God morgon Onsdag.

Att man kan tänka sig att det redan är Onsdag i dag det går inte. Jag ska lixom bli neger i dag också och det kan jag inte heller se mig som :O haha

Nu sitter jag i soffan och väntar på bättre tider kan jag nog säga. Mamma slutar tidigt idag så hon och jag åker nog ner till stallet för att ta hand om hästen och skanog börja packa lite. Hoppas på att mamma kan köpa hem någon god lunch till mig också. Men har dock tappat mat lusten helt tyvär och mår lite smått illa. Inte roligt alls tycker jag...

Go´kväll

Hej mina älskade läsare. Hur är det med er? Med mig är det för jävligt :( Har nyss kommit hem från sjukhuset och fick starkare tabletter den här gången. Och nu känner jag verkligen för en operation nu. Var ju och pratade om det förra veckan och typsikt att man måste få det när man pratar om det "/..
Hela dagen har gått åt till att bli bättre. Åkte till stallet vis 15.00 tiden för att hinna rida innan massören kom. Sen vart det hem för att klippa Clara. Vart super duper fin i håret ;)! Sen vart det lite middag i magen och sen åkte vi ner till akuten. Var bara en timma kvar tills det var min tur. Men tyckte det gick rätt så fort ändå. Så nu är jag hemma igen och har tryckt i mig massa tabletter och ska bädda ner mig i sängen nu :) Ha en trevlig kväll.






blir galen`?!#¤&%

ligger hemma idag med. Är sjukare i dag kan jag tyvär påstå. Det här suger. Jag som åker till Tyskland på Söndag också. Måste hinna bli frisk nu. Var nere på sjukan idag och det var hela 2 timmars väntetid så jag och mamma sket i det. Hade inte tålamodet för det. Så åker nog ner ikväll eller nått. Ska snart göra mig lite lunch får se vad det blir idag då. Sen ska jag försöka att åka och rida och packa lite. Ska gosa ner mig lite i soffan så jag blir friskare först. Sen i kväll ska klippa lite. Ska klippa Clara efter stallet så det ska bli skitkul :) Nej nu ska jag ta hand om mig själv lite. Hoppa i ett bad kanske ;) Ha en bra dag ♥


ledig och sjuk ..

Hur kan detta hända (?) Igår var ja helt frisk och allt men nu har jag feber ont i huvudet ont i halsen och täppt i näsan :O Inge roligt när man är ledig från skolan heller :( Har i alla fall sovit ut tillräckligt mycket och mötte Petra med hunden för drygt 1 timma sen :) Snackade lite och så. Sen kom jag hem och hade as tråkigt har planerat lite med hästen och nu har jag precis bakat en socker kaka. Den är snart klar så då ska jag mumsa :D ikväll blir det hoppträning. Hoppas det är bättre då bara:) Nej nu måste jag fixa kakan. Ha En Bra dag.

Någon som har testat att solduscha (?)



VECKANS PLANER





Måndag:
Ledig

Tisdag: skola och klippa Clara 

Onsdag: Skolan och Solduscha, spännande! 

Torsdag: Skola sen träning 

Fredag: Ledig + en hel del packning.

Lördag: Fest för vännen Bella på 17 års dagen.

Söndag: Mot Skåne!   


Söndag 28 Mars.

Sitter i sägen nu och kom nyss hem från Victor. Är sjukt trött dåsömnen bara vart på 4½ timma "/ Kom hem halv 4 i natt. Var väll helt okej på "festen" men det kunde vart bättre. Vissa av folket där har jag svårt för men inget jag orkar bry mig om där och hålla på och skapa en massa komflikter. Det är bara så onödigt. Låter det vara. Jag lever mitt och dom lever sitt. Thats it. Vaknade i morsse och fick i mig en skorpa sen drog jag mot stan för att kolla lite häst prylar nu innan jag drar på Söndag. Sen vart det hem till stallet. Red en mysig sväng i skogen och sen till stallet för att packa lite. Lika bra och börja i tid för har ingen lust att glömma nått. Sen åkte jag hem för att fräscha upp mig lite för kvällen. Sen händer det olyckliga. Som sagt så har jag inte vart och tränat min höft på över en månad och nu är den i fulla smärtor. Jag hoppar nu på kryckor IGEN (y) Fan vad jag hatar det här!! Att det aldrig kan ta och bli bättre (?) Fick i mig god middag mot kvällen. Petra och Bellsan klampar in och drar ut mig. Pratar lite om allt möjligt. Sen hoppade vi mot Victor. Tog sin lilla tid med det gick bra. Kollade på falk och bara tog det lugnt. Sen hemåt, min sköna säng ropade. Men nu är jag här i sängen igen :D Ska fixa i årdning mig för natten och ska sova min sköna säng. Hoppas jag kan sova i natt och slippa smärtan. Största önskan just nu!




Det var gammla tider det, 2008 !




Lördag 27 Mars

Hej min läsare. Bad update har det blivit nu men jag har inte haft tiden kan jag på stå. Full rulle nu.. Sitter hos min syster nu och skriver blogg. Känner oss lite ensamma, så vi håller oss tillsammans. Resten av familjen är på 40 års fest så vi ska snart sätta igång med middagen och sen får vi se vad som händer. Tror det inte blir någon rolig kväll men man kan ju alltid hoppas.

Igår åkte jag hem från skolan och åkte till stallet rätt sent för det var ändå inte ledigt i ridhuset förens vid 7. Så det fick bli en mysig fredags kväll i stallet. När jag precis har ridit klart fick jag ett mess av Bella och hon sa att hon var i Nynäs med Steffi:O Tror ni att jag vart chockad eller (?) JA, som fan men mycket glad vart jag. Hon och Stephanie hade bestämt för att överaska mig och Petra lite. Så jag tillbringade den härliga kvällen med Bella Steffi och Petra och en hemlig beundrare. Träffade även massa gammla goda vänner så det var trevligt det. Efter en stund så drog jag och Petra hemåt mot mig. La oss i sängen och jag somnade väll rätt så snabbt efter att Petra drog vid halv ett.

Nej nu ska jag nog ta tag i att laga lite mat tror jag. Blir nog fläskfile och någon slgs potatis. Tror det blir någon hemmagjord klyft potatis. Mumms!


kungsberget











Ett klipp till parodin. Filmen kommer nog ut snart efter lite fixing!





god morning my friends.

sitter i skolan nu och har engelska. Ska göra något om nyheter om aa jämförelser. Får se hur det blir det här.. Nya engelskaläraren är ju tillbaka så det kan ju bli hur som hälst ... 
Segt som fan var det att gå upp i morse kan jag säga. Buss resan var ju hämst somnade med öppen mun, hahah. Men ingen träningsverk har jag men det trodde jag inte heller att jag skulle ha för jag åkte ju inte direkt seriöst:) Nej nu ska jag jobba. Filmer och bilder kommer ut under dagen. Då får ni hålla i er. Ha en Trevlig dag mina Söta ♥

hem kommen från semester IGEN!

Nu är jag hemma igen. Åkte med 5 tåget i natt/morse.. Jag och Petra med full skidutrustning, skidglajor i högst hugg på huvudet och hög musik på tåget. Folk måste tyckt att va var dumma i huvudet men det var vi för, in åt helvetet vad trötta vi var. Kom till Liljeholmen. In på Donken för att möta upp Bella och Steffi. Sen mot bussen. Det hela börjar med att vännen Julia försover sig och allt blir i en stor panik. Petra och jag tvingas av nått slag byta buss till en annan buss så vi fick sitta utan bella och Steffi. Sen hoppade Julia på vid Uppsala då hon hade hunnit komma ikap med bil. Tur det! Sen var det mot Kungsberget! Full rulle i backarna och denna gång vart det en massa hopp ;) Kommer ut en parodi film efter Måns,( Mind Less) film. Kommer kanske ut någon film på mig och det kommer självklart en massa bilder också. Men det gör det imorgon för är sjukt trött och vill sova! God natt mina älskade vänner livet leker för mycket nu (y)



trött nu..

Riktigt trött nu i mina små ögon. Kan inte riktigt kolla klart desperata hemma fruar tror jag :(..

Gick bra med hästen i alla fall. Kom hem med två nya sadlar så jag ska inte klaga. Så jag var hemma runt 8 tiden. I med lite mat i magen och sen duschen och nu sitter jag här. Känns som om mina dagar blir så bra i bland. Bara en massa stress hela tiden :( Ursch, nu förstår jag hur denna stress mage kommer till alltså.. Inte bra. Nej nu ska jag sova och försöka kolla klart.

God natt mina söta läsare ♥


Tisdag 23/3

Sitter i skolan nu och har en tjej från maria nilla som ska prata om färg och lite produkter (y) Ska bli jätte kul. Ska få ett uppdrag sen också så det ska bli spännande och se vad vi får för uppdrag.

Natten har varit skit jobbig för mig. Inte sovit ett piss och haft ont i magen men så är det ibland. Hoppas det blir bättre men huvudverken är borta nu i alla fall. Sen blir det Naturkunskap idag efter lunchen och jag ska ju iväg lite tidigare från skolan idag med för att jag ska åka och prova lite säker till hästen. Skit tråkigt i det här vädret :(

Nej nu ska vi börja. Trevlig dag. Lär nog blogga lite mer idag nu när datan är med i skolan. 

 

PINK!



Ja nu sätter mina tankar igång igen om rosa.. Har hittat två saker som jag bara måste ha. Har hittat en väska jag vill ha också men inget jag hittade på internet. Väldigt surt. Ligger i sängen nu och ska snart knoppa in i min skönhets sömn. Kan ju inte bli bättre. HAr bara tagit det lugnt i kväll. Riktigt skönt ♥

Måndag 22/3

Mår illa som fan "/ Kan inte bli värre. Sen jag var på sjukhuset och fick en spray i näsan som bedövade näsan. Sen dess har jag haft ont i huvudet och mått illa.. Gick i alla fall bra där. Nu är det bara mina egna beslut om jag själv tycker att jag ska opereras eller inte. Men jag får se om jag blir någe mer sjuk. Blir jag det så opereras jag. Efter sjukhuset åkte jag med till pappas jobb. La mig i massage stolen i 20 minuter och slutade med att jag somnade. Så pappa kom in och väckte mig när vi skulle åka hem, haha. Så nu är jag hemma med världens huvudverk som inte gått över. Både druckit en massa vatten och ätigt och vad mer ska man behöva göra (?) Blev i alla fall inge stall för mig. Tvingade dit syster som var snäll och gjorde det ♥ tack! Nu blir det bara mys framför teven med min kära mamma. Vi båda ligger här helt döda men vi hoppas att vi blir friska snart ♥ Trevlig kväll.



skolavslutningen 2009 ♥





första dagen i skolan på 3 veckor.

Nu är man tillbaka i skolan och det känns så där "/ Nejdå. Fick en bra start tyckte jag. Enhel del snack om praktiken och lite så. Sen har vi bara haft lite styling på varandra. ska sätta igång och toppa igenom min docka nu tror jag. Känns skönt att varar tillbaka men ändå inte. Orkar inte med allt annat som naturkunskap, matte och engelska och de..

Igår var jag på träning och kom hem rätt så sent. Var tvungen och springa till jobbet en snabbis och att prata lite bara. Sen vart det hem. Fick fräscha upp mig lite i duschen och sen vart det Johan Falk. Hade redan sätt den men det gjorde inget. Stänge av tven innan det hade slutat. Var så sjukt trött men det var lika bra och sova när man ändå är trött. Annars hade jag nog inte kommuit upp idag. Fast det var lättare att komma upp idag. Det är ju ljust nu på morgonen när jag kliver upp (y) Nej nu ska jag nog gå och göra lite nytta. Kan ju inet sitta här hela lektionen.

Önska mig lycka till sen på Karolinska sjukhuset (y)

VECKANS PLANER

 

Måndag: karolinska vid 13.00 tiden, planera operation ev.

Tisdag: skolan ev. ta en fika med vännen ♥

Onsdag: Skolan sen inget planerat.

Torsdag: Kungsbeget hela dagen

Fredag: Skolan och bjuden på fest.

Lördag: inga planer

Söndag: Inga planer


Ansikts peeling

 

Zandra med Z om Go´kväll:

åh! Vilken peeling använder du? Känner att jag inte har hittat en bra.. Du kanske kan tipsa om en
bra?


Ja jag kan hemskt gärna tipsa om min jag använder. Först vill jag tacka om att du läser min blogg. Dock inte många som gör det. Men i alla fall ♥ Vet ju inte vem du är men tack!

Jag har bara använt en peeling för en ganska känslig hud då den här är perfekt för just känslig hud som jag har. Det är Niveas ansikts peeling för unga, SCRUB AWAY heter den. oli fri och är perfekt för fet hud. Jag känner att huden blir jätte mjuk efter och det är ett bra tecken..
Jag är super nöjd med den och lätt att arbeta med den. Perfekt att ha den i duschen. Men får dock bara användas två gånger i veckan. Men jag kan säga att det är den ända av Niveas produkter jag gillar dock.. Funderar på en annan nästa gång den här är slut men vilken det vet jag inte :) Men jag tycker det är värt att prova den här!!




planerar lite nu

Nu har jag hållt på med bloggen lite.. Har lagt in massa bilder från Sälen i alla fall. Drygt 200 bilder men alla kommer inte ut på bloggen så klart. Tar dom bästa ;) Sen tänkte jag att jag ska tipsa lite och komma igång med bloggen lite bättre nu så nu blir det lite roligare ska ni se, så gör vågen förmin skull ;)  


 

Se och lär ...




...

Go morgon Söndag

Har precis vaknat. Kunde inte sova längre. Har drömt så massa sjuka drömmar så jag har legat och vart kall svettig i sängen hela natten typ. Kvällen igår tillbringade jag med Bellsan. Vi tog en lång promenad runt Nynäshamn och prata om allt möjligt. Det var väldigt länge sen jag och Bellsan pratade så mycket tror jag, men det var skönt att få prata av sig lite. Sen kom vi hem och satte på teven. Var först män som hatar kvinnor på teven som går i omgångar varje helg. Sen var det en beckfilm som gick senare på kvällen så det var bara en massa läskiga filmer :) Bellsan drog nog vid halv 12 tiden tror jag. Men nu blir det nog till att jag ska fräscha upp mig lite och få ordning på rummet. Ha En Trevlig Dag ♥



Lördag...

Ja. Nu är jag hem kommen från Tävlingen. Gick upp halv 6 i morse och jag var nog i Strängnäs runt halv 9 tror jag. Gick väll bra. Jag vart väll inte super nöjd med ritten men det var väll bättre än det tidigare. Hade ledningen till det 4 sista ryttarna. Sen visade det sig att de tre sista red bättre än mig så då vart jag precis utanför placeringen. Typsikt, men så är det. Nu ska jag bara hoppa in i duschen och göra mig super fräsch. Vet inte vad som händer ikväll. Känner mig så förbannad just nu men jag vet inte varför. känns som om jag skulle behöva lägga mig i sängen och gråta en skvätt och hoppas att det känns bra. Men jag får se. Är bjuden på fika hos Lindberg ikväll men det hoppar jag över så jag ska nog gosa ner mig framför teven med lite gott snacks och leva livet.

Nej nu måste jag ta tag i de här och göra lite nytta. Ha En Trevlig dag. Vädret är ju super ♥





Sista jobb dagen över.

Ja, Kom hem för ett tag sen. Fick sluta lite tidigare som jag sa. Var rätt så lugnt + att det var tre till som var där idag. Så det fanns inte så mycket och göra. Vart bjuden på lunch i dag. Super gott på Lydia och jag känner att jag fortfarande är helt proppmätt. Sen tillbaka till salongen för att färga mammas hår. Vart super fint och jag vart riktigt stolt över mig själv att det vart så bra! Sen var dagen slut som sagt… Fick nästan en liten tår i ögat där.. För att vi skulle sluta. Skulle kunna vart kvar jag. Fick också lite presenter och så. Jätte snällt!! Har verkligen vart toppen där och jag kommer nog dit i tvåan också kan jag säga. Nej nu ska jag försöka att få i lite middag i min mätta mage och åka till stallet. Blir nog en sen kväll där men hoppas på att vara hemma till 20.00. Om jag kommer hem tidigare kanske jag kan lova en bild på håret och svara på lite frågor, mm! Ha en trevlig Fredag i det ohärliga vädret..







 

Brottooooooooooom

Ja. Tänkte hinna släng in ett inlägg nu innan jag ska gå. Är inte riktigt klar med mig själv än men jag hoppas att jag kan bli klar snart, hihi. Ska hinna packa en massa också. Kakan ligger uppe i min kyl och väntar.. Den ska nämligen bli uppäten av de som jobbar på jobbet idag (y) Blir nog rätt lugnt på jobbet i dag. Ska ut och äta fin mat med Mikaelah och hennes far föräldrar. Kommer nog bli väldigt mysigt. Sen blir det till att slinga mammas hår och hoppas på att sluta efter det. Har ju en hel del och göra i stallet idag "/ Har ju inte lust och vara där hela kvällen. Sen blir det nog bara en mys kväll hemma ikväll. Ska upp rätt så tidigt imorgon så ingen ide att parta till det :) NU måste jag kila. Ha En Trevlig Dag mina älskade läsare. Ni blir ju faktiskt bara fler och fler ;)


alone

Yesh ligger i min säng helt själv :( Börjar bli lite ensamt tycker jag.. Fan vilka tankar man fick idag då. Det var egentligen inte meningen men så är det ibland. Vissa har det bättre än andra. Bara att acceptera det, hihi.

Maten var super god idag och kändes som om vi bara satt och mofflade i oss mat. hahah Sen vart det bara massa mys framför teven. Både halv 8 hos mig och Sveriges sämsta bil förare eller vad det heter. Sen kom Daniel och fick ta den STORA kakan i handen och ta hem den. haha måste sätt roligt ut när jag gick den sista biten hem med en stor plåt i handen men en kaka i. Nej nu ska jag kolla lite tv och sjunka ner i sängen och ta mina känslor till ro. God natt mina läsare. Svarar på lite frågor imorgon stället :)

bort bjuden.

Sitter nu hos Familjen Lindblad och har precis bakat en kaka till jobbet imorgon eftersom det är våran sista dag. Sen så var dom snälla idag och bjöd mig på middag. Blir både pannkakor och soppa. Riktigt gott skulle jag kunna gissa på för Maries mat är alltid god haha. Blir nog bara chilla här idag, åker väll hem sen ikväll någon gång när jag kännder fört. Lite skönt att få komma bort och slippa stå i köket hela kvällen! Det är najs!!

Nej nu måste kakan ur ungnen, hih Trevlig Kväll!

Go´morgon

Sitter i sängen nu och tycker att jag springer som en liten höna här i hemmet här. Råkade försova mig lite eller jag orkade inte gå upp och sen så har jag pratat med mamma hela morgonen så det vart lite panik nu i slutkanten då jag snart ska gå. Blir nog bara en massa färgning idag på jobbet. Sen så kommer Faktiskt Briving in nu på morgonen vid 10 och ska bli klippt av mig. Så det kommer bli en lugn morgon tror jag. Eller jag hoppas på de :)Nej nu måste jag kila :) Ha En Trevlig Dag ♥

Blondiiieeeeee!

yeah, då var man typ blond då. Känns jätte konstigt även fast det bara är lite ljusare än vad det var innan men det är bara att glida med nu då. Nu ligger jag i alla fall i sängen och försöker ha det gött. Har bakat mig några scones. Ska nämligen ha det till min och Mikaelas sallad imorgon så det vart lite över till resten av familjen så dom vart i alla fall jätte glada. Har vart på jobbet hela dagen och det har inte vart så mycket att göra. Vart bara lite slappt idag eftersom både jag och Mikaelah var trötta och sen var vi mest inne på att färga mitt hår,hih
Sen vart det mot stallet. Min häst gjorde mig faktiskt på lite humör idag. Inte vanligt kan jag påstå men hon var så muppig så jag dog av garv men det är bara bra :) hihi. Sen mot hemmet för att fixa allt till morgon dagen och backat och stått i med hemma sysslorna. Nej nu blir det sängen ♥

                                                                                                                              


                    

magen som en balong !!

Min mage är stor som en ballong. Tror jag är Gravid!! Nejdå, hehe min mage blir så när jag stressar för mycket. Man kan säga att det har vart full rulle idag. På jobbet var det väldigt lugnt. Var mest en katastrof dag för mig och Mikaelah. Bara en massa skratt och allmänt trötta båda två så det vart väll inte så mycket gjort. Men massa färgningar han vi med iaf! Sen en race fart till stallet för att snagga hästen. Men då funkar inte raksaken så pappa får slänga sig från mötet på skolan och komma ner och hjälpa mig och fort skulle det gå och klippa för att hinna till jobbet i tid vid 19.00. Kom tillslut hem och jag var full med hår. Det kliade och det var allmänt jobbigt bara. I med lite mat i magen och mot jobbet. Pratat och snackat så nu är min tid här ♥ Tack ! Ska nog sätta på lite bra musik och sätta mina stackars fötter i ett bad. I like ;) Sen blir det nog till att fixa en matlåda för morgon dagen och se till att komma i sängs. Har inte gått så bra för mig att sova dessa nätter så måste försöka att få ordning på mig själv tycker jag. Så jag säger God Natt nu och sov gott med er alla mina läsare ♥

en timma tidigare ....

Ja, Klockan fick ringa en timma tidigare idag. Ska nämligen till UM idag och göra en massa tester och prover så jag bara hoppas att jag är frisk :) Sen bär de mot jobbet som vanligt. Får se vad som händer idag. Inget speciellt tror jag. Får hitta på nått roligt. Natten har vart bättre men kan inte påstå att den är bra. Måste nog göra nått åt sömnen. Nej nu måste jag fixa mig så jag hinner :) Puss, ps. Miss you ♥


hjälp ?!¿#&%

Ja, nu är det så att mitt hår ska få sig en ny färg. Men frågan är vilken. Därför vill jag ha hjälp. Alla måste hjälpa mig nu så släng in en kommentar och säg vad du tycker. Blir väldigt glad då ♥



1. Blondare



2. Mellan brun (alltså lite mörkare än vad jag har nu)



3. Lite mer mot det röda hållet?



4. Mörkbrunt


Så nu vill jag ha en massa hjälp ! Tack :D


Go´kväll

Sitter som vanligt i min säng och funderar på det nya inlägget som ska in i bloggen. Kan man tänka sig att det alltid är så när man sätter sig i sängen med datan (?) ...

Jobbet idag gick fruktansvärt bra. Fick fin besök av min lärare från skolan. Vart en massa snack dom vanligt. Sen har det bara varit otroligt lugnt på salongen. Fick slinga Susannes hår idag också. Jätte roligt det med. Sen är det min tur på Onsdag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Antingen brunt eller lite mer mot det blonda hållet så jag får se hur det blir. Riktigt spännande :D Sen kom jag hem och mot stallet. Gick super idag och tyckte min ponny var alldeles för tjurig idag "/ Är så när dom ska hålla på och fälla en massa hår.. TUR att det inte är så på oss!

Nej nu ska jag hoppa i duschen och göra mig lite fräsch med ansikts peeling. Tycker att det behövs nu när mitt ansikte börjar bli lite mer som ett ansikte, hihi. Har ju inte vart en vacker syn direkt!


Hårfin

Ja. Nu ska jag snart möta Mikaelah och vi ska börja röra oss till Hårfin "jobbet". Får se vad hon har gjort de sista dagarna då jag inte var där. Blir nog en hel del färgning idag så det blir nog asum. Har en vit tröja på mig så jag kan bara hålla tummarna på att inte spilla:) Natten har inte vart rolig har inte kunnat sova och haft ont i magen och huvudet så jag är något trött. Har vart full rulle på mig hela morgonen. Fixat och donat men nu är allt klart. Ikväll ska jag till pollen min och rida. Sen vet jag inte , hittar säkert på nått roligt :) 


Ha En Trevlig Dag ♥

trött i mössan!

Ja riktigt trött i mössan är jag nu efter en liten promenad med Petra BellsaN och Anna. Riktigt skönt var det ute men tyckte Nynäshamn var lika tråkigt som vanligt idag så det var inge roligt som hände ..

Nu ligger jag och kollar på Wallander. Redan sätt den dära men det gör inget. Har även bokat skidresan med skolan nu också. Fan vad mycket skider jag ska åka i år da. Ska till Kungsberget då. Det kommer ju bli asum det med och då är dom underbara med också! Nej nu ska jag nog försöka sova. Ska upp tidigt imorgon och fixa allt innan jobbet. Hoppa i en skön dusch och göra dagen till min ;)hahah God natt min vänner ♥

det jobbigaste med allt har kommit..

Ja. Nu är jag hemma igen efter en efterlängtad resa i Sälen och den har vart helt underbar. Vist kunde det vart bättre men jag ska inte klaga nu ;) Gårdagen var det full rulle i backen. En NAJS after ski då jag träffade på ett gäng Göteborgare som söp mig och Bellsan under bordet lite, yah! Sjukt roligt och ett bra avslut på kvällen. Sen vart det lite kvällsåk och sen hem då det tog sin lilla tid. Kom hem och vart en mys kväll framför melodifestivalen. Tyckte det var fel som vann melodifestivalen så det tar vi inte upp nu!!  

Han vara ute i backen en liten stund i dag med. Jätte skönt. Inge folk och snön var perfekt så jag satte mig i bilen med ett leende när vi far hem. Resan gick bra. Sovit för det mesta och pausa med en lunch vid donken med BellsaN och dom sen hemåt igen. Så nu gör jag det som är det tråkigaste.. Packar upp och det är alltid kaous när min familj har vart iväg och ska packa upp men tur att jag har min lilla egna våning. Ska ut och promenera med Petra och Bells sen. Sen ska jag bara förbereda för natten och sen är det mot jobbet imorgon bitti. Får sovmorgon hela veckan, riktigt skönt ska ni veta! Nej nu måste jag fortsätta med de här skiten :( Skriver sen ♥





ut i backen nu.

Snart ska jag ge mig ut i backen och jag kan bara meddela er om att jag har något sjukt ont i nacken. Inte roligt. Resten av kroppen mår rätt så bra men inte nacken. Vad är det här (?) ...

Det har snöat lite i natt så nu lär backarna vara perfekta! Blir nog bara skidorna idag. Jag och mammsen ska och kolla in dom svarta backarna nu på morgonen. Kommer bli skit kul. Ska få åka lite galet också ju :D Nej nu ska jag fixa i årdning mig och göra klart allt. Ha en bra dag och ta hand om er ♥




Ny badad.

Ja, Åkt i backen hela dagen. Vart på After ski, det roligaste jag vart med om. Sen hem för en taco kväll och sen till även tyrs badet. Orkar inte skriva så mycket. Jag är heeeeela slut men jag tänkte bjuda på en MASSA bilder!












 





 

Nu blir det solsidan på 4an och sen tror jag att jag ska hoppa i sängs. Ögonen börjar hänga lite :)

Sälen!

Sitter nu i den mysiga stygan och väntar på att maten ska bli klar. Dennis har hand om maten idag. Det blir kyckling och pasta. Vet att det är as gott så jag längtar. Har haft en rolig resa i alla fall. Stannade på Max och det visade sig att ingen av oss hade vart på Max. Så alla yrade runt som höns där,haha. Sen frame i Sälen. Hyrde båda bräda och skidor så se upp i backen nu. Och nu är vi i stugan. Fått ordning på lite grejer. Det är inte LITE saker vi har med oss!! Ser ut som om alla har packat för 2 veckor och vi ska bara vara borta i 4 dagar. Nej nu blir det att packa upp lite och sen äta god middag. Trevlig middag!



på väg till Sälen

Ja nu är jag på väg till Sälen. Sitter i bilen och ska snart sätta på en rulle och se den tillsammans med min syster.
Går kvällen vart det träning och hela kvällen gick åt till att packa och få iårdning allt. Somnade i alla fall rätt så fort men resten av natten var inge roligt. Kunde inte sova alls :( Nej nu ska jag se på film. Skriver sen när jag kommit till Sälen ;) Puss och ha en trevlig dag.





sista dagen

på jobbet idag för denna veckan. Lite sorligt men idag kommer det bli en rolig dag så det ser jag fram imot. Solen skiner som vanligt och jag ska snart klä på mig lite kläder. Ska snart möta Mikaelah. Har fixat och donat hela morgonen med packningen och rummet för åker ju tidigt imorgon och ikväll har jag träning så man får passa på när man har tiden. Nej nu måste jag skynda skynda :)  Ha En Trevlig dag i solen ♥




vist är den fin? (a)



Min nya ena älskling ♥

snart drar jag, bye






Ja, Nu ska jag snart sätta igång med packningen :D Drar ju i över morgon. Sjukt laddad för det kommer bli så jävla kul och skönt att bara få komma bort och få tänka och bara ha kul! Dagen på jobbet har gått bra. Har vart en trevlig dag. Har vart en riktigt bra dag i dag tycker jag. Jag har orkat med allt och de e ju så när man får göra roliga saker då går det helt plötsligt jätte bra och man bli intresserad. BellsaN kom in en snabbis och sa hej också mitt i färgningen men det var trevligt. Sen till slut kom jag hem efter en trevlig dag. Fick i mig lite mat i magen. Mamma är väldigt sjuk och syster lika lat som vanligt så jag fick göra lite middag här hemma i huset. Vart allt möjligt. Lite rester och de nu när pappa inte är hemma. Det är lixom ingen ide och göra nått nytt när vi åker på torsdag. Jag är smart idag (y) Sen upp på vinden för att hämta resväskan Och tro det eller ej så hittar jag det som jag har tjatat om i typ 100 år. Jo, HÖGTALARE till datorn. Tror ni jag vart glad eller. Nej överlycklig fan!! Fan nu kan jag också poppa massa hög musik i rummet :D !! Så nu blir det packa i bra och topp hög musik, bye






vart ute i solen!

Jag har redan vart ute i solen och gått en promenad med hunden. Det var super skönt i alla fall.

Natten var inge rolig. Har inte sovit en blund så jag undrade vart john blund var i natt. Inte hos mig i alla fall. Jag är helt svart under ögonen :S  Hoppas jag orkar hela dagen på jobbet bara. Gick upp vid halv 8 idag för att hinna med allt. Har faktiskt gjort min egna sallad idag som jag ska ha till lunch. Sen vart det ut med hunden och sen en lugnt och god frulle. Fan vad skönt det är när man bara kan ta det lugnt med allt. Nej nu måste jag fixa det sista.



saltön

Ja nu ligger jag och kollar på årets första avsnitt av Saltön. Har saknat det lite faktiskt. Fan det var ett tag sen det gick. Typ ett år sen. Idag har det bara vart en hemma dag efter jobbet. Vart och handlat och fixat allt innan resan på Torsdag. Sjukt laddad och jag måste ta tag i packningen i morgon känner jag!! Nej nu ska ja fortsätta och se på Saltön innan datan dampar sönder för den har veklingen damp just nu. Har ingen aning om vad det är med den ... Hoppas att jag kommer upp imorgon för imorgon bitti för det ska göras mycket innan jobbet . 

lite låtar som är lite bättre en andra

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart






Timbaland & Kate Parry - If We Ever Meet Again




du tog mig på krafterna!

Jag fattar inte hur du orkar. Du har förstört hela mig dag. Ge fan. Jag var vart typ nere hela dagen pga. dig men vad vill du att jag ska göra lixom (?)

Dagen på Jobbet har väll gått bra. Har haft fullt upp hela dagen och det har vart skit kul. Man märker hur olika alla är. Alla är bra på olika saker och idag tyckte jag att man såg det så otroligt mycket. Skit roligt och se. Har fått börja med det som jag typ är sämst på så kommer komma som en stjärna till skolan. Har många kompisar som vill klippa sig. Men ett meddelande till er. Jag ska höra med om det är okej och det tror jag men kan skriva en dag då ni kan komma ner. Men hör gärna av er till mig innan. Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka fixa mitt face. Ser ju för jävlig ut med alla dessa sår :( ...

natti natti <3

Ligger i sängen nu och kollar på Wallander. Har redan sätt den men tycker den ändå är sjukt läskigt :S Sjukt taggad för imorgon. Ska bli jätte kul. Imorgon blir det upp tidigt för att gå en morgon promenad med hunden och sen fixing för praktiken (y) Hoppas alla haft en bra helg och hoppas ni har haft ett bra lov ni som har haft det !




undra..

Undra varför man börjar bli en sån dålig människa. Kan det sluta gå ut för...

slut på lov..

Ja nu är lovet snart slut och jag börjar mina härliga veckor p♥å salong Hårfin här i Nynäshamn. Ska bli så otroligt skönt. Börjar 10 varje dag. Slut på att gå upp halv 6, Skita i frullen och sova på bussen. Det är nog det skönaste med praktiken, att man slipper det. Men sen är det ju inte lika kul att man inte får träffa vännerna :'( Kommer sakna er ♥

Vad har jag gjort i dag då(?) Inte så mycket. Käkade lite frulle och begav mig ut på en långpromenad med Tove. Sen åkte jag mot stallet. Fixade allt och red och så. Kom hem och jag och Tove har bara gottat oss med massa snacks och snack. Så nu blir det lite mys framför tv. Tove håller på och fixar sig lite. Hon ska snart åka hem med båten och jag ska ta tag i mitt liv och gå ut och röra lite på mig. Petra kommer förbi också någon gång tror jag. Sen åker jag nog ut en sväng med Bells och Jens. Blir ingen Friskis och Svettis för mig ikväll heller. Det var tydligen inte någon som skulle dit "/... 

mysspys!

sitter nu och väntar på att Tove ska bli klar ur duschen. Jag mötte henne vid båten vid halv 11 tiden och sen vart det en promenad hem i det fina vädret. Kom hem och lagade oss en varsin hamburgare till frukost.
Hon ska nämligen bli nu klippt. Det var det första hon sa när hon kom. Att jag skulle klippa henne. Men det är ju trevligt. Då är hon lixom hur fräsch som helst ikväll ;)Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Får se om Petra säger nått. Tror vi ska dra och käka på thaien idag. Alltid lika gott och as trevligt. Sen ikväll vet vi inte vad som händer. Får se om det händer nått kul i stan ;)

Nu blir det till att förbereda klippandet. Ha en trevlig dag. Vädret kan ju inte bli finare här i Nynäshamn ♥

Får fin beskök imorgon ♥

Ja, imorgon kommer min älskade vän Tove upp från ön. Det var så sjukt länge sen vi sågs. Så det ska bli jätte mysigt att hon ville komma ner. Så här i slutet på lovet. Det är alltid roligt. Men det känns som om jag kommer ha lov i tre veckor för jag har ju min praktik veckor sen så det ska bli skit kul det också!
Ikväll då. Åkte med familjen till Tumba för att skura rent transporten på pappas jobb. Haha var lite roligt att se hela familjen stå och skura men den vart super ren så nu ser den ut som ny igen, toppen! Kom hem och Petra och Bellsan trampade in. Så har vi suttit på Mixz halva kvällen. En kall Cola och en massa snack. Alltid lika roligt.

 

en frisk ponny och ett glatt humör.

Ja hur skönt är det inte med en frisk ponny. Nu kan jag äntligen andas ut. Så jävla skönt. Nu kan jag åka till Tyskland och bara köra mitt . Efter allt arbete i stallet vart det dags med lunch. Jag och pappa vart bjudna på Sturez. Jätte gott  :) Får se om jag hinner träffa Petra innan jag drar till Tumba. Ska hjälpa han och städa trandsporten på jobbet. Hela familjen ska dit så det blir en liten mysig kväll i ett garage, toppen.


När en dörr stängs, öppnas en annan...

Nu blir det mys i sängen med BellsaN. Får sällis i natt. Vilken tur jag har ibland.

Rubriken säger mycket men jag vet inte hur jag ska förklara.

Träningen gick jätte bra. Kände att mina bröstmuskler fick lite träning igår. Sen visade det sig att passet idag var lite hårdare en vad det var igår. Men det gjorde inget. Vart lite jobbigt bara, haha. Sen vart det hem för att duscha och Bells kom precis till Andra Avenyn men hon hade ju redan sätt det så det var bara spännande för mig just då. Sen vart det ut på en liten kvälls promenad innan vi ska sussa. Men nu blir det 17 again. Har typ sätt filmen 1000 gånger men det gör inget. Ska sätta på tandsmycke på Bells och mig innan vi ska sussa. Så se upp imorgon för imorgon kommer våra tänder skina ;) God natt mina älskade läsare och ta hand om er ♥

Glöm inte mössan
för då blir ni sjuka
Och blir nu sjuka
får ni ont i halsen
får ni ont i halsen
den börjar att viska
Den som viskar den ljuger
Den som ljuger hamnar i fängelset
Den som hamnar i fängelset dör.
Så glöm för fan inte mössan!


träning, here i come.

Ja nu åker jag snart mot träningen med mamma. Känner mig rätt duktig. Ska träna hela veckan så det ska bli kul! Idag då. Vi åkte iväg med Mossan. Och det visade sig vara imorgon ist. Så vi får göra samma vista imorgon fast imorgon åker pappa med mig :) Så imorgon får vi se hur det blir. Ska bli spännande och se vad dom säger. När jag kom hem fick jag ställa mig och klippa mormor och sen vart det till att permanenta henne. Det tog nog runt hela 2 timmar med allt. Och skit vad trött jag vart efter det. Somnade på soffan i några timmar tills middagen vart klar. Så nu är jag laddad för att åka och träna. Försökte få med mig Bells idag men hon åker med imorgon ist!


God morgon!

Ja nu är jag uppe så här tidigt igen .. Undra när jag ska få en sån här lyxig sovmorgon igen, hum.. Jag ska i alla fall snart åka iväg med Mossan till vetrinären. Skönt att jag kunde få en akut tid så får vi se vad Marianne säger om henne. Känns som om Tyskland hänger på en smal smal tråd just nu :( Nej nu hinner jag inte sitta här och prata dax för att åka till stallet. Ha en trevlig dag !




Duschen och Bastun väntar på mig ♥

 



JA, efter en hoppträning och ett pass på friskis så väntar duschen på mig. Fan vad duktig jag känner mig. Har vart igång hela dagen men imorgon kommer säkert den roliga träningsverken fram :D!! Gick i alla fall bra, eftersom jag är som jag är med nytt folk och med en MASSA folk, jo jätte blyg!! Så det här var bra för mig kände jag. Trodde jag skulle behöva spy innan jag gick in men det gick bra efter att jag mötte några vänner där, toppen!! Sjukt roligt var det så jag ska nog hålla mig där nu på lovet eftersom det är GRATIS för alla ungdomar som har lov, katsching! Nej, nu vart pappa klar med bastun och duschen. Har fått en liten renovering i mitt lilla egna duschrum här nere. Har både fått en stor spegel och duschen är fixad. Hade en halv dusch vägg förut men nu har jag fått ett duschdraperi ist så vi får se hur det går. Det kommer nog bli toppen. Ha en trevlig kväll


VECKANS HÅR PRODUKTS TIPS





Veckans hårprodukts tips är en silkesdropps spray från TONI&GUY. Mycket bättre att ha spray om man upplever att håret blir fettigt av silkes kräm(silkes droppar). Är en bra spray som du kan avsluta allt med. Som en sista stylings produkt som du avslutar med. Luktar mycket gott också. Finns att köpa i nästan alla butiker som Kicks och i salonger. Kostar runt 70-100 kr. Hoppas det är nått åt er ;) 


träning..

Snart bär det av mot träningen. Har precis fått i mig lite middag som jag själv fick laga idag :) Stolt över mig själv att jag lyckades med att få ihop köttfärs såsen men fan vad god den blev, hih. Sitter och väntar på att Petra ska kliva in och hämta lite saker också. Hon ska ju komma snart ...
Stallet gick både bra och dåligt. Hoppträningen gick super och allt verkade okej. Men sen kommer min massör till Mossan och säger att hon inte verkar fräsch i höger benet. Antingen sitter det i bogen eller knät så vi åker redan imorgon och kollar upp det med Marianne. Så imorgon får vi se hur det är "/ .. Nej nu ska jag byta om till tränings kläder. Ha en trevlig kväll och glöm inte att glömma dina bekymmer för imorgon kommer nya!






hemska drömmar

Ja. Hemska drömmar har jag haft hela natten. Har inte vart roligt. Vaknade vid 4 och var helt svettig (?) Nu orkar jag inte berätta hela min dröm så kanske kan göra det en annan dag ;) Nu har jag fått i mig lite frulle i alla fall. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem från affären så vi kan åka ner till stallet. Har Träning halv 12 men jag har bestämt mig för att åka ner lite tidigare för att fixa en massa i stallet idag. Har en hel del och göra. Tänkte tvätta och hålla på men det brukar gå fint men det brukar ta tid. Nej nu måste jag byta om. Ha en trevlig dag och glöm inte mössan. Varför ni inte ska glömma mössan kan vi också ta sen haha!

stress

Ja nu har jag städat allt det sista med min syster yster. Det var inte så farligt men lite små plock är det alltid. Så nu sitter jag bara och väntar på att de ska komma hem.. Min dag har i alla fall vart fantastiskt rolig. Mycket skratt och glada miner och sån gillar jag, tummen upp. Hittade iaf rätt så mycket. Både lite till mig själv och hästen och sånt gillar jag också! Kom hem till stallet vid kvart i 5 tiden. Jag och Briving red ut rätt så fort för att hinna med allt men allt gick bra:) Sen vart det hemmåt. Har fasnat framför outsiders unga mammor. Sjukt läskigt vad unga dom är. Ena vart gravid när hon var 13 år :O Sjukt intresant att se på över huvud taget. Får se hur det slutar (y)

Nej nu ska jag förstätta och se på det och sen blir det till att hoppa i duschen :) Puss hej!


häst shopping!

 Nu ska jag snart bege mig av mot Haninge och Kungens Kurva. Jag ska på en liten häst shopping idag. Jag Petra och Briving ska åka på en tripp. Alltid skönt och åka själv med kompisar. Blir mycket roligare då. Får se om jag hittar något till Mossan då. Hon kommer säkert blir super glad, eller det hoppas jag att hon blir om jag hittar nått ;)

Sen blir det mot stallet efter shoppingen. Får se vad jag hittar på idag. Månste planera men det får jag göra ikväll. Nu måste jag fixa mig och göra klart det sista innan jag åker i den här snö kausen. Ha en bra dag ♥





pluttisen, Något roligt är att hon alltid ska blunda på alla kort.. Hur kommer det sig(?)