret åkte i sopporna. Ska nog åka och bada med min syster och min tränare :) Sem blir det nog Fotbolls VM med Vännerna :)

Lägger ut en bild på dagens Out fit!  



sköna sommar tips till håret

Tänkte nu att jag skulle slänga ut lite tips om att hålla håret som fräschast och fint nu i sommaren. Håret utsätts för mycket slitars nu när den får sol och saltvatten och nu äter en annan kost oftast på sommaren. Det brukar bli en heldel galss och godis på stranden och en heldel alkohol. Kosten påverkar ju ditt hår också!

* Använd Svinborste (Kicks för 100 kr)

* Kör det nya loréal shampot för sun. Finns på de flästa salonger. Det finns en före spray innan du får ut i solen ett shampo och balsam och en efter bahandling som värme skydd ungefär. (Runt 300 kr för två produkter)

* Skölj av håret i kallt vatten efter varje dusch. Det gör att hårstråna stänger sig.

* Drick mycket ÖL om ni ska dricka alkohol. Finnt mycket B-Vitamin i öl. ( Finns på systemet eller i matbutiker )

chek men mycket kvar ..

 Sand borta från håret = CHäk

Käkat middag = CHEK

Lagat mig en matlåda = chek

Städat rummet = shek

Duschat = chek

Dock är jag inte klar än. Måste börja tänka på packningen för helgen och ska försöka att sova. Dagen Känns som om den vart typ extra lång eller nått. Legat på Nicksta hela dagen med alla vänner. Drog hem vid 4 tiden. Mot den sjuka hästen idag igen :) Sen Åkte jag med tre muppar till Fituna och bada. Mitt första dopp för året också :D
Sen mot Nicksta igen med vännerna och bara umgåts. Men nu är jag ÄNTLIGEN hemma. Haft hemlängtan till min säng hela dagen :( Men nu är jag här :D

Nej kommer nog ut lite bilder sen när Bells vart i farten på sin blogg, hare gött ♥

fult up= dålig uppdatering

Hejsan alla mina glada blogg läsare :) Har inte riktigt hunnit med det hrä med bloggandet men det har vart fullt upp med sol bad och sjuk häst och sjön och filmkvällar :)

Som sagt. Idag blev det bara nicksta med alla puckon! haha nejdå, ni är underbara. Vi har solat badat och haft det allmänt kul. Träffade även på en massa andra vänner :)

Nu blir det till den skadade hästen som ska ta hand om. Jag är ju allt underbar som ställer upp för folk eller hur ;)







lite uttråkad...

Nu sitter jag på jobbet på pappas data. Han kommer dock döda mig om han ser att jag är här inne och skriver. Men men jag har inget bättre för mig. Jag är nästan helt själv här på jobbet. Rätt skönt och lugnt faktiskt. Sitter och väntar på att mitt snöre ska torka. Håller nämligen på att sprayar lite eller egentligen massor..
Bells tog ledigt idag för att vädret är ju fantasktiskt idag. Det är hela 34,4 grader där i solen men det blåser så värmen känns inte riktigt. Men hon gjorde rätt val. Själv får jag ta igen brännan på sjön hela helgen:)

Idag blir det till att hinna åka ner till Hårfin och beställa mig en sax. Pappa momor och alla böärjar bli långhåriga och jag orkar inte höra tjatet om att jag ska klippa dom så nu blir det en sax.



Nej nu ska jag titta vidare på Blocket.se eftersom det är det ända som fungerar på dessa datorer typ :)