Seg söndag

Sitter i soffan och huvudet snart kokar av att vi inte har nått att göra och det är steffis sista kväll/natt här i nynäs och vi vill så gärna hitta på nått. 


Idag har det bestått av lite slappar dag. Jag har vart i stallet en snabbis och sen vart det laga mat med Steffi. Vart canneloni som jag har tjatat på. Sååå Gott!
Igår var vi i stallet. Steffi och Petra red. Sen vart det lite handla och sen åkte jag Steffi och Petra ner på Freja och åt planka. Gott det med. Gud vad good mat jag har ätit på sista tiden. Men på Onsdag kommer mamma hem och då börjar allvaret på RIKTIGT. Inga kolhydrater ett tag och sen sten hård träning hela höstern och vintern, ser fram emot det faktiskt :)


Gammal kärlek sitter i länge, allt för länge!

Gammal kärlek sitter i länge, allt för länge!

pigg





Precis fått i mig en kopp kaffe och sitter här och är lite sur och irriterad på att min syster åker till Turkland idag :/ Vill också åka till värme och bara tänka på sig själv. Jag som oftast bara tänker på andra. haha thats me,

aja hon åker snart och jag får inte se henne på två veckor. Hoppas på att steffi kan vakna snart :) Hon har sovit länge nu men jag kunde inte sova längre än halv 10 för är lite nervös över syrrans resa haha. Men de kommer nog gå bra. Skönt att få mamma och pappa för sig själv!

Idag blir det nog bara ta det lite lugnt, stallet och sen middag på Freja. Blir en riktigt fin dag idag tror jag :)



Puss

Dålig uppdatering när steff är i farten

Ber så mycket om förlåtelse om min dåliga uppdatering men jag har lite data förbud när steffi är här. Men jag vill ändå umgås med henne så mycket som möjligt eftersom att det ändå är 6 mil imellan oss :( !


vi har iaf haft det jätte kul! Ätit god mat, vart i stallet och pratat och skrattat en massa. Nu har vi suttit och kollat en massa film med massa gott. Ursch mår bara illa av att säga det. Men de är nog det näst sist gottet innan det blir ett nytt liv :)


Puss och godnatt

pizza och kaffe

Fy fan. Nu har jag precis tryckt i mig en mozarella pizza. Gott var det men aa, Jag ska ju inte äta sånt. Men det hände en grej.

Gick upp runt 9 och åkte till stallet runt halv 10 :) Nu är det bara att svida om och sen ta tåget till Handen :) Sen kommer Steffi och ev Bella :)  Bloggar kanske mer sen!

Se you

sjukling

Klev upp runt kvart i 8 och var ändå rätt pigg. Somnade inte förens vid 02.00 i natt. Skit svårt att somna!

Men nu sitter jag i soffan. Blev ingen hälso undersökning. Hostar som en gris, feber och snooor. Orkar verkligen inte vara sjuk men har tagit host meducin och massa tabletter men det verkar inte hjälpa. Får se om det blir någon förbättring.


Born this way

Dagen är slut och dax för mig att hoppa i sängs. Trodde att jag skulle hamna i säng tidigare men Mikaela kom på besök och hade lite saker på hjärtat, men hon har precis gått. Så nu är det dax för mig att gå och lägga mig. I prinsip har jag inte gjort ett skit idag men så är det ibland. Tvätten får vänta tills imorgon.

Imorgon blir det upp tidigt. Ska på läkarbesök i Haninge kl.10.00, svider lite att jag inte gått och lagt mig än så

Godnatt

Mormor och jag ♥

Sitter i soffan med mormor och har precis fått i mig en hemmagjord sallad och även drukit kaffe.

Dagen har bestått av att jag faktiskt vaknade kvart över 1. Har visseligen sovit dåligt hela natten och har vaknat och snurrat och hostat hela natten så jag behövde nog sova ett tag.

Har vart duktig i dag och har faktiskt vart och handlat mat. Sen även vart i stallet. Nu ska jag smälta maten och se på tv och duscha!

Blir nog en lugn kväll ikväll ;) !

Vuxen poäng!

Ligger i sängen och skulle ha somnat för länge sen men det är alltid nått som stoppar än.. Men nu tänkte jag bara slänga in ett inlägg om hur duktig jag är!

Tvätten är som sagt nästan tvättad. Vuxen poäng
Rensat allt i köket och lagat mat, vuxen poäng
Packat upp väskan, vuxen poäng


Imorgon blir det nog lite full rulle på mig. Funderar på att ta en FET sov morgon eller sova så länge jag kan. Antingen sover jag till typ 9 eller så kommer jag bli förvånad av mig själv och kommer sova till typ 1-2 tiden. Men vå får se. Ingen stress i mitt liv.

Sen blir det nog åka och handla. Ett bra ställe där jag inte kan möta några jag känner (?) Känner verkligen inte för att träffa folk just nu. vill bara vara med vännerna eller mig själv. Så får se vart jag handlar någon stans. Man kanske ska hansla där det är billigt (?) FATTILAPPEN HALLÅ (?)

Sen blir det nog till stallet :) funderar på och göra mig en jävla god middag imorgon bara för att göra mig glad, haha




Nej nu blir det godnatt och imorgon börjar mitt nya liv, Paese

Jag Suger!

Imorse eller runt 3 tiden idag skrev jag ett jätte bra inlägg. Och SÅKLART, så försvan det.. Suck!


Är hemma ni i alla fall. Kvällen igår vart bättre än vad jag trodde. Satt på Rosengården dom sista timmarna ocj drack öl innan vi begav oss till båten. Kommer upp på båten och smarta bella har köpt oss en kupé där vi kan slagga. Bella öppnar hytten och där inne var det "fest".. Trötta,fulla och förbannade som vi vart ner i Infon och bad om en ny nykel! Tack Tack och så fick vi oss ett nytt rum!

07.05 var jag hemma iaf. Läste tidningen och tog en macka innan jag somnade in :)






Idag har jag tvättat, städat, packat upp, bara vart allmänt vuxen. Vuxen poäng till mig! Inte klar än men tvätt maskinen går och upp packingen är snart klar. Lite jobbigt när man inte vet vart man ska lägga allt skit.. Jag slänger oftast hälfen eftersom att det inte får plats, haha



Bjuder på lite bilder. Inte jätte många, men lite av det jag tog på mobilen och den kvällen då kameran levde.




































Det var dom bilderna. Nu är man tillbaka till verkligheten. Man känner sig med ord DÖD efter 2 veckors drickande, typ alkohol förgiftad. Dax för att dricka vatten, äta sunt, motionera och må bra!


Pease

Hemsk natt!

Ursh!! Sitter i soffan och har precis svept en shot cocilana. Helt okej då jag vart av med den värsta hostan jag vart med om..


I natt började det med att innan jag skulle somna sitter jag som en hjälpslös flicka i sängen och gråter. Tankarna kring vänner som står en nära om dem som jag ska lämna omedelbart! Hur stark man kan vara men man känner sig så liten ändå! Trodde att jag skulle få en lugn och skön dag hos mina föräldrar igår ikväll med det slutade med att jag sitter och gråter i syrrans säng. Men fölt av det var det dax för att borsta tänderna. Hostan går i ett och efter en lite stund på toan spyr jag av host kvällningar.. Först i handfatet och ropar på mamma. Sen, jävlar det kommer mer, men tänken att hinna öppna toa sitsen för nästa omgång men jag hann inte så det sprutar spya över hela badrummet och jag skriker FAAAAAAAAN!! Men sen så kom det en omgång igen fast i toan och det var jag glad över. Slutade med att jag fick stå och skrubba badrummet halv 2 på natten, men jag kom tillslut i säng och jag hade sån Panik över Hostan, Känslorna och värmen i sängen. Svätten sipplade ut igenom kroppen och tillsut vart jag så arg att jag bad min stackars lillasyster som låg på sidan om mig att hålla käften!! Hon hade inte sagt så mycket men det kändes bra att skrika det åt henne och hon höll tyst i allfall! Haha,


Nu blir det lunch med pappa, Mamma och Syrran har åkt in till stan för att singnera någon bok av någon författare som är i Visby. Jag kände att jag behöver vara hemma lite och äta lite mer cocilana innan jag åker till stan så jag åker in med Bella och hennes syster sen ♥


I kväll blir det nog ut och äta på en resturang med vännerna eftersom att det är sista dagen. Sen blir det nog ett avslutnings galejj och sen blir det båten hem i natt kl. 03.30!




Hos Familjen ♥

Hej Bloggen.


En liten hälsning från mig igen då. Åker hem imorgon natt. Båten går 03.30 så det blir nog det sista galejjet imorgon.

Just nu är jag hos min familj i Klinte, 3 mil söder om Gotland. Har inte vart/träffat dem på ett tag så det är riktigt skönt att få vara med min familj lite, framför allt nu när man inte träffar dom så ofta längre! Vi ska ut och äta med farmor och min farbror som är som en tradition varje sommar. Men eftersom att jag aldrig är med min familj på sommaren så passar jag på nu när jag är lite i närheten.

Haft fantastiska dagar. Vart på blå lagun och tältat och badat i det vackra vattnet. Sen har vi nog galejjat riktigt rijäält VARJE dag. Ingen dag är sig lik! Men snart åker jag hem och ta det lugnt och ungås med mina vänner och pussa på min häst. Saknar han jätte mycket,



Pease

En liten hälsning.

Sitter hos mamma och pappa och dom kom med en dator så jag vart lite överlycklig för stunden. Igår åkte jag mot klinte för att mina vänner skulle på krogen och se Björn Rosenström. Avis som fan man tänkte att jag kunde träffa min vän här i klinte och sen umgås med syrran och hennes kompisar. Rätt mysigt. Men somnade under filmen så jag gick och la mig.

Nu har som sagt mamma och pappa kommit till byn. Dom ska köra in till stan och sen ska vi åka och äta och sen Ica Maxi och handla mat. :)

Dagarna/nätterna har vart fantastiska. Så livet leker


Jag lever livet och imorgon kommer Alex Och William. Ska bli riktigt kul :)

PUSS

Nu är jag på Gotland och har har haft en j...

2011-07-13_22_21 (MMS)

Nu är jag på Gotland och har har haft en jätte trevlig dag :)

Nu sitter jag och mikaela på båten :) hedd...

2011-07-12_23_21 (MMS)

Nu sitter jag och mikaela på båten :) hedddddå! !

Bye bye Sweden

Nu är det snart dax för att dra sig ner till båten, eller det är ett tag kvar. Men allt är som sagt nästan ner packat och nja inte fått igen väskan än så får nog gå ner och hoppa på den snart :) hihi


Idag har det som sagt vart en full späckad dag. Gick upp och fick slänga i mig frullen för att hinna köra ner syrran till båten, sen vart det banken och fixa in pengar på kontot. Sen vart det till stallet för att ha lunch stallet och sen vart det nog Haninge för shopping och lite annat. Fick med mig en massa saker hem, Byxdress, tre par örhängen, toffsar och shampoo och spray från Maria Nila.

Sen vart det hem och direkt mot stallet. Red min polle ochhan var så  sööt och duktig. Sen hem för att svida om och duscha fort för att åka ner till Freja för middag. Jätte mysigt och fick även sällskap av Marika. Sen nu är vi hemma och har fikat lite och packat lite :) Mikaela kommer nog hit snart tror jag :)


Syns i bloggen om två veckor för nu drar jag på SEMESRA :D



PUss

Nattens

Äntligen ligget jag i sängen och lite pirr i magen för att jag åker imorgon. Ska bli så jävla skönt att komma bort!

Har träffat Mikaela en sväng ikväll och har pratat igenom lite inför imorgon och så. Så det känns bra. Allt är nästan under kontroll. Kanske för mycket under kontroll? Kan man ha det?

Imorgon blir det en sovmorgon, Lite gym på förmiddagen innan lunch stallet. Sen blir det till Haninge för lite shopping och så. Sen sola med Mikaela middag med familija och sen fixa det sista innan båten ;)


Kommer nog några inlägg imorgon också ;)


Tänkte slänga in en bild, till er i min klass som läser min blogg !!



detta är vårt nästa år på studenten!!


Puss och Godnatt det var bara det jag ville säga

Glad flicka




Packa Packa Packa och Packa. Packar för fullt här hemma och syrran med så vi springer som höns här hemma.. Muskien och datan är på så det kan inte bli bättre. Imorgon drar jag till Gotland visseligen imorgon kväll. Men jag är så virrig med packning så bäst för mig att börja i tid.

Nej nu ska jag fortsätta atv packa eftersom att det finns inte så mycket tid till det imorgon. Imorgon blir det lunch stallet och sen blir det Haninge med mamma. Shopping och så. Sen blir det hem och rida och äta och se till att allt är typ rent och tvättat och så innan jag åker :)


Bye

trötter

Ligger äntligen i sängen. Och tänkte efter att fan, imorgon är det sista arbetsdagen för denna månaden. På tisdag drar jag till Gotland. Jag ä ledig på Tisdag. Jag ska eventuellt shoppa på tisdag och packa allt det sista. Det är lixom snart dax för att lämna byn och åka far away. Så jävla skönt, så kul, så jävla underbart, så jävla bra vänner och allt är bara SÅ JÄVLA BRA! Min lycka och min längtan är obeskrivlig!


Ikväll har jag iaf haft kväll stallet. Kom hem och jag och syrran skulle se Falsterbo på teven. Men ice sa nicke, Eurosport funkade inte, bara på mamma och pappas lilla fjutt tv. Nej det blir inge!

Så Rebecca, fannys kompis hörde i samma veva av sig om att hon ville klippa sig. Herre gud vilket slitet hår och aa, jag trodde att jag skulle svimma i ena sekunden. Men jag klippte av det mesta slitna och försökte styra upp håret med en lite mer frisyr , men väldigt svårt när det redan är väldigt kort och uppklippt och flickan vill spara på håret så mycket som möjligt. Så jag är själv väldigt nöjd med resultatet. Skulle haft en före och efter bild! Damit!


Nej dax att sova, Hard Work Work to morrow!

Trött i mitt lilla huvud

Hello.

Ligger i syrrans säng och har fått in en massa musik på min lilla rosa Mp3. Musiken är inte uppdaterad sen Ibitza så kände att det var dax. Känner mig helt slut i huvudet. Orkar inte ett skit. Men snart dax att ta tag i mitt lilla liv. Måste fixa mitt rum idag. Bädde rent och så, så jag kan få sova någon natt i mitt rum iaf. Trött på att sova i gäst rummet nu! hihi


Efter solsken kommer regn!

Tja Tja bloggen.

Sitter i soffan och hör hur regnet slår ner mot terass taket. Rätt mysigt måste jag säga. Tvingades upp klockan halv 10 idag då Elise ville komma och klippa sig. Hon drar nämligen till Schweiz idag. Så hon ville vara lite fin i håret :) Idag vet jag inte vad som sker. Skulle bara kunna sitta inne och glo på tv och njuta av regnet. Men pappa ska bjuda ut mig och syrran på lunch nu när mamma inte är hemma. Sen har vi lunch stallet. Så det blir nog en rätt skön dag ändå!



tre rastlösa filurer

Sitter i soffan och grubblar med pappa. Mamma har dragit till Nåttarö med sina tjejkompisar och stannar där tills imorgon. Medans jag pappa och syrran sitter här och vet inte vad vi ska göra. Käns som om vi har uteslutit Sjön. Så vi får helt enkelt ta dagen som den kommer :)

Inatt var det natt arbete. Rätt roligt måste jag säga. Roligare än att gå hemma på gården.. Var hemma runt 10 över 4 och jag slockna direkt när jag kom hem :) och gick upp runt halv tio.


Hoppas ni får en bra dag :)

FREDAG ♥




Hello mina blogg läsare. Klockan är snart halv 11 och jag har vart vaken ett tag. Sara kom klockan 8.00, så det var bara att stiga upp klockan 7 :) Rätt skönt att vara uppe i tid så slipper man sova bort dagen. Gått en promenad med hunden och även hunnit klippa mormor. Så nu ska jag snart åka och göra lite ärenden med syrran och även köpa mig lite lunch.





Torsdag

Gud vad veckan har gått fort. Redan torsdag kväll och jag ska snart gå och lägga mig.

Vart på jobbet idag och suttit framför datan och gjort lite kontors arbete. Rätt skönt faktiskt.
Kom hem till slut och han inte mer än sätta i mig maten innan jag var tvungen och dra mig till Napprapaten. Börjar bli mycketr bättre i kroppen efter några gånger nu så jag klarar mig nog ett tag nu :)

Kom hem och Marika var här. Så nu är jag precis klar. Gjort slingor i hela hennes hår för andra gången och även en klippning vart det. Så nu är hon BLOND! Imorgon kommer Sara och klipper sig klockan 8.00. Sen blir det fölt av mormor under förmiddagen som ska klippas och sen blir det Mammas kompis Jenny runt 4 tiden imorgon. Kanske hinner klippa pappa?  Hur kommer det sig att alla hör av sig samtidigt och vill bli snygga i håret? Är det nått som händer i helgen eller ? ;)

Men men jag får nog vara glad att dem kommer nu innan jag åker bort på semester.


God natt Gott folk!

God nattens





Nå vad tycks om Bloggen?


Sitter i sängen och ska börja att runda av denna kväll/dag. Har haft en jätte mysig kväll med petra och Steffi. Även fått lite årdning på Gotlands veckorna. Så nu början min oroliga mage lägga sig något i alla fall. Petra och vi har nog bara vart ute och åkt lite och pratat och haft det mysigt. Satt på ett berg och myste och prata. Kan vara bra sånt med ;)


Nää nu ska jag lägga mig och sussa och SKA ta mig till jobbet imorgon.


Syrran fixar med bloggen :D

2011-07-06_22_22 (MMS)

Syrran fixar med bloggen :D

.

Man måste ha varit ung och galen,
för att bli gammal och erfaren"

Härliga sommmar

Blev inge sjukhus och sånt gör mig nästan lite glad. hihi Dom tyckte att jag skulle vänta lite och sen får vi se hur det blir.

Har vart i stallet idag. Var där rätt länge. Rätt skönt att komma bort där man är själv, tyst och lugnt och man kan iprinsip sjunga,skrika och säga vad man vill. Rätt skönt sånt där iaf. Komma bort lite och få vara för sig själv. Nu har jag som sagt vart hemma ett tag. Duschat och gjort mig lite fräsch. Steffi kommer nämligen ner så jag och Petra ska leka med henne idag:) Petra kommer vilken sekund som hälst och hämtar upp mig så skriver med bara farten. Hoppas ni får en trevlig kväll!

trött på skiten

Trött på att alltid vara halv. Jag mår så bra psykiskt men då ska kroppen må dåligt ist. Fan Fan Fan. Vill vara hel. Jag är som en gammal kärring på 90 som mår bra men som håller på att rasa ihop för att kroppen multar sönder.. Ska iaf till sjukhuset idag/ikväll och hoppas på att få något bra.

Steffi kommer kaske idag enliget petra och jag skulle vara med. Får se hur planen blir. Nu ska jag nog lägga mig i solen och sooooolaaaaa :)

puss

Tisdag..

Gud vad alla dagar kan se oliak ut. Från den ena till den andra är sig inte lik. Helt sjukt egentligen. Så trött på min blogg design just nu så det är inte ens kul att kolla på bloggar längre. Funderar på att bara göra nått.

Idag har det vart en lång dag. Som sagt började morgonen med att tillbringa tiden med min älskade vän/häst. Sån där man bara ger kärlek till. Det är nog ingen som förstår hur mycket kärkel man får av en häst och hur viktig man känner sig om man själv inte har häst. Men det är en sån stor kemi!

Sen fixade jag mig och drog till Haninge en timma med mamma. Gick bättre än förväntat och ska tillbaka nästa vecka. Får se hur det går då :) Sen var jag och lämnade en laddare till en klass kompis. Trevligt det med eftersom man inte ser alla klasskompisar på hela sommarlovet.

Resten av kvällen har jag haft lite halft panik. Känner mig inte alls bra inför denna Gotlands resa men jag hoppas att allt verkligen löser oomgående!!! Klarar inte av sånt här när man ser fram emot en skön och rolig semester och sen blir allt till en kaddig och fel pankaka..

Nej nu ska jag försöka att smälta det här och sova. SKa försöka att ta mig till Jobbet imorgon :)


PUSS

two



Två armband. Det som har peace märket är från Nelly.com och det andra från mamma.


Tisdag

Ja idag är man ledig. Full rulle hela dagen iprinsip. Har vart i stallet sen halv 10 och kom hem för en liten stund sen. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan fixa iårdning mig och sen dra mig mot Handen. Tror jag ska till Handens när sjukhus. Inte helt säkert. hihi 

Ikväll blir det nog stallet tror jag. Fick ett litet extra jobb ;)

puss
 

Peace

Ska precis lägga mig i sängen. Ny duschad och så där lite fräsch. Det är lixom så man vill ha det, i alla fall jag ;)

Som sagt, vart gymmet för min del och cross trainingen var upptagen så fick promenera på löpar bandet ist. tycker det är det tråkigaste som finns och springa klarade inte höfterna av i dag så promenerade i nästan 35 minuter lite raskt och lite spring. Sen inkom skavsåret .. Ursch bland det värsta jag vet. Sen vart det lite styrka också på det. Körde rätt hårt igår så ville inte göra för mycket idag. Kom hem och satte i mig lite proteiner. Hamnade i syrrana rum där hon satt och glodde på film så har suttit ända tills nu och sätt film. Skit bra film som jag inte kan namnet på, inte så ovanligt. Men men en kärleksfilm som jag vet att jag har sätt förut.


Nej nu bli det borsta håret och smörjja kroppen. Fick även hem mina armband idag. Super Snygga kommer nog upp bild imorgon. 
 

Imorgon är man ledig. Står lite viktiga saker på schemat och där av den lediga dagen. Blir rida och ut med hunden innan det blir mot Haninge. Hoppas på ett gott väder imorgon... För min skull!



Måndag

Shit vad veckorna går fort. Kan inte tänka mig att det redan är v.27. Nästa vecka åker man till Gotland och umgås med mina älskade väninnor ♥ sjukt vad tiden går fort.


Idag har jag i alla fall vart duktig och vart på jobbet. Hade en jävla driv kraft idag kände jag. Skulle kunna hålla på en någon timma till tror jag. Har käkat lite middag och så. Ska nog ta mig till gymmet snart. Mamma höll på och banga men nu får jag med henne :)
Puss

Äntligen sängen

Efter en fantastisk helg ligger jag i sängen någolunda tidigt. Haft en trevlig helg med Steffi, olika familjer och gamla vänner.

Idag har det bestått av sömn till 12.00. Blev en liten frulle på det och sen mot stallet för att ha lunch stallet. Sen hem och jag Steffi och Fanny gick ner till Nicksta beach för att sola. Stekte rijäält där ett tag. Riktigt skönt måste jag påstå. Sen till stallet igen mot kvällen där för lite kväll stall. Satt även upp på min prins idag. En underbar känsla! Kom hem och fick hemmagjorda hamburgare. Riktigt gott men det kunde vart godare. Sen började jag med att rensa ur mitt rum. Eftersom att jag har en unken lukt i mitt rum och jag städar och är väldigt hygienisk av mig men nu orkar jag inte längre så nu drog jag ut allt och allt ska städas och tvättas. Madrasser, kuddar och täcken och har damsugit och rensat ut en massa gamalt. Tagit bort massa saker ur en garderob och skurat golv och så. Men det fortsätter vidare med storstädning i mitt rum resten av dagarna. Så nu ligger jag uppe i vårt så kallade GästRum. Lite mysigt faktiskt.

Imorgon är det gris Måndag och Jobb!




Nya klänningen från Lindex på REA och även middagens Outfit.





söta Steffi :)

sol och bad

Hinner inte skriva så mycket. Ska ner och sola med syrran och Steffi nu. Bilder och sånt kommer ikväll. :)

trevliga skööna dag!

Nu blir det middag. Har inte så mycket tid till datan. Men haft en jätte skön dag ute på sjön med Steffi och familjen :) Nu blir det middag med familjen och fam. Lindberg. Sen blir det Vina Vina Vina! Näädå :) Vi ska nog sätta oss på ett mysigt ställe och dricka lite gott :)


Puss

sommar och sol

Nu har jag precis fixat och donat lite i halv stress. Måste föska få något i magen nu innan jag tänkte gå och möta Steffi. Hon är på väg. Jag vaknade klockan 9 av hennes sms så det vart inget gym och sen slängde jag iprinsp i allt i min lilla låda som jag pratade om igår kväll.  

Nej här kan jag inte sitta och skriva en massa. Dax att göra lite nytta. Frulle och Steffi :D !


Ha en skön dag. Själv ska jag på sjön!

God natt folket

Ligger äntligen i sänge. Känner att fötterma/benen värket lite.. Har vart ute och gått med Izabell i några timmar. Bara vart ute och gått och pratat om allt och bara haft trevligt i fina nynäshamn med lite dimma. Rätt skönt ute faktiskt. Träffade även på två underbara gamla vänner som man inte alls träffar och umgår med längre. Men så är det livet leker vidare och alla går ju sina egna håll. Även jag själv!

Imorgon kommer Steffi hit. Jag längta typ. För hon gör mig glad och a hon är en sån person jag kan leva med helt änkelt. Börjar nog morgonen med att gymma. Tidigare ikväll började jag rensa ur min låda och ja.. Kommer hem nu och ser att jag var nog inte riktigt klar när jag gick hemmifrån. Så måste nog ta tag i det innan Steffi kommer imorgon och innan vi drar på sjön om det nu blir sjön :)


GODNATT

shopping.

Ligger i sängen och tittar tv medans jag sitter vid datan.

Idag har jag vart i Farsta med Syster och Mamma. Hittade ett par shorts och ett sött linne. Samt ett par gratis snygga glasögon från Lor'eal :) haha Nöjd med köpen iaf. Tycker det är lite jobbigt att shoppa när det ligger en massa på posten och man vet inte heller hur mycket pengar man kan göra av med eftersom man vet inte exakt vad det kommer att kosta det som ligger på posten.. haha Ilandsproblem.

Ikväll har jag vart i stallet och träffade Min älskade vän Mikaela, inte träffat henne på jätte länge. känns! Gick ner till konsum och pratade lite och så. Sen skildes vi åt.

Nu som sagt ligger jag i sängen. Ska nog fixa rummet med tanke på att fina Steffi kommer och har ändå inget att göra. hihi


puss

God morgon

äntligen fredag, WIHO, Hade dock hoppas på bättre väder men men. Ska nog åka in till Farsta idag med familjen och shoppa lite. Och jag fick en fråga igår som lyder så här.

Karin om Jag älskar sommaren:
Hur ska du shoppa om du inte har några pengar? Svara gärna i inlägg :)

Svar: Jag får studiedidrag idag och känner att lite av det kan jag ta. Fasten jag känner att jag behöver spara lite. Men hittar jag nått så köper jag det :) Hoppas du får en trevlig dag Karin!



Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen mya lite med mamma. Syrran och pappa sover så får passa på! PUSS