bland de värsta skoldagarna i mitt liv

har just varat i min dag idag.

Morgonen börjar med Svenska prov som gick som det gick eftersom att jag inte viste vad jag skulle ha kompletering på men jag gjorde det jag kunde iaf. Sen när jag ska göra matte provet visar det sig att Matte läraren är SJUK ?!#%&¤

Så då hade man en sån där fin håltimma på 2 timmar.. Jah! Sen var det lunch och sen vart det hör och läsförstålse komletering på engelska. Sen en film grej på egngelskan och nu har jag precis haft min redovisning så imorgon återstår bara det här jävla matte provet. Dock känns det sköönt för då hinner jag plugga lite med Bella hihi (a) .

Nej nu ska jag åka hem. Ha en Bra dag!


Måndag

Sitter i sängen och funderar på vilken buss jag ska ta. Var nyss inne p Facebook och såg att allt är fixat inför mitt svenska prov som jag ska ha på morgonen och jag behöver inte jaga någon lärare hit och dit utan allt är klart så tar nog en timme senare buss :) Slippet jag stressa.

Tror jag ska gå upp och dricka lite kaffe med mamma snart :) Hoppas alla får en fin dag, ser ut och få ett bra väder iaf.

Just nu är livet hårt!

Har skit svårt i livet nu. Ska jag vara ärlig tror jag att jag är nära att gå in i väggen eller hur säger man det på ungdoms språk. Har inte fått gått till min spykolog på länge pga att jag haft för mycket och göra.. Både bra och dåligt. Har svårt och pirutera saker i mitt liv och jag är knapt kontakt bar. Orkar inte prata i telefon med folk. Orkar inte svara på SMS, all Info som jag ska ta in går bara ut så det känns som om jag inte fattar ett skit om vad folk säger och jag kommer inte ihåg nått. Och mina tankar går bara till, Hoppas jag hinner det dära eller jag måste hinna det dära.. Det känns rent åt helvete med allt just nu.. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med allt nu...

Men iaf. Idag har jag vart en snabbis i Farsta. Hittade en tröjja och ett par byxor och sen vart det ett vit Gina Linne. Sen köpte jag även en skydds lapp till min mobil skärm. Kan verkligen behövas måste jag säga!! Sen har resten av dagen bestått av skrik av panik för att inget plugg funkar som det ska och inget sätter sig på huvudet..

Imorgon börjar jag tio eller imorgon är det lite sån här dag där man får ta ansvar själv. Morgonen börjar med ett Matte prov, En kompletering och sen fölt av svenska prov innan Lunchen. Efter lunchen blir det Engelska prov, Engelska redovisning och Engelska film och resonome.. Hur Fan ska jag hinna allt och klara allt (?) 

bra fråga. Hejdå och Godnatt!


 

God morgon

Sömn lös tjej här men det får bli så idag :) Har vart vaken typ en timma och har haft skit ont i magen men så är det.. Tänkte köra igång med lite städning av rummet. Sen ut och övningköra och sen mot stallet :) Ikväll ska jag nog tillbringa inne i stan :) får se ad det blir :)

Trött och typ förstörd...

Nu är det äntligen helg och jag kan nästan andas ut. Det har vart en hemsk vecka måste jag säga. Bråk och tjaffs med lärare hit och dit och det slutar bara med att man är så jävla förbannad och skogstokig och det gör att man blir heeeelt slut.

Men nu ikväll vart det lite grillning och massa mys och kucc med stall flickorna. Och sånna där människor som man knapt träffar.. Sånt gillar jag!!

Nu ska jag försöka kolla lite tv. Blir inte av när tv är sönder.. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här? Tv är som gott som ny och det är dålig singnal trots att det är extra sladdar och grejjer (?).. humm..


Godnatt!

Bitterfitta

Känner mig som en gammal kärring. Sur och grining och gråter typ av allt. Den här veckan har vart förjävlig. Jag är som om jag bor i en låda. Orkar inte prata med folk, orkar inte ens med sms, facebook eller att någon ringer. Skulle bara vilja lägga mig i sängen och sen vakna upp om typ två veckor. Men det funkar ju lixom inte :(..

Idag är det iaf en stor stor dag:) Nu på morgonen ska jag till historiska museumet. Ska bli jätte kul. Sen på eftermiddagen kommer det bli fixning. Alla modeller kommer och det är runt 25 modeller. Kan säga att det kommer typ bli kaos!! Får se hur det blir. Kameran är me¨d så det kommer upp en massa bilder i morgon!


PUSS

Helt andra planer!





Sitter i sängen och ska snart dra mig till Tåget. Blir ingen skola för min del idag utan det blir plugga en massa matte i Trekanten ist. Hela min vecka såg proppfull ut och så. Men för att hinna med alla skolprodjekt och prov så har jag fått bokat av en massa saker. Känns skönt men fruktansvärt jobbigt att behöva säga nej till saker och ting. Men men så är det.

Nej nu ska jag ta och plocka lite saker på mitt rum så det inte ser ut som helvete när jag kommer hem :)!


PUSS

Sitter här med Carro

Ja nu sitter jag på Engelskan och skulle ju redovisa men jag har en kompis som jag skulle redovisa med som typ är handikappad.. Eller snarare ingen röst.. Det söög så får ta det nästa gång :)

Har en kompletering på Engelska provet på USA grejjen så ska bara göra den och sen är det komleterings måndag nästa måndag så då hade jag någon film grej som skulle in så jag hoppas på att få gå snart :)

Puss 

Go morgon Måndag

Sitter och har praktiskt marknads föring och det är dem aldra sista uppgifterna för denna termin. Har precis skickat in dem så nu ska jag bara redovisa det för henne. Så nästa måndag är man ledig eftersom att man har gjort allt :) Känns riktigt sköönt måste jag säga!

På eftermiddagen blir det engelska och redovisning där med på vårat prodjekt. Sen blir det hem och färga syrrans hår och testa uppsättningen som jag ska göra på henne på Torsdag så det blir bra lixom.

Nej nu ska jag fortsätta att gå i skolan.


PUSS

helt slut

Har precis lagt mig i sängen. Kom hem runt halv 10. Rätt bra tid än vad jag hade planerat. Slängde i mig andra halvan av kycklingrullen, bäddat sängen och duschat. Tycker det är rätt bra gjort av mig och ligger lixom i sängen nu.

Imorgon är det vanlig skoladag. Så dax för mig att sussa kudden :)


Bara hemma och vänder

I prinsip är jag bara hemma och vänder. Var i stallet kavart över 8 i morse. Åkte hem runt 13.00 tiden och nu ska jag till stallet igen :) För middagen bestod av Dressyr KM men jag var inte med så red ut på min lilla polle. Hem och har legat och solat i 1,5 timma :D Skit skönt. Så nu har man bättrat på brännan lite också. Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma hem med min kyckling rulle och sen dricka en massa vatten så jag inte svimmar. Sen mot stallet för att hjälpa Marika. Vi tar oss till Runsten. Marika ska terrängträna sin lilla polle. Så blir hemma runt kanske 11 ikväll :( sent som snus blir det!


Hoppas er helg har vart bra :)

Lördag




Har precis kommit hem från stallet. Nu blir det duschen och lite hårinpackning och lite sånt man gör i duschen. En hel renovering vill jag kalla det :) Sen bär det av det till pappas och mammas kompisar. Dem bjuder på grillning. Mumma. Sen får jag se vad jag gör resten av kvällen. Blir nog en lugn kväll med tanke på att jag ska upp runt halv 8 imorgon bitti :)



Hoppas Alla Fått En Trevlig Lördag:)

Frisör portfolie











Modell: Syrran Gjorde frisyrer efter stjärntecken. I det här fallet skytten.




Mina första uppsättningar i 1an. Till Älsjö mässan!

Modell: Isabella och Stephanie










Modell:  Mikaela





Modell: Marika som skulle på bröllop.



Modell: Dockan.










Modell: Jag som skulle likna en Pink Frisyr.







Modell: Mikaela som skulle på Bröllop. Gjorde om frisyren till






Det var det jag hade och bjuda på nu. Lite sommar frisyrer..

Sunshine

Sitter i solen på min framsida med Marika. Har suttit här ett tag men vart trött på att bara ligga här så nu hämtade jag datorn. Gick upp runt 10 tror jag. Pappa väckte mig eftersom att Marika kom och pappa skulle laga hennes bil så var tvungen och roa Marika lite! Fölt av det har jag plockat och städat rummet. Bytt sängkläder och fått lite årdning. Även min lilla salong har jag möblerat och städat och fixat :) Så duktig! Nu har jag det gjort i alla fall och det är huvudsaken.

klockan 2-3 åker jag nog till stalelt för att rida pollen. Sen blir det till att plugga matte i helgen. I prinsip det ända jag har kvar i skolan innan sommaren. Sån jävla SKÖN känsla!!!

Fredags lugn

Sitter och kollar lite tv och pratar lite :) Jätte trevligt faktiskt!! Pratade en stund med William idag också. Saknar han jätte mycket eller saknar så klart alla grabbar också :) Nej nu ska jag och mikaela fortsätta och prata och mysa vidare. Sen blir det sängen. Funtar på att sno mammas säng inatt ;)



Älskade mamma♥

Bilder från Road tripp

Nu kommer bilderna nu när det är helg från våran lilla Road tripp till Trosa!



Första stoppet i Kagghammra



















Det var dom bilderna som vart tagna.










Nu sitter jag i soffan med Mikaela. Pappa är hos en kompis och myser så jag myser med Mikaela ist. Vi ska nog bara sitta här och snacka och ta det lugnt som man brukar göra som ti två. Sitter ute på Terassen och det är riktigt skönt ute. Blir nog i säng tidigt ikväll. Ska hjälpa pappa med båten imorgon bitti så vi kan få den i sjön :) Kanske jag och pappa tar en premiär tur som vi brukar göra :) ♥








Mattematik







Sitter på mattelektionen. Har precis fått reda på Matte nationella. Såg bättre ut än vad jag trodde och jag var inte sämst i klassen. Det är huvudsaken. Är nöjd över mig själv iaf det är huvudsaken :)

Hade svenska nationella på förmiddagen. Hade svenska tal. Gick rätt bra faktiskt:) Sen efter det har jag tillbringat lite tid inne i StorStaden med mina flickor. Mötte upp Nathalie från Tc som kom med Flyg bussen från Gotland.

Mamma och Syrran har åkt till Gotland. Så det är bara jag och pappa hemma. Lär blir lungt och frifult. Jag och Pappa passar så bra när det bara är vi.♥


Go´kväll

Sitter i skoffan och ska skriva ut mitt tal:) Talet ska läsas upp imorgon och så. Så måste ha det på ett papper :) Marika kommer om en ca.15 min. Ska färga en massa ljusa slingor på henne :) Från mörkblond till blond :) Så får se hur det blir :) Ska bli spännande :)

Nej nu är det brottom så jag hinner med allt :) Puss

Torsdag 19 Maj

Shit det är inte långt kvar i skolan nu och inte långt kvar man får träffa dom dära galna grabbarna från Örebro. Saknar dom så jävla mycket!

Men iaf. Ut över det. Sitter i skolan och har kultur och stil historia. Gjorde klart uppgiften hemma men behövde till lägga lite saker :) Så duktig som jag är :) Känner hur magen börjar kurra. Dax för frulle snart...

Sen blir det fortsättning på det här och sen är det frisörteknik på eftermiddagen.

Han aldrig lägga in bilderna igår men gör det innom kort :)

Har inte blivit så mycket bloggande på sen...

Har inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden. Men nu har jag vart på road tripp med mina underbara vänner i Tros! Det behövdes verkligen :) bilder kommer upp när jag kommer hem ;)

fuck Nationella..

Nu sitter jag i klassrummet och ska snart ha mitt andra nationella för dagen. Matten gick nja sådäär. Första delen var okej. Sen andra delen destod bara av halva uträckningar och typ hälften hoppade jag över (?)
haha såå bra på matte!!
Men iaf efter Matte nationella drog jag och mina brudar till Donken. Tog en kaffe och prata så mycket att jag spiller ner mina nya byxor som jag införskaffade mig igår. Men men.

Sen efter detta Svenska Nationella ska Jag Bella Steffi och Petra dra oss till Inzo. Ska köpa en massa färg, folie och en massa annat tänkte jag. Får se vad jag kommer hem med. Så dom som vill bli Blonda till sommaren ;) Kom till mig och färga er. Sen blir det hem och plugga, picknick och en massa skoj med brudarna. Känner att en sån dag som idag är en sån!!

Ha En Bra Dag.

älskar min säng

Tror jag ska gifta mig med min säng :) Den är lixom alltid hemma när jag kommer hem, alltid skön, Alltid ärlig och mjuk, snäll och aa helt underbar. Alltid varm när man kramar den och så. Så vrf inte lixom :D?

Ikväll då. Kom hem runt halv 7 tiden. Käka och fick i mig en lite kopp kaffe. Sen åkte jag direkt till stallet för att ta hand om min älskade polle♥

Kom hem rätt sent så har duschat och städat undan lite på rummet :)


God natt nu ska jag göra det jag gör varje kväll med Bella, hihi MASSA BUS!!!

Måndag.

Sitter i klass rummet som en naken hund. Fryser så jävla mycket. Trött arg och leden är en sån dag idag. Det har hänt lite saker under helgen som jag bara vill glömma och sånt jag inte orkar ta tag i. Men nu när man inte orkar ha det där inne när man vill bli av med det blir man lätt ledsen och arg när man ska ut med det hela.

Nu har jag praktiskt markandsförning. Vart klar med det förra veckan men har kollat igenom det idag med och det ser bra ut. Så har gjort klart ett annat arbete ist. på kultur och stilhistorian. Nu är det bara det dära jävla talet som ska skrivas klart och sen är det Matte nationella och sen är det Svenska nationella imorgon.

Hur ska jag orka allt?






En låt jag blir varm av

Söndag.

Som jag nu har märkt som händer alla andra helger sitter jag bara hemma och går upp typ jätte tidigt varje dag för att göra en massa saker. Igår jobbade jag från 07.00 till 18.00. Var helt slut på kvällen. Idag ringde klockan 07.00 och det var dax för att åka till Södertälje för Pay´n Jump :)

Hem och sov ca. 2 timmar. Det var riktigt skönt! Sen har jag käkat good mat med mamma och pappa och skrivit lite på mitt Svenska tal. känns som om jag aldrig kommer bli klar med det dära jädranna talet :( Men men får se till att bli klar i veckan för det ska läsas upp på Fredag :)

FREDAG ♥

sitter i sängen och känner mig helt nere. Dagen började riktigt bra men sen jag kom hem har allt bara gått i nerförsbacke. Men så är de ibland..
Skolan idag gick bra. Börjar med att jag Petra och Bella börjar morgonen med plugg på Donken i Liljeholmen. Eftersom att vi egentligen har sovmorgon till 12. Har så mycket i skolan nu så vi tyckte att vi kunde passa på när vi ändå har fri tid lixom.
Eftermiddagen var så klart matte som alla andra. Vart lite flummig för min del och det gör att jag inte kan konsentrera mig och i samma sekund blir jag sur på mig själv för att jag inte kan konsentrera mig.
Åkte till Haninge och mot Tyresö till Inzo. Men vi var 5 min efter stängning så vi fick vända hem ist. Aja gjorde inte oss så mycket. Kom hem och har ätigt och vart i stallet och handlat lite mat och så. Fick hoppa in en snabbis och är tvungen och jobba imorgon. Så klockan ringer klockan halv 7. Jippi. Dock gör det mig inte så mycket när jag ändå bara ligger hemma idag och myser för mig själv :)

Nej nu ska jag försöka få igång min äckliga tv som aldrig fungerar. Hej!

Det här suuuuger!

Det suger att känna att man inte hinner blogga. Har så sjukt mycket och för att inte få stressmage och typ mag katarr så försöker jag i mellan åt ta det lite lugnt.

Igår bestod dagen av skola. Var kvar i skolan till runt halv 5 tiden. Gick på matte stugan för att kolla igenom matteboken lite. Kändes rätt bra ändå. Sen drog jag och Bella och mötte steffi vid Liljeholmen. Köpte oss en club sandwish, jordgubbar och en caffe. Satte oss i trekanten och andades ut lite efter allt stress i skolan.
Det är massa nationella. Det är visning snart och inlämningar hit och kompliteringar dit och uppgifter dit..

Idag bestod dagen av nationella engelska som tog död på mig. Eftermiddagen bestod av att planera visningen och så. Kom hem och käka och sen har jag avslutat kvällen med två möten och lite plugg!

Undra vilken dag jag kommer gå in i väggen.. (?) Blir så förbannad på att lärarna kommer på allt i sista minuten. Inte OKEJ!

Otroligt stressigt..

Helt sjukt vad mycket jag har och göra nu.. Där av den dåliga uppdateringen men jag ska försöka att sköta mig.
 Tog ledigt idag för att kunna plugga och för att jag skulle besöka läkaren.
Börjar morgonen med att klippa och färga mormor. Vart jätte bra. Sen kom Mikalea och vi började med att klä oss och styla oss och så. Fota och vissa bilder vart riktigt bra!

Sen ner fort till läkaren och fick jätte bra hjälp och så. Har problem med min näsa med att andas med den. Var första gången jag var hos läkaren med nästan. Känns som om jag alltid kommer på problem med mig själv. Förra året var det halsen och nu nästan..

Men iaf hem och äta lite och sen mot napprapaten och sen direkt till stallet för träning. Har vart riktigt stressigt och fortfarande helt matt i kroppen från helgen och från går dagen. Undra när jag ska få vila? Känns som om jag skulle behöva åka bort ett tag..

Imorgon ska jag ta mig till gymmet på morgonen sen mot skolan. Får se om jag ska rida imorgon. Har så mycket i skolan :(..


PUSs

God morgon

Nu är det Måndag och sitter i skolan igen. Har marknadsföring och håller på med en massa uppgifter. Så det är rätt enkelt. Idag blir det bara en lektion sen ska jag och Mikaela mot Maria Nila. Vi ska vara assistenter åt Joakim Roos. En av sveriges bästa frisörer. Han ska ha en bröllops visning så vi ska hjälpa han med den. Ska bli skit kul.

Vädret är fantastiskt idag. Så hoppas alla få en bra dag!

död säl

Ligger i sängen som en död säl. Håller på och skickar och för in en massa bilder från dagen. Tar lite tid och framför allt när man inte har en egen mail och allt bara kassar ihop när jag sitter vid datorn. Men men. Får ta och fixa det där. Som sagt idag har jag iprinsip vart i stallet hela dagen. Åkte ner vid 11 tiden till stallet och kom hem från stallet för ca en timma sen. Har vart i Solna en snabbis och hjälpt rebecka. Har fått vart häst skötare idag. Riktigt skoj eftersom att jag träffade en jätte gammal stalltjej där ifrån som också heter Amanda. Var jätte länge sen jag träffade henne så det var skit kul!

Nu ligger jag i sängen och pluggar. Lika bra att göra det nu. Har skit mycket i skolan nu. Så jävla mycket som ska in och hit och dit.



Lördag, helt slut.

Sitter i sängen och känns som om jag har sprungit 14 mil.. Helt tung i kroppen.

Som sagt. Vart inge bloggande igår. Hade en jätte bra/ trevlig dag/kväll igår. Började morgonen med Nationella Engelska skrivdelen. Och avslutade dagen med en intensiv matte lektion. Eftersom att vi inte haft matte lektion på ett tag. Och det är snart nationella. Som rena kinesiska för mig typ. Men stolt över mig själv att jag hängde med hela lektionen och kunde allt!!  

Efter matte lektionen drog jag och Bella och mötte steffi vid tvärbanan. Vi tog oss till Bella. Packade väskan med lite godsaker och tog oss till Kanaanbadet. Satt där i några timmar och bara pratade och hade jätte mysigt. Drog oss hem runt halv 8 tiden. Käkade jätte god mat och decka i sängen framför I am number four. Riktigt bra film.

Imorse tog jag mig från Bella runt halv 9 på morgonen för att jag skulle hjälpa till på tävlingen hela dagen i stallet. Har stått upp hela dagen och sprungit från ställe till ställe. Så känner mig riktigt trött nu. Fick middag hos mamma och pappas kompisar och tog med mig datorn och lite plugg papper. Han skriva på lite arbeten iaf :) Ska nog fortsätta lite nu.






 

2 filmer bara så där..



Bjuder på två filmer bara så där.



steffi och Julia sjunger jätte filmt på Valborg!





Steffi på Buttricks i Fredags efter några öl.


det var det :)



go kväll

Sitter i bara handduk och tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag lägger mig i sängen. Gymmet gick i alla fall fantastiskt bra :)! Skulle nog orkat mycket mer men då hade jg nog kommit hem från gymmet i natt. Eller så kanske jag vet att jag orkar mer och kan köra på hårdare nästa gång ;)

Har nu på kvälls kvistet hunnit klippt syrran och duschat. Nu hade jag tänkt att se BB men min Tv ville inte det så får väll göra nått annat ist. Imorgon kör jag igång morgonen med Engelska Nationella och sen Matte på Em. En Jävla härlig fredag .. Humm NEJ!

Hela helgen kommer nog bestå av plugg plugg och plugg.. Men men.. Puss!


Julle har hållt mig vaken

Nu har julia precis åkt hem. Hon åkte med mig hem efter skolan eftersom att jag glömde det jag skulle ha med mig till henne idag hemma. Eftersom att jag försov mig hade jag ingen tanke alls på henne. Hon ska nämligen på student skiva som har skepp och hojj som tema. Så hon har lånat våtdräckt och syclop av mig! Så jävla snygg!



Nu blir det Gymmet. Har tvingat mamma att vi ska ner dit idag. Kommer lixom ingen vart om jag inte hade haft henne. Tur att man har en mamma som min!

Ska bli kul och se hur mycket man orkar! Lär ju vara tillbaka till noll nu efter resan och jävligt mycket fet mat över lag sen jag kom hem.

Ha en trevlig kväll!

Torsdag..

Sitter i skolan. Är så trött att det finns ingen energi till något alls just nu. Började morgonen med att försova mig men han till bussen ändå. Mamma fick köra mig och Mikaela. hihi. Nu har vi kultur och stilhistoria och skriver lite men har skrivit om helt fel saker så måste ta tag i det hemma. Så sjukt mycket i skolan nu. Massa inlämningar och en massa nationella så får se om jag får ta helgen till allt. Tror jag får göra det helt enkelt.

Nu har jag lunch, ska luncha med Mikaela. Ha en bra dag! På eftermiddagen blir det färglära med Matrix färger :) 


Helgens Planer

tordag:
Gym efter skolan med mamma och plugg.

Fredag: Bara ta det lugnt. Nationella och det blir nog en lugn kväll hemma med lite gym.

Lördag: Stallet HELA dagen.

Söndag: Rida, plugga och hästskötare åt Nero.





sovmorgon..

hihi det vart sov morgon ändå. Kunde inte somna när jag stängde av datorn i natt "/ Så var skit trött när klockan ringde. Eller trött är man ju alltid men extremt trött var jag.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen ringa mammi :) !

Ha En Bra Dag!

Sent idag med..

Asså ibland undrar jag hur mitt liv ska sluta.. Känns som om det bara blir senare och senare för varje kväll. Men huvudsaken är nog att jag har kul i mitt liv. Iaf just nu innan det kommer en uppförsbacke!
Har haft en jätte trevlig kväll. Underbara personer runt om kring mig och det är sånt jag uppskattar! Tack underbara personer!

Nu ligger jag i alla fall i sängen och funderar på om jag ska ställa klockan på 7 för att ta mig till Gymmet eller om jag ska ta en sov morgon (?) Men funderar på att bara gå ner till gymmet och kolla hur mycket jag orkar. Har inte vart på gymmet på 3 hela veckor så det kan vara kul och se hur mycket man orkar :) så tror att det blir gymmet. Men det visar sig imorgon bitti.. haha

Nej nu god natt alla läsare och datan ♥

Bjuden på middag!




En vår dag i April, 2011




Nu har jag precis röjjt klart i rummet och fått på mig lite bättre kläder och make. Ska ta mig till Familjen Hultberg i det här skit vädret. Ska få middag och bara umgås med en underbar familj. Sånt man/Jag behöver ibland.. Saxarna i med iaf, för hörde ett ord sist jag var där att det var några som ville klippa sig. Så nu är dem med iaf :)  

sko kåt!

Sitter och har kommit in i det dära stadiet när jag vill ha massa skor igen. Det har vart rätt lugnt med det men nu kom det en vind pust igen ... puuh

Vilka ska bli mina?

  
Det var nr.1






Det var nr.2




de va sko nr.3




Söta ballerina skor, Vilken färg ska jag välja?




Tisdag 3/5-2011

Sitter i vardags rummet med Mikaela och syrran. Har precis fått i oss lite kaffe. Annars funkar inte dagen för mig.. Skolan rullade på. Började ett nytt prodjekt idag. Ska vara klart om en vecka. Sen planerade vi våran Visning som är den 26/5 om det är någon som är intresserad att gå ? 80 kr för en biljett. Skriv en komentar om ni är intresserade.

Vi tre har suttit och pratat lite men mest vart inne på frisyr snack. Fanny går ju ut nian i år och hon har visat mig vilken frisyr hon vill ha. Älskar den! Riktigt fin och älskar lite utmaningar som frisyrer man inte gjort.





Denna vill hon ha. Riktigt snygg!

Skit Måndagen snart av avklarad

Yes. Precis hem kommen från stallet. Fått i mig en kopp kaffe i alla fall. Som sagt skolan gick bra. Men hela min morgon började typ upp och ned. Börjar med att pappa kommer ner och väcker mig 06.00. Och min buss får 06.40. Jag fick panik. Mamma sov och pappa åkte till jobbet. Han inte ens få i mig frukost och en massa så jag vart fly förbanad! Men det gick över när jag kom till skola som tur var. Hade praktiskt marknads föring och sen hade jag engelska tiden ut på eftermiddagen innan jag skulle drar med hästen. Har vart och provat sadlar och så idag. Ett av det värsta sakerna jag hatar. Det tar lång tid och det är lång tråkigt och upp och ner och upp och ner på den dära hästen :( hihi men men nu är det gjort iaf. Nu återstår lite plugg. Eller tänkte inte sätta igång nått plugg med har skrivit upp vad som måste göra och tagit reda på vad som ska göras ;)
Jag är en Duktig Tjej :)

Bilder då!

Bilder från Valborg dagen.





































Bilder från i fredags!

















Bjuder på en bild från dagen i stallet, steffi och Mikaela rider.









Sent vart det idag med.. suck

HAHA jag är såå duktig.. hum,. ibland!

Kom precis hem. Har suttit hos min älskade Mikaela med Julia syrran och Elin (mikaelas lilla syster). Kolla BB. Men han inte se klart allt, Gick med julia till Gotlands terminalen eftersom att hon skulle med sin vän. Så vi PW lite dit och sen vart det pw hem också. Riktigt skönt var det ute. Men dock vart det så sent ikväll med. Jag som lovade en massa bilder. Men jag lovar att dom kommer upp imorgon. hihi

Nu blir det natti med kudden. ♥

Söndag..

Sitter i rummet och har precis kommit hem från stan. Ska plocka lite på rummet och äta lite middag med la familja. Sen kommer det in en massa bilder från helgen. Ville bara säga det.