Bloggtorka.se

Sitter på jobbet trött som vanligt..

Min kund kommer om 15 min. En sån här rolig kund som har förstört sitt hår så tror alla kunder att man är som en superhjälte och kan fixa det och så är det o alla fall på vår salong här i stan :D

Får se hur resultatet blir! Super skoj ska det blir när det alltid är utmaningar.

Får se om jag får in något annat sen.

Sen blir det hem :) mamma och pappa bjuder på thai idag, mums!

Sen blir det stallet och mys hemma tror jag :)

Pussa härliga fredag i rumpan!

älskade morgon

sitter och äter frukost och tittar ut över träden. 
 
Tog en riktig sovmorgon då jag verkligen behövde det från gårdagens 5 timmars sömn.
 
Igår kom jag hem från Vikings Cilljaline med Izabelle. Frisorbåten som den heter. Riktigt nöjd med alla visningar, Företag och föredrag. Super vättiga råd! 
 
Jag som pendlar så långt för mina 3000 timmar som jag gör på min salong så kan man ibland känna sig lite meningslös över ens yrkesval. Men nu fick jag verkligen en spark i rumpan och det är jag glad över!! 
 
Idag blir det snart sjukhuset. Sen ska jag på behandling och sen blir det rida två hästar innan det blir Zumba ikväll :) 
 
 Bye
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hela helgen har bara sprungit förbi.
 
I Fredags var jag i stallet efter jobbet. Basse har på börjat trav. Så har tyckte det var lika roligt som mig att börja trava i fredags. 
 
Sen hem och laga middag då stefan sen väntade besök av massa kompisar :) Jag höll mig nykter eftersom att jag hämtade pappa inne i stan runt 00.00 tiden :) 
 
Sen väl hemma somnade jag som en stock. 
 
Morgonen där på ringde klockan 08,30. Käkade lite frulle och sen ner ich köra ett BoddyCombat pass. Dö jobbigt. Men riktigt skönt att komma igång nu!!
 
Sen hem för lite kunde. Jossan och Annika. Sen vart det till stallet olch rida Basse bus. Red ut och han var så sööt och snäll min älskade plutt. Sen åkte jag upp till sorunda för att bara slänga i lite färg i mitt hår :) Sen åkte vi hem för lite middag  sen handla lite snacks på ICA innan vi kom oss till ro i soffan :) 
 
 
Idag skulle jag klippt en häst men vi ställde in det då allt bara vart strul :( Så får ta äran att kanske rida Basse ist :)
PUSS
 
 

Torsdag

Sitter på jobbet och jag vill inte ens lyfta blicken upp och ut över fönstret. Blää!!

Igår var det lugnt på jobbet.. Så jag var hemma som vanligt vid 6 tiden :)

I onsdags var det full rulle. Annika körde slut på mig på gymmet. Mitt nya pogram kommer döda mig :(

Efter det var jag på sjukhuset så nu ska jag göra en gastroskopi så då får vi se vad dem säger :(

Sen drog med basse till hovis.. 6 hovslagare för att komma överens om hur dem ska reglera skorna på honom. Så nu vart det ner filat i tån för att underlätta hovlederna. Sen sätter han ner trakten före tån så den är reglerad och sen sätter han ner yttre sidorna på hoven. Så det blir typ snätt i landningen.

Så från och med nu ska basses skos där och ingen annan. Han var där i somras och skoddes och sen så har Hovslagaren i stallet skott han dem sista 2-3 ggr för att underlätta att slippa åka 3 mil. Men eftersom att det blir fel när en hemma hovis gör det så betalar jag hällre det så vet jag att han slipper ha ont eller ändra sina muskler för att han blir sen i hela kroppen..

Sen vart det hoppträning för best. Super fin men väldigt osäker om vad han ska göra men det ska jag fixa :)

Idag blir det jobb och sen direkt till gymmet :) kötta!!

Äcklig måndag det vart idag då:(

Regnet står o backen här i sumpan :( man blir ju inte mer än trött och Depp när det regnar :(..

Sandra är ledig och Anna jobbar kväll och jag och Martina sitter här och rullar tummarna nu..
Jag har damsugit och dansat med moppen och satt på tvättmaskin :) vad dirty det lät..

Veckan hoppas jag kan bli kanon! Idag jobb och stallet. Har pratat med sjukhuset. Ska försöka att ringa adressändring på lunchen :) sen hoppas jag hinna ringa mer samtal imorgon :)

Imorgon blir det PT på morgonen fölt av två sjukhus besök vid 10.15 och ett 11.00 sen rida basse och klippa oliver innan det blir hoppträning på kvällen med Bert :)

Sen avslutar jag resten av veckan med jobb och träning och sen blir det mysig frisörkryssning med fina vän!


Ha en bra dag. Ser verkligen fram imot denna vecka :)

Söndagen är här..

Sitter och hela hjärnan på mig snurrar. Arg och förvirrad på hur människor ska hålla på och betesig så dåligt mot varandra. Det gör mig ledsen och arg. För ingen förtjänar något dumt. Jo kanske en hallick eller någon som våldtagit! 
 
Tiden läker sår (?) Eller? Hur länge ska man vänta? 
 
 
Dagen idag iaf. har rullat på. Försökt förstått mig på vissa människor hur dem funkar men jag får ingen bild. Vad är det dom vill? 
 
Natten för mig har vart hemsk. Magknip. Skulle inte satt i mig dessa ostbågar igår. Att jag aldrig lär mig? 
Mådde illa hela natten med magknip, så ja, jag har ju inte sovit mkt.. 
 
Åkte med mamma till stallet vid 10.30 tiden för att titta på syrran och pratat med en massa människor. Sen vart uppe hos basse och red och sen nu hemma. Jag och stefan har städat och sen har vi myst framför tv med en serie som vi fastnat med :) 
 
Ikväll blir det träning och thaimat i think :)
 
 
 

söndag

Dem här kommer till mig i veckan. Kommer flyga på måln. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jag få sommar?

 
 
 
 
 
 
 

Lördagen är här

Sitter vid stefans dator och dagen har rullat på bra. 
 
Gick upp vid kvart i 9 tiden käkade lite frulle och sen kom mamma och hämtade mig. Åkte till stallet och red ut på Basse BUS! Verkligen BUS om han just nu.. 
 
Sen körde hon hem mig. Fick fixa med tvätten eftersom att tvättenstugan väntade 11.30. Så jag och stefan fixade med det innan vi drog en sväng på stan för att fixa mat och present till Gustav. Hittade mormor på konsum när vi handlade så vi körde hem henne till mamma och dem så jag och stefan åt en sallad hos mamma innan vi gick hem till oss för att gå till tvättis med svättis! 
 
Så nu sitter vi här. Jag ska väl sätta på mig träningkläderna snart och sen blir det fixa det sista i tvättis innan det blir gym och sen kalas och sen blir det fest hos Peggis med vännerna. Super mys. 
 
Ska väl packa ihop allt så man kan se riktigt fräch ut sen ;) 
 
 
 
 
Miss you baby. every day ♥

 

Hard work

Sitter oh laddar med en kopp te på jobbet. Drog i mig tonfisk till lunch!

Solen skiner in här på baksidan i vårt kök på jobbet och det betyder vår!

Tidningsbudet har kommit så jag ska roa mig med lite Amelia, damernas, skönanden, allt om mat och vagabond i väntan på att Martina ska kolla in från sin prommis så vi kan sätta igång med lite effektslingor (?)

Vad har hänt med mig? Rakat bort 1/3 del av håret och nu blir det effektslingor ...

Får se hur det blir :)

Hejdå alla bajskorvar :)

Wii

Känslan är obeskrivlig.. Jag har ingen träningsverk! Kanske lite som jag känner men inte sån där som man ska ha efter legg day när man inte ens kan sätta sig på toan. Dock vart det mest kondition igår :)

Galen

Helt jävla död! Men det borde jag vara :)

Drog till gymmet och var där 10.00 prick. Körde kondition ett kortare pass då jag bestämt att kör styrka med Bells på kvällen.
Körde först cykel 20 min nästan sen två axelövningar och sen kondition på rodden. Sen gick jag 5 min på löpbandet för att trappa ner.

Direkt till sjukan och hem för att laga lite lunch. En halv avokado fölt av blomkåls puré. Sen hoppa upp på cykeln och trampa fort till mammas jobb för att hämta bilen. Körde till stallet och red basse bus i det fina vårvädret.
Hem till mamma för att betala en räkning. Åt lite bakom med tacoköttfärs och sen kom Anton :)

Tog en kaffe med mamma innan kag gick hem. Började laga lite middag och slappade bara i soffan sen kom älsklingen hem och vi åt middag. Sen myste vi lite innan Bells hämtade upp mig strakts innan 9o :)
Körde först cykel 10 min sen hopprep och boxning. Helt underbar känsla att boxas.
Sen körde vi en benövning ... (Jag kan ej gå nu) den tog rijält redan då. Sen körde jag en magövning sen gav vi oss. Så nu ligger jag här och trånar i sängen ihop om att jag vill kunna gå imorgon som jag inte lär kunna:(


Godnatt from a hater!!

Ledig tisdag

Som vanligt är jag ledig och jag ska försöka och inte stressa idag som jag i vilket fall som helst kommer att göra.
 
Min läkartid 09.30 vart inställd då läkaren själv var sjuk. Så nu sitter jag oh väntar på att klockan ska bli nio så jag kan ringa lite viktiga samtal. 
 
Har redan suttit sen 08.00 med telefonen och ringt en massa samtal och betalt räkningar och fått i mig en tränar brakfrulle. Kvarg med kaffe och en knäckis mackis. 
 
Sen blir det mot gymmet innan sjukhuset hade jag tänkt. Sen får jag se om jag drar till Handen eller stallet. Har inte riktigt bestämt mig.:)
 
Sen kommer anton fjanton och klipper sig :) 
 
 
Så dagen är späckad :) 
 
 
PUss

Ledig tisdag

Som vanligt är jag ledig och jag ska försöka och inte stressa idag som jag i vilket fall som helst kommer att göra.
 
Min läkartid 09.30 vart inställd då läkaren själv var sjuk. Så nu sitter jag oh väntar på att klockan ska bli nio så jag kan ringa lite viktiga samtal. 
 
Har redan suttit sen 08.00 med telefonen och ringt en massa samtal och betalt räkningar och fått i mig en tränar brakfrulle. Kvarg med kaffe och en knäckis mackis. 
 
Sen blir det mot gymmet innan sjukhuset hade jag tänkt. Sen får jag se om jag drar till Handen eller stallet. Har inte riktigt bestämt mig.:)
 
Sen kommer anton fjanton och klipper sig :) 
 
 
Så dagen är späckad :) 
 
 
PUss

Lugn helg lika med love !

I helgen har det vart lugnt. Älskling har vart ute och roat sig med sina vänner hela helgen. I fredags drack jag och Isabella lite vitt bubbel. I lördags grillade jg med mamma och pappa i vår solen. Sen var jag i stallet och putsade av allt. Gick även en promenad med basse i solen med mamma och Ajax. Dock på hem vägen slet sig basse flera ggr men jag höll kvar men jag har ingen rygg eller arm kvar efter det! På kvällen åt jag och äslklinng innan han drog sen tog jg och mamma en prommis innan hon gick och la sig och jag hamnade i syrrans rum:)

Sen igår söndag så vaknade jag runt halv 10 och messade mamma om vi skulle ta en tripp till Hööks och Ikea så vi kom iväg runt 10.30:) hittade lite hem och till hesten och sen stannade vi i Botkyrka för att kolla kick offen med Magnus gällerdal. Super bra träning! Sen bar det hem för lite stall och städning :)

Hatar det här

Jag har haft ont i magen ett längre tag i över en månad.

Förra veckan på torsdagen var jag hos läkaren och dem kände och klämde och konstaterade att det typ är fel på magsäcken och typ magkatarr så fick jätte starka tabletter till magen och nu har jag skött medicineringen i snart två veckor och det är typ värre :( svullnaden har gått ner men det gör så fruktansvärt ont fortfarande :( mår nästan illa för att det gör så ont :( hoppas sömnen kan ge mig lite ro iaf!



hallååååå

Just nu vet jag knapt vart jag ska ta vägen. Livet känns just nu typ meningslöst. Jag kan inte förklara för någon hur jag känner eller mår. 
Jag är trött fast med massa energi (?) 
Just idag känner jag mig som en äcklig fet mobbad ko .. 
Det är väl normalt att känna så ? 
 
HOPE SO.

LEXINGTON

 
IM IN LOVE.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Helt kär i Lexington 
 
 

Lördag

 
 
 
 
 
Det är så skönt att jag har nada planerat den här helgen. Tar dagen som den kommer!
 
Jag och Bells satt och myste igår med lite mousserande vitt hela kvällen med grönsaker och dipp. Stefan drog till en kompis runt 9 tiden och var hemma någon gång i natt. Jag somnade som en stock vid midnatt slaget. 
 
Just nu sitter jag här i vardags rummet. Har dragit i mig mat och te. Stefan ligger fortfarande och sover.
 
Vart inge fredags städ igår så det får bli lite städ idag ist. Sen ska jag till stallet och säda. Basse ska få ett bad änkte jag och lite manikyr och massage. Har har fått panik av allt hår som han fäller bort just nu. Sen ska utrustningen få en rigäl uppfräsning och skåpet ser ju ut som kom och hjälp mig så tänkte hjälpa till där idag. 
 
Igår satt jag upp på Basse. Ringde igår till Kliniken och fråga om jag fick sitta upp och hur jag skulle gå till vägars nu när jag sätter igång. Så Typ varanan dag får jag rida. Så igår när jag satte upp känndes det som om jag satt på en spagetti. Allt var vinglit. Basse tyckte det var onebahgligt när jag satt där uppe. Lägger öronen lite bakot och kutar ryggen en stund men sen slappnade han av efter 5 SEK. 
 
 
 
 
 
 
 

Back to real life

Sitter och håller älsklingen sällskap vid middagen. Jag slängde i mig annan mat precis när jag kom hem så nu sitter jag här. Diskat och duktig som jag är. 
 
Idag var det work som vanligt. Morgonen började med att Pillan hoppade på vid Ösmo och vi drog mot mitt jobb. Sen har jag illbringat svätt och kärlek till att fixa hennes barr. Utgångsläget på hennes hår var en rått färgad utväxt på typ 3 cm. Sen solblekt i över håret och sen var resten blandade färger på mörk brund, Rött och små inslag av lite ljusa slingor som vi gjorde för 3 månader sen. Så idag började vi med att lägga en botten färg (ljusare) Sen så klippte vi av ca. 5 cm och fräschade till allt. Sen så började vi slinga. Tog jätte lång tid och slinga så jag verkligen ville få upp henne till det ljusa och sen att hon har så mkt hår och då tar det tid. 
 
Så vid 3 gick jag och Pillan och käka lunch. Helt slut och hugrig var jag. Tur att jag ändå var pigg. Annars hade jag vart värsta tjurkärringen!! 
 
Sen jobbade jag vidare till 17.00 tiden då jag åkte hem. Så nu sitter jag här. Ska bara ta det lugnt idag. Mamma har vart snäll och tagit hästen. Träna orkar jag inte idag. Helt slut från gårdagen. 
 
 
 
Nej nu är det Kaffedax med S.
 
BYE