Onsdag

Redan onsdag och jag är uppe lite tidigare idag. Jag ska nämligen ta mig till Gymmet för första gången på 4 veckor. ILLA!

Idag blir de en väldigt lugn dag. Har inget speciellt som ska göras. Ska Julpyntan och bara ta det lugnt :)
Sen blir det mot stallet för hoppträning.

Tisdag

Tycker att dagen har rullat på rätt bra idag med mitt och Mikaelas allt flum. Ursh vad trötta vi har vart idag. Började morgonen med en så kallas körlektion. Gick åt helvete. Så svårt när man ska göra nya saker när man inte är van med bilden. Och allt jag gör med bil skolan funkr hemma men inte där.. Känns lite surt nu..


Kom till praktiken rätt tidigt och halv 11 började Mikaela och slinga mitt hår. Super trött var jag så jag slumrade in rätt fort när hon började pilla mig i håret. En snygg bild kom upp på fejjan. Stackars Mikaela kan inte vart lätt för henne och slinga mitt hår när jag satt och röck som jag gjorde i mina drömmar.

Sen gick jag och Mikaela på en mysig lunch och sen ett snabbt läkar besök på det sen hem till mig och hämtade en massa saker till mitt prodjekt arbete.

Kom till salongen och satte igång med mitt prodjekt arbete igen och fick många bra kort!

Sen gick jag och Mikaela hem för dagen. Jag fick i mig lite middag och sen var jag snäll och tog hästen idag, syrran hadde så mycket plugg :) Jag är SNÄLL jag!


Nu ligger jag i sängen och letar efter skor på datan. Måste ha ett par stövlar!!

Tisdag

Ska snart röra mig mot körskolan. Börjar närma sig nu. :)


Igår var jag hemma runt halv elva. Ponnyn hade så jävla tjock päls så var tvungen att klippa två gånger nästan.. Dock lönar det sig inte sen efter då man insåg att alla små jävla hårstån satt över allt. Kliade som en tok. Sist hade jag bättre kläder på mig än vad jag hade igår. Men jag lär mig nog hoppas jag. hahah




Sen idag blir det praktik. Sen blir det läkaren vid 2 sen blir det till natt fixa marika. Idag ska det fotas inför mitt prodjekarbete :)

Mot stallet.

Idag blir det mycket göra i stallet. Ska snart åka till stallet och först blir det rida ute på pollen på banan tror jag. Får se vad jag ska hitta på idag, funderar på att rida lite galopp ombyten. Eller om jag ska fokusera på ryggningen idag. Vet inte riktigt vart jag ska börja..


Sen ska jag klippa macken. Lägger ut bild sen på hur han blev!

sista måndagen på Praktiken ..

Gud. Det har redan gott fyra veckor sen jag började på praktiken. På fredag är den slut. Känns både lite skönt och lite tråkigt.

Idag har jag en färg/sling kund nu på morgonen. Sen får jag se om det kommer någon klipp kund på eftermiddagen.  Annars får jag och Mikaela hitta på något annat.

I eftermiddag blir det stallet, Ska skritta basse och sen ska ponnyn klippas.


Sen får jag se hur dagen blir :)

Wooohooo söndag

Gud helgen har verkligen gott fort.


Fredagen bestod av praktik. Hade två kunder. Klippte Saras sambo Timmy innan lunchen och sen kom Mariamma som ska vara min modell till prodjektet. Mariammas frisyr kommer bli så jävla bra. Super nöjd med Iden ;)


Sen drog jag och Mikaela hem efter fredags städningen på salongen. Korkade upp champangen och fixade oss. Vart hämtade av petras hemliga beundrare runt halv 6. Då vi styrde mot stan. Mikaela satt med ögon bindel och musik i öronen. Alltid lika roligt att överaska folk! Fick en jätte god tre rätters middag. Allt innehöll vitlök så tror inte vi luktade så gott på krogen..

Hade en jätte trevlig utekväll med flickorna och en massa andra vänner vi träffade ute.

I lördags vaknade vi upp runt 10 tiden. Jag drog mig till Globen och där mötte jag upp mamma och Fanny. Fick reda på två hemska nyheter som fick mig att bli omtummlad. Att vissa kan ha sån otur :( Men men, jag njöt av lite shopping och sen vart det hem.


Kom hem och åkte till stallet. Bakfyllan hade gätt med sig lite. Och jag hade bestämt mig för att konditions träna Basse i blåsten. Gud vad pigg och glad han var. Super bra gick det och en härlig träningsverk känsla i benen har jag idag..


I Natt hade jag sån himma magknip pricis i mellanjärdet. MAGKATARR HEJ.. Har haft det dem sista veckorna lite till och från men i natt sa det ifrån så i morse tog jag mig en recept belagd tablett och det vart super så kunde köra in till Globen i morse i alla fall. Såg på morgon föreställningen. Tids hoppning, Ponny Hoppningen och 150 hoppningen. Sen vart det shopping med mamma inne på mässan. Gick där i 2,5 timma. Men det kändes inte kan jag säga.

Fick med mig 2 par rid byxor, stass pannband, hjälm väska, spooks dunväst, två julklappar, HV polo D Schabrak och lite mer smått och gott!



Kom hem runt 4 tiden och åkte till stallet nästan direkt, Var helt slut i kroppen men fick lite hjälp av mamma. Dressyr trimmade Basse, gjorde väldigt bra ifrån sig tyckte jag :) Super kul när det går frammåt och när jag känner att hanns styrka blir bättre och bättre för varje dag :D



Nu sitter jag i sängen, Har gjort två prov på datan om körkorts grejjen. Måste plugga rijält mycket nu.. Känns inge bra det här.. Vill klara det på första försöktet. Ingen lust att faila!!




God natt!

Sitter i globen och väntar på att öppninge...

2011-11-27_09_16 (MMS)

Sitter i globen och väntar på att öppningen ska börja. Är här hela förmiddagen :) shopping och show!!

full rulle var det igår ..

Morgon igår var rätt lugn. Börjar morgonen med en kör lektion. Gick jätte bra för en gång skull. Sen gick jag till salongen och dagen började rätt lugnt. Diskade och tvättade handdukar brukar vara det vi gör på morgonen. Ser till att det är fräsch i schamponeringarna. Hade lunch och åt en mysig lunch med Mikaela och Petra på lydias.

Sen efter lunch kom Camilla. Slingade hennes hår och det gick rätt bra. Hennes hår mådde dock inte så bra av blekningen. Antagligen för att hon har så mycket färg och andra behandlingar under och som sitter i hårstråt. Då orkar inte håret med mer behandlingar. Men hon kommer och klipper sig idag så vi får se hur det ser ut idag :)

Sen klippte jag Camillas mamma. Vart super fint. Och sen klippte jag Saras lilla Eliot. Han kommer nog hata mig för resten av livet. haha men det gick bra ändå. Spettade han inte med saxen som jag sätt som folk kan råka göra när dem klipper barn :) Men ibland kunde jag tro det för ibland så skrek kan som en stucken gris :) Härligt med barn!






Kvällen bestod av markarbete. Super fin och Basse gjorde riktigt bra ifrån sig för att vara lite mör i kroppen sen dagen innan. Men var super nöjd. Dock börjar min tränare med att köra slut på mig. Stå upp i läderna och hålla balansen. Och det är då mina höfter skriker som mest. Men tyckte att jag klarade av det bättre än vad jag gjorde sist. Så det är bara att träna höftmusklerna änu mer men måste göra det så försiktigt:)


Snart ska jag dra mig till Praktiken. Får se vad som sker idag. En klipp kund har jag idag i alla fall. :) Får se om camillas mamma kommer idag eller om hon kommer någon annan dag :)



Gooood nattt

Känns verkligen som om jag säger godmorgon och godnatt i den här bloggen.


Som sagt i morse var jag inne på sjukhuset och lämnade nått jävla brev. Sen så vidare till en GUL brevlåda och lämna ett brev och sen han jag till och med och göra dem här konstiga frågorna på datan om försvarsmakten och grejjor. Så känndes som om min morgon verkligen var gjord för mig idag när jag fick så mycket gjort.


Sen kom vi till salongen. Gjorde lite uppsättningar och så. Tog även kontakt med vissa modeller som jag behöver prata med och så inför fotograferingen. Börjar bli lite stressit nu :) Sen fick jag även Mamma kompis Jenny som en klipp kund. Kom in som gubben i lådan på salongen. Sånt gillar jag!!!!


Hem och slängde i mig lite taco och sen vidare till stallet.

Hopp lektionen gick super. Marika som inte sätt mig rida han på länge tyckte det var en stor skillnad. Mycket starkare i munnen och mycket starkare och kroppen över huvudtaget. Nu kan man sitta och njuta lite i galoppen.
Hoppade lite lydnad och svängningar. Se så att yttersidan hängde med. Gick jätte bra men i slutet började han bli lite trött på mig och då började jag komma åt han yttligare lite till när han tyckte det var jobbigt. Framför allt i vänter sidan så jag knapt har någon kontakt när jag ska sväng.. Men det blir nog super bra om jag bara stärker upp det :)




Nej nu ska jag fixa mig inför natten. Imorgon blir det kör lektion på morgonen och vidare till salongen :)

Tisdag

Sitter i soffan med min älskade mormor och flåsande hund som ligger i soffan och trånar efter filten..


Börjar lite senare idag så har hunnit ringa mödrar vårdsentralen och bokat tid om en vecka. Sen ska jag även göra lite ärenden på stan. Två brev som ska lämnas in. Ett på sjukhuset och ett i en brevlåda. Lite skönt att få lite saker gjort ibland.


Idag blir det nog en lugn dag. Ska nog sätta mig ner och se över hur min lilla kund krets ser ut. Många som vill komma måste bara sätta alla på en bra och vättig tid :)



Nej nu ska jag göra lite nytta. Fixa och dona lite saker innan jag går.



PUSS

Mitt liv, min andra halva..

Sitter i soffan och har precis fått i mig lite stekta morötter till middag..




Har vart i stallet ikväll och jag skrittade ut på Basse. Kände hur skönt det bara är att skritta ut och ta det lugnt och andas. Tänka över lite saker som man kanske inte hinner göra när allt bara rullar på. Som sagt, idag fick Basse bara skritta och stäcka ut ryggen. Imorgon blir det hopp lektion på utebanan i mörkret men så får det bli nu när man jobbar så sent och så.




Nu ska jag duscha och ska läsa några rader i körkorts boken :)




God natt


God morgon Måndag

Sitter och kollar på Vakna Med The Voice. Fått i mig lite frulle så nu är det lite dö tid innan jag ska börja göra iårdning mig,

Idag går jag in i tredje veckan på praktiken. Helt sjukt vad veckorna går fort. Får se vad det blir för kul den här veckan. Ska försöka att utföra några av mina modellers fotografering. Det är ett Måste!!



Nej nu är det dax för mig att gå och fixa till mig inför arbetet :)




                                                                                 OXOX



Friskare, längre & Starkare hår?






Tänkte tipsa om hur du kan få ett Friskare, längre och starkare hår. Vissa har jätte mycket problem och vet inte hur man får det fina och glansiga håret.


Först vill jag börja med att säga att man ska använda schampoo och balsam. Och vara rädd om håret när det är blött och se till att bosta det ofta och hålla det borta från tover.


Vid duschning kan du göra hår inpackning 1-2 ggr. i veckan. 
Du ska alltid använda ett balsam. Balsamet stänger hårståt så att det kan ta imot allt vi utsätter håret för. 
du kan avsluta en dusch med att skölja av håret i kallt vatten. Då sänger du hårstråt ännu mer.  

Försök att undvik att tokborsta och kamma håret när det är blött. Det är super känslit.
Platta eller locka aldrig håret när det är blött.
Använd ett värme skydd innan varje föning. Finns värmeskydd till både tort och blött hår.
Använd alltid värmeskydd vid användning av värme tänger.

Använd ett bra serum till håret efter styling. Gör håret glansit och ger näring.




Söndag

Hej alla blogg läsare. Helgen har vart lite annorlunda än vad den brukar vara. Inte bloggat nått och ändå såg jag nu att rekordet på läsare nästan hade överstigit men lite mer idag var det än vanligt. Undra vad de kan vara ..


I  Fredags
slutade jag rätt sent. Gjorde det som sagt,, piercade mig. Gick super bra och när jag kom tillbaka till jobbet klippte jag mamma. Klippte inte topparna eftersom att det gjorde jag inte för så länge sen men klippte upp det mer och sen tunnade jag ut det med nya kniven i topparna. Vart jätte bra. Rund fönade även håret och mamma vart nöjd. Det är huvudsaken!

På kvällen var jag och red min lilla Totto. Basse var super fin och arbetade på riktigt bra. Sen kom jag hem och drog på konsum och köpte mig en julmust och sen traskade jag hem till Tessan där Mikaela var. Vi hade super trevligt med en massa girltalk!


I Lördags
Åkte jag upp tidigt till Sorunda. Började morgonen med att vara med Madde i stallet sen har jag och hon myst hela helgen nästan. Bakat och haft roligt!


Idag vaknade vi runt 9 tiden. Sen har dagen bara rullat på. Kom hem och slocknade direkt på soffan. Åkte sedan till stallet till Totto. Tyckte att Basse var lite stel till Vänster idag. Men tyckte att jag fick det lite bättre i slutet. Red han mycket lång och låg idag. Kändes som om han verkligen lossnade i slutet ♥


Kom hem och öppnade en försenad present från Fam. Gustavsson från Gotland. Två berlocker från T.S. En saxochkam och en fyrklöver som ska hänga på armbandet och se mig tur!


Nu ligger jag i sängen. Har gjort ett körskole prov på datan och fick Gorkännt på det. :D Hoppas att det håller i sig på alla prov. Snart dax...




God natt och ha en bra dag!

Torsdag

Gud vad veckorna går fort tycker jag :( Redan vart vuxen i en vecka snart lixom .
Igår hade jag ingen kund. Tanken var att mamma skulle komma förbi. Men vi stängde så tidigt så vi gick hem. Jag gick hem till Mikaela och daniel och hjälpe dom att städa lite sen drog jag till stallet :)

Basse var sååååå fin:) Fina häst asso. Man blir som en varm tomat på insidan.

Idag har dagen vart lite mer rolig. Dagen började vist med att mobilen dog.. Förmiddagen var lite seg men gick min lilla städ runda i salongen och sen kom Madde och Susanna förbi. Madde vart lite sugen på att klippa av håret så jag klippte madde och sen kom min syster som jag sedan färgade håret på. Vart super snyggt och jag vart jätte nöjd som frisör!!

nu sitter jag med en kopp kaffe med pappa. Vi ska nog ut och övningsköra en stund eller om 10 min sen ska jag en snabbis och träffa mikaela och snacka allvar med henne tills imorgon. Imorgon ska vi göra nått busit. Lär nog blogga direkt efter det :)

I helgen blir det nog rätt lugnt.. Hoppas jag :P

God morgon Tisdag

Sitter och kollar på Vakna med The Voice. Älskar att se det på morgonen!


Igår var det en lugn dag. Hade en kund på morgonen och sen var det rätt lugnt under dagen :) Känns helt sjukt att man är inne på andra veckan.. Snart är det jul lov lixom!


Nu ska Jag fixa och dona och snart ta mig till Napprapaten. Har typ en närv i kläm i axeln eller nått roligt så det strålar ner till revbenen och under natten har det flyttat sig till ner till bäckenet. Så jag hoppas verkligen att min napprapat kan göra det för har så grymt ont och man ser i spegeln att min högra axel är dubbelt så större :(


Får se hur det blir med axeln. Har en modell som kommer som jag ska testa göra uppsättning på :) Så får se hur det blir!


Massa back on track saker har kommit till ...

2011-11-14_20_33 (MMS)

Massa back on track saker har kommit till Basse :D

Min Helg.

Min helg har vart helt fantastisk :)

I fredags slutade jag runt tre på praktiken. Käkade lunch med mina gamla vänner i grundskolan sen hade jag e klipp kund och den gick jag hem.

Kvällen bestod av Halloween fest i Sorunda. Åkte dit med Steffie. Hade en jätte trevlig kväll :) Super kul och se vad alla klädde ut sig till:)


I Lördags började det med lite bak och så inför kvällen. Runt 5 kom hela släckten och lite vänner. Käka jätte god mat och tåta och mina cupkakes. runt halv 10 tiden drog släkten hem och festen började. Kom yttligare några vänner och fira mig. Hade super kul så tack för uppvaktningen :)





Måndag ..

Ursch veckan går så fort. Nu ska jag fixa och dona innan jag drar till praktiken :) Kanske hinner få in lite bilder på bloggen i dag och all historia :)


PUUSs

Torsdag

Min vecka har vart full späckad med en massa skoj där av en dålig uppdatering. Men nu får ni igen!


Tisdagen var rätt lugn på praktiken :) Körde en lektion med kör skolan och kvällen min bestod av att internet koder på körkortet. Faila ju totalt. Hade ju rätt på alla 11 frågor som jag han göra. Eftersom att jag tröck på rätta ist nästa.. Så kom ju alla svaren upp .. Typsikt mig!!


Onsdagen bestod av en tidig morgon. Mot Stockholm till St:Eriks gymnasiet för Delprov och gesäll info. Riktigt bra infor där måste jag säga. Såg ut så här....




Sen vidare och åt en jätte mysig lunch med Petra och Mikaela. Jävlar vilken tid det tog och titta stället men men:)

Hem till salongen igen för lite Julklapps kväll som våran handladare hade ordnat till sina kunder. Lite roligt med lite andra saker på salongen. Jätte mysig kväll med fika och fina formar, talrikar mm.





Idag torsdag har det var lite mer salong på salongen för min och Mikaelas del:)

Morgonen började med lite permanent för Mikaels del medans jag städa och dona lite. Sen lunch och sen kom Mikaelas mamma och syster in för en ny hår färg. Tog hand om mikaelas mamma och jag vart super nöjd.

Ivkäll har jag gjort lite ärenden med pappa. Handlat det sista inför imorgon och på lördag så jag hoppas jag hinner med allt imorgon.

Får även fin besök från Gotland. Tove och hennes Pojkvänn kommer upp:) Ska bli suppäär skojj :)



Nej nu ska jag leverera lite skor till petra och så :) Och fixa och dona lite :)



Måndag

Sitter och har super duper tråkigt i soffan med mamma. Funderar på att göra något i städ formen inför helgen eftersom att det ska städas rätt mycket innan helgen. Eftersom att det mesta ska göras på fredag och då är det allt från sjukhus besök och halloween fest..

Kom hem från praktiken runt 17.00 tiden. Hjälpte pappa med maten. Sen har jag suttit och pluggat en massa fårgor till körkortet. Måste börja komma igång med det dära och känner verkligen att jag vill visa alla att jag klarar det på första försöket och framför allt göra mamma och pappa stolta och nöjda. Så ska nog ta med mig körkorts boken till praktiken så kan jag sitta och läsa lite dära när jag har tid över på lunchen :)


Dagens hår uppsättning på docka.











Nej nu ska jag nog gå och städa ett eller annat :)





Puss

Söndag

Gud vad jag inte hinner blogga. Men det får typ bli ett inlägg om helgen men det är så trist tycker jag :(


Imorgon börjar arbets livet i 4 veckor framåt. Har praktik så om det är någon som är sugen på en förändring så hojjta til!


Idag då. Gick upp klockan 5. Mot stallet för tävling:) Basse hade så klart bajsa ner sig själv :( Men tur att jag stte på halsen på mitt termotäcke. Annars hade jag fått stått och gnuggat bajs hela dagen...

Kom fram till Tävlingsplatsen och gud vad fint dom hade pyntat med en massa leskiga saker på banan och en massa pumpor och så. Men var nog mer lite hektiskt mot vad basse skulle säga. Men han sa inte så mycket.

Första klassen kändes bra. Hade lite panik själv på framridningen för folk verkar inte kunna vett och ettikett!!
Kom in på banan och kände att känslan ändå var bra. Petade ett hinder. Fick lite problem med styrningen när farten tappas i kurverna. Sen så hoppade han stilla stående på ett hinder men som han klara. Snacka om en snäll polle :)


I andra klassen så red jag inte fram så länge. Men framhoppningen kändes bättre. Och klassen gick bättre. Hade behöft en större anridning till första hindret som han rev för att han inte var energisk nog. Men har lärt mig nått nytt nu i alla fall :)









Kom hem och har fixat och donat lite. Denna vecka känns hektisk. Fyller år och det ska bakas och fixas och sen är det en massa annat som ska fixa så nu ska jag engna lite tid åt planera min vecka!



Lördag

Gud vad dagarna går och gud vad jag inte hinner blogga. De ända jag försöker göra är att hålla mig lite uppdaterad på facebook på mobilen och det är knapt att jag hunnit :(


Kryssningen var jätte bra. Mysig, god mat, spa och shopping :)

Fick med mig en parfym, maskara och en ögonbrynspenna. Kom hem och var i stallet em snabbis och red sen drog jag hem till Jonnas mormor :) Satt och drack lite champange och sen drog jag vidare till min vän Petra. Sen vidare på inflyttnings fest. Sent vart det men kul hade jag :)


Idag har jag nästan vart i stallet hela dagen :) Skurat och städat ur min trandsport som var vidrig. Sen packat en massa till tävlingen och sen ridigt pollen :)


Nu sitter jag och bara fördröjjer tiden till 23.00 då jag ska ut och busa. Inget mer får jag säga :D hihi

Torsdag

God morgon alla läsare.

Sitter och ska precis klä om från pyamas till kläder. Kände att det var dax nu :) Ska städa och packa och lite så innan vi åker vid 4a. Syrran fick även äran att åka till stallet och rida och sen köpa med sig en sallad hem till mig :)


A det är väl typ såhär min dag kommer se ut. Bloggar väl imellan åt om jag hittar nått skoj:)




Hej, hur mår jag(?)

Ursh känner att nått är på tok i min kropp. Men kan inte sätta fingret på vad det är. Känner mig lite konstig, ibland mår jag illa, mag kramper, ibland kommer det lite huvudverk och det är så himla blandat. En riktig Gott&Blandat!




Dagen idag har som sagt vart blandat. Lunchade med Mikaela och fick även med mig hem två par ringar från kicks idag. Kände att jag behövde rusta upp fingrarna lite;)

Kom hem och fixa och dona lite. Sen kom mamma och vi drog till gymmet. Otroligt bra gick det idag. Min motivation var mycket bättre idag än vad den brukar vara och vad jag hade trott om mig själv. . Hem och fick i mig lite middag och sen vart det stallet. Gick inte så bra i stallet då jag fick avsluta min ritt p.g.a min mag ont. Stt precis i mellan järdet och kunde knapt få någon luft. Som tur var kom mamma så hon fick trava av och skritta, Ibland är mamma bra och ha ♥

nu så här på kvälls kvisten så har jag träffat petra ett tag. Plcokat på rummet som vanliget eftersom att det alltid blir så himla stökigt (?) Sen ska jag hoppa i duschen och raka mig och hela drutten eftsom att det är kryssning imorgon och med spa och grejor :D



oxox

På Torsdag blir det....




Kryssning mied familjen på Birka Paradise. Kände att vi i familjen behövde komma bort lite. och bara känna familje glädjen igen.. Det var dock väldigt länge sen så ska verkligen bli jätte kul och mysigt framför allt.




läsa lite ridsport special i väntan på att...

2011-11-02_14_00 (MMS)

läsa lite ridsport special i väntan på att mamma ska komma hem :)!

tids fördriv..

Känner verkligen att jag är på gång in i vuxenlivet men en riktig jävla fart och det känns för en gång skull bra.





Sitter och pluggar lite. Har tre arbeten som ska vara inskickade den här veckan eller jg har sagt till mig själv att dem ska var inne ven här veckan eftersom att nästa vecka och 4 veckor fram över är det praktik och då orkar man ju inte sitta och göra en massa gammla rester. Så jag passar på nu. Kan ju vara bra och få det gjort nu ifall man behöver komplitera något sen också tänkte jag. Man är ju inget stjärnskott i skolan men man lever bara en gång och det är värt att försöka i alla fall.


Ikväll blir det väl till att försöka få arbeten gjorda. Sen ska mamma och pappa få läsa dom. Dom brukar se mer fel i mina arbeten än vad jag gör :)

Imorgon blir det en riijäl sovmorgon för min del. Sen blir det Luncha med Mikaela. Sen blir det nog lite shopping i centrum och sen får jag se vad som sker. Blir så klart stallet mot kvälls kvisten :)



Precis bastat med Louise och systen :) ans...

2011-11-01_21_48 (MMS)

Precis bastat med Louise och systen :) ansikts mask och hårinpackning, Check!!

syskon dagen

Idag har jag haft en toppen dag. Dock börjar den så där.

Klockan ringer klockan 8 och jag snoozar så klart. Vaknar inte förens kvart i nio då pappa väcker mig. Då var det bara 40 min kvar tills bussen gick. Jag och syrran fick panik men kunde flörta åt oss skjuts av pappa :D

Kom in till Handen prick tio och det är strömm av brott i hela centrumet, gaah lite irriterad vart man då. Så jag och syrrn gick till ett fik utanför centrumet och tog oss en latte, läste tidningen och jag ringde lite viktiga samtal som man aldrig annars hinner ringa.

Sen gick vi till centrumet för att dem fått tillbaka strömmen :D Köpte mig en klänning. Kände att shoppande kunde inte flöda ordentligt. Denna månad blir en dyr månad så känner att jag måste hålla igen LITE!
Sen åt vi oss en god sallad och hade det trevlig :)

Sen åkte jag hem. Han hem och böt lite out fit och sen mötte jag Mikaela och mot Risk ettan. Nu är det bara att boka uppkörning och teori prov :D
Men måste verkligen ge mig in i pluggandet med körkortet. Börjar bli lite orolig om jag kommer klara det eller inte :P



Nej nu ska jag ge mig in i puggandet och städandet.. Rummet ser så klart förjävligt ut som vanligt :(