nu är man hemma igen

Ska snart sussa hade tänkt att lägga in lite bilder men det vart åt helete med det... Bildern vart jätte suddiga :(

Puss

Mantorp /Motala

nu är jag iväg med pollehästen i mantorp på Talang inventering. Skriver mer imorgon när jag kommer hem då bjuder jag på en massa bilder ;)

Puss

puggiii

Har satt på mig lite myskläder nu efter duschen och kom på att jag hade ett arbete att skriva. Så jag har suttigt med ett arbete nu i typ en timma och klockan har bara sprungit i väg. Nu ska jag ta och göra mig en frukostmacka till imorgon eftersom att min klocka ringer halv 6 imorgon bitti :(

Kameran är på laddning så jag hoppas på att jag kan sitta och blogga imorgon i bilen ;)

Puss

Fredag

Hej alla läsare!

Han inte riktigt blogga igår. Det var som sagt fullt upp hela dagen och jag kan påstå att det faktiskt har vart värre idag.

Började dagen men lite färgning på My. Marika kom in och klippte sig lite mitt i allt när färgen skulle vänta. Sen vart det en stressig lunch och sedan var det slut för dagen :( Kändes trist att det var sista dagen och jag har iaf haft dom 2 bästa veckorna på länge nu.

På Em Drog jag och mamma en snabbis till Farsta för shopping. Hittade en heldel. Tänkte bjuda på lite bilder senare ikväll ;)

Nu ska jag duscha, packa fixa och dona och sedan blogga lite mer.


PUss

god natt

Jag hinner inte blogga. Ska ha sovit för någon timma sen men det har inte riktigt blivigt så kan jag säga. Blir bättre update tomorro :D

inte vilken dag som hälst utan Mikaelas fördelsedag!!

Förlåt för inget bloggane igår men det var som sagt fullt upp tills jag mådde skit. Ont i huudet och hostade och mådde kass tyvär .. Men nu mår jag bättre. Gick upp en timma tidigare för att baka en tårta till Mikaela :D ♥ Vilka knäppa ide´er man kan få ibland asså :O Aldrig bakat en tårta förut typ!!

Ska snart dra mig mot praktiken. Idag blir det fullt upp !!

PUss och ha en bra dag!

bild torka

Jag känner att jag fått lite bildtorka i bloggen.. INGE BRA!! Ska ta tag i det och ladda batterierna till kamrorna :)

Onsdag

ska snart bege mig själv mot jobbet. Mikaela ska till läkaren så får jobba själv ett tag. Men de gör ju inget ;) Idag blir det en lugn förmiddag på jobbet och en full eftermiddag.

nej nu måste make upen på ;)

namn dag

Ja idag är det mitt namns dag. Dagen har rullat på bra som fan tycker jag. Började med att skäma bort mig själv på handelsbanken när jag skulle växla pengar. Sen vart det en bra dag på jobbet. Dagen har bara handlat om LOCKAR. Det bara blev så. Men Mikaela fick hollywood lockar och jag fick permanent lockar och som jag ville. Det vart affro :D As kul!

Nu är jag hemkommen från träningen så ska ta nått i magen och hoppa i duchen.

Puss och godnatt <3

mot jobbet

snart ska jag dra mig mot jobbet. Riktigt trött idag. Har kanske sovit två timmar inatt "/ Känns inge bra det här!! Ikväll blir det träning med pollehesten. Så blir inge bloggande förens ikväll !

Puss och ha en bra dag!

trött, arg och ledsen

Jag går och lägger mig. Nu vart det en droppe för mycket!

Tack och hej lerverpastej!

God morgon

Har faktiskt sovit hyfsat bra i natt och det känns bra. Såklart är jag är dundertrött men som sagt jag är uppe en timme tidigare idag. Ska till psykologen innan jobbet, så ska snart åka. Får se hur det blir idag.. Mår så jävla dåligt efter att vart hos henne så vi får helt ängkelt se.. Undra vad det ska göras förnått idag då?

Puss och ha en trevlig dag!

här har det bränts bort

Ja nu har jag vart och tränat och kan säga det till ER att det var riktigt jobbigt! Fy Fan. Kanske dax för mig att inse att jag måste röra på mig mer än vad jag gör (?)

Nu ska jag bädde rent till dessa 7 kuddar och två täcken ♥Love kuddar ♥ och fräsch till mig och sedan gosa ner mig i sängen med dom nya ljusen. Riktigt vakert vart det (y)

Puss och kram skummbanan ♥

äntligen

snart är jag äntligen klar med denna jävla städning men jag kommer nog vara rätt glad efter deb hoppas jag,

Idag har jag vart iväg på en liten tripp till ikea. Hittade lite hyllplan till min garderob så jag får in mer kläder så det slipper ligga på en hög. Sen fick jag även hem lite ljus så jag kan frotsätta mitt mys. Sen vart det även lite saker till basturummet så det blir en lite mer vårdad "frisörsalong" Det gillar jag!

Håller på att fixa på rummet än så länge. Fått ut allt från den tredje garderoben nu, Så ska BARA

Damsuga
trömma papperskorgen
damma
tömma lådan
bädda rent

Tror jag inte glömde nått!!

Nej dax för att fortsätta :) PUSS

God natt för denna dag då

Kom nyss hem efter en liten mys kväll hos Petra och Björn. Tillslut så somnade jag faktiskt i deras soffa :O Hur skönt som hälst. Fick sova i några minuter iaf tills filmen var slut och jag ville hem. Nu ska jag fortsätta att försöka sova. Gick ju inte så bra i natt om vi säger så. Tänkte ta en rijäl sovmorgon imorgon iaf. Så får vi se vad som händer. Ska försöka att rensa och städa klart rummet.. Att det kan ta 3 dygn att städa och rensa mtt rum :O


fortsättning följer!

Men tanke på vad jag fick för ide igår om att jag skulle rensa mitt rum tog typ 5 min innan jag hade tröttnat och viste inte heller vart jag skulle börja!

Natten vart tung trots att systern sov med mig. Kunde inte sova en ända timme :( Hoppas att det blir bättre ikväll!! Ska ta tag i rummet nu och fixa och dona. Så det vart inge stan ikväll.. Får se om det finns någon kompis som vill ses.
Puss och Kram

tänkte röjja!

Nu efter att jag och mamma har suttigt och kollat på Nelly.com så bestämmer jag mig för att gå ner och röjja i min garderob när jag ändå inte kan sova!

Imorgon blir det upp halv 8 för att stå och skrika på småbarnen i ridhuset (y)

Natti <3

myspys

Nu blir det bara mys framför teven men mamma och pappa. Begravningen var den finaste jag någon sin sätt. Känns bra att ha sagt god natt till dig nu Erik ♥ När vi satt i kyrkan satt jag bakom dina favoriter. när vi plötsligt hade satt oss ner och klockorna hade börjat ringa så lyser du in på oss. Det var starkt gjort Erik!! Det var så fint!

Har vart i stallet och pysslat om min lilla gris. Fått god mat i magen så nu ska jag mysa med lite grönsaker och dipp och min choklad :D

Puss

Erik Jerka Tulinen

Imorgon samlar vi alla oss till en stor familj för att för sista gången säga hejdå till dig Erik. Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta men de finns inget att göra en att hoppas att du har det så jävla fint där uppe. Jag skulle kunna sitta här hela natten och skriva ner en rad med minen med dig! Detta är obeskrivligt!

Men imorgon ska vi alla försöka att vara starka och jag hoppas att du också kommer vara där med oss imorgon ♥
 

helt slut i colan!

Har precis kommit hem och sitter här hemma i huset och är helt slut i huvudet. Det har vart mycket idag men ändå inte. Kan bli så ibland tydligen.  

Idag är man "hästledig" och jag vad ska man säga. Tror jag fortfarande inte riktigt har fattat att jag har en polle nu (?) Ska väll sätte igång middagen och tänkte faktisk mysa ner mig lite och sedan ta en liten SPA dag till mig själv emd lite bastu och sånt !!

God morgon!

God morgon. Nu sitter jag med min älskade syster och äter lite frulle. Ska nu gå ner och göra mig iårdning för jobbet :)

Idag blir det allt annat färgning på syster :) Hon kommer bli så snygg :)

PUSS

Hicka ...

Alltså nu börjar jag bli trött på denna hicka!! Nu har jag den för tredje gången och nu börjar jag nästa bli lite irriterad!

Har nyss kommit hem från dansen som faktisk var riktigt jobbig när jag bara satte mig i bilen på väg upp till dansen. Mådde illa och hade ingen lust alls. Men väl efter styrketräningen så vart det lite bättre!

Nu ska jag göra mig en äggmacka och sedan fixa mig för the night!



Puss oh kram

god morgon Severige/ Norge!

Ja som sagt jag ahr blivit lite dålig på att blogg men det är en massa jobb och en massa rida om jag säger så :)
Nu sitter jag med min kopp TE framför vakna med the Voice. Och jävligt irriterande att mitt V har slutat fungera på tagenterna så måste trycka som en GUD! Vem är skyldig ? :O

Nej nu ska jag ner och snygga till mig som fan!

En extra hälsning till Norge. Som dock snart inte kommer läsa min blogg från norge..

God morgon.

Tyvär så var min psykolo sjuk idag så fick lite länge sovmoron idag :) Nu blir det till att blogga lite på mina bloggar och sedan ner mot centrum för att möta min väninna Mikaela. Dax för hard work work!!

Känns riktigt skönt att få slippa pendla till stan i tre veckor :) 

Ha en trevlig dag!  

bättre sent än aldrig!!

Hittade ju lite kläder i Fredags!



mjuk och skön tröja från Gina.



oversize jacka från Gina.



Hjärt halsband från Glitter.



Kavaj från Vila.

Inte det bästa kvalitet dock..

Det var det. Nu tänkte jag se klart på RALLYBRUDAR och sen sussa. 

God natt♥ 

Så jävla bra

VECKANS PLANER

Hoppas att ni haft en trevlig helg!

Måndag:
Psykologen, salongen och Dressyr träning.

Tisdag: Salongen och hopp träning

Onsdag: Salongen

Torsdag: Salongen

Fredag: Salongen

Helgen: Vet inte!

...

Hade tänkt att hinna träna ikväll men det sket sig. Hade totalt glömt bort att jag ska praktisera nu i två veckor och sen efter som två veckorna är det ju lov. Vilka fantastiksa veckor man har framöver sig!

Mikaela smsade mig och frågade om det blir matlåda imorgon och då fick jag tanken om att shit. Dax att åka och handla. Så det måste jag göra snart. Sen blir det duschen och plocka lite iårdning på rummet och sussa!

Hade tänkt tt bjuda på lite bilder från salongen men det gick inte  :( ... Får bli en annan gång !

Puss

fullt upp

ja igår han jag inte riktigt med bloggandet. Igår var jag nästan hela dagen i stallet och fixa och trixa. Sen vart det hem för lite middag men lite gäster. Var trött och gick och la mig i skaplig tid.

Idag vaknade jag runt 12 tiden och drog mig till stallet. Var tvungen att hjälpa till med lunch stallet så det var bara att ta sig till stallet. Sen så har jag bara vart i stallet och fått ordning på grejorna.

Sen vart det hem och fixat med mat och så :)

Go kväll mina älskare !!



Bild från 2009


Denna kväll har jag tillbringat med Petra. Var och köpte lite mys mat till oss. Så vi har suttit och mofflat i oss chips dipp och cola till Idol/Dad boys II . Riktigt mysigt måste jag påstå! Tack för kvällen gumman♥

Nu ska jag, lilla amanda sova. Klockan ringer på 07.30 tomorro!

shopping

Ja efter det snabba inlägget sist drog jag för att shoppa med Mamma Fanny och Petra. Vart lite hastigt men men så är det. Fick med mig lite hem men dock inte det jag egenligen behöve ... Får ta mig till stan eller internett shoppa. Det är ju det som är skönast.

Nej nu ska jag fräscha till mig lite. Dra mig mot stallet för att kolla om pollen står på sin plats och sedan blir det mot björn för att mysa lite gull :)


PUSs

tänkte en tanke

jag tänkte skriva ett inlägg men sen så nu orkar jag inte :( Skriver sen

PUSS

god morgon

Nu är jag i skolan och ska snart se filmen Troja. Skit bra film måste jag säga!

Inatt har jag sovit som en gud. Somnade redan innan 10 igår och kände faktiskt att jag var lite piggare i morse. Och jag är hemskt glad för att denna dag kommer nog blir en bättre dag på länge (hoppas jag) Men det känns rätt bra iaf. Än så länge!!

Nej nu är det film Dax!


PUSS!

fuck this life



Asso jag fattar egentligen inte vad det är med mig (?) Så fort jag bråkar eller blir irriterad på någon så gråter/skriker jag. Så har jag vart över flera veckor nu. Så fort något inte går dom det ska eller om det är någon som har gjort något mot mina prinsiper blir jag fruktansvärt arg!! Helt ärligt jag känner mig som en jävla fet gammal kärring!!!

Så klart nu är jag sur och vägrar att äta maten och almänt deppig. Tänkte Träna ikväll men vi får väll se hur det blir med detta (?)


Puss hej!

goddagens

Snart ska jag ta mitt feta arsle och åka mot stallet. Ska rida ut för mig själv och ta det lugnt och prata med mig själv :) Skolan idag har vart skön. Har sätt på lite änkla håruppsättningar och sen vart det massage. Riktigt skönt kan jag säga.

Ikväll ska jag försöka att gå på något friskis pass :) skriver sen när jag kommer hem från stallet.

Puss

så skönt att röra på sig

Tror jag blivit galen eller nått :O Har tränat som en galning hela veckan. Men det är typ det ända som gör mig på andra tankar just nu när man är så här som mig just nu. Men men jag ska väll inte klaga. Det är väll snart över eller nått. Är ju rätt frästande och veta av att chirren ligger i skåpet lixom :P hahah

Nej nu ska jag nog ta nått i magen och sedan duscha och sova. Blir tidigt imorgon. Ska vara duktig och ta mig till skolan imorgon..

Nej nu ska jag säga god natt. Bjuder på en film på locking som vi körde idag på dansen!

oj oj

Ja nu har det inte blivit bloggande sen i måndags tror jag men det fixar sig nu tror jag. Har inte orkar blogga pga att jag haft lite och göra.

Igår var jag dock i stalelt hela dagen och red för en tränare och bara tog det lugnt och njöt av livet. Idag har det vart sämre. Mitt liv är just nu som en bergodal bana. Så pga att jag mådde så dåligt så tog jag ledig idag. Rullat kött bullar och vart ute och gått i skogen med Mamma och Hunden och letat svamp.

Nu ska jag åka ner till stallet för att hjälpa syster och mamma. Sen blir det hem för att laga mat och åka och dansa :)

Pussen

Frost *

Ja imorse var det frost när jag gick hemmifrån. Nu börjar det ju bli kallt :( Fan orkar inte med en kall vinter.. Som alla säger, att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år :S

Men så är det. Har praktiskt marknadsföring. Så ska sätta igång och vara manager :D

PUSS

Tröttis!!

Har nyss kommit hem och tänkte bara säga god natt i bloggen. Var hos min kusin i Gustavsberg. God mat och så. Skönt att få komma bort och tänka på annat.

kalas för heeeela slanten

Ja nu ska det Firas. Min Käre syster fyller 15 år och min kussin fyllde 10 i år igår. 

Dagen började med att ge syster fanny frukost på sängen. Sen efter en mysig frulle drog jag mig till stallet. Fixade och donade lite. Red min polle och så.

Nu har det vart marengswiss och paket öppning. Ska snart åka till Gustavsberg för att fira min Kussin.

PUSS

En snabb sväng till Gotland (y)

Yesh nu är jag hemkommen från skolan och har fått lite mat magen. Är något tressad. Ska med båten 20.05 ikväll. Visseligen behöver jag inte packa nått men lite måste ju med.

PS. Det kommer inte bli bloggande på någon dag. Imorgon när jag kommer hem så är det så att jag kommer dra iväg på Inflyttnings fest för björn på en gång. Kanske hinner blogga hos han en snabbis när jag kommer dit. Vi får se. Kameran är iaf med där (y) 



Vi släpper aldrig varandra ♥ 

tränat lite



Har nyss kommit hem och har precis satt mig i mitt stökiga rum fullt av massa grejjer.

Har vart på Friskis och Svättis idag. Riktigt länge sen var det. Men det gick bra. Dock tog jag i lite för hårt så stäckte mig så klart, Typiskt!! JaJa skönt att få röra lite på sig. Nu ska det bli duschen och städa lite och sen blir det sängen tror jag.

god dagens.

Har inte hunnit blogga på ett tag men det har blivigt lite mycket nu på sista tiden. Hoppas det fixar sig nu :)

Kom hem för en timma sen. Drog i mig lite lunch och lite fika. Nu ska jag bara gotta ner mig i sägen en snabbis innan jag ska ner mot centrum:) Ska göra lite ärenden.

Puss i ljumsken!

at Petra och Björn

Nu sitter jag hos Petra och Björn med Bella och Steffi och dricker lite groggar med lite snack. Kan ju inte bli bättre!
som sagt så är jag ledig imorgon och tänke åka till stallet imorgon på Em. Ska även förska att åka åka iväg och köpa ett täcke till min nya polle som kommer till helgen...

Så kanske blir lite shopping med mamma imorgon också :)

Ha det bra!

Puss

inte vilken dag som hälst utan Mammas födelsedag!

Helloj solstrolar.

HAr haft en halv lugn dag. Har haft praktiskt marknasdservic dag i skolan idag och det betydde att 1 och 2or skulle vara i salongen samtidigt = Kaous + en arg Amanda!! Jag ret åt sagt hatar ettorna "vissa".. Men men jag är kvar på jorden iaf. Sen drog vi oss mot Örnsberg, Axelsberg och Aspudden för att marknadsföra lite!! Gick toppen så drog in till stan för att möta upp mamma och pappa som har vart inne nästan hela dagen. Fikade och drog oss hem.

Ikväll blir det god mat och lite fika med familjen sen ska jag dra mig mot Bjrön för lite mys, Kameran är med på myset tänkte jag ♥

Hur kommer det sig (?)

Hur kommer det sig att jag alltid blir sent på Måndag kvällarna ? Jo, jag tränar 20.20-21.20 ... Härlig tid det,

Aja jag ska skynda mig så jag kommer i säng någon gång. Kom hem rätt sent idag eftersom att jag går till halv 4 på Måndagarna. Första gången jag var i skolan på en Måndag på riktigt länge kan jag säga. Men men tycker det gikc rätt bra ändå. Kom hem och körde ihop middag till familja. Det vart tacos a lá Amanda (y) Härligt gott vart det. Sen drog jag fort som ögat till stallet för att fiax och dona lite. Dock han jag inte med allt så skulle behöva åka ner någon dag innan helgen om nu helgen blir som den är planerad... Annars blir Manda ledsen!!

Träningen gick iaf bättre enligt tränaren. Eftersom att jag själv aldrig ör nöjd. Typsikt mig. Blir så förbannad på mig själv att jag ska vara så envis, men men.

Nu sitter här och ska slänga mig i duschen en snabbis och sen ZZZZZZZzzzzzzzzzzz...


Kanel bullens dag (?)



HAHA hade ingen aning om att det var Kanel bullens dag idag :O Men men då är det sagt. Jag ska köpa hem en massa bullar till familjen tänkte jag :)

Friar ni kanel bullens dag ?

God morgon, veckans planering

Måndag: Skola och träning

Tisdag: Skola och besikta hästen

Onsdag: Ledig,

Torsdag: Skola och fixa i stallet

Fredag: Ev. Gotland

Lördag:Gotland och Inflyttnings fest för en vän

Söndag: Tävling och fira kussin och systern min

Den 3 Oktober 2010

Hej mina läsare. Dagen har vart full med aktiviteter. Vakande och det var bara att gå och och röjja av lite från festen igår och sen drog jag fort som ögat till stallet med syster för att hjälpa till på tävlingen. Dressyrtävlingen gick otroligt segt så höll på att ge upp ett tag. Sen vart det en tur på Beanka ut i skogen och helt plötslingt var klockan 18.00 (?) Vart tog tiden vägen.. Jaja där var den dagen borta kommer en dag imorgon också.

Har vart ute och gått en sväng i blåsten idag. Måste börja komma iform nu till vintern.

Nej nu måste manda sova så hon kommer upp imorgon :)

fixing...

Nu är det full rulle här hemma. Dax att fira mammas 40 år dag!



Har vart i stallet under dagen också och ridigt lite på Beanka. Hem och käka lite lunch med den stora familjen. Nu är det fixing på G. Viktor har blivit klippt och nu är det bara Conny kvar. Sen så ska jag så klart styla hela company! Sen får jag så klart inte glömma mig själv!!

Kameran är med idag också. Chingen !

god morgon god morgon

YEEE. Nu har jag hjälpt pappa lite med att fixa till lite när mamma och resten av companyt är på stan.

Har äntligen kunnat sova inatt med vaknar av världens magknip och illamående. Men nu känns det bättre. Jag ska dra mig till stallet nu för att rida lilla Beanka :)

Skriver sen ikväll!

Puss

goddagens

Nu ska bellsan bjuda mig på typ "lunchmiddag" (?) Pussen skriver ikväll!

PUSs