bad!

Godmorgon. Usel uppdatering i know men vad ska man göra.
Men vad som har hänt då dom här dagarna är inte så jätte mycket.. Julafton var en bra dag. Blev nöjd med julklapparna och min lilla släkt var här och de. Var hos Bells lite senare på kvällen och kollade in hennes julklapps utdelning och sen kom Petra förbi senare på julaftons kvällen.
Morgonen därpå vart det ju upp tidigt till stallet för att ha morgon stallet. Var riktigt mysigt men också väldigt jobbigt. Kom hem vid lunch tid och somnade en stund på sängen och sen vart det lite middag. Då hade även min farbra anlänt till byn. Han hade jobbat på julafton. Ni som inte vet vem han är så är han ihjän kännd från S.O.S GUTE. En liten filmstjärna från Gotland. Sen vart det även utgång i förrgår.. Träffade Petra en stund sen kom bells och vi mötte max. Sen vart det hem för att kolla lite film vart bla. Kopps och SOS. Sjukt kul. Mogonen där på vart det upp i skaplig tid för att åka till annandags rean i Haninge Centrum men det vart bara ett par jeans. Sen var det mot gubbängen för att hänta kusin och hem sen igen. Fixade mig lite för en middag ute med BellsaN. Sen var det hem och kolla på film hos Alex med Max och Oliver. Max fyllde 16 år igår så det var lite firande när Rasmus och alla andra kom (y) Sen bar det hemmåt vid 1 tiden. Somnade på soffan inatt för det var ju fult med folk i varenda säng -.- 7 pers i våran villa.. Inte normalt. 

Nej nu blir det till att ta det lite lugnt. Farbror och Farmor åkte nyss hem med båten och kusinen åker vell hem snart med hoppas jag så de kan bli lite lugn och roo nu!!
Blir lite bättre uppdatering idag ;)