godnatt världen!

Nu tänkte jag snart sussa. Visseligen har jag sov morgon i morgon :) As skönt men jag sover så dåligt på nätterna så man kan lika gärna försöka att sussa tidigare :)

God natt älskade läsare ♥

det jobbigaste jag gjort i mitt liv..

Jag har nyss utfört det mest jobbigaste i mitt liv hittills. Att Springa/gå med en tung väska med världens träningsverk och att vara JÄTTE JÄTTE kissnödig!!

Men iaf. Nu är det över och jag är glad över att jag faktiskt nu sitter på min skoldata (bloggdata) Så nu kommer uppdateringen bli såååååå mycket bättre.

Har som sagt hållt igång med träningen nu i några dagar och tänkt på vad jag äter. Men idag blir det ett hopp från träningen pga min stora verk i hela kroppen. Igår stod jag ut med verken i kroppen på träningen. Men eftersom att det blir ridning imorgon så tänkte jag att någon dag ska man ta det lugnt. Kanske kan bli en power walk ikväll ist (?)



Känns skönt att vara tillbaka till er muppar! 

tillbaka i verkligheten..

kom nyss hem från skolan och man känner sig verkligen tung i kroppen. Det tar fan på krafterna att sitta och pendla 1 timme till skolan och 1 timma hem. Skjut mig. Men skolan gick som en dans på rosor trots Engelskan. Får väll se hur det blir om några veckor.

Nu ska jag se till att det blir någon middag til kvällen och sen blir de Friskis och Svättis. Har redan världens träningsverk sen igår.. Hur ska det här sluta egentligen :O

Chingens

Nudlar is the shit!

Satan vad gott det kan vara med nudlar ibland. Sitter är nu och har precis vaknat. Vart en sen morgon idag. Kan bli så ibland.

Orkade inet blogga igår men gör det nu då ist. hehe
Gick upp med tuppen för att fixa Mikaelas hår. Höll på där i två timmar. Men det vart jätte bra :) Sedan åkte jag mot Farsta med min mamma och shoppa en massa. Får se om de kommer ut bilder på det kanske kanske sen :)

Första Frisyren










Den andra Frisyren.









Nej nu ska jag äta upp mina nudlar och sedan fixa lite :)

Chingen!

blandade känslor..

Hello mina älskade läsare från 0- 100 :)

Dagen har vart mycket speciel. Skolan gick som en dans på rosor. Hade lite fixing på FM till undervisningen till ettorna (y) Gick super bra. Åkte hem med pappa och märkte att nått var fel sen kom det. Säger inget mer än
 
Rest in peace  ♥

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Käkade en finmiddag med familjen med lite förrätt och grejor. Sen var jag hos Mikaela och Daniel och sen träffade jag Bells en snabbis. Så har fart och flängt lite ikväll med mina rosa gummisar.

Nu är jag hem kommen och pappa har precis fixat min teve. Jag är så aggresiv när det gäller Tv/dator/DVDer mm med teknik över huvud taget så jag hade sönder min anten kabel för någon vecka sen så det har bara gått att se DVD men den har fuckat sig ockå den blinkar till svart så man ser typ 50% av hela filmen så måste fixa en ny DVD tror jag...

Imorgon blir det upp rätt så tidigt. Ska göra håruppsättning på Mikaela imorgon innan hon ska på Bröllop. Ska bli skitkul att göra uppsättning. Är ett tag sen och det är typ det jag brinner för så I Love it!

Nej nu ska jag rulla vidare in i Tven och Datan :)

Chingen ♥

på riktigt

Nu känns det verkligen som om det är på riktigt. Allt är igång elr. iaf skolan. Känns rätt skönt att få komma igång nu men ändå inte. Det är ju inte helt fel att ligga i sängen halva dagarna och shoppa en massa (?)

Var i skolan idag och fick sätta igång med fingerfärdigheten på en gång. Alla var så klart lite ringrostiga. Men Vi fick öva med "sax över Kam" Tekniken idag och det gick faktiskt rätt bra i slutet!

Ikväll har jag faktiskt vart ute och power walkat. Kännde att det inte var så bra när man är sjuk men när man har en mamma som tvingar en så har man inte mycket att säga till om :) Tur att man har en PT "nästan".. Nu är livet på väg in i rätt spår igen hoppas jag..

Nej nu ska jag sussa. Vill bara ha tillbaka min skoldata och det är inte förens på Tisdag :(:O

God natt

host host

ligger i sängen och hostar och snorar som en took! Kom hem från skolan rätt tidigt och gick och la mig rätt som omgående när jag kom hem så att min förkylning kan försvinna någon gång men tycker delvis att den blivit semre.

Första skoldagen gick bra. Gick bara igenom en massa och bara grummlade igenom hur året kommer att bli. Imorgon kör jag igång i skolan som vanligt vid 8. Dock börjar inte dom riktiga lektionerna förens på Måndag så peppa peppa ta i trä!

Nu ska jag sätta på mig ridkläder och ta mig en fet kopp kaffe!

Chingens

god morgon mina solstrålar

Natten har vart riktigt jobbig :( Har inte kunnat sova en ända blund. Hoppas på att den här jävla förkylningen försvinner nu bara. Iaf, ska snart bege mig mot tåget. Hade toppats på att det var lite regnit idag så jag hade kunnat fått inviga mina Super heta rosa Gummistövlar. 

Dom kanske åker på :) 

Hejsvejs da, för dagen!  

natti natti

Ja, skolan börjar imorgon så det är dax att komma i tid till säng. Tycker att jag är lite sen men det vart så nu när jag skulle få ut alla bilder :) Slänger nog ut ett inlägg imorgon innan jag ger mig till tåget :)

God natt mina söta vänner ♥

kräftskiva 2010


























snabbis



Hår sitter jag just nu :) Njuter med massa gott nu sista dagen.
Nu ska jag kolla på Fångarna På Fortet. Missade ju igår och sen kommer bliderna ut från kräftskivan om jag hinner dom är iaf inne på datan nu :)

Chingens

förkylingen kom..

Fy fan vad jag hatar att vara förkyld. Det suger verkligen. Det började ju lite igår men det vart så klart lite bättre efter mat och drycken kände jag. Men imorse trodde jag att jag vaknat i himlen.. Stora berg av bara massa snorpapper :O

Tack för en underbar kväll iaf, det var en perfekt avslutning på mitt sommarlov 2010. ♥

Nu är jag äntligen hemma iaf och ikväll blir det bara mys. Ska nog köpa mig en chip påse och dipp så jag kan njuta sista kvällen (y) Sen så är ju inte städningen klar i mitt rum ... Fuck! Får ta och gå ner och böja nu tror jag!

Puss   

Kräftskiva



Ja nu är jag snart klar för att bege mig mot tåget. Ska nämligen på kräftskiva i stan hos Steffi. Ska bli jätte mysigt när det bara är vi tjejer. Så vi ska äta och dricka gott!

Imorse var jag färgade håret också så nu känner jag mig riktigt fin i håret. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Fick våga petras hår som tog evigheter men det gick bra. känner mig lite sjuk också så det är nog nått som är på gång kan jag tro.

Ha en trevlig kväll, puss

natti natti

Nu ligger jag på madrassen på golvet (?) haha

Ja jag drog ut efter kaffet och kom hem rätt sent så att storstäda rummet gick inte så där jätte bra och orkade inte heller bädda rent sängen så nu ligger man på en madress på golvet (y). Får fortsätta imorgon eller nått. Kan ju vara bra. Så sjukt jobbit att sova ensam. Det är inte ofta man gör det men när man väl gör det så känns det extra tomt. Får se hur det går ikväll...

Natt natti mina läsare. Syns imorgon bitti. Då ska jag avslöja nått för er!!

magknip

I Know. Förra inlägger råkade komma ut nu jag vet inte vad som är problemet men sent kom det ut iaf :(

Sitter nu med världens magknip framför teven och väntar på att kaffet ska bli klart. Har börjat en storstädning i rummet men det går inte så jätte fort eller bra. Får försöka att röja upp det nu :)



Puss

goddag.

Nu sitter man här i köket med Steffi och Bella ♥



Dom kom nämligen till mig i gårkväll. Träffade en massa folk igår och hade det trevligt. Mikaelah Steffi och Bella sov hos mig och sedan vålgästade även Jonah och Ralle mig också (y) YEE 6 pers i mitt rum.. Ingen hit direkt.
vaknade i morse med en jävla hetta i hela rumet. Käkade lite och drog ner till Centrum. Träffde även på Konsum Eliten också.

Nu blir det lite mys. Bella och Steffi ska snart åka hem och jag och mammsen ska åka och handla. Imorgon blir det Kräftskiva i Horstull med brudarna. Jätte mysigt!

Chingen

vart inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Ja, jag ställde klockan i morse för att dra mig till Haninge. Men de visade sig att mamma och pappa skulle dra redan vid klockan 3. Så jag fick stanna hemma ist medans Fanny och Mikaelah drar in till Haninge och shoppar. Lika bra eftersom att jag igentligen inte behöver shoppa nått!

Så eftersom att mamma och pappa ska dra tigigt får jag se till att jag hinner göra mammas hår super fint och de :) Mamma och pappa ska nämligen på glamor party ikväll. Fan vad kul!

funderar på att storstäda mitt rum nu också när jag är helt själv hemma?

hemma igen.

Nu är jag hemma igen. Gick och solade och det visade sig att en av tre solarium fungerade.. Suck..
Solade ialla fall och fick en rand. Sen drog jag och Mikaela till köttboden för en sallad. Så gick hem hit och satte i oss salladen. *mätt*



Dom här fräsiga gummistövlarna kommer till mig nästa vecka :)

solning

Nu drar ja ner till centrum för att sola min bleka kropp med Mikaelah. Hör av mig sen ♥

Tosdag

Ja det händer mycket för mig nu och jag försöker njuta alla mina sekunder jag har kvar på mitt lov.

I Tisdags var jag och hämtade en häst som Mikaelas syster skulle ha. Allt gick som det skulle med hästen medans min hand vart stor som en hanske. Getingarna var väldigt agresiva där och jag var nog lite känslig så den vart stor och sen gick svulnaden ner igen. TOPPEN :) Kom hem och jag och Mikaela myste ner oss hos Daniel med chips och dipp.

I går drog vi oss mot stan och handen visade sig inte vara på min sida... Den var JÄTTE STOR..  Men åkte till stan och tillbringade tiden till att umgås med mina nära och kära. petra Steffi och Mikaela. Så klart vart de god mat/fika samt shopping. Gjorde ett riktigt kap på ett par balzer till dansen men ångrar hur mycket som hälst att jag inte köpte ett par till. Skulle vilja ha ett par vanliga till vardags också.

Sov hos Daniel inatt också med Mikaela. Myste och kolla skräckis med chippa och dippa. Drog till Norrköping en sväng idag också till hästan men det gick som det gick så hoppas jag får hem min pärla om 3 veckor när jag är som bäst ;) haha

Så ikväll har jag och Mikaela bara tagit det lugnt. Hon drog hem så jag och Bells tog oss en riktig POWERWALK. Nu när jag inte kommer igång med ridningen på ett tag så får det bli nått annat. Kanske Friskis eller Powerwalk (?)

Nej nu blir det godnatt. Får nog börja uppdatera lite mer nu. Blir bättre sen när skolan börjar och jag får hem den så kallade Skoldatan (bloggdatan)

Godnatt ♥

inte mycket att säga!

Inte mycket att säga i denna blogg. Som sagt vad har jag gjort idag då? Inte så mycket vaknade lite då och då men kunde inte somna om vid halv 10 tiden så gick upp och åt men sen så somnade jag på soffan igen och vaknade nog vid 12 tiden tror jag klockan var. Drack en kopp Kaffe sen var allting normalt. Men kände mig lite nere. Har drömt så mycket olika och konstiga drömmar... Undrar om det är dom som har gjort mig lite konstig idag (?)

Men ialla fall tog en promenad med petra och sen hem och sen träffade jag petra och Björn. Sen bestämde jag mig för att ta en power walk med Mikaelah så vi tog en lång prommis :) riktigt skönt faktiskt men känner fortfarande den konstiga känslan. Typ nere eller allmänt ledsen eller nååt :(

Hoppas jag bara har vaknat på fel sida !!

Söndag igen..

Nu är jag hemma efter en fullspäckad helg kan jag påstå.

Hade en jätte mysig kväll med mina gammla kompisar. Vi umgicks för drygt 3-4 år sen. Så det vart god mat och massa snack om gammla minnen ♥ Vid 11 tiden drog vi mot Jennifer för att fortsätta lugnet. Var hemma vid 2 tiden tror jag.

Sen ringde klockan på 7 imorse. Diskade som en galning innan jag och syster drog mot stallet för att hjälpa till på tävlingen. Gick jätte bra. Så änkelt när alla kan hjälpa till. Det går ju så mycket fortare då (y) Kom hem och alla i familjen slocknade på soffan rätt fort. Sen har jag vart med pojkarna grus en snabbis, Men nu är jag hemma igen. Fått i mig lite mat. Ikväll blir det film :)

dåligt humör ..

Shit, vart på ett jätte dåligt humör. Kanske ätit för lite. Troligt .. Eller kanske Marikas fel(?)

Åkte iallafall till stallet imorse för att hjälpa till. Gick stårålande. Kom dock nästan inte upp ur sängen men men. Trävlingen irullade på och sen var det dax att bygga om banan. Tog sin lilla tid men vi kom iväg iallafall.
Nu är jag hemma i alla fall. Måste äta men känner inte suget så ska nog städa ist. Eftersom att stora jag får en massa fina gäster ikväll ;) Ska nämligen ha tjej middag ikväll med mina gammla tjejkompisar. Ska bli spännande som FAN!

Nej nu måste det göras något i mitt lilla liv. Puss och kram

en hel jävla vecka:O

Mja det här med att blogga och hålla bloggen igång och ja hela köret.. Det går inte så bra för mig:(

Det har vart fullt upp hela tiden. Jag blir ju som galen om jag inte har nått att göra så jag har helt enkelt glämt bort att blogga och sen så Har jag vart hemma själv. Steffi har ju vart här så jag har fått syrt och vänt och hela köret så det har som sagt vart full rulle.

Dom här sista dagarna har det vart lugnt. Har färgat massa hår och grejer och bara tagit det lugnt. Har vart med de gammla elr vännerna som sagt. Nu blir det massa kräftor med bara familjen. Jätte mysigt. Nu när pappa kommit hem också :D

PUSS

Freeeeeedag

sitter nu i soffan Med Bells och Steffi. Vaknade för en stund sen och nu är det barnprogram som gäller! Ska laga lite lunch nu sen blir det mot stallet för att avsluta lägret med lite hoppning. Ska bli as kul (y)

Igår var det bara mys. Kollade på Luftslottet som spängdes och sen Flickan från Åvan med lite poppcorn och Cola. Kunde ju inte bli lugnare !

Nej nu ska vi mysa vidare. Pussen




Jag vill ha det vartm och sköönt jöö!

bad bad

sitter på syrrans data nu. Lappin har kassat ihop totalt så vi får se hur det här slutar. syrran får ju damp när man inte uppdaterar men men. Har inte riktigt haft tiden. Har vart is atllet och ridigt lite. Jätte kul faktiskt! Sen har jag och Steffi bara myst och Bells har så klart vart med också. ´

Ikväll blir det till att bara ta det lugnt och bara mysa. Bells och hennes kompis kommer nog förbi en snabbis eller dom SKA det. Det har jag bestämt!

Puss och Ha det bra !

myspys med Steffi

Jag och Steffi sitter nu i soffan och myser lite nu :) Ska åka och handla och vattna lite blommor och så. Satte på The last song i morse för steffi ville se den och den är fortfarande lika bra asso! Helt sjuk!

Igår Myste jag och Steffi med massa musik och hade bara allmänt trevligt.

Nej nu ska vi göra lite nytta :)

Puss