blandade känslor fortfarande ..

Det var länge sen man kände en sådan klump inom hela mig. Svårt att förstå allt och förknippa allt med vad som har hänt och ändå försöka att ställa upp som en varm och kärleksfull människa till alla andra. Kan man tänka sig vilket farshinerat djur vi faktiskt är..

Idag var jag i skolan och det var såklart inte min dag. Allt gick bara år helvete. Så jag och Petra åkte sedan hem för att åka lite Epa och göra en massa ärenden. Träffa lite drabbade människor och har även köpt paket till min älskade mamma eftersom det inte är någon som knapt kommer fira henne.

Har bnestämt mig för att tillbringa kvällen och natten med en god vän. Hon som alltid har vart vid min sida sen jag föddes elelr rättare sakt jag var nog vid din sida först ;) Två vänner som har det lite till och från idag ska få glömma allt och ska bara få tänka på den saknade personen.

Det är svårt att förklara hur man mår. Allt är som uppochner vänd kaffebryggare, (ingen aning vad jag menar med kaffebryggare).

Skrive sen när man tagit luft och får orken :)

Resten Av Veckans Paner...


Idag (Onsdag): Street Dans.

Torsdag: Skola

Fredag: Hjälpa bjöne och flytta sen blir det en galen fest!

Lördag: Rida hest, fixa och dona för mammas 40 års fest.

Söndag: Hängig och vara i stallet på tävlingen.

dålig sömn MM.

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat och dryck i magen. Sömnen har vart otroligt dålig inatt. Tankar har bara snurrat. Men jag lyckades slappna av i morse ♥ Tack Mamma och Pappa som är vid min sida.

Ska snart bege mig mot stan. Ska äta lite lunch där inne sen blir det frisörteknik för fulla muggar. Eller får se vad det blir.

Ha en trevlig dag. PUSS

Vila i Frid Erik ♥

Kära lilla vän. Erik Varför gjorde du så här? Jag pratade med dig för någon vecka sen och allt verkade så jävla bra. Alla minnena med dig. Alla fester och När vi fyra myste. Du Mikaelah Jag och Jonah. När ni två var ute och åkte moppe halva nätterna och gjorde mig och Mikaela fett sura för vi hade hyrt film och köpt godis.  
Sommaren 2009 var något helt Otroligt!

Jag kan inget mer än säga att du var sjuk rolig. Du var alltid glad och skulle alltid skojja med än. Hoppas du får det bra där uppe och att Änglarna tar hand om dig ♥ För det är du värld!






Möte

Nu har jag fixat och donat här hemma hela dagen och jag känner att humöret har vart lite bättre idag.

Nu ska jag bara dricka upp min kopp kaffe och sedan dra mot stallet för Privatryttar möte.



Puss i ljumsken

Ny header!

Min syster fixade det! :D<3

Jag har vart duktig.

Nu har jag vart riktigt duktig tycker jag. :)

Jag har fått iårding alla saker från Gotland som packning och det.
Duschat och fräschat till mig med lite god saker.
Lagat Lunch.
Städat rummet och fixat till klippningen.

Nu återstår bara plugg och en klippning.

Puss

Jag saknar det verkligen ..


















Miss it ...

"studie dag"

Ja jag är hemma idag med. Jag kallar det för min lilla egna studie dag. Ligger verkligen efter och känner att jag måste komma igen så kan lika gärna vara hemma idag och ta igen en massa plugg!

Som ni läste igår kanske så var det dock inte min dag igår :( Kan bara hoppas på att min dag blir bättre idag.

Ska plugga och duscha och fräscha till mig lite :)

Vart inte riktigt som jag tänkte ...




Ja det har inte riktigt vart min dag idag så jag ska försöka att se på det så bra som möjligt. Trots att jag både har skrikit, gårtigt, vart arg och besviken idag.

Kan bara hoppas på att det blir bättre imorgon.

Puss ♥

Att veta

Att veta av att ens liv inte är på topp eller att allt bara går åt helvete är något jag gått igenom nu det här sista halv året. Inget har funkat. Inget har blivit som man har velat. Allt har bara gått åt fel håll. Något jag aldrig gått igenom förut men jag kan säga att det är det jobbigaste jag vart med om i hela mitt liv. Men jag har ändå blivigt en mycket starkare person och har kunnat hantera all min ilska och deppighet någolunda bra ialla fall. 

Vist att  jag har brutigt ut en heldel gånger för att få ut det. Men det betyder inte att man är svag. 

Kan bara hoppas på att turen snart blir min ♥
 

tog ledigt idag p.g.a...

Ja nu kommer den långa historian om gårdagen eller nattens bravader.

Det började med att vi lämnade Visby i storm. Tröck i mig en åksjuketablett så jag fick mig en gratis fylla nästan. The last song gick på båten. Och det börjar gung något hemskt. Tillslut efter filmen reser jag mig upp för att ta en promenad till Bella och Steffi dom sitter helt likbleka och försöker göra nått. Men jag roade dom lite. Sen plingar det till i högtalarna. Då talar dom om att vi måste vända runt båten för det är några idioter som har lossar livbåtarna. Så dom skulle försöka att hämta upp dom. Men dom snurrade runt och det gick inte.

Så vi får köra in i land med 13 Knop Ist för 25 Knop. För att det fortfarande hängde en livbåt längs båten och dom ville inte tappa den ifall vi skulle behöva den. Så båten var ca. 1,5 timma försenad. Fy vad arg jag var igår!

Så därför är jag hemma idag. Kom inte i sängs fören vid 1 inatt.

Puss

träääänings verk upp till öronen.

Ja fy ända in i balgan. Har träningsverk i var ända konstiga muskel. Tex. Örat (?) Armvecket (?) Sen så är det ju min rumpa som har fått tagit stryk som vanligt!!

Klev upp halv 9 i morse och jag var trött som en bärver. Även fast jag gick och la mig rätt så tidigt igår.. åkte mot norra Gotland idag med för att rida en polle. Gick jätte bra och vart nästan såld för den var ju så söt och är fortfarande en bebis ♥

Kom hem och slocknade på en gång. Riktigt skönt men nu är jag vaken igen. Ska hoppa i duschen och packa klart sen ska jag fara hem ikväll.

Trevlig kväll!

Dissar



Jag dissar verkligen killar som är kortare än sina flickor stenhårt! Såg en kille och en tjej i min ålder idag och killen var ca. 15 cm kortare än henne. Riktigt fult!

Nej Ursh. DISS!

fuck rubriker ...

Vilken dag bloggen!

Överresan till ön gick bra. Väldig långtråkig och drygt som vanligt men det hände lite olika saker faktiskt. bjuder på dåliga kvalitets bilder och en film.











Idag har det vart lite mer fart. Klev upp 07.15 för att dra oss mot fårösund för att rida på Bunges terrängbana. Gick jätte bra och as kul. Sprätte i hela kroppen!! Hem snabbt för att hinna gå på Klinte Marknad. Träffade även på Bella, Steffi och Natta ♥ Nu är jag hem kommen med lite godis och massa MUNKAR :D

Idag ska det baras tas det lugnt!

Gotland



Ja nu ska jag bara packa klart allt och laga mat och sen dra mig ner mot båten :)






Så bjöd på två gotlänska låtar också ;)


PUSs

Jag gillare




Sitter och har matte nu och jag jag börjar komma ifatt dom andra trots att dom ligger två matte lektioner före mig. Eller det känns rätt iaf. Ska snart gå och göra mitt behov. Sedan blir det hem för att packa och laga mat. Tror att syster sa att middagen ska vara klar när jag kommer hem. 

Får ju inte missa båten !!

En vanlig dag i skolan

Här hittar du hur man ser en vanlig dag i skolan för mig och mina underbara.

Klicka här

God morgon mina solstrålar

Nu sitter jag i skolbänken igen. Igång med Svenska och Matte idag -.- Får se hur detta ska gå nu när jag vart ledig så länge och ligger efter lite. Kan bara hoppas på det bästa.

Så jävla hugrig också :( Måste ner och köpa frull snart. Eller hoppas tiden går fort!!

Nej nu ska jag fortsätta med svenskan!




Ha en bra dag ♥

Min SÖTNOS



Lägger ut en söt video på Steffi för jag älskar henne ♥

Sömntuta!


Ja jag har inprinsip typ sovit bort heeeeeela långa dagen.

Från början i morse så var min buss en hel 30 minuter försenad så hela vägen till skolan har vart lite stressad. Skolan gick dock mycket bra. Klippte två hela klippsätt. Oj oj nu börjar jjag få in tiden (y) Sen var det klart för dagen så jag Petra Mikaela och Carro drog till Haninge för att äta lite grekisk mat. Super gott (k)

Sen kom jag hem och somnade direkt i sängen. Sov ända till 18.00 (3 timmar)

Nu ska Manda dricka kaffe och ta en promenad tänkte jag :)


PUSS

slipp snapp slut så var sagan slut

Japp nu ringer sovar klockan!

Dansen gick jätte bra. Dock fick jag ju inte dansa fullt ut men det gick bra :D Nu ska jag sova.



Street dance!

YEEEHH nu ska jag dra mig mot dansen och ska faktiskt danska lite lugnt idag :D Det gör mig överlycklig.


Gick bra i skoalan sista mintuerna. Fick skjuts hem idag också från Gullmars. Riktigt skönt att åka bil hem. Fått i mig lite mat och kaffe nu så ska snart åka mot dansen då :)


Puss och Hej ♥


Bjuder på en bra film med street i. Har inget ljud så har ingen aning om vad som säger på filmen!

lite tid över

Ja. Nu är det värsta gjort för dagen... JO som sagt skolfotot. Hoppas att det vart bra bara. Dock så är profilkortet mycket anorlunda den här gången. Ska bli kul och se hur det blir den här gången.

Nu sitter vi och har lite över tid. Fixar allt från gårdagen och så. Så snart är prodjektet klart, ska bli riktigt skönt.



god morgon

God morgon mina läsare.

Sitter nu och äter lite frulle. Ska snart börja fixa mig lite gran. Det är nämligen SKOLFOTO idag och det är nått av det värsta jag vet i skolan. Men Men återstår bara den här gången och en gång till i hela mitt liv så det är lugnt.

Ha en terevlig dag.

äntligen ligger jag där jag ska

Nu ligger jag i sängen och det är efterlängtat kan jag säga. Så trött!

Marikas hår vart super duper fint. Klippte och färgade och det är kul med nöjda kunder. Sen vart det hem och fixade ihop lite av mitt arbete om sjätntecknet. Sen droh jag en snabbis för att träffa Mikaela och snacka lite skit en snabbis bara.

Nu ska jag bara fixa allt på datan och sedan somna in i min sömn. Hoppas inte spökena hälsar på mig ikväll med (a) Var riktigt läskigt igår!!!


Massor av bilder









full rulle

Ja nu känns det verkligen att man är tillbaka. Trots att det bara har gått 2 dagar i skolan. Idag har jag haft med mig min älskade syster till skolan. Hon fick ställa upp och vara min modell. Tyckte det skulle passa henne jätte bra(y) Och det gjorde det också. Fan vad bra det vart. Super Nöjd med dagens insatts som modell och fotografering!

Bilder kommer senare

Ikväll har jag fortsatt i frisörbranshen, fast hemma. Marika fick håret upp friskt. Både ändrat färg och klippt. Super läkert! Riktigt stolt över det mää idag.

Fan min dag har vart bra idag. Trots att man haft ett litet uppehåll från frisörämnet i en och en halv vecka.

Nu ska jag "plugga" eller snarare skriva om dagen till skolan och de.

PUSS

Stressiiiiiiit

Japp. Jag slänger in ett snabbt inlägg i stressen.

Som sagt kom hem från stan runt 5 tiden. VAr och hämtade ut mina efterlängtade skor som jag ringde och la undan på hötoget för det fans bara en storlek kvar (a) Dom satt som askungen(Y)

Hem och laga mat och sedan mot stallet. Fixade och pratade och kom nyss hem. Ridningen gick också bra :) Så nu är jag hemma. Fixat och donat till Modell dagen imorgon. Kläder skor hårprylar och en massa. Sen måste man ju hinna med sig själv också ;)

Gold Well

Japp snart dax för mig att dra mig mot tåget! Ska mot Huvudstaden idag. Ska ha lära om färg och nått mer tror jag. Jag är lite efter eftersom jag inte vart i skolan nu på en vecka.

Sen efter det blir det shopping så vi får se när jag kommer hem :)

PUSS

god kväll

hello mina läsare. Dock har ni inte vart lika många idag som ni brukar men okej för idag då!

SMet var helt underbart. blev riktigt sugen och vill verkligen tillbaka nu. Känndes bra att bli klappad på axeln idag, och de sa att som saknar mig på listorna och på banan :') ♥ Det värmde verkligen!! Otroliga hinder och Otroliga ryttare och en fantastik tävling över huvudtaget. Träffade även på allt folk som man träffade så ofta förut men man gör ju inte det lika ofta så det kännes riktigt bra idag. Lyckad dag!

Ikväll har jag vart på 45 års fika hos Patrik. Sen vart det en kvälls promenad med Petra och Björn till Coop!

nu gör vi ett nytt försök.

Ja nu ska vi göra ett nytt försökt till att åka till Runsten och kolla på SMet. Som sagt vädret var för jävligt igår och det var inte kul alls. Så vi åker väll snart.

Igår var vi som sagt hos Susanna och sen drog vi mot Alicia. DOm partade loss riktigt ordentligt. Men som sagt man var ju nykter igår *STOLT* ! Kliade LITE i fringrarna kan jag påstå.


Ha en toppen dag ♥

Susanna

Ja nu ska jag snart dra mig mot Susz med Mikaela för lite talk. Sen ska dom dra på fest men jag hoppar det den här gången även fast jag skulle vilja följa med så mycket ändå :) Men får vara glad för att komma ifrån lite ändå.



Old times -08 ♥

SM Fälttävlan



Ska snart åka mot Haninge för att sedan dra mig mot SM i fälttävlan. För någon helg sen var det LAG-Sm och det är en lite mindre nivå. Men idag är det SM på runstens gård. Har lite kompisar från gänget "Tyskland" som ska rida så måste dit och hejja :)

5 timmars sönm...

Ja Godmorgon mina underbara läsare.
Vaknade som en klocka nu. Dock somnade jag 4 i natt. Var så pigg och tankarna snurrade totalt så det gick tyvär inte att somna. Men Men, jag ska nog ta och göra en brakfrukost.





john blund, kom hit !

Nu ska jag bara ta lite tabletter och sen ska jag gå ner i min sköööna säng och sussa tror jag om John blund har kommit... 

Har suttit och glott lite tv och sen gjort en massa i bloggen. Kanske inte syns men men gjort är gjort. Imorgon blir det en fullspäckad dag tror jag. Skriver imorgon!

Följ mig med bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

De ni ;)

Direkt blogg



Myser med min Älskade tekopp frmaför datan. Pass för det dåliga kvalitet på bilderna men jag har ju dock ingen kamera som min syster har direkt :(

Puss

Hatar rubriker

Ja nu sitter jag här igen och det har vart full rulle idag. Dock var det fel av mig för nu mår jag sämre och behöver nog kura ner mig med en kopp tee.

Idag så vart det som sagt nästan en pappa pch dotter dag ♥
Vi har tagit upp båten och pappa har hållt på med terrängbanan lite. Så stod och tittade och var lite boss över hur dom skulle göra (a)

Han en snabbis till Centrum men han bara in i en affär innan jag började må så dåligt och ändå så hittade jag inte så mycket i den butiken ändå men tror jag ska ner imorgon en snabbis :D  


Puss

God morgon

Fått i mig lite tabletter och lite morgon kaffe så nu är det bra igen.

Idag ska jag mysa med min far. Han är ledig så vi ska fixa båten lite och sen äta god lunch och fixa och dona här hemma. En riktig far och dotter dag blir det idag. Ska försöka att gå ner i centrum och hitta några kläder till mig. Men vi får se hur lång tid det tar:)

Ha en trevlig dag.


Puss

uppe sitta kväll (?)

Hej säta läsare :)



Kom nyss hem från Daniel. Har vart där och snackat lite skit med Mikaela, var ju en vecka sen man träffade henne så det var trevligt. Vi har kollat på MTV AWARDS, as bra!!

Sitter och för dröjjer tiden till 00.00. Tablett dax då sen efter det ska jag nog sätta på en film så jag håller mig vaken till 02.00 så jag kan ta nästa kuuur (y) Trots att smärtan har vart mycket bättre idag ör jag hemma imorgon med så jag är 110% frisk så det inte blir massa blod i onödan :D

Nej nu ska jag fortsätta att fördriva tiden.

God natt♥

morgon kaffet är som Guld

Sitter i soffan och har precis gått upp. Har precis fått i mig morgon kaffet och tabletterna.

Vart som sagt en rijäl sovmorgon idag, riktigt skönt. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Får se om jag tar en sväng ner till Centrum eller nått :) Dock sitter och jag väntar på att mitt bankomatkort ska komma i veckan.

Idioterna på Tylösand



Av någon sjuk anledning så har jag fassnat för det här sjuka programet men jag tycker egentligen att det är ett helt puckat program. Tror man fassnar för det sjuka som gör. 
Men det är kul! Det är patetiskt!

Var på dansen idag. Hängde med lite. Dansade inte men kollade och förstod rätt bra ändå. Sen kom vi hem och jag gick en sväng. Petra höll mig sällskap i det låga tempot. Men det var skönt att få röra på sig.

Nu ska jag gå och lägga mig:)

Puss och hörs imorgon!
 

bad uppdate

Ja idag har inte uppdateringen vart som sen ska. Tog en rijäl somvorgon och sen har jag bara tagit det lugnt men orken till att blogga har inte funnits där trots :(

Idag ska ja nog upp till Ösmo och kolla på dansen, får ju dock inte dansa men kolla kan man ju göra. Får se om det blir av. Annars ska jag nog gå och köpa mig nått gått på Konsum :D

hihi. Puss

Hiss och Diss



Den här mysdressen är verkligen något jag skulle behöva just ju när jag bara är hemma och myser.
Tycker dom är så fula men jag vet inte. Undra om det börjar ändras i min hjärna, kanske är rätt pumpigt ändå (?)


 Vad tycker ni? HISS ELLER DISS

raaaastlös

Nu sitter jag vid teven igen och är lite rastlös. Kollar in lite bloggar och försöker få lite insperation men det går inte så bra. Idag har jag fart och flängt lite. Åkte en snabbis med mamma till Haninge för att göra lite ärenden sen har jag bara fart och flängt över allt i den lilla byn.

Imorgon har jag som sagt INGEN ANING om vad jag ska göra!

HJÄLP MIG



Puuss

baka baka lite kaka

Hej mina älskade läsare!

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Var skönt att få komma bort lite och få tänka på annat och prata med annat folk än sig själv, Som jag gjort i några dagar nu.

Syrran kommer hem snart så funderade på om jag ska baka ihop mig en kladdkaka eller en sockerkaka av något slag (?) Kanske Båda..

Glömde lägga in inlägget :D Men det vart en kladdig kladdkaka iaf :D

God morgon, jag är ett rivjärn

Fattar inte varför jag blir som ett rivjärn varje morgon. Dock vaknar jag med en smärta som är oförglömlig! Men jag är arg och kan typ börja gråta hur som helst :O

Nej nu ska jag bara få i min lite tabletter och sen åka mot stallet förska filma och äta lite gott och vista mig i stallet idag tänkte jag. Har ju inget bättre för mig så ska in på Ica och köpa mat till mig och Marika först. 

Chio!

trött

Nu sitter jag i soffan och typ lider. Tänkte ta den värsta suppen innan jag går och lägger mig. Blir verkligen helt bäng. Inte konstigt att man inte fick köra bil med dom (?)



Vart så jävla sugen på att dra till bergen eller något nu. Fan vill åka skidor!! Tror jag ska åka iväg till Åre efter nyår eller nått. Nej nu ska jag gå och pömsa. Lite ont var stans just nu :(


GOD NATT ♥

svar:



Steffi undrade vad vi skulle göra med vårat fina kök ?


Ja du lilla gumman. Vi håller på att bytt bänkskiva, kakel och sen diskko och kran :) Vi får komma hem hit och chekka snart. <3

 
PUSS

Retar mig själv lite.

Asså undra om jag är normal någon stans?

Pappa kom hem och satte sig brevid mig när jag satt med lapin i knät. Han undrar vad jag höll på mig. Sedan vaknar jag till av att jag har sökt på Donken mat (?) HAHA Sen satt jag där och sökte bara på en massa tjockis mat. Undra om jag är hugrig (?)










Dax att fortsätta i köket :)

god morgon mina solstålar

Ja vädret är inte så roligt idag. Det regnar och är mulet. Jag är dock uppe alldeless för tidigt. Men just nu så är mitt liv så här. Jag måste nämligen äta nått till morgon tabletten och efter att jag har ätigt så kan jag fan intge somna om så nu sitter man ju här :(

Tror jag ska ta och städa och fixa lite här hemma idag. Sen ska jag duscha och fixa mig lite. Blir middag hos Mormor idag. Vi har ju inget KÖK längre :O Pappa började riva det i fredags så nu finns det vara en fungerande micro och en ny bänkskiva(y)

Aja får se om jag hittar på nått annats att blogga om sen när jag får tråkigt :P



Fy fan vad gott!


PUSS

Natti

Sitter och kallsvättas framför teven med Mamma Mia. Ska ner och lägga mig i sängen men jag hittade inte fjärren igår så får göra ett nytt försök :)

Hoppas jag inte har fått feber för då måste jag åka in och det har jag inte lust med :(

Imorgon blir det nog en riktigt tråkig dag.

Natti !

God morgon Söndagen.



Just nu känner jag mig nästan som en fjortis. Sitter med den fetaste klicken av IDOMIN i min mungip. Den sprack under operationen och det gör så fruktansvärt ont.Idag blir det bara ta det lugnt. Ska ner till stallet och kolla på klubb tävlingen och sen ta kort på de som ska säljas och så. 

Nej nu är det dax för att försöka sätta på sig ett par strumpor ! 


Puss
 

Mysig familjelördag

Japp nu är enu engång en lördag överstökad. Känns så konstigt att vara hemma och bara ta det lugnt och inte göra ett skit. Men fortfarande väldigt trevligt!

Marika har även vart här och ätit och snackat en massa och rört om lite i hästletandet. Hittade en massa trevlig och nya hästar så nu blir det av på nya äventyr tror jag. Även fast jag inte kan rida nu på två veckor men vi får se hur det blir med det.



Marika som kan ♥ Guld värld

Nej nu ska jag nog fixa och dona lite i min egna takt och sedan gåoch sussa, märks att man inte sovit
under dagen idag.

NATTI!


tidsfördriv

jag vill - inte ha ont längre
min senaste kyss - (Spindelnät?)
jag lyssnar mest på -
 musik
jag pratar - mycket och ofta
jag gillar inte - Spindlar
min första riktiga kyss - var länge sen..
jag avskyr när folk snackar - om saker dom inte vet ett piss om
kärlek är - underbar 
jag gillar att - umgås med mina vänner

jag kommer alltid att - älska min familj
jag är hemligt förälskad i - nobody
sist jag grät var - nog inte så länge sen
min mobiltelefon är - Bellas
när jag vaknar på morgonen - vill jag somna om
innan jag går och lägger mig - filar jag fötterna

just nu tänker jag på - shopping
ikväll ska jag - mysa med familjen
i morgon kommer jag - fortfarande ha ont
jag hoppas på -  att jag blir hästägare snart
jag vill verkligen - komma bort ett tag

Mitt Vinter jag.

God morgon.

Känns så konstigt att bara vara hemma. Har aldrig vart hemma en hel helg med familjen. Annars är man ju i stan och festar och kommer hem lite härsan och tvärssan. Men nu får man känna på familje livet lite bättre.

Igår mös vi bara framför teven. Går inte riktigt att mysa framför teven när man inte kan mummsa i sig massa chips och sånt men det var mysigt ändå.

Nu ska jag ner och göra lite ärenden på stan. Fixa lite och dona lite. Skriver sen ♥

shopping

Vart så jävla shopping sugen nu helt plötsligt av någon konstig anledning då jag egentligen inte kan shoppa.

Fick hem min Kavaj idag från H&M också. Skitsnygg var den, love it!

Tror jag ska införskaffa mig dom här älsklingarna ♥



As snygga till vintern med en tjock jacka och ett par jeans!

Nej nu ska jag knarka lite tabletter och lägga mig i sängen och fundera på vad jag ska skriva nästa gång ;)


PUSS

God morgon.

Ja natten har gått bra. Inge blod elr nått sånt. Vaknade halv 3 av att jag behövde tabletter så de tog sin lilla tid att få i sig det och samma nu vid halv 9 :) Måste ta tabletterna en viss tid .

Men iaf. Vad kan man göra när man är sjukskriven i 10 dagar ?

Tell me (?)

9 timmar åt helvete

Ja nu är jag äntligen hemma efter det lilla besöket på Karolinska insetutet i Hudding. Var där i hela 9 timmar. Åkte ner till operations salen runt 8 i morse och vaknade upp runt halv 11 på uppvaket. Låg där till 11 och då visade det sig att lag legat fär i 2,5 timma :) Kul. Upp på min andelning där jag skulle äta en klass, dricka och Kissa innan jag fick åka hem. Men tror ni att jag kissar då (?) Nej.. Det tog mig 5 timmar att kissa några droppar..

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt. Kan behövas !   

Jag ser inte om det är några stavfel eller så för ser knapt texten för är fortfarande lite vimsig i kroppen :)

En nervös Amanda säger GODNATT

Ja nu kommer jag på nått sjukt fest program på 5an. As najs :) Kollar teve och sitter här för att göra av med min nervösetet någon stans:)

Imorgon ger jag mig av klockan 06.00 för att opereras på Karolinska.

 

Skriver sen när jag mår bra igen.

God natt mina vänner!

jag ♥ sovmorgon

Japp. Jag älskar sovmorgon:) Riktigt skönt var det kan jag ju påstå. Inge fel att få sova ut lite.
Men iaf. Gick upp för drygt en timma sen.  Har fått i mig lite frulle och nu har ja fixat mig rijält. Har ju Rock tema i skolan idag och viste inte riktigt vad jag skulle sätta på mig men det vart nått iaf.

Ikväll blir det Dans också :D Första träningen idag. Ska bli riktigt skoj.



Puss

Idol Eller inte..

Ja nu sitter jag här igen. Har lånat syrrans data en snabbis skulle lägga in en film ;) Men ingen film hit dirket. Kom hm för ett tag sen och gick och la mig i sängen. Älskar att lägga mig i sängen och bara koppla av när jag kommer hem. Sen vart det middag och en fet kopp kaffe! Inte dåligt.

Om en timma blir det Idol. Jag verkligen avskyr Idol men jag tycker om autition :) Den brukar vara bra ihopklippt ;) Får se om det är någon man känner igen då!

Bjuder på lite gammla modell bilder















god dag

Nu ska jag bara säga att Jesper är as BÄST ! ♥

pallar inte skriva nått mer jag är fett nere just nu. Slutar om 30 min så då ska jag hem och sova :)

jag vill hem

Nu sitter man i skolbänken igen efter 1,5 timmas lunch. Det är engelska nu. Hoppas det går fort så jag kommer hem i vettig tid iaf. Det är nämligen jag som står för middagen idag. Blir räkpasta. Sen ska jag försöka att röjja upp på rummet eftersom det ser up som helvete.

Sen blir det kanske stallet eller friskis :) Hästen besiktigas 09.00 imorgon och om det går bra så drar vi och hämtar den på en gång. Håller tummarna!!


Puss

god morgon

Sitter nu i skolan och har praktiskt marknads service. Så kan passa på att skriva om lördagen och söndagen.

Var som sagt på Folkrace i Haninge med Petra och Co. Var skit kul att kolla och träffa litefolk också. Sen kom vi hem och Bellsa och Steffi kom till mig. Möt framför Teven lite och sen så drog vi till Mikaelah för några glas Gladerdricka. Drog sedan vidare till Petra. Träffade lite folk och sen drog vi vidare. Träffade på Bells och alla mina gamla vänner efter det. Sen vart det hemgång runt 2 tiden. Bella hade redan gått hem runt 12 tiden för hon var jätte trött hihih.





















Dagen efter Vaknade vi rätt tidigt. Käkade lite och Bella och Steffi drog hem. Jag bestämde mig för att åka till Örebro till Lag-SM i fälttävlan. Skit kul att få träffa alla. Dåde mitt gammla lag, konkuretnter och skåne bona.

Kom hem runt 8 tiden och gick ut för en Powewalk med Bells. Var rätt skönt ute, sen var det dax för sängen.


Nej nu är det dax för mig att köra igång praktiskt marknads service :) 

Puss och Kram  


trött och sliten

Skriver bara godnatt just nu i blggen. Skiver om helgen imorgon och bilder kommer upp.

God natt mina läsare !

Folkrace



Tja tja :) Har nytt fått i mig lite frulle och ska ge mig mot Haninge på Folkrace. Det var ju ett tag sen man var på det. Ca. 1,5 år sen och det är ju bara så kul!!

Får se när vi kommer hem :) Ikväll blir det mys :)

Puss

En snabbt inlägg

Kom hem för en tag sen har nyss klippt syrran och nu ska jag packa mina saker och dra mig mot Mikaelah. Ska laga lite mat och mysa. Kanske bloggar från hennes data om jag har tur. Tar med kameran ikväll ockå :)




Älskar dig gumman ♥

Chio

Det börjar dra sig mot sitt slut

Nu sitter jag på matten och känner mig lite trött i ögat. Ska snart sluta har nyss gjort ett test i matten och fan vad ringrosting man var då efter sommarlovet. Var ju dock den fösta mattelektionen efter sommaren så jaja.

Nej när jag kommer blir det till att klippa till Syrran. Jag ska inte slå henne jag ska klippa håret :D

Skriver sen när jag kommer hem :)

Puss

god morgon

Nu är det äntligen Fredag och jag kör på fult ut nu i skolan. Ikväll blir det mys med Mikaelah och Bellsan. Jag och Mikaela ska laga middag sen så ska vi tre nog bara mysa framför teven med lite gott.

Nej nu ska jag arbeta på Svenskan.

Ha en trevlig dag, Puss

lättnad



Nu har jag hållt igång med träningen i en vecka och jag börjar redan känna en skillnad. Har ätigt bättre och rört på mig. Det känns bra i kroppen men på utsidan känns jag som ett rivjärn (?)
Känner mig som en tjurig gris men vrf det vet jag inte just nu!  

Men iaf. Var och tränade idag och fan vad Milfar det var. På Friskis och Svettis brukar det vara gammla feta pentionärer. Men tror fan hollywood fruarna har tagit över för mycket.. Till och med min mamma vill bleka håret ljusare , går med i klackskor och tränar och vill se ut som dom gör i Sex And The City (?) 40 års kris...

BTW! Vad kan man köpa till sin Älskade Mamma när hon fyller 40 år?  Tycker riktigt synd om min mamma som nu hade tänkt sig värsta festen nu jätte länge och nu kan ingen komma .. Så nu vill jag ge henne något specielt ♥

Nej nu ska jag hoppa i duschen och mysa framför datan :) Puss

Godmorgon

Nu sitter man i skolan och ska ha frisörteknik men vi håller på med ett prodjekt så det blir nog bara att sitta vid datan :) Slutar 12 också så det blir skönt att komma hem rätt tidigt också!

Nej nu börjar jag hejdå :)

regn och rusk..

Ska snart bege mig mot stallet för att rida :)

Kom hem runt halv 5 tiden och började laga lasage sen gick jag ner och mös under täcket:) Sen vart det lite mat i magen. Var en snabbis i garaget med vännen träffade då på Mikaela och så.

Nej nu måste jag skynda mig. Tresure väntar på mig i stallet !

Godmorgon

Ska snart bege mig mot tåget. Har träffat Bellsan en snabbis nu på mogronen och skulle lämna lite saker men det var ju dock inte hennes (?)

I skolan idag blir det egen hårvård. Ska nog ta med mig kameran så det blir lite roligare :D Sen åker jag hem igen. Ska rida ikväll också. Hoppas jag får rida min Prins ♥

Ha en trevlig dag så skirver jag sen när jag kommer hem.

puss puss