Så härligt med tvättstuga... Eller?

 
Man blir så fast när man har tvättsugan. får väl sitta inne och vänta. Har precis fått in två tvättar. 
 
Har vart i stallet och ridigt Basse. Innan jag åkte till stallet så han jag tvätta bilen invändit och utvändigt. Den har vart så äcklig så sista tiden att man inte ens vill köra den. Full med pollen och allt. Sen fick den även en ny skiva och en wunderbaum! Så nu är både jag och bilen glada!
 
Kanske dax att betala räkningarna!! 
 
HERRO

Fasta

 
Har gett mig in i att fasta två dar i veckan för att bränna typ fett. Så två dar i veckan får jag bara äta mat mellan 12.00 och 20.00 resten av timmarna får jag bara dricka kaffe och vatten. 
 
Kom precis hem efter en liten tur men caben och har äntligen gjort naglarna igen. Det är underbart väder så ska faktiskt sätta mig på ballen och äta lunch. Blir bulgur sallad med rökt lax och massa annat gått. 
 
 
 
Sen blir det mot stallet. Har insläppet och Basse ska skrittas :) 
 
Sen blir det hem och göra middag och sen blir det träna :)
 
 
 
 
 
 

Måndag igen, fick verkligen inte sova

 
Ursh för sömlösa nätter. Dock har väl jag sovit bättre en min partner men att ha en stor bebis brevid sig hela natten som har klängt och bara gnällt och tyckt synd om sig själv har påverkat min sömn också så klart. 
 
Jag vaknade 06.58 och klockan skulle ringa 07.10. Jag brukar snozza typ 20 min och hade planerat det imorse eftersom att jag fått dålig sömn. Klockan ringer 07.10 och tittar på mobilen och inser att det är tre pers som skrivit till mig. Men jag skiter i det och blundar och det tar 5 min innan mobilen ringer och det är mamma. Hon har ingen stall nykel så jag måste gå ner med den men nu är mitt humör inte det bästa så jag ber henne komma upp till lägenheten. Sen somnar jag om och hör att det är någon som typ knackar lite lätt på dörren.. Jag tänkte att fan jag sover och är det mamma så får hon ju förfan plinga för att man ska vakna. Och det var mamma så jag öppnar dörren helt jävla förbanad med mitt morgon humör. Sen lägger jag mig i sängen igen och det plingar till på mobilen i facebook chatten.. Mitt huvud brinner! Då var klockan 300 sek innan mitt alarm skulle ringa för andra gången och jag slår av det på en gång och lägger mig igen. Det tar 5 min innan Stefan ringer.. Han undrade nog vrf jag va så förbannan och sur när jag svarade i mobilen. Har vart liktigt rädd när jag ryter till 07.25 på morgonen.. 
 
Morgonen var typ förstörd för min del.. 
 
Jobbet gick galant. Jag kunde äntligen känna att jag typ var lite gladare idag på jobbet. Trots nada till förändring förutom vårt lilla möte förra veckan. 
 
Stefan hämtade upp mig i Årsta, han fick ta med sig firma bilen hem så det var skönt och åka bil hem från jobbet. Jag hade färdig laxgratäng som jag gjorde igår till middag som jag bara stoppade i micron innan jag vart hämtad av Bells för att dra till gymmet. Efter 2 veckors vila från gymmet kände jag att jag ändå orkade det jag gjorde när jag gick där ifrån sist.. Kanske inte längd mässit men styrkemässit. 
 
Nu ska jag fixa och dona. 
 
Puss 

Äntligen är motivationen här igen

 
 
Säger Välkommen till dig igen Motiovationen! 
 
 
 
Imorgon kör jag igång. Body Pump på kvällen. Längtar redan. Dock önskade jag att min bakfylla kunde få släppa lite.
 
Ska snart äta thai mat med min vän ♥ Sen ska jag åka upp och lämna hennes bmw. 
 
Puss

mår som en död säl...

 
Ligger i sängen. Har legat här hela dagen. Klockan är redan 16.00. Vaknade typ halv 12 och drog i mig tre rostmackor och tre glas mjölk. 
 
Man mår som man förtjänar. 
 
Igår hade jag fan en av de bästa midsommarn. På morgonen vakande jag med bells i sängen i Sorunda. Vi gick upp och åt frulle sen körde Bells mig till nynäs och på vägen ner ringer jag mamma. Hon har panik i telefon och skriker att våran björk hemma har rasat den var typ 12 m hög. Den låg över vägen och hade dragit ner telefon och internet ledningen och brevlådan var det inget kvar av. Så jag kom hem till mamma i ett kaos. Det var bara att börja släpa björk då våran snälla granne kom ut med motorsågen eftersom att våran var på lagning och pappa var inte hemma då han satt på gotlands båten. Så han får en chock när han kommer hem och inser att det är kaos på gatan.. 
 
 
 
 
Jag drog ifrån kaoset till stallet. Red på Basse och det kändes konstigt. Hans hälta går som en berg och dalbana. Får se hur det är idag. 
 
Sen åkte jag hem och fixade mig innan jag drog till mamma för Sill lunch med Familjekompisarna familjen Axlund. 
Jag deckade en stund på soffan efter all god mat och den goda tårtan som Pia hade gjort. Runt 18.00 tiden fick vi inte vara kvar hemma då vi drog hem till Familjen Axlund. Dem bjöd på Grillning. En massa olika sorters kött och grill ost och massa gott!!
 
Runt 10 snåret hämtade Bells oss och åkte hem till oss där det var fullt ståhej med lekar. Vi satt och hade jätte trevligt till 1 snåret då jag och bells drog till En gammal god vän på Sandhamn. Super trevligt att träffa gamla kompisar. Sen dog vi hem, Taxi resan hem var lång och när jag klev ut taxin kunde jag inte ens gå. Stefan bar mig in i lägenheten. 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en trevlig Midsommar 
 

Måndags ångest på hög nivå!

Sitter på tåget och är snart vid jobbet. Hoppas jag har lite kunder idag annars lär det bli enbart städ dag idag som vanligt alla andra dagar i veckan..

Inatt får jag se om jag sover hos Bells i sorunda eller om jag ska sova hemma. Träning med stora bokstäver gäller från och med idag :)! Dock blir det ingen träning idag! Den börjar imorgon.

Imorgon är man ledig och dagen är såklart fullbokad!!

https://cdn1.cdnme.se/1546222/6-3/pic_51b581e6e087c33970ef0951.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1546222/6-3/pic_51b581e6e087c33970ef0951.jpg" class="image">

Bland dem värsta dagarna i mitt liv har precis passerat

 
Ligger hemma i soffan med älsklingen. Vi har haft en helt upp och ner vänd helg. Men som sagt jag har konstaterat att vi alla människor är olika och det finns ingen person som är lika dan som mig. 
 
I helgen har jag för mestadel tillbringat all tid med min syster. Mamma och Pappa har vart på Gotland sen i torsdags så har sovit med henne i det stora huset. Spelat en massa Spel som partyalias och suttit och bara haft det gott. Sånt som man behöver ibland.
 
Igår ikväll drog jag till Sorunda och var där hela kvällen och myste. Sov även över där. Så skönt och komma bort ibland ♥
 
Imorgon blir det jobb som vanligt. Får se hur jag känner mig imorgon. Med tanke på att magen redan slagit några volter. Hoppas jag kan hämta ut min meducin imorgon. 
Skulle gått på mitt första body pump pass idag men med tanke på hur mörbultad och överkörd jag känner mig så körde jag lite home traning. Bra ist för inget. 
 
Nu ska jag ta en promenad. Ha en bra dag :) 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 

National dagen, Grattis Sverige!

 
Vilken härlig dag. Sitter hos mamma och pappa med syster yster och solar på vår altan. Ibland är jag jävligt glad över att jag bor så nära min familj. 
 
 
Igår var det stefans systers student. Grattis Pinuppipii! Morgonen började med attPillan väckte mig 04.40.
Jag hade så klart äran att locka hennes hår och sminka henne lite lätt. Ibland ångrar jag mitt yrkesval men i det stora så gillar jag att göra folk glada och framför allt när alla sen säger hur fin hon är i håret och då är skapat av mig. 
 
Sen gick jag och la mig en timma tills syrran kom 06.45. Hennes hår skulle också fixas inför skolavslutningen. Sen vid 07.15 kom Bells och hämtade mig för att dra mot Handens närsjukhus där jag fick göra bland det vidrigaste i mitt liv. Gastroståpi. Man kör ner en trädgårdslang i svalget och kollar på strupen ner och magsäcken. Konstaterade att jag fått IBS. Irriterad tarm med andra ord em väldigt känslig tarm och sen så har mitt munlock till magsäcken inte stängtsig så får upp magsyror som är sura uppstötningar. Så nu har jag men för livet. Jag kommer inte få äta vad jag vill för mina tarmars skull. Även en massa penselin utskrivet och sjukbesöken är inte klara. 
 
Sen hemgång för att fixa inför Pillans student. 
Sen vart det mat och fika hos Pillan. Även min mamma syster och pappa var och firade henne på hennes mottagning. Sen runt kvällen vid 10 åkte vi mot Nynäshamn för festligheter var av att Pillan vart så bakis så hon åkte hem och sov. Så är det med studenter. Men tror att man pallar mer än vad man gör !!
 
 
 
 
Nu sitter jag som sagt och solar. Sen blir det åka och hämta pärlan hos svärföräldrarna. Sen lite jobb och sen tänds grillen med lite vänner :) 
 
 
 
 

Vilken härlig dag!!

 
Sitter ute på Ballen med älsklingen och solar. Dock har stefan på sig långbyxor men bar överkropp.. 
 
Jag har bara vart hemma en stund. Kom hem från stallet runt 17.00 tiden. 
 
 
Imorse när jag vaknade runt kvart i tio tiden så kände jag mig inte så bjuåkig med tanke på att jag drack några glad igår och var till och med ute. Förvånar mig själv så  mkt hela tiden.. 
Var hemma runt 2 tiden sen. 
 
Vi gick upp och käkade frulle tillsammans innan vi började vår städdag. Allt tog en lång tid med tanke på att stefan började i fel ända. Min gulle försöker iaf. Gör ju inget om man behöver plocka fram damsugaren 5 gånger.. 
Sen drog jag igång lite bak och sen så slog tanken mig att vrf inte gå till stallet. Så jag satte på mig löpar skorna, byxorna och tröjjan och sen gav jag mig ut i solen. Riktigt skönt att vara ute och gå. tog mig 40 min att PW dit. Gick riktigt fort dit innan jag strang sista grusvägen mot stallet. Så himla stolt över mig själv. Efter stallet vart det en lite handling på Willys och sedan mot konsum för att hämta ut mitt paket från gymgrossisten.  WIII :)
 
Så nu är jag glad. Ska snart smälla i mig lite middag och sen blir det en prommis till Hultberg! Sen ska jag sova :)