Torsdag

Sitter vid matbordet i min ensamhet och planerar lite. Jag och en tjejkompis från stallet ska ta tag i våra klubbkläder till klubben. Skit svårt därav nu ska vi dejta idag och maila och komma överens om nått bra :)
 
Idag har det inte vart så mkt. Åkte till stallet runt halv 9 imorse och sen vart det terrängträning. Basse var så himla fin och nu kan man i prinsip bara sitta och hålla rytmen och le och morra lite på han imellanåt. Sen kom jag hem och det vart lite lunch och sen en promenad med hunden runt lövhagen :)
 
 
Nej nu ska jag dra mig mot Nero och baka lite och planera. En jävla bra kombination :) !
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon världen

Sitter i soffan och äter äcklig frukost.. Suger när man inte har nått hemma. Får typ mätta mig själv med kaffe eller nått.
 
Ska snart dra mig till stallet. Terräng träning står på schemat. Han var super fin igår på hoppträningen.Början var rätt svår på han. Han tog alltid ett litet extra steg. Lång och tung i handen. Men tillslut kom jag så långt att jag var tvungen och morra på han så får se hur det är idag :)
 
Nej nu ska jag fixa det sista och dra mig :) Ha det bra :)
 

Tisdag

Sitter i soffan och kollar tv. Jag och syrran har precis druckit kaffe tillsammans och nu är hon på sjukhuset. Önskar henne ett stort lycka till och jag hoppas min älskade syster inte bär på något allvarligt :'(
 
Har vart ute på en fin lite promenad med hunden. Nu blir det nog lite städa lite och sen försöka ta mig till stallet innan klockan blir jätte mkt innan mötet halv 7 idag. Ska försöka att springa slingan idag också om jag hinner :)
 
 
Imorgon hade jag tänkt en liten shopping tur med Jennifer men så vart det inte. Blir en promenad ist och sen blir det nog en sväng på stan alone. Skönt det med också. Dax att handla det sista nu innan jag reser bort i typ en månad. Ska bli så jävla skönt!!
 
 
 
 
Nej dax att sätta igång med städningen :) Bye bye
 

Trött som fan

Ligger rätt bra här. Precis hem kommen från sjukhuset. Tog mkt längre tid än vad fet brukar göra :) dock har jag ju inget annat för mig idag så det var lika bra. Idag blir det en sån här sund dag :) lite pw med hunden står på schemat efter pnen :) sen är det en massa tvätt som ska fixas och lite städa, dammsuga och damma :) alltid lila kul :)

Kategori:

Måndag och gud vad tiden går

tiden rular iväg. Endast 15 dagar kvar till jag åker bort till Turkiet i typ en månad. Det ska bli så skönt! 
 
Älsklingen står i duschen. Vi har vart ute på en 45 min. promenad. Så skönt. Skönt att släpa runt han där men det gick bra :) Skriver sen :) Ledig några dagar nu så mer blogg då :) 

Summer 2012

Ligger i sängen själv utan min bebis men jag är så humla förkyld :(

Har fått en himla massa gjort idag :) var i stallet rätt länge och putsade av alla träns och red :)

Kom hem och fick lite mat i magen och sen postat lite saker och sen har jag städat min bil. Första städningen efter köpet. Den var lite skitig bär jag köpte den och tänkte att nu kunde jag passa på när jag ändå hade lite tid över. Vart en riktig pärla nu!! Nu är det bara utvändigt kvar och den ska jag fetta in mins läder stolar,ratt och caben :) sånt man måste göra en gång om året :) pappa bokade även bes. Tid till mig idag och min pärla, blir på tisdag klockan 7 på morgonen.. Undra vad han tänkte med :O aja


Nej nu ska jag dricka en massa vatten och bli frisk så tävlingen går bra idag :)

 

Sen avslutar jag dagen med lite jobb. 12-19 och sen blir det stallet :)

 

 

 

 

 

 

Kategori:

25 dagar kvar, heeeelt sjukt

Vad tiden går fort nu asso. Om 25 dagar åker jag mot Turkiet och är där i 2,5 vecka. Ska bli skönt och komma bort. Sola, bada, värma upp kroppen, uppleva malmaris och egentligen bara tänka på sig själv lite med spa och god mat och dryck!
 
Idag är jag egenom förkyld... HUM vem kan det vara som har smittat mig..Kanske min lilla Bebis (?) !
Vart väckt av min Bebis klockan 9 och gick upp typ 10 över. Fick mess av min kund att hon ville komma tidigar så jag fick gåupp och stoppa två ägg i magen och sen vart det försöka fixa lite med min Retursedel som inte allas ville skrivas ur. Färgen var så klart slut..
Sen kom min kund så vi klippte och vi klippte :)  Lite toppar bara men man blir lite besviken på sina kunder när dem inte sköter håret, då får man skylla sig sälv att 5-10 cm åker av åt gången !
 
Efter det fick jag leka lite bredbärare. Åkte ut med alla  mina tack kort från studenten. Kände att jag lika kärna kunde åka ut med dom än att pröjsa 6 kr för ett jävla frimärke! men men. Fick ut dem flesta och nu sitter jag och har fått lunch i magen och nu med en varm kopp chai Tee i högsta hugg mot min förkylning.
 
Sen blir det stallet för dressyr trimm. Ska försöka att putsa och städa lite i skåpet. Sen blir det hem och fixa sig innan jag och min bebis ska kolla på Batman filmen, Den ska tydligen vara AS BRA !! Upp till BEVIS!
 
 
 
Ha en bra dag!

Torsdag.

Ursh vilken usel bloggning vi har här då!!
 
Livet rullar och mina dagar är så fulla med en massa mys och skojj så jag glömmer hälften. ..
 
Jag jobbar rätt mkt. Och mina arbets tider är inte dem roligaste och jag får ta det jag kan och så. Mkt krockar med mina träningar och så så får se vad det blir av mig :)
 
Mycket just nu snurrar i mitt huvud om vad jag ska göra med mitt liv. Visseligen så är jag på god väg men det är så himla mkt som är också.
Nu hinner jag inte blogga mer. Har klipp kund i min lilla egna salong. Herregud vad kunder jag har haft nu denna vecka som har hört av sig och redan en massa förra veckan :)Jätte roligt !

Ledig- Onsdag

 
Ligger i soffan som en död säl.
 
Morgonen började med att mamma kom ner och skrek att vi försovit oss. Vi skulle ut på sjön så jag springer upp med kläder, handduk och kräm i famnen och sätter mig i soffan och får i min några skedar yogurt. Efter tag ringer det och säger att det inte blir nått för det var så mulet. 
 
Ist blev det svamp plockning i skogen i si så där 3 timmar. Rätt skönt men mitt tålamod efter långt knat och inga svampar så börjar jag typ gråta. Svårt och slappna av, rädd att komma vilse, äckliga djur och aaa hela den biten!
 
 
 
Imorgon börjar jobbet igen Jobbar Torsdag, Fredag och Söndag denna vecka. På lördag är det Tävling för min och Basses del. Då styr vi mot Mantorp för fälttävlan!
 
Nej nu ska jag hjälpa till och rensa lite svamp så vi får någon knäcke macka!