tillbaka.




Förlåt men det dåliga uppdateringen. Men mycket har hänt just nu och jag har inte alls haft någon lust att blogga... Och inte nu häller, så just nu kommer min blogg att läggas ner ett tag pga allt som har hänt och sker..

Kommer tillbaka snart.

go´kväll

Nu har jag fixat och donat med mig själv. Kom hem från Globen runt 14.30 tiden. Sen vart det hem och få lite mat i magen. Han till och med att basta och värma upp kroppen :)

Nej nu ska jag dra på partajj!! Ha en trevlig kväll :)


PUSS

god kväll finisar!

Nu har jag kommit hem efter en liten tripp med Petra Björn och Lillen. Så nått har jag gjort. Jag och syrran hade planen att baka eller nått men det finns ingen energi :P Vi sitter som bloggtöntar här i soffan!!



Tror jag ska ta och runda av kvällen snart. Upp tidigt imorgon när tuppen galer vid 07.00 för att dra mig in mot Globen. Imorgon blir det Globen Horse Show på morgonen och sedan mot stallet för att rida och sedan blir det Partajj!

Puss och kram skummbanan

vilken jävla dag!

HEllo mina underbara!!

Har suttit i soffan nu och funderat på vad jag egentligen ska skriva i denna jävla blogg...
Kan ju börja men det ROLIGA DAGEN!

Kom till skolan och dax för att styla alla modeller från Designe gymnasiet. Först yrade jag bara runt och försökte få ställning på allt. Alla modeller hade kommit på vift..

Sen till slut kunde jag sätta igång. Allt gick bra. Jag älskar när det blir många bollar i luften och när det är lite stressit. Men alla blev klara i tid. I med mat i magen och mot mässan.

Yrade runt där också och innan allt kom på plats. Först hade inte alla produkter kommit på plats sen 5 min innan vi skulle på senen så kom vi på att frisörstolarna inte kommit in bakom sen. PAAAAAAAANIK!!

Men tillslut vart det bra:)

Åkte hem och träffade på mina gammla lärare. Några av dom iaf. Träffa min underbaraste lärare jag hade under tiden och det var huvudsaken :)



Nu ska jag och min syster bara mysa. Tittar på tv och får se om Petra hör av sig :)





Jag och min syster en måndag morgon innan skolan :)

jag bara längtar så mycket..


Asså det är bara hela 25 dagar kvar till jag åker. Det ska bli så otroligt skönt. Sola bada shoppa och bara njuta. Slippa tänka över huvud taget. Umgås med familjen och koppla av. Det är det jag behöver just nu faktiskt.

Skulle så vilja järna bara dra nu. Slippa skiten här...  Allt i skolan och runt om kring än!!


stressiiiig dag

Tjenare!

Slänger in ett sånt här snabbt inlägg.. Har nyss kommit hem och ska snart dra mig mot psykologen. Skulle mött en kompis idag inne i stan för att få mina efterlängtade pengar sen i sommras med det skedde ju ej.. Blir så trött på sånna som man har låtat ut pengar till. och rätt mycket och sen får man bara en massa bortförklaringar :@

Nej nu ska jag snart gitta. Blir sedan stallet och sedan dansträning i stallet. Kommer blir en sen kväll ikväll :(



Fin bild va ? På mina söta vovve!! 



god natt säger jag :)

Ja nu ska jag snart gå och sova. Har fått i mig lite nyttigheter nu så nu ska jag duscha och fräscha till mig.

Innan jag drog till dansen såg jag att min vinterjacka har kommit :D:D SÅ glad. Kul att den kommer nu när jag faktiskt åker till Thailand snart. Men men.Trött på skitfjällräven nu asso.

HEjdå

snöööööööööö

Gud vad jag älskar snö! Eller inte ...

Precis vart i Haninge och tagit pass foto och sen vart det lite shopping. Kom hem med 3 par skithäftiga trosor ;) I like it. Nu har jag fått lite mat i magen och en kopp kaffe. Nu blir det byta om till DANSEN :D ♥


Puss hej leverpastej

god morgon

Nu är jag nyvaken. Tänkte ta en power Walk med hunden nu innan frullen. Det är ju som sagt bättre. Var ute med hunden i går och det gick äldigt bra men tanke på att det är väldigt halt :P

Har som sagt sov morgon så det är lite brottom :)


Puss hej!

GRATTIS MIN BLOGG 1 hela år!!

Ja jag börjar dagens första inlägg med att säga grattis till min blogg! :D
Tiden går fort när man har ruuligt!

Som sagt idag har det vart skola. Gjorde håruppsättningar idag med. Övade till mässan. Sen gjorde jag nått som jag aldrig mer kommer ge mig in i, i mitt liv.. flätor som sidecut.. Sen vart det Medelhavsmuseumet. Riktigt trååkigt var det. Fast nää lite kul var det, hihih

Nu sitter jag här och ska snart bege mig mot stallet. Men först bjuder jag på lite bilder ♥









goddagens.

Idag har jag både hunnit sola och shoppat lite smink. Gjort mig en förbannat god egen cesarsallad och sovit och städat lite. NU ska jag försöka att vakna upp lite. Äta och ta mig till stallet för ett dressyr pass.

Innan det blir det till att försöka att göra klart allt plugg...

Puss och ha en bra dag!

skönt att bara ta det lugnt ibland

Yesh nu är jag hemma från Coren och har fått i mig lite mat. Nu ska jag bara renskriva engelskan och sen hoppa i duschen och fräsha till mig lite. Sen ska jag bara mysa med en kopp Kaffe eller kanske en kopp med Chai tee? Vi får se hur det blir.

Imorgon är man ju ledig. Så imorgon blir det nog till att sola kroppen lite och shoppa :)


Puss

Jag är stolt över mig själv!!!

Jag är så stolt över mig själv att jag faktiskt nästan är klar med allt plugg och nu kan jag njuta sista söndagen av lite träning och solning. Ska snart ner mot solariumet för att sola. Sen blir det Core och sen blir det till att njuta lite av söndagen!!


Puss

Kan bara säga BÄSTAAAA!!




Söndag..

Tjo alla läsare!!

ny vaken och fått i mig lite frulle och vatten. Så kroppen är på väg mot rätt håll iaf. Åkte hem till björn och efter ett tag drog vi oss mot Lokalfesten 10 meter från björn. Det var lyx att bara komma ner med en flaska i handen. Jackan och resten fick stanna hos Björn (y) Var nog hemma runt halv 3 tiden. Jag Kronsomna på en gång!!

Nu har jag som sagt vaknat och jag vaknade med värsta krampen i armen. Typ vid jäddhänget... Tog ju vaccinet herromdan och nu jag vart typ lite svullen och sen brukar jag få ont i väster armen när jag dricker för min stav.. Men jag vet inte om det är normalt (?)

lööööööördag

Hello babys!

Glömde blogga igår. Vart rätt stressit går. Rida och fixa och dona. Sen var jag hos björn halva natten typ. Skönt men en VIT fredag (y) Vart en heldel chips.

Idag. Vaknade runt 13.00 Låg och drog mig ett tag i sängen. Åkte sedan mot stallet. Ridit och nu har jag vart i bastun och duschen och fixat mamma och nu ska jag bara fixa mig själv lite. Ja ikväll blir det nog lite festligheter. Får se vad det blir. Är bjuden på 18 års fest. Men vet inte om jag är så sugen på det. maby maby!!

Hare gött allesammans!


snart helg!!

Snart slutar matten. bara en timma och en kvart kvar -.- Kan ju bara hoppas på att det går någolunda fort. Ska sedan vidare mot Haninge för att ta pass foto. Det blir alltid sååååååååå fuuuuuuut!

Sen blir det hem för att plugga vidare.. SUCK . Kanske drar mot stan ikväll och myser med mina brudar!!

Puss i ljumsken 

Min konst

Glömde ju bort att jag har lite bilder att visa på min håruppsättning som ska visas på catwalken på mässan :)







Puss

Troja




Sitter och kollar klart Troja filmen i skolan. Har sätt den några Fredagar men snart är den slut. Tycker den är helt okej. Har aldrig sätt den förut !

Nu blir det lite av Antiken på Svenskan.

Ha en trevlig dag :)

pömsiii chej

Nu sitter jag i soffan. Har precis vart ute på 40 mins powel walk men far min :)

Idag har det vart en jobbig dag. Först prov och sedan hem och vart på möte och fixat och slutade men en stress migrän. Skulle egentligen till hammarby sjöstad. Men eftersom att jag vart så stressad så sket jag i det.

Fick i mig en god sallad och en kopp kaffe innan jag drog ut på en prommis. Nu är jag trött och nu ska jag ner och mysa med en film och tända ljus med min älskade pojkvänn. NEJ JSUT DET, jag hade ju ingen .. ((?)

Helgens planer

Fredag: Shoool sen blir det till att bara mysa. Unna mig själv med att sola lite solarium tänkte jag :)

Lördag: Blir nog en massa festligheter:)

Söndag: vi får väll se...  

puss

God natt vänner

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i färghäftet. Men först ska jag göra magen glad. Den har inte vart så glad på mig idag.. Träningen var as ruulig och det gick as bra. Tråkigt att behöva sluta nästa termin :'(

Bjuder på en låt som fastnat ♥

träna plugga sova

Jag som rubriken lyder så är det dax för träning alldeless straxt. Riktigt taggad faktiskt men jag som har ont i min svanskota fortfarande.. Får se hur det ska gå. Sen har man ju prov imorgon på färg så får ta och läsa igenom det nu en snabbis innan träningen och sen en gång efter :) Sen ska jag sova för jag har inte sovit nått alls inatt :(


sov morgon ..

Sov morgon idag och ni ska veta hur skönt det var. Verkligen trött på skolan nu och allt som har hänt. Så det var skönt och bara ligga i sängen och dra sig och bara kunna andas ut.

snart så ska jag gå och möta Mikaela. Ser ut att vara kallt ute idag så det blir både räven och rävfittan på huvudet.




Bjuder på en höstbild som nästan är två år gammal :)

Det vändes som en pankaka i en stekpanna!

Från andra sekunden att vara glad över sig att man är duktig från allt möjligt vände det som en pankaka. Mina negativa tankar kom fram och nu fick jag ett sånt där utbott som jag nu inte fått på ett tag för att jag fått hjälp. Men idag kom det tillbaka..

Vet inte hur jag ska bete mig längre mot dig. Du har förstört så mycket för mig nu. Jag vet inte vad jag ska säga men det jag gör för dig får man aldrig tillbaka. Allt jag byggt upp rasade idag. Får börja om..




plugg och lite mer plugg

Nu sitter jag här framför datan och pluggar igen.. Var dock några år sen jag hade så här mycket. Blir ju så här när jag är sjuk och min operaation mitt i allt.. Men men !!

Har precis gjort klart lite om marknads föringen. Nu över på fergteknik och färgstjärnan. Sen blir det lite engelska och lite mer engelska -.-

Ge mig en lyckospark för jag kommer vara död ikväll annars..

30 min left!

Yesh bara 30 min kvar av lektionen och ni vet inte hur stor denna känsla äri kroppen. Jag vill bara hem hem hem! Det börjar till och med bli mörkt här i stan.. Inge kul lixom :(

Kväll kommer jag ine blogga ska träna och kommer hem så sent så :(

PUSS

Nu kör vi 1,2,3

Nu kör vi igång med Engelska efter 1 timmas sovande på soffan i sanolgen. Jag sov nått otroligt skönt och djupt (y) Just nu vill jag bara hem och siva för jag hatar Måndagar!!

:'(

Ingen Converse dag idag.




Ja så kart att man tar på sig converse idag men inte fan viste jag att det regnade.. Tur att det inte är snö iaf.

Sitter på marknadsföringen och håller på med idolarbetet i lite halv stressfaktor.. Hur ska det här sluta (?) 

Puss och kram

aja

HAde gjort värsta inlägget så nu blir man så där smått sur. Ska hoppa in i bastun med syrran. Har vart ute på en liten power walk med mig själv :)

Puss

tror gud bestraffar vissa medsamma

som mamma brukar säga..  Tack för en bra födelsedag. Jätte god middag med brudarna. Sen drog vi som sagt till by hålan. Sjuk kväll. Var otroligt glad hela kvällen. Kom hem 4 i natt hur det kom sig vet jag inte. Tiden försvann.. Vaknar och ser ut som ett "lik" enligt pappa ..HAHA tack sa jag och buga och bocka!! Vaknade av att jag har ont i ett finger och helt sjukt att jag fortfarande har det.. Gud bestraffar vissa på en gång men ett finger..

Nej idag ska jag bara bli frist i huvudet och rida och plugga. Thats it!


Puss

,

Grattis till mig själv :)

middag

Nu ska jag dra på middag men familjen och två andra familjer. Ska bli mysigt som fan! Sen ska jag nog mysa lite med Björn och Petra och sen blir det hem och städa och fixa till morgon dagen.

Puss och kram

det regnar här i stockholm idag....la la la

Ja som sagt. Nu är jag i skolan och vi har bytt platser så sitter viid fönstret och tittar ut på regnet och den fina utsikten. Den är fantastisk ut över Motorvägen. URSCH ...

Nej nu har vi svenska och ska läsa om antiken. Blir bara en mys dag i skolan idag. Mjukisbyxrna är på!!

Ha en trevlig dag.


full rulle

Ja nu är jag hemma och bara tagit mig en kopp kaffe med mormor. Nu ska jag ner till salongen och färga håret sen till psycologen och sen blir det träning ikväll :)

Puss och kram!

god morgon

Nu är man uppe och fan vad jag bara vill ligga jvar i sängen. Tror det är dax att gå och lägga mig lite tidigt på kvällarna. Dock är det inte så lätt. Kommer hem så jävla sent på kvällarna hela tiden :(

Nej nu ska jag till skolan och fortsätta med min curl docka som ska få värsta frillan :D I like it.

Puss och ha en trevlig dag!

god kväll

Nu har jag kommit hem från dansen och det vart för en gång skull så där läjligt roligt !! Får se om jag kommer upp imorgon gjorde nått med svanskotan ...

Nu ska jag ner i duschen och sussa apgott och sedan blir det skola imorgon som vanligt :)

hemma och trött

Ja Nu är jag hemma. Försökte äta lite men var inte hugrig får nog vänta ett tag :)

Nu myser jag lite i sängen och taggar lite inför dansen ikväll! Ska bli super kuul!

Bjuder på tre sköööna filmer!











Goooooooooooooooood morgon!

Nu har jag fixat mig lite extra och grejer. Det är nämligen så här att jag ska ta pass foto idag. Och det roliga är att man alltid blir så jäla snygg på passfoton!

Ska snart mot skolan. Har kundpass mellan 11.15.00 Så får se vad jag ska göra idag då!

Puss i ljumsken!

tränatränaträna

Nu har jag vart duktig och tränat igen. Käka kanin mat till mat och nu ska jag duscha och fixa årdning på rummet så man kan sova där inatt. Tänkte försöka att komma tidigt isäng i natt så man kommer upp imorgon :)

Puss oh kram

suck

Ja som alla kaousar om så har första snön kommit. Det är väll bara att acceptera och gilla läget. Blir ju inte bättre om alla ska panika runt lixom?

Vart i skolan i dag och känndes riktigt bra. Inget super duper dag då vi gjort jätte mycket men ibland blir man fundersam ..Nu ska jag ta och göra mig en fet sallad och leva livet :)


Puss

RoSa

Nu sitter jag här hemma med mitt rosa läppstifft på läpparna och tycker att livet är rätt underbart! Kom hem och huset ser helt öde ut.. Börjar med att hunden nästan kissat på sig. Huset är som en kyl så dax är göra eld. Gick ju bra.. Jag det gjorde det faktiskt och nu var jag inte ironisk. Elden är helt vild nu !! Sen,, Ja det kurrar lite i magen vad ska jag ta och äta.. Nehepp det fanns inget i kylen Toppen!

Hoppas pappa kommer hem snart. Klarar mig inte utan min lilla pappi ♥

Ikväll blir det träning och sen kväll så ska försöka att hinna sätta mig i bastun innan jag går och lägger mig. Lär ju vara isbit när jag kommer hem från stallet !!



vad gör man nu då (?)

Nu är man klar på Engelskan och det är ca. 1,5 timma kvar (?)

Engelska läraren har betygsprat idag också och det är min tur snart så nu ska jag hålla tummarna :)  Puss hej leverpastej!

skooooooooooola

jahopp nu var man tillbaka igen. Till the fucking skola!! känns rätt bra att vara tillbaka och att det bara är 29 skoldagar kvar för mig detta år. Nu har jag praktisk marknadsföring så ska fortsätta att grubbla på Reklam skit !!

Puss och hej !

Fy Fan vad jag är duktig.

Ja nu har jag vart duktig. Jag har nästan pluggat klart allt och vart och tränat Core! Det ska jag fortsätta att träna:D Tänkte försök att få lite årdning på rummet och sedan försöka att somna i någolunda bra tid så man kommer upp imorgon :)

 

Söndag

Ja nu har jag lagt in ca. 200 bilder på min datan. Kanske ska rensa lite.. Söndag idag då. Började med en hopp tävling i stallet. Gick jätte bra. Min prins var så duktig så :)

Nu är det till att fräscha till sig lite och ta det lugnt och tagga till skolan imorgon. Första gången på 3 veckor :O..





Igår vart det stallet. Ut och käka med Petra och Steffi och sen vart det mysa i bubbelpoolen! Jätte mysigt. Sen vart det Ost och Kex kväll hemma hos björn med lite rosé vin!
Hoppas ni haft en super mysig helg ni med!!

full rulle hela helgen

ja nu är det lugnt för mig. Blogagr om ett litet tag ska bara få in bildern och fixa och dona :)

Puss

God morgon

Nu har jag fått i mig lite mat och piggnat litt lite från gårdagens fest. Jättre trevligt var det :)

Bjuder på lite bilder. Mer kommer komma sen också :)











slut på slapp

Nu är det slut på softandet i soffan!! Nu ska jag mot Haninge för att ta pass foto och ta en sallad på donken. Riktigt vidrigt!

puss och hej

BTW. HAHA hade världens konstigaste dröm.. :P

god natt

Nu har jag vart på Clinik och det var otroligt lärorikt!!

Ikväll har jag myst med Fanny och hennes kompis Elin och fixat maskerd kläder in för yttligare en halloween fest imorgon (y)

God dagens.

Vart lite mycket idag så ska försöka att skriva någolunda bra :)

Var hos psykologen imorse. Helt okej den här gången. Mådde lite fåligt efter men rensade lite tankar på vägen hem så det gick bra. Sen har jag tillbringat resten av dagen i stallet. HAr ridigt och fiaxt och nu lagas det mat. Ska åka på Clinik med mamma i stav så får se hur det går :)

Puss och kram trevlig dag!

pömsiii chej

Ja nu börjar bli lite trött i mitt öga. Haer nyss kommit hem från stallet. Petra var här en stund på dagen och myste med mig lite så något städande vart det inte för min del. Tar det imorgon ist!

Puss

seeeeeeeeg dag..

Vill bara säga tack för en underbar kväll/natt. Skit kul, glatt folk och skit bra anordnat!

Gick upp runt 11 och satte i mig lite mat. Hela morgonen har jag bara tänkt på att jag måste börja med ett nytt liv. Bättre kost och röra på mig mer än vad jag gör. Sen har jag bara myst med min syster och hennes kompis Elin. Nu blir det till att bli lite mer piggare tycker jag och börja städa mitt rum lite kanske.. Ser ju dock ut som ett helvete från när jag kom hem igår :P  



Bjuder på lite bilder tagna från tessans Face.



















Brottom

Slänger in ett blogg inlägg lite fort. Ska till bjrön nu. Har precis duschat och fått ner allti väskan. Ska äta middag och fixa mig hos björn. Sen dras det igång med ett riktigt stort galej!!




Gissa vad jag ska va (?)

Ha en trevlig natt allesammans!

god morgon Tisdag

Ja godmorgon tisdag. Gick upp för inte så länge sen.. Bellsan ringde dock och väckte mig så gick väll upp strakts efter det. Fått i mig lite frukost och har suttigt och planerat en massor.

Som sagt. Nu ska jag packa och dona till kvällen. Ska fixa mig också så klart. Sen drar det mot stallet för att hålla en knopp kurs för barnen. Får se hur detta går :)

Puss

trött i mitt lilla öga

Nu är klockan mycket för min del. Under dagen har jag fixat en massa inför imorgon dagen. Ska på Halloween party imorgon och jag är så galet taggad!!

Sen vart det mot stallet. Hesten var otroligt fin och då blir jag så glad :) Så nu är jag hemma. Fått lite årdning på rummet och lite saker som ska hem till björn. Ska fixa mig hemma hos han.

Nej nu ska jag ut och leka lite.


bullbak



Imorse kom jag knappt upp ur sängen. Jag hade så ont :( Men kom upp och fick i mig lite mackor. Sen vart det bullbak. Dom vart jätte goda och fina :D



Älskade skor ...







Dessa har blivit mina ♥