Tisdag 17 Januari

Jävla huvudvärk som vägrar släppa. Ska äta om tio min och kan hoppas på att det kanske kan släppa då.

Igår Var det matrial kunskap och vi fick gå igenom Matrxi ljusarefärgning. Svara på frågor och så medan Marie-Louise färgade Gullis hår. Gjorde först en av färgning på gulli och sen la dem i en 9g. Betyder en ljus guld för er som inte är frisörer som inte vet. Han även planer lite saker till studenten igår också.

Sen vart det hemgång.


Idag då. Riktigt trött var jag imorse. Ursh, ville verkligen ligga kvar och sova. Kom till skolan och vi fick se lite klipp filmer. Sen fick vi äran att klippa helform på våra nya sexiga dockor. Dem är GUL HÅRIGA! Riktig fräck färg måste jag säga. Han klippa den två gånger och sen vart det klippa skägg. Men var tvungen och ta en lite drick paus för hade sån jävla huvudverk men det gick bra sen. Riktigt nöjd med dagen klippning!!


Nu sitter jag hemma. Skulle på gymmet men har inte blivit av med denna huvudvärk och ska till läkaren klockan 16.00. Så får se hur det blir. Ska på hoppträning senare ikväll. Ska bli spännande och se vad tränaren säger idag :) Basse blir ju bara finare och finare :)