God morgon.

Idag är det fredag. Känns riktigt bra. Veckorna rullar på och det börjar bli mycket nu i skolan. Måste råå plugga idag när jag kommer hem. Eftersom att jag är ledig nästa vecka och det är massa prov om några veckor.

Blir inte en lugn fredag idag nej. 
Skola
Haninge
stallet
plugga
packa
 


Sitter på psykologin och ska börja snart. Tycker den här kursen är så jävla svår. Men får se till att hänga med ordentligt. Snart rast och måste haa frukost i magen.


Ha en bra dag :)

Dagens hair prodjekt!

Ja kom till skolan idag. Var så jävla fullt på bussen imorse så jag och Mikaela krigade för en plats. Vi fick plats längst bak i hörnet och vi satt som packade sillar med det var en mysig morgon!


I skolan hade vi prodjekt. Jag skulle styla Emelie efter mulberry. Eller som en reklam planch för mulberry väskan. Så stylade henne med lite make up, hår, kläder och en mulberry väska såklart!








Nu sitter jag på religionen. Ska försöka att konsentrera mig och försöka plugga till provet som är om tre/två veckor. Men skit svårt när det är babbel, man vill hem och har man suttigt i två timmar och lyssnat på en lärare. Nej nu packar jag ihop och åker hem!

God morgon god morgon

Jävlar. klockan är snart 6. Sitter och dricker mitt morgon kaffe. I skolan idag är det många som ska fota och styla men eftersom att jag inte var här i Tisdags fick jag ingen kompis att arbeta med och då bad min lärare att jag skulle hitta någon som jag kunde vara med så får se hur det blir.


Sen blir det Religion på eftermiddagen.


Hoppas ni får en bra dag :)

Tee

Kom nyss hem och har precis slängt mig i soffan. Nu blir det Tee mys med mamma innan jag ska duscha och hoppa i sängen :)

Idag när jag kom hem fick jag så ont i huvudet så försökte sova på soffan men det gjorde bara ondare. Så käka lite och drack en kopp tee. Sen la jag mig och vila och det hjälpte inte och sen sa det typ poff och huvudverken var borta. Sen rensade jag ur min mp3 som typ hade 600 låtar men nu har den bara 60 grymma festlåtar! I LIKE!

Sen pluggade jag lite. skrev lite arbeten men då kom huvudverken tillbaka så fixade och donade på rummet ist.



Nej nu kom teet på bordet :) Natti!

tillbaka till skolbänken..

Sitter i skolan och väntar på lektionen ska starta igen. Har precis haft skolfoto och jag totalt hatar det över allt. Man blir aldrig riktigt nöjd eller så. Nää helt värdelöst!


Har samhällskunskap och ska snart redovisa. Kommer gå galant. Sen blir det mentorstid. Jag Petra och Mikaela ska nog sätta oss ner och fundera om vad vi ska göra. Blir nog ingen visning. Blir nog något annat. Får se vad det blir för roligt. 


Ikväll blir det gymmet och stallet :)

Borta bra men hemma bäst.

Äntligen hemma. Ligger i sängen och har precis packat upp allt. Eller iaf nästan allt! Bara lite små plock lite över allt kvar.


Idag har det vart en låång dag. Åkte in till Visby runt 10 tiden. Har shoppat nästan hela dagen. Fick med mig ett par söta ballerina skor och örhängen. Riktigt nöjd med mina köp. Försöker spara så mycket pengar som möjligt nu så jag klara mig. Har betalt en resa för en massa pengar. Plus att jag ska betala min boomerang jacka som kom idag också.. Spännande och se hur fattig jag kommer bli resten av året.. kommer eka på mitt konto.. men så är det.


Men iaf. Sen gick jag och pappa en mysig runda med hunden i hamnen runt Kallis och allmedalen. Riktigt mysigt i höstsolen.



Nej nu ska jag fortsätta att packa upp. Sen ska det börjas tvättas och donas eftersom att jag åker på Lördag. Blir nog en stressad vecka. Med träningar och plugg och packing och allt!




Håll tummarna för mig ;)

Bakverket!! Får se hur det smakar sen till...

2011-09-26_17_52 (MMS)

Bakverket!! Får se hur det smakar sen till kaffet ikväll :)!

Älskar att vara ledig en sån här dag som idag.

Gud vilken skön dag det har vart idag.


Fixat en massa saker som ska göras, sovit middag och bara tagit det lugnt. Nu är äppelkakan i ugnen så vi får se hur det blir med den. Om det blir någon kaka eller om det bara är att slänga (?) .. Vi får se.


Så här ska den iaf se ut. Fast jag har gjort i långpanna :)





Ikväll kommer farmor och farbror på middag :) Alltid lika trevligt. Sista middagen här. Båten går 16.45 imorgon!



God morgon.

Så skönt att vara ledig och bara slippa tänka på skola. Tänka på en massa annat som måste göras.

Syrran är på väg till Turkiet nu. Dock ska vi inte till samma ställe.


Idag är det mycket som ska göras. Ska gå på banken och föra över en massa pengar till pappa. Ska fixa intyg till apollo. Ringa en massa samtal och sen ska det handlas och donas.


Dock är jag uppe med tuppen. Men somnade så tidigt igår. Så skönt att komma upp i tid och inte sova bort hela dagen :)

Nu ska jag duscha och sätta på mig en massa fräscha kläder, I LIKE IT!




HA en bra dag!

Vart lite kantareller idag i alla fall :) ...

2011-09-25_19_37 (MMS)

Vart lite kantareller idag i alla fall :) nu blir det kaffe :)

Jag är inte stark nog

till att egentligen inte blogga om det här. Men jag känner mig nästan tvungen till att visa mina känslor till dig lite mer. Jag har vart som ett litet barn. Känner att modet inte finns där, jag vågar inte visa mina känslor. Har inte vågat skriva nått till dig på facebook eller här i bloggen om dig just för att jag inte vågar visa mina känslor. Det ända jag ser är hur folk skriver om/till dig. och jag vill också kunna vara så stark och göra sånt, att visa mina känslor om hur mycket jag också saknar dig. Men det går inte. Jag kan inte!! Det gör mig frustrerad! Jag är inte stark nog till att visa hur mycket jag saknar dig. Du var en fantastisk vän. Du finns i mångas hjärta och vi har SÅ många minnen tillsammans.


Men nu känner jag till mods till att skriva om mina känslor. Det har vart en lång, jobbig och fruktansvärt hemskt år för mig. En lång period som jag har krigats med. och kriget är inte slut än!! Varje tisdag kväll har jag vart hos dig. Jag går alltid ifrån där med tårar i halsen. Men någon gång skulle jag bara vilja sitta kvar till jag har slutat gråta. Men det har inte funkat! Jag har fallit ihop.


Men idag skulle du fylla 18 år Erik. Tankarna har vart extra stora till dig idag. Jag har vart som ett litet barn idag med. Så blir jag när jag känner sorg. 

Tankar till dig och din familj ♥








 

Söndag.

God förmiddag alla mina läsare.


Har vart vaken ett tag. Hunnit gjort lite saker iaf. Det är det som är så skönt med att man är på gotland. Det finns alltid något att göra.

Började morgonen med en power walk med mamma och hunden. Riktigt skönt. Solen gassade på riktigt ordentligt måste jag säga. Farmor kom sedan in med rakapparaten. Hon ville snygga till nacken lite och sedan klippa bort pullisångerna och klippa bort håret runt öronen. En sån där typsik kärring grej. Inget får vara i vägen bland glasögonen!! VIKTIGT! 


Vart och handlat lite med mamma. Bjuder farmor på middag ikväll och vi ska bjuda på thai mat. Så klart hemma lagat. Så får se hur det blir. Tror det kommer blir jätte gott! 


Ska snart äta lite lunch och sen ge oss ut i skogen för att kolla efter svamp :) 








 

Turkiet- Marmaris

Ja om exakt en vecka bär det av mot Turkiet för att värma upp kroppen, sola, bada, äta god mat och bara leva lyx med mina bästa tjejkompisar. Ska blir så otroligt skönt att komma bort eftersom att år 2012 kommer blir ett hektiskt år med en massa praktik, sista slutspurten i skolan, prodjekarbeten och studenter och en massa skivor.

Så jag är smart och passar på nu!



Så här ser vårt hotell ut.







Go´kväll

Precis kommit hem från farmor. Eller hem och hem. Hon bor mitt emot oss här på gatan.

Marknaden var gigantisk igemfört med vad den brukar vara. Jätte kul faktiskt. Hittade inget sånt där som man kan skryta med. Vart lite salami korv, färskt bröd, mums mums mm. Sen drog vi hem till Familjen Gustavsson. Jag som trodde att jag skulle få semester men ice.. Klippa två herr klippningar och en styling på carro. Mitt i allt när jag står och lockar Carros hår faller min plattång i golvet och käramikplattan går sönder i plattången. Kul!!!
Men fick fortsätta med Jonathans mina plattång. Gick lika bra det med. Sen fick jag även göra make up på henne.

Kom hem fär frisöreriet fortsatte. Slingade blekta slingor på mamma. Inte så många men hon ville ha nått som livade upp stämningen lite i håret. Blev jätte bra faktiskt :)


Så fullt upp med frisöreriet har man haft :) Men lika glad är jag för det!




Nej nu ska jag ta det lite lugnt, myskläderna åker på!

Lördag

Solen skiner och vädret är helt underbart. Ska snart spackla på mig lite och sen jag mamma pappa och farmor dra oss till marknaden. Marknaedn är en tredition. Sista lördagen i September.

Får se om jag hittar nått. Brukar komma hem med ring munkar. Men idag blir det nog mums mums, Kanska hittar några fina smycken också.


Ha en bra helg :)

Vad händer med OLW?

Asså i morse när jag satt och kolla på lite reklam mellan nyheterna så dyker det här upp?
kababchip (kababdrömmen), Salt & Vinägerchips sen sourcream med italiens chees.

Undrar verkligen hur dom smakar.. Värt att prova!








helt slut!

Åh ligger som en död säl i sängen! Har vart på Handels högskolan hela dagen. Eller klippt folk från 10-15. Det är typ som en mässa och mycket folk. Och det blir rätt många som vill klippa sig när det är gratis klippning. Så ja, vi har jobbat arslet av oss idag.








Så här såg det ut. Massagestol, massa gott och goddiebags :D


Nu ska jag ta det lugnt, ska packa lite inför imorgon och så. Imorgon blir det skola, boka resa och sen drar jag :D




PUSS

onödig dag som inte borde finnas...

Sitter i soffan med syrran och surrar lite. Har gjort det ett tag nu. var hemma runt 13.00 tiden. Då friluftsdagen inte riktigt vart som den skulle.


Blöt, och kallt och bara en ren bajsdag. Regnade till och med in idag på bussen, vilken tur har man då i livet lixom?


Ska nog gå och sova en liten stud. Puss och ha det bra!

friluftsdag

Ska snart bege mig mot skoaln. Har frislufts dag idag. Har alltid skolkat på alla frislufts dagar men nu när närvaron handlar om vilken klass som springer ut först på studenten.. Lärarna börjar bli fööör smart nu tycker jag!


Igår hade jag en dålig dag när jag kom hem. Ibland gör jag saker som jag aldrig skulle ha gjort annars. Och nu när jag tänker efter så undrar jag verkligen varför jag gjorde det (?) .. Rätt läskigt!


Nej nu ska jag möta Mikaela. Ha en bra dag!

Tisdag.

Ursh har verkligen inte hunnit blogga i helgen. Ni fick ett SMS inlägg. Men inget mer. Igår var det en hektiskt dag. Ska inte nämna den så denna dag också blir förstörd.

Lite sovmorgon idag då. Ska ha Maria Nila hos oss idag och ha lite färg lära med deras färger. Sen får Petra vara modell. Får se vad det blir för spännande färg idag.


Hoppas ni får en trevlig dag :)



Nu åker jag till söder. Ska umgås med Stef...

2011-09-17_18_26 (MMS)

Nu åker jag till söder. Ska umgås med Steffi innan det blir feeeeeest :D

snart helg

Sitter och ska psykologi A nu. Första lektionen av den kursen eftersom att jag var sjuk förra veckan. Känns rätt bra att nästan vara helt frisk. Lite snorig fortfarande och så. Men hoppas att det snart ger sig!


På eftermiddagen har jag frisörteknik, Kundpass.





Gårdagens makeup, glitter!

Hoppas ni får en bra dag :)

Torsdag




Redan toorsdag. Gud vad veckorna rullar på tycker jag.

Igår kom jag hem och fick mat i magen och sen åkte jag till stallet. Hade möte/teori. Sen red jag efter det så tror jag var hemma runt halv 10.

Jag ska snart fixa lite och sen ska jag åka ner till bussen. Morgonen börjar med frisörteknik och sen blir det religionkunskap på eftermiddagen. 

Morgonen känns redan bättre. Känns som om jag mår bättre idag :) I Like!


Hoppas ni får en trevlig dag :)





God morgon

Så jävla trött :( Hade inte alls lust att gå upp från sängen i morse. Så därför ser man ut som man gör också :( Tråkiga kläder och inge smink och en bulle på håret. Gud staffar vissa medsamma... Ursh känner mig inte alls trevig att sitta bland folk när man inte ser bra ut. Det är som om att självförtroende skrapar i botten!

Men iaf. till min vardag.. Sitter och har samhälls kunskap. Roligt men ändå rätt svårt och långtråkigt. Hoppas frisörtekniken får mig på roligare ben sen på eftermiddagen!!



Hoppas ni får en trevlig dag :)

crazzzzy in make up





Dagen tog kål på mig. Helt galen i smink. Satt och skulle beställa hem 120 st olika färger på en paljett. Men måste vänta tills lönen kommer då man inte kunde ta faktura. Så får väl stå ut med att vänta då :(


The end

Dagens smink kurs gick på mina nerver kan jag säga. ÅHH vad mycket inspration man fick! Men så här vart det idag och när jag tittar på bilderna nu så ser jag hur mycket mer jag kunde ha gjort.






Sen vart det extra engelska och nu har jag precis kommit hem. Sen ska jag se till att beställa hem en massa smink!!! haha

Dagens uppsättning

Fortsatte på min uppsättning i skolan idag. I nacken är det en svinrygg och sen är resten bara en överstycsh.

Snygg va?










pain...





Ursh.. Någon har förstört min dag eller något känner mig inte alls på något bra humör. Mitt humör var verkligen på topp när jag åkte hem från skolan. Men sen när jag kom hem förstördes allt.. TACK!


Har nästan vart i stallet hela kvällen och tillbringat min tid tillsammans med my horse. Just nu kallar jag det för min hest för det verkar inte vara någon annan som bryr sig om min lilla Basse. Har precis kommit hem och ska hoppa i duschen.


Hoppas er dag har varit bra :)

ursh vilken måndag..





Sitter och dricker kaffe. Ursh vilken skit måndag. Regnar och bara är trist väder. Har inte alls någon lust att fixa sig nu när allt ändå kommer bli förstört :(

Ska snart ner och fixa mig. Ska till skolan för kundpass. Får se hur det går. Känner mig lite sjuk fortfarande så har ingen lust att hosta eller nysa någon kund i håret direkt :(


Ha en bra dag ♥

Söndag

Tävlingen idag gick bra. Är jätte nöjd!


Kom hem och färgade mammas hår. Sen hoppade jag in i bastun en stund. Och gud så skönt det var. Sen skölde jag ur mammas färg ur håret. Sen vart det tacos. Så är helnöjd med min söndag. Nu sitter och bara och slappar i soffan. Druckit kaffe och så. Ska nog ner och fixa och dona lite inför imorgon. Har sovmorgon imorgon:D


God natt

JAG ♥ PÄLS

Jag bara älskar den här mössan!!


helt slut

Precis käkat en massa kräftor tillsammans med mamma och pappa. Ett fint litet avslut på sommaren :)

Det här vart jag besmött av när jag kom ner i mitt rum och såg mitt nattbord





Såå sööt.





Tävlingen gick jätte bra. Super nöjd så det är bara att tagga inför imorgon. Som sagt helt slut så lär bli en lugn kväll för mig :) !



Tupp JUCK!






Åh får helt seriöst tupp juck. Att se hantlarna liggandes på golvet. Nästan mögllar. Vill inte vara sjuk. Vill träna. Det är det ända som jag ser just nu. Mig själv som en sportfåne!

Får nog täcka över alla spelgar här hemma nu när jag är sjuk så jag slipper se mig själv och få dåligt självförtroende! hhah

Dax för att tagga till...

Yes blev som jag trodde. DAx för tävling imorgon. Är inte helt frisk men jag ska försöka att bli helt frisk till imorgon. Tror inte att jag kommer lyckas men det är tävling på eftermiddagen och behöver inte stressa på morgonen eller något sånt. Så det blir ändå en rätt lugn och skön dag hoppas jag på. Rider Dressyr och Hoppningen imorgon. Sen blir det terrängen på söndag :)


Ikväll har jag inte gjort så mycket. Suttigt hemma med mamma och pappa och bara tagit det lugnt. Gått i mig en så kallad PMS KAKA som vi kallar det i våran familj. Sen vart det gurka med dipp.. Hade inga morötter hemma :(


Dax för att fortsätta packningen inför morgon dagen och duscha och kura ner sig till sängs.


GOD NATT

Dax för att tagga till...

Yes blev som jag trodde. DAx för tävling imorgon. Är inte helt frisk men jag ska försöka att bli helt frisk till imorgon. Tror inte att jag kommer lyckas men det är tävling på eftermiddagen och behöver inte stressa på morgonen eller något sånt. Så det blir ändå en rätt lugn och skön dag hoppas jag på. Rider Dressyr och Hoppningen imorgon. Sen blir det terrängen på söndag :)


Ikväll har jag inte gjort så mycket. Suttigt hemma med mamma och pappa och bara tagit det lugnt. Gått i mig en så kallad PMS KAKA som vi kallar det i våran familj. Sen vart det gurka med dipp.. Hade inga morötter hemma :(


Dax för att fortsätta packningen inför morgon dagen och duscha och kura ner sig till sängs.


GOD NATT

home sweet home

Vart hemma idag. Fredag och jag har ingen lust att vara sjuk hela helgen. Så därför vart jag hemma och planen är att jag ska bli frisk. Gud så envis man kan va, haha

Dagens planer är iaf att jag ska gå en litet promenad med hunden. Få lite friskluft, går nog ner och köper mig en sallad med hunden. Gud så gott! Sen blir det nog åka till stallet och ta hand om en massa som jag ska göra. Har vart trött på att man hela tiden tänker på det och att man ska göra det och så händer inget. Får se hur det blir då. haha

coffe tea tea

Sitter och dricker en kopp tee. Kom nyss hem från stallet. Ursh vad det tog emot. Helt kallsvättig och förkyld och dan. Men vad gör man inte för sina djur. Tur att min häst var som en ny häst idag då. Annars hade jag nog jätt upp!

Åkte till Alby idag direkt efter skolan med mina pinglor. Var hemma runt halv 5 tiden. Rätt skönt att åka hem med bil när man känner sig krasslig. Vad skulle jag gjort utan pappa?
Kom hem och la mig dirket i sängen. Slyumrade in som en törnrosa. Vaknade av att mamma höll på och pratade med mig och jag förstod ingen ting. haha Middag fick jag i mig och slocknade på soffan. Kaffe fick jag i mig och sen vart det stallet.


Ska njuta klart av mitt tea nu och sen dra mig mot duschen och sen sängen. Längtar ♥

sick

Åh orkar inte vara sjuk igen. Trött på att vara sjuk och bara ligga i sängen och inte kunna göra nått. Får se hur det är imorgon. Måste nästan palla mig till skolan imorgon även fast man inte vill.

Har religionkunskap. Rätt skönt att bara sitta idag. Har haft friasörteknik på morgonen och det var uppsättning som stod på schemat. Skit kul men minde roligt när man känner att man inte kan prestera fullt ut :(


Nä nu ska jag fortsätta på min uppgift. Ha det bra!

to tired

Sitter i soffan och dricker kaffe. Ska snart dra mig mot Bussen. Ursh, det både blåser och dropper ute. Vill inte. Fast det ska bli lite mysigt. Få sätta på sig lite mer kläder som man bara kan mysa till med.

Idag blir det bara frisörteknik och mentors tid. Får se hur dagen blir. Antingen en massa tjaffs om studentpengarna. Eller kaos om nått annat ...


Ha en bra dag.

just have fun

Sitter och finular lite på mitt prodjekt som kommer nu i trean. Ska ha det tillsammans med Mikaela och Petra. Kommer slutföras i Fubruari men det är lika bra att börja i tid för hatar när allt ska komma i slutet och sen blir allt bara pannkaka. Har hittat en massa balla frisyrer i alla fall och lär hitta en massa mer.


Ska fixa och dona lite nu innan jag ska äta middag och sedan dra mig mot stallet. Ikväll blir det hopp träning i Sorunda.


PUSS

Tisdag 6 September

Precis fixat mig.  Ska snart dra mig till Handen. Sen blir det Länna och kolla om min vinterjacka har kommit in. Hoppas Hoppas. Missar Bröllops maken idag men men inte så svårt att lista ut hur det går till och vad som gäller. Vad man ska ha och inte ska ha.

Lite sur för att vädret är mulet och lite halv regningt. Varför är det så? Kan det inte bara vara sol hela tiden?








Dagens outfit. Tröjja från Gina trico, byxor från Vila och klocka från ur&penn.



Hoppas ni får en jätte trevlig dag :)

go´kväll

Ny duschad och frääch som jag kallar det. Älskar det, när man känner sig fräsch. Dock känner man sig aldrig fräch när man har mens men de är en annan femma.


Morgonen började som sagt med gym. Brände ca. 236 kalr på crosstr. Sen vart det styrketräning. Höfter, lår, rumpa och sidfräsket. Sen mot skolan. Hade frisör teknik och SÅKLART så glömde jag sax och allt hemma. Så fick låna petras sax och lärarens trasiga kam men som var hennes favvo. Så det gick som det gick. Klippte skägget på min lilla herr. Bättre än förväntat och väldigt snygg vart han med den ny klippta frillan från i Fredags och det nya skägget;) I LIKE!


Tog mig hemmot och fick mat i magen och sen vart det mot stallet. Idag kännde jag att jag tror jag måste vara mer i stallet och ta hand om min polle mer. Känns som om allt arbete jag la ner på han i sommras bara har försvunnit eller så har han bara blivit trött och jag tror det bara kan bli bättre och bättre men ibland kommer det motgångar! Thats the life!



Nej nu ska jag sova. Först rensa upp glovet på lite skit(kläder).


Imorgon är man LEDIG :D skönt!


god morgon

Redan måndag och ska snart gå och fixa mig för att dra mig mot gymmet. Fått i mig lite kaffe och en macka. Ska smälta det nu innan jag drar.

Sen blir det mot skolan :)


pigg som en mört!








Skulle nog inte sovit så mycket middag idag. Har sån jävla energi så jag tror jag ska ta mig en promenad eller göra lite styrketränings övningar. Har redan gjort några men ska nog göra några till :)

Imorgon bitti blir det gymmet vid 08.00 sen blir det mot skolan vid 10.00 tiden. Har inte vart på gymmet på VÄLDIGT länge så ska bli kul och se hur mycket man orkar :)

God natt och sov gott


trött på skiten

Så trött på Designen men det lär ju ta ett tag innan det sker nått. Vill ta nya foton med syrran och bara göra om hela bloggen men som sagt det kommer ta några år :(

Bara älskar dem här två.

Söndag och imorgon en ny vecka!

Åh söndag redan idag. Shit känns som om det snart är jul, hihi.


Igår var vi som sagt och shoppa. Tog oss inte till Barkarby utan bara till Länna och till Farsta Centrum. Provade ut vinter jackan, ska bara invänta min storlek. Blev heeelt galet kär i jackan. Så måste ha den.

Annars kom jag hem med två skjortor, två bhar och ett par byxor. Hel nöjd med mina köp. 

Middagen tillbringade jag tillsammas med familj på resturang. Åt jätte god middag. Sen åkte syrran och jag till Mikaela och Elin som var hemma själva. En sån här syskon helg. Hade allmänt mysigt.

Idag har dagen bestått av en hel del städa och tvätta en massa kläder. Vädrat skor och damsugit och bäddat rent mm. Har till och med hunnit sova middag och vart ute och joggat. Jag är hel nöjd med mig själv med alla söndags sysslor!

 

Ikväll blir det bara ta det lugnt. Middag med familjen och tankar till min morfar som fyller år idag, du är saknad.

Just saturday

Hello. Kan inte sova. Känns dock som om att jag har sovit hur länge som hälst men tror jag somnade rätt tidigt igår ändå och sen vaknade jag av att teven var på.

Ska ta och käka lite frulle nu. Sen blir det mot barkarby med mamma och syrran tror jag :) Ska både shoppa en massa kläder och sen blir det en Mc Bengt! Måste bara prova den!


Puss

HJÄÄÄÄÄLP

Shit kom precis ur från bastun och det kliar på HELA kroppen. Får panik! Har suttit med en sån här handske som tar bort döda hud säller. Sen även en boddy skrubb och en face mask efter det :) Och även fast jag har smört in hela kroppen så tok kliar det. Tror jag fick igång blod cirkulation rijält idag. Skit bra och najs för mina fina celluliter.... DOM SKA BORT!


I alla fall. Har bokat risk 2an idag och bokade risk 1an herrom dagen. Känns riktigt bra att ha det bokat och klart. Nu är det bara till att plugga och ut och öva och öva.

Sen jag kom hem har jag bara tagit det lite lugnt. Pappa och jag lagade västa 2 rätters middagen. Sen åkte jag mot stallet och red ut på älskade pollen. Tror jag ska vara lite extra i stallet imorgon och fixa och dona. Känns som om jag inte vart där på ett tag och tagit hand som mina saker som är där.

Sen annars imorgon blir det nog bara lugnt. Kallas helg!


FREDAG

Yee, Fredag redan och det känns så jävla sköönt! Ska snart bege mig mot skolan. Rätt segt att börja 12.00 och sen sluta 3 ist för att börja klockan 8.00 och sluta 11.00? Men men så är det. Har också kunder på Fredagar så det är det jag kommer syssla med på Fredagar i skolan. Dock är det inte min tur att ha kund idag.

Har sminkat mig och gjort mig riktigt fin idag, med långklänning och så. Kände verkligen för det idag. Känner dock att jag är mycket bättre på att klä mig och fixa mig nu än vad jag var förut när jag gick i ettan och tvåan. Då gick jag runt med mjukisar hela dagarna med en bulle på huvudet, just för att jag tyckte att det var så jobbigt med livet mm. Men det känns som om jag kan falla in på det spåret snart men ska försöka att undvika. Har lixom hållti igen än så länge.


Ikväll blir det bara mys pys med mamma och pappa. Syrran ska bort på fest så jag håller mig hemma. Måste tvätta HELA min garderob. Känns som om det är lika bra att börja idag. Sen blir det nog till stallet också och sen lite jogging! Löv it!

hoppas ni får en bra helg och inte dog nu av min långa text :P

bara lööv this song






HARE

Körkorts traggling!!

Har tragglat lite saker ut körkorts boken idag. Antingen måste jag bara vara väldigt duktig eller så är jag bara uppvuxen med det och får vara glad att pappa jobbar innom vägar :P För boken var väldigt simpel att läsa! Men ändå bra att uppdatera hjärnan lite!

Idag har det vart Make up kurs och det var lära innom skuggning och sånt. Så nu ska jag beställa hem smink. Har längtat efter den här dagen. Få lära sig grunderna innom smink men så klart fattas det en massa också som man säkert kommer lära sig innom livet.

Sen var det religions kunskaps kurs. Väldigt intressant men tillslut vart jag uttråkad och rastlös men jag höll mig i brallan en stund innan jag prang runt i klassrummet :) Inte så farligt som jag beskriver det!


Nu ligger jag i sängen, tänt lite ljus och bara njuter av livet. Tror man behöver göra det ibland bara vara själv och tänka. Ska snart hoppa i duschen. Bastun är på också så det blir nog en liten spa dag för min del :) !