De vart ingen praktik...

Precis när jag skrev förra inlägget var det dax för medicinering för min del när jag går till köket hinner jag inte ens komma till skåpet förens jag spyr upp all frulle. MUMS! Så jag fick stanna hemma idag. Både rädd för att spy och hopp för att bli frisk någon jävla gång. Är ju som sagt inne på min 3e sjukvecka och det börjar bli lite lamt att vara sjuk nu tycker jag.

Så vad har jag gjort hemma nu under denna tiden? Jag har sovit och sovit, Druckit kaffe och fått lite i magen. Har till och med städat rummet i långsam fart. Är så jäkla yr. Men städa rummet har jag gjort. Trodde aldrig att det var så skitigt. Tror man ser sig blind på allt dam och skit. Inte så konstigt att man inte blir frisk. Hela rummet var säkert rena bakterie härden. Men nu är det bort. Så hoppas det skyndar på att bli lite frisk nu då!!

Nej nu ska jag ta och mysa vidare på datan :)

PUSS

Sista Januarie

God morgon bloggen.

sitter nu med en kopp te och mackan har jag precis ätit upp. Ska snart ner och fixa mig lite. Sen ska jag dra mig mot praktiken om jag inte går vilse, hehe Har ju nämligen morfin i min medicin..

Idag på praktiken får vi se hur det blir. Kanske ska ta och färga håret (?) :)

Puss

Söndag.

oj vad mycket jag har hunnit med idag. Imorse var jag i stallet. Sen han jag åka ner på Akuten och få recept på Medicin för jag har fått ett stort virus i mig som gör att jag tydligen är låg. Men men hoppas jag blir frisk snart. Sen drog jag mig till IKEA med familjen. Hittade lite saker och saker till hästen:) 
 
Så nu är jag hemma och ska fixa och dona lite sen ska jag åka till stallet igen .. :)


Puss

God morgon

Nu ska jag åka till stallet och rida. Åter kommer sen om dagens ridpass :)

Lördagen

Ja nu är lördagen slut och den tänkte jag sammanfatta lite kort.

Började med att mammsen väckte mig rätt tidigt för att dra mig mot stallet. Fixade och dona lite sen drog jag Fanny och pappa till Haninge. Jag fick assistera chafööör! AS KUL med MOTORVÄG:D

Fick med oss lite saker hem. Sen vart det Vega baren. Fett tjock men mitt "nya" liv börjar när jag blir frisk som jag hoppas att jag är snart!!! Kom till stallet igen och hoppade av där för att jag ändå inte hade nått att göra. Kom hem runt 3 tiden och la mig i sängen för att se en bra rulle. Somnade dock aldrig men vila kroppen fick jag göra och det var huvudsaken. Sen Vart det stallet IGEN för 3 gången. Då det var dax för att rida lite pollehest. Kom hem runt halv 7. Då vart det en snabb dusch och sen mot föreldrarkompisar för att käka. Där jag då har tillbringat hela min kväll. God mat och snacks med en film, I Rymden Lyser Inga Stjärnor. En film som får AAAA. Alltså 4 an.
Nu ska jag iaf sussa kudden för klockan ringer rätt tidigt imorgon med :)

God natt!

tidigt isängs

Japp. Nu är tanken att jag ska gå och lägga mig i sängen och sedan glo på tv. Ska upp lite tidigare än vanligt imorgon för att dra mig mot Haninge Centrum.

Imorgon får jag se vad som händer inget är planerat. Rätt skönt tycker jag, får bara tänka på mig själv som jag nästan aldrig annars gör ♥

Godnatt!

Fredags mys

NU är jag hemkommen från praktiken. Gick rätt bra ändå. Våran lärare från skolan kom inte för ens vid halv 4 tiden, Rätt surt. Rulla lite permanent iaf.

Nu väntar jag på att Tackosen ska bli klar. Sen ska dra mig och köpa film och snacks och sen mot stallet. Helgen blir en lugn helg så ska bara gotta mig. Hoppas det inte blir för mycket bara. Dålär jag få springa mil!

Puss

Envis som en gris!




Ja jag ska snart ta mig till Praktiken. Trots att jag inte får eller orkar men idag kommer nämligen min lärare på besök så när hon har dragit får jag nog ta och gå hem. Känner mig lite bättre men det är inte mys med att snora och hålla på med massa papper på parktiken :(

I helgen har jag faktiskt inga planer tror jag bara ska vara hemma och bli frisk. Typ mysa ner mig i soffan eller så. Tror det är bäst. Ska åka och hyra 3 filmer på filmis. Sen ska jag nog ta och baka ett bröd ;) Ni får se;)


Puss

Internet shoppat

Har precis beställt lite kläder från H&M.



Framförallt det här ligger snart på posten. Blir mer shopping i veckan :D:D
Nu ska jag börja avsluta min kväll och hoppa i duschen och sätta på en rulle och somna in. Ska ta mig till praktiken imorgon.



blev hemma idag från praktiken




Ligger i soffan och kollat tv. Har knapt sovit en blund i natt. Snoret rinner och det känns som om hela hjärnan ska explodera:O Så jag hade inget annat val än att stanna hemma idag. Jag vill ju dock bli frisk nu så jag kan fortsätta prkatiken..

Ha en trevlig dag.

God natt bloggen

Nu har jag fixat mig inför natten. Snytigt näsan, tagit nässpray, tagit alvedon och ipren och druckit vatten. Så nu väntar bara sängen. HOPPAS HOPPAS att jag är bättre imorgon för jag orkar inte gå och vara sjuk! Prata också nyss med min pappa. Han är på kurs i några dar och de är så klart att jag saknar honnom♥

Soffpotatis

Nu sitter jag som en soff potatis i soffan. Har fått matkoma av nått slag men det är inte så ovanligt för mig iaf . hihi. Har vart i stallet och tagit hand och Holly. Tyckte det var lite bättre idag men vi får se. Att denna häst kan göra mig på ett sånt lesent humör och trött i huvudet. Men jag få ta allt med ett andetag.

Nu ska jag iaf bara ta det lugnt. Ta en kopp tee och bli frisk!

Puss

trött och hängig

Sitter på praktiken nu och är trött och hängig:( -förkylningen har lugnt kommit tillbaka !! Blir så arg på det här:( -orkar inte vara förkyld längre !! -ikväll ska jag försöka att kura ner mig. Dock har jag min jätte sjuka häst i stallet som står och väntar på mig så ska ta hand om han först tänkte jag :) Sen är det min tur !

Puss

God morgon

Just nu häner det lite mycket så jag kommer inte riktigt orka blogga. Kanske får ett ryck sen men jag lovar inget. Ska snart bege mig mot praktiken iaf, Känner mig dock sjukare idag än jag tidigare gjort :O :)

Puss

God morgon, trött och lessen tjej här.

Yes det är morgon och som rubriken lyden. Jag tar det lite kortfattat men igår så kändes det som om mitt liv vändes som en 5öring. Inget fungerade. Deppig och ledsen och allt gjorde mig till tårar. Jag vill inte nämna varför men allt känns bara som FAN just nu. Det ända jag nog är rädd för är att jag ska falla till baka till 0 men ärligt talat så tror jag bara att jag har fallit till 5 av 10. Livet har sina väningar....

Sitter och äter lite frulle nu iaf. Ska snart spacklat på lite smink och sen kommer Mikaela hit och då drar vi till praktiken. Får se vad vi ska hitta på idag. Jag orkar iaf inte vara ledsen längre så jag ska nog ta mig i kragen.   

PUss

God kväll Måndag

Sitter i soffan nu och har fått lite kaffe i magen. Ska snart byta om och dra mig mot stallet. Fick ett samtal nyss om att min häst hade rullat fast sig själv i boxen. Får se hur han mår när jag kommer ner. Lite läskigt sånt där. Sen får vi se hur ridningen blir om det blir av.  

Fick med mig lite godsaker hem idag också!


Lanzas Heat styler och Straightening. Får se hur det funkar men dem ska vara asum!

trött och seg

Känner mig så seeg. Har inte haft så mycket och göra. Jag och mikaela har gjort en klassisk uppsättning på varandra. Men den fick inte innehålla flätor för det kan vi redan, hihi. Elin är här nu. Har precis pänslat på lite färg i botten på henne. Sen ska det tvättas ur. Sen blir det nog hemgång. Får se mikaela har ju åka på min förkylning "/

Nej nu ska jag fortsätta att vara lite aktiv i mitt lilla arbete !


PUSS

morgon promenad och brakfrulle

YES! som rubriken lyder så har jag precis vart på en halvlång morgon promenad med hunden. Både han och jag tyckte nog att det var super skönt och mysigt. Nu väntar bara frullen. Håller på att kokar ägg så äggmacka med lite yogurt och grönte = chaite.

Sen ska bara kläderna och sminket på så ska jag dra mig mot andra veckan mot praktiken. Blir nog rätt lugn dag. Kanske en färgning eller nått :) Vem vet?

Ha en trevlig dag!

Söndag

Hej bloggen.

Har vart en dag i stallet idag. Har vart i stallet sen 12 och kom hem för en stund sen. Nu ska jag bädda rent och kolla på SOLSIDAN. Sen ska jag dra mig ut på en långpromenad med hunden.


oj oj oj

Hej alla happy!

Nu ska jag blogga. Vart ju inget igår pga. att det var en stressig fredag. Slutade praktiken runt 17.00,
Färgade syrran hår. Vad tycker ni? 


Hem och åt och duscha och fixa mig och sen drog jag på 18 års fest vid 8 tiden. Känns rätt bra att man hunnit med 3 18års fester på 3 veckor ;) !

Sjuk kväll. Trevligt folk. Dock fick jag våldgästning av 4 grabbar. Så nu luktar det hockey svett i mitt rum... Så nu har man ju dragit ut rubbet!

Nej nu ska jag käka korv med bröd för det är det enda jag äter på LÖRDAGAR! :D  PUSS

21 Januari



God morgon alla läsare.

Har fått i mig en kopp te. Smöret var slut så jag fick ingen frulle "/ Får köpa nått på Konsum kanske. Praktik idag med och det blir nog en lugn fm och sen blir det en fullspäckad em. Då blir det färgning!

Fredag: Praktik och 18 års fest.

Lördag: lär nog vara seg. Stallet och fota. Kanske till Johan på kvällen men sällskap ja inte träffat.
 
Söndag: Ta det lugnt!


Puss

Nu inna jag ska ta tag i städandet och så, tänkte ja bara bjuda på bilder.

Mamma hittade det här i tvättstugan av en konstig anledning...








En smörkniv gjord av Bellsan som ni ser år 2008!

Alla får inte en smörkniv av sin vän! specielt inte en handgjord.

Du gör mig varm i kroppen ♥

20 Januari

Tja tja bloggen. Har precis satt mig ner i soffan. Så trött på att man inte för röra på sig. Vil det NU! Vill bli frisk nu! Praktiken har iaf gott bra. Bara lullat runt lite. Permanentade och lite så.

Ikväll är planen. Städa rummet och fixa mig själv lite. Duscha, noppa ögonbrunen och lite sånt. Sånt man får göra när man inte är frisk !!

cha

God morgon!

Sitter med en kopp te framför Vakna Med The voice. Riktigt mysigt att man kan sitta och bara ta det lugnt och njuta av morgonen. För det är ju väldigt länge sen man gjorde. Man stressar igenom morgonen och sen har man glömt den :)

Nej nu ska jag sminka och fixa. Sen dra mig mot Konsum med mikaela. Blir ett sent inlägg sen för jag ska göra mycket idag :)

Puss

mot stallet

Nej nu ska jag åka mot stallet. Kom hem runt 5 och sen har jag typ lagat mat. Hur kommer det sig att jag alltid hamnar framför matlagningen (?)

Idag då. Var hos S och allt gick bra. Som jag sa så har jag minst en gång kvar. Men men så får de va. Hade mamma som kund och det vart jätte bra. Sen har jag bara typ gått runt och städat och svarat i telen och fixat och donat.


Nu ska jag mot stallet, Hey!

uppe med tuppen

Gick upp en timma tidigare idag. Ska till spykologen idag. Kanske blir den sista. Men skulle kunna gissa på att det blir en till innan jag kanske får börja på ett resursh team! Vi får helt engkelt se hur det blir.

Sen är det den 3e praktik dagen. Mamma kommer som kund. Får se vad jag hittar på!

Spade, någon?

Har nyss kommit hem från praktiken där jag haft en jätte bra dag. Och så kommer man hem och man vill bara gräva ner sig. Ursh vad jag avskyr sånt här!! Tror jag ska låsa in mig på rummet ett tag och tänka efter lite. Planera lite saker och förbereda lite inför imorgon kanske :)



Så surt att man är sjuk och inte kan träna och röra på sig:( Ursh inte min vecka alls!!


PUSS

welcome to my world.

Sitter och kollar Vakna med the voice och trycker i mig te. Börjar bli lite trött på te men jag får nog stå ut lite. Inatt har jag typ sovit NADA. Så jag är väldigt trött idag. Får se hur denna dag slutar. Antingen att man bli jätte flummig eller att man typ döör. Det är iaf andra praktikdagen och jag längtar verkligen till praktiken varje morgon. Jag trivs som fina fisken i vattnet lixom! Nej nu ska jag fixa klart allt här hemma och sedan plinga till Mikaela! 

Puss och kram  

diet mot mina principer

Idag har jag fuskat lite med dieten. Fy mig asso. Har skött mig riktigt bra sen Thailand. Men idag sprack det lite. Får sköta mig bätte nu!! Idag har jag försökt att bara sitta i soffan och bara ta det lugnt med det gick inte så bra då jag åkte med mamma till stallet för att kolla syrran och dess utom har jag tagit lite bilder.

Nej nu ska ja hoppa i duschen och lägga mig i sängen:)

bilder från helgen - Julia 18 år











Bilderna är tagna från Mikaela

bättringsväg

Nu är jag hemma och har precis satt mig ner för att planera lite. Väntar på att maten ska bli klar. Men den är nog inte klar än på ett tag. Känner mig lite bättre idag. Inte så mycketr feber. Men jag har fått tagit det lite lugnt idag så det var nog bra att jag gjorde de.

Ikväll ska jag bara kura ner mig och bara ta det lugnt. Vill verkligen bli frisk NU NU NU!

God morgon.

Ska snart dra mig ner till Praktiken i min förkylda kropp. Får se hur länge jag orkar idag. Tror jag orkar hela dagen :) Har sovit nogolunda bra i natt iaf.
Skriver sen ikväll och ser om jag har överlevt dagen :)

Puss

Baksmälla

Solsidan såklart



Ja nu ska jag kolla solsidan som alla andra. Ett av det bästa programmen jag vet om!! Har vart och hämtat mina saker hos Petra och Björn så nu återstår det bara att duscha och bli frisk. Jag är trött på snor och host och kallsvätt och shit! Bilder från igår kommer upp ikväll :)

Puss

helt matt i kroppen



Helt slut och matt i kroppen. Fått rätt mycket gjort idag, Blir ju så rastlös när man bara ska ta det lugt när man är sjuk. Började med att jag började damsuga golvet i mitt rum, Helt plötsligt hade jag möblerat om i hela mitt rum. OPS. Sen drog jag till stallet och red min polle i min förkylda kropp. Inget kan stoppa när jag bara rullar fram lixom.

Nu ska jag bara mysa i soffan och bli frisk till imorgon för jag måste verkligen vara frisk imorgon. För imorgon startar praktiken :)

Puss

God morgon i sjukstugan

Nu sitter jag i soffan och jag är igenom förkyld :( Och INTE bakis. Tur det tror förra helgen slog allt!
Hade en jätte trevlig kväll igår i frihamn. Mycket nytt folk och väldigt trevligt. Det tycker jag om. Åkte nog hem vid halv 3. Tog en drive in på Donken. Riktigt gott!

Nu sitter jag här, Håller tummarna på att jag är nogelunda frisk imorgon när det är praktik.

Puss

skynda skynda

Nu är det brottom. Shit stressad. Ska hem till björn nu och äte och fixa och föra lite sen drar vi mot Lidingö för 18 års fest :D

Hejdå!

äntligen lördag !

Ja nu sitter jag i soffan och dock känner mig lite sjuk. Tjock i halsen, ont i huvudet och täppt i näsan. Men det fixar sig till kvällen.

Igår var jag i kalla stallet. Fölt av det så gick jag ut på en lugt promenad med en gammal vän som jag inte alls har haftkontakten med på de senaste månaderna. Riktigt kul var det iaf. Sen var jag så trött så jag la mig i sängen på en gång :D

Nu ska jag försöka att pimpla i mig lite vättig frukost. Sen vet jag inte riktigt vad som händer :O

Återkommer PUSS

äntligen helg ♥

Sitter äntligen i min soffa. Pappa och jag sitter med tee. Håller på och kollar upp lite saker till imorgon. Får se hur det blir. Vill ju inte komma till en fest utan present.. Ikväll blir det bara mys med familjen. Lite spa dag och till stallet. Undra hur lång min kväll kommer att bli ?

Puss och Kram

matte prov

Nu har jag matte prov så jag kan bara hålla tummarna. Hoppas vi får sluta efter det.

Puss

Redan fredag..

shit vad veckan gå fort men det är lixom redan fredag. Har faktiskt längtat rijält efter den här dagen :) Men nu sitter jag i skolan och har svenska. Håller typ på med charader fast med ord. Rätt kul. Vill bara ha rast nu för jag är vrål hugrig. Nej nu ska jag forsätta och spela lite här :)

Puss o kram

God natt



Nu ligger jag äntligen i sängen. Ny duschad och fräch lixom.

Ikväll han jag faktiskt med mer än vad jag trodde. Gick en lång promenad på en timma. Riktigt skönt men hade för lite kläder på mig såklart.. Efter det drog jag ner och sola med Mikaela. 

Dax för att läsa och klura lite matte innan jag säger hej till kudden ♥

Here I Am

Torsdag

Shit vad veckan går fort ändå tycker jag :) Frisörprovet gick riktigt bra. Det var någon fråga som jag vet om att jag hade fel på så jaja...

Nu har jag iaf vart hemma i ca. 1,5 timma. Kom hem och åkte ner till Tess med mamma för hon skulle leta efter någon tröja. Men den fanns inte så jag köpte mig ett par leggings iaf :D Nu har jag fått lite mat i magen och väntar på att jag och Mikaela ska ta en promenad och sedan sola.


God morgon Sverige och typ andra länder som läser min blogg (?)


Sitter i skolan och har precis påbörjat min nya kurs. Stil och kultur historia. Har aldrig hört talas om det förut och verkar inte sådär jätte roligt. Men jag ger det en chans iaf. Nu är det rast och jag ska äta frukost. Lite trött idag också. Kom sent i säng i natt också :(

PUSS

I like Power Walk

Nyss kommit hem efter en 50 mins power walk. Vart en hälsan stig med pappa. Och han har sånt jävla steg också så det blir ju västa power walken med han. Jätte skönt att få komma igång när man inte kan rida så mycket. Kommer igång med ridningen lite mer nästa vecka hoppas jag:)

Nu ska jag hoppa duschen och sedan hoppa i säng så det inte blir så sent.

Natti natti ♥

tanken var

att jag skulle ner och sola i min pluggpaus. Men ice sa nicke. Så jag tog mitt arsle och gjorde en skagenröra med lite grönte.

Så nu hugger jag in framför Halv 8 hog mig. Så slipper jag bli frästad själv..

fuck rubriker

Hatar Rubriker! Verkan syrran eller mamma kom på någon bra ..

Men iallafall. Ska snart sätta i mig lite mat. Plugga lite matte och frisörteknik. Sen ska jag försöka att ta en paus och gå ner och sola.

Bjuder på en bild från helgen, hihi




Puss

Godmorgon Onsdag.



Sitter i vardagsrummet och har nyss fått i mig en macka, Chai te och ett ägg. En riktig brak frukost!! Ska gå ner och fixa mig nu och dra mig mot tåget :)
Har kundpas idag.

Go kvällens

Ja det vart som sagt en promenad ändå. Mamma skulle ändå ut och gå med jenny. Var ute och power walka i ca.50 min och super skönt var det.

Nu har jag tagit tag i lite pluggande. Både frisörprov och matteprov i veckan. Ska bara dricka upp min kopp med Grön Te innan jag ska ge mig ut på en Hundpromenad.




Dagens Promenad outfit!

Rosa mjukisbyxor

Peak jacka

Bula mössa

Så Rastlös



Vill verkligen ut och röra på mig men det finns inte en jävel som vill hålla en sällskap. Vad är det här för folk? Vem har dött av motion ?

Får väl ta och cykla på cykeln men det är så jävla tråkigt.. Plugga måste jag göra också, DAM!


Tisdag.

Hemma efter skolan. Rätt skönt att vi fick sluta tidigare. Började dagen med en frisörteknik. Volymföning. Sen vart det lite teori inför provet som är på Torsdag. Sen efter lunchen vart det lite mentors tid.

Nu har jag en Kund så nu ska det klippas. Sen blir det förmodligen stallet och kanske sola :)




Saknar sommaren!

hinkar vatten

Helt sjukt. Så törsting fortfarande. Jag var rekord bakis igår och tror det sitter i lite idag.
Som sagt nytt år och nytt liv. Så nu sätter jag igång med träning och allt. Har hittat ett jätte trevlig tränings ställe så nu kör vi igång. Igår var jag och shoppa och införskaffade mig även ett par riktiga tränings byxor och skor och tröja har jag så nu fattas bara lite pengar till träning!



Nej nu är det Engelska då. Har glömt att skicka in en uppgift så får se vad han säger idag :)

God morgon bloggen

Sitter i skolan nu. Dax att komma tillbaka i vardagen.

Pratade med en vän igår och sa att Nytt åt Nytt Liv. Det är min tank nu kan jag säga. Snart fri från Psykologen med vidare dock till en annan. Skolan flyter på eller den kan jag egentligen inte säga. Första dagen idag och går bara en vecka.

Sitter på praktisk marknadsföring nu och har snart rast. Klar med uppgiften *stolt* 
 

 

Lööördag

Tjena pena !

Helt slut i kroppen. Har vart i stallet hela dagen. Så nu ska jag sätta mig i en varm bastu med mamma. Ikväll blir det god mat med Mamma och syrran. Sen dras det till med festligheter.




Puss i sjärten!

go kväll

Nu sitter jag i soffan. Ridkläderna är fortfarande på men dem åker snart av. Har vart  stallet och fixat och donat lite. Ikväll ska jag mot Rebecca för tårtkväll. Ska bli riktigt trevligt!

Hej Hopp Gummi Snopp

God morgon

En morgon full med en massa aktiviter (?) Har vart igång sen 10.00 med en massa saker med syrran. Får se om det tar stopp någon gång :)

Grattis till Världens Bästa JESPER också! Måste gicka ett mess också .. hihi

cha cha bloggen.

Hej mina läsare.

Idag lyckades jag sova till halv 11 iaf. Trots att jag somnade någolunda igår och fortfarande är inne i thailänsk tid. Idag har jag hunnit vara hos Petra och pluggat lite inför matte provet som är nästa vecka. Får inte glömma bort frisörprovet heller som är nästa vecka.

Ska fixa och dona nu lite nu här hemma. Får middags gäster ikväll. Sen ska jag dra till stallet innan middagen :)

shopping

Bjuder på lite bilder på vad jag har införskaffat mig i Thailand!
Det här är bara hälften..












KRAM

berättelsen om Thailand 2010-2011




Hela resan började med att vi landade i Phuket. Vi tog sedan Taxi till Khao lak. Dem första två dygnen bodde vi bot FX Hotell. Super fint ställe. De två dagarna tillbringade vi på stranden och kvällen nr. 2 åkte vi till huset där vi skulle bo. Khao lak Home Place hette stället. Vi åkte dit för att träffa ägarna. ”pappas kompis” De gick igenom lite saker och så. Sedan åkte vi in mot city för en liten middag tillsammans.

Resten av veckorna bodde vi då i det här huset som ni ser på bilderna. De var 5 hus bredvid varandra. I dem 5 huset bodde svenskar och delade på en pool. Dag nummer två hade vi alla grannar en grill fest.  Jätte trevligt. Fett lära känna en massa nytt folk och höra deras resa. Band annat en familj som sålde gård, hund, häst och rubbet för att bara bo ETT år i Thailand.  Lite roligt att folk är så vågade att göra de tycker jag. Då min familj aldrig skulle göra så.

Under dessa veckor har vi då tillbringat mycket tid på stranden. Vi har hunnit besöka nästan alla ständer som finns längst med Khao lak. En dag bestämde vi oss för att besöka en strand lite norr om oss. Beskrivning i boken löd så här: Lång och smal grusväg. Men värt att åka när man kommer fram. Och eftersom att vi bara har åkt med moppe över allt så tänkte vi att vi klarar det! Så vi tog mopparna. Körde lite fel innan vi hittade vägen. Först möter vi på ett par Elefanter på vägen. Då vi passerade en Elefant tracking.  Men efter några meter kom i fram till ett par vilda vatten bufflar. Dom är tydligen större än vad jag trodde. Dessa ska vi då förbi och det gällde att göra fort för dessa vatten bufflar höll på att spetsa oss med hornen då de drog ner huvudet.. Men jag hängde på gasen så hjärtat i halsgropen hade jag nog ända tills vi skulle åka hem. Tänk om vi möter på dem igen. Men det gjorde vi inte som tur var!!

Julafton tillbringade vi på våran favorit ställe på stranden. Det var en buffé med lite Katoij show (transer). Dock hade vi förväntat oss bättre. Men så kan det bli ibland.

Under Nyår tillbringade vi med alla grannar på en jätte fin resturang vid stranden. Chong Fah . Åt en massa mat och tror vi var klara med maten runt 11 på kvällen. Då började sedan alla raketer. Jag har aldrig sätt såna raketer förut. Thailändarna är ju mycket kända för deras fyrverkerier. De är det dom älskar mest! Efter det drog vi mot en bar. Våran familj och en annan familj drog till en bar som heter Su. Andersson. En svensk och en Thaiare som har en bar. Dom nämligen bor i vårt område så vi fick svenskt kaffe med grädde och amerikansk pannkaka <3 Sedan for vi hem runt halv 3 tiden.

Sedan flöt det på bra med shopping och bad och sol tills veckan ut. 2 Kvällar innan vi då skulle åka hem.  Jag och min syster hade precis gått och lagt oss i sängen. Vi läste en varsin tidning. Då smäller denna bomb eller liknade ner precis utanför mitt och Fannys rum. Min första tanke var, Nu gick världen under! Jag och Fanny reser oss upp och skriker. Jag kände hur varm och obehagligt det var när smällen slog ner och hela huset skaka till. Men vi alla reser oss upp och vi ser hur en thailändare åker iväg på moppe utanför huset. Vi går ut och det visade sig att grannarna bredvid oss hade stått ute och rökt och tyckte det kom från mitt och Fannys rum. Kevin och Roffe tog en sväng runt i området och skulle kolla om det var någon gasol eller nått eller om det var något som hade sprängt. Men det var ingen som hade hört nått. Det var bara i 5 svenskar som hade hört. Det fanns inget spår av nått. Så vi misstänkte mest att det var en hemmagjord luftbomb eller nått eftersom att det var dagen efter nyår och dem leker och fixar och trixar själva med raketer så nått bus var det säkert! Men riktigt skraj vart jag!

Det vart det. Svarar på Frågor om ni undrar nått!

BILD BOMB del 1 Thailand


























Det här är bara lite bilder av alla men jag orkar inte föra in mer bilder och eftersom att det är typ tagna 10-15 bilder på varje sak. Ska skriva en liten rese berättelse också. 

Puss

05.00



Kul att man vaknar 05.00 och inte kan somna om. Gick upp och Mamma satt redan vid teven. Hon kan inte heller sova. Efter en stund kom pappa ner också. Så nu sitter vi här med en varsin kopp kaffe och med tända ljus. Rätt mysigt faktiskt.

Idag vet jag ine riktigt vad som kommer att ske. Kanske drar på en shopping runda till stan. Får se :)


Puss

bilder tar lite tid..



jag nu sitter jag bara och väntar på att fanny ska fixa in alla bilder på en hårddisk. Men det gick tydligen inte så bra så jag drar ut och går en sväng :) Kan behövas nu när man bara ätit och druki gott i 2 veckor och inte alls rört på sig!!

Puss

buuur

Nu är jag hemma i sverige igen. Ikväll blir det en sån kväll då jag ska försöka att få in alla bilder och filmer och så. Ska nämligen iväg med hästen snart så därför blir det fixat ikväll :)

Kram !

Sista dagen :'(

Nu ar det sista dagen. Imorgon 05.00 kommer taxin och da aker vi mot flygplatsen (PUKET). Jag ar jatte nojd med resan. Har en stor hemlangtan!! Ikvall blir det finmiddag och sista shoppingen. Sen en massa pakande. Just det far inte glomma och saga att igar kvall nar vi skulle sova. slog en explotion till utanfor mitt fonster och san panik har jag aldrig fatt forut. Gar inte ens att forklara. Kommer mer forklaring nar jag kommer hem. En massa bilder och filmer ocksa :D Puss