Valborg

Ja det är Valborg och mitt första blogg inlägg från i fånen! Känns ändå rätt bra. Idag då. Vart i skolan en snabbis. Vart hos Bella och Steffi en snabbis och han prata med dem. Sen hem och gjort frisyr på mamma och haft två klipp kunder innan jobbet :) jobbet gick bra rätt skönt och jobba själv :) nu är jag hemma och fått jätte god middag:D precis kommit ur bastun med syster :)) Ha en bra kväll

Söndag

Gud vad dålig min uppdatering har blivit men det är typ KAOS i mitt liv just nu så jag säger det nu. Jag har så sjukt mkt att göra så jag har typ fått mag katarr :(
Dock kan jag inte sluta göra mina saker utan jag måste verkligen se till att fixa allt nu den här månaden och sen se till att det blir frid och fröjd sen! Skiter i allt annat just nu. Ska bara försöka att fokusera på det här nu!


I veckan har det vart fullt upp med att förbereda inför mitt Delprov som är på Onsdag. Jag har öven obbat två dagar, det har vart en massa inför möss påtagningen och ditten och datten.
I fredags på mösspåtagningen hade jag det super härligt. Jätte bra väder och världens bästa vänner. Började redan dricka vid halv 2 och kom hem vid 3 på natten så jag var rätt trött på Lördagen.




Igår vart det en shopping sag med mamma med lite trött huvud. Shoppade en massa till Basse. Men jag själv fick några linnen från Gina som verkligen behövdes och en nya Telefon eftersom att jag vart av med min på Mösspåtagningen på natten :( Så nu är man Iphone 4s freeek!!
Trodde aldrig det om mig :P
Sen vart det hem och rida hesten och sen vart det inte så mycket mer.
Idag vaknade jag vid 11.00. Gjort festfrisyr på mamma, vart i stallet och ridigt hästen, fixat lite inför delprovet. Haft klipp och färg kund och nu är dagen slut. Det gick fort ;)

Onsdag

ligger äntligen i sängen. Dem här tvp dagarna har vart så fulla med en massa saker som ska göras. Har jobbat på mitt nya extra jobb både idag och igår och det går faktiskt riktigt bra!
På Tisdag som sagt så har jag vitt delprov. Så har suttigt och programerat in alla frisyrer i mitt huvud och alla ritningar och plugga till provet och så. Sen är det en massa körkorts plugg. Massa inför student med flak, konton och högtalare. Sen så har jag min älskade häst som har fått blivit tömkörd av Marika på morgonen sen har han fått gått i hagen hela dagen och sen fick han springa markarbetes pass med Rebecca idag. Jag åkte ner till stallet efter att jag fått i mig lite middag i magen. Tyckte det gick riktigt bra för Rebecca och Basse över bommarna.
Imorgon blir det hoppträning för Pelle för min del. Ska rida medans Pella håller klinik. Menas med att läktaren kommer vara full med en massa människor. Och Pella kommer undervisa dessa människor under lekionen. Så lektionen är att se efter problem och sedan lösa dem typ :) Så det ska blir riktigt spännande.
Nej nu ska jag tjinga :) Ha en bra dag!

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT

Hela denna kväll har gått ut på att plugga körkort.
Kom hem runt kvart i 5 tiden. LAgade middag med pappa och sen läste jag några sidor i boken. Jag och mamma åkte ut och testade lite körning. Typ fick parkera, Back parkera och vanlig parkering. Samt dragläget och på och avfarts körning. Samt att HÅLLA HASTIGHETEN! inte lätt det där. Men det gick skit bra. Faila inte på något så jag känner mig i fas. Dock är det några veckor kvar men jag får passa på när jag har tid.
Har uttit och gjort 6 prov på datorn och klarat alla. Så det känns bra.
Imorgon blir det åka in med bilen till skolan med mamma och mormor. Ska fixa mamma och mormor i barret inför mitt Del prov som är nästa vecka.
Nej nu ska jag glutta lite Big brother och sen sova :)

Måndag

Måndagen är här igen och denna vecka är så jävla fullspäckad så jag tror kommer vara helt off på fredag.

Fattar inte riktigt hur jag ska hinna men jag kan bara hålla tummarna och sen hoppas på att det går bra. Idag är dagen då det kanske är mest lugnt. Men får försöka och göra mitt bästa! Kanske är så här stress då det är innan student och så.

Ska snart fixa mig och dra mig till tåget. Har en lektion idag och tror vi ska testa ekologiska saker idag på matrial kunskapen. Imorgon ska jag ha med mig mamma och mormor till skolan så skönt och få skjuts dit och hem :)


Nej nu ska jag röra på mig. Ha en bra dag :D

länge sen

Halloj. Nu är det ett tag sen jag skrev. Har haft en toppen helg.
I fredags kom jag hem från skolan och hade kund precis när jag kom hem. Lilla oliver var här och ag klippte han och sen åt jag mamma och syrran på thaien och sen åkte jag till stallet :) Var i stallet för mig själv och mös runt. Tycker det är rätt skönt och vara i stallet själv på fredagarna.
Sen åkte jag hem och resten av kvällen tillbringade jag med Alicia. Vi kollade film och sen slocknade vi rätt tidigt i sängen och vaknade inte förens vid 11 tiden då Alicia åkte hem. Jag fick i mig frulle och åkte till stallet.
Hade terräng träning på hoppbanan. Basse var super fin!! Åkte hem och börade laga mat med pappa och städade lite. Sen kom gästerna och mamma och syrran hem runt halv 7 tiden.
På kvällen tog jag 10 tåget mot stan till mina älsklingar. Mötte upp dem på Maria torget och drog mot Hellström. Satt där till stängning då vi drog vidare ett säng till After och vi var en sväng på sjätte tunnan (skit konstigt ställe)!!

Onsdag

Sitter i soffan med ett glas vatten. Ska snart iväg och träna mina knän, lår och rumpa. Sen sticker jag ut på PW med pappa. Jag är så stolt över min pappa att han har valt att ge sig in i min diet som jag har kört och därför ska jag också försöka att pucha han till att träna. Han är ute och går mycket men inte tillräckligt.


Idag har det vart en full späckad dag. Började med att jag typ försov mig eller det har jag typ gjort hela veckan men jag han med bussen i alla fall. Sen kom jag till skolan och fick sätta igång med permanent. Gick bra tyckte jag men har lite att öva på :).. Sen gick resten av lektionen åt till att planera student. Han klippa lite skägg också.

Sen vart det prodjekt mässa och jag har nog aldrig garvat så mycket i mitt liv som jag gjort idag. Hade Frida hos oss. En Media elev som vi lärt känna på skolan. Åh herre gud säger jag bara. Skrattar så fort jag hör hennes namn i min hjärna. Sen åkte jag hem och pappa körde mig direkt till mitt "nya" jobb. Var där och pratade lite så ska få prov jobba nästa vecka och sen kör det nog igång. Måste bara se över med schema och så. Sen åkte jag och handla med mamma och så inför middagen. Så det är det man gjort idag och jag ör typ helt slut. Så dax för att träna då. Kommer nog somna som en pronsessa i dag. Imorgon blir det sovmorgon som tur :)

samhälle

Sitter och har rast på min samhälls kunskaps kurs. Hela förmiddagen har handlat om brejvik. URSH!! Bara avskyr den mannen. Vi ska sätta igång med ekonomi nu. Låter ju inte så jätte kul...
Efter denna lektion har jag mentorstid då vi äntligen ska gå igenom prodjekt arbetets slutrapport. Har redan börjat skriva på slutrapporten men man lär ju få göra om den flera gånger.
När jag kommer hem idag så ska jag fixa min ena modell som jag ska ha på mitt delprov. Fest frisyren ska övas och fixas. Sen blir det till att fixa det sista med min portfolio och sen blir det kanske stallet om jag hinner. Det är Teori och möte i stallet så jag hoppas att jag hinner dit!!
HA en bra dag, hejj

2 liv-..

Fick den tanken idag. Att jag lever 2 helt olika liv. Att det fortfarande är jag i båda sammanhangen men att både kropp, skäl och liv byts på bara några få minuter.
Det hela slog mig idag när jag vart hem skjutsad av Petra från skolan. Jag frågade henne som vanligt bara vad hon skulle göra nu efter skolan. Då jag fick svaret; Nja jag ska nog bara chilla, tror jag ska lägga mig i sängen och sova. Fan vad skönt tänkte jag men då slog det mig, att hade jag inte haft mitt andra liv så hade jag gjort samma sak för jag var mins lite trött som henne.
Vi båda hade suttit och gravat på tåget, vi båda hade tok somnat på tåget och vi båda hade sovit minst lika bra under natten.
När jag vaknade imorse. Gick jag upp, klädde på mig kläder. Men inte vilka kläder som helst. Dem ny köpta byxorn och en skjorta för att se någolunda snygg och fräsh ut. Jag sminkade mig, sprayade och fixade håret och satte på mig glas ögonen som får mig ett litet intryck att se kanske lite fjantigare ut eller lite äldre. Jag vet inte själv. Jag satt med Petra på bussen och ja vi snackade allmänt. Student, fest, Kompisar, skola, Jobb & skrattade som vanligt om livet. Kom till skolan där jag träffade vännerna, där jag hade exakt samma stuk på pratet. Student och fest mm.
Hästen, Stallet, Mat, Träning & Tid fanns inte alls med i mina tankar just då ...
Jag käkade lunch i skolan och satte mig på tåget hem med Petra och Gulli. Från och vara jag (flummig, glad och sprallig) Till att toksomna på tåget och vakna upp på tåget i en helt annan värd. Det ända som snurrade i huvudet va, Hem, Byta om, Ta cykel till stallet, hum.. Ta in hästen, ge han lunch. Låta han äta medans jag packar in i transproten. Middag (?) När var hur? Får bli en sallad på donken. Ringa pappa och höra om det är OK. Putsa stövlar bla bla bla. Häst Häst Häst snurrar i mitt huvud. Det är så sjukt egentligen från ena sekunden vara en person som glad och sprallig till något som är lite mer sportigare och seriösare. Inget illa, jag gillar båda mina liv.

Jag kom hem från tåget och jag satte mig ner i sängen när dem trånga rid byxorna skulle dras på. Det var då jag hann tänka över mitt liv. Jag har aldrig hunnit tänka så här långt.
Hur är mitt liv egentligen? Mår jag bra innerst inne? Shit, Vem var jag för bara 10 min sen? Var det jag?
Att jag bara fick tanken vart lite skrämmande.. Men jag tror det är bra att jag verkligen kan se hur det verkligen ser ut i mitt liv.
Nej nu ligger jag i sängen och jag kännde att bara lätta på trycket i min hjärna. Imorgon är det skola som vanligt :)

Äntligen sängen

Ligger i sängen och kollar på Älskling, du har blivit en tjockis.
Fick lite tränings pursh till att träna mitt knä lår och rumpa så har tränat lite. Dock ska jag träna varje dag men det blir inte så mkt kanske som jag ska :(
Vart en skritt tur på Basse. Super mysigt i vpr värdret. Så himla skönt att det är ljust ute fortfarande. Eftersom att jag är lite sjuk också så vart det skönt att bara ta det lugnt.
Imorgon är det upp till skolan som vanligt :) Sen ska jag iväg med Basse imorgon och kolla hans sadlar också men jag hinner hem hoppas jag :)
Nej nu ska jag sussa :) HA det bra :)

sjukling hääär!

Ligger i sängen och är sjuk. Petra min vän är på ingång. Hon ska raka av mig håret. Haha nejdå inte raka men hon ska klippa håret och det blir nog lite kortare än vanligt :)

Blir nog inte så mycket göra idag. Missade både mitt utvecklings samtak i skolan och Ekopratet. Vi skulle få frisörer från en ekosalong som skulle komma och prata och det verkade lixom as spännande men nää, hemma och sjuk.
Nej nu ska jag fortsätta och kolla tv och mysa :) Puss och ha en bra dag, vädret är ju fantastiskt :)

Sunday bitch

Sitter i soffan med en kopp Te.

Vaknade i morse av ett sms av pappa. Hade vara 30 min på mig att klä på mig och äta frukost innan jag var tvungen att vara i stallet. Klockan var straxt efter 9 bara ..
Var tjock i halsen, näsan var ur funktion och huvudet var lite större en vanligt. Kände bara att nej jag vill inte vara sjuk men jag åkte till stallet och allt rullade på fick hoppa in lite var stans och hålla kollen ;)


Sen åkte jag och pappa ut och checkade min körning lite. Hamnade mitt i Gotlands trafiken men det behöver man ju också. Övade fick parkering och det gick bra så jag har inte tappat nått i körningen så :)

Tillbaka till stallet och sen åkte jag hem för kände mig inte alls pigg :( Kom hem och tog en Ipren, halstablett och vatten sen somnade jag som en stock i min säng. Sov nog i 1,5 timma innan pappa kom in med nässprayen till mig sen var det dax att åka till stallet IGEN och då var det prisutdelning då jag också fick aggera prisut delare.

Nu sitter jag i alla fall äntligen i soffan och jag tror att jag ska bädda rent sängen, hoppa i duschen och dö i sängen framför BB :)


God kväll

Ligger i mitt ny renoverade rum:) Nejdå inte riktigt men jag ska säga er att jag fick ett ryck att möblera om i mitt rum och det vart faktiskt riktigt bra. Förut när jag möblerade så här så hade jag lite andra möbler och det vart inte alls bra så därför har jag det så här nu.
Ikväll har jag som sagt inet gjort så mycket. Mina vänner sitter nere på nya krogen här i Nynäs och dem kunde inte ens höra av sig (?) Dålig stil...
Skönt och vara hemma också :) Har som sagt fått väldigt mycket gjort och det händer så mycket nästa vecka så passar på och gör alla skol arbeten och så nu :)
Som ni vet har jag hållt på med mitt prodjekt arbete. Här får ni en titt på min portfolio :)

stil

hittade den här bilden och den är ju bara för sööt





Lördag

Äntligen sitter jag ner känns det som :)

Igår var det full rulle också. Jag mamma och pappa åkte till familje kompisar och käkade grillad hamburgare :) Satt där ett tag och fika och det innnan jag tog tåget till min vän. Kollade film och bara mös hela kvällen. Vi vaknade runt halv 10 och han fick köra mig direkt till ösmo där jag skulle på "möte" klockan tio. Fan vad allt ska vara så seriöst nu för tiden. Var där i 2 timmar och fick en lite fika. Lärde mig jätte mycket på detta möte och var super nöjd när jag gick där ifrån :)
Sedan åkte jag hem och fick lite mat i magen och sen åkte jag och pappa till stallet.
Vi fick ätan att åka ut och sätta upp skyltar. Det brukar vara vi som gör det. Dock fattades skylt klammerna så ja vi fick åka ut och sno några på byns skyltar.. Busit värre. Sen vart det lite fix i stallet och nu sitter jag här. Har fixat disken och så, fixat min film som jag ska visa på Torsdag i skolan. Även fixat lite andra arbeten och så.
Nu ska jag försöka att fixa och dona här. Måste åka och handla mat inför taco kvällen ikväll :)
Bjuder på en härlig låt

Fredag

Sitter i soffan i min ensamhet med en snarkande hund.

Idag har det vart full rulle. MAmma ringde och väckte mig klockan 11.00. Gick upp och fick i mig en macka och kaffe med mormor och sen tog jag som sagt min nya cab dit.

Super kul och komma till ettt dagis med en massa pratglada barn. För kanske 1-2 år sen hatade jag barn. Asså jag avskydde dem. Och jag känner att jag börjar avta det lite. Känns skönt faktiskt.

Satt där och pyssla till ca. halv 2 då jag och mamma åkte hem. Jag och mamma satt och kolla lite på datorn. Planerade lite tävlings säsong och sen åkte vi ner i centrum för att shoppa lite. Jag fick med mig ett par byxor ocoh 2 tröjor tror jag :)

Nu blir det till att ta det lite lugnt och sen ska vi på haburgar middag hos våra familje kompisar. Så gott med hemmagjorda och egen grillade hamburgare. MUMS!

har vart ute och åkt min nya cab idag :) j...

har vart ute och åkt min nya cab idag :) jävla bra motor i den :) på väg till mammas jobb :)

Äntligen KLAR!

Eller klar och klar är jag inte men jag nöjer mig så här!!
Nu har jag nästan skrivit klart hela min slut rapport. Väntar med att skriva mer sen efter att jag vart i skolan och fått dem riktiga instrucktionerna av min lärare. Men jag kännde att det är lika bra att börja nu när jag har energi och tid till det. Så slipper jag sitta hela kvällarna efter skolan och göra det när jag egentligen behöver kvällarna efter skolan till stall och mys.
Idag har jag även gjort min alldra sista modell inför min portfolio. Så ikväll har jag även sätt över alla mina bilder på alla mina 6 modeller. Så jag har sammlat alla dem bästa i en mapp som syrran ska få kolla på och redigera lite.
Idag annars då så var jag i stallet runt kvart över 11. Min träning började halv ett och jag var riktigt nervös över min träning men det gick super bra. Avstod lite men jag gjorde det av ren säkerhet då jag inte alls har samma balans som jag hade förut och mitt vänster ben funkar inte häller så bra när jag rider så jag har inte alls någoon kontroll över min buse då. Men Basse skööte sig så bra så bra!
Efter stallet var det bara att åka hem slänga i sig en kopp kaffe och sen kom min modell. Fixade det och sedan i med middag i magen och mot träning igen. Kom till träningen och han pusta ut på promenaden dit. Då när jag väl kom dit kände jag hur jag hade överansträngt mitt ben. Så vi får se hur jag mår imorgon.
Nej nu ska jag fixa inför min skönhets sömn. Hoppas ni haft en bra dag :)

Torsdag en fullspäckad dag

Älskar dagar då man vet vad man ska göra. Ska snart cyckla upp till stallet. Min stackars mamma ligger hemma och är förkyld och vill inte alls bli smittad. Hoppas jag inte blir det. Jag som har en fantastisk helg att se fram imot :D

Idag är det Basses första terräng träning som står på spel. Eller vi ska bara ner på banan och kolla lite och ta något skutt. Så himla blött i marken så man får ta det lite lugnt. Ska bara bli kul och se vad Basse man säger! Om det är skit kul eller om det är leskit :P

Sen efter stallet blir det fixa och fota med min sista modell inför prodjekt arbetet. Sen ska jag sitta ikväll och välja ut dem bästa bilderna från alla modeller. Sen ska jag börja skriva på min raport skrivning också :)

Torsdag














Hatar Disney channel

Sitter i soffan och har precis fått i min en omelet efter träningen. Tycker det är så svårt att få ihop nått efter träningen efter min lilla diet och samtidigt är man vrååål hugrig. Så man typ slänger i sig det man ser... I dont like it!


Som rubriken lyder så har vi fått Disney Channel hem hit för det är typ gratis denne vecka eller nått (?) Och syrran som alltid sitter framför tv/datan har det på 24/7. Jag fattar inte det braiga med det. Det är skit dåliga program som inte ens har en handlig, det är dubbat och det är usla på att spela rollerna. Och typ nästan alla program har samma syfte (?) En ren diss till det bara AVSKYR DET!!
Träningen gick super bra idag. Känner att jag inte har sån bra kondis så det är dax på allvar nu. Ska faktiskt ta cykeln upp till stallet imorgon.
Nej nu ska jag avsluta och försöka fixa inför min sist modell och fotograferingen imorgon. Undrar hur det ska gå. Hoppas på det BÄSTA :D
Godnatt

Onsdag kväll

Sitter i soffan och har precis fått i min mat idag med säg :)
Sitter och gör lite körkorts prov på datorn medans jag sitter och läser lite ur boken och a det går åt helvete kan jag säga.. Ska lägga mig i min säng där det är lugn och ro och läsa i boken. Tror det är dax för mig att läsa boken en gång till :)
Klockn 18.00 åker jag till stallet. Markarbete idag. Stackars min plutt. Han kanske har träningsvärk från igår. Det visar sig :)
Har vart och shoppat lite till min portfolie idag och hittade en massa skojj. Dyrt är det så får köpa lite i taget. Så på Fredag ska jag till mammas jobb och sitta där och pyssla med min portfolio. Ska bli super kul. Dem har lite saker också som jag kan använda mig av :D
Även fixat ett ev. extra jobb idag också. Mer säger jag inte. Eftersom att det inte vart så mkt med mitt förra jobb. Sen har jag köpt mig ett par nya vita låga converse :D En händelserik dag!
I LIKE

God morgon

Onsdag redan och jag känner på mig att denna vecka kommer gå skit fort.
Ligger i sängen, Har precis vart uppe och käkat ägg med bacon till frulle och idag vart det så jävla gott. En kopp kaffe till det också så klart!
Nu tänkte jag börja skriva lite på mitt arbete. Bara försöka komma gång. Började skriva lite igår på papper. Tycker det alltid är lättare att skriva på papper först och sen på datorn.
Ska även försöka att åka ner till Centrum idag och handla en massa till mitt prodjekt arbete. Portfolion har jag köpt men allt annat som ska bli 3D ska ju handlas :)
Sen blir det nog att köpa en sallad på Nilssons, Så himla gått! 
Världens BÄSTA HÄST :D

Härliga regniga Tisdag

Ligger i sängen och kollar på det nya programet Wermland forever.
Håller även på med mitt arbete (prodjektet). Går faktikt jätte bra. Fick reda på idag att rapporten inte behöver vara klar än. Men att min portfolio ska vara klar snart. Eller typ till lovet är slut.
Ska göra min sista modell på Torsdag. Så jävla skönt. Sen ska jag sätta mig ner och välja ut bilder med syrran. Hon ska rediskera dem och sen ska dem skrivas ut och jag ska börja snygga till min portfolio.
Jag ska göra en framsida som är i 3D. Sen blir det lite sticks och mm på och i den. Så det är inte så mycket :) Ska bara försöka att planera så mkt som möjligt för min modell på Torsdag. Ska ner i Centrum imorgon och köpa en massor :)
Träningen idag gick super bra med Basse. Känns verkligen skönt att vara tillbaka :) Måste verkligen plugga mer Körkort för det gick så jävla dåligt idag :(
Nej nu ska jag kika vidare på datorn :) Puss

Hem ljuva hem

Sitter i soffan. Ska snart börja att plugga körkortet. Har läst ut boken en gång. Men funderar på att läsa den en gång till :) Dock ska man ju inte läsa mer en 20 min om dagen säger dem. Så jävla surt att jag hade skrivning och körning när jag var skadad. En vecka efter att jag skadade mig skulle jag fixa körkorts helvettet. Men när man var skadad försvann all energi till att ens plugga. Så nu sitter jag här. ska plugga som fan. Vill bara ha skiten gjort.
Nej har vart ute med hunden en stund. Tänkte gå en lång prommis men det började regna så han fick nöjja sig med att bajsa och sen gå hem :) Ikväll blir det hopp träning. Första efter skadad så jag tar akt att åka upp till Sorunda till min bästa tränare Helena.

Dax för att plugga, bye bye

efter regn kommer solsken

Ligger i sängen med syrran. Klockan är inte så mkt men vi ska upp tidigt imorgon bitti så vi tänkte att vi passar på att gå och lägga oss i tid och varva ner efter dagen.

Jag och syrran var ute på en prommis med hunden. Vi var nog ute i 30 min. Skulle kunna vara ute och gå mkt längre men det blåste kallt och min fot gjorde så ont. Tror jag behöver ut och gå minst en timma om dagen för fotens skull.

Vart lite ost och kex ikväll med familjen. Super mysigt mys innan vi far hem till verkligheten. Stall, häst, tävlingar, skola, prodjekt, körkort och bla bla bla. Så himla mkt nu och inte ens hälften vill jag tänka på och det värsta är att jag måste ta mitt arsle till att göra det nu!!


Nej hoppas alla haft en bra påsk som jag. God natt

Måndag

Hej bloggen. Jag har haft en super Påsk. Tillbringat tid med min farmor, farbror, Tove och familjen Gustavsson. Dem personerna som betyder mest för mig när jag är på Gotland.


I Lördags firade vi Farmor. Åt tårta och det belv även påskmiddag. Det var snö storm och jag han till och med ta några promenader med hunden.

I går vaknade jag runt 10.00 tiden. Satte i mig lite frulle poch drog direkt till Tove. Hon ställde upp som modell till mitt prodjektarbete. Vart jätte snygg min snygga modell. Vi gjorde två olika teman som svarta pantern på prodjektarbetet. Nu har jag bara raportskrivningen och EN JÄVLA modell kvar.. Undra vem som kan ställa up det måste ske denna vecka!! 

Igår vart det lite rose vin med Tove och min familj och Gustavsson. Jag och tove gick nog hem runt tiden. Vi satt och pratade en massa hemma hos henne och vi somnade inte förens 03.40.

Vaknade runt halv 11 idag och jag och tove gjorde värsta brakfrullen som bestod av: Korv, Bacon, Stekt potatis, färsk ost, ost, skinka, gurka, tomat, juice, Kokta ägg, mackor :) Gud vad mätt jag vart! Sen mös vi rijält i soffan tills klockan vart 15.00 haha










Världens sötasta hund!!


Sen vid 3 kom familjen och hämtade mig och vi åkte till Djupvik. En jätte fin returant med utsickt över havet och snyggt och stilrent men DYRT. Jag och syrran delade på en kladdkaka och en varsin Latte.




Fint va?








Nej nu ska det städas och donas. För imorgon bitti åker vi hem :)

mys

Ligger i sängen IGEN!
haha vet inte vad det är med mig. Men trött är jag i alla falll :P Har precis stått och lagat lite mat. Olika röror som mamma inte förstår sig på.
Pappa har hållt på med farmors ved hela dagen och nu har jag fart till bastun med sin bror.
Jag och mamma tog oss en tripp för att köpa ägg på en bondgårn. Nä då har mamma för mkt pengar så det finns ingen växel. Så det var bara att åka hem igen.. Men vi åkte och handlade ist. Sen hamnade vi hemma hos våra kompisar. Där vart det en koppkaffe i alla fall.
Nej nu ska jag kolla vidare. :) Ha en bra dag!

Ett snöigt Gotland

Ligger i sängen och myser lite :)

Morgonen har vart bra. Pappa väckte mig och frågade vart bil nyckeln var. Sen kunde inte jag somna om så jag satte på mig jogging byxorna och gick ner och drack två glas vatten sen gick jag ut och gick med hunden, mamma och syrran. Det var total snöstorm så det vart inte så långt. Var nog ute i si så där 25 min i alla fall. Blir nog en långpromenad ikväll innan middagen om det har slutat snöa :)


Idag blir det inte så mycket att göra. Det blir typ påsklunch. Sen kommer pappas alla mostrar med familjer hit och fikar. Dem är typ 80+ och skit tråkiga och hälften av bunten är senila också.. Men det är typ den ända släkten jag har så får vara glad för det jag har :)  



Nej nu ska jag kolla på lejonkungen med syrran :) HA en BRA påsk :)

Student

Hämtade min student mössa herrom dagen. Så jävla fiiin :)




Snart klar

Brukar det heta för min del. Har duchat, packat klart och städat rummet. Dock har jag inte dammat, damugit och den delen. Den får vänta tills jag kommer hem på lovet. För ag behöver nog rensa ur hela min undervåning på en massa skit.
Var i stallet och allt gick jätte bra. Red ut och basse vart red för en sån här avstängnings banderoll i gul och rött som satt på trädet så han vände med mig. Och det var staket brevid mig när han vände. Och jag viste om att det var el i det. Och ja han fick sig en stöd i rumpan. Så då vände vi. Sen dess försökte han vända med mig typ 70 ggr (?) Tror han testade mig. Vet att syrran har sagt att han har försökt vänt med henne. Men icke med mig. Nu jävlar ska jag ut och rida och han ska fan inte vända :D
Kom hem och toksomnade i min säng. Sen vaknade jag av att syrran kom ner och pratade lite shit med mig och sen hoppade jag i duschen. Bastun var på så passade på att sätta mig där inne och raka benen och hårinpackning, Super myigt hade jag.
Nej nu ska jag försöka fixa det sista innan det blir middag här hemma och vi ska dra oss till Gotlandsbåten som går 19.55.
Puss och hej  Trevlig påsk

God morgon för min del.

Ligger i sängen med one piecen. Den har inte vart på, på ett tag.
Vaknade halv 12 och var rätt utvilad. Trodde inte klockan var så mkt. Dock inte så konstigt att vakna så sent när man kom hem runt 4 tiden :D ..
Jag ska damuga mitt rum och damma och ha mig. Åker nämligen till Gotland idag så det ser jag fram imot. Känner mig lite krasslig. Snorig och hostig. Så jag hoppas att Påskön tar hand om mig :)
Min familj tar påsken så mkt på allvar. Fattar lixom inte. Dem tar påsken mer på allvar än vad vi gör med julen. Men tror det också är för att farmor fyller år också. Vi ska fira farmor också för att hon blivigt frisk förklarad av sin canser. Så skönt lättnad från hjärtat när vi fick reda på det för några veckor sen.
Nej nu ska jag byta om och åka till stallet och rida på min polle :) Sen blir det hem och duscha och städa och packa det sista :)

Gud vad länge sen det var!

Härlig bild va? :)
Nu var det ett tag sen. Jag ligger lite halv bakis i min säng och dör.
Som sagt hade min studentskiva igår och den vart lyckad! Lite små saker som hände men vi sket i det.
Precis pratat med min bästa vän Bella. Hon fyller hela 19 år idag :) Träffar henne i skolan sen ändå så då ska hon få världens bästa bakis puss.
åker in och hämtar Mössorna idag också så bloggar lite mer sen :P
PUSS

Gud vad länge sen det var!

Nu var det ett tag sen. Jag ligger lite halv bakis i min säng och dör.
Som sagt hade min studentskiva igår och den vart lyckad! Lite små saker som hände men vi sket i det.
Precis pratat med min bästa vän Bella. Hon fyller hela 19 år idag :) Träffar henne i skolan sen ändå så då ska hon få världens bästa bakis puss.
åker in och hämtar Mössorna idag också så bloggar lite mer sen :P
PUSS