the last day 2012

Sitter på Gotland och har brasan framför mig. Pojken min ligger i soffan under en filt och jag har precis bokat bio biljetter till mig och pojken pluss mamma och pappa.
 
Idag vaknade jag som vanligt tidigt runt 9o och pojken låg kvar i sängen. Sen drog vi hem till tove efter lite frulle och sånt. Då vi väntade in Gabriell innan vi drog oss till stan. Har handlat lite nyårs mat och käkat god mat.
 
Nu väntar jag på bättre tider :) ....
 

Hej mitt Legoland ..

Hej alla läsare hoppas ni haft en bra jul och fortsatt god jul. Just nu sitter jag i soffan hos kusinerna. Det ända jag ser framför mig är lego lego och mer lego.. Det är det kusin på 3 år har önskat sig!

Morgonen bestod av mys med pojken som sedan Blev att jag åkte och shoppa med mamma och syrran i några timmar.. Letade hysteriskt efter byxor då jag fan mina i den första butiken, Gina tricot Dock inte i min storlek så jävla surt!! Men hittade sedan på vila ert par men behöver fler men måste hitta storleken på Gina jeansen!!!! Gaaahhh

Basse får vila idag :) så här vi jul får han ta det lite lugnt och träningen kommer igång tills nya året redan den 3e januari :)

Nu ska jag fördröja tiden här och sen blir det hem till älsklingen!

Kategori:

Häktisk dag...

Ligger äntligen i sängen.

Vaknade med värsta huvudvärken och den här precis avtagit :(..

När jag kom till jobbet så fixade jag lite rutiner och sen klippte jag kolegan och sen hade jag en kund dom var en mardröm.. Tog hela 3 timmar från platina blond, trasigt och äckligt hår till nått som var i hennes utväxt nyans.. Men inte riktigt. Sen hade jag är klipp sling/färg kund efter med en kort page och hade det vart innan denna hemska kund så kändes det så enkelt! Klippningen vart så fin och färgen med :) fler hemska kunder med andra ord sökes!!

Imorgon är det jobb dock 2 timmar kortare pass. Skönt!

God natt <3

Kategori:

Ledig- bak dag

Står och bakar för fulla muggar... Eller snarare väntar på att det ska bli klart i ugnen :)

Blir saffrans skorpor med mandel och smak av apelsin :) första gången jag bakar det så hoppas det smakar.

Sån jävla rusch med klippningar denna vecka hemma i min salong. Hade en igår, två idag en på lördag och två söndag :) var av några sling också. Jippi! Kommer själv se ut som en gris i håret på jul.. Eftersom att jag inte kommer kunna fixa det själv :(

Aja snart är kakorna klara. Min första kund kommer snart sen ska jag och syrran ner och handla dem sista julklapparna och sen blir det sjukhuset för min del och sen blir det en till klippning :)

Kategori:

God morgon

 
Sitter i soffan precis hemkommen från stallet. I nya stallet där vi står så har dem varanan jul, jul frukost. Super mysit med att träffa alla i stallet samtidit.
 
Åker till stallet igen runt 13.20 och rider med dem andra. Alltid roligare att rida med sällskap. Sen blir det hem och ragga om och sen åka mot högdalens kyrka där min kusin ska sjunga :)
 
 
 
 
 
 
 
Nej nu ska jag fortsätta att mysa i soffan
 
 

Lugn dag .. Positivt/negativt är frågan

Sitter på jobbet och är helt slut. Nada till energi så måste ner och köpa tabletter nu!!! Så trött på att vara trött och hängig helt i onödan (?)

Jobbt 10-18 idag och haft en färg och klipp på morgonen och nu fick jag återbud på någon som hade en son som var sjuk :( men men .. Hoppas det kommer in någon annan som känner sitt grå och trist i håret!

När jag kommer hem så blir det talet för min del och sen ska jag och älsklingen ta en promenad. Så skönt när vi två gör det, vi får komma bort lite från vardagen. Det är typ den ändå gången vi får vara vi. Annars är det en massa andra anhöriga i närheten...!!

Nej nu får jag väl fortsätta med det här.. Grått och trist utanför salongen. Börjar redan skymma och inga kunder(?) vad är det här ?

Kategori:

God morgonen

Sitter i soffan och fått i mig lite frulle. Försöker få lite ordning på min dag men vet inte riktigt hur det ska sluta. Tror jag ska ställa mig och gör alite lussebullar :) Annars känns det som om jag bara kommer sitta här i soffan hela dagen. 
 
På Lördag är det Jul frukost i stallet fölt av julshow i stallet 16.00. På fredag är tanken att jag äntligen ska få mysa med Madde när älskliingen spelar bandy. Och på söndag blir det väl inte så mkt. Måste försöka hitta julklapp till älsklingen också. Har redan en. Men det är fel så måste byta. Men svårt och hitta själva rätta :/ Men det löser sig. 
 
 
Nej nu ska jag kolla om jag har lite i skafferiet och sen ska jag börja baka :) 
 
 
 

Juletider

Ligger i sängen med älsklingen. Helt slut och vill bara sluta ögonen. 
 
Morgonen började med att klockan ringde 07.00. Hade sovit dåligt dem sista timmarna på natten så var helt slut när jag gick upp imorse. Tog tåget och det är ju nya tider nu (?) Så jobbigt men ändå bra för jag kommer in lite tidigare till jobbet och är tåget fösenat så kan det vara lite försenat utan att det svider! 
 
Jobbet rullade på men har kännt mig trött hela dagen men när jag fick lite mat i magen känndes det bättre så klart.. Sen satte jag mig på tåget 14.00 och var hemma till 15.00. Skönt med korta dagar ibland.
 
Jag och älsklingen tog en kopp kaffe och sen åkte vi till stallet. Märkt på min älskling nu att han är mer van vid hästar på bara några få besök med mig i stallet. Nu kan han mer stå lite avslappnad brevid Basse och han kan knäppa på saker och gå bakom och runt hästarna gör han ju med vana nu. Och idag har han till och med hjälpt mig med att bygga fram hinder. 
Så stolt!! 
 
Kom hem och slängde i mig mat och sen lite kaffe på det innan min hemmakund kom. Så har stått och slingat hår hela kvällen. Blir sånt bra reslutet nu när man är hemma och känner att man jobbar med det kontenueligt. Nu när man har proffsiga frisörer runt sig hela tiden blir allt helt annat :) Så roligt :) 
 
 
 
Älskade Basse, såå mycket snö i hans hage!! 

Torsdag

Älskar vintern. Alla bara klagar på snön hit och dit. Men jag tycker om det ♥ Konstig som jag är!
Tur att man var ledig igår men allt jag hade planerat och göra kunde inte ske. Jag kom inte till gymmet jag kom inte till skomakaren och snapt till stallet. Men fick vänta med stallet till kvällen då dem hade lyckats ploga iaf. 
 
 
Idag vaknade jag och gick in på SL direkt. Dock så kommer jag inte till sumpan. Så fick sms kolgean och ringa kunderna så fick det bli en till hemma dag för min del. Bara för att man tog en rijäl sovmorgon så blir men ju helt dåsig i huvudet :S Blää
 
Så skulle ner till skomakaren men dit kom man inte för det var så fullt mde bilar och vågade inte parkera i en snödriva för då lär jag ju inte komma hem! Så jag vände och åkte hemmåt. SÅ nu har jag både käkat lunch och gått med hunden som vägrade bajsa. Men men nu ska jag ta mig lite kaffe och sen åka till stallet och se hur det går! 
 
 
Sen blir det mysa ner och försöka ta sig till jobbet imorgon :D 
 
 
 

Jobbe å jobbe

Ja här sitter man. På jobbet. Har jobbat en månad nu och jag tror jag aldrig vart så varm hjärtad om att ha det jobbet jag har, framtiden, kollegorna, lyckan om att bara fixa jobb själv på egen hand och inte ge upp drömmarna om både erfarenheten som man får och gesällen! Jag är stolt som kan säga dem här orden!


Idag, sov hos pojken min. Kom till jobbet och öppnade. Slutar 14.00 idag. Nytt schema som började denna vecka och fortsätter nog tills jag säger nått annat :) rätt skönt!

Fick hem mina Mary kay saker för några dagar sen och huden är ju som en baby rumpa! Resten av produkterna kommer väl i veckan :) eftersom att man slutar 14.00 hinner man kanske springa ner till gymmet och lyfta lite tungt ;) haha nejdå så jävla fit är man inte efter 2 veckors jävla vila! Skam!!

Ha en bra dag i vinterkylan,

Kategori:

Just kill me

Riktigt trött på mitt liv nu! Inget går som jag vill! Allt bara skiter sig ! Blä uusch hejdå ta mig här ifrån nu

Kategori: