Vrf mår jag så dåligt (?)



Sitter i soffan och funderar på att fanatisk gå och lägga mig!

Morgonen bestod till att man vaknade upp till regnet. Huvudverken började inta plats och det har suttit i mitt huvud hela dagen och är fortfarande kvar. Så surt att den är där när man vill må bra och så ska man försöka vara trevlig och glad till alla runt om en. Så jobbigt..

Mamma var snäll och tog hästen eftersom att jag var hemma en timma senare än planerat. Hämtade ut mitt paket från Nelly och sen gick jag och älsklingen hem. Mina älskade loafers hade kommit, helt käääär!!

Jag lagade middag och även lunch matlåda till typ två dagar fram över. Tonfisk röra!!

Har även gjort lite hemma övningar. Tränings abstinens !!!!


Måndag, igen.....




Sitter på jobbet och har precis fått i mig lunch och nu sitter jag och blåser på mitt varma tee!

Igår var jag och träna rätt sent med Bells. Vi körde kort uppvärmning för vi var rätt trötta och sen körde vi på men vi var sjukt slut.. Gjorde vår magövning kallad madafuck övningen. Och den brukar man orka men inte igår så vi delade på en celsius och sen var vi back in buissnies igen;)!!

Kom hem och slocknade direkt. Drömt några sjuka drömmar inatt och någon konstig mardröm också :(


Idag blir det hem och bara laga middag och slappa på soffa :)!!

Så här ser det varje dag då jag öppnar skåpet på jobbet...



Ha en bra vecka..

En bra dag helt enkelt :)

 
 
Sitter och kollar tv. Har precis bytt lite ord med min fina vän på Gotland. 
Jag och älsklingen lagade tidig middag för att jag skulle hinna smälta maten till gymmet. Så det blir gymmet runt 8a tiden. Ben som gäller idag!! Har inte kört ben på jätte länge. Så det ska bli skönt och ta an dem..
 
Imorse när jag vaknade var det krig i min mage. Ursh för smärta!! 
 
Fick börja leta efter mitt busskort ink bankkort och legg som har vart borta sen lunchtid igår.. 
 
Stefan låg och sov och jag åt frulle själv runt 10.30 tiden. Sen insåg jag att kläderna från gårdagens tvätt inte var torra så jag städade lite innan mamma och pappa hämtade mig så jag kunde åka hem till dem och torka kläderna. Torkade lite och fick god lunch hos päronen. Sen kom älsklingen och vi fika lite. Beställde skor och sen åkte vi och handla sedan hem för att hämta lite varmare kläder för att klara sig i regnrusket i stallet. 
 
Så jag åkte till stallet och älsklingen hem för att packa upp varorna :) Sen kom han och hämtade mig och vi drog hem till mamma för en fika igen och hoppades på att kläderna kunde vara torra men icke. Så nu får stefan gå ner och hämta det medans jag ska träna :) 
 
Bra combo!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredags mys

 
 
 
Sitter äntligen i soffan och har käkat lite banan och annanas, så himla gott men det gör så sablans ont i min munn efter den färska annanasen :( 
 
 
 
Ska sätta på mig mys kläderna nu och mysa med pillan. 
 
Imorgon blir det body combat :)
 
 
 
 
 
 
Pi

Torsdag

Sitter i bilen på väg till jobbet :) pappa är snäll och kör mig idag när han ska på möte i Solna.

Inga kunder bokade idag häller och boken är slut så jag får väl roa mig med att äta då jag är så dålig på att äta.
Ska faktiskt springa och köra lite frukt och kezo!

Träningen igår var riktigt skön! Körde mer kondition än vanligt och sen mage som vanligt. Jag och Bells har lagt fokus på magen den här månaden. Sen ska jag föröka att lägga kondition som fikus sen :)

Idag är det vila från träningen. Men basse bus ska rastas!

Så blir det träningsfokus hela helgen :D

Nej nu ska jag glida vidare i min bil :)

Ha en trevlig dag :)

Gud vilken härlig dag!!

Inte stressat för fem öre (som jag brukar)

Vaknade imorse och låg bara och drog mig. Satte på vatten och kokade ägg. Pt två finnkrisp och en kopp kaffe med min härliga bok fem nyanser av frihet!

Efter det åkte jag och hämtade syrra. Och hennes kompis som smakråd för student present. Så nu vet jag vad det blir!

Sen vart det en nyttigare variant av En macka på sub. Sen körde jag tillbaka syrran för att åka hem och städa lite och plocka av lite ytor. Sen åkte jag direkt till basse för att skritta ut på honom. Han var glad och pigg och gullig så ville knapt lämna honom...
Hem för att byta om till träningskläder och sen satt jag och läste boken tills Bells hämtade upp mig för att handla mat! Pannbiffar med kokt potatis stod på spel...

När vi väl kom hem insåg vi att det vart lite stress men vi lyckades laga ihop maten innan det var dax för zuuuuumba! Lite roligare den här gången tyckte jag att det var och efter Zumban vart det lite extra styrke övningar som mage!

Sen hem för att ta hand om all mat som vart över. Vart hela 4 matlådor :D så nu har både jag och älskling matlådor till jobbet för veckan!

Sen vart det en skrubbdusch för min del skrubbade kroppen med peeling och skrubb hanske som man får igång blod cirkulation med. Så nu sticker det rijält i kroppen!!

Nu ska jag mysa med mr.Gray i några blad till och sen sova!

Natti

Tisdag

Igår var det måndag och tyckte att sen över lag flöt på riktigt bra med tanke på att jag inte hade en enda kund. Men så kommer det nog vara Den här veckan eftersom att det är löning för den första på fredag.

Tågen strulade igår så var inte hemma förens 19.30..

Sambon hade gjort middag så vi satte faktiskt oss framför tven och åt middag:)

Sen satte jag i soffan hela kvällen så nu ska jag faktiskt ta en liten städar sväng ;)

Godmorgon föresten. Roligt skönt att få sova ut för en gång skull. Idag har jag nada planerat så ska gå på stan och sen sallet :)

Söndags ångest?

Jag har nästan alltid lite söndags ångest men den har inte kommit än för jag ser fram imot den här dagen. 
 
Dock var det lite jobbigt i morse när jag vaknade:) trött och plågande ont i magen.Och har fortfarande ont :( 
 
Igår var jag hos mina älskade vänner i Vårberg med Izabelle. Satt på ballen och myste med Rosé och åt en jätte god matpaj och hade en liten Mellofest. Sen vart det några öl och sen vart man ju piss trött :( 
 
Jag känner mig fortfarande inte helt fräsh i kroppen eftersom att det är nått virus som har retat mig sen i tisdags. Men a det är dock bara snor och inget värre kvar :) 
 
Väntar på att Stefan polare ska komma och fika och jag mår typ uselt. Vill spy! 
Sen blir det handla och stallet sen ska det grillas hos mamma och pappa. Sen kötta gym ikväll :)
 
 
PUSS 

Pictures från Gotland

 
 
 
 




 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Hunnit med mycket idag. 
 

Imorse gick jag upp runt 20 över 7. Drog i mig en skorpa och en knäckis innan jag gick hem till huset för att hämta min lilla bil. 
Åkte till stallet och tog in Basse från regnet. Han stod och myste med sin nya hagkompis. Så in ville han inte. Borstade och satte på allt innan jag gav mig ut. Men jag kom ingen vart med tanke på hur stona håller på, så han gjorde det gammla vanliga. Stegra och stog bara still. Så har han aldrig gjort förut, att han blir stum. Det var helt enkelt väldigt jobbigt att ha ston på var sin sida och alla är skit brunstiga. Så han passa på och visa upp sina snygga trix.
 
Så jag gick in i ridhuset och rick rida där ist. Gjorde dock inget för han skötte sig fint där inne. 
Sen kom Helena halv 10 för att behandla Basse och jag hade rätt, han satt fast i musklaturen i höger bak så förhoppningsvis ska de gå bättre annars får vi åka in och kolla högerbak knä. 
 
Sen direkt efter det till sjukhuset och sen hem för att äta lunchen som älsklingen gjort till mig eftersom att han vart hemma både igår och idag. 
 
Sen bestämde vi oss för att dra till Handen för att storhandla.Så 1500kr fattigare är vi idag. Dock fick vi väldigt mkt för dem pengarna!! Det är det som är huvudsaken. Så det ska jag väl gå och ta hand om nu. 
 
Sen har man så klart fått en härlig P-bot idag också! dont kill me!
 
 
 
 
 

Gotland

I helgen har jag tillbringat tiden på Gotland. Kände att jag behövde det! Folk som är runt mig som inte klagar på hur jag gör, beter mig eller liknande! Här kan jag bra mig själv utan att jag känner skam och ångest över mig själv!

Så i fredags grillade vi hos mammas kompisar innan jag drog till båten. Fick typ slänga i mig middagen på stående fot för att hinna.. Dock han jag inte och kände mig hungrig hela redan. Sen satt jag och läste en bok på båten innan Jonathan hämtade mig. Hem till Tove där hon stod och väntade med trött ögat. Bebis sov! Vi gick och la oss på en gång och att sova bredvid en 2,5 månaders gammal bebis är man inte riktigt van vid. Men det gick bra först vaknat man 5 på morgonen och sen runt 7-8 sen gick vi upp runt typ 9 och låg och mös med bäbis. Sen kom Viktor för att sitta barnvakt medan jag tog mina händer över Toves hår !

Sen fixade vi oss och drog hem till Toves päron för att sätta igång ned förberedelserna för Toves kalas! Hela 21 år blir hon imorgon men vi firade igår, GRATTIS :D

Kalaset tog sin tid med alla ungar och allt gravid snack och förlossningar hit och dit.. Kände att jag inte riktigt passade in bland allt blod och tårar..

Sen en promenad med hunden och se. Vart det super god middag med alla mysiga, som min extra familj sim alltid funnits högst upp i mitt hjärta!

Vi myste hela kvällen och tog en promenad på kvällen. Lyckades till och med klippa två till :)

Somnade som stockar och vaknade som prinsessor. Jag låg och myste med Neo ett tag så Tove fick sova lite :) sen gick vi en promenad för att rasta hund och sedan panta flaskor. Käkade lite lunch sen och klippte Viktor och sen så åkte vi till Herta och filade i deras husvagn. Så himla mysigt! Sen somnade vi som stockar i husvagnen innan vi drog oss hem.

Hem och packa lite satt ihop en barnsäng som Neo ska ha när han blir lite äldre sen städade vi lite innan vi drog för att äta lite middag. Sen efter en stund tog jag och Tove en prommis med hunden och barnet i solen. Så härligt att man bara kan gå i en tjocktröja runt 8-9 tiden på kvällen :)

Så nu ligger jag här på soffan och kollat café bärs med Viktor. Tove gick nyss hem för att sussa!
Snart bär det av mot båten innan jag får sussa :)

Torsdag

Gud vad denna vecka känns skum bara för att det vart röd dag och sen är det kläm dag imorgon. Dock hindrar det inte mig för jobb. Så jag ska upp kvart över 6 och dra till jobbet imorgon. puuu
 
 
Skulle ha färgat mamma imorgon men nu blev det inte så. Så hela min FM imorgon är ledig men hoppas det kan komma in många dropp in. Brukar vara gott om sånna på en fredagar. 
 
Igår när jag kom hem från jobbet käkade jag tre ägg och två finnkrisp innan jag tog bilen till terrängbanan. 
Stod där ett tag innan Stefan kom och hämtade mig då han och björk hade vart i ösmo och hämtat lite saker. 
 
Sen drog vi hem och jag drack upp en röd vinare med Bells. Sen drog Grabbarna ut och jag och Bells bestämmde oss för att stanna hemma och mysa ist för vi var så trötta. Vi somnade som stockar direkt när dem dragit och blir väckta om dem klockan 01.00. Då var jag och Bells uppvilade och hade skitkul. Sen kom vi väl i säng runt 3 snåret. 
 
Så imorse var man trött när man skulle köra grabbarna till sorunda runt 12 tiden. Sen hem för att slinga och klippa Nero. Super fint vart det!! 
 
Sen upp för att hämta grabbarna igen. Hamnade sedan hos stefan mamma och pappa för en fika med Pillan också :) Sen runt 5 tiden var det dax för oss att röra på oss hemåt för att ta tag i lägenheten som såg förjävlig ut. Jag hade värsta huvudverken så fick ta lite tabletter och somnade som en stock innan mamma ringde och sa att jag skulle röra mig mot stallet :) Skönt och inte vakna med huvudverken! 
 
Red runt travbanan med Basse. Sen vart det trav i ridhuset med 4 travbommar på rakt spår :) Wihi! 
 
 
Nu ska jag hoppa i duschen. Jobb imorgon och grilla med mamma och dem sen på kvällen innan jag drar till Gotland :) 
 
 

Vilken härlig dag

 
 
Sitter i soffan i ny städad lägenheten. Så smått som... Städade i all hastighet innan jag drog till mamma så att min älskling skulle komma hem till ny städat hem ♥ Vilken underbar flickvänn han måste ha ?? 
 
Idag gick jag upp runt 07.30 och jag var så himla trött :(
 
Åt en brakfrulle och sen la jag mig en stund i sängen igen innan Izabelle ringde och sa att hon va på G. Så jag gick ut i det härliga vädret och vi gick för en gång skull till gymmet. Super härligt. 
 
Gymmade i en timma. Men kände att jag nog skulle kunna orkat lite till fasten jag var så trött. Sen tog vi en liten kaffe i solen innan vi gick till vårt besök. Sen hem för att gå med hunden och laga lite lunch innan vi drog in till stan med tycke :) 
Läkare besökt där inne gick fort så vi var hemma till halv 4 igen. Så fick en sallad och sen åkte jag hem för att storstäda. Diskat och bäddat och vädrat och torka och plockat och skurat och damsugit innan det var någolunda färsht efter att hunden vart här. 
 
Sen gick jag ner till mamma och dem med en kladdkaka och ny vispad grädde i handen som jag skulle bjuda mamma med familj ink. Farmor farbror och mormor på. Super gott med kaffe.
 
Sen drog vi till stallet till min underbara Basse. Vi tog till och med en liten galopp idag :D Så lycklig. 
 
 
 
 
 

Vaknat på fel sida???

Ursh vad denna dag har vart hemsk!!!!

Vaknade jätte trött i morse... Insåg när jag kom till bussen att mitt busskort gått ut så det var bara för mig att springa till tåget.
Väl där inser jag att jag är typer varm och har ingen tidning som jag alltid har alla andra mornar..

Kom väl till jobbet och är helt slut. Öppnar salongen, sätter på tvätt maskin doppar golvet och fixar lite innan min färg kund kom. Satte i färg och sen fönade och sen gick hon. Jag käkade lunch .. Lunchen var väldigt torr och föll mig inte alls i smak!

Sen vidare för att springa och köpa kaffe mjölk!
Sen in och dricka te och sen ut igen för att försöka hitta en födelsedags present :) inte lätt när man är fattig....

Sen började jag mitt städande igen :) torkade av alla produkter och alla produkt hyllor samt spegelhyllorna och alla stolar.
Helt slut med tanke på hur dåligt jag sov under natten...

Sen kom min kund igen och satte i färg och fixade och donade. Sen då väl kom jag på att jag får nog lägga på ett kål om jag ska hinna köpa tillägg på mitt busskort! Kommer till pressbyrån och det är 6 min kvar tills tåget går och man får ju såklart stå och vänta för länge så man får kuta till tåget i sista sekund.. När sen sen väl kommer till kontrollen vid kortet börjar hela maskinfan skrika och a vad för man? Man skäms...

Haha nejdå men tillslut kom jag igenom och jag fick trycka mig igenom dörrarna tack vara en kärring som puttade in mig :)

Så när jag kom hem ville jag bara typ skrika ??

Söndags ångest eller??

Sitter hemma hoss mamma och pappa. Dem är inte hemma. Så jag passar på att tvätta en massa kläder. Jag och stefan har så sjukt mkt kläder. Tror vi får ta och slängs en massa kläder snart. Slänga allt som det typ är hål i eller typ miss färgade kläder från jobbet. 
 
Igår myste jag och stefan bara. Super skön helg. Bara tagit det lugnt lixom :) Kollat serie och så :) Super skönt. I går morse var jag på body combat. Har vart det några ggr nu och jag verkligen älskar det. Så himla kul!! perfekt och gå 10 på morgonen. Då har man lixom det gjort och man mår bra hela dagen :)
 
Ikväll eller runt typ 4a blir det styrke träning. Över kroppen ska få sig lite att bita i. 
 
Nej nu ska jag rensa mammas kyl på massa gott sen ska jag gå hem och börja laga en massa matlådor inför veckans luncher på jobbet :) Sen blir det damsuga och åka till stallet :) 
 
 
 
PUSS