Soffhäng med den här bruden....

.......................





Dock såg hon ut så här för 3 år sen.. Men det gör inget..

Har vart ute och promenerat en heldel idag hon och jag. Jätte skönt ute faktiskt. Sen har vi bara legat i soffan. Kollat en massa bilder och så.

Imorgon blir det Haninge centrum med systern min. Lite shopping, god mat och så ♥




Första dagen på lovet

Sitter i soffan och precis drukit mig en kaffe med skummad mjölk. Eller som syrran och jag gör. Häller lite mjölk i en pet flaska sen skakar vi det. Så himla enkelt och gott!




Den här veckan är en sån här vecka då jag kommer spändera nästan all tid med min syster och jag ska försöka att njuta av all tid jag får. Jag ska även plugga lite men tänkte göra det mesta idag så slipper man ta det i helgen typ. Ska även försöka att fixa så mycket till min födelsedags middag. Så slipper man ta allt samma dag eftersom allt just då dagarna runt min födelsedag skulle allt hända. Ska iväg med Basse (hästen) sen är det hallowen fest mitt i allt. Så det är mycket då.

Nej nu ska jag ta mig an och göra klart mina arbeten och sen skicka in dem :)


oxox

Söndag

Nu är det redan Söndag men det är inget och vara ledsen över :) Det är ju nu höst lovet börjar och det är då man bara ska ta stora sovmornar och plugga gärnet. Eller nja eller jo min vecka kommer typ bli så. Ska tok råplugga i körkorts boken men dock bar 20 min i taget. Sen blir det lite resten från skolan.


Helgen har vart fantastisk. Mycket roliga minnen har jag skapat igen.

Nu hinner jag inte skriva mer har mycket att stå i nu så här efter en bra helg! :)

Fredag

Yee vad trött jag är. Ursch det här funkar inte. Dem här sista dagarna har jag typ varit död. Kanske ska ta en liten paus från tränandet. Men ska aif försöka ta mig till gymmet idag.

Skoldagen blir inte så lång. Ska bara till skolan och göra ett prov sen åker jag mot Haninge igen.

Sen under dagen blir det stallet, gymmet, packa och dona en massa och fixa inför helgen. Försöka att göra så mycket som möjligt idag så det inte blir så stressit resten av helgen :)


Hoppsa ni får en trevlig dag :)



Världens underbaraste

Idag fyller denna underbara människa år.

Jag har gått i somma klass som dig sen 4an. Men jag började redan känna dig när jag gick i 2an kanske. Vi har alltid vart som två tvillingar. Aldrig bråkat. Och vi har till och med haft folk som har blandat ihop oss två. Gud vilka minnen du och jag har.

Idag fyller du i alla fll 18 år och det ska vi fira med dunder och brak. Du ska ha den bästa dan. Jag älskar dig och du kommer nog få en oförglömmlig månad med tanke på att jag också fyller 18 år snart ;)

Love you my girlfriend!








God Kväll

Kan inte fatta det men det är fan snart FREDAG IGEN! Helt sjuk vad veckor, dagar går fort nu. Börjar till och med känna mig gammal. Snart sitter man där med ett barn sittandes på golvet och ett barn i famnen. Familjen är samlad i vardags rummet och man tänker tillbaka till år 2011. De året då allt förändrades. Jag vet inte om jag ska le eller vad jag ska göra... 

Livet börjar kännas enklare och enklare. Det rullar på. Skolan går bara bättre och bättre. Jag är snart hela 18 år, snart körkort, snart studenten, snart utomland i en månad och bara tänka på livet. Jag kan inte mer än bar le mot mitt liv just nu. Det är så mycket som jag ser fram imot. Jag tycker om det bättre nu än vad det var för några år sen. Det känns som en vänding. Men jag kan inte säga att det är 100 % bra för det kommer jag aldrig vara. Jag kommer alltid ha mina ärr i mitt hjärta. Men ärren är inte från vem som hälst. Utan av fina änglar som har vänt upp och ner på hela mitt liv. Ibland straffar gud en med detsamma, men den bestraffningen var jag tvungen att ta!


Ikväll har jag iaf bara tagit det lugnt. Började känna mig lite krasslig. Vet inte om vinterkräksjukan är på ingång i min kropp. Aldrig haft den men jag hars ån jävla skum känsla i min kropp just nu så jag vet fan inte! hah

Pluggat till psykologiprovet som är imorgon. Ska plocka lite på rummet, städa och dona lite. Helgen blir inte vilken helg som helst. Utan en stressad helg. Inte ovanligt för mig kanske (?)



Religion

Woho fick G på provet och bättre resultat en väntat. 3 poäng från VG. Så jag är riktigt nöjd!

Ska inte vara så länge på religionen idag eftersom att jag ska vidare till Haninge sen. Sen ska jag nog hem och sova. Helt slut, har nämligen stylat petra till en drakula. Skit ball och så roligt när man är i en studio och får se hur bilder och hur hela mina frisyr och make blir det ett mästerverk! Riktigt kul.

Just nu vill man ju bara hem. Men livet funkar inte riktigt så..
Jag och Steffie pratade om en sak idag om våra liv. Det är lixom inget roligt som händer längre. Man gör lixom samma sak varje dag, dag efter dag.. Asså det låter ju skit tråkigt .. (?)



Nej nu ska jag ta tag i mitt tråkiga liv. Nästa vecka lov och sen 4 veckors praktik. Så 5 veckor utan skolan. Känns bra!

Rosa Bandet Galan






Sitter och kollar Rosa Bandet Galan på 3an. Stöder alla med bröst canser då jag själv har det i släkten och väldigt nära också. Jag säger som dom gör från lyxfällan, har man inte råd att skänka något till Rosa Bandet är det nog kris i ekonomin. Och då ska ni höra av er till lyxfällan!





Nej men från Rosa Bandet till real. Lagade en god och lyxig lax gratäng i dag. Både nyttig och bra. Sen drog jag till stallet kort efter det. Fixade och donade i stallet innan det var dax för ridning. Idag var det Dressyr som stod på schemat. Basse var väldigt stum och stark. Så ska testa ett annat bett. Har lite svårt med bett fronten. Det är lixom inget som duger.

Kom hem och fick i mig yttligare lite gratäng och sen en massa vatten. Sen vart det lite styrketräning på golvet framför tv i mitt rum och sen satt jag med min nya borste som jag fick på tävlingen. En sån här fiiin borste som ska få igång blod ciruklationen. ÅHHH ja vad det kliar nu. Nu vet man att det funkar iaf. Sen vart det duschen! Och nu är jag redo och klar för sängen.

Ska nog sitta och titta klart Rosa Bandet och sen blir det lite psykologi plugg imellan åt!

om 18 dagar är det min tur..

... att fylla 18 år. Undra hur länge man verkligen har gott och längtat efter den hära dagen. Men snart inkommer den. Körkort, och en massa presenter, fester och jag tror att just den månaden kommer vara svår att glömma. Eller jag hoppas den är svår att glömma!


Tänkte bjuda lite på min önskelista fast i bildform!





två ridhjälmar. En från uvex och en från H.S.1



skär kniv, alltid bra att ha i salongen



självklart en rosa plattång




tomas sabo armband



hunder gummistövlar

Den 26 och min namnsdag

Idag är det så klart min namnsdag. Alltid den 26 :)

Har precis haft samhälls prov och gick bättre än vad jag trodde. Lite besviken på mig själv eftersom att jag skulle pluggat mer. Men men gjort är gjort och får hoppas på en G.

Nu är det mentorstid och slutar snart. Hoppas att få komma hem i tid så man kan dra sig till gymmet innan det blir stallet. Sen hem och laga en massa mat :)




Helgens bröllops gäst frisyr

I helgen var det bröllop och jag fick äran att öven göra en uppsättning på en av gästerna på bröllopet :) Så här snygg vart hon!

kunden ville ha en tuff frisyr då hennes klänning var lite tuff!










tråkigaste som finns

Att plugga..

Vill inte, kan inte, orkar inte plugga.

Har nyss vart på affären med pappa och köpt lite kakbak. Ska ge mig in på cupkakes. Köpte färdig muffins blandning. Eftersom att mina muffins bara blir åt helvete hela tiden. Sen blir det göra egen galssyr och så. Det är lite roligare. Måste bara hitta ett bra recept på det. Kan någon nått bra recept så skicka en komentar!


nej nu måste jag ge mig in på samhälls kunskapen. Det tar kol på mig. Men nästa vecka är det lov sen har jag härliga 4 veckors praktik :) !!



Träningsverk i stora lass

Ursch. Känns verkligen att man har tränat nu några dagar. och gjort lite olika saker. Var ju ute och sprang igång. Jag brukar inte vara ute och springa och är jätte ovn med det. Men det var skönt så det är något jag ska fortsätta med!

Suttigt och pluggat sen jag kom hem vid 4a. Nu har jag haft en liten middags paus. Men nu tillbaka till pluggandet igen. Samhälls kunskap är verkligen inte min favvo!

Nej nu ska jag gå upp och ta mig en kaffe innan jag går vidare till pluggandet!




Chingens

Tisdag

Ja nu fick jag lite tid över till att blogga. :)

Gymmet gick bra. Inte varje gång man är där med Jennifer. Rätt skönt att slippa mamma där nere för en gång skull. Och skönt att vara där själv och hela gymmet för sig själv. Det är fördelen med att vara där på morgonen.


Gymmet utan frulle gick bra:) Fick ägg och bacon när jag kom hem. Riktigt gott måste jag säga. Min mamma är klart en ängel ibland! Nu sitter jag nämligen och pluggar inför morgondagens prov. Samhälls kunskaps prov på sveriges demokrati... Inte så jätte taggad inför det!


Idag blir det läkarbeskök 09.20 och sen blir det till skoaln för att prova studentmössa och Engelska lektion. '


mot gymmet i mörkret!

Nu jävlar ska jag till gymmet. Fick förfrågan igår om jag skulle följa med runt halv sju:P Vrf inte lixom :P Så får se hur det går och gymma på tom mage!?
Får se om jag spyr typ men tror jag håller mig då!



Nej nu måste jag avrunda. Dricka en massa vatten!


Måndag.

Ja då var det måndag igen då. Ursch vad det går fort. Snart är det ju jul och jag fyller snart 18 år!


Har vart ute och sprugit med hunden nu på morgonen. Både jag och han behöver det. Känns bra att vara igång måste jag säga. Första gången jag var ute och spang med tom mage. Kändes helt okej. Trodde ett tag att jag skulle börja må illa men nej det gjorde jag inte :D


Nu om 30 min ska jag till Körskolan för första gången. Hatar den skolan.. hahah vet inte vrf men körskolan kan ta sig typ. Så tycker jag om det.

Sen får jag skjuts till skoaln för en lektion och sen kommer pappa och hämtar mig ign för att då är det dax för gillige!

Det HÄR blir en lååååååååååååång dag!




Kiss

varför ska helgen gå så fort?

Åhh herre..........Redan söndag.


Igår var det bröllop och bröllopfix. Gick super bra och brudparet var så fina och allt flöt verkligen. Sen är det så klart alltid något som ska hända. Men utan kras inget kalas!! Tror jag var hemma runt halv två efter att vart bartender som avslut på bröllopet :)
Kom hem och tror jag aldrig haft så ont i mina fötter som jag hade då.. Ursch, rena vardrömmen :(


Idag börjnde morgon med lite frulle som vanligt. Mot stallet och tävlingen. Kom dit och var domarsekreterare i båda första klasserna sen var det brottom. fixade iårdning basse fort och upp och rida fram. Red bara 90 cm eftersom att det inte finns någon högre klass. dubbel 0a och tog hem en andra plcering :) Super nöjd! Hoppade riktigt bra trots att sadeln inte ligger riktigt som den ska!


Nu har jag precis kommit hem från affären. Handlat lite middag. Hr även plockat på rummet. Bytt ut lite tavelramar från svarta till vita. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så jag kan få sätta upp en hylla. Lite svårt i mitt rum då mina väggar bara består av gips och inga reglar.


Ska försöka att klicka hem en vägg text idag också :D Hittade en jätte fin !

Härliga Fredag ♥

Sitter i soffan med syrran och fredagen börjar lida mot sitt slut. Dagens idag tycker jag har gott väldigt fort men haft mycket och göra. Har vart igång hela dagen.

Först var det skolan. Frisörtekniken gick bra. Färgade min dock som vi gör extreema färger på. Idag var det ett riktigt pillrit jobb för mig med det gick jätte bra. Sen var jag duktig och körde hem från skolan idag. Ända till Sorunda där jag var på "möte" om morgon dagen. Imorgon är det bröllop från 14.30- typ 01.00

Sen efter mötet kom jag hem. Lagade lite mat och sen ville mamma klippa sig så mamma blev av med det slutna håret. Sen fikade vi lite eftersom att mormor kom. Sen kom syrran hem från stallet och hon kom på mitt i allt att hon ville slinga håret. Så nu har syrran också fått ljusa slingor. Vart jätte fint! Jag är super nöjd med mitt arbete!!


Nää nu ska jaga gå ner och lägga mig. Taggar inför en lång dag imorgon. Morgonen börjar med lite stall och lite ridning. Sen blir det Håruppsättning på en av bröllops gästerna. Sen blir det fixa mamma som ska på Teater imorgon kväll. Sen ska jag bara försöka att fixa mig själv :) haha





Fredag

Idag är det redan fredag. Känns som om det inte alls var länge sen jag skrev fredag sist på bloggen.

Har psykologi nu. Får se hur det går. Gjorde ett prov igår och det gick åt helvete så får se hur det går idag då. Dock inget prov idag men nästa vecka är de prov.

Sen blir det lite shopping idag med Steffi och Petra. Ska köpa våra maskerad kläder som vi ska ha på hallowen festen. Sen blir det frisörteknik. Och sen blir de hem och till Sorunda för lite genomgång inför bröllopet imorgon. Ska både servera och vara bartender. Skit skoj ska det bli. Sen blir det nog till stallet och rida och sen blir det hemma mys med familjen. Inget gym blir det idag nej. Helt möör i kroppen för att jag har gymmat så mycket denna vecka. Känns skönt att vara igång !


Hoppas ni får en bra helg.

Är det här ett skämt?

Sitter på religionen. Hr haft frisörteknik på morgonen och fått stylat hår och make efter olika bild modeller. Helt okej då jag fick feta raggar locken.. Men men det är ju bara tacka och ta emot!

Men iaf. Har religion och vi får en vikareie. Han är från Irak och kan svenska men hans svenska är så dålig så jag kunde inte ens förstå vad han sa. Så det här ska bli spännande nu när man ska göra en uppgift. Men vi har gott mot protest mot lärare och det nu. Eftersom attt vårat schema är så tajjt!


Nej nu ska jag fortsätta. Lär få sitta i skolan med steffi tills 4 idag då hon och jag ska göra psykologi prov. Sen åker jag med pappa hem. Rätt skönt :)

Äntligen ligger jag i sängen

Känns som om min dag idag har vart både väldigt bra och lång. Det gillar jag måste jag säga!


Slutade skolan vid 13.00 idag så fick ta tåget hem idag. Fick skjuts hem av petra och inser att jag inte har någon nykel så fick följa med hem till Daniel med mikaela. Snäll hon är ibland, en väldigt bra tjej det där!

Sen kom jag hm. Drack en massa vatten och sen drog jag ner på gymmet. Gymmade i 1 timma. Lite kondition och mer armar idag då min träningsverk var så stor i mina stakars ben. Gjorde lite ben övningar så klart. Hem och sen slänga i mig lite mat. Men mat vet jag inte om jag kan kalla det. En liten smoothi vart det. Sen vart det stallet. Fodra en massa hästar och sen vart det en rijält hopp pass. Gick super bra och kände verkligen att jag var nöjd idag och Basses utveckling blir bara bättre och bättre eftersom att han har vart lite konstig nu den senaste veckan.  


Kom hem för en liten stund sen. Har duschat och så. Nu blir det lite psykologi plugg. Sen sova!

Sammhälls kunskap..

Sitter på samhälls kunskaps lektionen och lyssnar. Men verken infon eller något går inte in i hjärnan. Har suttit och roat mig med att kollat på Cup cakes och exstensions. Kan ju inte bli roligare.

Nu har jag i alla fall bestämt mig hur mitt barr ska bli inför vintern och julen och så. Kommer bli så snygg :)



Nej nu är det rast :)


OXOX

Nattens.

Hatar när man alltid hamnar så sent i säng. Kom hem från stallet för ca. 20 min sen. Vart en sen ridning idag pga av vädret. Men framöver tänker jag rida i vått och tårt. Spelar ingen roll vad det är för väder. Det är nog bara att rida för så här kan jag inte hålla på och åka till stallet nio på kvällen och komma hem halv 11. Då kommer jag gå sönder..

Men iaf. Ikväll har jag bara tagit det lugt. Klippt pappa och pluggat psykologi. Prov på Torsdag.


Veckans planer

Onsdag:
skola 08.00-15.00, Ridning vid 19.30


Torsdag: Skola sen blir det en lugn kväll för mig själv framför en bra film tror jag!


Fredag: Skolan, Stallet och fixa och dona lite inför tävlingen sen tidigt i säng.


Lördag: Hår uppsättning 11.30, stallet, servitris på ett bröllop och sen avslutar vi kvällen med lite bartender jobb!

Så mycket inom sporten





Håller på och tränar för fulla muggar med Basse och det blir bättre och bättre. Just nu ligger mina sadlar som skit på Basse och ska försöka åka in till Mustang så fort som möjligt.¨

Inte uppdaterat så mycket om hästeriet på länge men det senaste som har hänt och det som kommer att hända är

Dressyr tävlingen som var i helgen, kom tvåa i LA.1

Hopptävling i helgen 90 cm klubb.



Och sen är det globen snart också. Har bokat Söndag morgon med mamma syrran och syrrans kompis från stallet. Får se om jag stannar kvar på kvälls föreställningen men får se.

Längtar till shoppingen i anexet. Behöver en massa!

härliga regniga tisdag!

Ursh vad jag avskyr regn. regnar och det regnar och det känns som om att det aldrig kommer ta slut när jag tittar ut igenom fönstret.

Har i alla fall precis kommit hem. Vart i Haninge en snabbis sen hämtade mamma mig vid bussen och sen åkte vi och handlade lite till middagen. Idag blir det Pasta med Pesta med surdegsbröd. Både nyttigt och gott!



Så här gott ser det ut.



Ska försöka att ta mig till stallet sen. Hoppas på att regnet ska avta så jag slipper bli dyngsur och sjuk!



Tisdag- full aktivitet

Ska försöka att hinna blogga men lite stressad just nu ..

Ledig idag som sagt och pappa ringde och väckte mig. Gick direkt ut med hunden på en PW. Var ute i stormen men fick så ont i öronen så fick vända hemåt. Men var nog ute i 35 minuter iaf. Bättre än inget alls.

Kom hem och käka lite frulle. Vart en liten yogurt med en mandarin ♥ Nu är bara frågan om hur jag ska göra med lunchen. Ska ta bussen om 1 timma. undra om jag hinner smälla ihop nått (?)


Sen efter jag har vart iväg hos min vän i Haninge ska jag ta mig till stallet. Inge gym idag. Då mamma kom på att hon hade möte. ATTANS!



Hoppas ni får en bra dag. HEJSVEJS!

Miss turki to mutch

helt sjukt hur man kn sakna ett land, ett folk, ett ställe på sån kort tid och aldrig glömmer det. Helt sjukt och det får kål på mig!



bjuder på två låtar som får mig att tänka tillbaka ♥






Träningsverk så det sjunger om det

och jag älskar det. Då vet man att man iaf gjort något!

Har suttit halv kvällen i stallet på föreläsning om sjukvård. Riktigt intresant och mer som en uppdate. Jag blir så rastlös på föreläsningar så fick gå upp och gå lite haha. Hade nog aldrig klarat av att gå i skolan med långa föreläsningar och shit. 


Ledig imorgon så funderar på vad man ska hitta på imorgon. Visseligen ska jag nog ta mig en tripp till Haninge. Var ett tag sen jag hälsade på min lilla vän där. 
Vill baka men det står emot "dieten" 

Slut på bakelser. Men det roliga är att jag bara bakar men äter det aldrig, så det är ju en annan sak men får se. Ska nog nöja mig med en god sallad från Nilssons imorgon om jag hinner och försöka ta mig till gymmet imorgon bitti :D !  

blond or brunett






Jag vet att många typ tycker jag är dum i huvudet. Men jag har bestämt mig nu ska jag bli blond igen. Jag trivs lixom med det. Vist lite trött på utväxten men ska man vara fin får man lida pin.

Tänkte dock att jag ska bli lite dlondare än vad jag vart förut. Fårse när första färgningen blir av :)
Hade ju vart så änkelt om man kunde färga sig själv :)?

Måndag igen...





Vart en liten paus. Sitter och kollar lite tv i mitt rum. Håller på och fixar mig. Skulle precis sminka mig och inser att båda mina maskaror är borta(?) Hur kommer det sig? 


Skönt med lite sovmorgon. Ska gå till bussen om en timma. Ska nog plocka lite på rummet och så innan jag går. Hatar när det ser ut som ett helvete när man kommer hem sen ikväll när man vart i skolan och man är lite små trött.



God kväll

Nu är söndagen slut och ligger i soffan som en död säl.

Pappa har bakat hemmagjord äppelpaj. Så nu blir det lite fika. Hr vart på gymmet och vart i stallet och inpulstränat hästen. Så ska hålla igen lite på gofikat idag :) 


 

Söndag morgon





God morgon söndag. Gud vad helgerna går fort. Redan måndag imorgon och ny vecka.

Vart vaken ett tag. MEn kom i säng rätt tidigt igår. Jag och pappa satt och kolla på Baksmällan 2. Vilken jävla film!


Idag blir det fotografering. Rebecca kommer hit 11.00 och då kör jag igång med styling och make-up. Sen blir det fotografering. Super bra väder idag också. Kanske kan bjuda på en ful blid sen på bloggen från fotograferingen. Men min tanke är att blidern ska vara lite hemliga. Eftersom att det är ju inge kul om alla ska ha sätt dom när jag sen kommer med min portfolium...


Sen blir det stallet. Bakluckeloppis. Super skoj och hoppas att vi får sålt det mesta. Sen ska jag rida ut på min pollehest. Ska nog ut och tokgaloppera :D



Lördag

Denna lördag känns som om den vart gigantisk lång.

Morgonen började med lite mys i soffan med syster. Käkade lite frulle och tog det bara lite lugnt. Sen började det dra ihop sig mot stall gång. Fick bli en smoothi till lunch sen vart det stallet. Rena kaousen eftersom att det var barnridning hela dagen och sen skulle vi alla försöka att fixa till tävlingen. Så alla sprang runt som hönor men tillslut lugnade det ner sig. Jag har verkligen vart i varv hela dagen känns det som!!

Klassen för min del gick bra. Red La.1. red på 63 % och Basse var super fin. Aldrig gått så bra. Trots att syrran red Lb.1 innan mig. Men iaf jag kammade hem en andra plats. Det behövde nog båda vi för det arbetet vi lagt ner tillsammans.

Sen hem och middagen stod på bordet när man kom hem. Älskade när middagen är klar när man kommer hem. Nu är det bara att ligga död i soffan. Har ingen lust att göra något annat, helt slut! Imorgon kommer Rebecca hit då det blir styling för fulla muggar. Ska ta mina första prodjekt foton imorgon. Känns skönt att vara igång med det :)


Hoppas ni får en trevlig helg!


vill vill vill

Åh jag vill verkligen börja träna nu. Har vart så lat och käkat så mycket fel mat så jag vill bara ha en massa stryk av någon. Någon som är frivillig att ge mig lite stryk?


Tror jag ska tvinga mig själv idag och ta mig till Gymmet med mamma. Eller jag MÅSTE till gymmet. Sa till henne idag när hon åker och handlar att köp inge godis eller nått. I så fall får du inte visa mig det. Nu är det slut på det goda. Dax att komma iform till studenten!

-




Nu är det fredag och jag Älskar det. Sitter på psykologin och har knapt börjat. Ska börja med Psykiska sjukdomar idag, spännande.

Dagen har än så länge börjat bra..Fick mig en liten sovmorgon på 35 minuter. Sen idag när jag satte mig på Liljeholms bussen och läste horiskopet så stod det att jag kommer bli överaskad med ett besök,sms eller ett brev. Spännande!! Kommer gå runt och nojja mig om det idag :P hahaha



Nej nu ska jag sätta igång.



HA en bra dag!

Turkiet del II

Nu jävlar blir det lite mer party bilder. Fick en komentar i skolan idag som undrade när alla partybilder kom in på min blogg :) Så här har du det :)











































Det var dom och det kommer en massa mer, det här var typ en och en halv kväll...

Men har inte så mycket tid nu då det är dax för mig att krypa i sängs. Ska ta nått och äta också :)

Ikväll har jag haft två kunder. Gick jätte bra. sen sov jag typ 2 timmar också när jag kom hem :)

kryper ner till kojs

Den västa dagen över för veckan. Morgonen började med prodjektarbete. Riktigt nöjd måste jag säga. Dock finns det alltid lite småsaker som man vill ända på självklart. Men jag är ändå okej nöjd.

Själva prodjekt temat handlade om jungel. Det är även det jag kommer ha sen på mitt egna slut prodjekt som jag håller på med nu. Min lärare tog min ide. Då jag haft iden sen 2an när vi fick lämna in förslag på prodjekt som vi kunde ha! Jätte skoj faktiskt :)








Efter lunchen vart det prov. Religions prov som jag har pratat om denna vecka som har gjort hela klassen typ dumma i huvudet och vi bestämmde oss för att skriva blankt men min tanke var att nja, jag pluggar så mycket som jag orkar och så får det gå som det går. Fick en liten igenom gång innan provets start så jag svararde på alla G frågor förutom en och sen på VG frågan. RIKTIGT NÖJD! Så stolt över mig själv nu måste jag säga.


Precis kommit hem så därför ska jag unna mig med sömn. Har vart helt slut hela veckan. Tror inte min kropp har återhämtat sig tillräckligt sen semestern!



OXOX

Helt slut och jag ger upp

ligger äntligen i sängen och har suttigt och skrivit ner en massa svar på instuderingsfrågor som är till provet imorgon. Tog dock ut det viktigaste så får se hur det går imorgon. Hörde att det var rätt lätt så får hålla tummarna!


Kom hem idag och tog det lite lugnt. La mig i soffan och kolla supernany. Vilka jävla ungar det finns asso!! Sen mot stallet för att rida och dona. Gick jätte bra på dagens hopp pass. Lite trångt tycker jag att det är i det lilla ridhuset men det fick duga för idag.

Nu har jag vart hemma en liten stund. Duschat och stresspluggat. Så nu är jag trött på denna dagen. Hatar när stressen uppstår i mig för då går allt ner för mig!  Känner mig inte alls på humör. HJÄLP!


Godnatt

prodjektarbetsgalen kallas det..

Helt galen i mitt prodjektarbete som jag sk göra sälv som ska vara klart i februari och jag har redan börjat starta det :) Ska göra en portfolie och mitt tema är Jungeltema. Kommer blir såå bra!

4 djur planerade men måste nog ha fler :)


Just det. Nu sitter jag på samhälls kunskapen. Helt veck jag var i morse då. Trodde jag hade frisörteknik :P haha


Wooohooo

Redan onsdag. Gud vad veckorna går fort. Snart höstlov lixom.


Ska snart dra mig till bussen. Mot skolan för lite frisörteknik. Men blir nog bara att planera prodjektet som ska utföras imorgon tillsammans med floristerna. Har äntligen fått samarbetat med dom då dom gör jätte fin blommor till båra uppsättningar och en massa mer. Super skoj!


Sen blir det mentorstid och skriva lite i logg boken för mitt prodjekt.

Sen blir det Haninge en snabbis :)

Hoppas ni får en bra dag :)


Godnatt mitt folk

Nya krafter och känner mig för nu är det dax för mig att sov.


Har precis suttigt och pluggat lite med pappa. Lite kvar. Nu ska jag ner och duscha och göra mig fräsch. Sedan renskriva det jag suttigt och pluggat så jag får in lite mer.
Var ett tag sen mn plugg och lika bra och göra det nu så man klara provet annars blir man ju bara besviken på sig själv.


Imorgon är det Frisörteknik igen och sen blir det mentorstid och lite prodjektarbetes plan :)



Gonatt ♥

Tisdagen snart över

Vilken dag det har vart idag. Jag har vart som ett lyckosrus känns det som fast inners inne känner jag en jobbig känsla.

Kom till skolan och skulle börja kamma ut våra långhårsdockor som haft curlurs i håret. Gud vilket tålamod jag fick ha men jag vart nöjd. 
Sen vart det fortsättning. Med stora håruppsättningar. Kommer inte ihåg vad det heter nu men det skulle vara som en byggnad uppe på huvudet!



 







Sen var det Engelska för min del på eftermiddagen och det gick jätte bra :) Känns som om jag börjar komma in i mitt spår igen. Kom hem och kokade ihop mig en kyckligsallad. Supergott!


Nu är det kaffe,plugg och sen stallet. Ursch kommer nog aldrig klara det dära provet..

Hatar mornar som denna..

God morgon.. Klockan är inte mer än kvart över sex och jag är skit trött. Har så jävla svårt och sova vissa kvällar. Kvällen  måste typ vara perfekt för att jag ska kunna somna och sova gott under natten.  Men men,

Mot skolan för att jag är duktig. Tillbaka till rutinerna. Har frisörteknik på morgonen och jag får se vad som händer där. Sen blir det Engelska.. Kommer ju prata engelska som en gud idag,bara för att jag har vart bortrest. Man kan ju hoppas iaf.


Idag blir det sen en plugg dag tror jag. Rida lite polle också tror jag :)

Inte vilken dag som hälst utan syrrans fördelsedag!




Idag är det inte vilken dag som hälst. Idag är det faktiskt systers fördelsedag. Hon som alltid kommer finnas i mitt liv så länge jag lever ♥ Jag älskar dig över allt och kommer alltid att ställ upp för dig!

Grattis på 16 års dagen gumman!




Sovmorgon annars idag. Börjar tolv. Men fick gå upp och sjunga och ge syrrn frulle på sängen kvart över sju så har vart vaken sen dess. Ska städa och fixa rummet. ser ut som helvette!!

Sen blir det kundpass i skolan!


Del I från Turkiet-Marmaris

Första inlägget med en massa bilder. Det är första dagen på Marmaris. Vi kom under natten till hotellet så dom här bilderna är från hela dagen nr.2 som det blir :)





Börjar dagen med lite poolhäng tills vi gjorde Turkiskt bad. Jätte skönt men inga bilder där ifrån då vi var helt blöta hela tiden :( Sen vart det pool häng till runt 4 då det vart mulet.








Sen drog vi oss ner till long beach där vi hittade ett ställe. Vi tog en drink på Faros.








Under helgerna höll vårt hotell i bröllop som var gigantiska!! Så fint!









På kvällen bestämde vi oss för att åka med hotellet till Barstreet. Dem anordnade bussresa dit och hem bara för en säkerhet. Barstreet är precis som det låter fast mycket bättre! En gata med bara en massa barer och clubbar.
Där var vi hela tiden.. HAHA















Nu är jag hemma och ändrar ett tale sätt

Nu har jag anlänt till Sverige igen och jag kan för en gång skull säga Borta BÄST men hemma bara bra! Jag vill bara tillbaka. Jag verkligen älskade livet där.


Men nu är man tillbaka och jag kan lätt säga att jag kommer åka tillbaka! Idag blir det packa upp. Fixa med en massa bilder, städa, tvätta en massa kläder. Sen blir det iväg på kals. Min mamma har fyllt år, kusinen fyller år idag och syrran fyller år imorgon. Så det blir storkalas!

Bilder kommer upp sen dag för dag :) !