Onsdag

Denna dag har flytigt på bra även fast det känns som om tiden stått stilla väldigt länge.
Klev upp från sängen 05.10 och var så sjukt trött. Håret stod åt alla håll och kanter så det var bara fram med plattången! Sjukt jobbit.
 
Var ända bort i sollentuna på grejs idag. Långt och åka men fullt betalt är ju skönt. Kom sendan hem vid 11.00 tiden och jag han inte mer än sätta mig ner i soffan innan jag föll pladask i sömn.
Sen ringde mamma mig mid 13.00 tiden och ville äta mat med mig. Min mysiga mamma det ♥
 Nu ligger jag och mamma som två döda sälar i soffan och ska snart åka och handla.
 
 
PUSS

Tisdag 26 Juni

Shit vad tiden går fort nu tycker jag.. Det är snart Juli och sommaren bara regnar bort! Det typ suger!
 
 
Inatt så jobbade jag mitt första natt arbete som prov jobb. Gick jävligt bra, men LÅNGTTRÅKIGT som fan! Hade det vart folk i min ålder och så tror jag att det hade vart mkt roligare och slitta 50+ snacken som man knappt fattar (?)
 
Vár hemma kvart över 5 imorse och vaknade när klockan ringde vid 13.00 tiden. Då hade jag sovit 8 timmar och det var dax för sjukhus vistelse som varje Tisdag.. Hoppas att det kan vara över snart. Slipper det nu en månad men sen tillbaka till skiten i Augusti! Hoppas det är klart till nästa år!!
 
Sen idag har jag bara tagit det lugnt. Kollat liet Gotlands biljetter och så. Får se om det blir nått. Det är så HIMLA dyrt att åka nu för tiden och fram för allt om man ska ha bilen med sig!
 
Ikväll blir det efterlängtad hopp träning för Helena. Det var ett tag sen men jag är rätt taggad för träningen.. Dock inte i det här vädret ?!
 
 
 
Imorgon är det en stor och jobbig dag framöver mig! Håller tummarna hårt för mig själv!

Måndag..

Ursh har inte al sovit gott i natt :( Tog nog mig 3 timmar innan jag somna på riktigt. Sen har jag vaknat och ssedan somnat om och så har det hållt på hela natten :(
 
Nu när jag vaknade till klockan vid 07.00 tiden så hör jag vilket oväder det är ute :( Både regnar och blåser hur mkt som helst!!
 
Nu sitter jag i alla fall och äter frukost. Inte så speciellt hugrig häller men det är väl bara att trycka i sig maten!
 
Ha en bra dag alle sammans!

Godnatt

Har lagt mig i sängen. Viste inte ens vad klockan var men kände att det var dax.
 
Familjen har kommit hem och det är typ kaos. Mamma och jag bråkar och tjaffsar om allt just nu. Skit jobbigt men tror det är en sån period nu. Det går inte en dag utan att jag blir irriterad på henne (?)  Vad ska man göra försöker verkligen, men inget funkar just nu :( Det suger rätt HÅRT!
 
 
Ikväll har jag inte gjort många knop i alla fall. Städat och fixat lite när mamma och dom kom hem. Var och handlade också. Packat och fixat lite inför imorgon också. Ska prov jobba på mitt första arbete imorgon. Sen blir det inte mer än hem och äta innan det blir mot kvälls jobbet som också typ är provjobb som är hela 12 timmar. Kommer typ dö men en jävla massa kach kommer in på Kontot!
 
Nej nu ska jag kolla lite tv med mig själv och sen blir det nog deja kudden Bjuder lite bilder från midsommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

alone

Sitter helt ensam hemma och väntar på att familjen ska anlända.
 
har städat det sista och lite så. Så nu är det bara lite lugna puckar i soffan. Het slut efter att jag körde Steffi till tåge och har vart i stallet och fixat och donat. Personalen börjar nämligen högtrycks tvätta hela stallet imorgon så har fått tömt Basses stora box och det var ju inte lätt som en plätt. Slutade med att jag stod där i BH.
 
Imorgon blir det prov jobb. Får se hur länge jag får jobba. Sen blir det Jobba natt! Hoppas jag klarar av hela natt passet från 18.00 till 06.00. Lär ju vara död!
 
Nu ska det dukas och göras en stor Sallad tills Familjen kommer hem ♥

Söndag

Hej !
 
 
Söndag och så klart så är söndagar det tråkigaste man ens kan tänka sig! Familjen kommer hem runt halv 7 ikväll och jag har lite städ göra kvar innan dem kommer hem. Uterummet såg såklart ut som ett helvete ut igår och det luktade verkligen ALKOLIST där!
 
Midsommar var en fantastisk kväll. Både pluss och minus fick den. Dem mesta stod på gatan as skönt, Men sen var det mkt folk som jag inte ens viste vilka de var och wtf  (?) Vad gör dom här lixom??
 
Men men. Vi kom isäng runt halv 5 och då måste jag inte så bra.. Vi hade till och med tagit en lång promenad för att ägga en kompis hus. Tråkigt att han inte märkte nått prots att vi både busringde, ringde på klockan och kastade ägg (?) haha
 
Igår låg jag och steffi som döda  sillar i soffan hela dagen. Vi lyckades sitta i bastun och bränna bort lite alkohol och den ända utevistelsen vi fick var när vi åkte ner och lämnade lite tomma burkar vid sopstationen. Panta är överskattat och mobbat!!
 
På kvällen kom grabbarna och myste lite., Men jag och steffi var så trötta så vi kan inte vart så roliga.
 
Hoppas ni får en bra dag :) Nu ska jag köra steffi till tåget och jag ska tillbringa några timmar i stallet :)
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 21 Juni

Godmorgon!
 
Sitter i soffan med mina underbara vänner. Steffi och Bella är på besök!
 
Dem kom igår, vi möttes i Haninge centrum och shoppade lite. Fick med mig ett par shorts och en väska. Riktigt nöjd med mina köp! Sen vart det hem och jag är helt farsinerad över att jag fick på Bella ridkläder!! Trodde det aldrig och inte bara det, vi fick även upp henne på Basse! Duktig hon, förstår redslan så det var duktigt av henne!
 
 
 
 
 
 
Idag torsdag har det redan vart en arbets intervju för mig i Vh. Gick jätte bra så ska provjobba några gånger. Känns bra med lite nervit så klart. Sen idag blir det bara ta det lugnt. Jag och steffi ska ta oss till stallet dagen efter vi lämnat bella vid tåget.
 
 
Nu blir det soff mys, Ha en bra dag i solen!
 
 

Onsdag

Godmorgon!
 
Sitter i soffan och har fått lite frulle i magen. Idag blir det nog en bra dag!
Ska snart ta cykeln till mammas jobb där jag ska hämta bilen. Sen åker jag mot Krigslida för att fixa mina naglar sen blir det mot västerhaninge/Handen för att hämta upp mina fina flickor, Stephanie och Bella. Blir kanske lite shopping för våran del. Sen måste jag ta mig till stallet idag :) Hoppas jag i alla fall får med mig isabella. Hon skulle behöva sitta upp på en häst!
 
Nej nu ska jag makea mig och sen blir det rally cykeln. Det är ju sånt jävla fint väder ute så det hade ju inte vart fel om min älskade cab hade funkat!!
 
 
 

Gotland in picture

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Äntligen lite lugn och ro!

sitter i sängen och a ... Funderar lite typ..

Dagen har som sagt vart full späckad! Morgonen började med två ägg i magen och sen åkte jag mot Jobbet. Där var det kurs från 8-12. Så jag var där senn fixade jag lite där innan jag åkte hem igen. När jag kom hem vart det brottom som fan för att hinna till läkaren klockan 13.00. Det gick som det gick och jag kom där firån 13.55!! Hem direkt och slängde i mig två matskedar taco köttfärs och sen kom min klippkund! Klippte henne och tror jag aldrig tunnat ur ett hår så mkt som jag gjorde då! Men jag vart riktigt nöjd själv med det :D Vart en stooor skillnad i alla fall. efter det kom mamma hem och vi dånade ner till centrum för att bland annat byta lite studentpresenter. Dock fick jag med mig en tröjja hem och ett par solglasögon för 1000 kr !! Helt sjukt men nu är man ju fattig i alla fall!


Lite bilder och så kommer. Min mobil är borta för tillfället! Tror den ligger i bilen och bilen är på affären!


Hoppas ni haft en bra dag ♥

Hemma is the shit!

Nu är jag hemma och precis lagt mig i sängen. Bloggar nog imorgon. Då kommer det upp lite bilder och en massa text!

Kom hem 20.00 ikväll och båt resan gick jätte bra. Sen har jag bara packat upp och fart till stallet en sväng och hämtat salva!


Vi syns imorgon alla läsare

Jojo??

Hej!

Gotland här! 



Sitter hos ja vad ska man kalla det? Sin lilla extra familj? Men nåot i alla fall. Dem har vart dem som följt mig från att jag föddes och jag är alltid här när jag är på Gotland! Känner mig verkligen hemma när jag är här <3

Idag, Den stora dagen av dem alla. BRÖLLOP! 

Morgonen började med att jag typ förstov mig 20 min.. Slängde mig upp från sängen slängde på mig kläder och kastade mig på den blöta cykeln. Kom hit och Rullade upp Carros hår på spolar direkt och sen vart det god frulle. Sen vart det lite lugna puckar tills det såklart vart JÄTTE stressit. Lockade tovet gigantiska långa hår och sen sminakde jag carro och sen var klockan tre. Klockan 4 började vigseln i kyrkan och jag insåg att jag stod med ett jätte flottit hår, gammalt smink och gårdagens kläder,, så jag fick slänga mig i bilen hem, på med en långklänning och lite smycken och sen drog jag tillbaka. Kom hit igen och tupperade hela håret på 5 min och satte upp det. Alla stog som chockade får och skrattade..
- HÄR fixar du andras hår på någon timme och du fixar och donar men dig själv tar ju MAX en kvart. 

Jag garvade bara men så är det oftast som frisör. Man glömmer bort sig själv och man sätter andra i fukus och så får man se ful och glad ut ändå och hoppas att solen inte skiner allt för mkt! 

Sen efter kyrkan körde jag dem till fest lokalen. Jag åkte hem och käkade och städade lite här i deras hus och sen åkte jag upp på Brudvisningen klockan 9 och sen hem och fixa Toves hår som behövdes sprayas lite och sen hämta lite alkohol och sen körde jag tillbaka henne och sen hem igen och gå ut med Akilles och sen han ja inte mer än hem då jag skulle öppna första ölen. Då ringer sonen och vill hem från festen om 30 min.. så jag fick i mig lite brie ost och sen var det bara att hämta han och lämna av en annan gossen och kommer hem och ska precis igen öppna ölen... NEJ då ringer nästa.. Då har carro skadat sig lite så får se om jag behöver åka upp igen.. Jag vill lixom öppna ölen nu .. Men tror jag inte kommer så långt! 




Bloggar mer när jag kommer hem. Det händer en heldel här på ÖJN! Imorgon blir det nog en lugn dag! 

Hej så länge!



bilder- Terrängträning 12 Juni













Onsdag=frd

Frd= Full Rulle Dag



Får äntligen sitta ner och ta det lite lugnt. Morgonen började med lite frukost. Sen packade jag ihop allt och åkte till skolan för sista gången i mitt liv typ.. Skulle hämta tre datorer, lämna hisslyckeln, hämta två portfolior och sedan skulle Sussi min lärare skirva på i min utbildningsbok!

Riktigt stolt över mig själv att jag körde bil in själv och gjorde allt det här.

När jag kom hem började jag med att söka lite jobb. Så ska på interljuv/prat nästa vecka och sen ska jag maila några styckten :) Så det känns bra nu att det rullar lite i arbetslivet.

Sen tog jag mig en tripp till Petra och levererade lite saker och pratade med henne :)

Så nu blir det fixa lite annat innan det blir träning ikväll :) Om inte Basse står på tre ben idag eftersom att han tappade sin lösa sko igår på terrängträningen :(


Tisdag

Sitter i soffan och ska snart röra oss mot Farsta. Känns som om denna dag kommer gå otroligt långsamt och den kommer bli låååång!

Hoppas vi överlever. Sen blir det Terräng träning på Runsten med Basse. Ska bli spännande och se hur han är idag.

Chao!

Måndag

Livet känns för jävla bra nu. Rätt in i vuxen världen. Har lite ledigt så här veckorna fram över med en massa kurser imorgon och en nästa vecka :) Ska bli super kul och sen börjas det!

Idag har jag bara ringt en massa samtal. städat och tvättat och ridit hesten och gått en lång promenad. Så är rätt nöjd med dagen faktiskt.

Imorgon blir det kurs och ska hela upp halv 7 och köra till Farsta på kurs. Lär vara död på kvällen. Måste försöka packa lite också eftersom att jag åker till Gotland på Torsdag! Känns rätt skönt att få komma bort lite till ÖJN! 



Nej nu ska det mysas i soffan heeeelt själv här hemma!!





Min älskade Olga som tagit en stor plats i mitt hjärta dem här dagarna! 


 

förlåt för mitt dåliga bloggande

men jag har ingen dator för tillfället så därför blir det inte så mkt :/
Ska hämta min dator i veckan. Sen blir det lite chill i veckan bara ;D

HA en bra dag!

Bara 3 dagar kvar

Känslan är sjuk och jag kan inte riktigt själv förstå det!!


Sitter i soffan nu och vill att min hungerkänsla ska gå över! Orkar inte laga mat och orkar inte häller köpa mat så jag får vänta tills middagen.
Ska snart åka och hämta petra och vi ska ta oss till Inzo. En frisöraffär som bara vi frisörer får handla på. Jag ska shoppa gärnet så att jag har allt hemma till sommaren.
Har även hunnit ducha och vart på banken idag. Men alla pengar som jag skulle sätta in på mitt konto glömde jag hemma eller i alla fall mer än hälften glömde jag hemma! Så duktig jag är!

Sen idag efter Inzo måste jag försöka hitta ett par skor till studenten ifall jag inte kan gå i mina klackskor. Jag hatar min fot eftersom att jag inte kan gå i mina klackar för då haltar man som halta lotta!! As Fult!

ha en bra dag!