here comes the sunshine

Gud vaknade och var jätte trött. Men när jag väl gick upp kände det som om det här är min dag!! Gud så skönt!


Idag är jag inte allas sugen på frukost och inte alls sugen på att laga nått häller. Så får se om jag får nått i magen. Igår så gjorde jag jarpar tilll middag med pappa. Och så var tanken att jag skulle få lite matlåda av det. Men NEJ, då kommer syster hem och äter upp det efter stallet. Lagomt sur är jag för det är fan inte kul att laga mat när man inte är sugen på det. Och jag är så trött på att laga matlåda nu!


Får se vad som sker på praktiken idag. Tror att den andra praktikanten ska göra en uppsättning på mig. Men skulle själv vilja testa en också :)

Sen bär det hemmåt då jag ska ner och sola och sen direkt till tandläkaren och efter det ska jag till banken och till kicks och shoppa lite :) Sen blir det sjukgymnast så hela min dag är full:)



Ni få ha en bra dag :)

Våga vara speciell






Sitter i soffan som vanligt.
Har precis vart i stallet och kollat på syster en stund när hon red på Basse för Anna. Såg riktigt bra ut måste jag säga.

Har till och med fått köra bilen fram och tillbaka från stallet med pappa. Shy säg inget till min MAMMA!

Slingningen gick riktigt bra :) Vart faktiskt riktigt nöjd själv med resultatet. Nu ska jag sätta mig ner och göra lie marknadsförsning om mig själv :) Fick ju nått fint meddelande om att mina vänner har bokat resa utan mig. Not Like. Men ska försöka och spara pengar så jag kan åka med. Och den här gången vill jag kunna betala ALLT själv. Då föräldrarna mina kanske har fått stått för hälften för att vara snälla :) 

Men det står lite emot att åka med dem också för att min kompis tar studenten och har lovat att fixa hennes hår också. Dock skulle jag kunna göra det innan också. Men ändå, SVÅRT val! HJÄLP TILL!!


Nej nu vette fan vad jag ska ta och göra. Jätte sugen på att knäcka ölen som står i kylen. Bara för att! Men nja. Ska nog göra mig en frukt sallad :) 



 

Onsdag 28 MArs 2012

Hej igen bloggen.

Onsdag idag och har kommit hem från jobbet för en stund sen. Anna var snäll och släppte mig tidigt idag :) Från jobb till nästa jobb då jag har en sling kund nu också. Dock är det bara utväxten som ska göras nu så det går nog fort.

Nej nu måste jag sätta igång :) Ha en bra dag! :)

Tisdag

Idag är det tisdag och praktik som vanligt.

Precis fått i mig ett ägg, två glas vatten och kaffe. Ska fixa mig och det nu innan min taxi kommer.

Är så sjukt frussen idag så jag hoppas att det kommer igång lite i kläderna idag.

Satt och funderade lite över facebook som jag och mamma pratade herrom dagen. Attt man blir sp påverkad av just facebook. Man ser hur folk har det bra och man ser hur folk mår dåligt. ÄR det meningen då att man ska tycka synd om dem. Eller dessa föräldrar som skriver om allt och alla. Framför allt hur stolta dem är över sina barn. VEM FAN BRYR SIG(?)

Jag har sagt det förut och jag kan lugnt säga att alla dessa morser kan väl lika gärna skaffa en blogg. För man ser ju dem över allt på facebook. Jag trodde facebook var ett ställe där man pratade med andra. som typ msn fast mycket mer komunikation. Uten nej det är som en jävla porr sida. Folk blåttar sitt liv för andra och tror att folk ska tycka det är bra eller dåliga. Men i mitt fall får dem faktiskt mig att må sämre!!

Nej nu måste jag sminka mig och fixa min matlåda. Vi ses !


Måndag den 23 Mars 2012

Ännu en dag närmare studenten och ännu mer stressad med andra ord.
Mamma frågade mig vad jag ville önska mig i student present. Hihi och det är ju en massa :) Sitter och kollar lite.
Praktiken har gått bra idag med. Var hemma runt kvart i tre. La mig direkt i sängen och vilade mig lite. Så himla trött med tror det är för att jag sovit så dåligt i helgen. Sen har jag bakat lite och gjort middag till mig. Sen åkte jag direkt till stallet och idag har jag skittat ut på Basse. Så himla mysigt nu när det fortfarande är ljust ute när man rider ut :) Var nog ute i 50 min och skritta. Så har precis kommit hem från stallet nu :)
I veckan händer det en massa skoj. Det är tandläkare och det är röntgen och det är festligheter och jag ska till och med ner till skåneland på tripp ev.Ullared också :D

trött mössan

Sitter här och så klart så har min klocka strulat nåste vart fel på moin klocka men den ställdes fram 2 timmar ist för 1. Så när klockan var 8 så trodde jag att den var nio. Så jag ringde mamma och prata med henne. För inatt vart jag så irriterad på en viss person. Nämner inget namn men det känns som om jag alltid måste kämpa för allt men nada tillbaka,

men jag vet inte. Får se hur det blir idag. Det ställs på prov. Nä jag ska väl ta mig något och äta och sen blir det väl till att fixa en massa :) Ska ju iväg på tävling:)

ställer fram grillen

Så säger man i min familj. I min familj är man lite seg när det gäller hur man gör med klockan. Om man ka ställa tillbaka den eller om man ska ställa fram den. Men min pappa har lärt mig att på vintern ställer man tillbaka utemöblerna eller i mitt fall grillen. Och om i natt ställer man fram grillen och blir då ställa fram klockan :) En riktig blondin förklaring!!
Ikväll har vi käkat bakad potatos med en massa röror, sallad och bröd. Jätte gott var det. Vi avslutade med lite äppelpaj. MUMS,
Äntligen hemkommen och ska nog krypa till kojs. Låg och vilade lite i sängen idag efter stallet men det är den dag imorgon och tänkte faktiskt sova ut i natt. Då lika bra att koppla av.
Super dålig bild. Men min nya tröjja!
Mina två nya blingbling armband som hänger med i vått och tort just nu. Dem gänser HELA tiden.




Som sagt. Imorgon blir det sovmorgon. Plocka lite på rummet. Sen ka jag åka med Marika till Enskede. Hon och Basse ska ställa upp i en tävling för lagets skull så jag åker med som lite moraliskt stöd och jag måste ju se hur min prins sköter ett LA.3 program.

Spännande!


Lördag

Imorse kom mamma ner och väckte mig runt kvart över sju. Fick i mig två ägg som vanligt och sen drog jag ner till stallet. Skulle klippa en liten ponny och det gick super bra.
Sen han jag kolla en sväng när mamma red på Basse på öppna passset i stallet och jag tyckte faktiskt att det gik bra över förväntan. Efter det var det basses tur att bli fin i manen så stod och fixade han ett tag också.
Sen drog vi till Grandgården och shoppade en massa annat till pollen. Basse fick ett ridtäcke som matchade det andra. Och ett knallblått regntäcke sen fick han lite mer.
Nu ligger jag i sängen. Har precis gjort klart en fotografering med syrran när hon är lejon i mitt prodjekt arbete. Nu har jag bara två modeller kvar. Så det ska börja fixas med min portfolio. Syrran har suttit och redigerat alla mina foton. 4 modeller är klara än så länge. Så det kan man ju försöka att få in så länge. :)
Mamma mycker att jag börjar bli blek så ska ner och sola idag. ska sola tre dagar i rad så jag får upp en fin grund färg. Sen räcker det med att man solar varannan eller en gång i veckan. Får ju se ur brun jag blir efter dem tre första ggr. Vill ju inte se ut som en solarium bög!
Sen ikväll blir det Middag hos päronens vänner. Nya tröjjan åker nog på. Ska föröka att lägga upp bild :)
Nej nu ska jag vänta på att mamma kommer hem så hon kan följa med och sola :)

Dagens shopping

Har ju blivit en hel del shopping idag.
På Inzo handlade jag både bleknings pulvet och väte. Sen vart det även en trimmer, en klipp kappa och ett förkläde. Det var lite kampanjer! :) Fick även ett klipphölster gratis av han :) Fult var det men det får duga i skolan då mitt är sönder.
Sen så beställde jag kläder från H&M i Onsdags och dem kom idag. Sjukt fort det gick. Två tröjjor kom och ett nattlinne men nattlinnet måste tillbaka. Måste blivit fel i beställningen för stl. 34 hade kommit till mig och det skulle jag aldrig beställa :)

Fredagen är här

Känner att jag verkligen kan pusta ut. Dock känner jag ett väldigt ledset öga för att lämna praktiken nästa vecka :(
Idag i salongen kom en färg teckniker från revlon. Pratade om allmänt som man måte veta om just deras färger. Sen fick vi så klart testa dem och jag fick ställa upp om modell. Försöka få en härlig färg på min mörka utväxt och jag är nöjd. Vart en liten nyansering på mina hemska toppar också. Eller färgvask som dem säger i stockholm, hah
Men efter det, bad jag Nina i salongen gå igenom lite fön teknik med mig för jag tycker att det är jag verkligen uel på. Att bara få in tekniken och veta vad man ska göra vid kunden önkemål. Så nu vet jag exakt. Ibland kan jag tycka att jag bara behöver en liten up date!
Pappa hämtade mig inne i stan och vi drog till Inzo direkt. Ojojoj, börjar bli stammis där så kanke dax att höjja mina priser också på mitt arbete.
Så ikväll har jag stått och slingat hår. På en 15 åring som färgade med hemma blekning själv. D¨å vet vi Frisörer att det INTE blir bra. Trodde jag skulle svimma. Dock hade all färg satt sig i hårbåtten så botten är typ vit och längderna mellan gul till mörkbrunt och rött och orange. Så jag tog mig till akt att faktiskt fixa det där. Dock kan jag inte trolla med knäna men jag an såg att hennes hår faktiskt var rätt bra kvalite till att göra bekta slingor och att jag inte satt blekningen för nära botten då hon redan var vit där. Så hon fick en jämare färg i alla fall. Så får vi fortsätta om några veckor med resten av håret.
Så nu ligger jag äntligen in sängen. Ska upp efter 07.00 imorgon bitti. Ska klippa en ponny rackare och sen blir det även till at frissera Basses man. Klipper man inte människor så klipper man hästar!
Idag han jag även skicka hem min student klänning. Dock var det inte direkt den jag ville ha men det fick bli den här och jag är jätte nöjd med mitt val ändå :)

God morgon

Mina läsare.
Har precis tryckt i mig två kokta ägg. Det är det ända min mage får på morgonen. Iblnd får den lite bacon också. Men måste hålla igen nu. HAr haft jätte svårt att hålla dieten nu när det har vart så mycket om har frästat mig. Men nu är jag tillbaka.
Taxin kommer om ca. 30 min. Måte sminka mig och det också innan jag åker. Idag ska jag vara modell. Får vra snäll och ställ upp för Anna i salongen. Då det kommer en ny färg teckniker och hennes modeller kunde inte eftersom att alla typ jobabr runt 11.00 tiden.
Så det ska bli spännande och se. Dock blir det bara en botten färg tror jag:) Sen halv tre kommer nog pappa och hämtar mig, Då är det HELG!
Nej nu måste jag sminka mig :) Ha det bra. Det är ju trots fredag !

Torsdag

Sitter i soffan och ska snart ta tag i mitt liv.
Kom hem från jobbet runt kvart i 7. Fick träffa min andra medarbetare på salongen och det var trevligt. Gjorde en bröllops uppättning på henne och bröllop uppsättningar är inget jag direkt är jätte bra på. Så då måste man lixom öva på det.
Imorgon kommer en ny färg teckniker till oss så jag fick ställa upp om modell. Super kul och se lite hur andra färger funkar och så än det man säljv använder.
Ikväll har jag även hunnit träna hos sjukgymnasten. Gick super bra idag och jag märker att jag faktiskt börjar blir lite starkare :)
Nej nu måste jag hoppa ner och duscha och mysa ner mig i sängen innan det blir Big Brother, Vilken NÖRD jag är! :)

2012-03-21

Sitter som en blå smurf i soffan. Ska snart gå ner och lägga mig till BB.
Har faktikt vart i stallet och jag tjata till mig att jag fick sätta min på Basse. Mot många men och när mamma inte åg hoppade jag upp. VILKEN kännsla. Tårarna började rinna och jag kunde inte släppa mitt leende. Det var som om det var magiskt!
Imorgon blir det sov morgon och lunch med Alicia. Ska bli mysigt. Inte träffat henne på jätte länge så det ska bli kul och bara prata om allmänna saker över en lunch. Sen blir det mot jobbet efter det. Ska bli spännande och träffa nytt folk på jobbet imorgon.
Sen ska jag till stallet och klippa en liten Ponny :) Kan man inte klippa människa kan man klippa hest!

Onsdag

Woho halva veckan har gått. Idag är det mycket att stå i :)
Ska snart dra mig till praktiken :) Idag kommer även min lärare att komma dit :) Nästan så att man har saknat min lärare. Sen kommer pappa och hämtar mig runt 14.00 tiden då ska vi åka till Huddinge och fixa min ben ställning.
Kanske blir kvar på Akuten. Men vi får se.
Sen blir det hem och en kund kommer förbi och jag ska glutta på håret. Kanske om jag hinner. Sen blir de nog bara vila och vila :)
PUSS

en super fin låt som DU måste lyssna på

hoppas ni haft en bra dag. Min har vart så jävla bra. Känner verkligen hur lyckan börjar komma lite smygandes för varje dag som går. Men det är nog för att jag nog verkligen har tagit tag i mina problem. Jag har vågat gjort saker som jag kanske hade velat gjort för 2-3 år sen. Som med min ångest och så. Det har vart så JÄVLa tufft det här året som började. Fra,för allt i början. Jag hade bestämt mig förr att förändras. Och jag ser faktiskt possetvivt på mig själv nu!
JAG ÄR GRYM!
Nu ska jag nog knoppa några minuter på soffan. Ringa några viktiga samtal och sen ser jag fram imot en god middag ikväll :)

Tisdag 20 Mars 2012

Helt sjukt att det snöar. Jag som sa de igår att vi börjar andas in vår luften nu. Men icke sa nicke.
Igår fick jg ett första intryck av den nya salongen jag är på. Super fint och fräsht och jag klagar inte alls. Kommer nog trivas som fina fisken där. Eller jag hoppas det!
Ska snart dra mig dit för dag 2. Igår täffade jag hon som äger salongen och idag är hon ledig och idag ska jag mötas av hon som hyr :) Spännande och se hur hon är och så.
Tror det kommer ta ett tag innnan jag kommer in i rutinerna. Från att sitta på en stol och inte göra ett blajj. Till att faktiskt få göra en massa. Oftast är rutinerna samma på nästan alla salonger. Man ska hålla snyggt och prydligt. det ska tvättas och diskas och det ska svaras i telefon. Oftast därför frisörer tycker det är skönt att ha praktikanter.
Nej nu ska jag gå och fixa och dona. Ha en bra dag :)

Måndag 19 Mars 2012

Shit vad veckorna går fort. Det är snart Påsk och våren har börjat viska oss i öronen. Så härligt!
Sovit super bra i natt. Har så himla svårt att somna in. Så tror jag få dra fram mina härliga sömn tabletter. Har sagt det hela veckan nu men det har lixom aldrig blivit av.
Idag börjar jag på mitt nya jobb (praktik). Super spännande och komma till en lite mer proffsigare salong och se lite mer. Eftersom att jag själv känner att jag verkligen vill bli frisör och känna att jag kan jobba på ett proffsit sätt innom mitt yrke. Proffsit menar jag inte att jag ska bli bäst i världen. Men jag vet att många frisörer är amatörer och jag vet att många frisörer är proffs. Dem gör kunder nöjda och dem har sin kund krets. Det är ett rätt gott täcken att är kunden nöjd så kommer den tillbaka till samma frisör.
Ska träffa min lärare idag också. Sen ska jag förbi skolan och sen blir det hemgång.
Har rätt mycket att städa och stå i när jag kommer hem. Eftersom att mina älskade föräldrar kommer hem idag. Och a jag lär ju vara helt slut i kroppen. Men man har ju inget val :(

15 Mars 2012

Ennu en torsdag är kommen och man inväntar bara fredag som är imorgon.
Kom nyss hem från Petras salong Freds gatan. Hon har slingat mitt hår och det vart super fint och bra. Nu slipper jag gnälla över det i alla fall och nu kan jag gnälla på nått annat ;) haha nejdå det ska jag icke göra.
Idag har jag till och med haft en kund. Sen har jag inte gjort så mkt mer. Nu ska jag kolla Teknade Tarzan med syrran :)
Jag och syrran kör på lyx mat idag. Då det blir lövbiff med sås och sallad. Vi skippar Kolhydraterna idag :)
Hej så länge.



Ny dag nya möjligheter

Hello!
Sitter i vaardags rummet med min syster. Har precis druckit kaffe och det var otroligt gott. Idag blir det mer to do. Det är praktik och ska försöka att få med mig saxarna hem så jag kan klippa till min herr docka här hemma.
Sen blir det kanske färga håret hos petra idag eftersom det inte vart så bra sist jag gjorde det. Så ska bara göra E4an. Som det heter på frisör språket. Sen blir det sjukgymnast och lite så :)
Den ända träningen jag får just nu. Men jag får vara glad för det. Nej nu ska jag kolla lite flyg och hotell i London. Ska försöka åka dit med syrran i Oktober!
Chao!

Depp mode here i come

Har känns mig totalt deppmode idag. Jag är helt öppen om att jag har spykolog. Det bästa valet i mitt liv. Det säger inte att jag har prblem med nått. Men att jag faktiskt vill må bra och veta hur man ska vara som person eftersom att folk tror så mycket om sig själva att dem är så jävla bra men i fallet är så falska..

Vad hände med att man ska få må lite dåligt? Jag mår ofta dåligt det är inget jag skäms över… jag är en grubblare och känner mig nere ganska ofta. Är jag deprimerad bara för det? Tycker det är så fjantigt när folk alltid ska ge sig själv en massa diagnoser bara för att dom i själva verket tycker synd om sig själv själva? Det är fullt normalt att må dåligt och om man inte tillåter sig själv att må dåligt så glömmer man förr eller senare bort den där känslan av att vara lycklig.

Må dåligt. Du dör inte av det


Utöver det, var tvungen att prata av mig lite.

Så har jag nyss pratat med min mamma i telefon. Det var skönt. Så långt bort! Känner mig grymt ensam och borta när jag bara sitter hemma och inte har ett skit att göra. Syster kommer väl hem när som. Men ändå. Mitt liv känns som en stor sten kastar man mig i marken så håller jag men sätter man en dynamit på mig går jag sönder.. Det här jävla knät tar mer eller mindre kol på mig. Det förstör min praktik, mitt liv, min vardag, min fridtid och en del av min student!!

GAAAH!!!

Har pluggat en massa körkorts teori. Men har men inte glöden så är det inte kul och det går inte ens och konsentrera sig på det.

Så nu har jag nada to do. Syrran kommer snart och ska nog göra mig en kopp thee och glo tv. rätt duktig på det. Får nog betala tv licensen nästa gång. Har nog slått rekord i tv tittande sen jag gjorde illa mig för 6 veckor sen!!





Tisdag

God dag. Min dag har flytigt på bra. Dock skulle jag vart på praktiken för ca. 1 timma sen. Men min mobil var urladdad när jag skulle gå så nu väntar jag bara på att den ska ladda klart sen ska jag göra mig :)
Skulle till sjukhuset egentligen vid 16.00. Men hon var sjuk idag med så det blev inget. Så när jag kommer hem vid 16.00 ikväll så blir det laga taco. Syrran skulle handla lite sen har jag det mesta hemma.
Så tråktigt att man inte har nått och göra på kvällarna. Skulle hällre kunna gå och gräva ner mig just nu!
Puss

love thing

Sitter man bara hemma hela kvällarna och inte har nått och göra så blir det lite bak. Jag älskar att baka :)
Rosa små söta hjärtan


Boy friend

När man egat hemma i 6 veckor och inte kunnat gjort nått annat än att glo tv är man lite shopping sugen. Nästa inköp blir nog ett par boy friend Jeans!










12 Mars 2012

Goddagens. Måndag på nytt och känner vår känslorna innom mig! Så härligt!
Sista veckan på denna salong är jag. Sen är det dax för att flytta. Så stolt och nöjd över mig själv att jag ändå lyckades fixa praktikplats på en super bra salong. Så ska vara där e dem sista två veckorna. Sen kan jag inte avslöja mer. Det får vänta med att tala ut det i bloggen. Kanske skriver om det sen :)
Denn vecka kommer jag få agera MAMMA. Eller nja kanske mer som ensamstående. Men det kommer gå bra. Syrran är med mig och hon kommer vara med mig i ca. 60 år till :) Så det är bäst att passa på!
Idag blir det praktik och sen blir det inte så mycket mer. Laga lite middag till mig och syrran sen är det en massa som ska göra inför bloggen (hästbloggen). Det är jobbigare än vad jag trodde. Dock är vi två :)
Nej nu ska jag mysa med mormor :) Ha en bra dag :)

11 Mars 2012

Hello!
Ligger i min mysiga säng och funderar lite. Sitter så klart och kollar BB. Men passar på att blogga nu i pausen. Idag har det vart mycket städa och en massa sånt. Tror att mamma har damsugit 3 gånger samt torkat golv 1 gång. Men ska det va så ska det.
Runt 13.00 tiden åkte jag mamma och fanny till stallet. Pappa var redan där sen halv 9 på morgonen. Han har hållt på och byggt massa terräng hinder till klubben. Fan vad fint det blev! Bara längtar. Satt ute i den härliga solen och kollade på när dem byggde. Solen var fantastisk och fick även en kopp kaffe också. Bara ÄLSKAR SÅNNA STUNDER då det känns som om tiden står still och man bara kan andas ut.
Sen har jag inte gjort så mycket. Mycket strävar runt häst bloggen för mig. Men det kommer dra igång lite mer när jag kommer igång med ridningen också :) Går riktigt bra för den bloggen trots att vi inte bloggar om roliga thing och så. Men det är bara och besöka!! http://Hastsystrana.blogg.se
Nej nu ska jag kolla vidare på BB. Imorgon kör vi igång med praktik igen :) Det blir en spännande vecka må jag lova. Dock inget jag skriver om här då det är HEMLIGT :D

10 Mars 2012

God kväll. Sitter och surrar lite med min syster som precis har kommit hem från fest. Låter ju dock jätte trist att gå hem så här tidigt. Men just nu måste jag er känna att jag börjar bli lite less på mitt liv att sitta hemma med familjen varje helg. Vist att jag har gjort det nu i 6 veckor förutom EN lördag!! Det är rätt trevligt. Men det är inte så kul när en mamma somnar vid 10 och då är det pappa kvar och han slumrar i soffan ist. Skit roande familj. Men idag har ja lyckats hålla dem vakna!
Rätt Stolt!
Som sagt, jag har inte gjort så mycket idag. Morgonen började med lite besök på stan. Beställt tid till frissan, dan innan student skivan. Sen köpte jag Balsam! Sen var jag på Kicks och handlade bland annat ansikts kräm. Jag och min torra hud! Inget och leka med.. Kom hem och gjorde mig en hamurgare efter dieten. MUMS!
sen var vi och Fika hos familje kompisarna och planerade lite inför resan som ska göras om ett år. Vi ska resa runt lite eller vi ska först ta oss till Filiphinerna. bara det tar typ 18-19 timmar att komma dit. Sen bor vi över en natt på den fasta ön. Sen ska vi typ resa till en ö och bo där en vecka och sen vidare till en annan ö och sen hem. Så det blir mycket resa men jag gillar det!
Sen har jag typ inte gjort så mycket. Klippt pappa och bakat cupcakes kom jag på nu att jag gjort :) Ni får se bild en annan dag :) Så kallade regnbågs muffins gjorde jag med topping :)
Nej nu ska jag sluta att shattra och gå ner i mitt rum och mysa :)

God morgon

Sitter i soffan och har tryckt i mig frukost. Äckligt var det!
Idag blir det inte så mycket. Ska fixa iårdning mig och de. Sen ska jag dra mig ner till Centrum. Ska köpa balsam och boka en sling tid. Sist jag slinga håret failade dem. Så nu ska jag boka tid precis innan min student skiva om det finns :) Sen dra ut lite pengar och så. Sen ska det även handlas mat inför veckan.
Låter inte så jätte kul. Men får väl hitta på något annat:) Hoppas ni får en trevlig helg!
Ni Alla läsare är hjärtligt välkomna och roa mig!!

Fredag

Fredag, wiii. känner mig som ett litet barn. Helt över lycklig känner jag mig. Frii som en fågel och bara lever livet!
Kommer precis från en jätte skön dusch, och fredag = dusch menas med hel rakning :)  Så ny rakad är man också så det kan ju inte bli bättre. Nu åker One piecen på. Sen blir det moffla lite choklad i soffan. Ap tråkiga progam är det på tv. Men man har ju inget val, Kan ju inte göra så mycket än att ligga i soffan!!
I helgen ska jag faktiskt bara ta det lugnt. SKönt det med. Fixa och dona inför nästa vecka!
Denna vecka känner jag verkligen att jag lagt en stor fot in i vuxenlivet. Att man nästan kan se in lite i framtiden om vad som kommer ske och hända om ett år eller så :) Så jävla cooolt!

Whiii

Idag har det vart en blandad dag. Vaknade på rätt sida och kände att idag blír det nog en bra dag :) Och det vart det :) Fick i mig en god frulle och sen spelade jag kort med Mormor. Var inte på praktiken idag då jag haft ont i knät och har faktiskt fixat mig ett frisör jobb inne i stan så HEJDÅ Nynäshamn.

Praktiken blir också flyttad till denna salong så hoppas det blir skoj. Kommer närmre mina älskade vänninor också som värmer.



Pia har Precis vart här och klippt topparna. Så nu bli det middag och sen sjukgymnasten. Får faktiskt cyckla på tränings cyckel så det känns skönt att kötta loss på det!

Om ett år ligger jag här

Om ett år är jag bort rest i ca.1 Månad. Längtar redan trots att det typ är 300 dagar kvar. Bjuder på en massa bilder från paradisön.










bohol ön. Here i come!

Onsdag

Life like a bitch!

Sitter i vardags rummet med mormor och har käkat frulle och pratat lite i telefon med min bäste vän.

Igår hade jag en super duper dag. Praktiken på fm. Sen åkte jag ner till Petra så fick hon klippa mig och styla mig :) Vart som en hollywood fru. Sen åkte jag hem och världens mysigaste kille kom till mig. Vi tittade lite tv och kollade lite på datorn på t.ex. Den sista dokusåpan som var förfärligt dålig. Sen kollade ni på Karatefyllan som var super rolig. så den får en Hiss :)



Idag är det praktik. Går inte dit förens om typ en timma. Tänkte vara där till 12.00. Sen har jag en kund som kommer hem till mig vid 4a som ska klippa sig och sen blir det sjukgymnasten.

Så dagen är full späckad! 

The first day

Första dagen på Praktiken avklarad. Gick jätte bra och känns bra första dagen att bara landa och se hur personen/personer funkar. Som sagt så hade jag bara  några timmar så det känndes rätt tråkigt att faktiskt komma hem til lugnet som jag är så van vid nu känns det som.
Syrran har precis kommit hem så jag ska faktiskt få mig en kopp kaffe:)  Har ju faktiskt världens bästa syster!!

Helgen

Ja full fart har det vart i helgen. Tagit lite bilder också har jag lyckats med!
Idag börjar första praktik dagen. Får se hur det går med tanke på kryckorna. Men har fått nersatta timmar pga. det så hoppas att det går fort. Ska dock ta bort kryckorna i veckan. Ska ringa till en annan praktikplats idag också inne i stan så vi får se vad dem säger :)

Lördag

Gud vad tiden går fort. Redan lördag och lovet är lixom snart slut!


Idag blir det mys med familjen. Ska in och kolla bio och ta en fika. Sen blir det vidare mot min härliga gudmor. Där blir det middag och mys. Eftersom att vi bor så långt bort från varandra så träffas vi inte så så ofta. Önskade att man kunde ha mer kontakt och ses mer. Men det blir ju inte av alls. Går lixom inte ens och pendla dit. Då tar det typ en hel dag att komma dit :)

Torsdag

Nästan helt frisk. Jag är typ överlycklig. Lite tjocki halsen fortfarande. Nu ska jag be syrran göra frulle till mig. Blir dock 2 ägg och en kiwi. Som sagt. Dieten går lite halft nu när jag vart sjuk. Jag har tagit det som funnits typ men ändå försökt att låta bli det eftersom dieten skriker. Dock har jag faktiskt gjort en vikt minskning på 4 kilo. Så ska försöka minska nu ett tag till samtidigt som jag tränar och så.


Chao och ha en bra dag :)