VALBORG

sitter och ska snart åka mot söder och sen vidare till Lidingö, där jag ska tillbringa kvällen. Mogonen har bestått av lite staketbygge i stallet. Mikaela och Steffi har ridigt och det gick jätte bra. Nej nu måste vi gitta. Skönt att man får skjuts till stan idag och sen hem imorgon.

Bilder och seånt från helgen kommer upp imorgon om jag hinner :)


TREVLIG VALBORG ALLA!

helg och good bye.

Sitter i skolan och har påbörjat mitt tal. Känns faktiskt riktigt bra att iaf ha börjat lite. Tycket att det är huvudsaken.
Nu ska jag snart smälla ihop datan och säja hejdå till den för denna dag och för dagen imorgon.. Ska ut och äta lunch med Bella och steffi snart. Vi ska ta oss till en china resturang som tydlingen ska vara jätte bra. Jätte trevligt ska de bli. Sen kommer William så vi får se vad jag och William ska hitta på. Det får vi se. Kommer nog komma hem rätt sent där av får datan sova över på Söder. Så får jag hämta den imorgon. För imorgon ska jag vara duktig och bygga lite saker i stallet. Steffi och Mikaela ska rida och jag ska ha lektion för dom. Jag vet inte hur det kommer sluta. Håller mest tummarna om att dem sitter kvar på hästarna när vi avslutar ridpasset. Sen drar jag Mikaela och Steffi till Lidingö för grillning och myser som man gör på en Valborg, Eller? ;)


Ha en trevlig helg!

God morgon

Nu är det redan fredag. Sitter i skolan och har svenska. Nationella genomgång oom tal.

IGår han jag inte blogga. Var på Gold Well nästan hela dagen. Var hemma runt 5 tiden. Tog en promenad till stallet för att ha möte med ungdomarna. Sen stod jag hela resten av kvällen med syrrans hår. Det vart en massa folie slingor. Tror det vart bra!

bjuder på lite bilder och filmer från Gold well.





























Steffi är duktig och diskar på RÄTT sätt!



Bella är glad cheeej!

Onsdag





Trött amanda sitter vid datan just nu. Precis smällt i mig lite mat. Vart bara en sallad till middag tidigare idag innan stallet. Idag IGEN.. Imorgon vill jag fan ha varm mat Amanda! ..
Som sagt kom precis hem från stallet. Gick riktigt bra. Riktigt nöjd med Kusen. Sen har det ju vart skola och så. Vart en rätt fri dag i skolan, I Like. Niorna var ju på besök så man har kunnat undervisa på sitt egna sätt och så. Så dagen i skolan kunde inte bli bättre.

Nej nu ska jag ta en shot host medicin, låg nog och hosta i 2 timmar igår innan jag somnade. Sen blir det Döchen. 

Tisdag.

CHA CHA BLOGGEN.

Full rulle idag med typ :) Skolan klockan 8 som vanligt. Började med lite förberedning inför morgon dagen då vi får besök imorgon av en massa nior. 106 st är inbjudna. Undrar verkligen hur våra lärare tänkte när vi är 23 elever :O och skickar ut inbjudan till 106 elever? Men men det ska bli riktigt spännande. Slutade dock tidigare och var hemma runt 10 över 1. La mig i soffan och slumrade in till halv 3. Tyckte det räckte, sen vart det till att laga middag efter lite stök och bök. Pappa har tagit sig till Danmark så jag fick äran att göra kycklingsallad till syrran och mamma. Riktigt gott vart det iaf. Dock är det ju bara jag och pappa som kan laga mat *stolt* Inte för att jag tycker att sallad är någon mat men det fick duga:)

Nu är jag hem kommen från stallet. Har haft stall möte och suttit och skritat hästen lite i mina älskade rosa gömmi stövlar. Nu väntar jag bara på kaffet. Sen blir det duchen och sen blir det sussa :)


God Natt

Ligger äntligen i sängen i tid för en gång skull. Dax att börja vänja mig vid tiden nu när man vänt på dygnet totalt. Får se hur det går att gå upp imorgon då. Klockan står iaf på 05.30, puuhhh. Inte alls taggad för skola. Men inte så jobbig dag imorgon. Frisörteknik och mentorstid. Så det blir en bra start på veckan tycker jag :)

Stephanie Whalley

Denna brud älskar jag. Fan vad jag garvade när jag filmade denna film:) Vi satt på Skavsta flygplats och fördröjde tiden om kvällens Outfit!



Ibitza del II













































Sista dagen då..



Bild från idag

Herre gud vad tiden går fort nu tycker jag. Ibitza resan gick med bara farten och helgen och allt har också bara gott med farten. Rätt skönt ändå. Fast pain att börja skolan. Dock är det inte långt kvar i skolan nu känner jag. Så det är väl den inställningen man får hålla nu de sista veckorna..

Idag då,. Började morgonen med att stiga upp runt 7 snåret. Mot stallet och hämta häst mm för lite terrängträning. Gick super bra. Höll på att åka av några gånger, hahah länge sen man höll på att åka av men han tyckte det var så roligt så han hade hellre alla fötter i luften än på marken.. hum.. Höll mig kvar iaf. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Kände att det har vart full rulle hela helgen. Kanske därför den gott så fort (?) Suttigt i solen lite och kollat klart ponnyakuten på datan. Rätt skönt de mä. 

Nu blir det duschen, Taco och långpromenad med hunden mot kvälls kvisten! 


Hoppas ni haft en bra dag.  

dåligt med bloggande från mitt håll..

Det har lixom vart full rulle för mig hela dagen idag :)

Hade en jätte trevlig kväll tsm. med Steffi och Bella igår. Dock vart det lite depp modd. Men sånt kan man behöva ibland. Vi kröp ner i sängen runt halv 12 tiden och såg step up 3. Riktigt bra film! Somande som tre små ljus sen.

Klockan ringde sedan halv 11. Drog mig hemmåt för lite Zumba. Zumba är nått jag och syster bara har testat på uppe i hennes lilla rum. Nu var det på riktigt, Instruktörer som var proffs. http://www.zumbatwinz.se/

Efter det drog jag till stallet. Red pollehesten och packa och dona lite inför imorgon. Imorgon bär det av på årets första terrängträning!! Kom hem och det var skönt att komma hem till huset och det visar sig att man var helt själv hemma. Ringde mikaela och frågade om hon ville äta middag med mig. Men ist, vart man bjuden på middag hos henne och hennes familj. Vilken lyx. Grillat och glass och massa gott. Jag och mikaela drog sedan hem till mig och myste lite innan vi vräkte i oss skorpor framför Big Brother!



Nu ska det sussas!

Mot stor staden stockholm

Sitter och väntar på att klockan ska bli lite mer. Ska snart dra mig mot tåget. Ska till stan och möta upp Bella sen blir det nog mot bromma för att mysa, äta och ha kul. Orkar inte sitta hemma en dag till och ha tråkigt. Visseligen skulle jag till Bettan och Fika men eftersom att det bara typ tar 3 timmar har jag inget för mig på kvällen. Så får ta mig till Bettan imorgon ist.

Nej nu får jag ta mig till Tåget. Ha en Trevlig kväll Bitches!

Host, snufft och blää

Sitter i köket och har precis gott upp. Somnade inte förens vid 4a i natt. Hostade och kall svättades. Inge roligt att vara sjuk. Men som tur var har man ju en massa host medicin hemma på lager. Så det är bara att välja och vraka.

Nää nu blir det frulle. Snarare sakt påsk lunch. Tycker det är jävligt tjatigt med denna påsk lunch. Kan man bara inte ha en jävla vanlig stor påskmiddag så är det klart (?) :) 

Puss 

God natt!

Sitter fortfarande i soffan. Har inte gjort många bubblor denna kväll kan jag säga. Bara tagit det lugnt. Men det kan man behöva göra. Hostar som en gnu så har tryckt i mig host medusin :)
Precis kollar klart på BB. Men det är fan inge kul och se BB längre. Det suger. Jag är så trött på alla! Dissar BB!

Nej nu ska jag ner och sova i min sköna säng. Kanske ta och lyssna på lite skönt musik eller nått. Allt för att bli av med dessa tankar ♥

Långa Fredagen.

Sitter och kollar tv. Eller sitter ju förstås vid datan. Har precis pratat med min älskade Isabella. Behövdes måste jag säga. Älskar dig,





Söta Nea 2 år

som sagt har vart på två års kalas idag. Fick tårta och en massa kakor o kaffe. Sen bad vi oss hemmåt. Fixade en påskmiddag tillsammans med mormor. Så nu är jag mätt och belåten. Älskar den svenska maten. Spanska maten var inte sån höjdare för mig eller jag hade nog inte turen med mig..

På väg till kusinvitamin som fyller hela t...

2011-04-22_13_40 (MMS)

På väg till kusinvitamin som fyller hela två år :) finkläderna är på. Ha en trevlig dag <3

Ibitza del I



















Härliga torsdag.

Äntligen ligger jag i sängen. Det har verkligen vart en fullspäckad dag. Var i stallet och red min nya polle. Känns helt okej att komma hem från semestern och ha en häst stående i stallet. Kan ju lixom inte bli bättre. Kom hem och klippte mamma och fixade lite innan ja skulle träffa mikaela. Har verkligen saknat min flicka. Har suttit och pratat hela kvällen tillsammans med ett glas vitt. Jätte mysigt. 

Imorgon ska jag försöka att ta mig till gymmet. Känns som om edt behövs nu efter en veckas svullande. Med massa alkohol eller för mycket alkohol Och massa mat. Så nu är det dax att köra igång igen, hihi

God natt

Borta bra men hemma bäst




Som man brukar säga när man är hem kommen. Haft en fantastisk vecka i Ibitza men underbara människor ♥ En oförglömmlig vecka måste jag säga. Bilder kommer sen. Nu på morgonen har jag bara tagit det lugnt med tanke på att jag var hemma runt 3 i natt. Sitter med min onepiece och mina dun tofflor. Jag och syster ska göra oss en varsin sallad sen blir det stallet. 

När jag kom hem igår låg det en massa nya kläder till mig som jag har beställt :) Dax att prova ;)  

Ha en trevlig dag!

REEEEESFEBER

som sagt åker till Spanien imorgon. Där av den dåliga uppdateringen som vart för att jag har haft fullt upp med skola och packning och hit och dit. Så det här blir det sista inlägget skulle jag kunna tro. Kan säga att vi syns om typ en vecka och två dar. Kommer nog blogga på Tordagen efter den dagen jag kommit hem. Eftersom att jag är hemma på natten :)

Nej nu ska jag försöka ta mig till ro. Är helt virrig känns det som. Ursch. Kommer nog inte kunna sova :P

hih

Ha en bra vecka samt lov nästa vecka :)

Puss

new fääärg

Som igår så färgade Mikaela mitt hår.  















Bajsmåndag igen..

Kom precis från Liljeholmtorget. Morgonen började med att jag och Mikaela missade bussen för att hon var JÄTTE vimsig! Så vi kom en kvart försent. Sen hade vi prov och det gick åt helvete. Det var rena matte provet kan man säga .. Så efter provet drog vi och tog en kaffe på donken och sen gick vi i liljeholmtorget.

Fick med mig  4 par trosor :)



Nu blir det löka lite data och sen blir det lunch. Dagen avslutas med Engelska B Nationella :( Kunde ju inte bli värre...

PUSS

Mot Clara

Ninnie kommer snart och hämtar mig. Vi åker upp till Clara i Ösmo för att fira henne. Ska bli jätte skoj. Var riktigt längesen man träffade henne :)

Dagens outfit



Leggings från Vila
Rosa linne från Gina Trico
Tunika från H&M

Söndag..



Helt slut i kroppen. Kom hem för ett tag sen. Somnade runt halv 11 tiden. Vaknade runt halv 1 tiden och sen vaknade vi alla klockan 7 som vanligt i stallet. Sen somnade jag om och sov till 9 :) Fixade och så lite i stallet. Kände att jag behövde städa ur mitt skåp och putsa lite saker så gjorde det. *Duktig tjej*

Nu är jag hemma. Ska snart dra mig mot gymmet. Sen blir det kalas hos Clara klockan 4 eftersom att hon fyller 18 år idag :)  GRATTIS TILL CLARA!

Ikväll får jag se om jag ska försöka att slinga mitt hår här hemma :)






Dem nya tränings skorna ♥

Lördag







Sitter och väntar på maten. Ska snart dra mig mot stallet. Håller nämligen i filmkväll och mysspys i stallet ikväll. Ska faktiskt bli riktigt kul. Men det lär ju inte bli så mycket sova sova.. Det blir det aldrig när man sover i stallet.
Kanske slänger in ett inlägg från mobilen ikväll :)

Hoppas Ni Får En Trevlig Kväll Alla Andra :)

God morgon de är lördag.

Som sagt hela min lördag är fullspäckad :) Ska snart dra mig mot Vallentuna. Kommer nog ta några timmar. Så är nog hemma runt halv 2. Sen blir det gymmet och sen blir det sola och sen stallet. Ikväll blir det nämligen övernattning med alla barnen i stallet. Leka lekar och kolla film och så :) Så det kommer bli jätte mysigt :)

go'kväll

Sitter och kollar på arga snickaren. Helt sjukt hur folk kan va så dumma i huvudet!!
Men iaf. Vart en sväng på gymmet också. Så jävla sköönt. Trodde jag inte skulle orka eftersom jag inte tränat på en vecka. Men det fanns lite kvar iaf. Fasten jag verken hade lust eller tid till att gå på gymmet. Har inte mått bra idag känner jag. Vart nere och vill bara få dagen understökad.. Bajsliv!! Tog hem mat från Thajjen idag med Mamma Pappa och Fanny. Så jävla gott! Kände att jag var värd god mat efter denna hemska vecka. Så nu har jag gjort egen vitlöks dipp som står i kylen och gottar till sig :) Nu ska jag skära grönsaaaaker :)


Puss och ha en trevlig helg!

yeeeh

Sitter och inväntar matte lektionen. Typsikt att Svenska läraren glömde högtalarna i vårat klassrum. Så nu poppas det musik för fulla muggar i klassrummet ♥ Fick reda på att det inväntas matte prov på eftermiddag.. Kul att man är förberädd:O Kan inget mer än att hålla tummarna.

Som sagt fredag och jag och petra åker hem med pappa som vanligt alla fredagar. Rätt skönt. Ikväll vet jag inte vad som händer. MÅSTE ta mig till gymmet idag känner jag. Sen funderar jag på att gå och sola lite. Så skönt att sola. Får se om jag ska dra mig hem till familjen hultberg i helgen.

Puss

Svenska

Har svenska nu på morgonen. Håller på med förberedelser inför nationella som är nästa torsdag. Men då är jag ju inte hemma så kommer få göra det senare.

Iaf. Det är sol ute och jag känner mig extremt trött och vilse i min egna kropp(?) Vet inte vad det är för fel på mig .. Vill bara hem och sova. och sen aldrig vakna upp förns nästa vecka!

God natt

Sitter i sängen och jag fattar inte hur det kommer sig att jag alltid hamnar så sent i säng.. Tror det är duschens fel :( Sitter och kollar lite på Big Brother också. :) Har faktiskt nästan packat klart till Ibitza, haha åker lixom om en vecka. Nog rädd för att jag ska glömma nått. Eller börjar nog få resfeber!! Men det kommer så mycket i helgen och så. Så får se hur det blir. Kanske bäst att jag börja i tid.. Helgen blir som sagt näst iprinsip fullspäckad.

Nej nu ska jag kolla BB, borsta tänderna och sova :)

 

mat KOMA

Sitter i soffan och är proppmätt. Förstår inte hur jag kan bli så mätt hela tiden :( Mår så fruktansvärt illa då..
Idag har det vart skola. Kolla på Sex And The City och käka poppcorn och drack läsk. I mitten på filmen somnade jag och sen vart det til att fara hemmåt. Kom hem och la mig i sängen. Älskar verkligen att gå och lägga mig i sängen när jag kommer hem. Skickade in lite skolarbete och sen åkte jag och pappa ner och fixa lite saker på banken. Sen lagade vi mat! Så det har lixom vart jag och pappa idag lite!

Nu sitter pappa bervid mig och pratar  med farmor i telen. :) Hon Fyller nämligen år idag :) Grattis till älskade farmor!

Torsdag

Helt sjukt vad veckorna går fort nu tycker jag. Känndes som om det var igår man bokade spanien resan men det var 4 veckor sen. Som sagt nu sitter jag på Kultur och stilhistorian. Har fått en vikarie som vi ska ha året ut och även i trean. Eftersom att Jenni som vi hade ska föda om en vecka så hon gick på mammaledighet igår.
Blev nyss klart med uppgiften. så ska skicka in den ikväll tänke jag. sitter och dricker loka som vanligt. Tänkte blogga lite nu när jag ändå fick tiden lixom :)

På eftermiddagens lektion så ska vi bara mysa, vi i klassen. Dedt blir snacks och Sex And The City. Trevligt att läraren också kan vara lite trött på lektionerna hon mää.

Bjuder på lite bilder








Publicerades nu efftersom att jag glömde skicka iväg det ;)


full rulle..

Tjenare bloggen. Det blir ett snabbit in lägg det här. Lite halvft stressad..
Idag åkte jag in till skolan runt 8 tiden. Skrev prov Engelska prov som jag bara gott runt och väntat på att jag ska få göra. Haft ont i magen tills idag kan jag säga! Men nu är det över för en gång skull. Men ist en massa annat plugg nu innan jag åker till Spanien. Men iaf. Fixade frillan och så, eftersom att eftermiddagen bestod av 80-tals fotografering. Gick riktigt bra. Har inga bilder nu eftersom att petra ska vara så seg på att lägga ut dem..

Sen har jag vart i stallet och hopps häst :) Var skit kul. Riktigt länge sen jag hoppade. Och så gick det bra så kände att jag behövde ha lite kul i min ridning och det fick jag idag :)

Nu ska jag ner och duscha och hoppa i säng och kolla Big Brother

Jobbigt liv just nu ...

Jag har verkligen insätt idag vilka som verkligen är mina riktiga vänner. Vilka jag kan lita på och kan lyssna på utan att det blir KNAS. Så nu vet jag vilka jag kan umgås med och vilka jag ska hålla mig undan och det är jag glad över måste jag säga. Tror jag gått och väntat på den här dagen. Bara för att veta vilka jag kan verkligen kan lita på!

Men men.. Tillbaka till verkligheten. Suttigt och pluggat engelska. Började med att jag skulle ställa mig och göra varma mackor till middag och så kom jag på FAAAAANNNNNN. Naprapaten. Jag hade tid hos naprapaten kvart över 5 och jag var där 20 över. Fick bara slänga mig från köket. Måste säga att det var verkligen bra för mig att gå till naprapaten. Det ska jag göra fler gånger. Eller nog bäst för mig själv att gå dit eftersom att jag hade rätt mycket "fel" som vanligt... ! Men kom hem och stoppade mina mackor i ugnen sen har jag vart ute och fart lite. Sen fortsatt att plugga.

Nej nu ska jag ner och träna lite och sen städa rummet och läsa lite mer engelska.. Bjuder på lite bilder från idag.







Ego Amanda, Dagens outfit

Mysdress från Cubus
Rosa foppa tofflor från Intersport
solglajjor från Intersport

När vi var på våran lilla tripp till stan tog vi en sväng förbi



Nu blir det BB

Godnatt ♥

Tisdag..

Hello. Ligger i sängen. Mamma tingar mig att plugga in för Engelska provet men det är väl lika bra .. ?

bilder från igår










Igår som sagt. Efter skolan drog vi oss till Horstull för att fixa oss lite. Sen drog vi direkt till resturangen, Barcelona Tapas Bar för att ta oss nått att dricka. Hade jätte trevligt och bra mat. Dess utom kunde jag beställa in alkohol också. Pluss i kanter för det tycker jag, hihi!! Sen halv 7 drog jag direkt till Solna med Bells och hennes polare. Stod i klacken alldra längstner och tror jag fick all bombrök i mig för när jag kom hem kände det som om jag hade all rök i halsen och var helt torr i halsen också :( Tror jag var hemma runt kvart i 1 och hade världens huvudverk.. Dock vaknade jag med huvudverk. Jag bestämde mig för att "skita" i skolan och bara åka in och hämta min data så Jag Mikaela och Jonte tog en tripp in till stan runt halv 12 tiden. Hämta Datan och åkte runt och hade lite trevligt :) Sen kom jag hem och gick och la mig igen. Var riktigt trött måste jag säga :( Men nu på igen ba. Plugga massa Engelska in för Engelska provet imorgon då ... BAjs PROV..


vill bara sluta..

Har precis gjort klart alla uppgifter på Engelskan, *stolt*!
Nu vill jag bara sluta och umgås med mina underbara vänner och fira Bellas födelsedag. Vi ska till Barcelona och äta mat. Sen så ska jag vidare till Matchen medans dem andra ska på studentskiva :)

Som sagt sitter och dricker mina loka burkar som vanligt...

seeeegt

Jag är såååååååååååå duktig :) Fick MVG- på mitt prov. Stolt att jag fick MVG. Inte så ofta det händer mig. Men iaf. Sitter och slöar lite på lektionen. Alla sitter och gör lite rester. Men jag har ju inga rester så jag ba lallar runt. som sagt idag är det bara 9 dagar kvar till jag flyr ur landet. Ska bli så skönt att få komma åt värmen och bara parta loss med mina underbara brudar ♥

MATCH måndag!




YEEEJ! Idag är det DERBY! Så taggad!!

Sitter nu i skolan och har praktiskt marknadsförning. Hon är bland dem konstigaste och virrigaste lärarna jag haft i hela min skolgång. Hon blandar ihop folk och säger fel saker. Och blandar ihop arbetet med andra och klasser huller och buller (?)

Sen är det så att Världens bästa Isabella fyller hela 18 år. Kommer ihåg när vi var små och sprayade perfym i sopptunnor, vi hoppade studsmatta, jag fick bellas bästa klackskor. Kommer ihåg att bella vart jätte sur. Men det var dock storlek 29 i skorna. Det var platå. Dom var röda :) Men iaf. Jag och bella har vart barndomskompisar sen vi var små. Var en av de ända vännerna jag hade på Gotland som var i min ålder. Men vi träffades inte så ofta efter att hennes päron skilldes. Men när jag börjar gymnasiet - 09 så dyker hon bara upp som en prinsessa i klassrummet. Helt sjukt att hon prickade samma klass och skola som mig. Man kan säga att vi har återförenats ;) haha. Jag älskar iaf Bella och hon står mig väldigt nära och det är alltid lika kul och prata om minnen!

Jag älskar dig sötan!



Bajs Söndag!

Snart är det BB. Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska lägga mig i sängen. Skulle behövt ligga i sängen för länge sen men har vart och träffat vännen mikaela lite :)
Har suttit och pluggat engelska hela kvällen. Har vart och tränat och käkat god mat också såklart :D

Nej nu ska jag gå ner och slå mig till ro :)


god eftermiddag.





Har suttit och pluggat lite Engelska nu. Kom på i alla hastighet att jag har engelska prov på Onsdag förmiddag. Det är mycket denna vecka om jag ska kunna åka utomlands. Har bara tagit det lugnt nu på morgonen och tittat lite film. Nu ska jag ta mig mot gymmet med mamma.

Ska ev. Färga håret idag om jag hinner och får hjälp av någon av alla mina vänner som är frisörer? :P


Puss

God kväll/God natt..

FACE



Fick hem FACE produkter herrom dan. Ansikts vatten och crem. Och en dag och natt cream. Lukt av lingon/hjortron. Spännande. Men luktar riktigt gott.

Nu sitter jag i min lilla soffa. Funderar på om jag ska upp och ta och dricka lite och göra mig klar för natten. Riktigt trött är jag :( Har jätte mycket plugg kom jag på :( Så får se om jag orkar ta itu med det nu :)

thats new!



Fred Perry skor 899 kr på länna sport.



Jag vet att vintern precis är slut. Men dem var både as SNYGGA och sköna duntofflor från Tiamo. 299 kr på scorett.




Peak Performance tröja, 899 kr från Stadium.


Nej nu ska jag mysa och ha en lugn lördag tillsammans med min mamma och pappa. Plocka lite på rummet också :)

Älskade Lördag ♥

En så länge så har min lördag vart helt underbar. Börjar morgonen med lite "svart jobb". Klippte en liten killa på 6 år från mammas jobb. Han var sååå söööt! Sen drog jag och mamma igång med storstädning hemma. Eftersom att vi ville dra oss till Farsta så fort som möjligt. Så runt 1 tiden drog jag Mamma Fanny och Elin till Farsta. Hittade 2 skor och en tröjja. Så det jag var ute efter fick jag med mig hem. Men hade inte gjort så mycket om jag fick med mig hem lite sommar tröjjor till IBITZA. Men men :)

Kom hem och drog oss ut på en lite promenad. Så har vart ute och power walkat i 45 min. Vart inget gym.. Försöker att gymma varanan dag och sen promenera varanan. Har sån träningsverk. Så ska försöka bli av med den här träningsverken :)


Puss

Myspys

Sitter i min säng tillsammans med Mikaela. Vi ska snart ta oss till Ica och köpa nått till magen. Jag har precis kommit ur duschen och har faktiskt vart på gymmet med mamma :)

Hoppas ni får en trevlig kväll. Själv ska jag bara at det lugnt!

Härligt Fredag!

Nu är Fredag äntligen kommen. Hoppades på våren idag men icke "/ Fick nyss tillbaka mitt Svenska prov och det visar sig att jag missat en halv sida :O haha. Så har precis fyllt i den så hoppas det blir bra iaf. Har funnit haft utvecklingssamtal idag också. Och det gick också bra. Nu är det snart lunch iaf!

Puss